![]() |
3.Hzl/Sivasspor 0-1 De Graafschap
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1degraf.bmp[/IMG]
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sivasspor hazırlık maçında De Graafschap ile karşılaşacak. Sivasspor Antalya'da üçüncü hazırlık maçında, Hollanda temsilcisi De Graafschap ile 14 Ocak 2011 Cuma günü saat 14.00’te Titanic Otel'in sahasında karşı karşıya gelecek. Öte yandan Sivasspor kulüp asbaşkanı Faruk Taşseten televizyonumuza yaptığı açıklamada; “Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor, çalışma ortamımız gayet güzel. Yeni yabancı transferlerimiz kampa katılarak çabuk uyum sağladılar.” Dedi. Ayrıca Sivasspor’da transfer çalışmalarında sona yaklaşıldığı ve flaş santrafor transferinin bir iki gün içerisinde netleşeceği öğrenildi. [I]sipastv[/I] |
Cevap: 3.Hzl/Sivasspor - De Graafschap
maçın yayını varmı tv de veya nette bizim için önemli yeni transferlerimizi izlemek istiyoruz
|
Sipas Tv'ye bize bu bilgileri verdiği için teşekkür ediyorum. Ancak birde ricam var,ne olur taraftara kan kusturan, ( Bunu özellikle Ankara deplasmanına gelen taraftarlar daha iyi biliyor) Faruk Teşseten'İN REKLAMINI YAPMAYIN,BU ADAM YÖNETİCİ FİLAN DEĞİL. yÖNETİCİ DEDİĞİN YA PARA VERİR,YADA FİKİR,bU ADAMDA İKİSİDE YOK. sİVASSPOR SAYESİNDE YILLARDIR
göremeyeceği yerleri gezdi,gördü. Yeter artık,Sivasspor taraftarı olarak bu tür adamların yönetimde olmasını istemiyoruz. |
Flaş transfer değil adeta bir yıldız yıldız... :D
|
[QUOTE=adres58;683068]Flaş transfer değil adeta bir yıldız yıldız... :D[/QUOTE]
kimmiş o yıldız |
Kapalı türübünde bulunan taraftar grubu aranızdan küpeli iyi yarı bir arkadas konya maçında bedava aldıgı tomarla bileti parayla kapıda satarken gördüm Faruk Taşseten eğer işin yöneticikse bu adamlara bilet vermeyin benim işim yok bir şekilde biletimi alıyorum bu külübten kimse rant saglamasın...
|
Bu maçı kazanırız Grosicki gol veya asist yapar :D
|
buyuk bi heyecanla bomba transferi bekliyoruz 2.yariya bomba gibi girecez inşallah
|
[QUOTE=adres58;683068]Flaş transfer değil adeta bir yıldız yıldız... :D[/QUOTE]
galiba barselenodan MESSİYİ ALDI :)) VEYA REAL MADRİTTEN RONALDOÖU GELDİ söyle kardeş bu yıldızı |
kim acaba bu transfer çok merak ettim bence yıldız olması önemli değil takıma katkısı önemli inş güzel bi transferdir
|
[QUOTE=karamik;683090]Kapalı türübünde bulunan taraftar grubu aranızdan küpeli iyi yarı bir arkadas konya maçında bedava aldıgı tomarla bileti parayla kapıda satarken gördüm Faruk Taşseten eğer işin yöneticikse bu adamlara bilet vermeyin benim işim yok bir şekilde biletimi alıyorum bu külübten kimse rant saglamasın...[/QUOTE]
Kapalı tribünde taraftar grubu mu var ? Eğer maratonu diyorsanız Yeniçeriler ve 1967 GTD var. Konya maçında tribünde değildim olayın aslını bilmiyorum. Eşgalini verdiğiniz kişiyi az çok tahmin edebiliyorum ama dediğim gibi görmediğim için yorum yapamıyorum. Bütün taraftar grupları belli bir ücret karşılığında toplu olarak kombine almıştır. Tribüne kombine biletle giriyoruz.. Ortaya bir taş atıldı cevabı gelir herhalde.. |
berabere kalmayalımda yenelim yeter
|
[QUOTE=S.s.Yigido;683116]Kapalı tribünde taraftar grubu mu var ?
Eğer maratonu diyorsanız Yeniçeriler ve 1967 GTD var. Konya maçında tribünde değildim olayın aslını bilmiyorum. Eşgalini verdiğiniz kişiyi az çok tahmin edebiliyorum ama dediğim gibi görmediğim için yorum yapamıyorum. Bütün taraftar grupları belli bir ücret karşılığında toplu olarak kombine almıştır. Tribüne kombine biletle giriyoruz.. Ortaya bir taş atıldı cevabı gelir herhalde..[/QUOTE] [B][COLOR="black"]kimmiş acaba çok merak ettim maratonda ki qrupLarın hepsinin kombinesi var oranızdan buranızdan uydurmayın bişeyLeri öyLe 2 satır yazıp kaçmayın devamını qetirin çamur atıyım izi kaLsın durumu yapmayın!!![/COLOR][/B] |
[QUOTE=karamik;683090]Kapalı türübünde bulunan taraftar grubu aranızdan küpeli iyi yarı bir arkadas konya maçında bedava aldıgı tomarla bileti parayla kapıda satarken gördüm Faruk Taşseten eğer işin yöneticikse bu adamlara bilet vermeyin benim işim yok bir şekilde biletimi alıyorum bu külübten kimse rant saglamasın...[/QUOTE]
hadi camur atıyorsun biraz yazdıklarına bak sonra at...Bir kaç istisna dısında grubumuz kımseden toplu bilet almamıstır...Hadi sen bize camur atıyorsun söylesene o arkadasın f. tassetenden aldıgını bıletı nerden gordun ? gidip takip ettin ve sattı diye ortalıga düşüyorsun sımdıde :) bırak bu ayakları işin gücün yok gidip bu adamı takıp edıyorsun tomarla bıletı sattıgnı goruyorsun bizde yedik :) hem kimse gişede toplu bılet satamaz 5 10 bıletten fazla bılet bulunduran kımse gısede duramaz hakkında karaborsadan işlem başlatılır... emre |
kim bu flaş santrafor çok merak ediyorum bu maçıda kesin alırız
|
Maç sonucu hakkında bilgisi olan varmı????
|
[QUOTE=murat_n;683144]Maç sonucu hakkında bilgisi olan varmı????[/QUOTE]
14 Ocak 2011 Cuma günü saat 14.00’te Titanic Otel'in sahasında karşı karşıya gelecek. [B][I]Konu başlığında böyle yazıyor.Maç yarın Yiğido.[/I][/B] |
kezmanmı tekkemi kim acaba
|
Bence Santrfor ya Tekkedir yada Polonyalı veya Çek Santrfordur.
|
hangi grup yönetimden bilet alıyormuş yazda ona göre bizde istiyelim yönetimden bilet |
sivasspor bu maci alir de graafschap takimi cok zayif
|
5-10 lira verip 90 dk çekirdek çitler ,futbolculara söversiniz yetmez bir de 90 dk takım için kendini parçalayan taraftara iftira atarsınız. Helal olsun size! Kastettiğiniz gruplar sezon başında toplu olarak aldıkları kombineler ile giriş yapıyorlar. Yönetimin gruba bilet felan verdiği yok! |
[QUOTE=Mamadou Diallo;683173]Bence Santrfor ya Tekkedir yada Polonyalı veya Çek Santrfordur.[/QUOTE]
Riza hoca kesinlikle yabanci dedi. bayernden klosede fena olmaz cok iyi golcü bayern den ayrilmak istiyor, ama real de pesinde |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=25942&token=43502][img]http://resimzade.com/Show.html?i=25942&token=43502[/img][/url]
[B][I]Bu son hazırlık maçımızı kazanarak hem kampı bitirelim hemde GS maçının provasını yapalım,Büyük bir ihtimalle yeni transferlerimiz'de bu maçta oynayacaklarına göre güzel bi maç olur.[/I][/B] |
Bakalım inşALLAH yeneriz ama oyun oynayarak yeneriz.Tam bir takım oyunu ile.
|
[QUOTE=Salim58;683241][url=http://resimzade.com/Show.html?i=25942&token=43502][img]http://resimzade.com/Show.html?i=25942&token=43502[/img][/url]
[B][I]Bu son hazırlık maçımızı kazanarak hem kampı bitirelim hemde GS maçının provasını yapalım,Büyük bir ihtimalle yeni transferlerimiz'de bu maçta oynayacaklarına göre güzel bi maç olur.[/I][/B][/QUOTE] Biz bu takımla, 2008 - 2009 sezonu başlarken Bülent Uygun döneminde Belçika'da kamp yaparken yine karşılaşmış ve Musa Aydın ve Pasheco'nun golleriyle 2-1 yenmiştik. İnşallah yine yeneceğiz.. AYK |
yeni transferlerimizin gollerini asistlerini görürüz umarım. Önümüzdeki sezon durdurulamaz bir yiğido takımı olucak inşallah.
|
Umarım ideal kadroya yakın bir kadro ile çıkar iyi bir sonuçla ayrılırız sahadan
|
Arkadaslar Benim yazdıgım o yazı kimseyi karalamak adına değildi öncelikle Bilet satan çocuk maraton bileti sattıgı için o bölgedeki taraftar gruplarından oldugunu düşündügüm için yanılmıs olabilirim ama bir gruba ait olduguda kesin hafif sarımsı hafiften şişman uzun boylu küpeli yani bunu tanımamanıza yol yok ben bilet kuyrugundayken ellerinde bilet fazla aldıgını söyleyip dagıtıyordu o kadar bileti fazla almasına ihtimal vermedim faruk taşsetene çamur atma kısmına gelince ben onun yönetici oldugunu ve stadın dışında böyle şeyler oldugunu ve uyumaması gerektiğini hatırlattım dürüstce gelen takımını destekleyen ve gerçekten deplasmanlarda bile takımı yanlız bırakmaya bu taraftar gruplarana saygısızlık etmek istemiyorum bu arkadası bulun sorun sorusturun bakalım bana kızmak yerine....
|
[B]Antalyadaki yigidolara is dusuyor maci ordan bize analiz kadro ve onemli anlarini aktarmalari lazimBir zahmet bunu yapabilecek bir yigidodan rica eviyorum [/B]
|
[COLOR="Black"]Şunuda söylemek istiyorum burada faruk taşsetenede diğer tüm yönecilerede hatta başkanada büyük eleştiler yapıldı ve hiç sansüre ugramadı yazdıgımız hiçbir yazı ön değerlendirmeden geçmeden yayınlandı bize bu demokratik ortamı saglayan herkese teşşekür ederim bu sayede bende gördügümü düşündügümü yazıyorum begenmeyebilirsiz ama en azından yazdıgım şeyin dogrulugunu araştırın eğer hatam varsa ben özür dilemesinide bilirim.[/COLOR]
|
bu mac bizim ins.
|
1-0 yenildik amma 11 nasıldı acep.bilgsi olan var mı
|
[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6474/56171483.jpg[/IMG]
|
Skorun onemi yok futbolculari deneme maci indallah eksikler gorulmustur
|
içime yine şüphe düştü takım iyi değil heralde ikinci yarıyada böyle başlarsak vay halimize karamsar olmak istemiyorum ama durum onu gösteriyor
|
[IMG]http://www.gelderlander.nl/multimedia/archive/01699/DG_13463097_134630_1699748b.jpg[/IMG]
|
hazırlık maçı abartmayın yenilgini her şeyin hiç bi önei yok sezon başında 6-7 maçın 5 ini aldık da noldu umutlandık öyle olunca şampiyon ilan et bi kötü sonuca takımı batır
ayrıca fb malatya ya yenildi bunu da unutmayın |
[B]europa takimlari bizim tr takimlariyla oynadiklarinda genelde kotu sonuc aliyorlar mesela gecen yanilmiyorsam eskisehir bremeni 3 sifir yendi egerki bir onemli karsilasma olsaydi emin olun skor tersine olurdu bu sadece bir ornekti daha niceleri var ;) hesey iyi merak etmeyin [/B]
|
De Graafschap-Sivasspor 1-0 (0-0).
Gol: 76. 1-0 Jungschläger Sari kart: De Ridder. De Graafschap: Waterman; Evers, Wormgoor (72. Jansen), Broekhof, Fränkel (81. Van de Pavert); Jungschläger (85. Hairemans), Meijer (72. Meijer), Rose, Overgoor (72. Rik Sebens); Poepon, De Ridder. [B]Sivasspor'un kadrosunu bulamadim. Fotograflarda ama 3 futbolcu görünüyor.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:13. |