![]() |
Maçı değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/sivas-trabzon-3.jpg[/IMG]
Sivasspor - Trabzonspor (2-3) maçını değerlendirelim.. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın Yıldızı Kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? [B][U]MAÇIN ÖZETİ: [/U][/B] Bucaspor'un kazanmasıyla düşme potasına giren Sivas'ta işler yolunda gitmiyor. Ligde en son 16. haftada sahasında Konyaspor'u 1-0 yenen Yiğidolar, bu maçın ardından geçen 61 günde oynadığı 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. İlginçtir Trabzon da, son deplasman galibiyetini aynı tarihte elde etti. Kuşkusuz iki takım için de mutlak kazanılması gereken bir mücadele. Konuk ekip, kritik maça golle başladı. Henüz ikinci dakikanın ilk saniyelerinde sahneye Jaja çıktı. Engin'in pasına yetişen Brezilyalı futbolcu, zor pozisyonda kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: [B]0-1[/B]. Golden sonra ev sahibi, rakip yarı sahada daha çok görünen taraf oldu. [B]9. [/B]dakikada ceza sahasında topla buluşan Uğur, müthiş bir şut çıkardı. Kaleci Onur, aynı güzelliklte bir kurtarış yaptı. [B]15.[/B] dakikada sağdan Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta, Glowaski'nin kafası az farkla auta gitti. 28'de hızlı çıkan Trabzon'da Engin Baytar'ın sert şutunu KOrcan son anda çıkardı. Maçın [B]33.[/B] dakikasında ortam gerginleşti. Mehmet'in Burak'a yaptığı faul sonrası Serkan Balcı ile Sivassporlu oyuncu arasında itişmeler yaşandı. Araya giren hakem ve futbolcular, gerginliğe son verdi. [B]40[/B]'ta bordo-mavililer, mutlak golü kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Jaja, zor olanı yapıp topu dışarı vurdu. Sakatlığı olmamasına rağmen Engin Baytar, Burak'la yaşadığı tartışmanın ardından ısrarla oyundan çıkmak istiyor. Ancak Şenol Güneş'ten olumlu yanıt alabilmiş değil. [B]43[/B]'te ise Jaja'nın altıpastan topukla şık vuruşu kalecide kalınca, soyunma odasına [B]1-0[/B]'la gidiliyor. İlk yarıyı bitiren düdükle birlikte Engin, oyundan çıkma isteğinde karalı olduğunu formasını çıkararak gösteriyor. Burak-Engin krizini çözen Şenol Güneş, ikinci yarıya aynı kadroyla çıktı. Rıza Çalımbay ise Grosicki-Mehmet Nas halmesi geldi.[B] 51[/B]. dakikada Onur Kıvrak, bir kez daha Sivasspor'a beraberlik şansı tanımadı. Uğur'un ortasına iyi yükselen Grosicki'nin kafa vuruşunda Onur, topu çizgi üzerinde kontrol etti. Mutlak 3 puana ihtiyacı olan Çalımbay, [B]58[/B]'de Eneramo'nun yerine Pedriel'i sahaya sürdü. Bu arada Sivasspor taraftarlarının, kararlarını beğenmediği hakem Kuddusi Müftüoğlu'na maçın başından beri tepkisi var. Karadeniz ekibi, [B]61[/B]'de ikinci gole yaklaştı. Burak'ın ceza sahası sağ çaprazından şutu az farkla auta gitti. Sivasspor, [B]63.[/B] dakikada beraberliği yakaladı. Sol kanatta topla buluşan Grosicki, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Colman'a çarpan top Onur'u kontrpiyede bıraktı ve skora eşitlik geldi: 1-1. Şenol Güneş, beraberlik golünün ardından mecburi bir değişikliğe gitti. Sakatlanan Engin'in yerine kalan dakikalarda Alanzinho mücadele edecek. Dakikalar [B]71[/B]'i gösterdiğinde Burak Yılmaz, takımına hayat veren isim oldu. Serkan'ın savunmanın arkasına gönderdiği pasa yetişen Burak, Uğur'a rağmen düzgün bir vuruşla ağları sarstı: [B]1-2[/B]. Bir türlü farkı ikiye çıkaramayan Trabzonspor'da Güneş, [B]74[/B]'te oyuna ikinci hamlesini Jaja-Ceyhun değişikliğiyle yaptı. Çalımbay'ın yanıtı gecikmedi. Mehmet Yıldız'ın yerine Kamanan sahada.[B] 78[/B]'de Colman uzaktan sert vurdu, Korcan son anda kornere çeldi. Konuk ekip, 80'de inanılmaz bir golü daha kaçırdı. Kalenin hemen önünde Umut'un vuruşu üstten auta gitti. Ev sahibi, [B]84'[/B]te skora eşitlik getirdi. Serkan Balcı'dan sıyrılan Grosicki içeri çevirdi. Kamanan'ın şutu savunmadan dönerken, pozisyonu takip eden Kamanan'ın müthiş vuruşunda top ağlara gitti: [B]2-2[/B]. Ancak Sivas'ın gol sevinci sadece 9 saniye sürdü. Colman'ın uzun pasına yetişen Burak, Korcan'ın üzerinden fileleri havalandırdı:[B] 2-3[/B]. Bu sonuçla 3 hafta sonra galibiyetle tanışan Karadeniz ekibi, 47 puanla liderliğini sürdürdü. Ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor ise 16 puanda kaldı ve Bucaspor'un kazandığı 21. haftada hüsran yaşadı. [B]Stat:[/B] 4 Eylül [B]Hakemler:[/B] Kuddusi Müftüoğlu xx, Ekrem Kan xx, Serkan Akarca xx [B]Sivasspor: [/B]Korcan xxx, Uğur xxx, Navratil xx, Hayrettin xx, Ziya xx, Rada xx (Dk. 46 Mehmet Nas xx), Kadir xx, Grosicki xx, Erman xx, Eneramo xx (Dk. 58 Ricardo Pedriel Suarez xx), Mehmet Yıldız (Dk. 76 Kamanan xx) [B]Trabzonspor: [/B]Onur xxx, Serkan xxx, Glowacki xx, Mustafa xx, Czeslaw Brozek xx, Selçuk xxx, Colman xx, Engin xxx (Dk. 68 Alanzinho xx), Jaja xx (Dk. 75 Ceyhun xx), Burak xxxx, Umut xx (Dk. 88 Barış ?) [B]Goller:[/B] Dk. 2 Jaja, Dk. 71 ve 85 Burak (Trabzonspor), Dk. 63 Kamil Grosicki, Dk. 84 Yannick Kamanan (Sivasspor) [B]Sarı kartlar:[/B] Dk. 7 Uğur, Dk. 33 Mehmet Yıldız, Dk. 47 Ziy, Dk. 90 1 |
Cevap: Maçı değerlendirelim
1 dakika'da hem gol atip hem gol yiyorsan, sorun buyuk !
|
Macin Yildizi bizim takim icin Grosicki.. takimin 2. yaridaki mucadelesi iyi ama yenilen goller rezillik.. savunma yol gecen hani.. hepsini gectim 2-2'yi buluyorsun herkes kendi yarisahamiza gecip sevinmeye devam ediyor.. i..ne hakem de firsati kacirmadi basaltaai oyunu attirid golu.. boyle s.refsizce, kahpece bir golu atmak trabzon'a cok yakisti ama bizim daha dikkatli olmamiz gerekirdi.
|
Sivasspor - Trabzonspor (2-3) maçını değerlendirelim..
Maçta göze çarpanlar : Takimin pes etmemesi Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Güzel oynadik yine basit hatalarla golü yedik yenildik artik cok normal geliyor bana biktim Maçın Yıldızı Kimdi : Tek kelimeyle Kadir Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas girdi orta saha dagildi Maçta göze çarpanlar : Taraftarlarin 25.dakikadan sonra tezahürat yapmamasi Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : --- Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kamanan ve Pedriel hamlesi güzeldi fakat Mehmet Nas yerine Cihan Yilmaz girseydi cok daha farkli olabilirdi |
[B]Bu kadar saçma bir taktik hayatımda görmedim... Defans oyuncularınız ağır ise defansı orta sahaya yakın kurmak bir intihardır hele ki rakip trabzon gibi , burak jaja ve umut gibi oyunculrı varsa.
Rada , Eneramo takıma yeni geldiler ve form durumları berbat 2. yarıda oynadıkları bütün maçlarda bunu gösterdiler budurum böyle iken neden bu iki oyuncu 11 de oynamaya devam ederler anlamak zor. Kimse hayrettine kızmasın adam SOL BEK ve stoperde hemde Türkiyenin en hızlı oyuncularına karşı mücadele ediyor ki bu hiç kolay değil. ORta sahada cok top ezdik lider oyuncuyu çok aradık. Trabzon ile aramızda kalite farkı vardı be kalite kazandı iyi futbol sadece iyi oyuncularla oynanılır ve iyi oyuncular kazanır... Kadir ve Grosicky harika oyuncular özellikle Kadir müthiş bir forum yakaladı nazar değmesin. Rıza hocaya ben çok güveniyorum imkanlar ölçüsünde çok iyi takım kurdu bu takım mutlaka ligde kalacaktır.[/B] |
Maçta göze çarpanlar :Defansizim
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Hayrettinle Navratin ayri telden caliyor!! Maçın Yıldızı Kimdi :Kadir Pekmezci Maçın en kötüsü kimdi :Hayrettin ve Ugur Kavuk Maçta göze çarpanlar :Ölmek var dönmek yok!! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Trabzon elimizden kacti!! Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Hayrettin cikmaliydi!! |
neyini değerlendirek evlere şenlik adamlar kendi aralarında bile kavga ediyorlar o halde bile 8 tane net pozisyon buluyorlar evimizde oynuyoruz 15bin seyirciyle daha denecek ne var
|
Sivasspor - Trabzonspor (2-3) maçını değerlendirelim..
Maçta göze çarpanlar : Geçen hafta Bursayı elinden kaçıran takımdan eser yok. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Anlaşılan hakemler yine rol almaya ve senaryonun gereğini yapmaya başladılar. Bütün takdir haklarını Trabzon'dan yana kullandığı gibi sarı kartlarda bize cömert onlara cimriydi. Maçın Yıldızı Kimdi : Maçın yıldızı yok. Maçın en kötüsü kimdi : Hakem, Hayrettin Maçta göze çarpanlar : Bugün iyi mücadele eden sadece Grosicki ve Uğurdu. Onların haricinde takım çok kötüydü. Kadir de bugün beni hayal kırıklığına uğrattı. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Önce gol yememeyi öğrenmemiz lazım. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Takım kurululuşu oyuncu değişiklikleri Kamanan haricinde fiyaskoydu. |
hayrettin ve mehmet nas eger oyuncuysa ben insan degilim arkadass
|
Maca 90 dakika TV'den canli baktim.
Macin hakki Trabzonun'du ama biraz sansla mac berabere de bitebilirdi. Korcan, Kadir ve Grosicki disindaki futbolcular fiyasko idi! Taktik maktik acisindan Riza Calimbay'da fiyasko idi! |
Maçta göze çarpanlar : DEFANSIN BEN YOKUM DİYE BAĞIRMASI
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : BİDE DEFANS OLSA Maçın Yıldızı Kimdi : GROSİCKİ + KORCAN Maçın en kötüsü kimdi : KOMPLE DEFANS Maçta göze çarpanlar : PES ETMEYEN TAKIM OLMAMIZ Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İYİ YOLDAYIZ Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : DAHA NE YAPSIN ELİNDEKİLERLE EN İİSİNİ YAPITOR |
Maçta göze çarpanlar : uğur kavuk ziya sizden futbolcu olursa bend ebelediye başkanı olurum kesin.umutlarım daha da arttı.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : genel görüşüm 5 gol atsak 6 yı kesin yerdik eminim. Maçın Yıldızı Kimdi : grosickiydi keşke son anlardaki karşı karşıya kaldığı pozisyonu kaçırmasaydı belki 1 puan almıştık. Maçın en kötüsü kimdi : uğur kavuk ************ daha bişey demiyorum. Maçta göze çarpanlar : grosicki mehmet yıldız korcan kadir iyi oynadılar. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : sivasspor bundan sonra böyle devam eder hep süper oynar ya kaybeder ya berabere kalır en fazla oda.isteidği kadar iyi oynasın sivas kazanamaz çünkü bu kadar basit golü halı saha maçalrında bile yemiyoruz herhalde. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hamleleri doğru ama başladığı akdro yanlıştı özellikle defans. |
Bucaspora benziyoruz şu an onların da defans kötü ilerisi fena değil başabaş küme düşmeme mücadelesi olur :mad:
|
Sonuc ortada gecmis olsun. Baskana düstü Tas gibi Takim kurmak degil ayakta tutmak önemli, her ihtimale karsi bu sonuclara Pozitif yaklasanlara birtek sözüm var daha nereye kadar sabir?
|
Maçta göze çarpanlar : defans berbat
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : acil defansa revizyon gerek Maçın Yıldızı Kimdi :kamil g. Maçın en kötüsü kimdi : enaromo Maçta göze çarpanlar : gayretliydik fakat şanssızdık Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : maça şok bir golle başladık, ne olduğunu anlayamadan 60 dakika gol kovaladık. onca emek vererek attığımız gollere bedavadan emeksiz, bizim basit hatalarımızla cevap yedik herseferinde. defans çok kötüydü. diallo nerde. hayrettin neden stoper oynuyor. eneromo ve mehmet ikilisi ile neden başlanıyor. ziya hoca oyunu iyi okuyamadı. defansa bir türlü önlem alamadı ve maalesef 3 puan alabileceğimiz maçtan yine elimiz boş döndük. hakem ise bu hafta iyi maç yönetti |
ben hayatımda böyle kötü bi defans anlayışı görmedim maçın yıldızı KAMİL GROSİCKİ offffffffff offfffffffff nedir bu şanssızlık allahım neden hep biz üzülüyoruz neden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
attıgımız gollerde pozisyon değil hazırlanmıs bile değil 3 tanede az yedik 3.2 skor agzımızada cok gozumuzede cok attıgımız 2 gol yıkıldım çıldıracam bu takım beni çıldırttı kafayı yedirdi
|
ben hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli. bir takım düşününki en çok puana ihtiyacı olduğu bir maçta ilk dakikada gol yiyor. bir takım düşününki gol attıktan 9 saniye sonra gol yiyor. bir takım düşününki değiştirdiği futbolcunun hataları yüzünden gol yiyor. bir takım düşününki sahipsiz. ben artık bu takımı izlemek istemiyorum. ben artık soğudum. üzülmekten kırılmaktan nerdeyse kalp krizi geçireceğim. demekki olmayınca olmuyor. istikamet gözüktü. avucumuza kadar gelen şansları değerleniremiruz gücümüz yetmiyor. hocamızda elinden geleni yapıyor ama oda aciz kalıyor. demekki onunda yapacak bişeyi yok. oda hazin sonumuza seyirci kalacak. ben bir daha yorum yazmayacağım. sonu belli olan filmide izlemek istemiyorum. bank asyada görüşmek dileğiyle..
birde hayrettinden stoper yapmak kimin fikriydi onu merak ediyorum. defans kötü orta saha yok nasıl maç kazanacak bu takım. elveda sivas. en azından düşecek olsanda trabzonu yenip düşseydin. en çok bu ağırıma gitti. |
biz eğer bu sene kalırsak şükür edelim süper ligin en kötü defansı bizde abdurrahman dön arrtık kurtar bizi
|
bence hayrettine haksızlık etmeyin adam sol bek ama defanstada oynayabildiği kadar oynamaya çalıştı daha fazlasını zaten yapamazdı.bence asıl suç uğur kavuktaydı tüm topları kaybetti 3 golüde opnun yüzündne yedik.hem ofsayıtı bozuyor hm yavaş kalıyor hemde topu kaptırıyor.maçın m.lı uğur kavuktu o olmasa belki kazanmıştık bence.
|
düsmanlarimizin ekmegine yag sürdük afiyet olsun bu defansa cözüm yokkkkk artik Toparlanmamiz lazim. bu ne 15000 seyirci geliyor. yenilip boynumuzun egilmesi icin....
|
Lanet olsun yaa.Adamlar bizimle başak geçti resmen.İstedikleri zaman golünü attılar.Lanet olsun.Sinirden ağlamak üzereyim.
|
Maçta göze çarpanlar : takım geriye düşsede oynama isteğini asla kaybetmiyor inanmıslar bu ligde kalacaklar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi oynadık mac gıttı geldı fakat son golden sonra karar belli defansımız ölü hayrettın defansın göbejinde pek becerikli degil yüksek toplarda etkısız kalıyor Maçın Yıldızı Kimdi :kamil grosicki elbette Maçın en kötüsü kimdi : hayrettin ve eneramo Maçta göze çarpanlar : haftaya daha iyi olacagımıza ınanıyorum Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : kısmet değilmiş sevıncımız haftaya kaldı Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : bu macta hep gol atmak ıcın oynadı zıya ve ugur sureklı ılerıye cıkıslar yaptı onlara böyle bir birifink vermiş muhtemelen bu iyiydi fakat futbolcular geri dönemedi ileride kaldı kamanan ıyı tercıh suarez o kadarda etkılı degıl rakıbı rahatsız edemıyor |
[B]11 oyuncumuzun da kendi sahamızda oldugu anda kontra yiyoruz. Bu akla mantığa sığacak bir olay değil.
Kadir Bekmezci maçın yıldızıydı. Eneramo da elimizde patlayan bir transfer gibi duruyor. FB nin Guizası gibi.[/B] |
MAÇIN EN İYİLERİ KADİR LE GROSICKIY Dİ KAMANAN DA ÇOK İYİYDİ TABİ PEK OYNAMADI
|
[QUOTE=mishka;692249]Sivasspor - Trabzonspor (2-3) maçını değerlendirelim..
Maçta göze çarpanlar : Bugün iyi mücadele eden sadece Grosicki ve Uğurdu. Onların haricinde takım çok kötüydü. Kadir de bugün beni hayal kırıklığına uğrattı. .[/QUOTE] Kardesim ne diyosun sen??´??? Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada |
Bir hafta da yüzümüz gülsün. Her hafta maçları iple çekiyoruz ama hep üzüntü hep başarısızlık
|
Emin adımlarla kümeye gidiyoruz.Yönetim,hoca hepsi istifa etsin.
İyi oynaya değil gol atana 3 puan veriyolar açın artık gözünüzü. |
maçı nerden bakarsanız 50 tane ts li arasında izledim maalesef. sivassporlu bi tek ben vardım. ist şirinevler meyadan da maçı izledim. nerde bu yiğidolar. neden takımlarına sahip çıkmıyolar. ts taraftarının takımına verdiği desteğin üçte birini bile veremiyoruz. yazık bize yazık
|
İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca.
|
Mucadele iyi.. bu mucadele ve istegi kendi seviyemize yakin takimlarla oynadigimiz maclarda 3 puana cevirmemiz lazim artik.. tamam ilk 4 mac Gs-Ts-Bs falan derken puansiz gecti.. ama kalan mac sayisi 13.. bunlarin icinden bjk-kayseri-fb'ye kaybedelim desek.. diger 10 mactan 24 puan cikarabiliriz.. cikarmaliyiz.. cikarmak zorundayiz.. 40 puan ile buyuk ihtimal ligde kaliriz.
|
[QUOTE=münihli_58;692274]Kardesim ne diyosun sen??´???
Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada[/QUOTE] harbiden adam maçı izlememiş...:D bu üzüntülü zamanda beni güldürdü |
Kısacası gol yollarında fazla sıkıntı yok ama sezon sonunda mutlaka Breziyalı veya İtaylyan bir stoper alınmalı savunmanın sigortası olacak şekilde Navratil de o özellikler yok kafa topu var tamam ama o yetmiyor.Ayrıca orta sahayada takviye yapılmalı 4 forvette sıkıntı yok kalede de sıkıntı yok.1-2 tane orta saha 1 tanede stoper aldık mı tamam.
|
6-1 yenildiğimiz maçın skoru bile bu kadar zoruma gitmedi.Atığımız gole sevinemedik ulan terbiyesiz herifler.
|
[QUOTE=:cool:;692279]İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca.[/QUOTE]
gardaş süper yorum. faceye statu güncellemesi yaptım. helal et :D |
[QUOTE=Mamadou Diallo;692282]Kısacası gol yollarında fazla sıkıntı yok ama sezon sonunda mutlaka Breziyalı veya İtaylyan bir stoper alınmalı savunmanın sigortası olacak şekilde Navratil de o özellikler yok kafa topu var tamam ama o yetmiyor.Ayrıca orta sahayada takviye yapılmalı 4 forvette sıkıntı yok kalede de sıkıntı yok.1-2 tane orta saha 1 tanede stoper aldık mı tamam.[/QUOTE]
kardes lig bitiyor yaaa, adam transferden bahsediyor gidiyoz gidiyoz aloooo, bank asyaya gidiyoz cildiracam yaaaaa |
[QUOTE=münihli_58;692274]Kardesim ne diyosun sen??´???
Maci izlemedin galiba Kadir bugün müthisti !!! Sen baska mac izlemissin kusura bakmada[/QUOTE] Arkadaş maç hakkındaki yorumunu yap geç. Burada sevmediğim şey, birileri kendi görüşünü böyle dikte ediyor. Ben senin gibi düşünmek zorunda değilim ve her hafta yere göğe sığdıramadığımız Kadir'e müsaade et de de eleştiri de yapabilelim. |
dün yazmistim. riza calimbayla bu is yürümez.
12 mac 2 galibiyet 3 beraberlik [B]7 maglubiyet [/B]!! süper ligde yedek kalecisi yabanci olan bir takim biliyor musunuz? mendonca yi ne diye aldi? |
rıza hoca şu takımın haline bak,kaç haftadır gözüküyor bu takım takım ruhuyla oynatılmıyor,gol pozisyonuna giremiyorsun,yemin olsun kaç haftadır dikkat ediyorum takım (süper lig takımı ! ) 4 pas yapamıyor.yazıklar olsun senin teknik hocalığına..uğur kavuku halen bu takımda oynatıyorsun ermana nasıl tahammül ediyorsun,hayrettini görüyoruz.aslında bunların hiç birinde hata yok,HATA SENİN ZİHNİYETİNDE.YAT GELİP YATMANDA.RIZA HOCA SEN BU İŞİ PROFESYONELCE VE TEKNİK VE VİZYON OLARAK BİLİYORSAN BENDE ŞREFSİZİM.BU KADAR İDDİALI YAZIYORUM.
|
defansta çok büyük hata var off off olmaz böyle hatalar hayrettinin yerine sedat olsa o hatalar olmazdı sarı kartı yer yınede golü attırmazdıı :mad::mad::mad: :( off of kafayı yiyecemmm
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:57. |