![]() |
Zorlu 12 maç var
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/1.idman2011.bmp[/IMG]
Geçen sezonu düşme potasının 1 basamak üzerinde 34 puanla 15'inci sırada tamamlayan Sivasspor'u, bu sezon geride kalan 12 haftada birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Bu hafta sahasında Manisaspor'u konuk edecek olan Sivasspor, ardından sırasıyla Gaziantepspor, Kayserispor, Bucaspor, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Konyaspor ve Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sivasspor, sezonun ilk yarısında bu 12 maçlık periyotta 2 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 10 puan çıkarmıştı. Deplasmanda Manisaspor'a 3-0, Kayserispor'a 4-1, Kasımpaşa'ya 2-0, Beşiktaş'a 2-1, Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Sivasspor, sahasında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 mağlup olmuştu. Bu 12 maçlık periyotta sadece sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-1 ve Konyaspor'u 1-0 yenen Sivasspor, evinde Gaziantepspor ve Bucaspor ile deplasmanda ise Gençlerbirliği ve Ankaragücü ile 1-1'lik skorlarla berabere kalmıştı. [B]-YİĞİDOLARIN SÜPER LİG'DEKİ EN KÖTÜ PERFORMANSI-[/B] Süper Lig'deki en kötü performansını bu dönem sergileyen Sivasspor, şu anda 22. hafta sonunda 3 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle 16 puanla 17. sırada yer alıyor. Sivasspor, ligde kalmayı son haftalarda aldığı puanlarla garantilediği geçen sezonun 22 haftalık periyotunda 7 galibiyet (1'i hükmen), 3 beraberlik, 12 mağlubiyetle topladığı 24 puanla 13'üncü sırada yer bulmuştu. 2008-2009 sezonunda 22. haftayı 45 puanla lider tamamlayan Sivasspor, aynı periyotta 2007-2008 sezonunda 47 puanla üçüncü, 2006-2007 sezonundan 31 puanla 8'inci ve 2005-2006 sezonunda 28 puanla 9'uncu sırada yer almıştı. |
Cevap: Zorlu 12 maç var
Defans çok hata yapıyor. Böyle devam ederlerse kesin düşeriz.:mad:
|
acilen en az iki maç üst üste kazanmamız lazım kasımpaşa bile umutlandı artık...
|
Lig bu sene inanılmaz zor , ama bu demekki değilki başaramıyacağız..! yapmamız gereken kalan 12 maçı iyi okumak ve futbolcularımızdan daha iyi performans beklemek ve en önemlisi şansın yanımızda olması lazım.Bunların yanında taraftarın hiç bir maçda takımı yalnız bırakmaması lazım.
|
Son 7-8. sıradaki takımlarla yapacağımız maçlarda mutlak galip gelmeli,üst sıradakilerden ise en az beraberlik almalıyız.
Bu nedenle Konya,Kasımpaşa,Buca,G.B.,A.Gücü maçlarından 15 puan , diğer maçlarda 1er puan (en az 5 puan) ile toplamda (16+20: 36 ) otuzaltı puanla ligi bitirmeliyiz. Çok zor değil ama telafisi olmayan maçlar. 36 ve üstü üzeri puanla ligi bitirmeliyiz. |
yav arkadaş düşmek de değil ama bu şekilde düşmek pis koyor adama
hep son dakkalar basit hatalar vs :) |
Bu saatten sonra hiçbir takımı elimizi kolumuzu sallayarak yenemeyiz.alt sıradaki 4 takımında sansı suan itibarı ile eşit ama futbol kalitesi olarak buca ve bizim takımımız bir adım önde.inanıyorumki evimizdeki manisa maçını alırsak şanssızlığımızı kırarız ve hızla üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz.daha 12 mac ve 36 puan var bu takım bunu başaracak güçte.kimse umudunu ve hırsını yitirmesin.
|
bizim simdiye kadar bir avantajimiz oldu, oda biz yenildigimizde rakiplerimizinde yenilmesiyle puan farklari acilmadi, yoksa inanki cok zor durumda olacaktik, simdi enazindan yine bir umudumuz var...
Insallah dusmicez ve gelecek sezonda yine canlar yakacagizz...!!! |
ama ne olursa olsun savaşacaz en sonuna kadar ;)
|
manisa maçını alarak seri yakalamak lazım aksi durumda düşmek kesin gibi defansın bireysel hatası ve beceriksiz forvet bizi bu duruma getirdi arkadaşlar bizim takımda bir tane teknik topçun yok bundan dolayı biz bu hale geldik akıllı futbol oynayarak kazanabiliriz rasgele vurarak maç kazanamayız ama inşallah manisa ile bunu yakalarız .........
|
kasımpaşanın bizden daha fazla ligde kalma şansı var ..en azından moralliler..bizde hep son dk.larda kayıplardayız...ama herşeye rağmen bu ligde kalacaz..;)
|
Ne hayallerle başlamıştık bu sene lige.
Şampiyonluk için kalan maçları hesaplıyorduk,ligden düşmemek için kalan maçları hesalıyoruz. Biz nerede yanlış yaptık? |
Galip gelebileceğimiz takımlar:
Manisaspor (Normalde yenemeyiz ama bu maç kırılma noktası,galip gelmezsek takımı toplamak mümkün değil) Kasımpaşa (Dirilişe geçen Kasımpaşayı kendi evimizde yenebilecek güçteyiz) Ankaragücü,Gençlerbirliği (Her iki takımla kendi sahamızda mücadele edeceğiz.Ligin sonlarına doğru ne olur bilinmez ama şu an rahat sayılırlar) Berabere kalabileceğimiz takımlar: Bucaspor,Konyaspor (Deplasman maçları,aynı kaderi paylaştığımız takımlar.Aslında beraberlik kimseye yaramaz ama yenemiyorsak yenilmeyeceğiz.) Karabük (Beraberlik dedim ama sürpriz şekilde galibiyetde olabilir) Diğer maçlardan hiç umudum yok.Şu Manisa maçı gerçekten neyin ne olacağını gösterecek.Ya herro ya merro diyeceğiz. |
bizim takım kalan maçlardan en az 22 puan toplarliğte rahat kalırız yeterki bu hafta manisayı yenelim seri yaparız bu saatten sonra destekten başka yapılacak iş yok
düşmek koymaz ama su ikinci devre yapılan transferlerin araya gitmesi koyar su an liğin en güzel topunu oynuyoruz bakmayın hakemlerin biçtirdiğne |
HİÇ KORKMAYIN ARKADAŞLAR. EN ZOR HAFTAMIZ BU HAFTA. BU HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATALIM YETER. SONRA İVANOSLA APODA GELİR
EĞER BU HAFTA MANİSAYI YENERSEK İLERDEKİ HAFTALARDA DURUM ŞÖYLE OLUR. Manisaspor YENERİZ Gaziantepspor EN ZORLANACAĞIMIZ MAÇ YENİLEBİLİRZ Kayserispor YENERİZ Bucaspor YENERİZ Beşiktaş YENERİZ İstanbul Büyükşehir Belediyespor BU SEFER YENERİZ Kasımpaşa YENERİZ Kardemir Karabükspor YENERİZ Gençlerbirliği YENERİZ Ankaragücü YENERİZ Konyaspor ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN KALMAYI GARANTİLEMİŞİZ Fenerbahçe ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN KALMAYI GARANTİLEMİŞİZ |
[QUOTE=existence;695768]HİÇ KORKMAYIN ARKADAŞLAR. EN ZOR HAFTAMIZ BU HAFTA. BU HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATALIM YETER. SONRA İVANOSLA APODA GELİR
EĞER BU HAFTA MANİSAYI YENERSEK İLERDEKİ HAFTALARDA DURUM ŞÖYLE OLUR. Manisaspor YENERİZ Gaziantepspor EN ZORLANACAĞIMIZ MAÇ YENİLEBİLİRZ Kayserispor YENERİZ Bucaspor YENERİZ Beşiktaş YENERİZ İstanbul Büyükşehir Belediyespor BU SEFER YENERİZ Kasımpaşa YENERİZ Kardemir Karabükspor YENERİZ Gençlerbirliği YENERİZ Ankaragücü YENERİZ Konyaspor ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN KALMAYI GARANTİLEMİŞİZ Fenerbahçe ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN KALMAYI GARANTİLEMİŞİZ[/QUOTE] insallah dedigin gibi olur kardes... oyle guzel yazmissinki, zaten umidim vardi, simdi tam boyle bulutlar icindeyim... |
Insallah çikisa Geçicez Bu galibiyetle Zaten Bucespor_ Bursaspor Kasimpasa_fernerbahçe Karabuk _konyaspor Var Onlarin isi Zor Biz bir galibiyetle Hepsinin Ustune Geçeriz :)Defans ta çok BUYUK bir sikinnti Var :confused: INSALLAH KAZANIRIZ
|
Korkmayın içimde bir his var bu sefer yeneceğiz. hislerim beni yanıltmaz. eski maçlarıda unutun. bir musubet bin nasihattan iyidir. biz söyledik ama olanlar oldu. ya son haftalarda başımıza gelseydi bunlar dahamı iyi olacaktı. çok kaybımız yok. zaten trabzon bursa galatasaray maçından puan beklemiyorduk ki. kaybımız antalyadan 2 puan eskişehirden de 1 puan oldu. KORKMAYIN BU TAKIM LİGTEN DÜŞMEZ. HATALARINDAN DERS ALDILAR ŞİMDİ. TEKRAR TEKRAR İŞZLİYORLAR YEDİKLERİ GOLLERİ. Bİ DAHA YAPMAZLAR. MANİSAYIDA RAHAT GEÇECEĞİZ. MAÇA GELİN KEYİFLİ BİR MAÇ İZLEYİN. 2 SENEDİR BÖYLE GÜZEL MAÇ İZLEMEDİK DİYECEKSİNİZ. DEFANSTA İLERİDE SIFIR HATAYLA OYNAYACAK. UNUTMAYIN BURADAKİ MANİSA MAÇLARI BİZE HEP UĞURLU GELİR:
|
manisayı yenmeliyiz ve ardından antep maçından 1 puan almalıyız son dakkalarda gol yememeye dikkat etmeliyiz defans hatasının artık bitmesi lazım ve kale olarak kamenarın artık kaleye geçme zamanı geldi
|
allahın iznilye bu hafta galibiyetlere başlıyoruz kazanacaz ulan başka yolu yok ne düşmesi buca,konya,paşa gidecek
|
[QUOTE]
Manisaspor ts karşısındaki manisa tsden puan yada puanlar almayı elinden kacırdı YENERİZ ama kolay degil Gaziantepspor EN ZORLANACAĞIMIZ MAÇ fazla söze gerek yok Kayserispor üst sıralara oynayan 3 yada 4 cu olmayı planlıyorlar olsa gerek işimiz zor Bucaspor onlarda düşme potasında işimiz zor YENERİZ Beşiktaş yenmesekte berabere kalabilecegimiz bir takım ama oda sonucta buyuk bir takım YENERİZ ama kolay olmaz İstanbul Büyükşehir Belediyespora ne oldu ise sansımız tutmaz oldu ama BU SEFER YENERİZ Kasımpaşa kolay olmayacak eger bu maca kadar ara acılmaz ise YENERİZ Kardemir Karabükspor karabuke sansımız tutuyor YENERİZ Gençlerbirliği biz onlardan bir kac gomlek daha iyiyiz YENERİZ Ankaragücü sansımız olsun rahat YENERİZ Konyaspor konya dusmeyı garantilemişse rahatız fark acılmamıssada YENERİZ Fenerbahçe ONLAR ŞAMPİYONLUGU BİZ DÜŞMEMEYİ GARANTİLEMİŞİZ SHOW YAPILIR [/QUOTE] İNS daha iyisini yaparlar benim icimden gecenlerden daha iyi olmasını dilerim |
Manisaspor :yenmemiz lazim ic sahada hep yeniyoruz onlari ve rahatlar yenebiliriz.beraberlik veya yenilgide ölümcül degil.
Gaziantepspor:cok zor bir mac formdalar umarim bu hafta yenilirler.düsüse gecerlerse yenebilirizde.ama yinede umutlarimizi bitiren bir yenilgi olmaz bu. Kayserispor:yeneriz herkes rahat olsun.cikisin baslangici mac olacak bu. 2-1 mac sonucuda o kadar garanti yani. Bucaspor:izmir takimlari oldu bitti bizi yenemez izmirde.izmir bizim kalemiz 3 puan garanti gibi ama bu haftaya kadar bucayi altimiza alirsak.beraberlik bile yeter bize.ama sivasin en rahat galibiyet alacagi maclarda birisi. Beşiktaş :zor olacak ama yenecegiz en kötü beraberlik olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye:geclere yattilar.demekki yatmaya basladilar iyi bir lobi yapmasi lazim yönetimin.kesenin acilmasi lazim.sahada bunlari yenemeyiz.ama istanbul taraftari yalniz birakmamali takimi orda. Kasımpaşa:kolay mac degil eger umutlanirlarsa onlarda tayyip babalari destek verebilir.beraberlik bile cok iyi gelir bize. Kardemir Karabükspor:cok fazla attik sivasta missilleme yapmaya kalkabilirler.ve cok iyi top oynuyorlar gol attilari maclarda.bu mac tamamen riza hocanin maci olacak. Gençlerbirliği:gencler eger rahatsa bu mac bizim icin o kadar rahat olacak.ama ne olursa olsun puan alacagiz. Ankaragücü :yenecegiz-yenecegiz- yenecegiz.... Konyaspor :final macimiz olacak konya antalya sivas ayni puanda olacak kazananlar ligde kalacak gibi bir durum var sanki.ama beraberlik bize yariyor cünki haftaya feneri yenecegiz. Fenerbahçe :yine ipten döndük yeter artik bize bu isgenceleri cektirmeyin.bu taraftar hakediyor bunu ama bu takim hak etmiyor.LIGDE KALDIK HADI GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN. benim icimden böyle geldi insallah böyle olur.ama unutmayinki sivasspor taraftarina süper lig ykismiyor.sadece kicimiz sikistigi zaman stadi dolduruyoruz.onra takimi kamcilamak adina stadda sadece i..ne hakem ve cekirdek citlamasi sesi duyuyoruz.ha arad birde sivas diye bagriyorlar.taraftar degiliz daha bu seyirci modundan cikipta taraftar olmaz isek cekirge kadar ziplayabiliriz.yani seneye tavsanli linyit akhisar belediye yolcusu oluruz.sadece takim ve yönetimden biseyler beklemeyelim.taraftar olarak biseylerde yapmaya calisalim.organize olalim mesela adam gibi bir amigosu olsun takimin. existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır Alıntı ile Cevapla |
yilmaz vural konyaya elini vuruysa tamamdir.konya garanti.k.pasaninda bizden zor maclari var.onlarda tehlike cemberini gecemez bakmayina.gücünü yendigine onlari yenmeyenleri dövüyorlar.bucaya gelince bizim gectigimiz yoldan geciyorlar g.saraya yenildiler sonra bursa sonra trabzon sonra eskisehir yani bizim puan kaybettigimiz hic bir takimdan puan alamzlar bizden iyi takim degiller.ama yinede potansiyelleri var.antalya süpriz asagi potaya girebilirler onlarin sanslaridir hic beklemedigi zamanlarda kümeye düserler. sivasa gelince takim olarak düsmeyi hak etmiyor.oynadigi futbol ortada tarafli tarafsiz hic kimse böyle bir takimin kümeden düsmesini istemiyor.herkesin empatisi var takimda bizimde dualarimiz var.takiminda gücü var bu senede ligde kalacagiz insallah.ama seneye riza hocayal devam etmeliyiz muhakkak.yeni bir hoca yeni bir sistem yeni bir takim bizi artik meleklerde kurtaramaz.
|
Şunu çok net ifase ediyorum ki;bu hafta manisayı yenelim ondan sonra arkası çorap söküğü gibi gelecek.Haaa kaybedersek ne olur? yine bir şey kaybetmiş olmayız,zira oynadığımız 6 maçtada da rakiplerimiz kağıt üstünde liğin en dişlileri(antalyaspor hariç).Kalan periyotta daha denk rakipler bizi bekliyor olacaklar.
|
onu bunu bilmem .. 6 sını yenelim gerisi önemli degil:.
|
Manisa bu hafta Trabzon maçında 2. yarı oyundan çok düştü. Gerçi Trabzon orta alanda iyi baskı kurdu. Biz de taraftarımızın desteğiyle bu hafta bu maçı mutlaka almak zorundayız. Eğerki bu maçı alamazsak Bank Asya yolu göründü demektir.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Geri dönüşü olmayan yola girdik artık,her maçtan puanlar çıkarmak zorundayız,...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Sezon bitene kadar tüm maçlarımız final niteliğinde.Biz bu ligde kalacağızzzzz.
|
SİVASSPORUMUZ maalesef çok kötü sezon geçiriyor,geride kalan 12 maç çok hayati önem taşıyor,artık hiç bir maç kolay geçmeyecektir,telafisi olmayan maçlar oynayacağız,bu bağlamda özellikle sivasta oynuyacağımız maçlar çok önemli,bana göre 35 puanın üzerinde puan alan ligde kalacaktır,lig başından beri üzerimizde hem büyük şanssızlık var,hem çok fazla hakem hataları,hem sakatlıklardan ideal kadroyla oynayamamız,hem defansdaki oyuncularımızın çok büyük hataları,forvetde oynayan oyuncuların inanılmaz kötü performansı ,beceriksizliği,sıralamada haketmediğimiz,yerde bulunmamızı sağlamıştır,işimizi son haftaya bırakırsak çok zor ligde kalırız,dua edelim son maçta beraberlik halinde hem fb şampiyon olsun,hemde sivas ligde kalsın ,sivas 2.ligdeydi diyarbakırın şampiyon olması için, beraberlik yetiyordu,sivasa galibiyet gerekiyordu,2-2 berabere kaldık,diyar şam piyonoldu,biz 3.liğe düştük,tekrar böyle dramatik sahneleri görmeyiz inşallah.sezon basından beri 3 4 maç hariç takım iyioynuyor,fakat skora yansıtamıyoruz,ben sivasta manisa,kasımpaşa,gençlerbirliği,ankaragücü,beşiktaş.kayseri,fb,maçlarından enaz 13 puan çıkartacağımıza inanıyorum,deplasmanda iştanbul belediye,karabük.buca,konya,antepmaçlarından 7 puan çıkartacağımıza inanıyorum,13+7=20+16=36 puanla ligde kalacağımıza inanıyorum.diğer rakiplerin bukadar toplayacağına inanmıyorum,ayrıca çok önemli bir husus ,rakiplerimizle oynuyacağımız maçlarda ikili averajları bozmamaya dikkat etmeliyiz,umarım hocada buna dikat çeker.
|
kümede kalmak için iyi oynamak da yeterli değilmiş,son maçlarda aldığımız mağlubiyetlerde bunu görüyoruz.
yapılan transferlerle özellikle çok iyi bir forvet ve orta saha hattımız oluştu.takımımız iyi mücadele ediliyor.kadroda eksik önemli bir tarafın kaldığı asla söylenemez.ama maalesef üst üste şanssız yenilgiler alıyoruz.iyi oyunumuz daha 2.yarının sonundaki fenerbahçe maçında vardı.ama iyi oyuna rağmen sonuca gidemiyoruz. kümede kalmak için rakip takımların balının-şansının kırılması gerekir.ben takımımızın oynadığı oyuna karşılık kümede kalacağımızdan ümitliyim.puan durumuna çok kafayı takmıyorum.ama eğer,bu şanssızlıklar devam ederse bankasya kabusunun bizi beklediğini üzülerek görüyorum.inşallah bu bank asya kabusu dağılacaktır. |
GARDAS Riza hoca 1-hayrettin 2-suerez 3- enaromo bunlari oynatma 4- mehmet yildizida ikinci yarida oynat sedata ikaz BIZ INAN KESINLIKLE DÜSEN OLMAYIZ:confused::confused::confused:
|
Manisa maçında olası bi yenilgi Rıza hocanın da sonunu getirebilir. Futboldan az çok anlayan herkes Rıza hocanın yanlış oyuncu tercihlerini görebilir. Ama adam inatla defanstaki açıkları aksaklıkları görmesine rağmen aynı isimler üzerinde ısrar etmektedir. İnşallah bu maçtan alnımızın akıyla çıkarız ve böyle kötü senaryolar düşünmeyiz. Bank Asya çok soğuk, düşünmek bile ölüm....
|
saygıdeğer yiğidolar takımımız ateşle oynuyor onun için her maçımız önemli haydi yiğidolar pazar günü takımımızı sonuna kadar destekleyelim unutmayalımki
sivasımızın en büyük gururu sivasspordur bu ateş sönmez sivasspor düşmez |
Dün gece çalımbayın ağzından duydum şok oldum..Eneramo ya istersen gidebilirsin demiş.Arkadaşlar şu ettiği laf inanın takımın ne psikolojide olduğunu çok iyi ortaya koyuyor.. bunu bir teknik direktör söyleyemez şu aşamada,bunu duyan futbolcu artık o takıma aidiyet duygusunu tamamen kafasından silmiştir.ha varsın ha yoksun demektir bu o futbolcu için..o futbolcuda çıkar maçta barajda kafasına gelen topu kafasını eğerek ıskalatır.olay bu kadar basit..Allah bilir daha neler konuşuluyor içerde...yazıklar olsun senin teknik hocalığına.
|
[B]inşallah 3 puanla tanışacağımız bu haftadan sonra ben puanların peş peşe geleceğine inanıyorum[/B]
|
sana çok ihtiyacımız var,bu şehrin beklentileri sizin ayaklarınızda beyninizde vb sözlerle motive edeceğine futbolcuları,böyle aşılayacağına,istersen gidebilirsin demek,inanın çok çirkin ve çok amatörce.Sivas kaliteli bir takım ancak psikoloji çok önemli.maça hazırlamak çok önemli.
|
[QUOTE=kareas;695959]Dün gece çalımbayın ağzından duydum şok oldum..Eneramo ya istersen gidebilirsin demiş.Arkadaşlar şu ettiği laf inanın takımın ne psikolojide olduğunu çok iyi ortaya koyuyor.. bunu bir teknik direktör söyleyemez şu aşamada,bunu duyan futbolcu artık o takıma aidiyet duygusunu tamamen kafasından silmiştir.ha varsın ha yoksun demektir bu o futbolcu için..o futbolcuda çıkar maçta barajda kafasına gelen topu kafasını eğerek ıskalatır.olay bu kadar basit..Allah bilir daha neler konuşuluyor içerde...yazıklar olsun senin teknik hocalığına.[/QUOTE]
dün programa bende baktim ve kulaklarima inanamadim. sonra aklima söyle sey gelmedi degil: "[B]bu adam bu paraya degmez, en iyisi göndereyim sonra bana fatura cikmasin[/B]" diye düsünüyor Riza hoca diye düsündüm. takim kümede kalmaya calisirken gol umudu diye aldigin adami yoksa sezon ortasinda niye göndermek istesinki? |
bu macta kaybedilirse camia karisir.
stadyumda homurdanmalar baslar. en kötü ihtimalle berabere oynamak lazim cünkü bu hafta rakiplerin hepsi kaybedebilir. |
[QUOTE=Çılgın Türk;696108]bu macta kaybedilirse camia karisir.
stadyumda homurdanmalar baslar. en kötü ihtimalle berabere oynamak lazim cünkü bu hafta rakiplerin hepsi kaybedebilir.[/QUOTE] Beraberlik falan masal artık, 6 haftadan beri maç kazanamıyoruz, bu hafta burada bırakılacak puanlar çok kötü olur bizim için, rakipleri izlemediniz sanırım, bu hafta netten hem Buca hemde Konya maçını izldim. Bence Buca galibiyeti kaçıran taraftı eğer maçı kazansalar fark 5 olmuştu, o zaman burada hangi yorumları yapıyoduk düşün artık. Konya maçında da adamlar 90 dakka neredeyse tek kale oynadılar, Yılmaz Vuralın gelişinden sonra baya iyi bi takım olmuşlar, 3 topları direkten döndü, bizde bi şanssızlık var ama Allahtan rakiplerde bizim gibi şanssız. Puan farkı açılmadı. Artık ya herro ya merro. Bu hafta Buca Bursayı yenerse ya da Konya Karabükü yenerse hiç şaşırmam. Üstüne birde biz burda puan bırakırsak bak artık cümbüşe...... |
Ne heyecan kaldi siradan ve kötü özellikleri olan Takim olduk Tesekkür ederiz ellerinize saglik.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:13. |