SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gelecek sezon hedef ilk 5 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31518)

SivasSpor.Com 24.03.2011 17:04

Gelecek sezon hedef ilk 5

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27610&token=22726][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27610&token=22726[/img][/url]

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, ''Sahamız ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz'' dedi.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Bucaspor maçında bu sene deplasmandaki ilk galibiyetlerini elde etmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bunu normal karşıladığını, çünkü daha önce de deplasmanda çok güzel maçlar oynadıklarını bildiren Çalımbay, ''Rahatlıkla kazanacağımız maçlar oynadık. Ama maalesef ya bizim hatalarımız, ya da şanssızlıklarımızdan dolayı kaybettik veya berabere kaldık'' diye konuştu.

Bu maçı almakla kesinlikle her şeyin bitmediğini, ancak iyi bir avantaj elde ettiklerini vurgulayan Çalımbay, ''Çünkü bizim oynayacağımız çok kritik 8 maç var. Diğer takımların da aynı şekilde kritik maçları var. Onun için ligin daha ne yukarıda, ne aşağıda ne olacağı belli değil. Bunun bilincindeyiz, kalan 8 maçımızı inşallah mükemmel şekilde bitireceğiz'' ifadesini kullandı.

Önlerinde zorlu bir Beşiktaş maçı olduğunu belirten Çalımbay, ''Tek hedefimiz galibiyet, başka bir düşüncemiz yok. Çünkü sahamız ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz'' dedi.

Taraftarlarına destekten dolayı teşekkür eden Rıza Çalımbay, ''Onları memnun etmek ve daha iyi duruma getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Göreve başladığımdan bu yana çok sıkıntılı günler yaşadık. Ama bundan sonra çok iyi olacağına inanıyorum. Ama işin ucunu kesinlikle bırakmayacağız. Bundan sonra daha disiplinli, daha dikkatli olacağız. Futbolcularıma sonuna kadar inanıyorum, güveniyorum. İlk maçımız Beşiktaş maçı. Tek düşüncemiz sahamızdan iyi bir şekilde ayrılmak'' ifadesini kullandı.

Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun başarılı olacağına inandığını vurgulayan Çalımbay, şöyle devam etti:

''Birisi benim doğduğum, büyüdüğüm yer Sivas, birisi de futbol olarak başladığım, bitirdiğim yer. Yani benim için ikisi de çok anlamlı. Ama şu anda önemli olan Sivasspor. Bizim mutlaka buradan galip çıkmamız gerekiyor. İnanılmaz derecede herkes varını yoğunu ortaya koyacak, biz oradan galip çıkacağız. Başka bir düşüncemiz yok. Ama tabi ki Beşiktaş iki hafta önceki Beşiktaş değil. Bu maç iki takım açısından da çok zor geçecek. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz, bu maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.''

[B]-GELECEK SEZON HEDEF İLK 5-[/B]

Şu an hedeflerinin bu seneyi atlatmak, kümede kalmak olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Ama bizim esas hedefimiz seneye. Bizim bu seneyi atlatmamız gerekiyor. Şu anda en küçük şeye dikkat etmemiz gerekiyor. 8 maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Öbür sene tabiki ilk 5'teyiz, yani tek hedef o, başka bir şey yok'' dedi.

Bu seneyi atlattıktan sonra gelecek sezon bu takımın ilk 5'e yüzde 99 gireceğine inandığını bildiren Çalımbay, gelecek yılla ilgili olarak altyapının da içinde bulunduğu projelerinin olduğunu kaydetti.

UEFA U21 Futbol Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçında yarın Sivas'ta Liechtenstein ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımının kentte bulunmasının da kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Çalımbay, taraftarlarından maçta milli takıma destek vermelerini istedi.

Yusuf Çevik 24.03.2011 17:25

Cevap: Gelecek sezon hedef ilk 5

[B][COLOR="DarkRed"]Hocam inşALLAH Allah`ın izniyle bu sezon lig de kalalım da inşALLAH gelecek sezona ilk 5 de oynarız.[/COLOR][/B]

muhsin koçak 24.03.2011 18:07

[B]Buca galibiyetiyle yolun büyük kısmını katettik,yinede temkinli olmakta fayda var elbette.Beşiktaş galibiyetimiz rakiplerin psikolojik olarak bütün direncini kıracaktır.:D[/B]

sivaslımuho 24.03.2011 18:16

insallah grosıckı eneramo nadvatım ve rada gıbı oyuncular transfer edersek kesın ılk 5 i zorlarız

58_babacan_58 24.03.2011 18:22

[B][CENTER][COLOR="Red"]Önce şu işi bi garantileyelim dereyi görmeden paçaları sıvalamak olmaz....[/COLOR][/CENTER][/B]

yigidoemirkan 24.03.2011 19:18

:D:rolleyes::)inşallah beşiktaş maçını alırızda hem yönetim hem taraftar hemde rıza hocamız tam anlamıyla kendine gelir beşiktaştan puan aldıktan sonra gerisi çorap sökügü gibi gelecek

kangallıwert 24.03.2011 19:42

[FONT="Comic Sans MS"][B]Hedef olarak ilk bese oynamak istiyorsak sunu foruma yorum ve goruslerinizi bekliyorum.[/B][/FONT]..[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31148[/url]

B.DUMANLI 24.03.2011 20:26

Önce bu yili bir atlatalimda,henüz ligde kalmamiz kesinlesmeden gelecek yilin hesabini yapmak cok erken.Daha düzlüge cikamadik.

kamışlı58 24.03.2011 20:31

rıza hoca beşiktaşı beşleyelim seneyeki hedeflerine aynen katılıyorum öncelikle defansa orta sahada süper bir oyuncu bulmamız lazımyanlız ilk 5 bence küçükhedef

güneşyurdu 24.03.2011 20:34

gülsek mi ağlasak mı?

İbrahim58070 24.03.2011 20:41

Değerli Arkadaşlar ;

Öncelikle ligde kalmayı garantilemeliyiz.Allah korusun, 2 hafta yenilirsek, Buca'da 2 hafta yenerse üzerimize çıkar.Ayrıca [B]Kasımpaşa'ya[/B] dikkat etmek lazım.Adamlar [B]kapanarak[/B] iyi oynuyorlar, onlar da art arda 5 galibiyet alsa bir anda üzerimizdeler.[B]Kasımpaşa'nın bu oyunu Bülent Uygun'un Sivasspor'a 2 yıl önce oynattığı Konya zaten düştü.[B]Yılmaz Vural [/B]yine milli takıma aday olur! 8 haftada bu 2 takıma dikkat etmeliyiz.İçeride ki [B]Kasımpaşa maçına rehavete[/B] kapılırsak kötü sonuçlar doğurabilir.Şu an önümüzde ki Beşiktaş maçına Buca maçında ki dizilişle oynarsak hüsrana uğrarız.[B]Bucaspor'un şanssızlığından ve tecrübesizliğinden[/B] aldık o maçı.Beşiktaş karşısında Kayseri maçında oynadığımız gibi dahada haddimizi bilerek geride oynamalıyız.[B]Guti,Quaresma ve Bobo[/B] gibi isimlerede [B]özel[/B] önlem almalıyız.Ben hiçbir zaman [B]karamsar[/B] olmadım.Arkadaşlar beni umutsuz görmesin.[B]Ben maçta ki oyuna göre yorumlarımı yazıyorum[/B].Geride oynarsak rahat 1 puan alırız arkadaşlar.Bu maçtan zaten 3 puan alırsak ligi garantileriz.Ama akıllı ve mantıklı bir oyun planıyla ve rakibin sistemini iyi analiz ederek oynamalıyız.

Saygılarımla...

ZiDaNe58 24.03.2011 21:30

gelecek sezonu düşünecek durumda değiliz düşme potasının hemen üstündeyiz gelecek sezonun hesaplarını yapabilmek icn öncelikle ligde kalmayı garantilemeliyiz..hocamız belkide futbolcuların biraz daha güvenlerinin yerine gelmesi için ve düşme streslerini üzerlerinden atmaları için böyle bi konuşma yaptı..bjk maçınıda alıp biraz daha rahatlarız insallah

gürünlüyiğido58 24.03.2011 22:19

Elimizdeki kadroyu dağıtmaz üstüne eklersek olur

şarkışla 58 24.03.2011 23:33

Şu an hedeflerinin bu seneyi atlatmak, kümede kalmak olduğuna işaret eden Çalımbay, ''Ama bizim esas hedefimiz seneye. Bizim bu seneyi atlatmamız gerekiyor. Şu anda en küçük şeye dikkat etmemiz gerekiyor. 8 maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Öbür sene tabiki ilk 5'teyiz, yani tek hedef o, başka bir şey yok'' dedi.

Bu seneyi atlattıktan sonra gelecek sezon bu takımın ilk 5'e yüzde 99 gireceğine inandığını bildiren Çalımbay, gelecek yılla ilgili olarak altyapının da içinde bulunduğu projelerinin olduğunu kaydetti.

Yorum yapanların çoğu aynı şeyi yazmış.İlkönce bu seneyi bir atlatalım.Siz yazıyı iyi okudunuz mu ?

58hsn58 25.03.2011 00:56

Insallah dediginiz gibi olur hocam... Bulent uygunun fenere maci verdigi gibi sende besiktasa maci verme hocam... Cok guzel demissin once sivassporumuz! Sana guveniyorum hocam hep destek tam destek! Yigidolar beni de yanlis anlamayin, icimi doktum sadece...

58MUAMMER58 25.03.2011 01:02

GÜZEL KONUŞUYON HOCAMDA gelecek sezonu düşünmeden ,önce ligde kalalım önce gelecek sezon kolay .

58akif34 25.03.2011 02:37

inşallah ama ben iki senedir şampiyonluğa oynarız diyorum sezon başında fakat sonuç ortada artık lig biraz şekillendikten sonra ben ilk beş veya şampiyonluk hayali kuracağım artık 1 sezon daha hayallerim yıkılması kaldıramam isterimki her sezon şampiyon olalım ama kısmet diyelim ne yapalım

B.DUMANLI 25.03.2011 07:16

Bu gibi aciklamalari dogru bulmuyorum.Cünki dereyi görmeden ,pacayi sivamak bize yakismaz.Önce ligde kalmayi garantilemeden,böyle bir aciklama ne derece inandirici olur buda ayritartisilir.Havanda su dövmiyelim.

DoomsDay58 25.03.2011 08:19

İnşallah bu seneyi iyi bir şekilde kapatıp seneye yine eskisi gibi ilk 5 e oynarız.Hocamıza ve Oyunlara güvenimiz tam.

ayna26 25.03.2011 09:09

Hoca demişki bu zeonki hedef ligde kalmak ama asıl hedefimiz gelecek sezon ilk 5 içinde yer almak olarak belirlediğini söylemiş.Birinci hedef yerine gelmeden ikinci hedefe ulaşılmaz zaten, hoca bunun farkında.Bjk maçında sanım suprizler olacak.Bjk da T.direktör değişimi oldu, T.Havutçu iddialı olsa da Kayseri maçına benzemeyecek Sivas maçı, o yüzden Bjk maçını kazandığımızda yavaş yavaş Rıza hocanın ilk hedefine doğru yol alındığı gözlenecektir.Bu sezon ligden supriz bir takım da düşebilir gidişatlara bakıldığında, Antalya, G.Birliği, Ankaragücü gibi... bekleyip görelim anyayı konyayı.........

izmirliyigido 25.03.2011 09:20

Buca [B]zaferinden[/B] sonra Beşiktaş maçının gelmesi çok büyük [B]şans(sızlık)[/B] mı acaba? Şimdi kendimizi bir anda dev aynasında görmüşüz gibi geliyor. Daha hiç birşeyin bitmediğini anlamak ve anlatmak lazım. Önümüzde 8 maç, tamam Bucaspor'a göre fikstürümüz daha avantajlı ama yine de bu farkı sonuna kadar kovalayacak düşünce de ve ciddiyette olmamız lazım.

Beşiktaş maçında [B]alınacak bir mağlubiyet[/B] bir anda morallerimizi bozacağı gibi hepimiz yine aynı korkuları yaşayacağız. Ya da alacağımız [B]bir galibiyet[/B] doğru yolda olduğumuzu ve bu işi başaracağımıza inandığımızı gösterecek. Haydi bakalım hayırlısı..

AYK

Rallim58 25.03.2011 09:50

[B]Önce Dereyi görmek lazım.

Hayali de olsa erken açıklama..

Önümüzde daha 8 karşılaşma ve 24 puan var...[/B]

calipso 25.03.2011 09:56

Sivasspor bence inişleriyle çıkışlarıyla lig tarihinin en büyük fenomenidir. İstikrar çok ama çok önemli bunu hep beraber gördük.. inşallah akıllı transfer politikalarıyla bu ligde bizde varız!!!!!

oguzhan_1616 25.03.2011 12:45

Bu ne şimdi hocam ?
Ligde kaldık mı ki ilk 5 diyorsun üst üste 2 maç kaybetsek 2 maç alsa Buca 2 puan da fark atmış olurlar . Tamam avantaj bizde ama daha 8 maç var Bu hafta Beşiktaş ile son hafta Fenerbahçe ile ...

DoomsDay58 25.03.2011 15:39

[QUOTE=oguzhan_1616;703454]Bu ne şimdi hocam ?
Ligde kaldık mı ki ilk 5 diyorsun üst üste 2 maç kaybetsek 2 maç alsa Buca 2 puan da fark atmış olurlar . Tamam avantaj bizde ama daha 8 maç var Bu hafta Beşiktaş ile son hafta Fenerbahçe ile ...[/QUOTE]

Rıza Hoca şuanki hedefin lig de kalmak olduğunu belirtmiş yazıyı düzgün okuyup da yorum yapalım.

sawyer5892 25.03.2011 18:06

bu yılın başında da hedef ilk 5 deniliyodu ben sezon basındaki kadroyla ilk 5e giremeyeceğimizi gerçekçi olmamız gerektiğini o kadronun düşmemeye oynayacağını çünkü adam gibi transferler yapılmayacağını söylemiştim. Çok sayıda tepki aldım. Ama beklediğim gibi oldu herşey. Herneyse bu takım ligden düşmez ancak seneye defansa çok iyi bir stoper ve bir sağ bek orta sahaya hem ofansif hem defansif özelliği olan bir oyuncu ve eneramonun yanına da bitirici özelliği çok iyi olan ceza sahası içinde etkili bir forvet alınırsa ilk 5 e oynarız yoksa şu andaki kadromuz ligi 6-10 arası bir yerde bitirir gibi geliyor bana. Bu benim kendi görüsüm katılan da olabilir katılmayan da doğru olup olmadığını da gelecek sezonun sonunda görürüz.Ama ben rıza hocaya güveniyorum devre arası bu transferleri yaptıysa yazın daha iyileri gelir inş ve eski günlerimize döneriz

migroArmis 26.03.2011 01:52

He söyle duymak yaşamak istediğimiz şeyler bunlar...Bunları anlatın....

B.DUMANLI 26.03.2011 07:07

Tabelada Gaziantepspor bizim altimizda olsunda ligi kacinci bitirirsek bitirelim.Birde Antep düsme hattinda olursa ilk silleyi Sivasspor vurmali.Tadindan yenilmez.

oguzhan_1616 27.03.2011 11:58

[QUOTE=DoomsDay58;703464]Rıza Hoca şuanki hedefin lig de kalmak olduğunu belirtmiş yazıyı düzgün okuyup da yorum yapalım.[/QUOTE]

önce ilk hedefini gerçekleştirdi mi ki ikinci hedefi burada konu başlığı oluyor ?
okuduk zaten dereyi görmeden paçayı sıvıyorlar hemen sonra sonuç hüsran olursa görürsünüz ilk 5'i . Önce ilk hedefini tamamlasın . Yoksa Bank Asya'da ilk 5'e girebiliriz herhalde .

B.DUMANLI 27.03.2011 19:36

Bir dahaki yil düsme hattinda olmayalimda ligi 5. sirada bitirmesekde olur.

fatih585858 27.03.2011 20:13

Vallahi hocam gerçekci düşünürsek bu kadro ile ancak, 10-15.cilik arasında bir yerde ligi bitirebiliriz. İlk 5 gibi bir hedefe ulaşmak için 7-8 iyi futbolcu transferine ihtiyaç var. Aynı sayıda futbolcununda artık gönderilmesinin
şart olduğunu düşünüyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19.