![]() |
Y E T E E E R !...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.memoyeter.JPG[/IMG]
Sivasspor'un Bursa'da oynadığı ve hakem hatalarıyla dolu maçın yankıları devam ederken, kaptan Mehmet Yıldız, maçın sonlarına doğru nasıl çileden çıktığını anlattı. Maçın genelinde hakem Fırat Aydınus'un Bursa lehine düdük çaldığını, bununda saha içerisinde morallerini çok bozduğunu söyleyen Mehmet Yıldız "Maçın son saniyelerinde attığımız kornerde Bursa kalecisi ve kendi takımının futbolcusu topa birlikte çıktılar, kaleci topu elinden kaçırdı, ama Bursa'nın lehine faul verdi. Oysa kendi takım arkadaşı kaleciye faul yaptı. Buda beni çok sinirlendirdi ve gidip orta hakeme "Yeteer" diyerek haykırdım. En azından bir puan alacağımız maç hakemin yanlı yönetimi ve bizim basit hatalarımızdan getti" dedi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Y E T E E E R !...
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
[B]Doğru söylemiş Mehmet Yıldız.Harbiden yeter.Buney kardeşim bu kadar şansızlık olmaz yazık ya.[/B]
|
MEHMET YILDIZI BU HIRSI İLE GURUR DUYDUM BİZİM HIRSIMIZA TERCÜMAN OLDU GERÇEKTEN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAKEM HATALARININ MAÇLARIN SKORUNA YANSIMASI TÜRK FUTBOLUNUN GERİYE GİTMESİ DEMEKTİR.. |
YÖNETİMİN ACİLEN FİFAYAMI UEFA YA MI NERE ŞİKAYETİ GEREKİYORSA ŞİKAYET ETMELERİ LAZIM ULUSAL MEDYA ZATEN SİVASSPOR U HİÇ KONUŞMUYOR YAPILANLAR BÖYLE KALMAMALI SEZON BAŞINDAN İTİBAREN BÜTÜN MAÇ VİDEO LARI ALARAK BÜTÜN HATALARI AYIKLAYIP ŞİKAYET EDİLMESİ GEREKK YAZIK BU MİLLETE YAZIK BU FUTBOLCULARA KOÇ GİBİ OYNADILAR ASLAN GİBİ MÜCADELE ETTİLER AMA AKBABALAR ÜZERİMİZE ÇÖKTÜ BİRDE BENİ DÜŞÜNDÜREN MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANININ BURSALI OLDUGUNU BİLİYORUM BUDA AYRI Bİ SORU !!!!
|
Sivas yerel basının büyür basnlar yanında hiçmi etkinlikleri yok, hiçmi tandıkları yok.Yerel basın olarak dikkat çekecek bir kaç haber yapsalar olmazmı? Bu arada Mehmet YILDIZ çok haklı bu kadar adilik bu kadar düzenbazlık olmaz
|
SATILMIŞ FIRAT AYDINUS.ONUN BUNUNU UŞAĞI FIRAT AYDINUS.......
|
bence yönetim sivassporun bütün maçlarının videolarını fifaya göndermeli ve futbol federasyonundan şikayetçi olmalıdır. sene başından beri hakemler sivassporun aleyhine çok kararlar verdiler. sayılmayan golümüz. yada en hassas yerleder verilen faüller kesilen ataklarımız. başkan gereğini yapmalı. yada sivaslı kardeşlerimiz fererasyona mail faks gibi uyarılar göndermeli. bir kamuoyu oluşturularak kamuoyunun dikkati çekilmelidir. her hakem sivas maçına ön yargı ile gelmektedir. sivas gözden çıkarılmıştır.
|
Mehmet yıldız tam bi kaptan çok hırslı gene iyi sabır etdi ben olsaydım dayanamaz çakardım bitane o hakem denilen şahsiyete biz bile cıktık çileden maci izlerken..harbiden YETER artık !!
|
Hakemlerden yana sıkıntılarımızın biteceğini sanmıyorum diğer takımların lobileri bizden daha kuvvetli o yüzden hakemler bu baskı nedeniyle maç içerisinde aleyhimize düdük çalıp duracaklardır. Bu hayatın bir gerçeği kuvvetli olan her zaman kazanıyor. Eğer biz sivasspor olarak ligin ilk 4 takımı arasında olsak ve yönetim basın lobimiz kuvvetli olsun bakın bakalım bir tek hakem aleyhimize bir karar verebiliyormu veremiz gerçek karar neyse onu verir yoksa bursa maçında olduğu gibi kendi kendine faal yapan takımın lehine düdük çalındığı nerde görülmüş biz zayıp olduğumuz sürece bu hakemler bunu yapacaklardır. Ne demiş atalarımız " Bir olalım, diri olalım, iri olalım" işte bunlar bizim özümüz olmalı.
|
talimatlamışlar hakemleri.zaten medyada bizi bu konuda sabıklamaya çalışmıştı beşiktaşlılar bunda da bayağı başarılı olmuşlar.maç öncesinde sanırım bak sivas sert oynuyor aman bursayı ezdirme gibisinden bir telkinde bulunmuş hakeme.bunuda yapan levent kızldır.espiri mahiyetinde dahi olsa söylemiştir,ikili diyaloğlarında.
diğer tahminim hakemlerin kendi arasındaki konuşma, ben buna memur klasiği diyorum.bu en önemli şüphemdir: -en zor görev yeri neresi? -sivas -niye? -kıçımız donuyor. diğer hakemlerden biri: -kolayı var -nasıl yani? -çalacaksın aleyhine fazla tepki almadan,kurtulacaksın. -yahu olur mu arkadaş? -olur olur hemde bal gibi olur. -olmaz diyorsan gidceksin soğukta yöneteceksin. -ne işi var sivaslının futbolla -hem biz hakemleri hemde seyircileri kurtaralım bu dertten. işte bu yaklaşık hakem muabbetidir.polisler adanada çalışmak istemez.öğretmenler hep izmiri ister.hakemler sivası istemez.yükselmek isteyen yalaka memurlar tbmm ye yakın olmak için ankaraya sulanır falan filan.kendimizi mi yakalım illa tunusdaki işssiz çocuk gibi?onu mu istiyor bu adamcağızlar.biz zavvallı değiliz.biz bir yere kada seyrederiz.bu hafta da aynısı olacak. bu bursa ilk maçda çok sert oynamış hakem efendi.kart vermeişti ben saymıştım yaklaşık 12 faulü vardı hemde kartlık düzeyde. neyse sonra bunları zorumdan valencia maçı vardı ilk maç tutmadım.ve bu bursayı o maçın ilk 20 dk seyrettim.inanamayanlar varsa özetleri seyredebilirler.20 dk bir faul yaptı bursa niye oarada hakem desteği yoktu? |
Boylesi hakemlerin alayi pich yahuu orman cocugu
|
o galatasaylı bülent var ya o lig tvde maç sonu proğramında ezber konuştu dedi ki:
-spiker soruyor maç başına süper ligde 23 faul oluyorken bu maç da 38 faul var normal mi* bulent korkmaz: -evet sivasın böyle bir oyun yapısı var dedi. bunu diyen adam sivasın kaç maçını izlemiştir merak ediyorum.bana deseler ki inter nasıl oynuyor ben bilmiyorum.çünkü ilgilenmiyorum.ama bu hafta kulaktan dolma duydum dağıtmış.yani duyduğuma göre iyi oynuyormuş.doğruda olabilir fakat bu benim için birncil kaynak bir bilgi değil.bana sorsalar:-inter nasıl oynuyor diye? ben: -çok net konuşamam iyi oynuyormuş derim. -tutup da iyi oynuyor diyemem başkasından duyduğum bir şey için. şimdi bülent korkmazınki de aymazlığın ta kendisi: beşiktaş denilen kartal kuşları tutup papağan kuşu gibi bir maç sonunda bize her yerde "KASAPSPOR" dediler bizizm günahımıza girdiler. sevgili yiğidolar bu adamları fax bombardımanına tutalım.ttf.mhk mış hepsini... |
kaptanımız haklı sonuna kadar arkasındayız.o tepki yeret artarada o hakem.sanmasın ki bişz aptalız,biz bilmiyoruz:biz biliyoruz bunu kaptanımız kart göreceğini bile bile evladına haykırdı ya:.çoluğuna çocuğana yedirmesin:ALLAH(c.c)
|
yazıklar olsuun böyle rezillik olmaz.maçı katletti adam.hersey gözümüzün önünde oldu.golümüzü vermedi,sarı kartlar hep bize çıktı,fauller hep bize çalındı...lanet olsun böyle hakemlere kınıyorum...
|
bu kadar da bariz hatalar yapılmaz ki beeee
|
hakkaeten YETEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
futbolun katilleri türk hakemleri YABANCI HAKEM İSTİYORUZ:mad::mad::mad: |
ben o gün maçta idim ve mehmetin pozisyonunu bağırdığını gözümle gördüm harbiden yeter yaa olmaz böyle bişey memleket zaten hırsız dolu bizimde puanlarımızı çalmayın bari
|
Hakem Umursamazki Sarıkartını gösterdi Mehmete
|
bizim önce hakemi yenmemiz lazım hakemleri yenersek bütün macları alacağımızı düşünüyorum inşallah trabzon macı bızım olacak
|
[QUOTE=58akif34;690444]bizim önce hakemi yenmemiz lazım hakemleri yenersek bütün macları alacağımızı düşünüyorum inşallah trabzon macı bızım olacak[/QUOTE]
Hakemler bizim düşmemizi istiyorlar Federasyon istiyor bu yüzden Ama Beşiktaşa yapılan hatalar yapılmadı Golü verilmedi adamların |
[B][FONT="Arial Narrow"]evet beyler hepiniz haklısınız ama burada bu anca birbirimize haykırabiliyoruz önümüzde trabzon gibi medyada epey yer kaplayacak bir maç var ve bu bizim tepkimizi dışarıya duyurmamız için elimize geçebilecek en büyük fırsat bence çok sağlam organizasyon şart bakalım ne olacak sonuç Herkese Saygılar... [/FONT][/B]
|
ama harbiden yeter artik.bu kadarda olmaz dedirten bi pozisyondu.kaptanimiza helal olsun,yine iyi sabirliymis ben olsam o hakemi gomerdim heralde o sahaya.
|
Bizlerde sitede YETER diye haykiriyoruz AILELERINE haram yediren HAYSIYETSIZ HAKEMLERE yazitoruz site yoneticileri siliyorlar aslinda az bile yaziyoruz
|
******** bir insanmış şerefi ve haysiyeti olan bir hakem taraf tutmaz ve adil olur bu tip hakemlerin ayıklanması lazım..
|
yönetim uyuma takımına sahip çık
|
bak bjk ya hakem kendi taraflarını tutup karabük ün hem penaltısını vermeedi hem toramanı atmadı ama kendilerinin verilmeyen 1 golü bahane edip herkesi tehdit ediyorlar .görün bakın bundan kazana bjk olacaktır çünki bizim hakemlerimiz taraflı karalar vermektelerdir kim güçlüyse onun yanında olurlar.şimdi federasyon o açıklama ve tehditleri yapan bjk lı yöneticilere 21 gün hak mahrumiyeti cezası verecektir ama bunun yansıması sahaya hakem tarafından yansıtılacaktır.kazana bjk olacaktır .tekrar söylüyorum YÖNETİM UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK
|
[QUOTE=Ahwettt;690416]Sivas yerel basının büyür basnlar yanında hiçmi etkinlikleri yok, hiçmi tandıkları yok.Yerel basın olarak dikkat çekecek bir kaç haber yapsalar olmazmı? Bu arada Mehmet YILDIZ çok haklı bu kadar adilik bu kadar düzenbazlık olmaz[/QUOTE]
çok doğru söylemişin arkadaş,hemen her konuda olduğu gibi bu konudada sivas basını sınıfta kaldı.ne zaman bu konularada görevlerini yaptılarki şimdi yapsınlar. dün gazetelere baktım,maçta atılan golleri bile yanlış yazmışlar. hayrettinin attığı golü miller diye yazmışlar.bunlar gördükleri pozisyonu bile yanlış yazıyorlar. bu arada duygularımıza azda olsa tercüman olan hürdgana teşekkür ediyorum |
hangi gazeteyi yazarı okusam sivasspor düşmez diyor sizce biz düşermiyiz
|
şu anda ne buca ne gençler ne de konya sivassporun oynadıgı futbolun %20 sini oynayamıyorlar.5.6 hafta sonra herkes görecek sivassporumuzun hakettiği yeri.1
|
%1500 haklı durumda orda LÜTFEN YÖNETİM TFF ŞİKAYET ET PENALTI VERİLMEDİ ONLARIN 2. GOLÜNDE FAUL VAR BU KADAR FAUL OLMAZ YÖNETİM UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIKKK . . . .:mad::mad::mad:
|
Yeterrrrrrrrrrr...
|
**** hakemler :mad:
|
gercekten artik yeteeeeerrrr..!!!! bu kadarda olmaz artik.. biktirdilar vallah
|
Yetmez odalarına inmek lazım Küfür etmek lazım Bağırmak lazım
|
Artık bu hakem hatalarına birinin dur demesi gerekiyo.
|
Şu hakem odasının anahtarını Aziz Yıldırım'dan bir maçlığına alalım la nolur.
|
[I][B]hakemler ve isimler hiç farketmiyor. önceki hafta yunus yıldırım, geçen hafta fırat aydınus.... Bunların hepsi Mhk denen çetenin tetikçisi..[/B][/I]
|
Arkadaslar gruplar sizden istegim lutfen bir pankart yapin hem mehmet yildizin yaninda olmus olalim hemde sesimizi duyuralim pankart yapalim
Lutfen |
TRABZONU ELİMİZDEN KURTARAMAYACAKSINIZ hakemler...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |