SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31316)

SivasSpor.Com 18.02.2011 22:16

Maçı değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/eses-ss.jpg[/IMG]

Eskişehirspor - Sivasspor (2-1) maçını değerlendirelim..
Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Yıldızı Kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

58akif34 18.02.2011 22:18

"Sivasspor sahipsiz değil"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki takımın da iyi oynamak için herşeyi yaptığını, hakemin verdiği kararla skoru etkilediğini söyledi.

Son haftalarda hakem hatalarının Sivasspor aleyhine arttığını kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:

''Hakemler biraz daha dikkatli olmalı. Sivasspor sahipsiz değil. Hakemler verdikleri kararla takımların kaderiyle oynar hale geldi. Bu işler bu kadar basit mi? Bursaspor maçıyla başladı hakem hataları. Hakemlerle uğraşmak istemiyoruz. Biraz doğru dürüst maç yönetsinler. Karşımıza hakemleri alıp mücadele etmek istemiyoruz. Hakem inanılmaz kötü yönetim gösterdi. Hakem hatası sonucu etkilediği zaman isyan geliyor. Bugüne kadar hiç konuşmadık ama son raddeye geldi. Kaderimizle oynanan büyük hakem hataları oldu. Herkes isyan ediyor. Zamanı gelince biz de gerekli cevabı vereceğiz.''
Çalımbay, maçın kendisi için anlamlı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Eskişehir'de olmaktan çok mutluyum. Burada çok iyi iki sezon geçirdik. Eskişehispor'un zor günlerinde görev yaptık. Eskişehirpor'u biz kurduk. Hepsi mükemmel oyuncular. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyundan kopmadık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. İlginç goller yiyoruz. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lig henüz bitmedi. Daha 12 maç var. En iyisini yapmak istiyoruz.''

EneS ElmaS 18.02.2011 22:18

Cevap: Maçı değerlendirelim

[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]

Sedat..
Her mac dikkatimi ceken bi olay var: Defansimiz kornerlerde hicmi hava topu kazanamaz? Her kornerden önce bi eyvah cekiyorum. Neyseki bu kez Ziya kurtardi bizi.
[B]
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]

Iyi oynadik vede kendi beceriksizligimizden dolayi bir mac daha kaybettik.
Kesinlikle sucu hakemde bulmaya hakkimiz yok. Ilk golun zaten faul ile alakasi yok. Sade ve sadece Sedatin hatasi!
Ikinci golde ise hakemin karari yine dogru. Eneramo iki bacagiylada kepceledi Rakip futbolcuyu. O istese bile ordan kurtulamazdi fakat haliyle kendini yere atti Frikik kazanabilmesi icin. Hakemin karari dogru.

[B]Maçın Yıldızı Kimdi : ?[/B]

Erman ve Kadir tek kelime ile muhtesemdiler! Hele hele Erman ofansif anlamda cok harikaydi masallah. Cok dinamik ve istekliydi. Kanatlara topu güzel dagitarak gol pozisyonlari yarattirdi.
Kadir ise defansif anlamda harika isler yapti. Kadir’in bugün hatali pas oynadigini gören oldumu?

[B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B]

Yine yakti bizi Sedat.
Suarez berbatti, bos kaleyi tutturamadi! Ofansif anlamda takima faydali olamadi.

[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]

Kanatlari iyi kullaniyoruz kesinlikle gelismeler var. Fakat iki huyumuz varki sanirim hic degismiyecek:
- Olmayacak defans hatalarindan gol yemek
- Yüzde yüzlük gol sanslarindan yararlanamamak
Grosicki ve Ziya gün gectikce sol tarafta dahada iyi anlasmaya basliyorlar.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/B]

Erman bide Grosicki cikarilmamasi gerekirdi. Ermanin cikisi kirilma noktasi oldu bizim icin.
Eneramo Suarez degisikligi dogruydu.
Kamanan Mehmet Yildizin yerine oyuna dahil olmasi gerekirdi.

Cok iyi oynadik ve bu Maci hakemin hatalarindan dolayi degil, kendi beceriksizligimiz vede Hoca'nin yanlis degsikliklerinden dolayi kaybettik maalesef.

ogz58 18.02.2011 22:20

erman,kadir,kamil grosicky

ilk yarı berbat oyunumuzu devam ettirdik ama ikinci yarı daha dikkatli bir sivasspor vardı.Kalecimizin basit hataları ileri uçtaki oyuncuların yavaşlığı mağlubiyeti tattırdı.Bir an önce toparlanmalıyız

Maçın Yıldızı Kimdi : ?

erman ve eskişehirden pele

mehmet yıldız

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Rıza Hocanın daha yapacağı hiç bir şey yok taktikler ve hamleler doğru ancak sivası bireysel hatalar bitiriyor.

emre41 18.02.2011 22:21

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu takımın kapasitesi bu kadarmış.

Maçın Yıldızı Kimdi : Maçın yıldızı yok ama Mehmet Yıldız'ımız var. Onu versek olmaz mı?

Maçın en kötüsü kimdi : Hangisi iyiydi ki?

Maçta göze çarpanlar : Odun her yerde odundur.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Ben şimdiden gelecek hafatyı da değerlendireyim. 60.dakikada Pedriel girmemeli idi, Kamanan çok geç girdi. Mehmet Nas'ı daha erken alacaktı. Manisa yorulun orta saha yüzünden golü buldu.

Allah aşkına şaka yapmayın bize. Rıza Çalımbay'ın oyuna müdahjale ettiği felan yok. Her maç aynı senaryo. Bi kez de şaşırt hoca bizi ya.

58akif34 18.02.2011 22:23

Maçta göze çarpanlar : oyundan yine kopmuyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi bir mac cıkarttık bu takım zamanında 6 tane yedıgı takımla basa bas mucadele edıyor ve herkese ınat bu lıgde kalacak

Maçın Yıldızı Kimdi : kamıl grosıckı

Maçın en kötüsü kimdi : sonradan gırmesıne ragmen eneramo

Maçta göze çarpanlar : son dakıkalarda oyundan kopuyoruz buna bır care bulmak lazım

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi oyun hala devam edıyor bızım ustumuzde baska kuvvetler var buna çözüm bulmamız lazım

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ıyı oyuncu degısıklıklerı yaptı herkes kamıl neden cıktı dıyor ama yoruldu bır gucu kalmadı mecbur cıkacaktı yerın cıhan gırse belkı daha ıyı olurdu

burakkova 18.02.2011 22:23

değerlendirmeyelim. maç filan değerlendirmeyelim..! huzurum kalmadı ya. her hafta birileri kötü oynar yakar bizi.. topumuz girmez, hakem vermez, oyuncu kendi kalesine atar.. her hafta ayrı bir stres.. yeter..!

küskün 5858 18.02.2011 22:26

TAKIMIN EN KÖTÜSÜ KAMİL SUAREZ SEDAT M.YILDIZ

Yiğiter 18.02.2011 22:26

Neyini değerlendireceğim ki...Göz göre göre 1 puanı bile haketmeyen rakibe 3 puan verdik..Tuhaf oyuncu seçimleri maçın kaderini değiştirdi.Grosicki her an skoru değiştirebiecek bir oyuncu ama isteksiz Kamana çok tuhaf bir dakikada oyuna giriyor.Eneramo desen yokları oynuyor..Uğur desen rakibin bir bel hareketine sekiz oluyor..Offfffff...Patlayacam artık!

58 SiVaSıM 58 18.02.2011 22:26

maçın yıldızı ? kadir,ziya,grosicki
maçın kötüsü ? suarez (süper lig topçusu değil),uğur,mehmet yıldız (yedek kalmalı)
rıza hocanın hamleleri ? tamamen hatalı mehmet nası oyuna almak nedemektir suarez-eneramo tamam doğru ama ermanı nasıl çıkarırsın hocam cihanı nasıl almazsın hatalıydın be hocam
maçta göze çarpanlar ? ŞANSSIZLIK VE TOPUN BİZİ SEVMEMESİ

eyupkocak 18.02.2011 22:26

[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yav arkadaş her hafta aynı sonuç oyunu biz oynuyoz golü biz yiyoz anlayamadım ama hala umudum var inş. düşmeyiz ya sabır yasabır diyelim bu hafta da
maçın en iyisi grosiçki kadir
en kötü mehmet eneramo
pedriel formsuz daha iyi şut çekebilir di [/FONT][/COLOR]

ogz58 18.02.2011 22:27

[QUOTE=emre41;694713]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu takımın kapasitesi bu kadarmış.

Maçın Yıldızı Kimdi : Maçın yıldızı yok ama Mehmet Yıldız'ımız var. Onu versek olmaz mı?

Maçın en kötüsü kimdi : Hangisi iyiydi ki?

Maçta göze çarpanlar : Odun her yerde odundur.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Ben şimdiden gelecek hafatyı da değerlendireyim. 60.dakikada Pedriel girmemeli idi, Kamanan çok geç girdi. Mehmet Nas'ı daha erken alacaktı. Manisa yorulun orta saha yüzünden golü buldu.

Allah aşkına şaka yapmayın bize. Rıza Çalımbay'ın oyuna müdahjale ettiği felan yok. Her maç aynı senaryo. Bi kez de şaşırt hoca bizi ya.[/QUOTE]

Defans oyuncusu beceriksizse,kaleci hatalı çıkış yaparsa,Forvetler net gol fırsatını değerlendiremezse Rıza hoca ne halt etsin bu takıma.Muhsin eruğral,Mesut bakkal, gitti hadi Rıza hocada gitse yerine gelen hocayla çıkışamı geçeceğiz sanki

ZiDaNe58 18.02.2011 22:27

sahanın en iyisi hakem 3 lüsüydü..ilkkez böyle adaletli bi sekilde maçımızı yöneten hakem gördüm bu sezon..sedat kadir ve grosicki sahanın iyileriydi ama bunların performansı puan almaya yetmez takım olarak iyi mücadele etmemiz gerekiyor..manisa maçını aldık aldık yoksa gidiciyiz..

ogz58 18.02.2011 22:28

[QUOTE=eyupkocak;694725][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]yav arkadaş her hafta aynı sonuç oyunu biz oynuyoz golü biz yiyoz anlayamadım ama hala umudum var inş. düşmeyiz ya sabır yasabır diyelim bu hafta da
maçın en iyisi grosiçki kadir
en kötü mehmet eneramo
pedriel formsuz daha iyi şut çekebilir di [/FONT][/COLOR][/QUOTE]

eneramo aynı mehmetin zenci hali hiç ne + sı ne - si var bu oyuncudan çok umutluydum ama hayal kırıklığı diye nitelendiriyorum.

yerliturkuaz 18.02.2011 22:28

YETER ARTIK YETERRRR...

[B]Bir takım bu kadar basitçe gol yiyemez nedir bu kaç haftadır resmen rakiplere alda at diyoruz. Yeter artık yeter duyun sesimizi bu taraftarı ağlattığınız kahtettiğiniz üzdüğünüz yeterrr. Sivasspor bizim herşeyimiz, Sivasımızın markası Sivasımızın can damarı Sivasımızın özü. Duyun artık sesimizi çığlığımızı..

SİLKELENIİN, kendinize gelin ayağa kalkın SİVASIMIZA sahip çıkın. Hak ettiğimiz yerlere gelin artık....[/B]

eyupkocak 18.02.2011 22:29

genel görüşüm biraz daha az hata yapsak alırız maçları rıza hocadan haftaya puan bekliyorum
ama [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]sabrımızın da bi sınırı var
[COLOR="red"][COLOR="DarkRed"]sabrımızın bittiği yerde nefretimiz başlar :mad:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]

emre41 18.02.2011 22:29

[QUOTE=ogz58;694726]Defans oyuncusu beceriksizse,kaleci hatalı çıkış yaparsa,Forvetler net gol fırsatını değerlendiremezse Rıza hoca ne halt etsin bu takıma.Muhsin eruğral,Mesut bakkal, gitti hadi Rıza hocada gitse yerine gelen hocayla çıkışamı geçeceğiz sanki[/QUOTE]

Defans oyuncusunu ben mi aldım o takıma. Es es'de adam kendi kalesine gol attı, ama telafi ettiler. Yapmayın, kim hatalı ise söyleyin. Hatalısın demek, defol git demek değildir. Hoca 5 maçtır hep aynı dakikalarda aynı değişiklikleri yapıyor. Böyle hocalık mı olur ya.

mühendisburak58 18.02.2011 22:31

en basit değerlendirme her zaman ki gibi süper oynadık ve her zaman ki gibi yenildik.

Gökdeniz 18.02.2011 22:31

sayın başkanım şu defansta oynayan şahısları toplasanda iki çift laf etsen rezillere bide mehmet yıldıza tabii

ogz58 18.02.2011 22:32

[QUOTE=emre41;694731]Defans oyuncusunu ben mi aldım o takıma. Es es'de adam kendi kalesine gol attı, ama telafi ettiler. Yapmayın, kim hatalı ise söyleyin. Hatalısın demek, defol git demek değildir. Hoca 5 maçtır hep aynı dakikalarda aynı değişiklikleri yapıyor. Böyle hocalık mı olur ya.[/QUOTE]

sen söyle sivasspora kimi getirelimde ligde kalalım.Malzeme ortada işte kim gelirse gelsin bu takımın elinden gelen bu.

58namso58 18.02.2011 22:32

maçın kötüsü ? suarez (süper lig topçusu değil),uğur,mehmet yıldız (yedek kalmalı)
rıza hocanın hamleleri ? tamamen hatalı mehmet nası oyuna almak nedemektir suarez-eneramo tamam doğru ama ermanı nasıl çıkarırsın hocam cihanı nasıl almazsın hatalıydın be hocam
maçta göze çarpanlar ? ŞANSSIZLIK VE TOPUN BİZİ SEVMEMESİ[/QUOTE]

Yiğiter 18.02.2011 22:32

Keita'yı sağ beke koy,Uğur'dan bin kat daah iyi oynamazsa bir şey bilmiyorum!

DoomsDay58 18.02.2011 22:32

Yine iyi oyun yine kaybeden biz...

kadirakin58 18.02.2011 22:32

ben kendi adıma değil de rıza hocanın yerine değerlendireyim maçı:

Basit goller yiyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Artık telafisi olmayan haftalar geliyor. Manisaspor maçı ile yeni bir başlangıç yapacağız. Taraftarın desteğini bekliyoruz.

alper04 18.02.2011 22:33

Maçın Yıldızı Kimdi : ?hiç kimse

Maçın en kötüsü kim:iyi si varmıydı?

Maçta göze çarpanlar : ?ben bişey göremedim

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ya arkadaşlar herkes hayrettine yükleniyodu kim var işte sedat ı da gördük.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?yetersiz neden bu maçlar da hoca beraberliğe oynamaz anlamam. Biz gecensene beraberliklerle ligde kaldık. bu hafta manisa yı ya yenecez ya yenecez başka care kalmadı.

mishka 18.02.2011 22:33

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyunun genelde hakimi bizdik. Ancak değişikliklerden sonra orta sahanın ve maçın kontrolü Eskişehir'e geçti ve son dakika da olmasa bile golün geleceği belliydi. Bunun haricinde Sedat golde hatalı olsa da genel olarak defansı toparlamış gibiydi. Ziya her zamanki gibi çok gayretli Erman ise her geçen gün daha etkili oluyor. Ayrıca Keita ve Cihan'ın ilk onbirde oynaması bu takımda birçok şeyi düzeltir.

Maçın Yıldızı Kimdi :Kadir, Erman, Hakem İlker Meral

Maçın en kötüsü kimdi : Rıza Hoca

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Karşı takımın tam istediği değişiklikleri yaptık. Oyunu okuma konusunda ciddi sıkıntıları var. Bu kadar tecrübeli bir hocanın futbolun temel felsefesini hiçe sayar bir anlayışa sahip olmasını anlamak mümkün değil. Bazı futbolculardan hiçbir şekilde yararlanmamasını, takımın kötülerinin takımın vazgeçilmezi olması da anlaşılmaz bir başka durum.

Gökdeniz 18.02.2011 22:33

[QUOTE=ogz58;694728]eneramo aynı mehmetin zenci hali hiç ne + sı ne - si var bu oyuncudan çok umutluydum ama hayal kırıklığı diye nitelendiriyorum.[/QUOTE]

abi süper bnzetme yanlız eneramo hiç koşma taraftarı değil

58namso58 18.02.2011 22:35

maçta göze çarpanlar ? ŞANSSIZLIK VE TOPUN BİZİ SEVMEMESİ

AYNEN KATILIYORUM SUAREZ SÜPERLİK OYUNCUSU FİLAN DEGİL.

emre41 18.02.2011 22:35

[QUOTE=ogz58;694739]sen söyle sivasspora kimi getirelimde ligde kalalım.Malzeme ortada işte kim gelirse gelsin bu takımın elinden gelen bu.[/QUOTE]

Bak halen hoca yerine alternatif arayan sizsiniz. Oysa ki ben ortada bana göre olan hatayı söylüyorum. Hoca Hayrettin inadından vazgeçti takımın defansı adam olmasa da geçen hafta kadar aptal değil.

Ee neden halen hocaa Mehmet Yıldız da ısrar ediyor. Cihan, mendoça, keita bu takımn topcusu değil mi?

Sen kafanda 14 kişi belirlkei her maç aynbı adamalrı oynat. Bunun sorumluluğunu da bi zahmet üstüne al. Hakeme leke çalma. Çıkmış bu maçta bile hakeme laf söyledi ya.

Gökdeniz 18.02.2011 22:35

son 2 senede en az 30tane yabancı geldi takıma başarılı olanları sayın kaç tane ben sayıyım 1 tane

hiko58 18.02.2011 22:36

değerlenrilecek ne varki bence rıza hocanın hataları var. b,irincisi takım iyi çalışmıyor. ikincisi zaten orta saha zafiyeti var topu tutacak kimse yokken ermanı çıkarması aynı hata. bence kamanan yerine mehmet yıldızla mehmet nas değişikliği olabilirdi.kamanan pek yararlı olamıyor. sedat yine yaptı yapacağını ondan ancak top toplayıcısı olur. adam gol atmışız hala hakemle konuşarak sarı kart yiyor. ondan bir halt olmaz. sivasta küme düşer.

kiNgSiZe58 18.02.2011 22:38

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Iyi oynadik diyebilirim, top a sahip olmada eskisehirspordan daha üstündük ama son dakka gölü bitirdi bizi iste

Maçın Yıldızı Kimdi : erman cok istekliydi

Maçta göze çarpanlar : ziyanin hatalari..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi oynadik ama yetmedi

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : iyi

kareas 18.02.2011 22:38

acilen hocayı göndermek gerekiyor..takım bu psikolojiden bi an önce kurtarılmalı,,çalımbay ve ekibi acilen gönderilmeli bunda ayıp yanlış olmaz,olmamalı, çünkü Sivasspor menfaatleri sözkonusu,olmadı tamam aşı tutmadı,bunun başka izahı yok..şu gidişatla 3 puan çok zor.2.yarı hocalar maçı almaya çıkarlar,bizimki bunamış,şimdiye kadar en iyi hakem bu idi,maç sonrası yaptığı açıklamaya bakın..adam baskı içinde ne yaptığını ne dediğini şrefsizm bilmiyor.yönetim bence yıldırım operasyon yapmalı.

Yiğiter 18.02.2011 22:39

Bu takım günde kaç saat idman yapıyor, ya da kaç idman yapıyor?

serkankeskin 18.02.2011 22:40

çok basit gol yiyoruz

gülkız 18.02.2011 22:44

Maalesef yine iyi oynadık kaybettik klasiklerinden biri oldu..Gerçekten ts maçına göre çok daha iyi ve organize bir Sivas vardı ancak kendisini hiç sevmesem de fatih terimin bir sözü vardır:İyi oynayıp kaybetmektense kötü oynayıp kazanmayı yeğlerim..O misal…Eskişehir ahım şahım oynamasa da ilk önce uzun paslarla defans arkasına top sarkatarak gol atmak sonrada bizim oyuncuları ceza sahamızda kendilerine faul yaptırtarak yada kendilerini kaldırıp kaldırıp yere atarak duran top kazanmaya çalıştı..Takım oyunun t’si bile yoktu onlarda..Sivassporun ileriki maçlarda bu tongalara düşmemeye itina göstermesi gerekiyor..Son vuruşlarda hiç iyi değiliz,rakibi punduna getirmeye dikkat etmelidirler..Özellikle demoralize olmamaya dikkat etmelidirler;çünkü gs, arenada ilk maçı hemde açılış maçını Sivasla yaptı,bursa ikinci yarı içerdeki ilk maçını Sivasla yaptı, ts ve bursa üst sıra mücadelesi yaparken fikstürümüzde ilk haftalarda yer aldılar,eskişehir hem uzun süredir içerde kaybetmediği için hemde oynadığımız diğer maçların akabine rastladığı için bizim açımızdan fikstür şanssızlığı oldu…Fikstürümüzde özellikle son hafta Fenerle oynayacağımızı düşünerek ve onların şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu düşünerek her şeyi hesaplayarak ve moralleri bozmayarak o zamana kadar önümüzdeki maçlardan puanlar almaya ve rakiplerimizin durumlarını takip etmeye çalışacaz..Maçın en iyileri Kadir Bekmezci,Ziya ve Kamil Grosicki idi..En kötüleri ise en başta Mehmet Yıldız sonrada kamanandı..Rıza hocanın artık Mehmet yıldızı kulubeye çekmesi ve özellikle Sandro Mendonça,Cihan,Keitadan daha fazla istifade etmesi gerekir...Çünkü farklı oyuncuları sahaya sürmesi daha iyi olacaktır…Can sıkıntısına hiç lüzüm yok,daha lig bitmedi…

Sahin 58 18.02.2011 22:44

Maci katleden bence riza calimcibay
ondan ne antrenör olur .......nede .....neyse
adam ortasahasini yol gecen hanina cevirdi
6 forvet 4 defans 1 orta saha oyuncusuyla oyunmu olur ya ?????????????
Hosgeldiniz 1 lige

kadirakin58 18.02.2011 22:45

[QUOTE=kareas;694758]acilen hocayı göndermek gerekiyor..takım bu psikolojiden bi an önce kurtarılmalı,,çalımbay ve ekibi acilen gönderilmeli bunda ayıp yanlış olmaz,olmamalı, çünkü Sivasspor menfaatleri sözkonusu,olmadı tamam aşı tutmadı,bunun başka izahı yok..şu gidişatla 3 puan çok zor.2.yarı hocalar maçı almaya çıkarlar,bizimki bunamış,şimdiye kadar en iyi hakem bu idi,maç sonrası yaptığı açıklamaya bakın..adam baskı içinde ne yaptığını ne dediğini şrefsizm bilmiyor.yönetim bence yıldırım operasyon yapmalı.[/QUOTE]

bize mehmet yıldız'dan daha kuvvetli bir hoca lazım. bu oyuncu 22 maçta 2 gol atıp halen 90 dk forvet oynuyorsa bu adamı yemeye kimsenin gücü yok demektir. ha bir de bu adam halen kaptan olmaya devam ediyorsa bu da zaten dünyada başka yerde görülmez. ligden düşeceksek de mehmet yıldız oynamasın öyle düşelim..

Sahin 58 18.02.2011 22:46

aloooooooooo riza calimcibay burasi türkiye süper ligi mahalle maci degil

eyuphulagu 18.02.2011 22:47

Bu takımın oyun kurucusu yok;bu takımın iyi bir kalecisi de yok..Korcan süper ligde kaç maç oynamış ki sürekli takımda oynuyor..Son 3 maçta yediği gollerin bir çoğu hatalı goller..Tecrübe eksikliği bu maçta bir kez daha ortaya çıktı..Korcan gol yedikçe paniklemeye başladı..Kamener eğer sakat değilse artık Mnisa maçındn itibaren kaleyi devralmalı diye düşünüyoruım..Rıza hoca malesef çok inatçı bir hoca..Bildiğinden şaşmıyor..Geçen sivassporun kğümede kalmasında 2 oyuncunun büyük payı vardı;bu 2 oyuncu Cihan ve Keita ..Bu oyuncular Rıza hoca geldikten sonra nedendir bilinmez 18 bile zor alınıyor..Cihan neredeyse untulmuş durumda yedek kulübesinde turşusunu kuracağız..Peki Sandro bu takım neden alındı acaba?Orta sahada beyin görevi üstlenen bir oyuncu..Çok iyi bir oyuncu olmayabilir ama ligi tanıyan bir oyuncu;Oftaş ta 2 yıl G.Birliğinde 1.5 yıl oynadı..Niçin bu oyuncudan faydalanılmaz...Rıza hoca hep aynı oyuncuları oynatıyor,aynı oyuncuları oyundan çıkarıp aynı oyuncuları oyuna sokuyor..Diğer oyuncular neeredeyse pas tutacaklar..2.olark sivasspor puan alamamasına rağmen hala ofansif oynamaya devam ediyor..Bu maçta alınacal 1 puanın bile çok önemli olduğu ortada olmasına rağmen maç 1-1 ken bile ofansif oynamaya demam ettik...Rıza hoca malesef kendi hatalarını kabul etmek istemiyor;hala çok iyi oynadık ama puan alamadık diyor..İstediğin kadar oyna önmeli olan puan almak ..Puan alamadıktan sonra güzel oyunun ne faydası var sivasspora..3.olarak bu takım neden hiç ölü topları iyi kullanamıyor;halbuki takımda uzun boylu boslu bir çok oyuncu var ama hala şişirme toplarala gol arıyoruz..Kanatlarda çok iyi çalışmıyor;1-2 pozisyon hariç bu maçta kantaları çokda iyi kullanmadık..Bazı arkadaşlar Erman'ın çok iy oynadığını söylüyor ama ben onlara hiç katılmıyorum..Bu maçta ne yapmış Erman arakdaşlarıan kaç tane asisit yapmış;kaleye kaç şut atmış;kaç defa defansa yardım etmiş..Krosecki 2. yarı biraz yorulmuş da olsa niye oyundan çıkarıldı kimse anlayamadı;halbuki en azında maçın sonuna kadar oyunda olsa yine o kanattan pozisyon bulma şansımız olabilirdi;o çıktıktan sonra yerine oynayan Kamanan sahada gezindi durdu hiçbir şey yapamadı..Her maç kazanacağız diyoruz bir türlü olmuyor;un var şeker var malesef bir türlü helva yapamıyoruz...Haftaya Manisa maçı var;bu maçı alacağız başka yolu da yok..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:05.