![]() |
Sivasspor'dan üçü bir arada
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.ucubirarada.jpg[/IMG]
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda Jakub Navratil, Tomas Rada ve Kamil Grosicki ile anlaşma sağlayan kulübümüz bu 3 futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı. Jakub Navratil, Tomas Rada ve Kamil Grosicki yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imza atacaklar. Anlaşmaya varılan Tomas Rada ve Jakub Navratil saat 14:30’da, Kamil Grosicki ise 17:30’da Atatürk Havaalanı’nında genel menejerimiz Oray Baykal tarafından karşılanacaktır. [B]Jakub Navratil Kimdir?[/B] Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımından renklerimize bağladığımız 26 yaşındaki Jakub Navratil 1.93 boyunda ve stoper mevkiinde görev yapmaktadır. [B] Kamil Grosicki Kimdir?[/B] Jagiellonia Bialystok takımından renklerimize bağladığımız 22 yaşında 1.77 boyunda olan Kamil Grosicki orta sahanın sağında görev yapmaktadır. [B] Tomas Rada Kimdir?[/B] Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımında transfer ettiğimiz Tomas Rada 27 yaşında, 1.88 boyunda ve defans mevkiinde görev yapmaktadır. Sandro da Silva Mendonça , Korcan Çelikay, Jakub Navratil, Kamil Grosicki ve Tomas Rada ile daha sonra belirtilecek bir tarihte imza töreni düzenlenecektir. [I]sivasspor.org.tr[/I] |
Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1294575977_sivassporrrrrr.jpg&w=250&h=150[/IMG] [IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1294575444_3-tomas_rada.jpg&w=150[/IMG]
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1294575468_nartavil.jpg&w=150[/IMG] [B][B]Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda Jakub Navratil, Tomas Rada ve Kamil Grosicki ile anlaşma sağlayan kulübümüz bu 3 futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı. Jakub Navratil, Tomas Rada ve Kamil Grosicki yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi imza atacaklar. Anlaşmaya varılan Tomas Rada ve Jakub Navratil saat 14:30’da, Kamil Grosicki ise 17:30’da Atatürk Havaalanı’nında genel menejerimiz Oray Baykal tarafından karşılanacaktır. Jakub Navratil Kimdir? Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımından renklerimize bağladığımız 26 yaşındaki Jakub Navratil 1.93 boyunda ve stoper mevkiinde görev yapmaktadır. Kamil Grosicki Kimdir? Jagiellonia Bialystok takımından renklerimize bağladığımız 22 yaşında 1.77 boyunda olan Kamil Grosicki orta sahanın sağında görev yapmaktadır. Tomas Rada Kimdir? Çek Cumhuriyeti’nin FC Viktoria Plzen takımında transfer ettiğimiz Tomas Rada 27 yaşında, 1.88 boyunda ve defans mevkiinde görev yapmaktadır. Sandro da Silva Mendonça , Korcan Çelikay, Jakub Navratil, Kamil Grosicki ve Tomas Rada ile daha sonra belirtilecek bir tarihte imza töreni düzenlenecektir.[/B][/B] sivasspor.org.tr |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
Hayırlı olsun İnşallah hepsi başarılı olur
|
1 tane forvet aldıkmı tamam
|
hepsi güzel transferler oldu bekleyin yiğidolar geliyor
|
harika transferler yaptık harika !!!! sıra forvete geldi
|
Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.
|
kardeş sen nerden biliyorsun iyi olmadıklarını anlamıyorum hepside güzel futbolcu
|
Sivasspor`umuza hayırlı olsun.İNŞALLAH hepsi başarılara imza atar.
|
Resmi sitede yayinlanmasi bu isin bittigini gösteriyor.Hadi hayirlisi.Sivasspor´u güzel günler bekliyor.
|
zapo da cek değilmi hemen iyi futbolcu cıkmaz diye yorum yazıyorsunuz daha iyisini siz bulun getirinde görelim SS'li kardeş haydi bekliyoruz biraz insaf ya...
|
[QUOTE=SS'li;681890]Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.[/QUOTE]
çıkmaz mı hem fiziki yapıdan hemde güçlü oyuncular alınan futbolcular :rolleyes: |
[URL="http://tukanfilm.blogspot.com/"]http://tukanfilm.blogspot.com/[/URL]
burdan bakabilirisiniz gelen futbolcularımızın maçlarına |
Hayirli Ugurlu olsun Yigidolarimiza.
|
1 forvet 1 de orta saha aldık mı tamam takım tam oldu.defans oldukça sağlamlaştı Tomas rada ayrıca ön libero oynadığından dolayı savunmanın önünde kadirle oynarlar.
|
bu iş saglam birde forvete kaldı oda alınırsa süper olacak
hızlı güçlü sonvuruşları iyi bir adam. |
SİVASSPORA hayırlı olsun alınan oyuncular,hepside sivasspora katkı yapabilecek oyuncular,uyum süresini kısa zamanda atlattılarmı ,çok fayda sağlayacak oyuncular,yalnız güçlü,fizkli,hızlı,tez sakatlanmayan,çok iyi bir yada 2 golcü alınmazsa yapılan transferlerin hiç bir anlamı kalmaz.çok iyi forvet lazım.
|
şöyle bir on bir yapalım bakalım.. durum nerelere gelmiş
Ramoviç Abdurrahman - Navratil-Sedat-Ziya Grosicki-Rada-Kadir-Mendonça Mehmet Yıldız- Yabancı Forvet |
forvet alıcakmıyız??? tabata bu takıma gelse bu takım düzelirrr :)
|
Acaba defansta Sedat-Navratil mi,Ivanovs-Navratil mi,yoksa Rada-Navratil mi oynayacak çok merak ediyorum.
