SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31143)

Yusuf Çevik 27.01.2011 08:54

Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı

[B]Sivasspor'da, Mehmet Yıldız'a uyarı geldi.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26136&token=26829][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26136&token=26829[/img][/url]

Galatasaray karşısında iyi mücadele etmesine rağmen yenilgiden kurtulamayan Sivasspor’da, Mehmet Yıldız’a uyarı geldi. Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası Rıza Çalımbay’ın, kaptan ile yaptığı görüşmede, “İyi niyetli olduğundan eminim, ancak sürekli topları kendine istiyorsun. Senden arkadaşlarını daha iyi organize etmeni bekliyorum” dediği öğrenildi.

abdullahmkaya 27.01.2011 09:14

Cevap: Sivasspor'dan Yıldız'a uyarı

[B]Aferin Rıza Hoca G.Saray Maçında Kontrataklarımızı Hep Yedi.Atagı yavaşlattı[/B]

58akif34 27.01.2011 09:15

geç kalınmış bir uyarı ama zararın neresinden dönersen kardır

ZiDaNe58 27.01.2011 09:44

dogru karar:)rıza hoca yerinde tespit yapmıs futbol takım oyunudur.

PETKOVİC 27.01.2011 09:45

Servete pres yapsa gol yemeyecektik

Ahwettt 27.01.2011 09:53

Şuan takımın düzenini bozan vve hızını kesen Üç futbolcu var .Rıza hoca bunlarında kulağını çekmesi lazım Mehmet YILDIZ. Kamanan vede Erman Hele Erman ile Kamanan sanki Sivasspor umrularında değilde kendileride eşi benzeri bulunmayan yıldız futbolcular gibi davranıyorlar .Hemşerimiz bunlarada çare bulurasa ozman takım dört dörtlük olur

yigidoyuzz 27.01.2011 10:18

[B]mehmet yıldızı savunma önunde oynatacaksın hocam başka hiç bir yerde oynatma savunma oyuncusu gibi gelen bütün topları öldürüyorrr eziyorr mahvediyor mehmet yıldız bu zamana kadar yaptıgı başarılardan dolayı teşekkur edip biran önce takımdan gönderilmeli ihtiyarladı artık koşamıyor vuramıyor çalım atamıyor bir adama sırtını yaslayıp yere devrilmeyi bekliyor MEHMET YILDIZ İSTİFA ET [/B]

xadox 27.01.2011 10:37

nihayet gercekleri gören oldu, sana güveniyoruz riza hoca , , kimsenin gözünün yasina bakma, takima uymayani gönder gitsin. biz takim futbolu görmek istiyoruz,

nkmen 27.01.2011 10:55

olması gerekende bu oyunu yavaşlatıyor...daha hızlı daha seri olmamız lazım...

SEFAA! 27.01.2011 10:55

Mehmet Yıldız takımımızın süper lige çıkmasında ve geçen senelerdeki başarımızda büyük bir paya sahip yalnız artık teşekkür edilip gönderilmeli veya kulübede bekletilmeli. Tkımın el freni görevini görüyor. Ataklarımızı yavaşlatıyor ve birçok kontra ataklarımızı yiyor. Rıza hjocayı tebrik ediyorum çünkü bu cesareti daha önce kimse gösterememişti.. Ayrıca Erman ve Kamanan da bitmiş durumda. Kamanan biran önce gönderilmeli... Ermanın kulağı çekilmeli.. SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM ERMAN= TUM+SYLLA EDERMİ YA HALA FORVET VE ÖN LİBERO SIKINTISI YAŞIYORUZ BU ADAMLARI NASIL VERDİLER ???

erhan 10 27.01.2011 11:37

Bence mehmet yine faydalı olur ancak fiziğini olumlu kullanması için ilk yarı kamanan-eneramo ile başlayıp ikinci yarı mehmetle 3 forvete dönmek mantıklı olacaktır.90 dakikayı kaldıramıyor..En basiti gs maçında Servet'i rahatsız bile etmedi..1 olmaz 2 olmaz ama 3 de adam atar haliyle...

pepsiyusuf 27.01.2011 11:49

Mehmet Yıldızın sivasspora katkıları çok büyük bunu hiç kimse inkar edemez, son zamanlarda kendiside performansından şikayetçidir. amma bir anda mehmet yıldız silinemez dogrudur takımı yavaşlattığı takımın hızla cezalana girmesini geciktirdiği amma şunu unutuyorsunuz mehmet yıldıza kaç kişi pres yapıyor adamın ayağına top gelince iki üç tane rakip takımın futbolcuları basıyor diğer arkadaşları diğer forvetimiz boşta kalıyor diğer ben iddia ediyorumki mehmet yıldız kadar takımına faydalı olan pres yapan rakip takımın defansını yoran kimse yok sivasta adam onların defansı ile boğuşuyor suarez bunu yapabiliyormu yapamıyor micheal eneroma geldi diye mehmet yıldız silinemez yalnız mehmetin bir kaç maç dinlentirilmesi lazım o görüşe katılıyorum.amma takımdan gönderilmesini istemiyorum bu adam takımına canını veriyor ve sivası çok seviyor yatırımlarını sivasa yapıyor yani sivaslı ekmek kazanıyor arkadaşlar biranda bu adam silinmez bir iki hafta kulübede oturur kendine gelir hatırlarmısınız hayrettinde oynamadı muhsin hocanın zamanında adam kadro dışı bıraktı ondan sonra hayrettin oynamaya başladı mehmete zaman verilmesi lazım kendi toplar yine ligin en iyi hücum oyuncu olur saygılarımla

yusuf_yusuf 27.01.2011 12:10

doğru yapmıslar mehmet bu takıma lazım

otceken58 27.01.2011 12:16

nihayet hocam!!!
nihayet bunu yaptınız neden bu kadar toleranslı davranılıyor meak ediyordum bize faydalı oldugunu hatta çok maç kazandırdığını bildiğimiz Mehmet Yıldız a teşekkür ediyoruz ama artık hatalara tahammülümüz ve lüksümüz yok maç kazanmalıyız iyi oynamakta yetmiyor KAZANMALIYIZ KAZANMALIYIZ KAZANMALIYIZ ayrıca benb Pedriel i çok beğeniyorum ileride çok güzel top tutuyor biraz daha güvenirsek bu adama çok şeyler başarır!

mevrik58 27.01.2011 12:19

Yusuf-58 arkadaşımızın dediği gibi:
Doğru yolu bulduysan ne kadar zamanda varacağın önemli değildir.

Yusuf Çevik 27.01.2011 12:52

Aslında Mehmet Yıldız Eneramo ikilisini oynatacaksın.İkisininde fiziği çok sağlam.Mehmet Yıldız sakatlığından sonra formunda düşüklük yaşadı ama yinede iş yapıyor.Kamanan`ın Sivasspor`a faydalı olacağını düşünmüyorum artık.

57babasivas 27.01.2011 13:49

sakat dömeinden sonra kendini hale toplayamadi bu zeson sonuna dogru anca toplarla ama önümüzdeki sene eski formuna doner sakatli uzun sürdü için oynayamadi ondan hala atlatamamiş

57babasivas 27.01.2011 13:51

birazdaha sabir etmeliyiz memet yıldız ileride tek top tutan oyuncularimizdan biri

57babasivas 27.01.2011 13:52

ama enemora kamanan ikilisi yapar bu hafta yedek soyundurursa memeti iyi olur

57babasivas 27.01.2011 13:53

ben oynamasamda bonko 11 deyim deyemez ondan sürekli 11 de oldu içinde kafasini toplamasi kısa sürer yedek soyundursun bir kaç maç kendine gelcek

Salim58 27.01.2011 13:55

[B]Mehmete uyarı yapılması güzelde Mehmet yine bildiğini yapar,Bütün topları bana atın diyor sonrada topu kaptırıp peşinden koşuyor haliyle yorulup oyundan da düşüyor.[/B]

cılgınsivas58 27.01.2011 13:55

çok doğru bir karar

ayna26 27.01.2011 14:30

Mehmet Yıldız son 2 sezondur vasatın altında kaldı, kurtarıcı olarak görüldü, geçmişteki başarıları dikkate alınarak, ancak şu an takımın ataklarının kesilmesine istemeden de olsa sebeb oluyor, bencil davranıyor, her topu ilerde kendisine atılmasını istiyor, topu kaybedince de geri dönmekte zorlanıyor zamanla da oyundan düşüyor, top atılmadığında da takım arkadaşlarına tepki gösteriyor.bence takım kaptanına yakışanı yapmalı, profosyonelce davranmalı.yönetim uyarmış ama ya sonrası ne olacak işte o muamma...bence yedek külübesine çekilmeli, takım kaptanlığına daha aktif olan, sorumluluk bilincine sahip birine verilmeli.

halilxx58 27.01.2011 14:52

bence mehmet yildiz bu uyariyi hak etti, sakatligindan sonra formunu yakalayamadi, ama tabii onun icinde cok zor bi durumdu, herkes mehmet dönsün bu takim kurtulur diyordu ve onun üstünde müthis bir baski vardi ama ne yazikki hala kendine gelemedi....
Önümüzdeki 3-4 mac dinlendirilirse kendine gelir diye düsünüyorum.....

bozkurt187 27.01.2011 15:35

Mehmet Yildiz bence Galatasaray ya karsi cok iyi oynadi ben uyariya hic begen medim. Ama Mehmet Yildiz sa suc atamasiniz o orda serveti biraktiya arkada bes tane oyuncu var di niye servet ti dudmadilar. Cevap Bekliyorum:
Ama O Mac Ta Eniyi oyniyan mahmet yildiz deyildi en iyi oyniyan bence kamil Grosickiy di cok iyi transfer biz saten galatasaray dan iyi oynamistik 3 Topmuz Diekten Döndü.

ccey 27.01.2011 15:48

mehmete bu kadar yüklenmek haksızlık fb maçında oynamadı gördük ileride yop tutamadık, bence uyarılaması normal bu kadar

kiNgSiZe58 27.01.2011 16:17

Mehmetin bölgesinde Kadir oynamali. Kadirin bölgesinde Cihan. ve forvet olarak Pedriel+Eneramo oynatilmali. ataklarimizda kat kat büyüme olucaktir.

pover58 27.01.2011 16:43

yorumların hepsini okudum herkesin görüşü ortak 2 kişi degişik düşünüyor bence onlarda duygusal davranıyor.beyler m yıldızın sivasspora verecegi bişey kalmadıgı gibi bide takımda huzursuzluk çıkarıyor.2 senedir ne yaptı herkes biliyor buda yetmedi diger 3 oyuncumuzuda ayartıp adam dövmeye kalktı.şimdi kim hangi hakla bu adamı savunuyor.yönetim bir ona birde ermana çok aşırı tölerans verdi halende veriyor.ikiside takımın en kötüleri.yok efendim 3 kişi tutuyormuş mehmeti ya kardeşim onu ben bile tutarım kaleye dönemiyorki topa vursun.kaldıki her forveti defans oyuncusu tutar bu iş böyle siz bakmayın serveti kimse tutmadı bizim kazmalardan.oda görevini yaptı.aklımızı başımıza getirdi.rıza hocayı kutluyorum ama çooook geç kalınmış bir karar en dogrusu yedek bekletmeli forvette ihtiyacımız olursa oyuna katılmalı kaptanlık filanda alınmalı.yeni oyuncularımız çıo isabetli allahtan bunlara çokta mahkum degiliz artık.bunlardaki kastım sedat mehmet erman ve birazda apo.hayrettini bunlardan ayrı degerlendireceiz sonuçta o bizim bir parçamız...

calipso 27.01.2011 17:06

bu kadar bencil bir oyuncu hala ilk 11 de oynuyor ya pes doğrusu

58DraG KinG58 27.01.2011 17:09

[QUOTE=yigidoyuzz;687257][B]mehmet yıldızı savunma önunde oynatacaksın hocam başka hiç bir yerde oynatma savunma oyuncusu gibi gelen bütün topları öldürüyorrr eziyorr mahvediyor mehmet yıldız bu zamana kadar yaptıgı başarılardan dolayı teşekkur edip biran önce takımdan gönderilmeli ihtiyarladı artık koşamıyor vuramıyor çalım atamıyor bir adama sırtını yaslayıp yere devrilmeyi bekliyor MEHMET YILDIZ İSTİFA ET [/B][/QUOTE]

Peki kardeş mehmet yıldız gitti diyelim,takımı kim toparlayacak bak galatasaray maçında eneramo girdi mehmet çıktı sivas iyi oynayabildimi :mad: size bir şey diyeyim:

[FONT="Comic Sans MS"][B]BU TAKIM MEHMET YILDIZSIZ BİR YERE ULAŞAMAZ!!![/B][/FONT]

Besyo_cu 27.01.2011 17:34

[B]Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...

Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...

Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...[/B]

ozledımeskıyı 27.01.2011 17:50

ohhhh bea gözü maçı da gören ilk hocamız kontataklarımızı defan oyuncusu gibi kesti yhaw

antik58 27.01.2011 17:57

eski ruhun geri gelmesi için önce mehmet yıldızın kendısıne gelmesı gerekıyor ınsallah kısa zamanda toparlanırlar...

Yusuf Çevik 27.01.2011 17:57

[QUOTE=Besyo_cu;687370][B]Ne kadar saçma uydurma bir haber Mehmete bu uyarının yapıldığını kim söylemiş haberin kaynağı nedir. Diyelimki bu haber gerçek Rıza Hoca Kaptana böyle bir uyarıda bulundu eee bunu da sokakta yada kahvede yapacak hali yok tesislerde yapmıştır o zaman takımda köstebek var olanı biteni medyaya yansıtıyor...

Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum çünkü mantıken bi tutarlılığı yok Mehmet forvet oyuncusu nasıl takımı organize edecek bu adam 10 numara oynamıyor ki ? Organize edilmesi gereken Mehmet...

Son yıllarda kaptanı yıpratmak için bazı gruplar ellerinden geleni yapıyor ama bilmeliler ki Mehmet YILDIZ demek SİVASSPOR demektir...[/B][/QUOTE]

[B]Dostum bende haberi Fanatik`ten aldım.[/B]

SIVAS58FOREVER 27.01.2011 18:09

Hala Pedriel diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, o da önümüzdeki sene Bank Asya'daki bir takıma gidecektir, SivasSpor gibi bir takıma Pedriel gibi bir oyuncuyu yakıştıranları kınıyorum, son Galatasaray maçında onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık.

Ayrıca Mehmet Yıldız'ın uyarılmış olması kadar normal birşey yok, en kaliteli futbolcu diye bildiğimiz Messi'yi de yeri gelince hocası uyarıyordur, bundan daha doğal birşey yok, ancak Mehmet'i eleştiren arkadaşlar maçları biraz daha dikkatli izlesinler bakalım Mehmet'i kaç kişi birden tutuyor, genellikle 2 bazen de 3 oyuncu birden ablukaya alıyorlar, böyle bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum, Eneramo ile çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum.

sandal5877 27.01.2011 18:11

Bir zamanlar sezere, cem cana, yasire veya buna benzer bir kaç futbolcuya
söylenip yazılanlar şimdi yıldız a söyleniyor oysa yerli olarak elimizde kalan tek golcü bu takımda herzaman mehmet lazımdır.... şimdi satmaya kalksan 17 takımda almak ister kendi deyerlerimizi kendi ellerimizle öldürmeyelim formsuz olabilir dinlendirilir göndermek hangi akla hizmettir gitsin diyenler yerli olarak yerinede şu alınsın demiyor çünkü o kalitede bizim alacagımız oyuncu yok.

ayazoğlu 27.01.2011 18:47

Mehmetin yeri sağ acık

ayazoğlu 27.01.2011 18:49

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;687376]Hala Pedriel diyen arkadaşlara şaşıyorum doğrusu, o da önümüzdeki sene Bank Asya'daki bir takıma gidecektir, SivasSpor gibi bir takıma Pedriel gibi bir oyuncuyu yakıştıranları kınıyorum, son Galatasaray maçında onun yüzünden ilk yarı 10 kişi oynadık.

Ayrıca Mehmet Yıldız'ın uyarılmış olması kadar normal birşey yok, en kaliteli futbolcu diye bildiğimiz Messi'yi de yeri gelince hocası uyarıyordur, bundan daha doğal birşey yok, ancak Mehmet'i eleştiren arkadaşlar maçları biraz daha dikkatli izlesinler bakalım Mehmet'i kaç kişi birden tutuyor, genellikle 2 bazen de 3 oyuncu birden ablukaya alıyorlar, böyle bir oyuncumuz olduğu için çok mutluyum, Eneramo ile çok iyi anlaşacaklarına inanıyorum.[/QUOTE]

ASLA SÜPER LİG OYUNCUSU OLAMAZ

selimdelen 27.01.2011 19:05

[QUOTE=yigidoyuzz;687257][B]mehmet yıldızı savunma önunde oynatacaksın hocam başka hiç bir yerde oynatma savunma oyuncusu gibi gelen bütün topları öldürüyorrr eziyorr mahvediyor mehmet yıldız bu zamana kadar yaptıgı başarılardan dolayı teşekkur edip biran önce takımdan gönderilmeli ihtiyarladı artık koşamıyor vuramıyor çalım atamıyor bir adama sırtını yaslayıp yere devrilmeyi bekliyor MEHMET YILDIZ İSTİFA ET [/B][/QUOTE]

m yıldız için soylediklerine inanmakta zorluk cekiyorum o adama vefa borcun var senin mehmet yıldızın butun oyunculardan daha cok kredısı var ve her zamanda olmalı sivassporun basarısındaki katkısını ne tartısmaya nede irdelemeye hıc gerek yok ona sahip cıkmamız ve onun sivassporda her zaman kalmasını oynamasa bile onun yeri sivasspordur

zgR 27.01.2011 19:07

Cok guzel bi tutum.futbolcu kim olursa olsun gereken uyari yapilmali kulagi cekilmeli gerekirse kadro disi birakilmali.tebrik ediyorum riza hocayi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:55.