![]() |
MEHMETTEN RİCAMIZ
Sivassporumuzun aldığı mağlubiyete mi üzülelim yada kaçırdığımız galibiyetlere mi ?
Sivassporumuz inş daha güzel günlere gidecek vede bizi götürecek gibi bir duruş sergiliyorken tekniktrektörümüzde bizi umutlandırmıyor değil teknik trektörümüz sayın rıza çalımbay takımımıza özellikle sezonun 2. yarısı başladığından itibaren göze hoş gelecek futbol oynatıyor ve gerçekten biz mutlu oluyoruz ve umut doluyoruz yanlız sivassporumuzdaki oyuncu değişikliklerini bazen biz tafartar olarak anlayamıyoruz takımımızın kaptanı mehmet yıldızımız ağır bir sakatlık süreci geçirdikten sonra takımımıza döndü ve bir daha eski formunu yakalayamadı bu gerçek bütün taraftarımızı üzerken kaptanımızıda üzüyordur diye düşünüyoruz mehmet yıldızımız nekadar çok iyi niyetle çabalasada olmuyor biz bunun farkındayız benim kanaatimce mehmet yıldız en az 2-3 maç dinlendirilmeli hem zihinsel hemde fiziksel olarak güçlenip takımda yine vazgeçilmezimiz olmalı mehmet yıldız tam olarak hazır değilken oynatılması hem bizi üzüyor hemde mehmet yıldızı yıpratıyor bu yüzden mehmet yıldızın maçlarda hazır olmadığı müddetçe oynatılmamasını istiyoruz hazır olunca banko oynamasını istemekteyiz bir gereçk varki mehmet şuan takımımızı eksik oynatıyor vede biz mehmetin biran önce forma girip bizi eksik oynatan mehmet değilde rakip defansların korkulu rüyası olan mehmet olmasını temenni ediyoruz bugün sivasspor efsanesi varsa bunda mehmetin emeklerini görmezden gelmek terbiyesizliktir ayıptır mehmet yıldızdan bir ricamız olacak biran önce takımımızın sana ihtiyacı olduğu bu günlerde özlettiğin yıldızımız olarak dön inşallah kaptanımız yıldızımız aramıza katılır |
Cevap: MEHMETTEN RİCAMIZ
[B]çok doğru eski yıldızımızı özledik sivas seni çok seviyor kaptan dön kendine[/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]aldığı bütün topları öldürüyor 2 adım sürüyor sonra topa basıp topu kaptırıyor,golde atamıyor zaten,en iyisi sezon sonuna kadar dinlendirmek,çünkü mehmetle 1 kişi eksik oynuyoruz onada yazık bizede yazık...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
nereye dönüyo kardeşim bitmiş mehmet artık eneramo mükemmeldi bugün seneye daha iyi olacak mehmet gönderilmeli devre arasında takım onsuz çok daha iyi
|
[B]mehmet yıldız dan bu saatten sonra bişi beklemek ne kadar doğru ki_?sakatlıktan çıktığı günden beri her hafta düzelecek diye bekledik ama olmayınca olmuyor..mehmet yıldız sevdiğim bir oyuncu ve saygımda var kendisine ama dediğim gibi mağlesef bu saatten sonra bişey beklenmezz:confused:[/B]
|
[QUOTE=SİVAS ULAN 58;698946]nereye dönüyo kardeşim bitmiş mehmet artık eneramo mükemmeldi bugün seneye daha iyi olacak mehmet gönderilmeli devre arasında takım onsuz çok daha iyi[/QUOTE]
kardeş ses çıkarmada bir ay uzak dursun takımda şu adam |
Adam zaten teknik kapasitesi sınırlı ve ağır bir futbolcuydu, bir de uzun süre sakatlıktan dolayı oynamadığından neredeyse tamamen bitti. En doğrusu duygusal davranmayıp,emeklerinden dolayı teşekkür edip, sezon sonu takımdan göndermektir.
|
Mehmet yıldız aşkı için kümeyi garantiledik. DEFOLL GİT ARTIK.
|
Mehmet YILDIZ ve Sedat BAYRAK takımdan kovulmadıkça.küme düşmeye mahkumuz haberiniz ola.
|
[B]Mehmet olunca Takım gerçekten bir kişi eksik oynuyor takıma yarar sağlamıyor bi süre dinlendirilmesi çok iyi olur [/B]
|
Mehmet sana bir plastik top vereyim onunla oyna.Yanına da Sedat denen o herifide al.Çünkü siz başka işe yaramazsınız.
|
Ha unuttum Rıza efendi de size taktik versin.
|
ŞİMDİ MEHMET YILDIZI çok eleştiren arkadaşlara hak vermemek elde değil,eski mehmet yıldızı hepimiz çok özledik,vakit daraldı artık,ben mehmet yıldızdan golcü olarak yararlanacağımıza inanmıyorum,zaten durum ortada 24 haftada 1 penaltıdan 2 gol atması herşeyi anlatıyor,mehmet yıldız bu takımda yine oynar,mehmet nasın yerine ,orta sahada forvete destek için yararlı olur,mehmet nas gibi dağlara ortayapmaz,seyirciye şut çekmez enazından,bide mehmeti uyarmak lazım,arkadaşlarına çok bağırıyor moral bozuyor.umarım lgin bundan sonraki bölümünde eski mehmeti izleriz.
|
sedat mehmet yıldız ve mehmet nas bu adamlar bu kadroda oldugu müddetçe ben bu liğ de kalmaktan vazgeçtim allah korusun düşmeyiz inşallah ama bunlar varsa herşey ortada 2.liğ bizi bekliyor
|
mehmet yildizi iyi oldugu zamanlarinda bence cok abarttik adam fiziye dayali oynuyordu oda olmayinca bos yetenek desen hic yok akildesen oda yetenek olmadigi icin yok baskalarini bilmem ama benim gozumde siradan bir oyuncu bukadar sans verilmesi bence cok yanlis mehmetden daha iyi yedek oyuncularimiz varken
|
arkadas sen isbirlikcımısın bu sozlerını mehmet hak etmıyor.o ne bır yıldızımız ne de kaptanımız.artık dotunu kaldırmayın bu adamın.
|
Mehmet'ten rica-mica yok.Sopayı eline alıp kovalayacaksın.yok sa gideceği yok.İstenmiyorsun.
|
[B]Belkide en büyük hatayı burada yapıyoruz..ESKİDEN iyi olan futbolcuların tekrar iyi olmasını beklerken..[/B]
|
[QUOTE=stain;698937]Sivassporumuzun aldığı mağlubiyete mi üzülelim yada kaçırdığımız galibiyetlere mi ?
Sivassporumuz inş daha güzel günlere gidecek vede bizi götürecek gibi bir duruş sergiliyorken tekniktrektörümüzde bizi umutlandırmıyor değil teknik trektörümüz sayın rıza çalımbay takımımıza özellikle sezonun 2. yarısı başladığından itibaren göze hoş gelecek futbol oynatıyor ve gerçekten biz mutlu oluyoruz ve umut doluyoruz yanlız sivassporumuzdaki oyuncu değişikliklerini bazen biz tafartar olarak anlayamıyoruz takımımızın kaptanı mehmet yıldızımız ağır bir sakatlık süreci geçirdikten sonra takımımıza döndü ve bir daha eski formunu yakalayamadı bu gerçek bütün taraftarımızı üzerken kaptanımızıda üzüyordur diye düşünüyoruz mehmet yıldızımız nekadar çok iyi niyetle çabalasada olmuyor biz bunun farkındayız benim kanaatimce mehmet yıldız en az 2-3 maç dinlendirilmeli hem zihinsel hemde fiziksel olarak güçlenip takımda yine vazgeçilmezimiz olmalı mehmet yıldız tam olarak hazır değilken oynatılması hem bizi üzüyor hemde mehmet yıldızı yıpratıyor bu yüzden mehmet yıldızın maçlarda hazır olmadığı müddetçe oynatılmamasını istiyoruz hazır olunca banko oynamasını istemekteyiz bir gereçk varki mehmet şuan takımımızı eksik oynatıyor vede biz mehmetin biran önce forma girip bizi eksik oynatan mehmet değilde rakip defansların korkulu rüyası olan mehmet olmasını temenni ediyoruz bugün sivasspor efsanesi varsa bunda mehmetin emeklerini görmezden gelmek terbiyesizliktir ayıptır mehmet yıldızdan bir ricamız olacak biran önce takımımızın sana ihtiyacı olduğu bu günlerde özlettiğin yıldızımız olarak dön inşallah kaptanımız yıldızımız aramıza katılır[/QUOTE] TAKIMIN ARTIK MEHMETE İHTİYACI YOK. BİR AN ÖNCE EMEKLERİ İÇİN TŞK EDİLEREK YOLLARIN AYRILMASI LAZIM. RIZA HOCADA MEHMETİ MECBUR OYNATACAK ÇÜNKÜ MEHMETİ OYNATMAYAN HOCA GİDER. YOKSA DİKKAT EDİN MEHMET OYUNA GİRDİ 2 TANE TOP SAKLAYACAK DİYE KAÇ ATAK BİTTİ. |
M.Yildiz oyuna girdigi zaman rakip antrenörler mutlaka bir oh cekiyorlar.Onunla takim zaten eksik oynuyor.Top kaybediyor.Bu is sana göre degil,bunu gör .Sedat´la el ele tutusun,bu klübü terkedin.Topu rakibe pas gibi bir defans oyuncusuna bizim ihtiyacimiz yok.
|
[QUOTE=58MUAMMER58;698986]ŞİMDİ MEHMET YILDIZI çok eleştiren arkadaşlara hak vermemek elde değil,eski mehmet yıldızı hepimiz çok özledik,vakit daraldı artık,ben mehmet yıldızdan golcü olarak yararlanacağımıza inanmıyorum,zaten durum ortada 24 haftada 1 penaltıdan 2 gol atması herşeyi anlatıyor,mehmet yıldız bu takımda yine oynar,mehmet nasın yerine ,orta sahada forvete destek için yararlı olur,mehmet nas gibi dağlara ortayapmaz,seyirciye şut çekmez enazından,bide mehmeti uyarmak lazım,arkadaşlarına çok bağırıyor moral bozuyor.umarım lgin bundan sonraki bölümünde eski mehmeti izleriz.[/QUOTE]
Güzel diyorsunda M.Yıldız şu anki sistemin adamı değil.Önceden Sivasspor pas yaparak mı oynuyordu yoksa uzun toplarlamı ,mehmet uzun top adamı top ayağını gelir , geriden oyuncular gelene kadar ayağında tutat pasını verir golü atar yada attırırdı.Şimdi mehmet bu taktiğe ayak uyduramaz.hiçbir takımdada oynayamaz.Bunu herkesin anlaması lazım.Adamda fizik dışında bir yetenek yok.. Saygılarımla |
mehmet iyi niyetli olabilir ama şu anki formu onu zorluyor o da varlık gösteremeyince agreşifleşiyor saha içersinde arkadaşlarına dalaşıyor olmadık işler yapıyor bu serzon daha hiç adam geçemedi bizim bildigimiz mehmet adamı sırtına alıyor öyle koşuyordu
şu an yapabilecek tek çare dinlendirilecek veya takıma faydaSAĞLAYIM DİYORSA SEDATI DÖVSÜN su zor durumumuzda takımın eksik oynamasından öteye gitmiyor mümkünse sedatıda alsın tatile gitsinler |
adam bank asyada oynamak istiyor ama takımı da götürmek istiyor
|
Hemen ardından Gökhan Bozkaya ile birlikte Antalyaspor’a transfer olan oyuncu Akdeniz ekibinde “Bundan futbolcu olmaz” deyip, gönderilmiştir.Bilin bakalım kim bu oyuncu:D:D:D
|
Arkadaşşlar bu kadar ağır laflar etmek yakışmaz, tamam şu anda mehmet çok kötü bende beğenmiyorum, ama bu kadar ağır laflara gerek yok, bunu rıza hoca anlayıp bir kaç hafta takıma almayarak hırslandırıp dinlendirmeli, iyi niyetli olarak hırs yapıyor oda stres ve zhinzel yorgunluğa yol açıyor, bence bir kaç hafta dinlendirilmeli ama bunu dışındaki ağır laflar yanlış ve bizim vefamıza yakışmaz
|
Arkadaşlar bırakın artık Mehmeti,her mağlubiyetten sonra eleştirmeyi ağır hakaretler etmeyi,oynasada oynamasada bütün okları mehmete çevirmenin ne anlamı var.Sorun sistemde zaten .Takımın antronörü var,değerlendirecek olanda odur.Biz Mehmeti Vierri diye diye yıldızlaştırmıştık.siz eleştire eleştire bitirdiniz.Adam takım kaptanı konuşuyor ,kızıyor eleştiriyorsunuz,konuşmuyor yine eleştiriyorsunuz.Takımın hepsi mükemmel bir mehmetmi takımı yıkıyor bırakın artık bu egoistlikleri
|
mehmetle sivasspor bir kisi eksik gibi oynuyor pas vermek yerine hem rakiple hemde topla topu kaptirana kadar mücadele ediyor sampiyonluga oynadigimiz dönemde oyun sistemi mehmetin üzerine idi simdi o sistem degisti mehmet onu hala beynine yerlestirememis o günlerdeki gibi oynamak istiyor artik pas yapan gol attiran savunma yapan biri olmalisin mehmet.
|
[QUOTE=58_babacan_58;698941][B][CENTER][COLOR="Red"]aldığı bütün topları öldürüyor 2 adım sürüyor sonra topa basıp topu kaptırıyor,golde atamıyor zaten,en iyisi sezon sonuna kadar dinlendirmek,çünkü mehmetle 1 kişi eksik oynuyoruz onada yazık bizede yazık...[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
aynen. Oynamasın kardeşim kimse takımdan değerli değil hizmetleri için teşekkür edip yol gosterecen |
tek mehmet ile is bitse, sedat ve hayrettin birer bomba hemde pimi cekilmis ne zaman patlayacagi belli degil !!!!
|
Sadece Mehmet Yildiz degil, Mehmet Nas da...
|
[QUOTE=tugrulist;699033]Hemen ardından Gökhan Bozkaya ile birlikte Antalyaspor’a transfer olan oyuncu Akdeniz ekibinde “Bundan futbolcu olmaz” deyip, gönderilmiştir.Bilin bakalım kim bu oyuncu:D:D:D[/QUOTE]
[B]şimdiki performansı mehmet yıldızın çok kötü...bana göre ilk 11 in değil 16 kişilik kadronun oyuncusu değil mehmet yıldız...ama şu anki performansı ile!!!!!!!!!!!! Ancak 2 sene şampiyonluğa oynadığımız zaman mehmet yıldız takımın kilit oyuncusuydu...onun sayesinde çok maçta sevindik...zamanında mehmet i satmayız diye forumda konu açıldı...o zaman hiç aklımıza gelmedi antalyasporun bu adamdan futbolcu olmaz deyişi!!!!!!!![/B] |
arkadaslar benim de mehmet yildizdan tek istegim artik basini asagiya egip de oynamasin o nasil bir tarz etrafina bak ve dogru duzgun oyna yok yok bence artik sivassspordan git bee kocum bu da bir hizmet;)
|
mehmetten ricamız lütfen gidermisin takımımızdan.....:mad:
|
sıcak bi yerlerde tatile çık yıldız topla kumlarda güreşirsin
verimli pozitif oynamıyorsun kabul et futbolcular olgunlaştıkça olumlu işler yapar genelde ama sen dahada garip işler yapar oldun topu göğsüne istemenden ve ezip faul beklemekten başka bi hareketin akılda kalmaz oldu düzelene kadar sivasspora tek faydalı yapacağın iş kenarda oturmak yeniden yıldızın parlayacaksa takıma yaptığın katkıyla parlayacaktır . kendinle değil takımla oyna |
nankörlüğe gerek yok. mehmet formsuzdur dinlendirilmesi gerekir. ama bu şekilde defol git gibi lafları hak etmiyor.
şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemlerde bu takımın beyniydi o. şimdi defol laflarını hiç hak etmiyor! |
bazi simgeler vardir o simgeleri ne para ne perfprmans siler MEHMET YILDIZ bizim sembolumuzdür iyi olsun kötp olsun herzaman basimizin üstpnde yeri varr
|
m.yıldızı suçlamak bu işin basiti.
adam formsuzsa ona forma verip onu bitiren asıl suçludur. |
m.yıldız taraftarlarımızn bu kadar aşağılaması bize yakışmıyor.sivassporun sembol futbolcularından,efsanelerinden brir mehemet yıldızıdr.
|
Mehmet yıldızın takımı 1 kisi eksik oynattıgı yetmezmiş gibi rakibede çalışır oldu devamlı pas hataları topa vurmaya dermanı yok adamın..takımın dengelerinide bozuyo istiyoki her topu bana atın mehmet oynamadgı zaman ilerde top öldürmüyoruz..sezon sonuna kadar dinlendirilmesi gerekiyo..
|
Mehmet Yildizin bir an once takimdan kesilmesi lazim aldigi her topu kaptiriyor 2 metre yanina pas veremeyen birisinin takimda isinin olmamasi kanaitindeyim.Gecmiste iyi seyler yapmistir hizmetlerine tesekkur edip gondermemiz lazim.Hollandadaki hazirlik kampinda 4 hazirlik macina gittim, gozlemledigim kadariyla cok agir abi takiliyor takimin kulhanbeyi herkese birseyler emrediyor takimin herseyini bozuyor, ben sahis olarak hareketlerinden cok rahatsiz oldum bir an once gitmesi lazim yolun acik olsun kaptan sana gule gule,,,,
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:37. |