![]() |
Kayseri maçı Abdullah Yılmaz'ın!
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/10/1933.jpg[/img][/url]
Sivasspor'un pazar akşamı kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçını Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Yılmaz yönetecek. Daha önce Sivasspor'un oynadığı 6 maçta düdük çalan Abdullah Yılmaz,genellikle Sivasspor taraftarının istemediği bir hakem olarak biliniyor! [B]Yılmaz'ın düdük çaldığı Sivasspor maçları şöyle;[/B] Sivasspor-Konyaspor 1-0 Bursaspor- Sivasspor 3-0 A.Gücü -Sivasspor 2-3 Denizli - Sivasspor 1-1 İnegöl-Sivas (Kupa) 3-1 Bursaspor-Sivasspor 1-3 [B]Haftanın maçları ve hakemleri;[/B] [B]Yarın:[/B] 20.00 Manisaspor-Beşiktaş: Barış Şimşek 12 Mart Cumartesi: 14.00 Karabükspor-Bursaspor: Cüneyt Çakır 16.00 İstanbul BB-Eskişehirspor: Suat Arslanboğa 19.00 Trabzonspor-Kasımpaşa: Kuddusi Müftüoğlu [B]13 Mart Pazar:[/B] 13.30 Antalyaspor-Gençlerbirliği: Hüseyin Göçek 15.00 Ankaragücü-Galatasaray: Halis Özkahya 15.30 Bucaspor-Gaziantepspor: Yunus Yıldırım 17.30 Sivasspor-Kayserispor: Abdullah Yılmaz 19.00 Fenerbahçe-Konyaspor: Bülent Yıldırım Hürdoğan |
Cevap: Kayseri maçı Abdullah Yılmaz'ın!
Manidar! Böyle sıkıntılı bir dönemde tam da bu maça verilmiş!
|
A.Yilmaz´in macimiza verilmesi kadar,Manisa bölgesi hakemi Yunus Yildirim´in Buca-Gaziantep macina verilmesi olayida okadar üzücü bir olay.Altindan bir capanoglu cikmaz umarim.
|
Eyvah eyvah! Yandığımızın resmidir bu.Artık Kayserispor maçından ümidimi kestim.
|
oyna yen hakem bir şey yapamaz
|
inşallah guzel bir maç yönetir bizim taraftarlar olarak kayırma yapmasını istemiyoruz sadece hakkımız neyse onun bize verilmesini istiyoruz biz güçlü bir takımız ve kazanmak zorundayız inşallah hakemin yanlış kararları olmaz..
|
Eyyamcı bir hakem. Hepimiz endişeliyiz ama artık bu maçta hakkaniyetle görevini yapmasını bekliyoruz. Gördüğünü çalsa yeter. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.
AYK |
[B][COLOR="DarkRed"]Maçı doğru düzgün yönetsinde gerisi önemli değil.Gerisini bizim halletmemiz lazım.. :)[/COLOR][/B]
|
valla bu MHK bizle resmen dalga geçiyor
bunlara inat orta sahayı defansı saglama alıp atabilirsek atacagımız bir maç olur çünkü hakem dahada kinlenmiş olarak gelecek maça birde ne gariptir manisa bölgesi hakemi bucanın maçına veriliyor bunları yönetim bazında ele almalıyız çünkü bize yapılanler bilinçli hareketler görüyoruz trabzonlular bir aydır hakemlere söylemediklerini bırakmıyorlar yinede kollanıyorlar gördük son beşiktaş maçı manisamaçı son dakika adamın gözünün önünde vermiyor penaltıyı bu liği hakemler belirliyor gerçek olan bu adamın bir hatası koca camialara trilyonların hebaolması bu kadar ucuzmu bu hakem geçen sene denizlide bizi biçmeseydi takımın güveni gelecekti orda bir tırpanlaı ondan beri belimizi dogrultamadık birde bu maçta biz taraftarlara düşen görev hiç susmayacagız en ufak bir aleyte faule şuna buna hemen yuhlayıp ıslıklamamız lazım meydanı hakeme bırakmamamız lazım hakem kenarda inançlı seyirciyi görürse biraz zorlanır verdiği kararlarda biz ses çıkarmazsak oda istediğini yapar sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur |
Ya sabır 2 haftadır baş belalarımız veriliyo maçlarımıza.hayırdır insallah zorlu kayserinin yanı sıra hakemide alt etmemiz gerekecek..
|
hakemide yenecez bu maçta nası konyayı yendiysek kayseriyide yenmemiz lazım hakem bahane edilemez
|
[B]Sivasspor yönetimini bu kritik maçta bu yanlı hakemin atanmasına göz yumdugu için ilk kez kınıyorum...[/B]
|
Bunun adı derbi - Kim kime güm güme yani.
Sonuç: Belli değil. Hakem: İyi. |
Hakemi de yeneceğiz.
|
ALLAHIN İZNİYLE BU MAÇI ALIRIZ.
SENE BAŞI İTİBARİ İLE TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU VE MERKEZ HAKEM KURULU HATALAR ZİNCİRİNİ BİLEREK VEYA BİLMEYEREK YAPMIŞTIR. ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR VE SİVASLI OLARAK TAKIMIMIZI HER TÜRLÜ SONUÇTA DESTEKLEMEKTİR. |
bu hakem çok hakkımızı yedi
|
hiç bu maça bu tarafalı hakem atanırmı yeminle bunlar bize düşman bu hakem hiç bir maçta sivas lehine faul çalmamıştır mhk hakem atamıyı bilmiyor yeter mhk yeter
|
Hakemlerden bu kadar canımız yanarken bu maça bu adamın verilmesi... TFF ve MHK bitmiştir. Acil olarak yenilenmesi lazım. Geçen trabzon macında da 4 hakemin 2 si izmir bölgesydi. Bucaspor kümede kalma savaşında Sivasın rakibiyken iki izmir bölgesi hakemi verilmesi. Simdi Abdullah Yılmaz gibi Sivasspor düşmanı olan malum denizli macının hakeminin verilmesi.. Yönetimimiz ve sehrin ileri gelenleri neyi bekliyorlar anlamak mümkün degil.
|
SİVASSPOR-KAYSERİSPOR
Abdullah Yılmaz Trabzon Selçuk Kaya Balıkesir Serkan Akal Zonguldak Zafer Demir Malatya BUCASPOR-GAZİANTEPSPOR Yunus Yıldırım Manisa Gökhan Memişoğlu Muğla Erdem Bayık İstanbul Çağatay Şahan Manisa Buca maçına Manisalı iki hakem Sivas maçına trabzonlu hakem olacak iş değil.. |
ben bu hakemı oldu bııtı sevmıyorum saten
|
GEÇEN HAFTADA fırat aydunustan korkuyorduk,iyi maç yönetti,sonuca etki etmedi,inşallah bu abdullah hocada iyi yönetir,açık konuşmak gerekirse,geçen yıl denizlide attığımız golü vermedikten sonra ,bu hakeme güvenim kalmadı,umarım adaletli maç yönetir,eğer kazanmak istiyorsak hakemide yenmemiz gerekiyor.ligin son haftaları yaklaştıkça,mhk nin daha dikkatli atama yapması gerekiyor,buca maçına manisalı hakemin,sivas maçınada bu abdullah hocanın atanmasını tesadüf olarak değil, kasıt olduğuna inanıyorum.
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu hakeme hiç içim ısınmıyor.Büyük ihtimal trabzonlu olduğundandır.
Bu maçta atmosferin etkisi onu çok etkileyecek. Bu yüzden maçta bize karşı fazla düdük çalacağını sanmıyorum. İnşallah güzel bir maç yönetir. [/B][/FONT][/COLOR] |
trabzon bölgesi denince aten büsbütün gıcık oluyorum.kesin satar bu adam.
|
[QUOTE=ressam58;700278]trabzon bölgesi denince aten büsbütün gıcık oluyorum.kesin satar bu adam.[/QUOTE]
[COLOR="black"][FONT="Comic Sans MS"][B]O kadarda karamsar olmayın.[/B][/FONT][/COLOR] |
bolgesı yeter gıcık kapmak için :mad:
|
Su Trabzonludan ne Hayir gelcek yaaaa offf dogru düzgün Hakemmi kalmadi Ülkede:mad:
|
bu bir komplomu ya baya bir turk filmine cevirdiler nayi nolamaz yaa:D
|
hayırlısı olacaktır inş. bu maçı alacaaz . inş..
|
Külliyen yandık ..
|
taraftarlar olarak maçı bilinçle izleyelim ve takımımıza destek olalım.abdullah yılmaz denizli de gerçekten bizi yendirmeye çok çalıştı.umarım bu maçta gördüğünü çalar
|
cok karaktersiz bir hakem kendisini hic sevmem inadina sivasspor un kritik maclarina vermeleri bu mhk nin ve federasyonun oyunu degilde ne peki ?!....
|
arkadaşlar. benim tek ricam hakem kötü kararlar verdiğinde hakeme küfür etmeyin. farkında olmuyoruz ama küfür ederek takımımıza zarar veriyoruz. bütün maçlarımızda taraftarımızın en az bir kez "i. hakem" bağırışlarını duyuyoruz. yiğidolara yakışmıyor küfür etmek.
kaldı ki birisi size küfür etse, "sen küfür ediyorsun bana, o zaman ben senin istediğin gibi davranayım" der misiniz, aksine daha çok zıtlaşırsınız. sadece kendimize kaybettiriyoruz küfür ile. bu işin yolu ıslıklamaktır.. |
ayrıca ben arkadaşlara sormak istiyorum, hangi hakem maçı yönetse birileri federasyona atıp tutuyor. haklı da olabilirler, ancak lütfen bir hakem listesi çıkartın ve sonra şu hakem maçımızı yönettiği zaman kazanıyoruz diyelim. ona göre taraftar olarak şu hakemi istiyoruz diye baskı yapalım.
şuan yaptığımız bütün hakemleri yuhalamak. kim gelirse gelsin yuhalayacak durumdayız. bizim de taraftar olarak sevdiğimiz hakemler olmalı. yeri gelince bu adamları maça hakem yapabilmek için baskı uygulayabiliyor olmalıyız. |
[B]ne kadar basit işlerle ugraşıyoruz hadi bu hakem kötü peki bu hakemle maç kazandıgım zaman hakeme niye kimse bişey denmiyor takım güzel oynayınca gol atınca herşey güzel takım yenilince suçlu hep hakem peki bu başarısızlıkda ruhsuz topçular maçı ve kadroyu okuyamayan bir beceriksiz teknik adam dengesiz adamlrı transfer eden beceriksiz yönetim takımın içinde kötü gidişatta parmagı olab topçuları takımda tutmaya devam eden yönetimin hiç mi etkisi yok[/B]
|
bence en iyi niyetli hakemlerden biri sivassporun hakkini yiyecegini zannetmiyorum,yeterki sivasspor kendine yakisir sekilde oynasin
|
ilginctir trabzondan 2 tane haken cikiyorda koskoca 7 milyonluk sivastan birtanedemi hakem cikmamis cok üzücü :mad:
|
Bizde idareci yeteneği yok da ondan:D:D:D
|
[QUOTE=4eylül;700115]oyna yen hakem bir şey yapamaz[/QUOTE]
Mİ ? ACABA !!!! |
hakem abdullah yılmazıda tebrik etmeden geçmeyeceğim yardımcılarıyla beraber çok iyi bir maç çıkartdılar bizleri şaşırtdılar:)
|
Hakemler beklenenin ötesinde cok iyiydiler.Kadir´ín sari karti hakliydi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |