![]() |
Sivasspor bundan sonra maç kaybetmez!
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28001&token=47133][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28001&token=47133[/img][/url]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz cumartesi günü 4 Eylül stadında oynanan Sivasspor-Beşiktaş maçına taraftarın yoğun ilgi göstermesine teşekkür etti. İlk defa bu kadar fazla taraftarın maça geldiğine dikkat çeken Otyakmaz “ Maçta son derece coşkulu ve kalabalık bir taraftar topluluğu vardı. Bundan önceki maçlarda genellikle son dakikalarda yenilen gollerle puan kaybediyorduk,bu duruma nazire yaparcasına bu defa son anlarda biz gol atıp kazandık,bunda taraftarın katkısı fazla oldu. Burada çok önemli maçlar oynadık. Hatta Şampiyonlar ligindeki Anderlcht maçında bile bu kadar taraftar yoktu,hepsine teşekkür ediyorum. Onların bu ilgisi güvenin işareti,taraftar tribüne geldikçe Sivasspor dahada iyi olacaktır. Bundan sonra Sivasspor'un maç kaybedeceğinide düşünmüyorum”dedi. Yeni yapılacak stadın kapasitesi konusundada görüşlerini açıklayan Otyakmaz “ Bu maça gösterilen ilgi bundan sonraki maçlardada olursa tabiî ki 25 bin kişilik yapılması düşünülen stadın kapasitesinin daha artırılması gündeme gelir. Onun için her maçımızda bu taraftarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Otyakmaz,bu haftasonu Olimpiyat stadında oynanacak olan maça İstanbul'daki Sivaslıların yoğun ilgisini beklediklerini de sözlerine ekledi. Sivas Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor bundan sonra maç kaybetmez!
Sayın Başkanım,sana ve Sivasspor'a saygımız sonsuz, Sivasspor bugünlere senin özverili çalışmanla geldi.
Değerli başkanın, Allah aşkına şu Faruk taşseten o Sivasspor'a ve senin olduğun bir yönetime yakışıyormu? Beşiktaş maçının devre arasında basın tribsününde yaptıklarını anlattılar donup kaldım. Sana duyulan saygıyı hürmeti kimse ona duymuyor,böyle külhanbeylik yaparsa bir gün onu pişman ederler. Senden ricam bu olayı araştır ve şuna dersini ver. Yönetimde böyle insanların ne işi var Selam ve saygılarımla |
[B]Bu sezonu bi bitirelim başkanım seneye inşallah daha güzel bi Sivasspor izleyeceğiz.[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]inşALLAH başkanım dediğin gibi olur.[/B][/COLOR]
|
Sizin ve Takımın ve Taraftarın Mutlu olması için OLİMPİYAT STADINI [B]Yiğido arenaya döndürmeye geliyoruz Başkanım[/B]
|
seytanin bacagini bir kere kirdik baskanim, bundan sonra insallah stadlari hep doldururuz...
|
Allah senden razı olsun büyük başkan heykeli dikilecek adamsın valla:)şu stad konusunuda çözersek değmeyin keyfimize en az 30 bin kişilik stad bekliyoruz..
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Takım güzel oynuyor gelecek için umut veriyor,inşallah bu seneyi atlatırsak seneye şampiyonlukta bizde varız...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
inşallah bundan sonra maç kaybetmiyecez
|
inşallah başkanım o ışığı görüyorum
|
SİVASSPORUN BUNDAN SONRA YENİLECEĞİNİ SANMIYORUM,başkan stad konusunda ısrarcı olmanızı istiyorum.25 bin yeter demeyin,inşallah bu yıl ligde kalacağız,2 yıldır bize korku ve gerilim filmi izlettirdiniz,inşallah gelecek sezon yukarılara oynayacak takım yaparsınız.
|
Yiğido coştu bi kere arık kimse durduramaz seneye şampiyonuz
|
[QUOTE=favori58;706134]Sayın Başkanım,sana ve Sivasspor'a saygımız sonsuz, Sivasspor bugünlere senin özverili çalışmanla geldi.
Değerli başkanın, Allah aşkına şu Faruk taşseten o Sivasspor'a ve senin olduğun bir yönetime yakışıyormu? Beşiktaş maçının devre arasında basın tribsününde yaptıklarını anlattılar donup kaldım. Sana duyulan saygıyı hürmeti kimse ona duymuyor,böyle külhanbeylik yaparsa bir gün onu pişman ederler. Senden ricam bu olayı araştır ve şuna dersini ver. Yönetimde böyle insanların ne işi var Selam ve saygılarımla[/QUOTE] evet başkanım bu konuya el atın lütfen |
SEN HEP GÜL SAYIN BAŞKANIM :)
|
Başkanın açıklamalarından 25 bin neyimize yetmiyor biz daha onu dolduramıyoruz, gibi bir anlam çıkardım.bjk maçındaki ilginin diğer maçlarda devam etmesi halinde 25 bin kişilik stad olayının ön plana çıkacağını söylemesi beni bu düşüncelere itti.İnşallah ben yanlış anlamışımdır.
|
STAT KONUSUNDAKİ ISRARA ANLAM VERMİYORUM BENCE 25 BİN KİŞİ UZUN YILLAR YETER YAZIK ORAYA HARCANAN PARA DA MİLLETİN PARASI DOLMAYACAK BİR STATIN ANLAMI NE HEM HEM KÜÇÜK STATDLARDA SEYİRCİ BASKISI DAHA FAZLA OLUR, STAT BÜYÜK İÇİ DE BOŞ OLURSA BU TAKIMI OLUMSUZ ETKİLER
|
inşallah.ibb maçını alında gerisi gelir.
|
Her maç final maçı, bunu unutmayın
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Başkan haklı.. Her maça Beşiktaş maçı gibi ilgi gösterilirse Başkanımız hayatta 25.000'lik stad yaptırmaz.
Bu yüzden stad için tribüne ![/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59. |