![]() |
Michael Eneramo
[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/Eneramo_sevinc.jpg[/IMG]
[B]Doğum Tarihi[/B] : 26 Kasım 1985 [B]Doğduğu Yer[/B]: Kaduna, Nijerya [B]Boy [/B] : 1.87 m. [B]Pozisyon[/B] : Santrafor [B]Geldiği Takım[/B] : Esperance Tunis, Tunus [B][U]Klüp Kariyeri [/U][/B] [B]07/08 01.2008[/B] Al Shabab Riad'dan Esperance Tunis'a Dönüş [B]07/08 07.2007[/B] Esperance Tunis'dan Al Shabab Riad'a Kira [B]05/06 01.2006[/B] USM Alger'den Esperance Tunis'a Dönüş [B]04/05 01.2005[/B] Esperance Tunis'dan USM Alger'e Kira [B][U]Milli Takım Kariyeri[/U][/B] [B]2009–[/B] Nijerya 10 maçta 3 gol |
Cevap: Michael Eneramo
çok kidip gelmiş ihşalah bizde sürekli kalir
|
Bonservis Bedeli bilen yazabilir mi ? Tesekkürler şimdiden
|
Eneramo Tunus'ta 90 maçta 60 tane gol atmış bir oyuncu...Artık o da diğer Nijeryalılar gibi daha kaliteli liglerde oynayıp kendini geliştirmek ve milli takımda sürekli yer almak için yeni ufuklara yelken açmak istiyordu..Ayın 16 sında son verdiği bir röportajda en büyük hedefinin Premier ligde oynamak olduğunu söylemiş..Türkiye ligi ile Tunus liginin kalite farkının ne olduğunu Eneramo oynadığında daha iyi görecek...Çünkü bu yıl gerçekten Türkiye liginde 4 büyüklerin dışındaki çok sayıda takım ara transfer döneminde çok iyi transferler yapmış durumda..Sivasspor da kadrosunu 6 yabancı ile güçlendirdi..Enaramo da bunlardan biri..Uyum sorunu ortadan kalkınca Enaramo'nun nasıl bir golcü olduğu da ortaya çıkmış olacak..Şu anda takımda M.Yıldız-Suarez-Kamanan ve Eneramo olmak üzere 4 tane forvet oldu..Kim iyiyse kim formadaysa takımda o oynayacak...Rıza hoca bakalım 2 forvetle mi yoksa 3 forvetle mi oynayacak..Manisa zaman zaman 3 forvetle oynamıştı biz niye oynamayalım..yine de son karar hocanın..Eneramo alınmasına alındı ama açıkcası belki de ilk defa çok fazla iyi oyuncuyla rekabet etmek zorunda kalacak..Belki onu zaman zaman yedek bile görebiliriz..Onun için çok çalışıp hep iyi olmak zorunda...Bu rekabet sivassporu bence çok olumlu etkileyecek...Şimdiden Antalya maçında sivassporda kimlerin oynayacağını merak etmeye başladım....Sivasspor belki de tarihindeki en iyi kadroyla mücadele edecek..İlk maçın heyecanı beni şimdiden sarmış durumda...Keşke yeni transferler kampın başına yetiştirilseydi..İşte o zaman g.s. maçı daha farklı bir maç olurdu..Michael ENERAMO ya Sivas'a ve Sivasspora Hoş Geldin Diyorum...İnşallah Taraftarın istediği patlamayı yapar ve beklenen golleri atar....
|
Hoş geldin yeşil sahaların karaboğası inş.başarılı olur seni getirenleri mahcup etmezsin başarılar sivastaki ilk maçı iple çekiyorum.,
|
hayırlı uğurlu olsun başlasın artık şu lig bizde görelim sivassporumuzun eski günlerini
|
helal olsun bomba böyle patlatılır
uyum sorununu natarda yiğidomuzla saha kalkarsu an liğin engüzel santforları bizde |
hayırlı olsun sivassporumuza inş bu sene tüm kötülükler gidecem.
|
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/34212535285847545357.bmp[/IMG]
|
bu tür transferleri yapmak da kolay değilmiş artık bunu anladık arkadaşlar,yönetimimiz çok büyük bir iş başardı,ALLAH utandırmasın.trıkzona en az 3 gol atması dileğiyle:D:D
|
yönetim iyi iş çıkardı gerçektende emeği geçen herkese teşekkürler..
|
Eneramo'nın bonservisi elindeydi. Hiçbir ücret ödenmeden alındı.. Kendinin aldıgı yıllık para hakkında bilgim yok. Zaten bonservisi elinde oldugu için 1.5 yıllık imza atmış.. Yani onun için Sivasspor bir basamak.. Avrupa'ya açılan bir kapı..
|
ENERAMO bu yıl bize fayda sağlasın,inşallh gelecek sezon tasabala da gelir ,ozaman bu ligde rahatlıkla 15 20 gol atabilecek kapasitede oyuncu,babamızın oğluna 5 milyon €dan aşağı vermeyiz.insallh hayırlı olur.
|
[B]Klüp kariyeri pek başarılı değil umarım kendi başarılı olur...[/B]
|
[B]Birçok Afrika kökenli oyuncunun aksien bitirici özelliği fazla olan bir oyuncu...Fizik ve vücut yapısı olarak ise tipik bir afrikalı...Sprinter bir oyuncu ve sanırım hava toplarında da vuruş özelliği var...Bence Nordin Wooter kadar faydalı bir oyuncu olacaktır bir de Kamil Grosicki den umutluyum...[/B]
|
Kamanan'ın sağ ayaklı olanı gibi görünüyor.Ama tabiki ondan biraz daha istikrarlı ve golcü özelliği fazla...Eğer oyunu bu adamın üstüne yıkarsak gol sorunu diye bir şey kalmaz diye düşünüyürom.Zaten top atacak ofansif olan kamil grosicki,mendoza gibi aralara iyi top atan ve kolay adam eksiltebilen oyuncular var.Hayırlısı olur inşallah..
|
[QUOTE=engin2609;684533]Bonservis Bedeli bilen yazabilir mi ? Tesekkürler şimdiden[/QUOTE]
bonservisi elinde geldi |
Eneramo facebook fan page
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=133549813375761#!/pages/Micheal-Eneramo/181424991889157[/url] |
Nijerya futbol mayası olan bir ülke..Uluslararası iyi maçlar çıkartıyorlar...Umarım Sivasa faydalı olur..
|
bu adamın SİVASa gelmesi afrika aslanını sibiryaya gitmesi gibi bişey yaw:D
|
KUMAŞI İYİ FİZİİK OLARAK DA GÜÇLÜ İNŞALLAH GALATASARAYA ŞÖYLE Bİ 3 GOL ATAR ENERAMO...:)
|
Görüntülerini izlediğim kadarı ile Fırsatçı diri bir oyuncu. Sivasspor için iyi işler yapar bence güzel transfer bravo.
İzlemek isteyenler için işte link. İzleyin bakın Sivasımızın yeni transferi eneramo. [url]http://www.dailymotion.com/video/x8509o_michael-eneramo_sport[/url] |
Gol açlığımızı yatıştıracak bir oyuncu yüzümüzü kara çıkarmaz İNŞALLAH
|
suarez-aneramo-mehmet müthiş bir forvet.bundan sonra 3 den aşagı gol atmayız her maç .beylerr hesapları edin bakalım kaç gol eder.liğdede kesin kalırız.
|
bi halta yaramaz bunuda zaman gösterecek siyahi oyuncularda güç var ama yetenek yokkk ...keşke golcüde polonyadan alınsaydı. şu anda suarez elimizdeki en iyi golcüüü
|
arkadaşlar suarez eneramo mehmet i üçlü forvet yapmış...mehmet daha dün değilmiydii hepimize şaç baş yoldurduu bu adamdam forvet olmazz forvet dediğin iki çalım atar adam geçer böyle bir forvetimiz yokkkk
|
[QUOTE=57babasivas;684528]çok kidip gelmiş ihşalah bizde sürekli kalir[/QUOTE]
o gidip gelmeler dikkat ederse daha ii takımlara doğru gelişim içindeymiş sanırım bu yer değiştirmler diğerlerinden farklı;) |
[QUOTE=namso58;685219]bi halta yaramaz bunuda zaman gösterecek siyahi oyuncularda güç var ama yetenek yokkk ...keşke golcüde polonyadan alınsaydı. şu anda suarez elimizdeki en iyi golcüüü[/QUOTE]
siyahilerde yetenek yok daha saçma bir fikir duymamıştım sana şuda 100 tane yetenekli siyahi oyuncu sayarım hem emenikeyi gözünemi sokmamız lazım görmen için |
[URL="http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85901"]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85901[/URL]
|
emenikenin 2 katı ve emenikeden daha tecrübeli golleri patlatacak eneramo
|
Kulüp kariyeri pek parlak değil ama milli takım performansı çok iyi olan bir futbolcu Kamil Grosicki ile iyi bir ikili olacaklarına inanıyorum
|
"Kritik gollerin adamıyım"
Sivasspor'un yeni golcüsü Michael Eneramo Lig TV muhabiri Metin Kapıcıoğlu'na özel açıklamalarda bulundu... Nijeryalı golcü kritik gollerin adamı olduğunu söyledi... Öte yandan Rıza Çalımbay ve Pedriel de ligin ikinci yarısıyla ilgili görüşlerini bildirdi. [URL="http://tukanfilm.blogspot.com/2011/01/kritik-gollerin-adamym.html"]burdan izleyebilirsiniz[/URL] |
Eneramo güzel bir futbolcuya benziyor sivasspora faydalı olur inşALLAH.
|
Video da dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama Pedriel, Eneramo'dan biraz daha uzun görünüyor.
Transfermarkt.de ise Pedriel 186 cm Eneremo 1.87 cm yaziyor... ilginc |
[QUOTE=50sekiz;685280]Video da dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama Pedriel, Eneramo'dan biraz daha uzun görünüyor.
Transfermarkt.de ise Pedriel 186 cm Eneremo 1.87 cm yaziyor... ilginc[/QUOTE] göz yanılgısı kardeş, pedriel zayıf, fasülye sırığı gibi duruyor. eneramo ise besili, bacaklı boğa mübarek! :D |
Videosunu izledim ve gerçekten iyi bir oyuncu. Kendi çabasıyla da pozisyon yaratabilen, güçlü yapıya sahip, futbol zekası ve fizik gücü yüksek bir futbolcu. Özellikle böyle fırsatçı bir golcü ihtiyacımız vardı .Röportajı da izledim ve konuşma tarzı falan da aklı başında bir futbolcu olduğu izlenimi bıraktı. Ben takımımızdan çok ümitliyim, iyi mücadeleci bir bir kadro oldu ve rekabet ortamının oluşması da çok büyük avantaj . Umarım her şey bizim için iyi olur.
|
Sandoro ve Eneramo haric diger 4 futbulcunun lisansi cikmis.
Grosicki, Navratil ve Rada'nin sözlesmesi 3,5 senelik. Korcan 1,5 senelik kiralik. Eneramo yeni geldi lisansin bugün cikmamis olmasi normal ama diger 4 futbolcu ile ayni zamanda transfer olan Sandro'nun henüz lisansi cikmamis olmasi aklima bazi seyleri getiriyor. Sandro'nun yerine yabanci basinin takimla beraber antrenmana cikiyor dedigi Dejan Kelhar transfer edilirse ben sasirmam dogrusu... |
Sivasspor'un daha önce anlaştığı Nijerya asıllı Tunuslu Micael Eneroma,resmi imzayı dün attı.
İstanbul'da ikinci Başkan Erdal Sarılar nezaretinde kendisini 1,5 yıllığına Sivasspor'lu yapan imzayı atan Eneroma daha sonra takımla birlikte çalışmalara katıldı. GALATASARAY MAÇINDA YOK! Sivasspor'un ve taraftarının çok şeyler beklediği Nijeryalı golcünün,Tunus'ta ligin tamamlanmış olması nedeniyle antrenman yapmadığı,bu yüzdende 1-2 kilo fazlası olması nedeniyle pazar günkü Galatasaray maçında forma giyemeyeceği öğrenrildi. Hürdogan [B]Dediklerim bir bir cikiyor, adam antrenman yapmadi mac yapmadi diye yazdim kac defa forumda[/B] |
IZLE: ENERAMO VE SIVASSPOR RÖPORTAJI
ENERAMO VE SIVASSPOR RÖPORTAJINI IZLEMEK ICIN TIKLA
[url]http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=223&r=1&hid=85901[/url] |
Cevap: IZLE: ENERAMO VE SIVASSPOR RÖPORTAJI
Paşam Sağol Bilgi için ama izlemiştik.Yinede teşekkürler sağol.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:57. |