SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bucaspor maçı kaderimiz olacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31475)

SivasSpor.Com 16.03.2011 07:41

Bucaspor maçı kaderimiz olacak

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27541&token=13694][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27541&token=13694[/img][/url]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay dün yaptığı açıklamada önemli konulara değindi. Sivasspor’un ligde kalacağını söyleyen Çalımbay bundan sonraki sürecin oldukca zorlu maçlarla devam edeceğini belirtti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay dün yaptığı açıklamada Bucaspor maçının kader maçı olduğunu söyledi.
TRT 1 televizyonuna konuşan Çalımbay, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı Feyyaz Uçar'ın sorularını cevapladı.
Son derece önemli açıklamalarda bulunan Çalımbay, "önümüzdeki Bucasspor maçı oldukça önemli.
Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız halinde çok önemli bir avantaj yakalayacağız" dedi.
Fikstür avantajları bulunduğunu söyleyen fakat ligdeki tüm maçların oldukça zorlu geçtiğini de belirten Çalımbay, "fikstür avantajı olmasına rağmen buna bakmayacağız. Çıkıp futbolumuzu oynamalıyız ve bu maçtan ne olursa olsun galibiyetle ayrılmalıyız. Her maçta galibiyetle ayrılmayı becerirsek ince hesaplara gerek kalmaz" dedi.
Kayserispor maçında takımın çok iyi futbol ortaya koyduğunu belirten Çalımbay, "alınan galibiyetten dolayı futbolcularımı tekrar tebrik ediyorum" dedi.

[B]KADİR'İN KART GÖRMESİ KÖTÜ OLDU[/B]
Takımda sakat futbolcuların iyileştiği, Abdurrahman ve Uğur'un antrenmanlara çıkarak takımla birlikte çalıştığını söyleyen Çalımbay, "Bucaspor maçında Kadir'in olmayışı kötü oldu.
Fakat onun yerine oynatacağımız oyuncumuz da çok faydalı işler çıkaracaktır" dedi.

[B]LİGDE KALACAĞIZ[/B]
Sivasspor'un şuanki amacının ligde kalmak olduğunu vurgulayan Çalımbay, "diğer takımlardan bir adım öndeyiz. Fakat oynadığımız lig öyle bir hal aldı ki her an sıralama değişebiliyor. Bunun için bir puanın bile çok önemi var. Ne kadar çok maç kazanırsak ligde kalırız. Amacımız Sivasspor'u bu yıl ligde bırakmak.
Önümüzdeki sezon zaten ilk 5'e oynayacak bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

[B]TARAFTARA TEŞEKKÜR[/B]
Kayserispor maçında taraftarların oldukça iyi destek verdiğini söyleyen Çalımbay, "onlara teşekkür ediyorum. Kayserispor maçında çok iyi iş çıkardılar. Oldukça güzel bir destek ile galip gelmesini bildik.
Taraftarlarımız kötü gün dostu. Her zaman yanımızda olduğu gibi inanıyorum ki bundan sonra da yanımızda olacaklar. Bize verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Sivas'ın Sesi

yigidoemirkan 16.03.2011 07:48

Cevap: Bucaspor maçı kaderimiz olacak

inşallah buca maçınıda alırızda korkulu rüya görmeyiz :D

Yusuf Çevik 16.03.2011 07:50

[B][COLOR="DarkRed"]Evet.Bucaspor maçı kader maçımız olacak.Bu maçı kazanmak için var gücümüzle mücadele etmemiz gerek.

inşALLAH sahadan galib ayrılan taraf biz oluruz...[/COLOR][/B]

ccey 16.03.2011 08:00

Bence önemli maç ama herşeyi buna bağlamamak gerek yenilsek bile 2 puanlık fark oluyor çok önemli değil kapanır, bu kadar abartıp baskı oluşturmayalım bence bucanın mutlak kazanması gereken maç onlar endişe etsin, biz temkinli olalım ancak germeye gerek yok

ZiDaNe58 16.03.2011 08:09

3 puanla dönecek güce sahibiz bucadan daha iyi durumdayız..deplasmanlardaki istatisliklerimiz hiçte iyi degil buca maçıyla birlikte kırarız şeytanın bacagını inşallah.

calipso 16.03.2011 08:39

[QUOTE]
Önümüzdeki sezon zaten ilk 5'e oynayacak bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.
[/QUOTE]

hocam ağzından bal damlıyor, bizimde arzuladığımız ve özlediğimiz de bu zaten

fatih585858 16.03.2011 09:15

Amacımız Sivasspor'u bu yıl ligde bırakmak.
Hocam sezon başında Mesut hoca'da böyle söylemişti. Tabi ki bilip bilmeden hocaya sallamak anlamsız olur, belki hoca transfer istedi, yönetim alamadı. Burada önemli olan inşallah ligte kaldıktan sonra, takımı iyi diye görmemek lazım , takımda futbolcular bakımından büyük bir değişime gitmek şart, yoksa yine geçen sezon sonunda yapılması gereken değişikler bu sezon sonunda da yapılmaz ise takımımız yine düşmemeye oynar. Durum apaçık ortada hocam sana güveniyoruz.

58_babacan_58 16.03.2011 09:48

[B][CENTER][COLOR="Red"]Çookk HAYATİİİ bir maç 15 puanlık maç bence,kaybedersek dünyamız yıkılır,kazanırsak dünyalar bizim olur,sakin olmamız lazım,inşallah gülen taraf biz oluruz..[/COLOR][/CENTER][/B]

İbrahim58070 16.03.2011 09:58

[B]Bu maç final niteliği taşıyor ama futbolculara bunu heyecanlı bir şekilde belirtilirse maçta stresli, panikatak bir oyun ile kontrolsüz hücüm sergilerler.[/B]O sebepten dolayı bu maça tıpkı Kayseri maçında olduğu gibi kontrollü bir futbol ile vede sakin,soğukkanlı,motive olmuş bir biçimde oynamaları [B]Sivas[/B] adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum.Bu mantık ve bilinçle Rıza Hoca takımı sahaya çıkarırsa en az 1 puan alırız.Buca yı da yabana atmayalım.Kadroları bizimkinden kötü ama taraftarı önünde ligde kalmak için onlardada stres olacaktır.Biz onların bu stresini lehimize çevirirsek sakin ve düşük tempoda oynarsak skoru kendi lehimize rahat çeviririz.

Saygılarımla...

Besyo_cu 16.03.2011 10:25

[B]Bu maç bizim için final maçı falan değil sadece sıradan bir maç. Asıl Buca için final niteliği taşıyor. Bu ve buna benzer haberler sadece bizim oyuncularımız üzerinde var olan baskıyı arttırır.

Bu haberin asılsız olduğunu düşünmek istiyorum çünkü Rıza Hoca gibi tecrübeli teknik adam kendi takımı değil rakip üzerinde baskı kurmak amacıyla hareket eder...[/B]

FéaRLéaS|cApTaN 16.03.2011 11:30

[B][/B] bu maçTan 3 puan aLack qücünDe biR takımımız oLduqunu düşünüyoRum. İnşaLLahta aLıRız..

Hadi yiqidom qösTeR kendini!..

eyupk 16.03.2011 11:36

benim gözümde asıl final maçı Buca maçı

FéaRLéaS|cApTaN 16.03.2011 11:46

hadi yiğidom qösTR kendini..

ZiDaNe58 16.03.2011 12:01

buca maçımız saat 17 den 19 00 a alınmış.

eyupk 16.03.2011 12:11

herzaman destekçiniziz hocam, sizleri çok seviyoruz lütfen buca maçını bizler için alın.

doktor38 16.03.2011 15:03

BU MAÇI ALACAK GÜÇTEYİZ AMA YİNEDE DEFANS GÜVENLİĞİNİ BIRAKMAMAK GEREK BENCE 1-5-4-1 OYNAMALIYIZ.OYUNU ORTA ALANA YIGIP SONRA GOLÜ BULURUZ AMA DEFANS 5 OLMALI.

ozledımeskıyı 16.03.2011 15:23

Bu maçta biz değil buca nın daha çok endişe etmesi lazım bence oyunu soğutup onların daha çok strese girip sonuca gitmeliyiz ama bizim takım pzisyonları cömertçe harcıyor bu plana da güven olmayabilir .

cılgınsivas58 16.03.2011 15:24

yenemiyorsan yenilme

MaXiMuM 16.03.2011 15:31

[I][B]İkili averajda hesaba katılırsa 7 puanlık bir maç.
Öncelikle kesinlikle YE NİL ME ME Lİ YİZ.
Yenersek çok yol kat etmiş olacağız.[/B][/I]

zgR 16.03.2011 15:49

galibiyet parolasiyla cikmamiz lazim sahaya,ama beraberlikte fena olmaz.panik yapmaya gerek yok.bucadan cok iyi takimiz kazanacagimiza takimimizda inanirsa bu is olur

SİVAS ULAN 58 16.03.2011 16:00

sana güveniyoruz hocam açıklamaların çok iyi gelecek adına çok önemli açıklamlaar inşallah bucayı yenecez

memocral 16.03.2011 17:14

önemli maç biz yenersek bu iş o sahada biter ama onlar yener veya berabere kalırsak sonuna kadar gider

B.DUMANLI 16.03.2011 17:56

Buca bu maca tecrübeli bir hakem istedigini MHK´ya yazili olarak bildirmis.Hem kendi ,hemde Sivas acisindan.Buca resmen politika yapiyor.Gecen hafta penaltiyi hakem vermedi ,Antep tarafindan bu olaya kimse agzini acmadi.Hani bir laf varya susma sustukca sira sana gelecek,insallah Antep günün birinde cok daha kötü durumlara düser.

burak58as553 16.03.2011 19:27

[B]Siz yeterki o formanın hakkını verin..Bizim canımız size feda olsun[/B]

FéaRLéaS|cApTaN 16.03.2011 20:12

[B]hadi qösTR kendıni yiğiDo'm![/B]

aozdemir 16.03.2011 20:26

bu maçı 2-1 alırız

58MUAMMER58 16.03.2011 21:42

BUCA MAÇI İKİ takım içinde çok önemli haftanın en önemli iki maçından biri,yalnız sivasspor için düşmek kalmak maçı değil,bucanın kendisahasında oynuyacağı 3 maçtan biri,diğeri ts ve fb maçı kalacak,sivassspor bu maçı alacak kapasitede takım, buca düşünsün,illede yenmek şart değil,yenilmeden dönmekde önemli,ALLH KORUSUN diyelimki yenildik,2 puan öne gecer fakat diğer haftalarda bu farkı kapatabiliriz,çok sorun etmemek gerekir.yinede yenersek çok harika olur ,kayseri maçını kazanacağımıza yürek ten inanmıştım kazandık,buca maçınıda kazanacağımıza yürekten inanıyorum,şöyle iki takımı gözümde tartıyorum,bizim takım daha güçlü,onlarda mendi ve beto var kaale alınacak oyuncu olarak,musa cezal,bizdede kadir yok,seyirci yönündende sıkıntımız olmayacak,hakemler adam gibi maç yönetirse işimiz daha kolaylaşır.İNŞALLAH KAZANIRIZ.

MaXiMuM 16.03.2011 22:51

[I][B]Bu maç Buca için kader maçı, bizim için değil. Yenildiklerinde her şey biter. Stresli taraf onlar olacaktır. O yüzden bu tür yorumlarla takımı germenin , strese sokmanın ne mantığı var anlamadım ...[/B][/I]

şarkışla 58 17.03.2011 00:04

Bu maç kimse için final değil ancak yenmek her zaman önemlidir.Haftaya bjk ile oynuyoruz.

ccey 17.03.2011 08:28

Bnce sakin olup sabırla sonuca gitmeliyiz, buca mutlak galibiyet için yüklenecek iyi kapanır ve hızlı çıkarsak mutlaka gol buluruz yeterki şu yan toplardan basit gol yemeyelim, bence tek forvet kamil olabilir ve ora alana yığınak yapmalıyız

58Sivaslilar 17.03.2011 17:50

sayn riza hoca siz sivasliyi sadece stadta izliyenler olarak görmeyin kendileri stadda olmasada gönülleri ve gözleri stadda olan millyonlarca sivasli sizinle beraberdi buca macinda ve diger maclardadaöyle olacaktir galibiyetin devami temmenimiz arzumuzdur ;)

58Sivaslilar 17.03.2011 17:58

DEFAAAAANSI saglam tutarsak bucayida yeneriz BESIKTASIDA DEFANS ve KALECI gözünü 4 ac evel allah alacaz bu maclari;)

58VoLkAn58 17.03.2011 18:09

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]İnşallah güzel bir futbol sergileyip bu maçtan galip ayrılırız.

Eğer ki yenilirsek ligden düşeceğiz diye bir kahide yok.Aramızdaki puan farkı sadece 2 olur.

Oldu ki biz yendik Buca'nın işi gerçekten zorlaşır.Çünkü aramızdaki puan farkı 4'e çıkar.Biz moral ve motivasyon sahibi olurken onlarda moral diye birşey kalmaz ki inşallah böyle olur. :)

Biz bu maçta yenilirsek kesinlikle oyuncuların morallari kalmayacaktır ama ben yinede Buca'yı geçeceğimizi düşünüyorum.Çünkü Buca ilerdeki haftalarda ağır yara alacaktır.Nedeni ise fikstürlerinin zorlaşması..[/B][/FONT][/COLOR]

Dark Force 17.03.2011 18:35

[B]Bucadan gol yemeyelim yeneriz yeterki gol yemeyelim.....ilk amaç gol yememek olmalı ....[/B]

ZiDaNe58 17.03.2011 18:44

27.ve 28.haftanın programı açıklandı..
27. HAFTA

2 Nisan 2011 Cumartesi
14.00 KDÇ Karabükspor - Gaziantepspor: Necmettin Şeyhoğlu
17.00 MKE Ankaracücü - Eskişehirspor: Ankara 19 Mayıs
16.00 Sivasspor - Beşiktaş: Sivas 4 Eylül
19.00 Trabzonspor - Konyaspor: Hüseyin Avni Aker

3 Nisan 2011 Pazar
14.00 Manisaspor - Gençlerbirliği: Manisa 19 Mayıs
16.00 Kayserispor - Kasımpaşa: Bş. Bld. Kadir Has
17.00 Büyükşehir Belediyespor - Bucaspor: Atatürk Olimpiyat
19. 00 Fenerbahçe - Bursaspor: FB Şükrü Saracoğlu

4 Nisan 2011 Pazartesi
20.00 MP Antalyaspor - Galatasaray: Mardan Antalyaspor

28. HAFTA

8 Nisan 2011 Cuma
20.00 Bursaspor - MP Antalyaspor: Bursa Atatürk

9 Nisan 2011 Cumartesi
14.00 Bucaspor-KDÇ Karabükspor: Yeni Buca
16.00 Konyaspor - Manisaspor: Bş. Bld. Atatürk
19.00 Eskişehirspor - Fenerbahçe: Eskişehir Atatürk

10 Nisan 2011 Pazar
14.00 B.ş. Belediyespor- Sivasspor: Atatürk Olimpiyat
14.00 Gaziantepspor - MKE Ankaragücü: Kamil Ocak
17.00 Gençlerbirliği - Kayserispor: Ankara 19 Mayıs
19.00 Galatasaray - Trabzonspor: Türk Telekom Arena

11 Nisan 2011 Pazartesi
20.00 Kasımpaşa -Beşiktaş: Recep Tayyip Erdoğan

kolukisa 17.03.2011 23:41

eger Sivasspor ligde kalmak istiyorsa elbette istiyor,bu maci sahahda aslanlar gibi mucadele edip üc puani alarak herkese göstersin,insallah hakemler konusunda cikan dedikodular dogru degildir,cikan dumlar insallah asilsizdir,hak eden úc puani alsin,Hollanda'dan selamlar.:rolleyes:

B.DUMANLI 18.03.2011 02:05

Her türlü masa oyunuda olsa mac 90 dakikadir.Mac bitmeden ve oynanmadan her türlü önceden alinmis masa basi oyunlari ne derce basarili our kestirmek güc.Ilk yarinin son macindada FB´ye karsi 1-0 yenilmis ve ogün bu yenilgiyi haketmemistik.Aziz Yildirim hakemlerin odasini basmis ,uyduruk bir faulle yenilmistik.Ogünde seyirci baskisi vardi.Onun icin seyirci baskisi okadar önemli degil,daha dogrusu profösyonel ayaklara sahipsek cikip futbollarini oynamalilar.Su anda rakip takimin seyircisini düsünecek zaman degil.Sadece bir sey hatirlatmak istiyorum teknik kadroya ,kadromuz Buca´nin kadrosundan cok üstün o zaman lütfen gerekeni yapin.

bahadır erdem 18.03.2011 07:54

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]Takımımız yenmek için oynayacak ama,acele etmemeli.Topu mümkün olduğunca ayağımızda tutmalıyız.Zaman zaman şuursuzca saldırıyoruz,hiç gerek yok.Çok hızlı oyuncularımız var bunu değerlendirmeliyiz.[/B][/COLOR][/FONT]

Rallim58 18.03.2011 09:08

Sivasspor'un şu ana kadar deplasmanda galibiyetinin bulunmadığını hatırlatan [B]Aybaba[/B], sözlerini şöyle sürdürdü: “[B]Bize karşı kapalı bir savunma ve önde tek forvetle, kanatlarda hızlı oyuncularla oynayacaklarını tahmin ediyoruz[/B], hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Sivasspor maçı en önemli maçlarımızdan biri. Oyuncularımızla barışan taraftarımızın desteğiyle müsabakadan en iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Sivasspor'u yenip bir adım öne çıkmak istiyoruz.”

Samet Aybaba, Sivasspor karşısında kazanmak için ne gerekirse onu yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Bu süreçte sakin olacak takım bir adım önde olacak. Maçın başında öne geçersek daha farklı bir müsabaka olabilir. Bu maçta alacağımız bir galibiyetle her şey belirlenmez, sadece bir adım öne çıkarız. Önümüzdeki süreçte İzmir'de oynayacağımız Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenebiliriz. Bizim durumumuzu içeride oynayacağımız maçlar tayin edecek. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını Buca Arena'da oynamak istiyorum. Bu maçlardan ortaya çıkacak hasılatı düşünecek bir durumumuz yok. Yöneticilerimizle konuşuyorum, Yeni Buca Stadı'nda her maç oynanabilir, şu ana kadar sorun çıkmadı, bundan sonra çıkacağını da düşünmüyorum.” dedi.

[B][I]Rakip takımın telaş içerisinde olduğu, bu açıklama ile ortada...
Panik olmayan, ayağında top tutup sakin olan tarafın kazanacağını düşünüyorum. Bucaspor tarafında; eski başkan - yeni Başkan tartışmaları, taraftarının futbolculara olan tepki ve kırgınlıkları vs. vs. bizim için avantaj olarak görülse de, biz arslanlar gibi mücadelemizi sürdürüp 3 puanı alan taraf olmalıyız. Tabi farklı oyunlara gelmez isek (Mesela Manisa bölgesi haklemi Yunus Yıldırım'ın penaltıyı ver(e)memesi, kırmızı kart göster(e)memesi gibi)..[/I][/B]

ccey 18.03.2011 10:06

Taktik belli, adamlar saldıracapğız diyor ama blöf yapıyor başıonda herkes birbirini tartacak, eğer saldırırlarsa biz kazanacağımız hızlı toplarla erken gol bulabiliriz, yerki futbolcularımız sakin olsun gereksiz fauller yapmasın, taraftar baskısı ile hakem erken kart göstermeye kalkabilir, savunma zaafımızı bildikleri için her topu ceza sahasına şişireceklerdir, rıza hoca sende bir süriz hazırla kamili tek forvet çıkar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15.