SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31369)

SivasSpor.Com 27.02.2011 19:22

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.


Çalımbay, ligin ikinci yarısında iyi futbol oynadıklarını, ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirtti.

Bu maçta iyi futbol oynadıklarını, sadece ikinci yarının başında 15 dakika çok bocaladıklarını, istedikleri gibi oynayamadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Arkadaşlarımız gerçekten mükemmel bir performans ortaya koydu, herkes kapasitesinin çok çok üstüne çıktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, bu galibiyetin en büyük anlamı da büyük bir şanssızlığı yendiğimize inanıyorum. Tabii ki işimiz bitmedi, bir galibiyetle iş bitmiyor, daha çok maçımız var. İnşallah o maçları da iyi bir şekilde bitirip, Sivas'ımızı iyi yerlere getirmek istiyoruz, bir an önce bulunduğumuz konumdan kurtulmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Oynadıkları iyi oyunun üstüne biraz daha koydukları ve buldukları pozisyonları değerlendirdikleri takdirde iyi yerlere geleceklerini belirten Çalımbay, şanssızlığı kırdıklarını ve bu galibiyetin devamını geleceğini söyledi.

Futbolcularını sergiledikleri futboldan, taraftarları verdikleri destekten, hakemleri ise iyi yönetimlerinden dolayı tebrik eden Çalımbay, ''Bizim için bugün iyi futbolun yanında galibiyet de önemliydi, kazandığımız için mutluyuz. Lig uzun, daha çok kritik maçımız var'' dedi.

Sivasspor'un 4 golünden 3'üne imza atan Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki ise iyi futbol sergileyerek galip geldiklerini, üzerlerindeki şansızlığı kırdıklarını söyledi. 3 gol attığı için mutlu olduğunu belirten Grosicki, gollerinde takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu kaydetti.

Sivassporlu oyuncular Michael Eneramo ve Kadir Bekmezci de bu galibiyetle şanssızlığı kırdıklarını, gelecek haftalarda iyi skorlar alarak, düşme hattından uzaklaşacaklarını belirtti.

xremix 27.02.2011 19:33

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
manisa gibi takımı yendiğimiz takdirde açık ara ligde kalırız ve bunu başardık,gücümüze güç katip önümüzdeki hafta 3 puan almaliyiz tşklerrr sivassprommm

58Taraftar 27.02.2011 19:35

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
galibiyet ilac gibi geldi, insallah haftayada kazanip seri yakalariz

zaral 27.02.2011 19:35

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B][FONT="Arial Narrow"]hocam şu defansa da basit gol yememeyi öğretebilsen tam süper olacak bide kaleye bence korcan daha çok yakışıyor bu adamı ben pek sevmedim ama oynanan oyun edilen mücadele gayet iyiydi ama eneramo rakip kaleye biraz uzak gibi geldi bana sanki biraz daha yakın olsa daha etkili olabilir bu maçta görülen başka birşey de biz mehmet yıldıza muhtaç değiliz yani o olmadanda gayet iyiyiz hep böyle devam Yiğidolar Herkese Saygılar...[/FONT][/B]

sivaslıkamber 27.02.2011 19:36

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
ZATEN BİZ İNANIYORDUK AMA BİR TÜRLÜ ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ ARTIK ÖNÜMÜZE DAHA İYİ BAKACAĞIZ

DoomsDay58 27.02.2011 19:37

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Bu hafta antebide devirelim hocam gerisi çorap söküğü gibi gelir..

B.DUMANLI 27.02.2011 19:40

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Yorgun Antep´e karsi oyniyacagiz bu ayagimiza gelen firsati iyi degerlendirip üc puanla Antep´den dönmemiz lazim.Galibiyetlere devam etmeliyiz.

ressam58 27.02.2011 19:49

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
OOOOOOOHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sivaslitaner58 27.02.2011 19:56

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
OH BE RAHAT BIR NEFES ALDIM BUGUN

burakkova 27.02.2011 19:59

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
bu takım çok iyi yerlere gelecek inşallah. biraz daha çalışmamız lazım..

58Sivaslilar 27.02.2011 20:02

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
RIZA hoca taraftarin ve seyircinin istegi sahaya yansidi bu günkü takim iyi böyle devam insallah yenemiyecegimiz takim yoktur:D:D AMAN faullere dikkat hayrettin -sedat- enaromo -ziya- kadir FAULLER BIZI hep yakti Bunlar minimal olmali YANI duran toplar ??????????????

kolukisa 27.02.2011 20:04

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
öncelikle tebrik ederim,demek istenirse galipte gelinebiliniyormus,fakat bu galibiyet bizi yanitmasin daha zor maclarimiz var,haftaya enazindan bir puan almaliyiz Buca macina kadar bu durumu kesinlikle korumaliyiz ve Bucasporuda muhhakkak yenmeliz,hollanda'dan selamlar.;)

sivastatlıbelam 27.02.2011 20:12

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
hocam öncelikle emeklerin ve takım için yaptıkların için teşekkürler.sana güveniyoruz.daha çok idman daha çok mentsl destek lazım takıma.kazandık ama çok iyi futbol yoktu sahada.cihan mehmet değişikliği yanlıştı.orta alanımız her zaman çok güçlü olmalı.antebe karşı daha defansif oynamalıyız.

nefhret_58 27.02.2011 20:16

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B]sonunda 3 puanla tanışabildik. erman ın egosu tavan yapmış arkadaşlar. dikkat ettim her defasında golü kendi atmak istedi. uzun toplarda çok tehlikeli. bu işi başarmak için bu uzun topları da kesmemiz lazım.[/B]

sivasfutbol 27.02.2011 20:18

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
heyecandan kalbim duracaktı ya şükürler olsun sivasım galip geldi inşallah devamı gelir..

sivastatlıbelam 27.02.2011 20:21

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
rıza hocam:


duran tüm toplar tehdit içeriyo,adam paylaşımı takımın kötü bu düzeltilmeli
köşe vuruşlarında top çok sert ve dengesiz geliyo,alexinki gibi muz ortalar yapan bi oyuncumuz yok mu hep ermanın kötü ortalarını izliyoruz.

orta alanda her zaman topun hakimi olmalıyız ve olcan-ıvan-cenk-murat ceylan dörtlüsünü bozacak önlemleri almalıyız yoka antep çok sakat maç olur.

58_babacan_58 27.02.2011 20:22

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B][CENTER][COLOR="Red"]Sonunda şeytanın bacağını kırdık inşallah galibiyet serisi yakalrız...[/COLOR][/CENTER][/B]

karamik 27.02.2011 20:33

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Ya bu stadtaki sesçi kim arkadas takımı çağırmamıza izin vermiyor ayrıca o müzik ne ya bir bellemisler abuk subuk bişey

lokmankantar 27.02.2011 20:37

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Hocam takımdaki kapasitenin varlığını hem tüm Türkiyeye gösterdiğiniz için teşekkürler. Çünkü güzel bir değerlendirme yapmışınız yaptıklarımız henüz başlangıç inşallah daha çok çalışarak kaybetmeme serisi yakalayacağız başarılarımız artarak devam edecek inşallah :)

serkan_ozcan58 27.02.2011 20:38

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
şükür Allahıma çok rahatladım stres falan kalmadı hep böyle oynayın canınızı yediklerim...

subasi29 27.02.2011 20:39

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Iste Bu Bee !!!! Hak Edilen Temiz Bir Galibiyet !!

yol58 27.02.2011 20:42

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
hepinizin yüregine ayagına saglık ayrı ayrı kutluyorum inş seri şekilde devam ederiz

lokmankantar 27.02.2011 20:43

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[QUOTE=karamik;697469]Ya bu stadtaki sesçi kim arkadas takımı çağırmamıza izin vermiyor ayrıca o müzik ne ya bir bellemisler abuk subuk bişey[/QUOTE]

Katılıyorum kesinlikle her takım rakibi baskı altına almak için herşeyi yapar bizim yönetim zaten sesi çıkmayan taraftarın sesini bastırmak için elinden geleni yapıyor :mad:

Salim58 27.02.2011 20:56

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B]Güzel bi galibiyet aldık fakat hatalarımız halen var bunlar tamamen bitermi bitmesede en aza indirmemiz gerek.Erman o golü nasıl kaçırdı kendi gitmese pas verse o gol kaçmazdı,Kaleci bana hiç güven vermedi hocamızda bunu görmüştür heralde.

Güzel bi maç güzel bi galibiyet aldık,Daha çok zorlu maçlarımız var her maçımız final maçı gibi önemli,İnşaallah bu moralle bu takım daha çok galibiyetler alacak.[/B]

şarkışla 58 27.02.2011 20:56

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Duran toplarda çok zorlanıyoruz.Her duran top kalemizde tehlike yarattı.Bu her maç böyle.Sezon başından beri yediğimiz gollerin çoğu duran toplardan.Bu maçta galip geldiğimiz için yediğimiz dolleri pek konuşmuyoruz.

Kasim58 27.02.2011 21:14

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Gercekten haftalardan berli güzl oynayarak kayip ettimiz maclardaki sanssizligi kirdik ve güzel oyunumuzu 3 puanla süsledik.insallah haftaya antepten 3 puanla dönersek degmeyin yigidonun keyfine gercekten zor bir deplasman bizim icin final macimiz basarilar yigidom.

B.Demirci 27.02.2011 21:27

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Aslında bu patlamayı daha önce yapacaktık ama olmadı. Şanssızlıklardan diyelim, basit goller yemekten diyelim. Ben inanıyordum ve biliyordum. Sivassporun yeri bu değil. Sivassporum bundan sonra daha yukarılara çıkacak. Yeterki sahamızda 3 deplasmandan 1 puanla ayrılalım. Tebrikler Sivassporum, tebrikler Rıza hocam. Sabrettin iyi bir takım yaptın. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim. Kalecimiz yan toplarda çok zayıf. Bu kaleci ile Antep maçına sakın çıkma. Resmen intihar olur. Defansımızda her maç daha iyi oluyor. Mutluyuz, huzurluyuz. Bu futbolla yolumuz açık. Hayrettin'de tebrik ediyorum. O iyi bir yiğido. Yüreğiyle oynadı. Sağ bekte olmasına rağmen yüreği beyni 3 puana kilitlenmişti helal olsun.

B.DUMANLI 27.02.2011 22:00

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Birde bu galibiyetin arkasindaki sebepleri cok iyi tahlil etmek lazim.Ne olduda kazandik takim ilk defa ,egoist Erman gibi bir oyuncuya ragmen kazandi.Bu TILSIM nereden kaynaklandi.Ilk yarida M.Yildiz´ín olmayisi,herkesin özgürce oynamasi oldu.M .Yildiz´li bir Sivas göze hos gelmeyen bir oyun sergiliyor.M.Yildiz bu takimi ataklarda yavaslatiyor.Birde bu takima Keita´ýi monte et.Korcan ´i bugün adeta aradik. Kalecilerimizin perfonmanslari icler acisi.

emre41 27.02.2011 22:16

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Hocam inat etmedin Mehmet'i kestin takımdan takım uçuşa geçti. Ama o kaleci nedir arkadaş. Duran her top atak oldu; buna çare hoca. Aman buna çare.

Haftaya bir attı yattı yapsak var ya; oooo kral olursun sen kral. Sana güveniyoruz. Aklın yolu bir.

No Mehmet Yıldız no problem.:D

eyupkocak 27.02.2011 22:23

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Sonunda çok şükür kazandık hocam herkese çok teşekkür ediyoruz . önemli olan ilk maçı yenmektı gerisinin geleceğine inanıyoruz ve bekliyoruz takımın ve defansın şu hava toplarına biraz daha çalışması gerek be hocam :)

ZiDaNe58 27.02.2011 22:42

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
sonunda 3 puanımıza kavustuk kırdık şeytanın bacağını haftayada antepten alınacak puan yada puanlar çok büyük önem taşıyor bizim için.

Dark Force 27.02.2011 22:45

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B]İyi oynadık orta alanda özellikle iyi oynadık manisa takımına oyun kurdurmadık devamlı bozduk oyunlarını böyle oynayınca golde gelir galipte geliriz defans yine bocaladı ama kazanmasını bildik...[/B]

migroArmis 27.02.2011 22:46

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Sivasspor camiasını tebrik ediyorum...

Amsterdamli5858 27.02.2011 22:49

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Artik sivasin kazanma zamani geldi hep boyle olmamiz lazimki dusme hattindan uzaklasalim oyuncularimizada bunun devani dileriz artik sivas eskisi gibi olacak herkez korkarak oynuyacak bizmle

asabibaba 27.02.2011 22:49

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[B]İYİDE ARKADAŞLAR STAD DOLU İDİ TRİBÜNDEKİLERE ALKIŞ YOKMU[/B]:D:D

FANATIK YIGIDO 27.02.2011 22:52

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
hocam mehmet yildizsizda bu takimin neleryapabileceyini herkeze gosterdi demekki mehmetsizde kazana biliyomusuz mehmet yildizin hakkini yemek dogru olmaz ama takimin menfadi adina artik yedek kulubesine cekilme zamani geldide geciyorda

Playaz58 27.02.2011 23:05

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
Bazi arkadaslar yazmislar Antepi de yenerik ve yenmeliyiz. Biraz reel olalim.

Antep bizden guzel ve iyi top oynuyor. Devre arasinda yaptiklari transferler basin sozcumuzun deyimiyle 'cuk' oturdu. Mac deplasmanda yani Antep'te.

Yigidolar bu macta 1 puan alirsak uzulmeyin, gercekten sevinmeliyiz. 1 puan 1 puandir. 3 puan alirsak.....keyiften ucmaliyiz!!

Yani tamam galibiyet guzelde, birazda duruma mantikli bakmakta onemli.

şarkışla 58 27.02.2011 23:34

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
[QUOTE=Playaz58;697562]Bazi arkadaslar yazmislar Antepi de yenerik ve yenmeliyiz. Biraz reel olalim.

Antep bizden guzel ve iyi top oynuyor. Devre arasinda yaptiklari transferler basin sozcumuzun deyimiyle 'cuk' oturdu. Mac deplasmanda yani Antep'te.

Yigidolar bu macta 1 puan alirsak uzulmeyin, gercekten sevinmeliyiz. 1 puan 1 puandir. 3 puan alirsak.....keyiften ucmaliyiz!!

Yani tamam galibiyet guzelde, birazda duruma mantikli bakmakta onemli.[/QUOTE]

Yiğidin Harman Olduğu Yerden diye yazmışsın ama sen oradan değilsin herhalde.Antep şöyleymiş böyleymiş.Bize ne bu saatten sonra kralı gelsin farketmez.SİVASSPOR her yere 3 puan için gider.Sanki Manisa daha mı formsuz Antepden.Maç sahada kazanılır.Maç kağıt üzerindeki kadrolarla kazanılsaydı bjk açık farkla lider olurdu........

kadirakin58 27.02.2011 23:35

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
hocam bu sistem tuttu, değiştirmeyelim. kalabalık ortasaha ve tek forvet, forvette eneramo. kaleye de tekrardan korcan..

kendalli 28.02.2011 01:10

Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
 
helal be hocam cok guzel oynuyoruz hepimizin yuzu guluyor sayende aynen boyle devam lutfen...


WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005