![]() |
Vee Sivasspor patladı!
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27074&token=5563][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27074&token=5563[/img][/url]
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Haftalardır bekliyorum. Bu Sivasspor birine patlama yapacak" diye. O hafta bu hafta olmasın.."[/FONT][/COLOR] [B]Bu ifadeleri maçtan bir gün önce yine bu sütünlardan yazmıştım. Sivasspor'un haftalardır iyi futbol oynadığını,sadece ben değil herkes görüyor ve söylüyordu. Patlama yapacağı,Galatasaray,Bursa ve Eskişehir maçlarıda olabilirdi ama olmadı. Neyse gelelim maça. Sivasspor çoğu maçta olduğu gibi oyuna istekli başladı. Sadece Sivasspor'mu? Hayır tribünleri dolduran taraftarda istekliydi. Yani bir yerde " Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi". Aslına bakarsanız Sivasspor daha önce oynadığı ve kaybettiği maçlardan çok çok üstün bir oyunda ortaya koymadı,sadece bu maçta az hata yaptı hepsi bu! Sivasspor maça orta sahayı kalabılık tuturak başladı. Bunun sonucundada ilk 35 dakika rakibine top bile göstermedi. Manisa 35'ten sonra Sivas kalesine gelmeye başladı. Daha sonra Sivasspor yeniden üstünlüğü eline geçirdi ve ilk yarıyı 1-0 öne kapattı. İkinci yarıya beklendiği gibi Manisa hücumu düşünerek başladı ve bunun sonucundada etkili olarak golü buldu. Hadi ilk gol neysede,ikinci golde kaleci Lubos'un affedilmez hatası vardı. Zaten Rıza hocada kenarda buna isyan etti. Dün kaleci Lubos ne kadar kötüyse,Eneramo,Grosicki,Cihan ve Kadir'de o kadar iyi futbol oynadı. Rıza hocanın Cihan'ı çıkarmasına ne ben nede tribün bir anlam veremedi. Tabi sonuç Sivas lehine oluncada hoca haklı oldu,fakat ne olursa olsun Cihan oyundan çıkacak futbolcu değildi. Dünkü Sivasspor'un galip gelmesinden sonra futboluna ve sahaya dizilişine baktığım zaman " Keşke bu düzenle daha önceki maçlardada oynasaydı" demekten kendimi alamadım. Önceki maçlarda orta alan genellikle rakibin kontrolünde olurdu,ama dün ortayı kalabalık tutarak rakibe oynama şansı tanımadı. Dün maçtan çıkarken,taraftarlar alınan 4-2'lik galibiyetin mutluğunu yaşarken,kaleci Lubos'un yaptığı hatalarıda konuşuyordu. İlk kez Sivasspor kalesine geçen Lubos'un geçmişine baktığımda bu kadar acemice hareket edeceğini sanmıyorum. Fakat tekrar ediyorum,eğer kaleci Lubos böyle devam ederse Sivasspor'da 3. kaleci bile olamaz. Bu hafta kelimenin tam anlamıyla Sivasspor'un haftası oldu. Buca,Kasımpaşa,Konya ve hatta Ankaracagü'nün yenildiği haftada maç kazanmanın tam karşılığı 15 puandır!...[/B] [FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]Abdullah YİĞİT[/COLOR][/FONT] |
Cevap: Vee Sivasspor patladı!
bütün futbolcuları tebrik ediyorum cok iyi oyun çıkarttılar cihan bir ara grosicki ile tartıstı oyun içinde oyundan cıkmasında bunun etkısı cok oldu rıza hoca manısayı iyi analiz etmiş sol bek eksikliğini iyi görmüş ataklarımızın çoğunu sol taraftan yaptık ayrıca mehmet nas ve eneramo kendini yere atıp penaltı almaya calışıyorlar hakemler olayı çözmüş olsada vermezler biraz dikkat etmeleri lazım
|
Kaleci Lubos Kamenar'ın 2 golde de hataları vardı ama bir GROSİCKİ vardı ki, hem Kamenar'ı, hem Erman'ı hem Eneramo'yu hem hakem Süleyman Abay'ı hemde Rıza hocayı ipten aldı. Oyun olarak çok iyi değildik ama akıllı ve ayağa paslarla oyunu kaontrolümüz de tuttuk. Sonuçta da güzel bir galibiyet alıp bir ohhh çektik. Darısı gelecek maçlara inşallah.