|
oh ohh gelsin valla süper transferler yaptık eğer yine şanslıklarla yenilgiler alırsak çok üzülürüm yok şans da yanımızda olursa bu ligi sallarız:D
|
Arkadaşlar kulübümüzün boşuna büyük paralar harcamasından koruduğum için biraz titizim. Nede olsa yaptıkları hiçbir transfer işimize yaramadı. Tabii ki ön yargılı olmamak lazım, zamanı geldiğinde nasıl futbolcu olduklarını göreceğiz.
|
[QUOTE=SS'li;681930]Arkadaşlar kulübümüzün boşuna büyük paralar harcamasından koruduğum için biraz titizim. Nede olsa yaptıkları hiçbir transfer işimize yaramadı. Tabii ki ön yargılı olmamak lazım, zamanı geldiğinde nasıl futbolcu olduklarını göreceğiz.[/QUOTE]
kardeşim bizim rıza hocaya güvenimiz sonsuz hepside güzel futbolcu göreceğiz inş eski sivasspor geri gelecek |
[QUOTE=muratto_kellechi32;681917]şöyle bir on bir yapalım bakalım.. durum nerelere gelmiş
Ramoviç Abdurrahman - Navratil-Sedat-Ziya Grosicki-Rada-Kadir-Mendonça Mehmet Yıldız- Yabancı Forvet[/QUOTE] Mendonca hemen ilk 11de oynatılmaz ya Mehmet,ya Erman yada Cihan oynar. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;681925]Acaba defansta Sedat-Navratil mi,Ivanovs-Navratil mi,yoksa Rada-Navratil mi oynayacak çok merak ediyorum.[/QUOTE]
sedat mutlaka bu seçenekler içind eolacaktır. Yoksa yabancı sınırlamasına takılırız.. Mazallah... |
Kaleciler
12-Ramovic 1-Korcan 74-Alişan Savunma 61-Abdurrahman 67-Uğur 6-Sedat 21-Navratil 4-Ivanovs 5-Murat 58-Hayrettin 3-Ziya Orta saha 2-Rada(Defans) 8-Kadir 7-Mehmet 18-Cihan 20-Grosicki 11-Erman 86-Keita 10-Sandro Yeni Transfer Forvet 29-Ricardo 38-Kamanan 9-Mehmet Yeni Transfer Bu takıma Sezerle Eneramoyu alsak tamam. |
ben bu transferlerin hiç birini beğenmedim.. adını daha önce hiç duymadığımız futbolcular.. umarım ben yanılırım..
|
Bence Rada'yı ön libeo olarak aldılar yoksa Ivanovsû gönderirlerdi.
|
Cevap: Sivasspor`dan üçü bir arada
Hayirli ugurlu olur insallah
umarim büyük katkilari olur bizim icin |
En çok Tomas Rada ve Kamil Grosicki transferlerini beğendim inşallah transfer ettiğimiz tüm futbolcularımız başarılı olur
|
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
[B][I]Hayırlı uğurlu olsun.İkinci yarı özlediğimiz Sivasspor gelirse rakiplerimiz şimdiden korksun....[/I][/B]
|
herkesin kendi görüşü ama bu ankette hiç biri güzel değil diyenlere soruyorum kendileri çokmu anlıyor futboldannnn anlamadım gitti
|
şu hiç birini beğenmedim diyenlere sinir oluyorum ha:mad: arkadaş bitmiş transfere artık eyw diyeceksin ki o adam sivasspor da isteyerek gönlüyle oynasın sen onu daha alınırken eleştirisen nası motive olacak o adam haa ayrıca beşide çok iyi transferler orasıda ayrı yani....
|
[QUOTE=zaralı19;681954]herkesin kendi görüşü ama bu ankette hiç biri güzel değil diyenlere soruyorum kendileri çokmu anlıyor futboldannnn anlamadım gitti[/QUOTE]
[B][I]Bırak desinler onu diyenler ya Gayserili yada Trabzonludur.:)[/I][/B] |
[QUOTE=zaralı19;681954]herkesin kendi görüşü ama bu ankette hiç biri güzel değil diyenlere soruyorum kendileri çokmu anlıyor futboldannnn anlamadım gitti[/QUOTE]
gardaşım hiçbirini beğenmedim diyenler ya kamil gibi bi oyuncunun videosunu bile izlemden bunu düşünüyo yada art niyetli ben bişe bulamıyorum başka ne bekliyorlarsa ronaldoyu mu getirecektik yani :mad: |
resmi sitede yayinlandgna gore bu is bitmis dmektir..hayırlı ugurlu olurlar takımımıza insallah..enaramoyuda aldıkmı degmeyn keyfimize.
|
Tomas Rada Sparta Prag alt yapısından yetişmiş ama sonradan Sparta Prag B takımında oynamış nedense..
|
SAYIN yigido gardaslar hemen ön yargili olmayalim RIZA hoca tecübelerine dayanarak aldiys ki aldi o paralar bosuna verilmedi valla RIZA HOCA onlari hoplatir
|
hepside takımımıza hayırlı olsun.İnşallah en kısa sürede takıma ve şehrimize alışırlar.bence yönetim bu sefer daha mantıklı ve güzel transferler yaptı.
|
bombaları sonunda patlattık, hayırlı olsun yeni transferlerimiz, ikinci yarı coşucağız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |