![]() |
Sivasspor 2-3 Trabzonspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=26703&token=34665[/IMG]
Sivasspor Trabzon'u mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmak amacında. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaparak avantajını kaybeden Trabzonspor kötü gidişe Sivasspor karşısında 'dur' demek istiyor. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından avantajını kaybeden bordo-mavililerde tek hedef galibiyet Sivasspor maçıyla birlikte yeni bir ivme kazanmak isteyen Trabzonspor liderliği de bırakmak istemiyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmesine karşın ikinci yarıya istediği gibi bir başlangıç yapamayan Sivasspor da bu maçı dönüm noktası olarak görüyor. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri Trabzon'u mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmak amacında. [B][COLOR=#FF0000]SİVASSPOR-TRABZONSPOR: [/COLOR]STAT:[/B] 4 Eylül [B]SAAT:[/B] 16:00 [B]HAKEM:[/B] Kuddusi Müftüoğlu [B]YAYIN:[/B] Lig TV [B]SİVASSPOR:[/B] Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Eneramo [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Rıza Çalımbay [B]TRABZONSPOR:[/B] Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Burak, Engin, Jaja, Umut [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Şenol Güneş |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
ilk defa üst üste ayni kodroyla çiktik bügün yencez ts
|
[B][I]Bu maçı 2-1 alırız diyorum.İnşaallah kazanan taraf oluruz.[/I][/B]
|
Onur
Serkan-Mustafa-Glowacki-Piotr Burak-Selçuk-Colman-Engin Jaja-Umut Güzel bir maç olacak. |
İnşallah bu macı alıcaz inşallah kazanıcaz haydi sivasspor goster kenidini.. yenelim su macı
|
İnanırsak, futbolcularda inanırsa yeneriz. Yürekten bunu hissetmeleri gerekir. Grosicki ile Eneramo'dan çokşey bekliyoruz bu maçta..
AYK |
bugun kazanacagiz insallah, basarilar sivasim...
|
[QUOTE=izmirliyigido;692159]İnanırsak, futbolcularda inanırsa yeneriz. Yürekten bunu hissetmeleri gerekir. Grosicki ile Eneramo'dan çokşey bekliyoruz bu maçta..
çok dogru dedin abi dedigin dogru inanmaları lazım moralları iyi olmalı ki iyi bir performans gostersinler.. rıza hoca iyi bir moral vermiş sivassporumuza inşallah kazanırız ve 3 puanla cıkısa geceriz.. |
Ya o değilde Hayrettin yine mi stoper ya.
|
Sivassporumuza Trabzon karsisinda yürekten basarilar dilerim insallah cok güzel zevkli gollü bir mac izleriz 4 Eylülde. Kazanan insallah Sivassporumuz olacak.
|
enoromo çakacak 2 tane
|
hayrttin gene sahnede
|
Cevap: Sivasspor 0 - 1 Trabzonspor
maça her zaman ki gibi başladık.
|
[url]http://www.trgoals.net/ch2.html[/url]
arkadas bu site hep cöküyor..son 10 dk yi izleyemedim.. yokmus baska link?? bilen varsa ltf buraya göndersin.. tskler |
sayın rıza hoca cıkar şu mehmet yıldz koy pedrieli
hayrettını de cıkar koy zarasporlu her hangi bır futbolcu haydı hoca |
Başka link var mı ark.
|
bende bekliyorum ama yok herhalde..
|
arkadaşlar başka bir link alalım?
|
[url]http://sivassportrabzonsporcanlizleonlineizle.myblog.it/[/url]
bu adresten izleyebilirsiniz ama sağdaki üstteki reklamları tıklayın ara sıra yoksa kapanıyor |
bu maçta çok yeriz gibi geliyor bana.umarım 1-6 bitme bu sefer tam rezil oluruz öyle olursa bir daha yiyelimde 1-7 olsun futbolculara duyurulur.bu maç onu gösteriyor yine.
|
[B]Rada ile Enaramo ne işe yarar anlamak zor ilk yarı berbattı her iki oyuncuda 2. yarının başlarında ilk yarıda ki bu dağınık halleri değişmezse yerlerine trabzon maçlarında olumlu oyun ortaya koyan Kamanan ile Keita veya Cihan oyuna dahil olmalı.[/B]
|
Engin le Burak kavga mı etmiş yaw sanki pas atmadı diye.
|
işimizi zora soktuk daha gol atamayız orta sahamız ölü top yapamıyoruz...
|
yahu bizim stoperlere ne olduda bu hayrettin stoperde oynuyor 4 haftadır ?
|
ilk yarinin sadece 1-0 bittigine yatip kalkip dua edelim.
trabzon inanilmaz gol pozisyonlarindan yararlanamadi yoksa fark ilk yari en az 3 olurdu! bakalim ikinci yari görüntü degisecek mi |
Arkadaslar stadyumdan yazıyorum ilk dakikadaki yanılmıyorsam grosicki nin hatalı pasİ sonucu golü yedik Trabzon'dan daha ck topa Hakim olduk benim gözlemlediğim tv de nasıl gözüküyor bilmiyorum orta saha iyi çalışmadı su ana kadar Sisirme toplarla oynamaya çalışıyoruz gar tarafı kale arkası
|
ikinci yari bari toparlasak, boyle nereye kadar
|
Biraz boşluk var ama genelde taraftar üstüne düşeni yapmaya çalışıyor şimdilik benden bu kadar 4 Eylül'den selamlar :)
|
cıhan , m.nas ve pedriel oyuna alınmalı
hayrttin,m.yıldız ve enaramo cikmalı oyunda ortasag kayıp |
kötü bir ilk yarı geçirdik Rıza hoca ilk defa bu kadar sinirliydi kenarda bir an evvel değişiklik şart
|
[QUOTE=DOCKA;692182]Arkadaslar stadyumdan yazıyorum ilk dakikadaki yanılmıyorsam grosicki nin hatalı pasİ sonucu golü yedik Trabzon'dan daha ck topa Hakim olduk benim gözlemlediğim tv de nasıl gözüküyor bilmiyorum orta saha iyi çalışmadı su ana kadar Sisirme toplarla oynamaya çalışıyoruz gar tarafı kale arkası[/QUOTE]
Biraz boşluk var ama genelde taraftar üzerine düşeni yapmaya çalışıyor şimdilik 4 Eylulden bu kadar İnsallah 2. Yarı gol ve goller buluruz |
Yaw arkadaş adam gibi bir stope bulamadık.Bilica gitti herşey bitti.Böyle defans olmaz Sedat dururken Hayrettin oynuyor.Navratil de ahım şahım bir stoper değil.Rada'nın da Eneramo'nun da varlığı yokluğu belli değil.Grosicki fena değil ama onun yüzünden di tam belli değilde golü orta sahada yedik.Defansımızda Murat diye biri vardı o bile iş yapar.bu takımda.İyi bir Stoper almamız lazım Brezilyalı ya da İtalyan.Ayrıca orta saha çok kötü.
|
İlk yarı görüntüsüyle bu maçı kazanmamız mucize. En iyi oyuncumuzun Uğur olduğu bir maçı nasıl kazanırız varın onu siz düşünün...
|
ÇEViricez İNŞALLAH
|
CİHAN VE MEHMET NASIN GİRMESİ LAZIM KESİNLİKLE
|
BU OYUN YAPISI İLE GİDERSE TRABZON BİZİ YENER ARKADAŞLAR BARİZ 3 GÖLÜ KAÇIRDILAR ŞANSA ORTA SAHA SOS VERİYOR İLERİ UÇDA İÇRAAT YOK ENARAMOYA TOP GELMEDEN İLK YARI BİTTİ NERDEYSE AMA İKİNCİ YARI KRİTİK HAMLELER YAPILIRSA BELKİ BERABERE BİTEBİLİR GERÇEKCİ OLMAK LAZIM ARKADAŞLAR UMARIM YANILIRIM VE YENERİZ.
|
[B]Orta sahada çok top kaybettik orta sahada oyunu yönlendirecek bir oyuncuya ihtiyaç var bu rolü kim üstlenir buna Rıza Hoca karar verecek ama bu orta saha ile iş olmaz. Maçın uzatma dakikalarıymış gibi şişirme topla gol arayan takım görüntüsüyle oynuyoruz.[/B]
|
maç daha bitmedi. taraftar destek olmaya devam etsin.
maçı alacaz inşaallah.. |
dostlar boşuna kendinizi parçalamayın rıza hocanın erman aşkı varken biz maç falan kazanamayız malesef bize bankasya yolu gözüktü rıza hoca ermanla bank asyada iyi mücadele ederler yazık rıza hocaya çok güvenmiştim ama erman gibi bir adama güvenen hocaya güvenilmez malesef geçekler böyle
|
bastırrrrrrrrr sivas trkzn sevınmesın..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |