SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31019)

50sekiz 11.01.2011 15:29

Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor

[IMG]http://www.hurriyet.de/_img/i/r/news/1101/2840338_230x230.jpg[/IMG]

11 Ocak 2011 / Yusuf BENLİ

Sivasspor’a giden Harun Toprak ile Göztepe’ye giden Rahman Soyudoğru, Türkiye’de umduklarını bulamadılar.

ALMANYA’nın SC Pfullendorf Takımı'ndan geçen sezon Sivasspor’a sağaçık olarak 3 yıllığına giden, Harun Toprak (23) ile SC Freiburg'dan, İzmir Göztepe’ye santrafor olarak 3 yıllığına anlaşan Rahman Soyudoğru (22) Türkiye’deki ara tatilinden yararlanıp Almanya’daki ailelerini ziyarete geldiler. Hürriyet'e konuşan Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru Türkiye'de umduklarını bulamadıklarını belirterek yeniden Alman liglerine döneceklerini söylediler.

[B]DAYIN VE PARAN VARSA TAKIMA GİRERSİN[/B]

Türkiye İkinci Ligi'nde lider Göztepe'ya büyük umutlarla giden Rahman Soyudoğru, takıma girememekten yakınarak Almancı futbolcuların çok zorluk çektiğini söyledi. Soyudoğru, yeniden Almanya’ya dönerek futbol yaşamına burada devam edeceğini söyledi. Türkiye’de dayın ve paran varsa takıma girersin, gittiğim günden beri paramı alamadım.

Almanya 3 Ligi ekibi SC Pfullendorf'dan Türkiye 1. Lig takımı, Sivasspor’a sağaçık olarak transfer olan Harun Toprak da takıma alınmamaktan yakındı. "Eğer arkan ve paran varsa Türkiye'de takımda oynarsın. Yoksa oynama şansın yok. Benim arkam olmadığı için bir türlü takımda giremedim. Beni oynatmayacaksınız neden aldınız. Hem paramı alamıyorum hem de takımda oynamayamıyorum" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Harun Toprak ile Rahman Soyudoğru, Alman Milli Takımı'nda davet geldikten sonra Türk yetkililerin harekete geçtiğini söylediler. Rahman ve Harun, Türk Futbul Federasyonu yetkililerinin Alman Milli takımı gündeme gelmeden önce Türk futbolcuları aramadığını dahi iddia ettiler.

Kaynak: Hürriyet

50sekiz 11.01.2011 15:39

Cevap: Harun ile Rahman Almanya'ya dönüyor

Yabanci olsaydiniz hem oynatilir hemde paranizi alirdiniz.. :mad:

Yiğiter 11.01.2011 15:42

İkisi de Sivaslı ve yetenekli.Çok kolay harcandılar.Özellikle Mesut Bakkal hiç şans vermedi.hayırlısı olsun.Umarım birgün daha büyük hizmetleri dokunur Sivassor'a.

50sekiz 11.01.2011 15:43

[QUOTE=Yiğiter;682688]İkisi de Sivaslı ve yetenekli.Çok kolay harcandılar.Özellikle Mesut Bakkal hiç şans vermedi.hayırlısı olsun.Umarım birgün daha büyük hizmetleri dokunur Sivassor'a.[/QUOTE]

Hemen sucu Bakkal'a atmayalim :)
A2 de bile oynatmadilar..

cügo58 11.01.2011 15:43

Cok yazik oldu. Ozellikle Rahmana.
Bizimkiler sivasli olan bu 2 gence hic sans vermediler.
Umarim ilerde pisman olmaz bizim yonetim.

58 SiVaSıM 58 11.01.2011 15:50

özellikle rahmana bence şans verilmeliydi

58_SEMİH_58 11.01.2011 16:11

[B]Yanlış bilmiyorsam Rahman Soyudogru Sivas'a kendi liginde gol kralı olarak gelmişti ama sonuç 1 maç bile oynamadan güle güle.[/B]

Divriği58 11.01.2011 16:59

[QUOTE=58_SEMİH_58;682700][B]Yanlış bilmiyorsam Rahman Soyudogru Sivas'a kendi liginde gol kralı olarak gelmişti ama sonuç 1 maç bile oynamadan güle güle.[/B][/QUOTE]

[B]Böyle kalitesı ve tabanı zengın futbolcuları gonderıyoruzz...:confused:[/B]

ZiDaNe58 11.01.2011 17:08

hazırlık maçlarnda dahi şans verilmedi bu adamlara..ilerde pişman olmayız insallah..

58_babacan_58 11.01.2011 17:12

[B][CENTER][COLOR="Red"]ADAMLARI TRANSFER ETTİK FORMAYI GİYMEDEN GERİ GİTTİLER BU NASIL İŞ ARKADAŞ YA[/COLOR][/CENTER][/B]

sandal5877 11.01.2011 17:17

göztepede neden giyemedi formayı Ziyanın dayısımı var bırakın bunları sivasta başarılı olsalardı oynarlardı. mutlaka.
demeki uymamış olmamış yolunuz açık olsun emeklerinize teşekkür.

esentepeli58 11.01.2011 17:30

[QUOTE=sandal5877;682718]göztepede neden giyemedi formayı Ziyanın dayısımı var bırakın bunları sivasta başarılı olsalardı oynarlardı. mutlaka.
demeki uymamış olmamış yolunuz açık olsun emeklerinize teşekkür.[/QUOTE]

aynen katılıyorum sana ;)

üçyıldız58 11.01.2011 17:43

aslında rahman tam belediyesporun istediği forvetti keşke ahmet polat başkan rahmanı kaçırmasaydı
hem kendi pişerdi hemde rahmanla belediyesporumuz 2.lige kesin çıkardı

50sekiz 11.01.2011 17:44

[QUOTE=sandal5877;682718]göztepede neden giyemedi formayı Ziyanın dayısımı var bırakın bunları sivasta başarılı olsalardı oynarlardı. mutlaka.
demeki uymamış olmamış yolunuz açık olsun emeklerinize teşekkür.[/QUOTE]

aman aman öyle bir anlatiyorsun ki sanki Ziya planli projeli alt yapida gösterdigi müthis futbol yüzünden kadroya alindi.
Hayrettin sakatlanmasaydi Ziya'nin sonuda bu futbolculardan farkli olmazdi.

alili 11.01.2011 20:13

[QUOTE=50sekiz;682689]Hemen sucu Bakkal'a atmayalim :)
A2 de bile oynatmadilar..[/QUOTE]

bilmeden konuşuyorsun harun a2 de birçok maç oynadı hemde iyi oynadı. ilk geldiklerinden beri uyum sorunu çekmesinler diye a2 de oynatılcakdı ama muhteşem muhsin vermedi oynattırmadı.

50sekiz 11.01.2011 20:18

[QUOTE=alili;682744]bilmeden konuşuyorsun harun a2 de birçok maç oynadı hemde iyi oynadı. ilk geldiklerinden beri uyum sorunu çekmesinler diye a2 de oynatılcakdı ama muhteşem muhsin vermedi oynattırmadı.[/QUOTE]

[B]Bence de bilmeden konusmayalim[/B] :D
[B]Ben konusuyorsam, bir bildigim vardir [/B];)

[B]Harun[/B] gecen sene 3 defa A2 macina cikti.
Bu sene SIFIR !

[B]oynadigi maclar[/B]:

SİVASSPOR 3-2 KONYASPOR 21.04.2010 A2 Ligi
KAYSERİ ERCİYESSPOR 2-5 SİVASSPOR 27.04.2010 A2 Ligi
SİVASSPOR 3-2 GAZİANTEPSPOR 05.05.2010 A2 Ligi

[B]Rahman[/B] gecen sene bir defa A2 ve bir defa Süper Lig macinda oynadi.
Bu sene SIFIR !

ANTALYASPOR A.Ş. 3-0 SİVASSPOR 14.03.2010 Turkcell Süper Lig

alili 11.01.2011 21:36

[QUOTE=50sekiz;682746][B]Bence de bilmeden konusmayalim[/B] :D
[B]Ben konusuyorsam, bir bildigim vardir [/B];)

[B]Harun[/B] gecen sene 3 defa A2 macina cikti.
Bu sene SIFIR !

