![]() |
Sivasspor 1-0 Beşiktaş
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/2/5988.jpg[/img][/url]
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=27579&token=5487][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27579&token=5487[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=27578&token=5213][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27578&token=5213[/img][/url] [/CENTER] Zorlu mücadele saat 16:00' da başlıyor. [B]SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ[/B] [B]STAT: [/B]4 Eylül [B]HAKEM[/B]: Bünyamin Gezer [B]SAAT[/B]: 16.00 [B]SİVASSPOR: [/B]Korcan, Uğur, Sedat, Navratil, Harettin, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Pedriel, Eneramo [B]TEKNİK DİREKTÖR[/B]: Rıza Çalımbay [B]BEŞİKTAŞ[/B]: Cenk, Ekrem, İbrahim, Ferrari, İsmail, Ernst, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Almeida [B]TEKNİK DİREKTÖR[/B]: Tayfur Havutçu |
Cevap: 27.Hafta | Sivasspor-Beşiktaş
insallah kazanırız :rolleyes:
|
sivassporumuz bu ivme ile beşiktaşıda yenecektir.bu takım ligdeki her takımı yenecek güçtedir
|
[B]ßu maçta 2-0 yenicez goller Grosickiden :)[/B]
|
Konya Trabzon´la deplasmanda oynarken,Buca IBB ile deplasmanda karsilasiyor.Bu durumda bizim bjk´dan alacagimiz bir puanla dahi bu iki takimdan belki bir puan daha öne gecmis olacagiz.Bir galibiyetle ise ara dahada acilir.
|
Besiktas a gecit vermek yok, iyi bir mac cikarip evimizde bu maci kazanmaliyiz.
|
BÖYLE İŞİ SIKI TUTARLARSA SANIRIM 3-0 DİYORUM. KAMİL,ERMAN VE ENERAMO OLUR GİBİ O L A C A K .
|
[I][FONT="Courier New"]Milli maç arası olması bizim için iyi olmadı ama yine de en az 1 puan alırız inşallah bu maçtan.[/FONT][/I]
|
insallah kazaniriz diyorum artik kimsaden cekinmek yok kazanimaz deidimiz maclari soke soke aldik insallah bu basarimiz devam eder
|
bjk ye zayif yönlerimizi kullandirtmamaliyiz, yan ve duran toplari. ve defans acik oynamamali gol yemezsek atabiliriz ve cikisi yakalamis oluruz
|
Buraya yazıyorum en kötü berabere biter bu maç.Trapson konyayı devirir aynı zamanda da IBB Bucaya yatar ve o maçıda Buca alır. ;) Çünki Belediye bunu hep yapıyor...
|
[B][I]4 maçta 3 galibiyet aldık.futbolcular kendılerıne inanıyorlar artık..
Hem seyirci destegıyle hemde futbol ziyafetiyle 2 Nisan cumartesi günü sivas 4 eylül stadyumunda keyifli bir galibiyet alıcagımıza yürekten inanıyorum[/I][/B] |
Çok zor maç, iki takım arasında çok büyük kalite farkı var. Bu kalite farkı ancak, müthiş bir mücadele ve konsantrasyonla kapatılabilir. Defansımız güvenilir değil, rakibin hücum oyuncuları çok süratli oyuncular,Sedat ve uğur çok ağır ve rahat geçilen futbolcular bunların yerlerine, Abdurrahman(Murat)
ve Hayrettin'in oynatılması gerekir. ---------------------------Korcan------------------------------ Abdurrahman--------Navratil-------Hayrettin----------------Ziya Grosicki------------Kadir----------Keita-----------------Erman -------------------Suarez-------Eneramo--------------- İnşallah kazanan taraf biz oluruz. |
BUCA MACINDA 4-1 DIYORDUM AZ KALDI TUTTU.
BENIM TAHMINIM SIVASSPOR 3 BESIKTAS 1 |
Gol yemezsek, kesinlikle bir yada iki tanesini buluruz.
Böyle oluncada ligde kalmayi büyük ölcüde garantileriz. buca ve konya puan alamazsa isleri bitti. |
[B][COLOR="DarkRed"]Evimizde oynuyoruz ve 2 haftadır aldığımız galibiyetler bize iyi bir moral verecektir.Beşiktaş`a yeni teknik direktör geldi.
Yine Bucaspor maçındaki gibi dikkatli maça çok iyi konsantre olmamız lazım.Bucasspor maçındaki oyunumuzun dahada üstüne çıkmamız gerekli. Biz alt taraftan kurtulmaya çalışırken üstümüzdeki rakiplerede yaklaşıyoruz.Eğer bi kaç galibiyet alırsak üst sıralara çıkma şansımız var. Hadi bakalım hayırlısı olsun.[/COLOR][/B] |
Bu maça kesnlikle iki önliberoyla Kadir-Rada ikilisiyle başlamalıyız.Stoperde Sedat ve Ivanovs'tan biri oynamalı ama Buca maçında hangisi daha iyi oynadı bilmiyorum diğer yerler belli zaten bi de bence Pedriel'in yerinde Mehmet Nas'ı kullanması lazım.Kısaca
Korcan Abdurrahman(Uğur) Navratil Sedat(Ivanovs) Hayrettin Rada Kadir Mehmet Nas Erman Grosicki Eneramo |
Bu maç çok zor olacak keşke son hafta falan oynasaydın Beşiktaşla çünkü yeni teknik direktörle iyi oynayacaklardır bu maçtan şüpheliyim.Yeterki Belediye Bucaya yatmasın.
|
[B]Tek sıkıntımız kanatlardan gelicek olan hücumlardır.Eger onu çözübelirsek pek fazla gol silahları yok bence..[/B]
|
biz bu hızla beşiktaşıda deviririz inşallah.
|
yine ayni taktik ayni kadroyla ilk golu yine biz bulursak,seyircimizin destegiyle besiktasi sahamizda deviririz.takimimiz kendine guvenini tekrar kazandi.Allah in izniyle besiktasida yenip gercek Sivassporumuzu herkese gosterecegiz.
|
BU MAÇU DA ALURUH GARDAŞ... SİVASSPORUMUZ 3-1 eziktaş
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Evimizdeki bütün maçları,seyircimizinde desteğiyle kazanmamız lazım...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
bu maçı alacağız inşallah rüştü necip ve simao cezalı bu maçta iyi analiz edip taraftar desteğiyle bu maçı almamız lazım alamasakta o kadar önemli değil buca sporun açıklamaları hakemleri daha kızdırıp onlara karşı cephe almalarını sağlar büyükşehir onları yenecektir konya zaten düşüyor kasımpaşa biraz hiddetlendi ama yakında onlarında sıkı biter biz beşiktaşi yenersek gençlerbirliğini de ateşin içine sokmuş oluruz bakalım iki hafta sonra neler olacak
|
üç tane önemli oyuncuları cezalı. berabere kalırız bence buda bize yeter. galibiyette olabilir quarezmayı ziya iyi tutabilirse.
|
HERHAFTA BİZİM İÇİN KRİTİK buca maçını kazanmakla herşey bitmedi,beşiktaşla inönüde başabaş maçyaptık,öyle yenemeyeceğimiz takım değil,kendi evimizde çok iyi oynuyoruz,defans eskisi gibi çok pozisyon vermiyor,çok basit goller yemezsek beşiktaşa mutlaka gol atarız,arada sadece futbolcuların fiyat farkı var.ouresmayla gutiyi kitledikmi beşiktaşı yeneriz.enkötü berabere biter.ibb eger yatmazsa kaybetsekde önemli olmaz.
|
biz bu oyunla değil bjk yı 5 tane yediğimiz sharktar i bile dize getiririz. yeter ki son 3 haftanın performansını sahaya yansıtsın oyuncularımız. her ne olursa olsun yeneceğimize tüm kalbimle inanıyorum...
|
beraberlik diyorum
|
RIZA HOCAM duygusal davranma , PROFESYONEL ol.. BJK'yi 4-0 yenelim.
|
Ben sivassporumuza güveniyorum maç bizim
|
[B]en az beraberlik istiyorum bende cunku konya ve buca deplasmanda oynuyacaklar onlarin maci da zok zor.... bizim icin kotu olan besiktas teknik direktoru iki mac daha neden kalmadi:))) needen bizim maca denk gelecegi zaman istifa etti o olsaydi kesin 3 puan derdim:))) adam ispanyolca konusuyordu ne guzel kimse taktigini anlamiyordu simdi tayfur turkce almanca konusuyor millet anlio hacii:))) ama insallah puan yada puanlar... hadi sivas sen neleri yapmadinki bunuda basarirsin[/B]
|
Bu çıkışı sürdüre bilirsek 2-1 veya 3-1 gibi bi skorla kazanırız diye düşünüyorum
|
Umarım bu maçtan puan çıkartırız.Çıkaracağımızı düşünüyorum.Sivasımıza başarılar diliyorum.
|
orta alanı ve defansı sağlam tutarsak geçde olsa bir gol atıp maçı galip bitirebiliriz.geride boş alan bırakmamamız lazım.rıza hocanın bu maçtan en az 1 puan çıkartacağından eminim.
|
Kesinlikle gol atarız beşiktaş defansı boş, ayrıca simao, rüştü ve genç bir oyuncuları cezalı olacak, orta alanı ve defansı kalabalık tutup top yaptırmazsak kesinlikle beşiktaşa gol atarız, ama çok mücadele etmeliyiz, özellikle orta alanda ve basit fauller yapmamamız gerek, rehavete kapılmaya gerek yok, inşallah sakatlar düzelecek ve tam kadro olacağız
|
Kesinlikle tek forvet başlamak gerektiğini ve kanatları iyi kapatmamız gerektiğini düşünüyorum, sol tarafa hayro sağ tarafa da m. nası koyarak kanatları kilitleyebiliriz,
Korcan,uğur, yakup, sedat, hayro,m. nas, kadir, rada, ziya, kamil, eneramo |
Besiktas´in Kayseri´ye karsi almis oldugu galibiyet kimseyi yaniltmasin .Kayseri haftalardan beri bir düsüs icerisinde.Defansi bilhassa icler acisi.Schuster´in gitmesi bizim acimizdan kötü oldu diyebilirim .Takim sanki kendine gelmis gibi .Sartlar ne olursa olsun,bu maci kaybetmemeliyiz.Kadir gene sahada,bu seferde M.Nas olmiyacak,kart cezalisi.Herseyden önce takim gelecek hafta daha rahat bir oyun sergiliyecek gibi geliyor bana.Tabi macin hakemide cok önemli buarada
|
Mehmet Nas kart cezalısı kadro belli az çok sağ bek ve stoper
Korcan Abdurrahman(Uğur) Sedat(Ivanovs) Navratil Hayrettin Kadir Rada Pedriel Erman Grosicki Eneramo |
2-0 kazanıırz ama keske pazar olsaydı ben gelmem belkı ya
|
[B]Bu arayı iyi değerlendirmek gerekiyor biz beşiktaşı yenebilecek güçteyiz[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:53. |