![]() |
Çalımbay sabır istedi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni transferlerinin takıma çok faydalı olacaklarına inandığını belirterek, ''Ama onlara en az birkaç hafta sabretmemiz gerekiyor'' dedi. Çalımbay, 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını istediklerini şekilde bitirmediklerini söyledi. Dezavantajlarının teknik heyet olarak takıma sonradan gelmeleri olduğunu ifade eden Çalımbay, ''Tanımadığımız, kendi kurmadığımız bir takıma geldik. Ama şu anda ikinci yarıya başlarken de aldığımız oyuncularla takımın neredeyse yüzde 40-50'sini biz kurmuş oluyoruz'' dedi. Yeni transferlerin takımın gücüne güç katacağına inandığını bildiren Çalımbay, ''Bu arkadaşlarımız kendi takımlarında, kendi ülkelerinde çok iyi oynayan arkadaşlarımız. Ben oyuncu arkadaşlara yürekten inanıyorum. Kesinlikle çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Ama onlara en az birkaç hafta sabretmemiz gerekiyor'' diye konuştu. Çalımbay, transferde başkanları Mecnun Otyakmaz'dan hangi oyuncuyu istedilerse hemen hepsini aldıklarını, artık başka bir transfer istemediğini belirterek, ''Sadece genç bir oyuncu olursa, önümüzdeki yıllar için kulübe de maliyeti olmayan iki genç oyuncu alabiliriz. Onun dışında şu anda bir transfer istemiyorum'' ifadesini kullandı. [B]-SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR-[/B] Takımının gidişatından memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, ama canlarını sıkan birkaç olay olduğunu, şu anda 8 oyuncularının Medical Park Antalyaspor maçında oynamama ihtimali bulunduğunu söyledi. Bu oyuncuların Sedat, Abdurrahman, Hayrettin, Uğur, Pedriel, Mehmet Nas, Keita, Kadir olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Yani 8 arkadaşımız şu anda bizim için çok riskli durumdalar. Çoğunun oynamama durumları yüzde 80, hatta bazı arkadaşlarımızın da yüzde 100 oynamama durumları var. Bizim üzüldüğümüz şu andaki sıkıntımız bu'' dedi. Çalımbay, Ziya'nın da sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini de vurguladı. Medical Park Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Çalımbay, ''Bizim için Antalyaspor maçı kazanılması gereken bir maç. Mutlaka hiçbir mazeret düşünmüyoruz, kazanmaktan başka hiçbir seçeneğimiz yok. Sahaya 11 kişi çıkacak Sivas takımı ve kim çıkarsa çıksın mutlaka maçı kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Çünkü bu maç Sivasspor için çok önemli'' diye konuştu. |
Cevap: "Puan, puandır"
Hava şartları iyi olsaydı bu maçı kazanmış olurduk.
|
[I][B]Hakemden elbet memnun kalacaksın şifo efendi!!! Bütün takdir haklarını sizden yana kullandı, çok ince yerlerde hep düdük ağzındaydı. İnceden inceye takımı kıydı şer...siz mahlukat. Sen memnun kalmayacaksın da bizmi memnun kalacağız?[/B][/I]
|
[QUOTE=MaXiMuM;687975][I][B]Hakemden elbet memnun kalacaksın şifo efendi!!! Bütün takdir haklarını sizden yana kullandı, çok ince yerlerde hep düdük ağzındaydı. İnceden inceye takımı kıydı şer...siz mahlukat. Sen memnun kalmayacaksın da bizmi memnun kalacağız?[/B][/I][/QUOTE]
Böyle bahenelerin arkasina sigina sigina bu takim bu hallere düstü. Futbolcu suclu degil, yönetim suclu degil, hoca suclu degil, her zaman tek suclu hakem öyle mi:confused: Her kaybedilen puandan sonra hep hakem suclu oluyor nedense? Hakem art niyetli olsa son adam kuralini isletir kirmizi karti gösterir ve takim 10 kisi kalirdi. |
Ben maçı izlemedim;ama Sivassporun alınan sonuçlara göre işi zor.Diyebilirsiniz ki iyi oynuyoruz;fakat bu takımın iyi oyuna değil sonuca yani puanlara ihtiyacı var.Bucaspor şuan 4-0 önde durum böyle işimiz git gide daha da zorlaşıyor haftaya ve ondan sonraki haftalarda puanlar alınamazsa bu durum futbolcuların moralini de etkileyecek ve istemesek de küme düşebiliriz diye düşünüyorum.2. haftada sadece alınmış 1 puan var.geriye kaldı 15 hafta ama 15 haftada bursa,trabzon,bjk,fener gibi takımlarla yapılacak maçlarıda hesaba katmak gerek.Sivasspor,Antalya gibi galip gelmesi gereken takımları yenemezse diğer takımlarla işi oldukça zor...:confused::confused:
|
Pazartesi günü Eskisehir Konya´yi yenerse bu bir puanin önemi ortaya cikar.Fakat bu macda Bülent Uygun faktörü olunca bu macdan süphelenmemek elde degil.Sivas´a o macda köstek olursa sasmamak lazim.
|
Maç iptal edilmeliydi...Hava şartları oyunu çok etkiledi.
|
Cevap: Çalımbay sabır istedi
Sabrımız dolmaya şimdiden başladı...
|
Calimbay sabir istiyorda 15 macimiz kaldi neyin sabiri,bu bir puana umarim pazartesi Eskisehir -Konya macindan sonra üzülmeyiz.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]sabır taşı çatlamak üzere,tamam zemin kötüydü bu konuda haklısın hocam hatta maç ertelenebilirdide...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Sabır istiyor istemesinede lig bitiyor maçlar boşa gidiyor puanlar kayboluyor neyin sabırını istiyor en fazla 2 hafta daha bu skorlara sabır gösterilir.[/COLOR][/FONT]
|
Ne hocanın nede futbolcuların yapacağı hiç bir şey yoktu.Sahanın ısıtmasını çalıştırmayan zihniyeti kınıyorum. Bu nasıl anlayışki böyle bir karar alıyorlar sanki senin transfer ettğin futbolcular sivaslımı yada yıllarca Sivastanmı yaşıyorlarki böyle bir uyugulamaya gittiniz. Şimdi mutlu oldunuzmu elinze kına yakın
|
bende sabır kalmadı.............
|
çok kötü oldu.. 1 puana iyidir demiyorum..
|
[QUOTE=Ahwettt;688026]Ne hocanın nede futbolcuların yapacağı hiç bir şey yoktu.Sahanın ısıtmasını çalıştırmayan zihniyeti kınıyorum. Bu nasıl anlayışki böyle bir karar alıyorlar sanki senin transfer ettğin futbolcular sivaslımı yada yıllarca Sivastanmı yaşıyorlarki böyle bir uyugulamaya gittiniz. Şimdi mutlu oldunuzmu elinze kına yakın[/QUOTE]
ısıtma mısıtma hikaye arkadaşlar bizde bu yönetim varken kesin düşeriz rızanın ne suçu var elindeki malzeme bu |
Mehmet Özdilek: Maçın kontrolü hep elimizdeydi istekdiklerimizi yaptık
Necati: Alttaki takımlarla arayı açtık amacımız 1 puandı onu da yaptık maçı ilk yarıda koparmalıydık. Antalyayla aramızda 8 puan fark var bunu 5 yapsak çok iyi olacak ütteki takımlarla aramızda çok fark oluştu uyanmamız lazım bursa ts ben bu maçlardan pek umutlu değilim sonra es es maçı o da kolay değil ki neyse bu 3 maçtan 4 puan almamız şart ya ts ye yada bursay a sürpsiz yapmalıyız kredimizi fazlasıyla yiyoruz zatenn |
[QUOTE=Çılgın Türk;687979]Böyle bahenelerin arkasina sigina sigina bu takim bu hallere düstü.
Futbolcu suclu degil, yönetim suclu degil, hoca suclu degil, her zaman tek suclu hakem öyle mi:confused: Her kaybedilen puandan sonra hep hakem suclu oluyor nedense? Hakem art niyetli olsa son adam kuralini isletir kirmizi karti gösterir ve takim 10 kisi kalirdi.[/QUOTE] lütfen arkadaşlar yanlış yorumlar yapmayalım maçı bizde izledik hangi son adamdan bahsediyosunuz, ilk yarıda 0-0 iken aleyhimize kalkan ofsaid bayraklarını hatırlamadınız galiba yanlış verilen taç ve kornerleri unutmayalım o sahadakiler de nihayet insan onlarında sinirleri ve ruhları var verilen yanlış kararlar topçuları hiç mi etkilemez yani...,, teşekkürler |
[QUOTE=mm1970;688042]ısıtma mısıtma hikaye arkadaşlar bizde bu yönetim varken kesin düşeriz rızanın ne suçu var elindeki malzeme bu[/QUOTE]
yönetim daha ne yapsın arkadaşlar rıza hoca istedi onlar aldı 1- 2 hafta sabır her şeyde bir hayır vardır derler ya hani |
acilllllll önlem rıza hocam çokkk acılll yeni topcuları takıma acılll kazandrman gerek yoksa işimiz çok zor 1 puan kötünün iisi ama çok puna ihtıyacımız var
|
[QUOTE=58müco58;688045]yönetim daha ne yapsın arkadaşlar rıza hoca istedi onlar aldı 1- 2 hafta sabır her şeyde bir hayır vardır derler ya hani[/QUOTE]
arkadaşlar yeni topçuları rıza hoca deil yönetim almış rıza türkiye liginden takviye istemiş ama yçnetim almamış alternatif oyuncular almış çok daha ucuz fiyata |
[B]Küme Düşsek Sabır Diliceksiniz :mad:[/B]
|
Valla artık sabır edecek zamanımız yok toplamamız lazım puanları..
|
SABIR gösteriyoruz hocam,biyerleri yakıp yıkmıyoruz,zaten son iki sezondur yaımız eniyişey sabretmek,yanlız şumaçta,elde sağlam oyuncu lar varken ,hazır olmıyan muratla,ilkez a takıma gelmiş,kaanla oyuna başlamak intihar oldu bizim için,sabrında birsonu var,inşallah sabrın sonu selamet olur,böyle 1 1 puan toplıyarak,biraz zor ligde kalırız,bucada yetişti,şimdi onlarda sonuna kadar mücadele edecek ,bu oyunla işimiz gerçekten çok zor.
|
Evet ustune basa basa hakem diyorum takimin yarisindan fazlasina kart gosterdi takimi sindirdi SIFO bey baska maci seyretmis mehmetin vurdugu top gol olsaydi ne derdi acaba sahayi temizletmeye 11 dakika durdurdu kac dakika uzatti hakem bey
|
BU MAÇTAN 1 puan alamasaydık hasar daha büyük olurdu,1 puanda iyidir,ancak 3 puan olsaydı daha iyiolurdu,arada ts.bursa,bjk,fb,bu maçlardan biriini kazanırsak,bu maçtaki kaybı telafi etmiş oluruz,antalyanın kadrosu bizden iyi,hemde tam kadro sahaya çıktılar ,bizim çok eksiğimiz vardı,sakat cezalı,hasta,bukadar olumsuz bidurumda,alınan 1 puana şükretmek lazım.
|
Bu haftadan itibaren hakemler aciklandiginda yonetimin ulusalkanala cikip kamuoyu olusturmasi lazim sivasa yapilan haksizliklari anlatmalilar bu iste FIKRET UNSALa duser
|
[I][B]Arkadaşlar bu tür olumsuz yorumlarla Hocanın ve futbolcuların şevkini, azmini kırmayalım lütfen. Yeni transferlerimiz oldukça iyi ama biraz zamana ihtiyaç var. Defansımız taş gibi oldu. Forvet derseniz süper. Orta sahamız kadirle de olsa ayakta durmaya çalışıyor. 3 - 4 hafta sonra bu takım yenilmez armada olur.. Demedi demeyin :)[/B][/I]
|
ya bi git ALLAHını seversen hoca ya.grosickiyi hangi akla hizmet çıkardın,peki eneramoyu.kardeşim bu mehmetin dokunulmazlığı mı var bizim gördüklerimizi sen göremiyomusun hocam.adam bağıra bağıra satıyo takımı ya,bu ermanın ne işi var bu takımda kardeşim.bu adamları göndermeyecektin de bu kadar transferi niye yaptırdın hayret bişey ya.
|
puan puandır da,kendi sahanda kaybettiğin puanlar nedir peki(bu maç için konuşmuyorum,malum hava şartları)
|
[QUOTE=DoomsDay58;687967]Hava şartları iyi olsaydı bu maçı kazanmış olurduk.[/QUOTE]
eskiden yeniyoduk ayni hava sartlariyla ben acikcasi anlayamadim yerden isiltmali degilmiydi stad nasil oldu boyle :mad::confused: |
bursa trabzon ve eskişehir maçlarından sora seri yakalayabiliriz bu arada tabiki takımda moraller alt üst olmazsa yeni futbolcularda ancak o zamana uyum sağlayabilirler başka şekilde düşünmek hayalperestlik olur bence bursa ve trabzon maçlarından beraberlik iyidir
|
Bence sezon sonuna kadar sabretmeliyiz takım gerçekten gün geçtikçe iyiye gidiyor en basitinden yediğimiz gol sayısı çok çok azaldı önceden her maç en az 2 gol yiyorduk şimdi karabük maçından bu yana sadece 1 gol yedik hiç 2. golü kalemizde görmedik(Nazar Deymesin :D) ilerleyen zamanlarda yeni transferlerin takıma daha çok adapte olmasıyla gol atma oranımızda artıcaktır. Grosicki gibi müthiş hücuma katkı sağlayan bir oyuncumuz ve etkili şut lar çeke bilicek forvetimiz var bundan sonraki haftalarda bu takım daha iyi olucak ve daha üst sıralara çıkıcaktır ben buna inanıyorum.
|
Riza Hoca sabrin sonu selametde bizim sonumuzda felaket olursa bu cumleleri sana soracak birileri varmi? tamam belki haklisin ama transferleride ustleniyorsun ama hikaye olmasin sonu biz bir sey goremedik daha kaldi 15 mac 16 puan var en az 18 puan almamiz lazim nasil olacak bu is Bur.Tr,fnr,kayseri,ibb, zor 10 mac en az 5 berabere yirtariz kaldi 5 mac biz bu oyunla kimi yenecegiz Allah askina yaa ya cikin adam gibi futbol oynayin yada masal anlatmayin millete sen diyorsun antalya maci mazeret yok almamiz lazim ama senin soylediklerinen macta oyuncularin verdigi goruntu birbirini tutmuyor yaa bari mucadele etsinler antalya bastirdi beraberlige sevindik 15 macta beraber kalsak 30 sen bu hesaba bir goz at bence bucaya yenildik k.pasaya yenldk usttekileri sorma Eh sabirla bekliyoz Basarilar:confused:
|
ilk hafta galatasaray arenanın açılışı asıldılar, bu hafta kar şartları zorlaştırdı haftaya ne bahanemiz olacak acaba....Sabır da bir yere kadar....
|
RIza Hoca lutfen bize biraz futbol izlettirimisiniz ben sizi 1980 lerde sivas''ta gormustum konusmustuk ama ben sizi tanimamistim hangi takimli oldugumu sormustunuz gs li demstm hoca su anki cemaat sana uymuyor galiba sahada geziyorlar yoksa kalite eksigimi biliyosun calisan demir paslanmaz en az gol atip en cok gol yiyen takimiz gol atamiyoruz kendine guvenerek oynamiyor takim kendine guvenle futbolunu oynasa kimse kizmaz yenilsede istedigimiz bu
saygilar,sevgiler ve nice basarili gunlere insallah |
geçen sene 19. hafta sonuna 17 puandaydık..ankaraspor küme düşürülmüş denizlispor çoktan lige havlu atmış, bir tek diyarbakırla çekişiyorduk...
bu sene buca konya ensemizde...konya da çok iyi transferler yaptı ve konya takımı bizden daha mücadeleci..işimiz çok ama çok zor her maçta gol yersen maçı nasıl alacaksın???? her maçta gol yiyerek bursa, trabzon,antep,kayseri,beşiktaş ,fenerbahçe den puan mı alacağız ????? her maçta gol yiyerek eskişehir,manisa,belediye, karabüğümü yeneceğiz ????? rıza hoca sen kimi kandırıyorsun bu takım bağıra bağıra ligden düşüyor!!!! |
[QUOTE=B.DUMANLI;688002]Pazartesi günü Eskisehir Konya´yi yenerse bu bir puanin önemi ortaya cikar.Fakat bu macda Bülent Uygun faktörü olunca bu macdan süphelenmemek elde degil.Sivas´a o macda köstek olursa sasmamak lazim.[/QUOTE]
Benimde Aklıma Geldi |
Gerçekten sabretmekten başka çaremiz yok.Yeni transferler,yeni bir uyumun yakalanmaya çalışılması,eksik ve sakat oyuncuların yokluğu ve bunların kritik bir durumdayken fikstürümüzde en zor zaman olan ilk 5 haftaya rastgelmesi bizi tahammül sınırımızı zorlamaktan başka yol bırakmamaktadır.Şunada inanmak lazım kasımpaşa ve bucadan sonra diğer takım kesinlikle Sivas olmayacak.Bizim hedefimiz doğrultusunda 15 hafta gerçekten uzun bir zaman...Bu kadar iyi yerli ve yabancı sporcular varken,teknik heyet varken kasımpaşa gibi havlu atmak yiğidoya yakışmaz..
|
[B][I]Zaten biz taraftarların da sabretmekten başka elimizden gelen bişeyimiz yok. Bugün imkan olsa o Kaan'ın yerinde hepimiz oynamaya çalışırdık. :)[/I][/B]
|
[B]Sabrediyoruz sabrımıza diyecek yok yeterki sabretmesini bilelim.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04. |