[B]oynadigi maclar[/B]:

KAYSERİ ERCİYESSPOR 2-5 SİVASSPOR 27.04.2010 A2 Ligi
SİVASSPOR 3-2 GAZİANTEPSPOR 05.05.2010 A2 Ligi

[B]Rahman[/B] gecen sene bir defa A2 ve bir defa Süper Lig macinda oynadi.
Bu sene SIFIR !

ANTALYASPOR A.Ş. 3-0 SİVASSPOR 14.03.2010 Turkcell Süper Lig
SİVASSPOR 3-2 KONYASPOR 21.04.2010 A2 Ligi[/QUOTE]

:) evet biraz önce HARUN OYNATILMADI ŞİMDİ 3 MAÇ OYNADI DİYORSUN. HEP HOCALARI SUÇLAYANA KADAR BİRAZDA FUTBOLCULARA BAKMAK LAZIM. SİVASDA OYNAMADILAR . 2 .LİGDE OYNAMADILAR EE NERDE OYNAYACAKLAR

50sekiz 11.01.2011 22:31

[QUOTE=alili;682763]:) evet biraz önce HARUN OYNATILMADI ŞİMDİ 3 MAÇ OYNADI DİYORSUN. HEP HOCALARI SUÇLAYANA KADAR BİRAZDA FUTBOLCULARA BAKMAK LAZIM. SİVASDA OYNAMADILAR . 2 .LİGDE OYNAMADILAR EE NERDE OYNAYACAKLAR[/QUOTE]

sakaci seni :D
Istersen yazilarin hepsini bastan yeniden oku :)
[B]Bu sene hic oynatilmadilar![/B]
2 sezonda biri 2 digeri 3 mac yapmis. Bu rakam cok mu?
Neyse...

57babasivas 11.01.2011 23:01

adamalra yazik oldu bende baktim rahman hiç maça giremedi bikere 18 girdi onda oyuna giremdi bende sakat filan zanmiştim

alili 11.01.2011 23:10

[QUOTE=50sekiz;682765]sakaci seni :D
Istersen yazilarin hepsini bastan yeniden oku :)
[B]Bu sene hic oynatilmadilar![/B]
2 sezonda biri 2 digeri 3 mac yapmis. Bu rakam cok mu?
Neyse...[/QUOTE]

bu sene zaten sözleşme yenilemediler yani lisansları vize yapılmadı .ondan oynayamazlar . neyse

Divriği58 11.01.2011 23:12

[B]Ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirip kadrosunu güçlendirmek ve ligde üst sıralara tırmanıp rahatlamak isteyen Sivasspor, transferde hareketli günler geçirecek.

AA'nın verdiği habere göre ara transfer döneminde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, şu ana dek Jakub Navratil, Tomas Rada, Kamilla Grosicki ve Mendonça ile sözleşme imzaladı.

Avrupa'dan ünlü bir forvet oyuncusunu daha kadrosuna katmaya hazırlanan Sivasspor'da yabancı sayısının 10'a yükselmesi de sıkıntı yarattı.

10 oyuncu ile yollar ayrıldı

Ara transfer döneminde Sivasspor tam 10 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Bu futbolcular arasında yer alan arasında yer alan Ceyhun Eriş, Sedat Yeşilkaya ve Alioum Saidou'nun Sivasspor macerası kısa sürdü. Ayrıca Sivasspor kalesini yıllardır koruyan Akın Vardar'ın takımdan ayrılması camiada bazı kesimler tarafından üzüntü ile karşılandı.
[/B]

yigidocengiz 11.01.2011 23:35

bunları harcayan da bülo oldu.o adam çok kişinin ahını aldı,almaya da devam ediyo.şu hayrettin kazmasından daha mı kötüydüler anlamak mümkün değil...

calipso 16.01.2011 10:14

br ik yıl sonra alman milli takımına çağrılıp bundesligada oynamaya başlar bizde kafamızı bi yerlere vurur dururuz..

mishka 16.01.2011 10:36

Zamanında Mesut Özil'i de beğenmeyen Galatasaray ile Beşiktaştı. Ribery'nin üç kuruş parasını ödemeyip serbest kalmasına neden olan yine Galatasaraydı. Ülkemizde kulüpler amatör zihniyetle yönetilirse bunlar normal gelşmeler olur.

50sekiz 16.01.2011 11:26

[QUOTE=yigidocengiz;682783]bunları harcayan da bülo oldu.o adam çok kişinin ahını aldı,almaya da devam ediyo.şu hayrettin kazmasından daha mı kötüydüler anlamak mümkün değil...[/QUOTE]

Bunlari Bülo niye harcadi bi aciklayi ver bakim...
Bu oyunculari Muhsin Hoca transfer etmisti! Bülo ile hic mi hic alakasi yok!

yigidoss 16.01.2011 11:43

[QUOTE=50sekiz;683643]Bunlari Bülo niye harcadi bi aciklayi ver bakim...
Bu oyunculari Muhsin Hoca transfer etmisti! Bülo ile hic mi hic alakasi yok![/QUOTE]
Yanlışın var kardeş bunları Bülent malı getirdi.

50sekiz 16.01.2011 11:54

[QUOTE=yigidoss;683645]Yanlışın var kardeş bunları Bülent malı getirdi.[/QUOTE]

Yanlisim yok.
Her iki oyuncu da gecen sene devre arasi geldiler

cılgınsivas58 16.01.2011 13:27

muhsin ertuğralın yaptığı boş transferlerdi

yusuf_yusuf 16.01.2011 14:50

[QUOTE=50sekiz;682682][IMG]http://www.hurriyet.de/_img/i/r/news/1101/2840338_230x230.jpg[/IMG]

11 Ocak 2011 / Yusuf BENLİ

Sivasspor’a giden Harun Toprak ile Göztepe’ye giden Rahman Soyudoğru, Türkiye’de umduklarını bulamadılar.

ALMANYA’nın SC Pfullendorf Takımı'ndan geçen sezon Sivasspor’a sağaçık olarak 3 yıllığına giden, Harun Toprak (23) ile SC Freiburg'dan, İzmir Göztepe’ye santrafor olarak 3 yıllığına anlaşan Rahman Soyudoğru (22) Türkiye’deki ara tatilinden yararlanıp Almanya’daki ailelerini ziyarete geldiler. Hürriyet'e konuşan Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru Türkiye'de umduklarını bulamadıklarını belirterek yeniden Alman liglerine döneceklerini söylediler.

[B]DAYIN VE PARAN VARSA TAKIMA GİRERSİN[/B]

Türkiye İkinci Ligi'nde lider Göztepe'ya büyük umutlarla giden Rahman Soyudoğru, takıma girememekten yakınarak Almancı futbolcuların çok zorluk çektiğini söyledi. Soyudoğru, yeniden Almanya’ya dönerek futbol yaşamına burada devam edeceğini söyledi. Türkiye’de dayın ve paran varsa takıma girersin, gittiğim günden beri paramı alamadım.

Almanya 3 Ligi ekibi SC Pfullendorf'dan Türkiye 1. Lig takımı, Sivasspor’a sağaçık olarak transfer olan Harun Toprak da takıma alınmamaktan yakındı. "Eğer arkan ve paran varsa Türkiye'de takımda oynarsın. Yoksa oynama şansın yok. Benim arkam olmadığı için bir türlü takımda giremedim. Beni oynatmayacaksınız neden aldınız. Hem paramı alamıyorum hem de takımda oynamayamıyorum" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Harun Toprak ile Rahman Soyudoğru, Alman Milli Takımı'nda davet geldikten sonra Türk yetkililerin harekete geçtiğini söylediler. Rahman ve Harun, Türk Futbul Federasyonu yetkililerinin Alman Milli takımı gündeme gelmeden önce Türk futbolcuları aramadığını dahi iddia ettiler.

Kaynak: Hürriyet[/QUOTE]

helal olsun abılerım sizlerı yurekten kutlarım futbol hayatınızda basarılar dıelrım

sivasdergi 22.05.2011 14:45

Bu oyuncuların son durumunu bilen var mı acaba ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23.