Cihan'ın oyundan alınması, eğer sakat değilse (ki maçta olan kardeşim "enson koşup topu yakaladığı pozisyonda sakatlandığını ve kenar yönetimine beni değiştirin işareti yaptığını söyledi" ) Grosicki'nin değiştirilmesi ve Hayrettin'in sağbek oynatılması kararları yanlıştı. Ama diyorum ya, Grosicki herkesi kurtardı, herkesii.... 7 milyon Sivas'lıyı kurtardı. AYK |
[B][FONT="Arial Narrow"]bence cihanın çıkması hala hata çünkü goller o çıktıktan sonra geldi defanstaki hatalar devam ediyor bu maçı kazandıran bence hücumdaki verimliliğimiz yani kamil grosicki oldu Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Doğru söylemişsin Abdullah abi.Bende gördüm Kamenar acemi gibi hareket ediyor.Neyse hayırlısı bakalım çıkışımız devam eder inşALLAH.[/COLOR][/B]
|
Çok güzel bir yazı olmuş Aptullah abi,bencede cihanın çıkması yanlıştı, oyundan çıktıktan sonra yedek kulubesine tepki gösterdi. demekki sakatlığı filan yoktu. Rıza hocam bu yanlışları neden yapıyor. geçen ahftada sahanın en iyilerinden grosicki'yi oyundan almıştı.
Ayrıca TRT spikerine tepki göstermeye gerek yok,övnce kendimize bakalım. dediği çok doğru, maç 1;1 oldouktan sonra asıl destek olmamız gerekirken tam tersine sustuk. zaten bunuda başarırsak Türkiye'de 1 numara oluruz |
ABDULLAH BEYİN YAZDIKLARINI RICA HOCADA OKUR İNŞALLAH,
ORTA SAHAYI KALABALIK TUTUP ŞUURSUZCA HUCAM OYNATMANIN NE KADAR PAHALIYA MAL OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ RIZA HOCA DA GÖRMÜŞTÜR İNŞALLAH, KESİNLİKLE KAMİL RICA HOCAYI KURTARDI, 3-1 DE CİHANIN ÇIKIP MEHMETİN GİRMESİNİ, KAMİLİN ÇIKARILMASINI KİMSE ANLAMADI, BUNLARIN YERİNE ORTA SAHAYA 2 TANE DAHA YENİ OYUNCU ALSA EMİN OLUN MAÇ ÇOK RAHAT 5-1 OLURDU |
KAMİL SAKATLANDI ARTIK AKSAYARAK YÜRÜYORDU ONDAN ÇIKTI CİHANIN ÇIKMASINA BİR ANLAM VEREMEDİM AMA MEHMET YILDIZDAN VAZGECEMİYOR RIZA HOCA AMA GÜZEL BİR MAÇ OLDU KALECİYE GELECEK OLURSAK GERÇEKTEN ÇOK ACEMİCE VE STRESLİ OLARAK MAÇA BAŞLADI GERÇİ İLK MAÇINA ÇIKTI BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM BUDA KORAYA BİR DERS OLMUŞTUR KENDİNİ TOPLAMA ADINA İNŞ.BU TAKIM ANLAYIŞI İLE ANTEP DEPLASMANINA GİDER VE EN AZ BİR PUAN PAROLASIYLA ÇIKMASI GERGKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ ANTEP MAÇI HİÇ KOLAY OLMAYACAK KARŞIMIZDA GÜZEL TOP OYNAYAN İÇERDE DIŞARDA KAZANAN BİR TAKIM VAR İNŞ.. EN İYİ ŞEKİLDE MAÇI ALIRIZ GOL VEYA GOLLER ATIP SİVASA BİR BAYRAM DAHA YAŞATIRLAR SEVGİ VE SAYGILARMLA.......
|
[B][COLOR="Red"]mükemmel iş başardık yönetimin taraftar konusunda biraz daha çalışmalı olması gerek dün gördükkü ne kadar çok taraftar olursa o kadar işler iyi oluyor gençlerin önünü açın stada girmelerinde zorluklar sağlamayın...[/COLOR][/B]
|
Rıza hocayı tebrik etmek lazım takım göze hoş gelen top oynuyor.
Mehmet Yıldızı Manisanın üzerimiğze gelmesini engellemek için oyuna aldığını düşünüyorum. Unutmayalım o da Sivassporun iyiliğini istiyor, Cihanı çıkarmasında artniyet aramayalım. Cihan yerine Keita girseydi oyunu kendi sahamızda kabullenecektik dakikalar geçmek bilmeyecekti. Ama M.Yıldız girince yine hücum ettik ve 4. golü de bu şekilde bulduk. Ben sadece Ermanı biraz bencil gördüm o kadar. Neden bencil oynadı anlamadım. |
[I][B]Aslında oyun olarak diğer maçlardan çok çok iyi değildik. Ama tek fark vardı, 2 gol yememize rağmen defansta az da olsa iyi sinyaller ve forvette 3 net pozisyonu harcamamıza rağmen golleri atmamızdı. [/B][/I]
|
ee birine patlaycaktik kismet sanaymis manisa:)grosickiyi Allah nazarlardan korusun adam topallamasina ragmen mac sonunda galibiyeti kutladi taraftarlarla aslanim benim:)
|
[B][I]En sonunda yazdıgın bir yazıyı beğendim. demekki galıbıyet herseyı değiştirebılıyor[/I][/B]
|
aklımada geldi 2.karabük zaferı bir anda
|
ollllllleyyy olllllleyyy şampiyooooooon SİVAAAAAAAAAS
|
ortayı güçlendirince adamları dağıttık. mehmet yıldız ancak bu formatta oynamalı. cihan çok güzeldi. kadir harika herzamanki gibi. erman bencilliği konusunda kulağı çekilmeli.
RIZA HOCAM ARTIK GÖRDÜK. BİZİ MACERAYA SÜRÜKLEME BU TAKIM BU ŞEKİLDE OYNAR. ORTA SAHA GÜÇLÜ OLACAK. VE GOL İÇİN ACELE ETMİYCEZ. İKİNCİ YARI GOL DÜŞÜNECEZ. BU KADAR. |
Sayın Abdullah Yiğit'in değerlendirmelerine katılıyorum.
İlave edeceğim düşüncelerime göre ; Mehmet Nas oynadığı zaman takım adeta 10 kişi kalıyor çok top kaptırıyor,çok çalıma kaçıp kaybediyor,pasları isabetsiz ,hırs yok, yerine Keita değerlendirilebilir. Bu konudaki görüşümüde kardeşim Abdullah yiğit beye telefonda ilettim. Uğur Kavuk çok riskli hareketleri her maçta göze batıyor bugüne kadarki mağlubiyetlerimizde payı maalesef büyük. Abdurrahman' iyileşip form tutarsa buradaki eksikliğimizi giderebliriz. Birde İvanovs oynamaya başlarsa savunma tam anlamıyla yerini alır ,keşke oynayabilseydi diyebileceğim diallo da olsaydı savunmamız çok iyi olurdu. Sakatlığı büyük kayıp. Erman bir-iki maç kendini gösteriyor beş-altı maç kötü oynuyor. istikrar yok , hele bugünkü bencilliği saç baş yoldurdu ,puan kaybetseydik şimdi tüm eleştiriler Erman ve kaleci üzerine olacaktı. Kamenar kaleci olarak bana güven vermedi ilerde düzelirmi bilmiyorum .ancak bu haliyle Korcan bundan birkaç gömlek daha iyi, iyiki bu kötü halini yandiğimiz bir maçta gördük, birde yenilseydik , Kamenar niye oynatılmıyor diye Rıza hocayı eleştiren arkadaşlar, bu kez niye bu kaleciyi oynattın diyeceklerdi. Eneramo attığı golle vuruşlarının iyi olduğunu gösterdi ve kendine güveni gelmek üzere tam form tutarsa çok faydası olacak.... Kamil Grosicki 'nin hakkını teslim etmeden yazıyı noktalamak ayıp olurdu, tek kelime ile harika bir oyuncu Transferinde emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Birde Gaziantep maçına değinmek istiyorum, Antep çok güçlü ve gol yollarında başarılı olan, kondisyonu ve morali yerinde bir ekip ,bazı arkadaşlar kim olursa olsun yeneriz ,puan alırız gibi yazılar yazmış keşke öyle olsa ancak kazın ayağı öyle değil, bir puan bile alsak büyük başarı olur, 3 puan alırsak ligde kalışımızı ilan ederiz inşallah. ancak Rıza hoca bu maçta çok önlemler almalı. eskibektaşlı isimli Üye şuanda online Konumundadır eskibektaşlı isimli Üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir Alıntı ile Cevapla |
evet öncelikle kaleye dikkat edilmeli
yan top kornerleri rahat indiremiyoruz biraz da faulleri kaleden uzak yapsak tamamdır :) |
Vee Sivasspor patladı!
Çok güzel bir yazı olmuş Aptullah abi,bencede cihanın çıkması yanlıştı, oyundan çıktıktan sonra yedek kulubesine tepki gösterdi. demekki sakatlığı filan yoktu. Rıza hocam bu yanlışları neden yapıyor. geçen ahftada sahanın en iyilerinden grosicki'yi oyundan almıştı.
Ayrıca TRT spikerine tepki göstermeye gerek yok,övnce kendimize bakalım. dediği çok doğru, maç 1;1 oldouktan sonra asıl destek olmamız gerekirken tam tersine sustuk. zaten bunuda başarırsak Türkiye'de 1 numara oluruz |
Arkdaslar,
Cogu yigido Cihanin neden cikarildigini yazmis, ama eger yedigimiz ilk gole bakarsaniz Murat Erdogan'in kafaya bos bir sekilde ciktigini goreceksiniz'ki normalde Murat'i Cihanin tutmasi gerekiyordu. Bunun cevabi cok basit, Cihan'in kondisyon eksikligi war ve durum 2-1 olduktan sonra nerdeyse arkaya hic kosmamaya basladi. Tam Mehmet Yildiz oyuna girecektiki durum 3-1 oldu. Ben Riza hocanin degisikliklerini yerinde buluyorum, Grosicki zaten son dakikalara girdigimiz zaman beni degistirin isareti yapti ve aksiyordu. Ins Grosicki'ye brisey olmamistir ve onumuzdeki antep macinda gollerine devam eder. Butun yigidolara selam olsun......... OLUMUNEE SIVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS |
Sivasspor gol olup yagdi deyis o deyis patladi gitti.
|
[QUOTE=izmirliyigido;697619]Kaleci Lubos Kamenar'ın 2 golde de hataları vardı ama bir GROSİCKİ vardı ki, hem Kamenar'ı, hem Erman'ı hem Eneramo'yu hem hakem Süleyman Abay'ı hemde Rıza hocayı ipten aldı. Oyun olarak çok iyi değildik ama akıllı ve ayağa paslarla oyunu kaontrolümüz de tuttuk. Sonuçta da güzel bir galibiyet alıp bir ohhh çektik. Darısı gelecek maçlara inşallah.
Cihan'ın oyundan alınması, eğer sakat değilse (ki maçta olan kardeşim "enson koşup topu yakaladığı pozisyonda sakatlandığını ve kenar yönetimine beni değiştirin işareti yaptığını söyledi" ) Grosicki'nin değiştirilmesi ve Hayrettin'in sağbek oynatılması kararları yanlıştı. Ama diyorum ya, Grosicki herkesi kurtardı, herkesii.... 7 milyon Sivas'lıyı kurtardı. AYK[/QUOTE] Süer bir Yorum. |
[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;697646]KAMİL SAKATLANDI ARTIK AKSAYARAK YÜRÜYORDU ONDAN ÇIKTI CİHANIN ÇIKMASINA BİR ANLAM VEREMEDİM AMA MEHMET YILDIZDAN VAZGECEMİYOR RIZA HOCA AMA GÜZEL BİR MAÇ OLDU KALECİYE GELECEK OLURSAK GERÇEKTEN ÇOK ACEMİCE VE STRESLİ OLARAK MAÇA BAŞLADI GERÇİ İLK MAÇINA ÇIKTI BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM BUDA [COLOR="yellow"]KORAYA[/COLOR] BİR DERS OLMUŞTUR KENDİNİ TOPLAMA ADINA İNŞ.BU TAKIM ANLAYIŞI İLE ANTEP DEPLASMANINA GİDER VE EN AZ BİR PUAN PAROLASIYLA ÇIKMASI GERGKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ ANTEP MAÇI HİÇ KOLAY OLMAYACAK KARŞIMIZDA GÜZEL TOP OYNAYAN İÇERDE DIŞARDA KAZANAN BİR TAKIM VAR İNŞ.. EN İYİ ŞEKİLDE MAÇI ALIRIZ GOL VEYA GOLLER ATIP SİVASA BİR BAYRAM DAHA YAŞATIRLAR SEVGİ VE SAYGILARMLA.......[/QUOTE]
:)İYİDE KORAY KİM DAHA SİVASIN KALECİSİ KORCANIN ADINI BİLMİYON YORUM YAZIYON ADAM HAKKINDA ELEŞTİRİ YAPIYON |
[COLOR="black"][COLOR="Yellow"][/COLOR][/COLOR]SADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Erman keşke ben atayım düşüncesinde olmasaydı bu maç 5-2 bite bilirdi hatta biterdi çünkü Eneramo boş kaleye atamayacak adam değil.
|
patladııııııııı gittttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D
|
kamenar cok kotuydu hıc guven vermedı yan topları cok ıyı dedıler butun yan toplara hatalı cıkıslar yaptı yedıgımız 2.golde de hıc cıkmadı altıpasın ıcıne geldı sadece baka kaldı hayrettın mecburıyetten sag bek oynadı cunku sag bek de oynuyacak adam yoktu yedeklerde bide risk alan bi manisa karsısında mehmet yerıne kamananın gırmesı daha dogru olurdu cunku cok bos alanlar vardı at kamananın onune kossun ermanda bencıllık yaptı ıns aramayız dedım mactaydım o pozıyondan sonra saolsın grosıckı yıne yaptı yapacagını golunu attı
|
zaten patlayacagı bellıydıde kıme patlayacagını cözemedık keske trabzona patlasaydık neyse antepte devam ederız kayserı ıle serıyı devam ettırırız ınsallah
|
Cihan ve Grosicki çıkartmasının sebebi vardı Çünkü Ligde Son maçımız Değil Allah korusun sakatlık felan olur sonuç çok daha kötü olur bizim için
|
Sivasspor kalecinin disinda dogru bir kadroyla sahaya cikti hepsi bu.Birde su Erman´in dikkati cekilse bencil olmamasi icin.Olaylar oldugundan fazla abartiliyor.Yok Sivasspor patladi ,yok söyle oldu gibilerden.Bu bize yarar getirmez .Hafta sonunda kupa yorgunu bir Antep ´le karsilasacagiz.Bu firsati lehimize cevirmemiz lazim sabirli oynayip,rakibin yorulmasini beklemeliyiz.Türkiye´de su anda haftada ücer gün arayla hic bir takim 90 dakikaya dayanacak gücde degil.Öyleyse bu firsati lehimize cevirebilmek elimizde.Rakibi yorup ,sonra vurmak.Bu ligde kalmak istiyorsak su anda bir puan önde oldugumuz icin biz kendi maclarimiza bakacagiz.Rakibin yenilmesi ,bizim yenmemiz ekmegimize ekstra yag sürer.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |