SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31170)

SivasSpor.Com 29.01.2011 17:27

Maçı değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/sivas-antalya-1-1(6).jpg[/IMG]

Sivasspor - Antalyaspor (1-1) maçını değerlendirelim..

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Yıldızı Kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ? Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/sivas-antalya-1-1(3).jpg[/IMG]

[B]Maçın Özeti:[/B]

Ara transfer döneminde 1'i yerli, 6'sı yabancı 7 futbolcuyu kadrosuna katan Sivasspor, yenilenen kadrosuyla taraftarının önüne çıktı. Sivasspor'un yeni transferlerinden Jakup Navratil, Tomas Rada, Kamil Grosicki ve kaleci Korcan Çelikay, geçen haftaki Galatasaray maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da ilk onbirde forma giydi. Galatasaray maçında oyuna sonradan giren Michael Eneramo ise bu maçta ilk onbirde şans buldu. Yeni transferlerden kaleci Lubos Kamenar ve gole dönük oyuncu Sandro Mendonça ise bu maçta yedekler arasında yer aldı.

Sivasspor'da A2 takımında forma giyen genç sol bek oyuncusu Kağan Timuçin Konuk, Ziya Erdal'ın kart cezalısı, Hayrettin Yerlikaya'nın ise sakat olması nedeniyle ilk kez bir lig maçında ilk onbirde sahaya çıktı.
[B]
-YOĞUN KAR YAĞIŞI OYUNU ETKİLEDİ-[/B]
Ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veren Sivasspor ile orta sıralarda yer bulan Medical Park Antalyaspor arasındaki maça, taraftarlar kar yağışına rağmen ilgi gösterdi. Maçı, az sayıda Antalyaspor taraftarı da izledi.

Yoğun kar yağışı altında oynanan maç, karşılıklı ataklarla başladı. Kar nedeniyle kayganlaşan zeminde, futbolcular ayakta durmakta ve topu kontrol etmekte zorlandı.

Oyun alanını belirleyen çizgilerin üzerini örten kar, maç öncesinde ve karşılaşma oynanırken stat görevlilerince temizlendi. Maçın hakemi Yunus Yıldırım, saha çizgilerinin belirginleştirilmesi amacıyla 14. ve 31. dakikalarda oyunu 2 kez kısa süreli olarak durdurdu. Gündüz saatinde oynanan maçta, kar yağışı nedeniyle stadyumun ışıkları da yakıldı.
[B]
-VE MAÇ- [/B]

[B]-SİVASSPOR: 1 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 1 (İLK YARI)[/B]

[B]Stat:[/B] 4 Eylül
[B]Hakemler[/B]: Yunus Yıldırım xx, Serkan Gencerler xx, Mustafa Sönmez xx
[B]Sivasspor:[/B] Korcan xx, Murat xx, Rada xx, Navratil xx, Kağan xx, Kadir xx, Erman xx, Grosicki xx (Dk. 66 Kamanan xx), Cihan xx (Dk. 85 Mendonça ?), Eneramo xx (Dk. 76 Keita ?), Mehmet Yıldız xx Medical Park Antalyaspor: Ömer xx, Erkan xx, Deniz xx, Ali Turan xxx, Yenal xx, İbrahim Dağaşan xx, Sedat Ağçay xxx, Uğur İnceman xxx (Dk. 80 Kerem ?), Tita xxx (Dk. 85 Ali Zeituni ?), Mehmet Yılmaz xx, Necati Ateş xx (Dk. 65 Kenan xx)
[B]Goller:[/B] Dk. 16 Tita (Antalyaspor), Dk. 35 Erman (Sivasspor)
[B]Sarı kartlar:[/B] Dk. 37 Eneramo, Dk. 45 1 Kağan, Dk. 45 2 Erman, Dk. 56 Murat, Dk. 67 Cihan (Sivasspor), İbrahim Dağaşan, Dk. 45 3 Uğur (Antalyaspor)

[B]:: MAÇTAN DAKİKALAR ::[/B]
[B]16.[/B] dakikada Antalyaspor, Tita'nın attığı golle öne geçti. Sivasspor'un kullandığı taç atışında rakibine yaptığı presle topu kapan Uğur İnceman, meşin yuvarlağı ceza alanı içerisinde hareketlenen Tita'ya gönderdi. Topa kayarak müdahale etmeye çalışan Murat Sözgelmez'in dokunamadığı meşin yuvarlağı önünde bulan Tita, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1

[B]23. [/B]dakikada gelişen Antalyaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Erkan'ın çapraz pozisyonda sert vuruşunda, kaleci Korcan uzanarak topu son anda kornere çeldi.

[B]25. [/B]dakikada Tita'nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa, Necati kayarak dokunamayınca Antalyaspor net bir fırsattan yararlanamadı.

[B]30. [/B]dakikada Grosicki'nin pasıyla ceza alanında topla buluşan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda, kaleye paralel giden topa hareketlenen Eneramo ayağı kayıp düşünce Sivasspor net bir fırsatı değerlendiremedi.

[B]35. [/B]dakikada Sivasspor Erman'ın attığı golle skora dengeyi getirdi. Cihan Yılmaz'ın orta alandan savunmanın arkasına gönderdiği topa, Mehmet Yıldız ile Antalyasporlu 2 oyuncu hareketlendi. Bu pozisyonda savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Erman Kılıç, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak takımının beraberlik golüne imza attı: 1-1
[B]
45+1.[/B] dakikada kaleci Ömer'in uzun degajında, yerden seken topu Sivassporlu savunma oyuncularından önce hamle yaparak önüne alan Uğur İnceman, ceza alanına hareketlendiği sırada Kağan'ın müdahalesiyle yerde kaldı.
Antalyasporlu futbolcular ve teknik heyet, pozisyonun ceza alanı içerisinde olduğunu belirterek penaltı kararı bekledi. Hakem Yunus Yıldırım, yardımcısıyla da görüşerek faulün ceza alanı dışında olduğuna karar verdi. Bu faulün ardından

[B]45+2. [/B]dakikada Tita'nın kullandığı serbest atışta, top savunmadan döndü. Dönen topu önünde bulan Tita'nın sert vuruşunda, meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta çıktı.

[B]46. [/B]dakikada Eneramo'nun ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Ömer topu güçlükle çeldi.
[B]
62. [/B]dakikada Murat Sözgelmez'in sağ kanattan ortasında ceza alanında iyi yükselen Mehmet Yıldız'ın kafa vuruşunda, kaleci Ömer topu kontrol etti.

Kalan dakikalarda her iki ekibin geliştirdiği pozisyonlarda gol olmayınca, maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

ZiDaNe58 29.01.2011 17:33

Cevap: Maçı değerlendirelim

böyle biz zeminde değerlendirme yapmak çok zor..ama antalya ilk dakikalarda koparabilirdi maçı 1 puanada üzülmememiz lazım yenemiyosan yenilmeyeceksin..önümüzdeki maçlara bakacagız artık.

MaXiMuM 29.01.2011 17:34

Maçta göze çarpanlar : [I][B][/B][/I]Mücadelemiz üst düzeydeydi[I][B][/B][/I]
Maçın Yıldızı Kimdi : [I][B][/B][/I]Havanın çok soğuk ve yağışlı olmasına rağmen stada gelen bütün yiğidolar.[I][B][/B][/I]
Maçın en kötüsü kimdi : [I][B][/B][/I]Adını bile anmak istemediğim hakem bozuntusu.[I][B][/B][/I]
Maçta göze çarpanlar : [I][B][/B][/I]Neden ısıtma sistemi çalıştırılmadı?[I][B][/B][/I]
Yeni transferlerimizi nasıl buldunuz:[I][B][/B][/I]Geçen hafta daha iyilerdi. Ben bu haftaki kötü olmalarını tamamen sahanın kötü olmasına bağlıyorum.[I][B][/B][/I]

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : [I][B][/B][/I] Kamil - kamanan değişikliğine bir anlam veremedim ben. [I][B][/B][/I]

eyuphulagu 29.01.2011 17:35

Bizim için çok kötü bir maç oldu...Daha doğrusu sahda futbol yoktu;önce karlı zeminle sonra rakiple mücadele vardı...Rakip bizden maç boyunca daha iyi oynadı...Bizim takım maçta rakipten çok zeminle mücadele etti..Defansımız ilk defa 2 farklı oyuncuyla oynadı;Kağan bu maç için mecburiyetten dolayı ilk 11 de oynatıldı...Çünkü hocanın başka şansı da yoktu..Takımsa cezalı sakt oyuncularla birlikte bir de bazı oyuncuların grip,nezle olması sivasspor takımın zor durumda bıraktı..Kağan ilk yarı biraz heyecandan biraz da acemilikten dolayı çok açık verdi...Rakip takım Kğan'ın kanadını çok iyi kullandı..Biz ise bırakın oynamayı sahada ayakta bile duramadık.

güneşyurdu 29.01.2011 17:39

maç öncelikle ertelenmeliydi.5 cm üzerinde kar vardı.maçı kaan ve muratın inalımaz hatası sonucu kaybettik desem abartı olmaz.kaan taçı raibe pas olarak attı murat yapılan ortayı ıska geçince golü yedik.60-80 dk arasındaki sivas oyunu beğenmedim.antalya on dk.top vermedi.keita girinve kazaanbilecek pozisyonlara girdik ama antalya bizden daha iyidi.
-maç 0-0 ken sivasın penaltsını hakem resmen pas geçti.
-maç 1-1 ken antalyanın penaltsını hakem resmen vermedi.
-son adamı düşüren sivaslı kaan kırmızı yerine sarı gördü.
-bizim taçı antalyaya verdi
-aut olan topu hakem korner diye antalyaya verdi.
-bize bolca sarı kart verdi(1-2 si doğru idi.)
-sivasın bir atağını ofsayt diye kesti.
hakem en doğru karaını kaanın pozisyonunu iyi gördü ceza sahası dışındaydı penaltı çalmadı.
enemaro,kamil,rada kadir,erman çok iyi oynadı.
yalnız dikkat edilmesi gereken şey antalya çok dirençli bir takımmış.
maçı bazı bölümlerinde bize top vermediler.
biz ise 3-4 pozisyona girdik.ömer kurtardı.
bizi yakan kaan ve murat oldu.
kamanan mücedele edemiyor.şu takımda kadir olmasa kimse rakibe basmaz.
keita antalyanın gücünü kırdı.
taraftarlarımız tebrik etmek lazım.öyle bu havada maça gelmek kolay değil.

fatihcan58 29.01.2011 17:40

ya arkadaşlar bana birisi bu maçın izahını anlatsın maçı izlemedim ama sizin yazdıklarınızdan sivasın bir şey yapmadığını anlamadım... sahayla ve rakiple mücadele ettik diyorsunuz.. arkadaşlar zeminle bizim değil antalyanın mücadele etmesi gerekirdi antalya ilk defa bu kadar soğuk bu zemin kaplı bir sahada oynuyordurr... sivasın alışık olması laZIM BU HAVALARA DEMEKKİ TAKIMDA MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELİŞMEDİİİ ...

shang 29.01.2011 17:41

kara ragmen daha kotu oynamasını bekledıgım antalya ilk yarı kopup gidebilirdi bizden yunus yıldırım 90 dk kafayı yedirtti ayakta duramadık resmen adamlar oynadı üzerimize geldi hataya zorladı mücadele ettik ama mutlak 3puan almamız gereken bir maçtı çember daralıyor kamananında artık oynanaması lazım girdiğinden beri oyuna hiç bi şey yapmadı

esentepeli58 29.01.2011 17:44

murat sözgelmezin yaptığı hata ile bedava gol yedik cok saçma oynadı, ama hoca ne yapsın adam yok ya hasta ya sakat bide kar eklendi genede 1 puan iyidir.her hafta daha iyi olucaz

güneşyurdu 29.01.2011 17:44

maçda en önemli nokta gölü yedik ama maçı bırakmadık.bu sahada isterseniz en teknik ekip siz olun anlamsız.antalya gerçeketen güçlü bir takımış.bizi çok zorladılar.
rıza hocam:
-tek şu maçda tek forvet
kalabalık orta saha(keita-sandro) ile oynasa takımı ileride konumlandırsa antalyanın işi biterdi.

58_babacan_58 29.01.2011 17:45

[B][CENTER][COLOR="Red"]bu kadar kar yağışı olan ve zemini bembeyaz olan bir sahadaki mücadeleden güzel futbol bekleyemezdik zaten,kim hata yaparsa o kaybedecekti,nitekimde maç berabere bitti,1 puan bizi memnun etmez ama kaybedilen 2 puan bizi oldukça üzdü...[/COLOR][/CENTER][/B]

güneşyurdu 29.01.2011 17:48

[QUOTE=fatihcan58;687991]ya arkadaşlar bana birisi bu maçın izahını anlatsın maçı izlemedim ama sizin yazdıklarınızdan sivasın bir şey yapmadığını anlamadım... sahayla ve rakiple mücadele ettik diyorsunuz.. arkadaşlar zeminle bizim değil antalyanın mücadele etmesi gerekirdi antalya ilk defa bu kadar soğuk bu zemin kaplı bir sahada oynuyordurr... sivasın alışık olması laZIM BU HAVALARA DEMEKKİ TAKIMDA MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELİŞMEDİİİ ...[/QUOTE]

bu şartlarada senin en iyi futbolcularının bile anlamı yok.takım çok koştu.ve yoruldu.antalya değişiklilleri önce denge sonra üstünlük sağladı.orta saha boştu.dönene topları alamadık.maç heyecenalıydı.hakem hem bizim için hem onlar için iyi değildi.enemaro murat boş yere kar gördü.dahası hakem verdi.

B.DUMANLI 29.01.2011 17:48

Sözüm ona ALTDAN ISITMALI 4 Eylül stadyumunun saha ici icler acisi idi.Acaba sahanin karli olmasi ile bir puan almak bu hafda bizim icin bir avantajmiydi.Acaba saha karli olmasaydi,Antalya bizi yenermiydi buda baska bir soru.Dikkatimi ceken birsey vardi.Antalyaspor´lulur karda bizden ikli mücadelelerde bizden cok daha basarili ve ayakda kalmasini bildiler.Bizden gene takimin yarisi sari kart gördü.Bu macin degerlendirmesi yapilamaz sahada kardan ötürü kör dogusu vardi.

güneşyurdu 29.01.2011 17:50

şu maç iptal edilmeliydi demek ki saha kenarında ve dışında sözü geçecek adam yok.taraftar bile tempo tutmalıydı.

DoomsDay58 29.01.2011 17:56

Bu maç Yorumsuz.

eyuphulagu 29.01.2011 18:16

Çok garip bir maç izledik..Sahada çok mücadele vardı ama Antalya'nın 1-2 pozisyonu hariç doğru dürüst pozisyonda yoktu...Alltan ısıtma neden zamanında çalıştırılmadı anlamış değilim;sahanın karlı olması bize değil Antalaya'ya avantaj sağladı...Yeni transferleri izlmeye koşan tarftar sahada rakibin 1-2 pozisyonundan başka hiçbir şey göremedi..1 puanın gitmesine mi yanayım;o havada ayaklarımızın buz tutmasına yanayım...İnanın sahada hiçbirşey yapamadık..Acaba tam kadro oynasaydık pozisyona girermiydik diye düşünmüyorda değilim ama böyle bir sahada Barselona da oynasa ne kadar poziysona girer di bilemiyorum...Gerçekten maç bırakın top sürüp pas vermeyi yürümenin de zor olduğu tamamen karlı sahada oynanadı...Hepimizin umudu Grosecki ilk yarı 1 pozisyon hariç sahada kayboldu..Eneramo ne zaman ilk olarak topla buluştu hatırlamıyorum..Çünkü genellikle Deniz'in markajında kaldı..Cihan Kibar Feyzo gibiydi;o da sahada kayboldu....M. Yıldız maça kısa kollu formayla çıkmasına rağmen takımda en çok mücadele eden 2-3 oyuncudan biriydi..Defansımızda bilhassa Navratil çok iyi mücadele etti..Rada da fena değildi..Kağan ilk yarı ilk maça çıkmanın ve tecrübesizliğinin kurbanı oldu..Rakip oradan çok atak yapı..Bir tanesinde de Murat da topu ıskalayınca kalemizde golü gördük..Kadir hafta içi fazla antreman yapmamasına rağmen sahanın tartişmasız en iyilerindendi..Kaleci Korcan fena değildi;elinden geleni yaptı...2.yarı maça sonradan giren Kamanan futbolu bırakmış,jübile yapmış futbolcular gibiydi..Enaramo 2. yarı ilk yarıdan biraz daha iyidi;uzktan bir vuruşunu kaleci kurtardı...Gerçekten çok yazık yiğido sahada yeni trasferlerin ne yapacağını merak ediyordu ama malesef karla kaplı zemin futbol oyanamamıza izin vermedi...Yeni gelen oyuncuların umarım uyum sorunu bir an önce giderilir..Bu maçta golü atmasına rağmen Erman da hiç iyi değildi;sol taraftaki Kağan'a ilk yarı hiç yardım etmedi...Rıza hoca bu maçta M. nas kullanmayı neden düşünmedi?Keita oyuna girdikten sıonra sivasspor daha iyi mücadele etti;acaba Keita 2. yarının başında sahaya sürülseydi sivassporun mücadele gücü artmaz mıydı?Bu maçta keşke Suarez olsaydı;belki Kamanan'ın yerine oynatılır ve takıma daha faydalı olurdu..Puan puandır yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

kara_bulut 29.01.2011 18:29

ya beyler bu statın alttan ısıtması yok muydu? neden bu zeminde oynattılar adamları?

mevrik58 29.01.2011 18:39

Maçın iptal edilmesi gerekiyordu...Hava şartları oynayışımızı çok etkiledi...Maçı kazanmamız lazımdı...Gitti 3 PUAN(!).

Ensar 29.01.2011 18:47

Böyle bir rezaletin neyini Degerlendirecegim bilmiyorum yani bastan sil at Antalya sahasinda oynar gibi oynadi sanki onlar bu kara daha aliskinmis soguk memletinden gelmislerde biz + 15 sicaktan gelmis gibi oynadik yani bu oyun ve böyle bir oyun sissetimi böyle bir havada görülmememis bu takim Bank asyada bile bu oyunla o,Ligden düser ve birde Hoca sabir istiyor neyin sabrini anlamis degilim sabir sabir sonu vur yatir bunu Riza Hoca anlamasi gerek daha fazla yazilacakar var ama yazmak istemiyorum ?

essahtan yiğido 29.01.2011 18:48

[QUOTE=fatihcan58;687991]ya arkadaşlar bana birisi bu maçın izahını anlatsın maçı izlemedim ama sizin yazdıklarınızdan sivasın bir şey yapmadığını anlamadım... sahayla ve rakiple mücadele ettik diyorsunuz.. arkadaşlar zeminle bizim değil antalyanın mücadele etmesi gerekirdi antalya ilk defa bu kadar soğuk bu zemin kaplı bir sahada oynuyordurr... sivasın alışık olması laZIM BU HAVALARA DEMEKKİ TAKIMDA MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELİŞMEDİİİ ...[/Q

biz stadda çoooook şaşırdık sivassporlu hemen hemen bütün futbolcular düşe kalka oynuyorlardı antalya ise daha çok ayakta kaldı.adamlar bizden daha çok alışıktı sanki kara..acaba bu adamlar karda mı antrenman yaptılar diye düşündük...
maçın analizine gelince saha zemını berbat oldugu için grosıckı cihan erman gibi fizik gücü değilde teknik özellikleri on plana çıkan oyuncular hiçbirşey yapamadı...eneramo garıbım ilk defa kar gormüş gibiydi.abartısız söylüyorum saha tertemiz olsaydı rahat alırdık bu maçı..takımımız iyi yolda sabır....

bu arada alttan ısıtmalı sahamız var ama bi halta yaramıyor..2 puanımızın gitmesinden başka

58MUAMMER58 29.01.2011 18:51

SKANDAL birsahada futbol yorumu yapmak çok zor,bu maçtan mutlak 3 puan almamız gerekiyordu,olmadı böyle zeminde en çok mücadele yapan, güçlü olan ayakta kalan,maçı kazanırdı,antalya bizden daha istekliydi,bizim oyuncular sanki hiç karlı zeminde oynamamış gibi acemi,antalyalı oyuncularda sanki hergün,karda oynuyor gibi ustaydı,yinede 1 puan iyidir.bizim şampiyonlar ligine harcamayıp stada harcadığımız paralar boşamı gitti,sanki uludağda kayak yapmaya gitmiş gibi,yazıklar olsun.

erhan 10 29.01.2011 19:02

Takım olarak kötüydük.Kar görmemiş Antalya bizim ıskalarımız yüzünden puanla dönüyor.Maçtaki orantısızlık bence şuydu biz oynadık hakem çok ama çok yanlış kararlar verdi biz kötüydük hakem iyi oldu.Oyuncularımız ayakta duramadılar Mehmet hariç.Kanatlara oyun açma denen bir şey yok olsa da hep ermana doğru Grosicki'yi sallayan yok.Adam sürekli oynamıyorsa ayağına top atıp oynatacaksın diye biz buralardan söylüyoruz.Hiç mi düşünemiyorlar bunu anlamıyorum.Murat inanılmaz kötü oynadı ben bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum.Tüm taçları o kullandı ve hepsini rakibe attı.Her topu cırt çekti.Ama herkes gibi ben de bu maç karsız bir zeminde olsaydı farklı kazanırdık görüşündeyim.

karahisarli 29.01.2011 19:03

mücadele cok iyiydi macin en kötüsü hakemdi bu hava beraberlik icin oynayan takima cok müsait di antalayanin isne geldi ama büyük problem hakem özellikle bu sere fsiz yunus yildirimin sivas maclarini incelemeye alinmali kac kez sivasin lehine hkac kez alehine karar vermis yönetim bu isin üstüne gitmeli ayrica hocam cok iyi pas yapan takim cikardin ama hala uzun topla cikmaya calisiyoruz

burakkova 29.01.2011 19:09

çok kötü oldu. grosicki'den başka kimseyi beğenmedim.. mehmet topları öldürdü yine.. defans yaparken bile topu alıyor eziyor, taraftarın sabrını zorluyor..
durumumuz çok kötü bence artık..

Respect58 29.01.2011 19:10

[B]Bu hava şartlarında futbolcuların pek fazla yapacak birşeyleri yoktu belki ama 45 dakika boyunca Antalyanın Kağan Timuçin konuk üzerinden yüklenmesine seyirci kalan Rıza hocaya hayret ediyorum..İnsan önlem alır..Buldular tecrübesiz adamı ordan yüklendiler hep nitekimde golude buldular ! [/B]

ozledımeskıyı 29.01.2011 19:10

ne alakası var ki sivasspor un karlı zeminle öncelikle yeni transferler korcan rada navratil eneramo özellikle kamil bunlar yeni ne bilir sivasın havasını ülkelerinden alışık diyeceksiniz hiç sanmam bu maçı nie 16.00 dan 14.00 a aldılar hala anlamış değilim haltt mı yediler yan i ?

eyupk 29.01.2011 20:01

resmen sahamız bataklıktı, heleki ikinci yarı rakip takımın ceza sahasına bakın, o bataklıkta gelde atak yap gol at.

savaş2 29.01.2011 20:16

+++ kardan nasıl oynanacağını özdilek rıza dan daha iyi biliyor
+++takımda tüm futbolcular aynı mücadeleyi sergilemiyorlar
+++her macda en az dört kişi düşük seviyede mücadele ediyor
+++ gol için rakip kaleye kalabalık gitmiyoruz
+++m.yıldız bencil oynuyor.. rıza hoca yıldız hk da cok ısrar edyorsa geride oynatmayı denesin
+++ şu kamananda hiç bir şey olmaz artık fark etsinler

eyupk 29.01.2011 20:24

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;688033][B]Bu hava şartlarında futbolcuların pek fazla yapacak birşeyleri yoktu belki ama 45 dakika boyunca Antalyanın Kağan Timuçin konuk üzerinden yüklenmesine seyirci kalan Rıza hocaya hayret ediyorum..İnsan önlem alır..Buldular tecrübesiz adamı ordan yüklendiler hep nitekimde golude buldular ! [/B][/QUOTE]
Ne yapsın Rıza hoca, Ziya sarı kart cezalısı, Hayrettin desen sakat, Sedat ve Abdurrahmanda sakat.

H_Turan 29.01.2011 20:26

Kimse Karı Bahane Etmesin bakın Bucaspor Yendi Arkamızda 1 puan var 2 hafta zorlu maç var Onların kolay maçı var Yoksa Bank Asyaya düşersek bahane olmaz Antalya 20 derece farkla geldiler Sivasa Ve güzel oynadılar gol kaçırdılar maç 3-0 olabilirdi Siz neden bahsediyorsunuz direkten döndü bırakın kar bahanesini.

EsEs2626 29.01.2011 20:34

ilk yarı antalya çok etkili oynadı 2-3 atak vardı gol olmaması zor olandı direkt necati vs.

ikinci yarı maç ortadaydı 1 puan kötü sonuç deyil

Konya - Kasımpaşa yolcu 3 kim olacak bakalım umarım sivas olmaz

dv9000 29.01.2011 20:42

Macin 1 numarali adami hakem sivasspora 5 kart antalyaya 2 kart takimi sindirdi butun takdir hakkini antalyaya kullandi

kadirakin58 29.01.2011 20:52

alttan ısıtma çalıştırılmadı çünkü sebebi açık, sivasspor yönetimi beraberliğe yattı. karlı havada gol atmak zordur, sen defansa çalım atsan bile topu kaleye doğru süremezsin. bugün kar olmasaydı, gol yemeye alışkın takımımız antalyadan yine golleri yiyecekti. tabi anladığım kadarıyla bu durum karşısında da teknik ekibimiz gereğini yapmışlar ve ısıttırmayı açtırmamışlar. ısıttırmanın açılmamasının başka bir sebebi varsa lütfen açıklasınlar da ben de öğreneyim. hep güzel futbol izlettik bir de seyircilere kötü futbol izletelim diye düşünmüşlerse tabi bu da mantıklı bir gerekçe olabilir (!).

bu sahadaki maç için futbolcular hakkında yorum yapılmaz. herkes maç bitse de gitsek mantığındaydı. benim fikrim yunus yıldırımın ikinci yarıyı oynatmaması gerekirdi. ilk yarı bitiminde takımlar 1-1 berabere durumdaydı, bu yüzden iki taraf da ikinci yarının ya da maçın ertelenmesine itiraz etmezdi. hem futbolcular rahat ederdi, hem de çirkin futbolu seyreden seyirciler.

SIVAS58FOREVER 29.01.2011 21:09

Diallo'nun sakatlığından sonra defansa gene transfer lazım dediğim zaman itiraz eden arkadaslar haklı oldugumu bu maçta anladılar sanırım, her ne kadar da defans hattında sayıca fazla oyuncu alternatifimiz olsa da kalite olarak iyi olanları az sayıda, ve sakatlık durumu, cezalı durumu deyince böyle Murat Sozgelmez'lere Kagan'lara kalır koca takımın defans güvenliği.
Çok acil defansa 1, orta sahaya 1 ve de forvet hattına 1 transfer daha lazım.
Kamanan bitmiş, Eneramo ise kapalı kutu, icinden ne çıkacağı belli değil, Pedriel zaten 2. Lig topçusu, bize düzgün bir forvet lazım

yigidocengiz 29.01.2011 21:15

hocam eğer bu foruma önem verip de yorumlara göz gezdiriyosan ALLAHını seversen şu mehmeti artık oynatma ya,takımın el freni adam ya nolur hocam ya bir maç oynatma ya.ona atılan her top duvara çarpmış gibi rakip takıma pozisyon olarak geri dönüyor,BİRİ ARTIK ŞU ADAMI KESSİN ŞU TAKIMDAN ALLAH AŞKINA BE KARDEŞİM YETER YA.

yigidocengiz 29.01.2011 21:17

[QUOTE=EsEs2626;688062]ilk yarı antalya çok etkili oynadı 2-3 atak vardı gol olmaması zor olandı direkt necati vs.

ikinci yarı maç ortadaydı 1 puan kötü sonuç deyil

Konya - Kasımpaşa yolcu 3 kim olacak bakalım umarım sivas olmaz[/QUOTE]

valla birader yanlış anlama ama sizinkiler komşuyuz ayağına konyaya yatmasın da ben başka bişey istemem.üstelik takımınızın başındada şaibeciler kralı bülo var.

adıge26 29.01.2011 21:20

[QUOTE=yigidocengiz;688084]valla birader yanlış anlama ama sizinkiler komşuyuz ayağına konyaya yatmasın da ben başka bişey istemem.üstelik takımınızın başındada şaibeciler kralı bülo var.[/QUOTE]

Siz niye antalya ya yattınız hocam ?Bu mac satılırmı yazık degilmi sivas halkına ?

burak58as553 29.01.2011 21:28

[B]Böyle bir sahada eger onlar zar zor futbolunu oynuyorsa ben baska bir sey diyemem.[/B]

yigidocengiz 29.01.2011 21:29

[QUOTE=adıge26;688086]Siz niye antalya ya yattınız hocam ?Bu mac satılırmı yazık degilmi sivas halkına ?[/QUOTE]

saçmasapan konuşma birader siz bizim forumumuzdasınızi ukalalık yapma takımına hakaret mi ettik?ne yazık ki bunlar türk futbolunda olan şeyler.benim kastım eskişehir takımı değil,eskişehirin hocası...

yazımı iyi oku bi daha da anlamadan yorum yazma...

HALIL 29.01.2011 21:37

[QUOTE=DoomsDay58;688003]Bu maç Yorumsuz.[/QUOTE]

aynen yorumsuz cunku cok uzuntuluyuz bizlerden artik sabir istemeyin 2 yildir sabir tasina donduk alay geciryorsunuz:mad: neyse kotu ve kaba konusacama susarim en iyisi:mad:

adıge26 29.01.2011 21:40

[QUOTE=yigidocengiz;688091]saçmasapan konuşma birader siz bizim forumumuzdasınızi ukalalık yapma takımına hakaret mi ettik?ne yazık ki bunlar türk futbolunda olan şeyler.benim kastım eskişehir takımı değil,eskişehirin hocası...

yazımı iyi oku bi daha da anlamadan yorum yazma...[/QUOTE]

Futbolun icinde her sonuc cıkabilir bugun gördük sizin macta mutlak kazanmanız gereken macta yenemediniz antalyayı bi şeyler mi aranması lazım yani.Bizim hedefimiz yukarılar konyayı yenmekten başka caremiz yok olası puan kaybıda yaşanabilir hemen altında bişeyler mi arayalım senin deyiminle bulent hocayımı sucluyalım ki bu hoca sizi tarihi başarılara yaşattı.O zamanlar bulent hoca iyidi şimdi kötümü oldu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45.