SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "Kadir'e tercüman lazım" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31023)

rivaldo58 12.01.2011 15:39

"Kadir'e tercüman lazım"

Sivassporlu futbolcular Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı!

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85410[/url]

stutgart58 12.01.2011 15:43

Cevap: "Kadir'e tercüman lazım"

ya bu Kadir var ya tam alem da...biraz kendini geliştrise daha genç yakında milli takıma bile çıkabilir...oyunu hem ileri hem geri oynayabiliyo..ama ileri oynarken teknik becerisi yetmyo..oyun görüşünü geliştrise mütiş olur...ntvsporda Hıncal Uluç kadir den bahsederken herkes bu adamı izlesin yakında milli takımın değişmez oyuncu olabilir bi önlibero nasıl oynar tam bi örnek demişti..

yener_sahin 12.01.2011 16:03

[B]Geçen sene Akın takımın neşe kaynağıydı.Ama jubile bile layık görülmeden gönderdik ;)

Bence röpörtajın en güzel kısmı Cihanın dk 3:15 deki muhabire yaptığı kapak :) cuk oturmuş...[/B]

sivaslihsan 12.01.2011 16:19

KadiR yetnekli oyuncu Ben cok Beyeniyorum

ShabbatShalom 12.01.2011 16:44

[QUOTE=sivaslihsan;682924]KadiR yetnekli oyuncu Ben cok [B]???BEYENİYORUM???[/B][/QUOTE]

Sanada Tercüman Gerekli Kardeş.

58 SiVaSıM 58 12.01.2011 16:53

kadir çok iyi futbolcu bence ikinci devrede devam eder inşallah

B.DUMANLI 12.01.2011 16:53

Lig tv´nin görüntülerinde M.Nas,Erman ve Cihan var.Bu isin Kadir´le ne alakasi var ?Yurt disinda yetisen kisilerin Türkce´siyle alay etmeye kalkma.Bu sitenin cogunlugu yurt disindan ,azinlik Türkiye´den.Bunun farkinda ol.

kiNgSiZe58 12.01.2011 17:26

türkceyi dogru yazmak gerek kaleliye katiliyorum bu konuda. ama bilmeyipde yanlis yazanlara da lafim yok. cünki durt disinda sadece anne ve baba bilemedim arkadaslarindan türkceyi ögrendikleri icin (konusmasini) yazmasi biraz zor oluyor (bizim icin..!) okulda haftada 1 kere (45 dak.) türkce dersi oluyor o kime yeticek :)

burakkova 12.01.2011 17:39

takımda keyifler yerinde.. çok güzel.. hoşuma gitti..

ozledımeskıyı 12.01.2011 17:49

oralarda keyifeler yerinde umarım bize de yansıtırllarrrr:D

rivaldo58 12.01.2011 17:51

[QUOTE=B.DUMANLI;682935]Lig tv´nin görüntülerinde M.Nas,Erman ve Cihan var.Bu isin Kadir´le ne alakasi var ?Yurt disinda yetisen kisilerin Türkce´siyle alay etmeye kalkma.Bu sitenin cogunlugu yurt disindan ,azinlik Türkiye´den.Bunun farkinda ol.[/QUOTE]

SEN KİME NE DİYON BİLADER

ZiDaNe58 12.01.2011 17:58

takımda keyifler yerindede umarz bizide keyiflendirirler futbollarıyla:D kadir icin ayrı bi parantez acmak gerekir gercektende kendisini cok gelistirdi sivassporda..

58CeZa58 12.01.2011 18:23

[QUOTE=kiNgSiZe58;682942]türkceyi dogru yazmak gerek kaleliye katiliyorum bu konuda. ama bilmeyipde yanlis yazanlara da lafim yok. cünki durt disinda sadece anne ve baba bilemedim arkadaslarindan türkceyi ögrendikleri icin (konusmasini) yazmasi biraz zor oluyor (bizim icin..!) okulda haftada 1 kere (45 dak.) türkce dersi oluyor o kime yeticek :)[/QUOTE]

bende almanyada kaliyorum
bazi insanlarin pek türk arkadaslari olmayinca türkcelerini pek gelisletemiyorlar

ama bazilari hizli yazdiklari icin bazen harfler karisiyor yada
düsünmeden yazanlarda var okumadanda

cevaplamaya basiyorlar

ama bi kac kisiler daha var onlar tam gevur olmuslar onlarda türkce pek yok

türkcemizi kayip etmyileim dünyada en cok besinci konusulan bir dil

B.DUMANLI 12.01.2011 18:23

[QUOTE=rivaldo58;682952]SEN KİME NE DİYON BİLADER[/QUOTE]

TÜRKCEN ICLER ACISI.SEN ÖNCE KENDI KÖTÜ TÜRKCE´NE BAK KADIR´IN TÜRKCE´SIYLE UGRASACANA.BEN SENIN BABAN YASINDAYIM,BIRADERIN DEGILIM.

adres58 12.01.2011 21:02

Kadir Bekmezci'yi çok beğendiğimi değişik konu başlıklarında belirtmiştim. Allah ona sakatlık göstermesin. Çünkü hem takımımız için çok değerli hem kendi geleceği için... Takımın (bazı arkadaşlar beğenmesede) gizli kahramanı diyebiliriz. Birde şöyle dedikleri gibi kamera karşısında görsekte birazda biz taraftarları güldürse. :D

münihli_58 12.01.2011 21:43

Almasak Hacettepe'de sürünüp gitcekti iyiki almisiz :)

eyupk 13.01.2011 12:53

Cihan Yılmaz'dan Küçük Takım Benzetmesi

[B]Cihan Yılmaz: 3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız
12 Ocak 2011 Çarşamba ,19:06:26[/B]

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1294852703_cihanyilmaz.jpg&w=250&h=150[/IMG]

[B]Futbolcularımızdan Mehmet Nas, Cihan Yılmaz ve Erman Kılıç Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı.[/B]

Antalya’daki çalışmaların son derece faydalı geçtiğini dile getiren Mehmet Nas, Şuan ki çalışmalarımız gerçekten iyi gidiyor. Güzel bir ortam var. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte çok güzel takım havası oluştu. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İkinci yarı on yedi final maçımız var. Zor bir fikstür var biz bu sıkıntılı süreci kendi lehimize çevirip, ikinci yarı rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz takım olarak” dedi.

Ligin ilk yarısındaki maçlarda son derece başarılı bir performans gösteren Erman Kılıç ise, “İkinci yarının ilk dört maçı bizim için çok önemli. Bu maçlarda üzerimize düşen görevi yerine getirip bir an önce içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz” dedi.
Kamp döneminin çok neşeli geçtiğini belirten Kılıç, “En büyük neşe kaynağımız da Kadir. Kadir konuşurken tercüman lazım dediğini anlamakta zorluk geçiyoruz tabi şu da var Türk, Türk’ü nasıl tercüme eder onu da bilmiyoruz. Kadir gurbetçi olduğu için Türkçe’yi çok iyi telaffuz edemiyor” şeklinde konuştu.

İlk yarının Sivasspor'umuz açısından son derece kötü geçtiğini belirten Cihan Yılmaz, “Son üç maçta kötü geçen ilk yarıyı iyi bitirdik. İkinci yarıya da iyi başlamak istiyoruz. Galatasaray’ı yenmiştik kendi sahamızda. Galatasaray’ın bazı sorunları var onlar da aman aman futbol oynamıyorlar. O yüzden bu konumda birim oraya gidip bir puan almak gibi bir düşüncemiz yok, yenmek için gideceğiz. Yenebileceğimize de inanıyorum. Kimseden çekinmiyoruz. Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçında performansımız çok iyiyiydi. Mücadele anlamında çok iyiydik. Futbol olarak tabi üstüne koyabiliriz. Çok eleştirildik bu maçta sert oynadık diye. [B][U]İnsanlar küçük takımların negatif yönlerini daha çabuk ortaya koyuyorlar.[/U][/B] Sonuçta Beşiktaş’tan kimse sakatlanmadı, bizden oyuncular sakatlandı. Büyük takımlara karşı birazda sert oynamak gerekli. Takımımızın gidişatından memnunuz” dedi.

[B]sivasspor.org.tr[/B]

eyupk 13.01.2011 12:54

Cevap: Cihan Yılmaz'dan Küçük Takım Benzetmesi

Cihan Yılmaz'ın bu sözünü siz sevgili yiğidoların yorumuna bırakıyorum.

bassguitar 13.01.2011 13:02

cihan yılmazın bu acıklamasında artniyetli bişey yok..bence asıl art niyet bunu cıkarıp buraya koyandadır..saygılarımla.

58akif34 13.01.2011 13:02

cihan burada küçük takım tabirini gazetecilerin gözüyle olaya baktığmdan kaynaklanıyor

eyupk 13.01.2011 13:05

[QUOTE=58akif34;683073]cihan burada küçük takım tabirini gazetecilerin gözüyle olaya baktığmdan kaynaklanıyor[/QUOTE]
Anadolu takımları desin, neden küçük tabirini kullanıyor, zoruma gidiyor bu küçük sözleri.

eyupk 13.01.2011 13:08

[QUOTE=bassguitar;683072]cihan yılmazın bu acıklamasında artniyetli bişey yok..bence asıl art niyet bunu cıkarıp buraya koyandadır..saygılarımla.[/QUOTE]
işterse takımımın futbolcusu olsun, takımıma küçük takım deme hakkı yok. asıl artniyetli kişi varsa o da sizsiniz. takımımıza laf ediliyor siz seyirci kalıyorsunuz, bi kayserililer gibi olamadık.

bassguitar 13.01.2011 13:08

[QUOTE=eyupk;683074]Anadolu takımları desin, neden küçük tabirini kullanıyor, zoruma gidiyor bu küçük sözleri.[/QUOTE]

abartılacak,haber yapılacak bisey yok.herkes insandir muhim olan niyet.cihan ınart niyetli olacagını düsünmüyorum.bu gibi konularla tartişma ortamı yaratmak bizlere yakısmaz.saygilarimla.

AYDIN1985 13.01.2011 13:08

büyük takimiz diyip kendimizimi kandiralim eyüp gardas. bizim etimiz ne budumuz ne! biz sampiyonluga oynadigimizda´da kücük takimdik. büyük takim olmak icin bizim cok calismamiz ve istikrarli olmamiz lazim.

eyupk 13.01.2011 13:09

[QUOTE=AYDIN1985;683078]büyük takimiz diyip kendimizimi kandiralim eyüp gardas. bizim etimiz ne budumuz ne! biz sampiyonluga oynadigimizda´da kücük takimdik. büyük takim olmak icin bizim cok calismamiz ve istikrarli olmamiz lazim.[/QUOTE]
ben büyük takımız demiyorum, ama küçük takımda değiliz bunu aklınıza sokun.

Ahwettt 13.01.2011 13:10

[QUOTE=eyupk;683069][B]Cihan Yılmaz: 3 Puan İçin Sahaya Çıkacağız
12 Ocak 2011 Çarşamba ,19:06:26[/B]

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1294852703_cihanyilmaz.jpg&w=250&h=150[/IMG]

[B]Futbolcularımızdan Mehmet Nas, Cihan Yılmaz ve Erman Kılıç Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı.[/B]

Antalya’daki çalışmaların son derece faydalı geçtiğini dile getiren Mehmet Nas, Şuan ki çalışmalarımız gerçekten iyi gidiyor. Güzel bir ortam var. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte çok güzel takım havası oluştu. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İkinci yarı on yedi final maçımız var. Zor bir fikstür var biz bu sıkıntılı süreci kendi lehimize çevirip, ikinci yarı rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz takım olarak” dedi.

Ligin ilk yarısındaki maçlarda son derece başarılı bir performans gösteren Erman Kılıç ise, “İkinci yarının ilk dört maçı bizim için çok önemli. Bu maçlarda üzerimize düşen görevi yerine getirip bir an önce içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz” dedi.
Kamp döneminin çok neşeli geçtiğini belirten Kılıç, “En büyük neşe kaynağımız da Kadir. Kadir konuşurken tercüman lazım dediğini anlamakta zorluk geçiyoruz tabi şu da var Türk, Türk’ü nasıl tercüme eder onu da bilmiyoruz. Kadir gurbetçi olduğu için Türkçe’yi çok iyi telaffuz edemiyor” şeklinde konuştu.

İlk yarının Sivasspor'umuz açısından son derece kötü geçtiğini belirten Cihan Yılmaz, “Son üç maçta kötü geçen ilk yarıyı iyi bitirdik. İkinci yarıya da iyi başlamak istiyoruz. Galatasaray’ı yenmiştik kendi sahamızda. Galatasaray’ın bazı sorunları var onlar da aman aman futbol oynamıyorlar. O yüzden bu konumda birim oraya gidip bir puan almak gibi bir düşüncemiz yok, yenmek için gideceğiz. Yenebileceğimize de inanıyorum. Kimseden çekinmiyoruz. Beşiktaş ile oynadığımız hazırlık maçında performansımız çok iyiyiydi. Mücadele anlamında çok iyiydik. Futbol olarak tabi üstüne koyabiliriz. Çok eleştirildik bu maçta sert oynadık diye. [B][U]İnsanlar küçük takımların negatif yönlerini daha çabuk ortaya koyuyorlar.[/U][/B] Sonuçta Beşiktaş’tan kimse sakatlanmadı, bizden oyuncular sakatlandı. Büyük takımlara karşı birazda sert oynamak gerekli. Takımımızın gidişatından memnunuz” dedi.

[B]sivasspor.org.tr[/B][/QUOTE]

Madem Sivasspor küçük takımda senini burda ne işin var? Seni 2.liğden getirp adından söz ettiren bu takım değilmi? Ben olsam Sivasspor yönetiminin yerinde hemen seni gönderirim

eyupk 13.01.2011 13:12

ters yorumlar yapanlar kişilerin Sivassporluluğundan şüphe duyuyorum. ZATEN SİVASTAKİLERİN ÇOĞU FENERBAHÇELİ DEĞİL Mİ NORMALDİR.

Salim58 13.01.2011 13:26

[QUOTE=eyupk;683082]ters yorumlar yapanlar kişilerin Sivassporluluğundan şüphe duyuyorum. ZATEN SİVASTAKİLERİN ÇOĞU FENERBAHÇELİ DEĞİL Mİ NORMALDİR.[/QUOTE]

[B]Herkes senin gibi düşünmek zorundamı.? Sen kimsinki benim ve benim gibi düşünenlerin Sivassporluluğundan şüphe ediyorsun.

Cihanın hem konuşmasını dinledim hemde konuyu okudum ne var bunda, Cihan böyle dedi diye biz küçüldükmü yerin dibinemi battık.Zaten nerede bize uymayan bir kelime var aha bulduk der oradan yükleniriz....BENDE SİZE VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERE ACIYORUM...[/B]

AYDIN1985 13.01.2011 13:26

[QUOTE=eyupk;683079]ben büyük takımız demiyorum, ama küçük takımda değiliz bunu aklınıza sokun.[/QUOTE]

gardas bunun ortasi varmi, yapma Allah askina

rivaldo58 13.01.2011 13:30

[QUOTE=B.DUMANLI;682961]TÜRKCEN ICLER ACISI.SEN ÖNCE KENDI KÖTÜ TÜRKCE´NE BAK KADIR´IN TÜRKCE´SIYLE UGRASACANA.BEN SENIN BABAN YASINDAYIM,BIRADERIN DEGILIM.[/QUOTE]

BİRİNCİSİ SEN BENİM YAŞIMI NERDEN BİLİYON İKİNCİSİ BEN KİMSEYLE DALGA GEÇMEDİM SADECE HABER İÇİN KONU AÇTIM NE YAZIYORSA BAŞLIK ONU YAZDIM ÜÇÜNCÜSÜDE TÜRKÇEM GAYET İYİ SENDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM ANA DİLİMİ HE DÖRDÜNCÜSÜDE SEN LAF ATTIN

B.DUMANLI 13.01.2011 13:32

[QUOTE=eyupk;683082]ters yorumlar yapanlar kişilerin Sivassporluluğundan şüphe duyuyorum. ZATEN SİVASTAKİLERİN ÇOĞU FENERBAHÇELİ DEĞİL Mİ NORMALDİR.[/QUOTE]

Bak ne güzel kendi azinla FB gercegini ortaya koydun.Yok Kadir´e tercüman gerekliymis,(konustugu Almanya sirvesinden ötürü)yok Cihan kücük takim benzetmesi yapmis.FB gercegini SIVAS´da yok sayabilirmiyiz.Sonra bir TB ;bir ESES´li SIVASSPOR.COM ´a girdigi zaman mini sohbet kapaniyor.Hakaretler havada ucusuyor.Yani diyecegim suki biz kendi degerlerimize ne kadar önem veriyoruzki,baskasi tarafindan taktir edilelim.Sivas´daki FB üstünlügü beni kahrediyor.Cok yazik.

AYDIN1985 13.01.2011 13:34

[QUOTE=B.DUMANLI;682935]Lig tv´nin görüntülerinde M.Nas,Erman ve Cihan var.Bu isin Kadir´le ne alakasi var ?Yurt disinda yetisen kisilerin Türkce´siyle alay etmeye kalkma.Bu sitenin cogunlugu yurt disindan ,azinlik Türkiye´den.Bunun farkinda ol.[/QUOTE]

Haci abi bunu rivaldo demediki, erman kilic dedi izledigimiz röportajda. birbirimizi kirmayalim. Masallah bizim Takimin keyfi yerinde birbirleriyle sakalasiyorlar diye SEVINMEMIZ LAZIM.

eyupk 13.01.2011 13:54

Abdullah YİĞİT'İN taraftara neden kızdığını şimdi daha iyi anlıyorum, kusura bakmayın ama bizden taraftar olmaz. Bursa, Trabzon taraftarı gibi olamadık.

AYDIN1985 13.01.2011 14:03

[QUOTE=eyupk;683094]Abdullah YİĞİT'İN taraftara neden kızdığını şimdi daha iyi anlıyorum, kusura bakmayın ama bizden taraftar olmaz. Bursa, Trabzon taraftarı gibi olamadık.[/QUOTE]

eyüp gardasim yeter artik, kapat su konuyu. caninmi SIKILIYOR anlamadim. eline ne geciyor, böyle yazinca? SIVAS´TA VE DÜNYADAKI BÜTÜN SIVASLILARIN, SIVASSPOR´DAN BASKA TAKIM TUTMALARI BENI VE BIR COK ARKADASIMIZI ÜZÜYOR.

eyupk 13.01.2011 14:10

[QUOTE=AYDIN1985;683097]eyüp gardasim yeter artik, kapat su konuyu. caninmi SIKILIYOR anlamadim. eline ne geciyor, böyle yazinca? SIVAS´TA VE DÜNYADAKI BÜTÜN SIVASLILARIN, SIVASSPOR´DAN BASKA TAKIM TUTMALARI BENI VE BIR COK ARKADASIMIZI ÜZÜYOR.[/QUOTE]
kapatıyorum konuyu, ama asıl üzülen varsa o da benim. Taraftarımızın böyle davranışı beni çok üzüyor, şunu unutmayalım eğer Sivasımızın adı anılıyorsa Sivassporumuz sayesinde anılıyor, ama biz nedense Sivassporun değerini bilmiyoruz. bu takım birgün düşerse (Allah korusun) o zaman anlıycaktır halkımız Sivassporun önemini. özür dilerim şinirimden kötü bir söz yazdıysam foruma.

AYDIN1985 13.01.2011 14:15

[QUOTE=eyupk;683100]kapatıyorum konuyu, ama asıl üzülen varsa o da benim. Taraftarımızın böyle davranışı beni çok üzüyor, şunu unutmayalım eğer Sivasımızın adı anılıyorsa Sivassporumuz sayesinde anılıyor, ama biz nedense Sivassporun değerini bilmiyoruz. bu takım birgün düşerse (Allah korusun) o zaman anlıycaktır halkımız Sivassporun önemini. özür dilerim şinirimden kötü bir söz yazdıysam foruma.[/QUOTE]

Canini yerim senin, sen kafana takma. Insallah alinan bu yeni futbolcular ile Sivassporumuz eskisi gibi parlayacaktir.

Ibrahim1983 13.01.2011 14:29

Insallah Sivassporumuz istenen yere gelecektir gönlunden basarilar...

yeni gelen transferlerimizde takima cabuk alisirlar iyi günler bizimdir

arkadaslar... takimiza ve hocamiza güvenimiz sonsuz suanda birlik zamanidir

birbirimizi kirmayalim....

Tam destek Hem destek

yıldızelii8 13.01.2011 14:58

ALLAH yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin :) kamp içerisinde böyle şeyler güzel

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:52.