![]() |
Sivasspor-Kasımpaşa
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=28032&token=4608][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28032&token=4608[/img][/url][url=http://resimzade.com/Show.html?i=28033&token=4482][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28033&token=4482[/img][/url]
[B]Sivasspor-Kasımpaşa. [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]Bu Maçla İlgili Tahminlerimizi Bu Başlıkta Paylaşalım.[/FONT][/COLOR] Tarih: 17 Nisan Pazar. Stad: Sivas 4 Eylül. Saat: 14:00. Hakem: Özgür Yankaya[/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa
[B][COLOR="DarkRed"]Öncelikle İstanbul maçıyla iyi bir moral ve rahat bir nefes aldık.
Evimizde oynuyoruz.inşALLAH oynadığımız oyunun üstüne çıkarak taraftarımızın desteğiyle bu maçtan galip ayrılırız.[/COLOR][/B] |
bu maci zorlu bir mac olacak, kasimpasa kayseriyi 3-1 yendi, yarin besiktasla oynuyor, ama bizde 4te 4 yaptik, bu maci aliriz, hem evinmizde oynuyoruz taraftarin destegi ile mac bizim
|
Öncellikle stadı doldururmamız gerekir. Bu maçı İnşallah alırız.
|
artık sivası durdurmak mümkünmü. sıradaki gelsin. kasımpaşa maçı tamam. hemde 5-0
|
Belediye galibiyetinin keyfini çıkartalım düşünürüz hele paşayı:)
|
paşayıda yener ligde kalmamızı perçinleriz
|
kasimpasa kayseriyi yendi ama fazla sevinmesin.kayseri haftalardir yenilir avaraj takimi oldu nerdeyse.kasimpasayi yeneriz evimizde,hemde 3 0 bu mac bizim
|
bu moralle haftayada galibiz iyi top oynuyoruz takımda moraller üst seviyede paşa macını rahat alırız...
|
Bu maçı alıp bileti bir an önce kesmemiz ve artık tam olarak rahatlamamız lazım.
|
çok zorlu geçer 5-4 kazanırız.
|
[QUOTE=furkandtr;707080]Öncellikle stadı doldururmamız gerekir. Bu maçı İnşallah alırız.[/QUOTE]
stad dolmalı................................................................................. |
Bu maçı ne edip yapıp almamız gerek onların umudunu tatamen ellerinden almak ve puana farkını korumak için eğer bundan sonraki 4 haftada bütün maçları alırsak son 2 haftaya çok rahat gireriz son 2 haftada yenilsek bile her şekilde ligde kalırız.Takımımız iyi bir moral yakaladı bunu daha da avantaja dönüştürmemiz lazım.Kasımpaşa altımızda ve puan farkı çok diye düşünmemeliyiz bu maç hem kasımpaşaya hem de Buca'ya karşı yapılan bir maç olacaktır bunu bilerek oynamalıyız.Enoramo'nun da cezasının bitmesi çok iyi oldu çünkü İbb maçında olsaydı çok faklı olurdu.
|
Kasimpasa´nin ümitlerinin sona erdigi mac olacak,yarin BJK Kasimpasa´yi yendigi taktirde,bizde haftaya Kasimpasa´yi yenersek ,Kasimpasa süperlig defterini kapatir.
|
Kasımpaşa için 1 puanın pek bir değeri olmaz , onun için 3 puan için oynayacaklardır. Bu maçta Manisa maçındaki gibi hücum oynayan rakibin savunmadaki verdiği boşluklardan Grosicki'nini faydalanacağını ve Manisa'ya olduğu gibi K.paşa'yada patlayacağını düşünüyorum.
|
BJK Kasımpaşayı yenerse haftaya sivasa ümitsiz gelir,süpriz yaparda bjk yi yenerse haftaya çok asılır maça,bazı hemşerilerim 4 5 atarız filan yazmış ,kasımpaşayı hiç seyretmemişler anlaşılan fb zor yendi ts hakemle yendi,sivasspor daha iyi oynayan bir takım zor olacak bizim için ancak biz kazanırız.golde yeriz 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.
|
Bu maçı farklı kazanıp galibiyet serimizi 5 maça çıkartacağız
|
Oyunumuz gün geçtikce iyiye gidiyor inşallah bu maçtan da galip ayrılarak puanımızı 34 yaparız.
|
[CENTER][COLOR="Red"][B]Durmak yok seriye devamm,paşadanda rövanşı alıcaz....[/B][/COLOR][/CENTER]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;707167]BJK Kasımpaşayı yenerse haftaya sivasa ümitsiz gelir,süpriz yaparda bjk yi yenerse haftaya çok asılır maça,bazı hemşerilerim 4 5 atarız filan yazmış ,kasımpaşayı hiç seyretmemişler anlaşılan fb zor yendi ts hakemle yendi,sivasspor daha iyi oynayan bir takım zor olacak bizim için ancak biz kazanırız.golde yeriz 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Skor hariç arkadaşımın fikirlerine katılıyorum. Bu maç çok önemli eğer Beşiktaşa yenilerek gelirlerse yenebileceğimizi düşünüyorum çünkü gardı düşen bir takım olarak karşımıza çıkacaklar, yok Beşiktaşı yenerek gelirlerse en zor maçlarımızdan birini oynayabiliriz, Çünkü Kasımpaşa Buca dan iyi oynuyor beni şu an buca değil Kasımpaşa korkutuyor. Önümüzdeki hafta Ankaragücü Buca yı yener bizde Kasımpaşa yı yenersek bizim için lig biter ve ondan sonra daha rahat oynayacağımız prestij ve maç başı para için oynarız. |
bundan sonra bizi fenerden başka kimse yenemez. berabere kalacağımız maçlar olabilir ama sorun değil. paşayla berabere kalsak bile yeter bize.zaten düşme ihtimalimiz kalmadı bence.buca artık maç kazanamaz.
|
Buca Cumartesi biz Pazar oynuyoruz..O maçın sonucuna göre fark atarız
|
NEYİN PAŞASIDIR BİLİNMEZ AMA SİVAS RÜTBELERİNİ SÖKÜP SIRADAN ER YAPIP LAYIK OLDUĞU YERE GÖNDERECEKTİR HİÇ ŞÜPHEMYOK 4-0 SİVASSPORUMUZ KAZANIR
|
kasımpaşa bence maça çıkmasın en az 3 atarız kasımpaşayı farka boğacaz bu maç
|
Ayaklarımız yere bassın arkadaşlar, çok uçmayalım. Disiplinli bir oyunla Kasımpaşa'yı yenebiliriz. Varela ve Şahin Aygüneş'e dikkat edelim.
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu hafta oyuncularımız moralli ve rahatlar.Öncelikle yine Beşiktaş maçı gibi stadı doldurmalıyız ki yeni stadın kapasitesi için sesimizi duyuralım.
Ben bu maçı rahat alacağımızı düşünüyorum ama K.Paşa'da son haftalarda sahadan puanlarla ayrılıyor ve iyi bir futbol oynuyor.Bu yüzden rakibimizi küçümsememeliyiz. Allah'ın izniyle bu maçtanda galip ayrılırız ve galibiyet serimizi 5'te 5 yaparız.[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]Bazı arkadaşlarında dediği gibi eğer Kasımpaşa bjkyi yenemezse umutlarını kaybeder ve rahat bir maç çıkarırız aksi halde zor bir maç olur..Kasımpaşa Ersen Martin'i kullanarak hava toplarıyla etkili olmak isteyecektir.Dikkat etmemiz gereken kişilerin başında Ersen martin ve Şahin Aygüneş geliyor.Umarım sezon sonunda Şahin Ayğüneşi(daha 20 yaşında) seneye takımımızda görürüm..Seriyi devam ettirmek adına önemli bir maç..[/B]
|
[B]kolay bi maç olmucagına benziyor ama yenmemiz için bir neden yok :)[/B]
|
[B]öncelikle bu maçı rahatlıkla alırız diyorum, ama bu rakibi küçümsemek rehavete kapılmak anlamına gelmez. zira buna Rıza hoca zaten müsade etmez. Ayrıca kasımpaşanın deplasman performansı kötü geçen hafta beklenmedik bi kayseri galibiyeti aldılar ama bu biraz da kayserideki düşüşten oldu. ilk yarıda golü erken bulursak maçı farka götürebileceğimize inanıyorum..Bu maçı kazandığımız takdirde bu işin yüzde 80 biteceği görüşündeyim. Yapılan transferleri ve oynanan oyunu gördüğümde zaten Sivasın çok rahat bir şekilde ligde kalacağını en baştan beri söylemiştim. Sohbette de arakdaşlarla falan yorum yaparken de buca-konya-kasımpaşa üçlüsünün küme düşeceğini konyadan ziya hocanın gönderileceğini falan hep yazmıştım sadece ligde kalma yarışına gsnin katılabileceği ihitimalini hesaplayamamışız sanırım :)[/B]
|
Ben en çok K.Paşa kazanır diyen 1 kişiyi merak ettim doğrusu.K.Paşa damı oturuyor acaba.Ne şart olursa olsun alırız rahat olun.:D
|
[B][I]Stadı tıklım tıklım doldurmalıyız ve takımı 90 dk boyunca desteklemelıyız...
Şunu unutmayalım Stad ne kadar dolu oldugu zaman biz yenıyoruz.....[/I][/B] |
Kpaşa için final maçı alması gereken maç, üstümüze gelecek gelirkende fırsatları değerlendirmemiz gereken maç, kolay maç olacağını sanmıyorum yenilebilirizde emin olun yarım sıfır olsun 3puan bizim olsun bu yendiğimiz maçlara benzemiyecek.
|
kasımpaşayı kayseriyi yendi diye gözümüzde büyütmeyelim.rahat alaacagımız bir maç gibi ancak yinede hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor.herşeye ragmen çok dikkatli olmamız gereken bir maç
|
kasımpaşa maçını 2-0 alırız diyorum herkes bu maça gitsin herkese inat şow yapalım 4 eylüldeee;):rolleyes::D:)
|
bu macıda alınca kasımpaşa da düşmeyı matematıksel olarak garantiler biz artık cok rahat cıkıyoruz maclara rrakıplerımız düşünsün sivas 4X4 haftaya inşallah 5X5 olacak
|
insallah sivassporumuz kazanacak.. baska bi yolu yok bu saatten sonra...
|
KasımPaşa maçı çok kritik bir maç olacak, maç öncesinde K.Paşanın BJK ile olan maçı var, bu maç ta BJK seyircisi ile kucaklaşacak, kupa maçından gelen bir motivasyonları var sanırım K.Paşaya cömert davranıp en az 3 ya da üstü golle mağlup edecekler.BJk maçını kaybetmiş olan bir K.Paşa sivas deplasmanında pek fazla birşey yapamıyacaktır, çünki psikolojikman ligden düşme haleti ruhiyesine bürünmüş olarak Sivasın karşısına çıkacaklar, ilk dakikalarda saldıracaklar, biz de bu saldırıyı önce firesiz durdurup sonra da rakibi bunaltarak goller bulmalı ve sahadan galibiyetle ayrılmalıyız.Bence K.Paşa maçını çok ciddi almalıyız, onları yendiğimiz an zaten süperlig bizim için yeni başlıyor demektir, gelecek yılın planlarını yapabilmek için.
|
stadı doldurup kasımpaşayı skor olarakta taraftar olarakta stada gömmmemiz gerekiyor.bu maçı alalım artık korkulu rüyada görmeyelim.ha bu maçı kayberdesek ne olur hiçbirşey kaybetmiş olmayız.toplam 6 ouan alırsak bize yeterli.
|
önümüzdeki her bir maça hem 3 puan hem de 750'şer milyar para gözüyle bakalım. önümüzde 6 maç var. 6 galibiyet 4 buçuk trilyon para yapar. hem bu sene devre arasında yaptığımız maliyetli transferlerin ödemeleri yapılır hem de önümüzdeki yıl yapılacak 2-3 sağlam takviye için para kazanılmış olur.
|
bucayı hesaba hiç katmayın.kalan maçlarını incelerseniz eger maçları satın almazlarsa toplam 6-8 puan anca toplarlar.kasımpaşa öyle degil adamların çok güzel teşkilatları var kayseri maçı örnek maçlar satın alınıyor.korkmamız gereken kasımpaşa onun için yenmemiz gerekende kasım paşa.bu akşam beşiktaş inşallah maçı vermez.beraberlik olsada bizim işimize yarar.gadı düşer iyice.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17. |