![]() |
Sivasspor 1-0 Kayserispor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svskay.jpg[/IMG]
[B]Sivasspor' un zorlu bir mücadelesinin maç esnasında canlı dakikalar....[/B] |
Cevap: Sivasspor-Kayserispor
işte bu.. helal olsun.. tam kafamdaki kadro.. sedat yok.. mehmet yok.. kamanan bu maçta çok iyi işler yapacaktır demedi demeyin..
maç sonu yine burdayım.. |
[B]Şu Eneramoya bi türlü ısınamadım :confused:[/B]
|
[B]Bu maçı 3-2 alırız diyorum.İnşaallah yanılmam.[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Şuan bir şey diyemiyorum.Kadro, muhtemel çünkü.
Bakalım hayırlısı inşALLAH sahadan güzel bir galibiyet ile ayrılırız.[/COLOR][/B] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Evimizde oynayacağımız bütün maçları kazanmamız lazım,rakip kim olursa olsun takım oyunu oynayıp 3 puanı almamız lazım,zaten deplasmandan puan çıkaramıyoruz,o yüzden bugün taraftar desteğiylede takımı ateşleyip 3 puana uzanan taraf biz oluruz inşallahh....[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Antep maçını unuttursunlar bize..
|
Cevap: Sivasspor Kayserispor
allah yardımcımız olsun dualarımız sizinle insallah 3 puan bizim olacak
|
kamanan ilk 11de oynayacak formda değilki ilk 11de başlasın
|
Maça az kaldı. Stada gitmek için yola çıkıyoruz artık. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Daha iyi konsantre olan,daha az hata yapanın olacak maç.
Futbolculardan dileğim: Erman:Hamidou'yu şutlarla yokla,sektireceği toplarda da fırsatçılığını göster Grosicki: Öldürücü deparlarını ve defans arkasına sarkmanı bekliyrum. Eneramo: Defanstan iki işiyi meşgul edip, iyi toplar indirmelisin. Cihan: Orta sahadan hücumu başlatıp,verkaç, duvar pası gibi top organizasyonları yapacaksın. Kadir ve Mehmet Nas: Zianiye adım attırmayacak. Ortadan gelmelerine izin vermeyeceksiniz. Hayrettin(Ziya): Mehmet Eren ve Kujoviç karısında sağlam duracak, gereksiz fauller yapmayacaksın Uğur: Amrabat'ı çizgiye mahkum edecek,kaleye yalaştırmayacaksın. Sedat: Manisaspor maçında hem defansı toparlayıp, hem de geriden takımı iyi hücuma kaldırmıştın, gene bekliyorum. Navratil: Forvetlerin senden korkması gerek. Korcan(Kamenar): Sivassporumuzun kalesi emin ellerde mi yoksa sezon sonu toptan mı değişeceksiniz artık belli olacak. Bir fazla gol atalım, galibiyet bizim olsun! |
4-1 alablrz Grosicki ve Erman çok iyi anlaşıyorlar savunma arkasına Erman atacak Grosicki koşacak öle çok gol buluruz.
|
haydi Sivassporum sirala golleri.sevindir bizi.
|
RIZA HOCANIN KADROSU ,GALİBİYETE ŞARTLANMIŞ OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ,BENCE KAMANAN 2.YARIDA RAKİP YORULMUŞKEN GİRSE DAHA FAYDALI OLUR,RADA YADA KEİTA OYNASA İYİOLURDU,HAYIRLISI OLSUN YİNEDE KAZANACAĞIMIZDAN KUŞKUM YOK .
|
[B]Bu macın üst olacagı hemen hemen garanti.Tahminim 3-2 ve ya 4-2 alırız diye umuyorum.[/B]
|
[QUOTE=burakkova;700642]işte bu.. helal olsun.. tam kafamdaki kadro.. sedat yok.. mehmet yok.. kamanan bu maçta çok iyi işler yapacaktır demedi demeyin..
maç sonu yine burdayım..[/QUOTE] kafandaki kadroda korcan erman mehmet nas olması ne kotu keske bunların yerıne lubos cihan keita olsaymısda kadro tam olsaymıs lubos ıyımı kotumu bılmıyorum ama korcandan ıyı olduguna ınanıyorum |
[QUOTE=Mamadou Diallo;700661]4-1 alablrz Grosicki ve Erman çok iyi anlaşıyorlar savunma arkasına Erman atacak Grosicki koşacak öle çok gol buluruz.[/QUOTE]
ilk defa senden duyuyorum ermanın bırı ıle ıyı anlastıgını ben bu adamı tam bır bencıl egoıst ve kendınden baska bırsey dusunmeyen bırı olarak goruyorum ıns dedıgın gıbı cıkarda ıyı anlasırlar |
Sedat oynarsa en az iki tane gol yeriz...
Bu durumda en az 3 tane atmamız lazım... Bu sebeple Grosicki,Erman ve Eneramo'ya çook iş düşüyor! |
sivasspora başarılar.yozgattan selamlar.haydı yiğidolar maça gidin sivassporumuzu destekleyin.
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;700659]Maça az kaldı. Stada gitmek için yola çıkıyoruz artık. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Daha iyi konsantre olan,daha az hata yapanın olacak maç.
Futbolculardan dileğim: Erman:Hamidou'yu şutlarla yokla,sektireceği toplarda da fırsatçılığını göster Grosicki: Öldürücü deparlarını ve defans arkasına sarkmanı bekliyrum. Eneramo: Defanstan iki işiyi meşgul edip, iyi toplar indirmelisin. Cihan: Orta sahadan hücumu başlatıp,verkaç, duvar pası gibi top organizasyonları yapacaksın. Kadir ve Mehmet Nas: Zianiye adım attırmayacak. Ortadan gelmelerine izin vermeyeceksiniz. Hayrettin(Ziya): Mehmet Eren ve Kujoviç karısında sağlam duracak, gereksiz fauller yapmayacaksın Uğur: Amrabat'ı çizgiye mahkum edecek,kaleye yalaştırmayacaksın. Sedat: Manisaspor maçında hem defansı toparlayıp, hem de geriden takımı iyi hücuma kaldırmıştın, gene bekliyorum. Navratil: Forvetlerin senden korkması gerek. Korcan(Kamenar): Sivassporumuzun kalesi emin ellerde mi yoksa sezon sonu toptan mı değişeceksiniz artık belli olacak. Bir fazla gol atalım, galibiyet bizim olsun![/QUOTE] beklentılerının hepsıne canı gonulden katıldım lakın Sedat: Manisaspor maçında hem defansı toparlayıp, hem de geriden takımı iyi hücuma kaldırmıştın, gene bekliyorum. buna ınanamıyorum sedat boyle bır sey yaptımı gercekten ? |
KORCANIN KALEMİZDE OLDUGU HER MAC YENİLİORUZ ...........
|
İstanbuldan sevgiler Sivas ıma
|
Cevap: Sivasspor - Kayserispor
alacaz bu macı arkadaslar ıvanos takımın göbeğinde bu mac bizimdir en azından sedat yok mehmet yok bu takım kaysetrıyı yener dıyorum baska bırsey demıyorum
|
Bucanın kazanıyor olması kötü oldu. Bu maçı kazanmakdan başka çaremiz kalmadı.
|
valla öyle uçmaya gerek yok 1-0 olsun yeter ki bizim olsun
|
bucaspor söke söke maçı aldı.. oyuncularımız kazanma bilincindemi bakalım maç başlayınca göreceğiz.. bu maçta da saç baş yoldururlarsa artık ben ümidimi keserim.
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Kayserispor
Ş.refsiz G.Antepspor gidip Buca'ya yeniliyor, biz ne Buca'yı yenebiliriz nede Kayseri'yi... Şimdi göreceksiniz, nasıl yenileceğimizi. Tezgah kurulmuş bir kere neremizi yırtarsak yırtalım düşmekten kurtulamayacağız...
AYK |
pedriel ne ayak ilk 11 de ..bakalım görelim
|
[QUOTE=calipso;700691]pedriel ne ayak ilk 11 de ..bakalım görelim[/QUOTE]
neyse iyi bir ayakmış :D |
sıvas attı 1 0
|
[QUOTE=izmirliyigido;700690]Ş.refsiz G.Antepspor gidip Buca'ya yeniliyor, biz ne Buca'yı yenebiliriz nede Kayseri'yi... Şimdi göreceksiniz, nasıl yenileceğimizi. Tezgah kurulmuş bir kere neremizi yırtarsak yırtalım düşmekten kurtulamayacağız...
AYK[/QUOTE] Geçen hafta sedat denilen kazmanın yaptığı bireysel hatalar olmasa Sivas'ta yenebilirdi gaziantep'i Sivas'ın Bursa, Trabzın, Eskişehir ve GS maçlarından puan alalamamış olması tamamen Rıza Çalımbay'ın yanlış kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerinden kaynaklanıyor. Kayseri maçına Uğur Kavuk ve Mehmet Nas gibi adamlarla başlıyorsan zaten galibiyeti baştan riske ediyorsun demektir bence kimseyi suçlamaya gerek yok teknik kadro riskli işler yapıp oyuna zaten mağlüp başlıyor.. |
Cevap: Sivasspor 1-0 Kayserispor
link yok mu arkadaşlar
|
kim attı golü yazarsanız
bir de link tabi |
pedriel atti dak. 2
|
link yokmu arkadaşlar
|
arkadaşlar link var mı ? acil yazarsanız sevinirim
|
link yokmu arklar
|
helal olsun yiğidoya böyle devam maç bizim.grosicki çoşturacak:):):)
|
maçı izleyemiyoruz arkadaşlar link varsa paylaşalım lütfen ...
|
[URL=http://www.basvideoizle.com/949-sivasspor-kayserispor-maci-canli-izle-izle.html]Sivasspor Kayserispor Maçı Canlı izle[/URL]
|
[IMG]http://i4.ytimg.com/vi/o9K9nnLkRQU/default.jpg[/IMG]
[URL=http://www.basvideoizle.com/949-sivasspor-kayserispor-maci-canli-izle-izle.html]Sivasspor Kayserispor Maçı Canlı izle[/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |