![]() |
Kale Tartışılır
[IMG]http://www.sivaslilar.net/foto/mustafa-ates.jpg[/IMG]
[B] Mustafa Ateş[/B] [B]Kale Tartışılır[/B] Sivasspor 4 gol attı. Tam 12 puan aldı. Yiğido’da yüzler güldü. Mehmet Yıldız sahaya yedek çıktı. Eneramo terk forvet olarak görev yaptı. Kamil ilk kez yerinde oynadı. Orta sahaya Cihan takviyesi işe yaradı. Erman karınca misali koştu. Çalıştı. Mehmet Nas orta sahanın her iki tarafını iyi kullandı. Sedat defansta düzeliyorum mesajı verdi. Kalede ki sorun gün yüzüne çıktı. Yan topların hepsi Sivas Kalesinde tehlike yaşattı. İkisi de gol oldu. Taraftarlar Korcan mı, Kamaner mı iddiasına girdi. Rıza hoca bile yenilen gollerde kaleci hocasına kızdı. “Bu goller yenilir mi? “diye sitem etti. Hocam siteme gerek yok. Sen doğru bildiğini yap. Şimdi kazandık. Sana eleştiri yapan olmayacak. Ya aksi olsaydı. Bütün fatura kaleciye kesilecekti. Onun için aman hocam dikkat et. Şunu oynat, bunu oynatma konusunda kararlı ol. Grosicki transfer edildiğinde 1 numara olacak demiştim. İşte ilk sinyalini bu maçta verdi. Top ayağına yakışıyor. Direk kaleyi düşünüyor. Skoru değiştirmeyi seviyor. Son 6 sezonun en iyi kanat oyuncusu Kamil’dir. Allah nazardan saklasın. 3. golü kalitesini gösterdi. Sivasspor kendine lazım olanı aldı. 77 gün sonra kazandı. İki basamak üst sıraya çıktı. Taraftarı psikolojik baskıdan kurtardı. |
Cevap: Kale Tartışılır
[B][COLOR="Sienna"]aynen katılıyorum kalemiz tartışılır orayıda kesinleştirmek gerekiyor..[/COLOR][/B]
|
[I][B]Her duran topta yüreğimiz ağzımıza geldi. Yan topların hiç birine çıkmadı. 18 için hakim değildi. Bence Korcan daha iyi...[/B][/I]
|
[B][I]Yan topların hepsi Sivas Kalesinde tehlike yaşattı,İkisi de gol oldu.
Yan toplara halen çözüm bulamadığımız apaçık görülüyor,Rıza hocamızda bunun farkıdadır heralde. Kamaner çok acemice hareketler yaptı ikinci goldeki topa el sallaması buna bir örnek,Toplara çıkıp çıkmamakta çok tereddüt etti,Banada hiç güven vermedi.[/I][/B] |
[B][COLOR="Blue"]dikkat ettimde elimizdeki kalecilerin hepside farklı özelliklere sahip hepsininde bir zaafları var korcan yerden gelen toplarda başarısız kamenar ikinci toplarda başarısız yan toplarda. alişan karonbollerde zayıf.. yani hepside farklı.. belkide kaleyi ondan sabitleştiremiyoruz..[/COLOR][/B]
|
dunku mactan sonra kaleyi tartismaya gerek bile yok korcan kat kat ustun bi kaleci kamenardan korcan arada bi hatada yapsa cokta iyi kurtarislar yapiyo.kamenar bikere top cikardi oda golle sonuclandi.cikardigi pozisyonda topu kornere celebilirdi.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Evet.Kalede sorun yaşıyacağız gibi.Kamenar`a fazla top gelmedi.Yoksa kötü bir skor elde edebilirdik.inşALLAH daha iyi oluruz.[/COLOR][/B]
|
adam resmen ikinci golde toptan kaçtı elini uzatsa topu çıkaracak . ama topa el sallıyor .insandaz hıçmı refleks olmaz anlaşılan oki kamenar bizim kalemizi koruyamaz
|
dünki maçta gördümki korcan kamenardan daha iyi kamenarın daha çok pişmesi lazımm.
|
evet kaleci çok acemice ooynadı bn kamenarın henüz hazıır olmadığını düşünüyom korcan bundan ii gibi yan top ve hava toplarına dkkatt!!!
[FONT="Arial Black"]atakları faülle kesiyoruz tamam da bu faülleri biraz daha ilerde yapsak gol yemeden buna da bi çözüm hocam[/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]ne demişler bin bilsen de bir bilene danışş :)[/SIZE][/FONT] |
[I][B]Türk Futbolunun genel hastalığı olan duran top sıkıntısı bizde de var. O yüzden mümkün olduğunca 18 civarında az faul yapmalıyız. Zaten kalecimiz çizgi kalecisi[/B][/I] :D
|
ŞUNU İDDA EDİYORUM,DÜN DEFANS VE TAKIM İYİ OLMASAYDI BU KALECİ EN AZ 7-8 ALIRDI ADAMIN SAHADA DURUŞUNDA Bİ TİP YOKKİ.DAHA MAÇ BAŞLAMADAN İNŞALLAH BU KALECİ BİZİ YAKMAZ DEDİM UCUZ ATLATTIK RIZA HOCA DİKKAT DİYORUM KORCAN DAHA İYİ.
|
ilk önce takimi ve teknik heyeti tebrik ediyorum basaridan dolayi kamil acik alanda durduralamiyor eneram ise önü kaleye dönük degil sirti kaleye dönük daha basarili uzun toplar kamil e oyunu rakip kaleye yigdimizda ise eneramoya oynamamiz gerekiyor ayrica iki golde ise kaleci hatasindan yedik. ve demekki arada bir kaleyi sutlarla yoklamamiz gerekiyor bunu yapan takimda kamil ile erman var haftaya antep e karsi kontrollü baslayip topu orta sahada tutarsak ve az pas hatasi yapip sutlarla ve pozisyonlarla kaleyi yoklarsak en az 1 puan bizimdir INSALLAH.
|
bu galibiyet 3 puandan öte bir maç oldu psikolojiler değişti normale döndü futbolcuların özgüveni yerine geldi çok iyi oldu be çok
|
Defans ve kaleci sorunumuz rakip takım tarafından çözülmüş ki orta sahadan bile olsa yapılan faulleri orta şeklinde yapıyorlar. Ya bazı bölgelerde basit faullerden kaçınacağız yada, yada... Yadasını bulamıyorum. Kalecimize iyi motivasyon ve iyi ders verilmesi gerekiy. Başka çaremizde yok. Kesinlikle kötü kaleci demiyorum ama Korcan şu anda bir iki gömlek daha iyi görünüyor. Hiç değilse topu oyuna sokmaları erken çıkış yapması diyaloğu ve yan topları Kamenardan daha iyi görülüyor. Ama hala ikisininde yan toplarda zaafları var. İnşallah sıkıntı yaşamayız. Ayrıca Cihanı mutlaka kullanmamız lazım. Mehmet Nas her maçta bu denli vasat üstü oynayamaz. Keita ve özellikle ikinci yarı oyuna girdikden sonra Radanın o bölgede oynaması belki avantaj getirebilir. Çünkü oyuna girdikden sonra Rada hep dikine ileri top taşıdı ve olumlu kullandı tüm topları. Hayırlısı olsun, bizimkisi onu oynatma bunu oynat demek değil, sadece yukardan gördüğümüz aksamaları buraya taşımak. Yoksa içerden en iyi bilen Hocamızdır. Saygı duymak lazım...
|
sivasspor da t.d olmak bu zamanda zor görev sözüm ona profosyonel futbocular .
|
simdi soyle bir seyde var arkadaslar tamam kaleci hata yapti ama ilk mactan boyle asmak kesmek olmaz eminimki ileri maclarda daha iyi olacaktir hatalarini duzeltecektir...
|
Mustafa Ateş çok haklı Kaleyi biraz daha düzeltmek lazım duran topların çoğu hepimizi korkuttu.
|
kORCANDA ACEMİ ANCAK KENDİNE GÜVENİ VAR VE BU KALECİDEN ŞİMDİLİK DAHA İYİ GÖZÜKÜYOR, SAYIN ATEŞİN DEDİĞİ GİBİ ERMAN İYİ NİYETLİ ANCAK DEFANSİF KATKISI HİÇ YOK, DEPLASMANDA DEFANSİF KATKISI FAZALA OYUNCULAR LAZIM, KAMİL, ENERAMO, KADİR, CİHAN BUNLARDAN BİRİ NASIL OLSA GOL ATAR, CİHANLA DEVAM EDİLMELİ BU ÇOCUK OYNADIKÇA AÇILIR
|
Korcana 6 hafta hic kimse birsey soylemedi 1 macta adamin sozlesmesini fes edecekler neredeyse
|
Ramoviç nerde ondan hiç haberim yok :rolleyes:
|
korcan tekrar kaleye geçmeli, ama arasıra hocamızın da diğer kalecilere şans vermesi korcan'ın da performansını ve oynadığı maçlardaki motivasyonunu arttıracaktır. genç bir kaleci olduğu için tutunmak için daha fazla çalışması gerektiğinin farkında olacak böylece..
|
kamenarin kendine guveni yok.hava toplarina cikmadi,gelen toplarida yumrukladi.ne yapilir bilemem ama kalici care bulunmasi lazim.
|
Kalenin ilacı Alişan'dır. Bu sezon sadece Kasımpaşa'ya 2-0 yenildiğimiz
12.haftada ve sonraki hafta Karabük'ü burada 5-1 yendiğimiz maçlarda oynadı.Yediği gollerde de hatasızdı. Alişan'ın suçu ne? Neden ilk 18e bile alınmıyor? Neden taraftarın ve hocanın gözüne giremiyor. Ben haftaya ya da sonraki haftaya ne olacakları söyleyeyim. Korcan gene hatalı goller yiyecek, Kamenar da öyle. Mecburen Alişana dönecek gözler.Kurtarıcı diye sarılacak bazıları ona. Rıza hoca 'kaleci antrenörüme güvenirim , maçtan önce çıkacak kaleciyi o belirler ' diyor. Be hey kardeşim, senin kaleci antrenörün işi bilseydi, kalecileri iyi hazırlar, sonra daha iyi olanını da maça koyardı,Sivassporumuz da bu kadar gol yemezdi. Demekki işi bilmiyor. o zaman ben de Alişana haksızlık ediliyor diyorum. Rıza hocanın ve yönetimin yapacağı şu? Kaleci antrenörüne soracaklar: Alişan niye yok? Formsuz mu? İsteksiz mi? Yoksa sen de mi bir problem var? Karabük'e 5 çekerken Alişan oynasın, sonra kesilsin takımdan. Böyle olmaz. Beni asıl düşündüren Yiğidoların vefasızlığı. Alişan başka takımda mı beyler? Kiralandı da haberim mi yok? Niye bir hafta Korcan,bir hafta Kamenarı istersiniz? Öz evladımız nerede? Niye unutuluyor? Bu kadar mı vefasızız? İnşallah ben yanılırım da bu hafta Korcan iyi oynar, Sivassporumuz da kazanır. |
ÇOK doğru 4 attık ama 2 yedik biz bu 4 ü her zaman atamıyoruz ama her zaman hata yapmayı beceriyoruz (!) bu yüzden defans üzarüne düşülmeli defans mevkii değil takım oyunudur bu yüzden bunları düzeltmek için çalışamlıyız bir dahaki maçta karşımızda ligin en iyi takım savunması yapan takımı olacak 4 atacağımız tekrar pek sanmıyorum Bu yüzden defans hatalrını indirgemeliyiz
|
Vallaha yüreğimiz agzımız geldi her yan topta aha yıne gol olacak diye.Korcan a gurban olsun bu kaleci halı sahada bile bu goller yenmez en azından yan topa cık her yndan gelen topa baktı durdu.Hocam bi çare gözünü seveyim.:confused:
|
ARKADASLAR ONCEDEN BİR KISIM DİODU KAMANER NERDE ALINDI HİÇ PİYASADA YOK KORCAN KÖTÜ SİMDİ İSE TAM TERSİ KORCAN NERDE KAMANER OYNAMASIN BNDE KORCANI HİÇ BEGENMEDİM TAMAM KAMANER HATASI VAR AMA SONUCTA İLK MAÇI İLK MAÇTA ENARAMO NASIL OYNUYAMADIYSA KAMANERDE OYLE OYNUYAMAMISTIR SONUCTA KALECİ AMA BEN DİYORUM 2 - 3 MAÇA KALMAZ KALEYİ KİMSEYE BIRAKMAZ ... !
|
[B]Bana göre Kamenarı bosuna aldık.Hem zaten Korcan ve Alişan gibi yetenekli isimler var.Bosuna 1 yabancı oynatıyoruz.Onun yerine Korcan forma giysin ve defansı önüne Keitayı koyalım..[/B]
|
ramoviçin sözleşmesi dondurulmasa iyleşirdi simdiye yani gelen kaleciler çok ahışahım degiller korcan kiralık ne alaka yabancı kaleci bir sezon için alınmaz bu adamların topu bir ramoviç etmez i,yleşene kadarda alişan yeterdi bu gelen kalecilerden kötü degil alican biz ne zaman topçu yetiştirecegiz hep hazır hem yaşlı
kayseriye baktım bu hafta ismini cismini bilmediğimiz çocuklar oynuyor biz daha bir TOPÇU yetiştiremedik |
banagöre sezonsonu ramoviçe devam yoksa yandık ikiside fiyasko bence
|
[B]Alişanın tecrübe eksikligi var.Bence Alişanı bank asya takımlarından birine [U]kiralık[/U] olarak vermek iyi bir fikir olablir.Sivasa gelene kadar kendini geliştirir hem..Bana göre o cocugun gelecegi parlak...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37. |