SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Hakemler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Emek Hırsızları Defolsunlar Ligimizden!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31204)

DOGU_BEY 04.02.2011 23:04

Emek Hırsızları Defolsunlar Ligimizden!!!

[B][IMG]http://www.itusozluk.com/img.php/bcd9022e46b466e74686bf07a79fedff29974/f%C4%B1rat+ayd%C4%B1nus[/IMG]

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWGt3yYPOwwClEQjR0lZ8WoG6EQzPnxeGkI3YXoomRXVkJcopqDw&t=1[/IMG]

[IMG]http://www.haberkonya.com/img/4Qdb5eOb.jpg[/IMG]

Türk futbolunun ve hakkıyla birşeyler yapmaya çalışan Anadolu takımlarının yeter sizden çektiği artık! Allah hepinizin bin türlü belasını versin emek hırsızları! Eğer bizim sırtımızdan çıkan paralarla maaş alıyorsanız hepsi zehir zıkkım olsun size!

Geçen seneden beri Abdullah Yılmaz denen karaktersiz, Fener maçından beri Yunus Yıldırım denen şahsiyetsiz ve bugün de Bursa maçındaki Fırat Aydınus denen cibiliyetsiz Sivassporun emeğini hakkını mücadelesini gasp etmiş, hırsız gibi çalmıştır.Artık gerek taraftarlar gerekse yönetim ve başkanımız bu adilere tepkisini vermeli ve gereken herşeyi yapmalıdır!

Burdan son olarak bu karaktersiz, cibiliyetsiz, onursuz,kişiliksiz hakem bozuntularına sesleniyorum:
SİVASSPOR siz yokken de vardı sizden sonra da var olacaktır.Yaptığınız hırsızlıklar ve onursuzluklarla bu takımı bitiremeyeceksiniz!
Allah yaptığınız bu adaletsizlikleri, hırsızlıkları tek tek sorsun sizden! Unutmayın gün döner hesap döner, bir gün gelir size de döner![/B]

asabibaba 04.02.2011 23:12

Cevap: Emek Hırsızları Defolsunlar Ligimizden!!!

aynen katılıyorum

erkan5858 04.02.2011 23:23

bu hakemlere deniz çobani da ekleyin

kağanhan58 04.02.2011 23:23

[B]yönetimde artık sesini çıkarsın bursa maçında hakem resmen çileden çıkardı hepimizi.adamlar öğrenmişler sivasspor faüllü oynuyor die. ivankov elinden kaçırıyor faül. eneramo dokunuyo faül. bu ne yaa..[/B]

DOGU_BEY 04.02.2011 23:29

[QUOTE=erkan5858;689804]bu hakemlere deniz çobani da ekleyin[/QUOTE]
[B]
haklısın onu da eklemek lazım zira bunların sayısı o kadar çok ki![/B]

BOUN 04.02.2011 23:31

Böyle hakemin Allah belasını versin. İnşallah hakkımız kendisinden, annesinden, babasından, çocuklarından çıkar, sürünerek geberirler inşallah! Geçen haftalarda da hakem hataları oluyordu ama bir kez hakem şöyle böyle diye yazmadım. Bu kadar savaşıp, emek verip karşılığında katliam görünce çok ağırıma gidiyor çoook.

Bu hafta da böyle geçti, hep acı hep hüsran, ama acıyı içime gömüp umudu dışarıya vurmak istiyorum. Bu da geçer ya hu!!!

58müco58 04.02.2011 23:35

bu adi adamların hepsi aynı hep kasıtlı davranıyorlar geçen hafta mehmede verilen kart bu maç verilen kartlar 1 i hariç yahu kardeşler bizim topçular hiç mi mücadele etmeyecek futbol kardeşim tabiki dokunacaksın dokun faul adamlar da anladı dokunmadan yere at nede olsa hakem çalıyor ayıp günah yaaaav.,,,,,,,,

emin kara 04.02.2011 23:35

******** aşagılık satılmış hakem bozuntusu bursa kazandı mutlumusun şimdi adi birazcık onurun olsa taraf tutmadan maç yönetirdin onursuz yaratık belki onur senin ilkkez duydugun bir kelime ama senin diger kelimeleri aran iyi oldugu kesin yazıklar olsun daha çok yazacagım ancak izin verimeyecegi için bunlarla idare et

kağanhan58 04.02.2011 23:37

maçı izlerken resmen çıldırdık. birde utanmadan sırıtıyor terbiyesiz..

58müco58 04.02.2011 23:40

[QUOTE=emin kara;689822]******** aşagılık satılmış hakem bozuntusu bursa kazandı mutlumusun şimdi adi birazcık onurun olsa taraf tutmadan maç yönetirdin onursuz yaratık belki onur senin ilkkez duydugun bir kelime ama senin diger kelimeleri aran iyi oldugu kesin yazıklar olsun daha çok yazacagım ancak izin verimeyecegi için bunlarla idare et[/QUOTE]

hangi onur ve şereften söz ediyorsun kardeşim bunların onurları şerefleri haysiyetleri ceplerinde cüzdanlarında satılmış k.......ekler sivası gözelirne kestirdiler ama boğazlarında kalır midelirine oturur.... ya sabır bunlar sivası ne zannediyor kardeeeeeşleeeeerrrrrrrrrrr.

Ahmet92 04.02.2011 23:49

[QUOTE=BOUN;689817]Böyle hakemin Allah belasını versin. İnşallah hakkımız kendisinden, annesinden, babasından, çocuklarından çıkar, sürünerek geberirler inşallah! Geçen haftalarda da hakem hataları oluyordu ama bir kez hakem şöyle böyle diye yazmadım. Bu kadar savaşıp, emek verip karşılığında katliam görünce çok ağırıma gidiyor çoook.

Bu hafta da böyle geçti, hep acı hep hüsran, ama acıyı içime gömüp umudu dışarıya vurmak istiyorum. Bu da geçer ya hu!!![/QUOTE]

Abartmissin be abi.

Ahmet92 04.02.2011 23:50

Bursaspor'un 2. golünde Ömer Erdoğan'ın açık bir şekilde Hayrettin'e yaptığı faulü görmeyen ya da görmek istemeyen Fırat Aydınus'un üzerinde bir tek Bursaspor forması yoktu.

Sivassporumuzun Rada ile bulduğu golde kaleci Ivankov'a faul yapıldığını belirleyen Fırat Aydınus ne hikmetse Bursaspor'un 2. golünde Ömer Erdoğan'ın Hayrettin'e yaptığı faulü göremedi.

Karşılaşmada yapılan 39 faulün 28'ini Sivassporumuzun aleyhine çalıp Eneramo'nun her hareketine faul çalan, Bursasporlu futbolcuların her pozisyonda kendilerini yere atmalarına ses çıkarmayıp Bursaspor lehine faul çalan, Volkan Şen'in cezaalanı içerisinde kendisini yere atmasına sarı kart gösteremeyen, Bursaspor'un 2. golünde Ömer Erdoğan'ın Hayrettin'e yaptığı net faulü göremeyen fakat Sivassporumuzun Rada ile bulduğu golde kaleci Ivankov'a faul yapıldığını belirtip golümüzü iptal eden Fırat Aydınus çok açık bir şekilde Takımımızın kaderi ile oynamıştır.

sivasfutbol 04.02.2011 23:53

cüneyt çakırı denen ..... unutmayalım

yigidoss 04.02.2011 23:57

[QUOTE=HAYALKAFE;689788][B]

Türk futbolunun ve hakkıyla birşeyler yapmaya çalışan Anadolu takımlarının yeter sizden çektiği artık! Allah hepinizin bin türlü belasını versin emek hırsızları! Eğer bizim sırtımızdan çıkan paralarla maaş alıyorsanız hepsi zehir zıkkım olsun size!

Geçen seneden beri Abdullah Yılmaz denen karaktersiz, Fener maçından beri Yunus Yıldırım denen şahsiyetsiz ve bugün de Bursa maçındaki Fırat Aydınus denen cibiliyetsiz Sivassporun emeğini hakkını mücadelesini gasp etmiş, hırsız gibi çalmıştır.Artık gerek taraftarlar gerekse yönetim ve başkanımız bu adilere tepkisini vermeli ve gereken herşeyi yapmalıdır!

Burdan son olarak bu karaktersiz, cibiliyetsiz, onursuz,kişiliksiz hakem bozuntularına sesleniyorum:
SİVASSPOR siz yokken de vardı sizden sonra da var olacaktır.Yaptığınız hırsızlıklar ve onursuzluklarla bu takımı bitiremeyeceksiniz!
Allah yaptığınız bu adaletsizlikleri, hırsızlıkları tek tek sorsun sizden! Unutmayın gün döner hesap döner, bir gün gelir size de döner![/B][/QUOTE]

Hay ağzına sağlık kardeşim.

58müco58 05.02.2011 00:06

[QUOTE=yigidoss;689840]Hay ağzına sağlık kardeşim.[/QUOTE]

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞ[I][/I]

zaral 05.02.2011 00:09

[FONT="Arial Narrow"][B]hakemle ilgili söylenecek çok fazla bişey yok bizimkide alın teri bizimkide hak bizim oyuncularımızda bu işten ekmek yiyor yazık ayıp ve günah bu kadar takdir hakkı diye bişey yok artık ne takdiri ne hakkı bize çalınmayan faullerin aynısını bırak onda biri olmayan pozisyona faul verdi rakip takıma birde parantez açmak istediğim diğer nokta bizim Ziya isimli kardeşimiz orda canıyla başıyla çalıştı hertopa koşmaya ayağını sokmaya çalıştı ve kimbilir ne şartlarla bu günlere geldi ama o ''sercan'' isimli namus şeref yoksunu insanlık fakiri emek hırsızı hakemin birkaç metre önünde rada ona dokunmadığı halde taklalar attı ve o hakem olacak şahısta buna faul verdi söylenecek bişey kalmadı artık bu saatten sonra yapılacak tek şey en sert şekilde tepkimizi koymak cezadan falanda korkmayalım tff zaten alıştı bize her hafta ceza vermeye bu haftada 7500 Lira itelemişler yeter artık bizim takımımız bence bu akşam aslanlar gibi top oynadı ama hakem yüzünden maç bu hale geldi ve şanssız iki gol yedik yapacak çokta fazla bişey yok ama tepki şart Herkese Saygılar ...[/B][/FONT]

58MUAMMER58 05.02.2011 00:09

ESKİDEN HAKEMLİK serefli insanların yaptığı bir işti bukadar parada kazanılmıyordu,hakem ler gördüğünü çalıyorduişimdi nerde top var ,eti kemiği kanı gavurun parasıyla 5 cent etmiyecek adi karakterSİZ,HIRSIZ namussuz,adi suratsız yaratık var,hakem yapılmış,sanki, memlekette hakem kıtlığıMI var, hepsine demiyorum onlar kendilerini bilir it taşı nerden yediğini bilir.bu ülkede serefli hakemlerde var onları katmıyorum.

zaral 05.02.2011 00:15

[QUOTE=BOUN;689817]Böyle hakemin Allah belasını versin. İnşallah hakkımız kendisinden, annesinden, babasından, çocuklarından çıkar, sürünerek geberirler inşallah! Geçen haftalarda da hakem hataları oluyordu ama bir kez hakem şöyle böyle diye yazmadım. Bu kadar savaşıp, emek verip karşılığında katliam görünce çok ağırıma gidiyor çoook.

Bu hafta da böyle geçti, hep acı hep hüsran, ama acıyı içime gömüp umudu dışarıya vurmak istiyorum. Bu da geçer ya hu!!![/QUOTE]

[FONT="Arial Narrow"][B]bencede ölçüyü epey kaçırmışsın kardeş tamam olay sıcak canımız yandı bizde bağırdık çağırdık sövdük ama çoluğundan çocuğundan ne istiyosun adamın sürünerek gebermek ne demek tamam yeri geliyo bize bazen kontolümüzü kaybediyoruz ama bu kadarı bence bi Yiğidoya yakışmamış yanlış anlamadıysam nickinin yanındada il temsilcisi yazıyo yani yetki sahibi bi kişisin sitede keşke demeseydin öyle Herkese Saygılar ...[/B][/FONT]

adres58 05.02.2011 00:37

[QUOTE=zaral;689846][FONT="Arial Narrow"][B]bencede ölçüyü epey kaçırmışsın kardeş tamam olay sıcak canımız yandı bizde bağırdık çağırdık sövdük ama çoluğundan çocuğundan ne istiyosun adamın sürünerek gebermek ne demek tamam yeri geliyo bize bazen kontolümüzü kaybediyoruz ama bu kadarı bence bi Yiğidoya yakışmamış yanlış anlamadıysam nickinin yanındada il temsilcisi yazıyo yani yetki sahibi bi kişisin sitede keşke demeseydin öyle Herkese Saygılar ...[/B][/FONT][/QUOTE]

Arkadaş belki biraz dozaj ayarını kaçırmış olabilir lakin artık yeter demenin bir ifadesi de olmalı değerli kardeşim... GS maçında öyle Antalya maçında yine öyle hadi onları geçelim birine dedikki Arenada mekan oynattı hakem uydu. Diğerine dedikki saha zemini iyi oynayamadık hakemde hata yapar takdir hakkını bizden yana kullanmadı. Eee bu maça ne diyeceksin. Hangisini sayalım olmayan faullerimi kendi kalecisine faul yapıp faulü bize verenimi yoksa verilmeyen penaltıyımı yada buz gibi sayılmayan golümü yok olmadı Hayrettine yapılan faulümü. Deminden beri tüm site yorumlarına bakıyorum herkes bunlardan bahsediyor. Arkadaş ne demeliydi. Benim gibi mülayim yorummu yapmalıydı. Göz göre göre emeğin çalınmış burda kanser olmuşuz oturup haftayamı demeliydik. Onca adam deplasmana gitmiş takım çatır çatır top oynuyor bir tane hayalet adam çıkıyor seni gasp ediyor hırsızlık yapıyor. Biz burda Bursanın galip gelmesine birşey demiyoruz Biz burda artık yeter diyoruz. Sende diyeceksin bende herkesde diyecek. Eğer emeğimi çaldıysada allahda belasını verecek kulda bedduasını yapacak.
Yeter artık yeterrrrrr....

4eylül 05.02.2011 00:45

tek kelimeyle bursalıydı

zaral 05.02.2011 00:56

[QUOTE=adres58;689849]Arkadaş belki biraz dozaj ayarını kaçırmış olabilir lakin artık yeter demenin bir ifadesi de olmalı değerli kardeşim... GS maçında öyle Antalya maçında yine öyle hadi onları geçelim birine dedikki Arenada mekan oynattı hakem uydu. Diğerine dedikki saha zemini iyi oynayamadık hakemde hata yapar takdir hakkını bizden yana kullanmadı. Eee bu maça ne diyeceksin. Hangisini sayalım olmayan faullerimi kendi kalecisine faul yapıp faulü bize verenimi yoksa verilmeyen penaltıyımı yada buz gibi sayılmayan golümü yok olmadı Hayrettine yapılan faulümü. Deminden beri tüm site yorumlarına bakıyorum herkes bunlardan bahsediyor. Arkadaş ne demeliydi. Benim gibi mülayim yorummu yapmalıydı. Göz göre göre emeğin çalınmış burda kanser olmuşuz oturup haftayamı demeliydik. Onca adam deplasmana gitmiş takım çatır çatır top oynuyor bir tane hayalet adam çıkıyor seni gasp ediyor hırsızlık yapıyor. Biz burda Bursanın galip gelmesine birşey demiyoruz Biz burda artık yeter diyoruz. Sende diyeceksin bende herkesde diyecek. Eğer emeğimi çaldıysada allahda belasını verecek kulda bedduasını yapacak.
Yeter artık yeterrrrrr....[/QUOTE]

[B][FONT="Arial Narrow"]ben kimseye sesinizi çıkarmayın yada öyle böyle demedim bende diyorum tepkimizi ortaya gerekirse en sert şekilde koyalım ama arkadaş anneden babadan girmiş çoluk çocuktan çıkmış iyi o zaman küfür de yasak olmasın o zaman hepimiz sövelim rahatlayalım ben bikere b.k yazdım beni uyardınız hemen ben ne kimseyi savunuyorum nede kimseye yaranmaya çalışıyorum bu benim kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız kimseye bişey dikte etmeye çalışmıyorum ama benim doğruma göre adama ne diyosan de bişey demem ama çocuğun sürünerek gebersin kelimesini hiçbir şekilde kabul etmem bu benim kendi fikrim isteyen katılır istemeyen katılmaz Herkese Saygılar ...[/FONT][/B]

ZiDaNe58 05.02.2011 01:09

yazıklar olsun göz göre göre puanlarımızı aldılar elimizden..fırat aydınus levent kızılmı pof pofladı seni..maç sonunda levent kızıl imzalı formayı kapmıştırsın artık hadi hayırlı olsun..byle adamların yüzünden türk futbolu hic bi gelisme gösteremiyor işte yazıklar olsun..

vedat58 05.02.2011 01:11

............................AR KADASLAR PANKART LA .............................. ......
pankartla daha iyi olur bence , haftaya trabzon sporla evimizde macimizmi var, cok büyük pankartlar hazirlayalim bakin sesimizi nasil duyuyorlar, ikincisi hangi hakemler sivasimiza zarar veriyor mac icinde toplu tezahuratlar yaparak o hakemlerin isimlerini yuhlayalim bakin bidaha sivasimizin hakkini yiyebiliyorlarmi, arkadaslar su ligde sivasspor kadar nazlim kuzu gibi bir taraftar yok , ya hicmi organize olunmaz benim aklim almiyor , millet affedersin koyun gibi geliyor ne pankart ne tezahurat hic ses duyulmuyor , elbette bu klübü küme düsürmek isteyecekler , lütfen birlik ve beraberlikle olur bu isler , klübümüzünde haftaya hakemlere yönelik pankartla sahaya inmesi dahada görkemli olacak artik dur demenin zamani geldide geciyor bile. bize yapilanlarin aynisi bir bjk ya bir fenere bir cimboma veya tabzona yapilsaydi simdiye yer yerinden oynamisti , artik bizimde sivassporumuzun sahipsiz olmadigini göstermemizin zamani geldide geciyor bile , haydi yigidom en büyük pankartlari hazirlayalim , en agir yuhlamalarla federasyona ve hakemlere sesimizi duyuralim , alcaklik yapan herkese sesimizi duyuralim , bu is birlik ve beraberlikten gecer , sivasliyim diyen herkes sivasspor icin biseyler yapmak zorundadir ve yapmalidir da , bu konuda klübümüzdende yardimlar alinmali onlarin görüslerindende faydalanilmalidir herkese saygilar kazamiz mübarek olsun

terazi 05.02.2011 03:20

yaw arkadaslar hakemde o kadar kotu degildi az taktir hakini bursada yana kulandi ok yanlizca bu hakem icin diyorum obur hakemler konusunda sizlere katiliyorum ama ben bizim takim boyle oynasin biz bu ligde cok can yakariz Eneramo daha hazir gorunmuyor biraz agir kaliyor yoksa hepmi agir onu ilerdeki maclarda gorecegiz

SIVAS58FOREVER 05.02.2011 07:38

[QUOTE=terazi;689876]yaw arkadaslar hakemde o kadar kotu degildi az taktir hakini bursada yana kulandi ok yanlizca bu hakem icin diyorum [/QUOTE]

Senin bu maçı seyretmediğin belli

57babasivas 05.02.2011 07:42

bunlarin yüze düşme korkusu yaşiyoz tepki gösteremiyoz birlik bereberlik içinde olsak bakin bakalim birdaha bu adamlar bize karşi nasil davraniyor toplu birlikte tepki vermemiz lazim

existence 05.02.2011 07:43

Keser döner sap döner birgün. O koruduğunuz takımlar bir gün sizi ş. siz ilan edince anlarsınız sivas ın değerini.

izmirliyigido 05.02.2011 07:48

[B]Saygısını bozmadı[/B]

Rıza hoca, maç içerisin de hakemlere çok tepkili davranmasına rağmen maç sonu röportajlar da bu konuya değinmemeye özen göstererek beyefendiliğini, saygısını korumaya çalıştı. Hakemin yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi.

Hele 2. golde, rakip ikili hava topu mücadelesinde koluyla, dirseğiyle Hayrettin'e faul yaparak kendine avantaj sağlıyor, Ömer Erdoğan'da topu rahatça kafayla gol pozisyonuna yakın arkadaşına indiriyor ve netice de o top gol oluyor.

[B]Yanlı medya[/B]

Tv'ler de programlara çıkan ABİLER de, oturdukları yerden rahatça konuşarak pozisyon da faul yoktu diyor. Sorarım o Bülent Korkmaz'a, futbol oynadığı yıllar da Hayrettin'in yerinde kendisi olsaydı bu pozisyon da ne yapardı? Ortalığı yıkardı. Kendisinin ne şirret, ne edepsiz olduğunu bilmeyen yok. Bir de kalkıp faulü unutturmak için defans bloğunun hatasını ön plana çıkartıyorlar.

Sergen Yalçın kardeşimiz, faul olmadığını söylüyor ama bir önce ki pozisyonda kale önünde kendi defans adamının kalecisine yaptığı faulü biz yapmışız gibi vermesine de defans oyuncusuna faul yapılmış diye hedef şaşırtıyor.

[B]Hakemlere dikkat[/B]

Anlaşılan o ki, 2 senedir rakiplerle mücadele ettiğimiz gibi hakemlerle de ciddi bir şekilde mücadele ediyoruz. Bizi bu ligde istemiyorlar. Hakemler de buna çok güzel alet oluyorlar. Federasyona CİDDİ BİR UYARIMIZDIR, hakemlerinize çeki düzen verin.

Bu hakemler hep küçüklerin mi canını yakacak. Evet, çünkü büyüklerin kuyruğuna bastıkları zaman karşıların da, o klüplerin aslan parçası başkanlarını, medya patronlarını buluyorlar ve nemaları, mamaları ciddi şekilde tehlikeye giriyor. Tabii ki onlara el pençe divan duracaklar, garibana vuracaklar.

Şimdi sorarım FIRAT AYDINUS'a, gece rahat uyudun mu? Bu maçtan kazandıklarını rahat rahat gırtlağından geçirebilecek misin?

AYK

SIVAS58FOREVER 05.02.2011 07:50

Sadece hakemler değil, satılık lig tv yorumcularına Hayrettin'e yapılan hareket faul degilmiydi diye soruldu, ağır çekimde tekrar tekrar izlenen pozisyon için faul değil diyemediler, hiçbir Sıvas'lı oyuncu da itiraz etmemiş zaten demekle yetindiler. Başka oyuncuların itirazına kalmış yani pozisyonların yorumlanması, çok itiraz edersen de hakeme saygısızlık diyorlar. Kısacası bizi bu ligde istemeyenlerin gudumununde konuşuyorlar.

Gün birlik olma günüdür. Olay basit bir futbol olayı değildir. Olay koca bir şehrin ekonomi olayidir, koca bir sehrin umutlaridir, sevinç cigliklaridir, göz yaslaridir, olay bu gariban Anadolu insanının kendine olan güveninin kaynağıdır.
Gün birlik olma günüdür.

mustafaarslan 05.02.2011 08:07

Hakem adisi tam bir profosyenelce takımın her atagını faul diye kesti bursanın yaptıgı faullere çalmadı. maçta kahrolduk Allah'ta böyle hakemleri kahretsin
birde lig tv denen haysiyetsiz kanalı, lig tv sanki hakemle işbirliği içindeydi hiç bir faulün tekrarını vermedi 10 dk tribündeki bursa nın yeni transferin gösterdi sadece 1 kez sercana yapılan faulü gösterdi onunda alakası olmadığını gördük

MEVLUTHOCAOGLU 05.02.2011 08:13

SADECE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BU VE BENZERİ KİŞİLERİ YAZIK OLDU GÖZ GÖRE GÖRE VERDİLER MAÇI ALLAH SORSUN ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL YANİ AYIPTIR GÜNAHTIR BU KAÇINCI HAKSIZ YERE KART FAUL ATILAN GÖLÜ SAYMAMA YAZIK OLUYOR AMA BU DEVRAN BÖYLE SÜRMEZ ELBET HESAPLARI GÖRÜLÜR

karşıyakalı 05.02.2011 08:19

artık sıra mecnun başkana geldi.göster agırlıgını ve federasyonu ayaga kaldır.yoksa bu ********lerin ve satılmış medyanın tarafsız davranacagı falan yok.durum günden güne kötüye gidiyor.bu ******** hakemler sayesinde .artık birileri yeter demeli bu kişide mecnun başkandır

Murad_Kelleci58 05.02.2011 08:37

[QUOTE=HAYALKAFE;689788][B][IMG]http://www.itusozluk.com/img.php/bcd9022e46b466e74686bf07a79fedff29974/f%C4%B1rat+ayd%C4%B1nus[/IMG]

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWGt3yYPOwwClEQjR0lZ8WoG6EQzPnxeGkI3YXoomRXVkJcopqDw&t=1[/IMG]

[IMG]http://www.haberkonya.com/img/4Qdb5eOb.jpg[/IMG]

Allah yaptığınız bu adaletsizlikleri, hırsızlıkları tek tek sorsun sizden! Unutmayın gün döner hesap döner, bir gün gelir size de döner![/B][/QUOTE]

Eksik bırakmışsın Hayal.. Sivastaki Bursa maçındaki Cüneyt Çakır'ın çapsızlığını, Trabzon -Sivas maçındaki Bülent Yıldırım'ın pervasızlığını, Sivas-G.Antep maçında Halis Özkahya'nın halisane olmayan art niyetlerini unutmuşsun be gardaş.. Bunların bu yaptıkları ilk değil.. Umarım son olur.. Mecnun Bey'i de göreve davet ediyorum.. Fikret Ünsal değil, kendi çıksın zehir zemberek konuşsun.. Ha böyle yeniliyor puan kaybediyoruz, ha öyle sesimiz çıkarak yenilelim puan kaybedelim.. Ne gam.. Bunlar o kadar yırtınsınlar.. İlk yarıdaki Sivas olmayacak sahada, bir iki, üçüncüsünde çark bizede dönecek ve kazanmaya puanları üçer üçer almaya başlayacağız.. Burda adı geçen bay düdükler; Sizi Allah'a havale ediyorum.. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Emek hırsızları.. Bizim verdiğimiz vergilerle aldığınız maç paralarıda zehr-i zıkkım olsun.. Boğazınızda düğümlensin inşallah..

ccey 05.02.2011 09:09

hakem otursun ve vicdanı varsa maçı tekrar seyretsin, bursanın her yere attığına istisnasız faul verdi, yere düşüpte faul almayan bursalı yok, ama sivasa gelince ingiltere ligi gibi maç yönetmeye başlıyor hiçbirine faul vermedi, sercan gözünün önünde atladı radaya faul verdi

engin78 05.02.2011 09:14

değerli kardeşim.bu sözler yakışmamış senin gibi bir insana.kendisine söyle ama annesi babası çocugu olurmu böyle ya.gerçekten çok acı.bu yüzden nefret ediyorum bu işten.Allahın adaleti var ondan bir şekilde sorar bunu ama başkalarını karıştırmak çok kötü hemde hiç suçu olmayan masum cocukları.........

aldair 05.02.2011 09:27

hadi faulü çözemiyorsun anladım,ermanın şutu var ivankov müdahale ediyor topun yönü bariz değişiyor aut veriyor.bu nasıl bir vicdansızlık nasıl bir artniyet.münevver olsan elime düşsende kafanı kesip gitar kutusuna koysam fıraaatt.

kaptann58 05.02.2011 09:30

ARKADAŞLAR SOKAĞA ÇIKMA VAKTI GELDİ YETER ARTIK SESİMİZİ DUYURALIM BİR ŞEKİLDE ORGANİZE OLALIM YÖNETİMDE TIK YOK BARİ BİZ TEPKİMİZİ KOYALIM

hasantuan 05.02.2011 09:46

birlik ve beraberlikten söz ediyoruz ama maalesef bu şehirde bu imkansız...geçen hafta oynanan maçta maça bilerek 2 saat önceden gittim..kendi kendime dedim ki 5 tane bomba yabancı almışız takımın desteğe ihtyacı var kesin biletler tükenmiştir...izdiham olur maça rahat rahat gireyim dedim ama malesefki sahaya girdik maç başladı ve tribünlerin yarısı boş...maraton dolu kale arkaları bomboş...böyle sahip çıkılmaz takıma...hakemlere gelince geçen hafta oyanan maçta ev sahibi değil deplasman takımı gibiydik...hakeme bi baskı bi tepki yok...bir iki dakika tepki ondan sonra çekirdek çitlemeye devam...yönetiminde suçu var bu konuda ya bi çıkın bi adamlara tepkinizi yüksek sesle belirtin...aziz bey adnan bey bi maçta bi punaları gitin mi adamların hakemliklerini ellerinden alıyorlar..tamam onlar 4 BÜYÜTÜLMÜŞLER ama bizde her deplasmanda taraftarı olan koca bi camiayız..arkadaşlar uyuyarak maç seyrediyoruz malesef...umarım sivasım ligde kalır..elinden herşeyi alınmış bir sivas ili için sivasspor bulunmaz bir nimet..lütfen bu hafta tribünleri dolduralım...

essahtan yiğido 05.02.2011 09:54

[COLOR="Black"] BİR EUFA MAÇINDA
BİR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA
BİR DÜNYA KUPASINDA
BİR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE VS..

NEDEN HİÇ TÜRK HAKEMLER GÖREV YAPAMIYOR.ÇÜNKİ BUNLARIN HAKEMLİKLE FILAN ALAKALARI YOK[/COLOR] [COLOR="Red"]SATILMIŞLARIN[/COLOR]

rezi 05.02.2011 10:10

bir şeyler yapmamız gerekiyor benim aklıma türkiyenin her yerinden ntvsporun sabah programına bağlanalım ve bu hakemleri küfür ve kötü söz kullanmadan protesto edelim kötü sözler kullanıp kendimizi haksız duruma düşürmeden eğer böyle bildiğiniz başka mail ve telefon ile katılacağımız başka yerler varsa yazın oralarıda arayalım veya mail atalım imdi aklıma geldi trtde de var haydi bu takımın emeğini boşa çıkarmayalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42.