![]() |
"F.Bahçe hariç rahat ekipler..."
[COLOR="Red"][B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'a gelirken, çok zor bir görev üstlendiğinin bilincinde olduğunu söyledi.[/B][/COLOR]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28305&token=14522][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28305&token=14522[/img][/url] [B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği maçını kazanarak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemek istediklerini belirterek, ''Kalan 4 maçımız, bizim için hayati derecede önemlidir. Hedefimiz, kalan bu 4 maçı çok iyi bir şekilde bitirmek'' dedi. Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'a gelirken, çok zor bir görev üstlendiğinin bilincinde olduğunu söyledi. Göreve başladığı günden bu yana zaman zaman başarısız sonuçlar almalarına rağmen takım olarak çok iyi maçlar oynadıklarını, şu anda iyi bir konuma geldiklerini, ancak henüz ligde her şeyin bitmediğini dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu: ''Kalan 4 maçımız, bizim için hayati derecede önemlidir. Hedefimiz, kalan bu 4 maçı çok iyi bir şekilde bitirmek. Bilhassa da sahamızda oynayacağımız 3 maçı iyi bir şekilde bitirip, bu seneyi tamamlamak istiyoruz. Tabi ki işimizin zor olduğunu biliyoruz.'' Kalan 4 maçın 3'ünü iç sahada, 1'ini deplasmanda oynayacaklarını belirten Çalımbay, sahalarındaki maçlarda, Fenerbahçe hariç ligde konum itibarıyla rahat olan ekiplerle karşılaşacaklarını söyledi. Çalımbay, iç sahada üst üste oynayacakları Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçlarının önemine işaret ederek, ''Tek hedefimiz kalan 4 maçı, Sivasspor'a yakışır bir şekilde bitirmek, başka bir düşüncemiz yok'' dedi. Sarı kart cezalısı Sedat Bayrak dışında takımda eksik oyuncunun olmadığını anlatan Çalımbay, Gençlerbirliği karşılaşmasının Sivasspor camiası için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle devam etti: ''Belki de sezonun en önemli maçını oynayacağız, final maçını oynayacağız. Onun için de taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var, onları stadyuma bekliyoruz. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde bu zor günleri aşacağız. Tek hedefimiz, kalan 4 maçımızı, bilhassa kendi sahamızda oynayacağımız 3 maçımızı çok iyi şekilde bitirip, önümüzdeki yıla bakmak. Çalışmadan, mücadele etmeden kazanmamız mümkün değil. Onun için de çok iyi çalışıp, sahada da çok iyi mücadele edip, inşallah buradan alnımızın akıyla çıkacağız.'' Sivasspor'un bu hafta 1 veya 3 puan alması halinde ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyeceğinin belirtilmesi üzerine Çalımbay, öncelikli olarak rakiplerinin ne yaptığına bakmadıklarını, kendi maçlarına odaklandıklarına değinerek, ''Bizim bu maçı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor, tek önemli olan şey bu'' diye konuştu. Sivasspor-Gençlerbirliği maçının 29 Nisan Cuma günü, rakiplerin maçlarının ise sonraki günlerde oynanmasıyla ilgili görüşleri sorulan Çalımbay, şunları kaydetti: ''Tabi ki aynı saatte olsa daha farklı olurdu, ama artık bu maç cumaya alınmış, fark etmez yani. Cuma da olsa, cumartesi de olsa bu maç oynanacak. Bu önemli bir maç, bunun günü, tarihi bana göre hiç önemli değil. Önemli olan bizim çıkıp maçı kazanmamız. Başka bir düşüncemiz yok.'' [COLOR="Red"]-MEHMET NAS-[/COLOR] Çalımbay'ın basın toplantısının ardından kırmızı-beyazlı ekip, antrenmana çıktı. Çalımbay, idman başlamadan önce futbolcularını bir araya toplayarak, Gençlerbirliği maçının önemini anlattı. İdmanda, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Orta saha oyuncusu Mehmet Nas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son 2 haftada yitirdikleri puanlarla avantaj kaybettiklerini belirterek, şunları söyledi: ''Son 4 haftaya rahat girebilirdik, tabi şu anda Gençlerbirliği maçı bizim için final maçı. Kendi sahamızda oynayacağız, Allah nasip ederse, bu maçı kazandığımız zaman bu sene yaşadığımız bütün stres ve sıkıntılar geride kalacak. Ondan sonra geride kalan 3 haftayı rahat bir şekilde geçireceğiz.'' Gençlerbirliği maçının zor geçeğini dile getiren Nas, ''Onların da iyi bir ekibi ve kadrosu var. Ama biz bayağı kaliteli bir ekibiz, yeter ki bu kalitemizi sahada yansıtalım. Bu hafta galip geldiğimizde, bütün sıkıntıların sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu. Taraftarların zor günlerde kendilerini çok iyi bir şekilde desteklediğini ifade eden Nas, Gençlerbirliği maçında güzel bir futbolla galibiyet alarak taraftarları mutlu edeceklerini belirtti. [COLOR="Green"]Bu arada, Sivasspor yönetiminin, Gençlerbirliği maçında taraftarlara bin 500 adet Sivasspor bayrağı dağıtacağı öğrenildi. [/B][/COLOR] |
Cevap: "F.Bahçe hariç rahat ekipler..."
[I][COLOR="DarkGreen"]Bayrak dağıtıyoruz güzel de,taraftarlar bayrakları sallamıyorki.Ben gördüğüm zaman az kişi sallıyor.
inşALLAH bu maçta herkez sallarda stad kırmızı beyaza bürünür.[/COLOR][/I] |
Büyük bayrak yerine kaşkol veya flama dağıtılsa daha uygun olur.Düşünsenize biri sizin önünüzde devamlı büyük bayrak sallıyor sizde maçı hiç seyredemiyorsunuz.
|
[QUOTE=akkuzu;710357]Büyük bayrak yerine kaşkol veya flama dağıtılsa daha uygun olur.Düşünsenize biri sizin önünüzde devamlı büyük bayrak sallıyor sizde maçı hiç seyredemiyorsunuz.[/QUOTE]
sizin alışık olmadığınız bir durum ama tribüne gelen adam zaten maç izlememeli orada önemli olan takıma nasıl destek verileceği bazen bayrak ile bazen beste ile ben maç seyretmek istiyom diyende tv den izler tabi bu sivas için geçerli değil |
[QUOTE=akkuzu;710357]Büyük bayrak yerine kaşkol veya flama dağıtılsa daha uygun olur.Düşünsenize biri sizin önünüzde devamlı büyük bayrak sallıyor sizde maçı hiç seyredemiyorsunuz.[/QUOTE]
aynen katılıyorum uzakta olduğum için memleketimden maçlara gidemiyorum evimde lig tv veya digi kanalından izliyorum bütün maçlarımızı ama arada sırada geldiğimde bayrak olduğunda önümde sürekli maçı izlememi engelliyor atkılarla şov yapsak süper olur bursada yaşıyorum adamların maçına gittiğimde hayran kalıyorum maalesef taraftarlıkta bursa kadar gelişmedik umarım gelecek senelerde şovlarımız bestelerimiz artar acilennn bir atkı şov ve güzel 2-3 beste hazırlamalıyız kimseden kopya çekmeden olmalı bunlar farklı bestemiz farklı şovlarımız olsunki onlarda bizim farkımız olsun ! SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ ! |
[B]Stadda böyle düşünen insanlar olduktan sonra 10,000 tane bayrak dagıtsan ne işe yarayacak. [/B] |
[QUOTE=sinan-58;710358]sizin alışık olmadığınız bir durum ama tribüne gelen adam zaten maç izlememeli orada önemli olan takıma nasıl destek verileceği bazen bayrak ile bazen beste ile ben maç seyretmek istiyom diyende tv den izler tabi bu sivas için geçerli değil[/QUOTE]
bayrak sallanarakmi destek veriliyor, dunyanin neresinde gordun ;-) kaskol fikri daha iyi bence hic degilse show yaparlar ayni zamanda bagirirlar |
SON 2 maçı izledikten sonra eğer buşekilde oynarsak hiçbirinden puan alamayız,futbolcular erken rehavete girmiş,eğer normal sivasspor gibi oynarsak,futbolcularadam gibi oynarsa hocada iyi kadro çıkartırsa 4 maçtan 5 6puan alacağımıza inanıyorum,inşallah buhafta kazanırızda garantileriz .
|
Takimda Sedat´in olmayisi eksik olarak kabul edilmemeli.Bu arada Riza hocam Korcan´in dikkatini biraz cekersen iyi olur.Karabük macinda iki goldede hatasi vardi.Hele ilk golde kaleyi resmen bosaltti.Sampiyonluk daha önceden kesinlesir gibi geliyor bana Sivas-FB macina kalmaz.
|
ya hocam şu kasımpaşayı yenseydik kalan maçlara rahat çıkacktık
|
Tamam rahat ekiplerde,ne farkediyor.Mesut Bakkal bizden kovulmuş bir hoca bize rahat verir mi.Ayrıca her galibiyetin 700 bin tl olduğu unutulmamalı
|
Bence bu armanın sevdalıları olarak, ts şampiyon olacağına, fb şampiyon olsun gibi tuhaf şeyler yazmamalıyız. Trabzonspor'a karşı duruşumuz ne ise fenerbahçe'ye karşıda o olmalı. fb taraftarının, kadıköyde takımımıza nasıl hakaretler ettiğini, o stadta olanlar bizzat bu sitede yazmışlardı. Rıza hocamızında, duygusal davranmayıp, kendisine güvenenleri haklı çıkartıp, bjk maçında nasıl değişiklikler yapıp maçı kazandırdıysa, Bu maçtada camiamızın duruşuna yakışır şekilde savaşan bir takım çıkaracağından şüphem yok.Matematiksel olarak sürsede, mantıksal olarak düşme gibi bir ihtimalimiz olduğunu düşünmediğimden, son maç hakkındaki düşüncelerimi yazdım. Saygılar.
|
Riza hoca guzel anlatmis,her babayigitin harci degildir ruhsuz bir takim aliyorsun vede bu takimi ligde tutuyorsun,bence bize baska bir hoca gelseydi seneye karsiyaka ile mac yapartik bank asyada,insallah gelecek sezon yonetim bu iki seneden ders alir bir daha bu stresli gunlere donmeyiz,yonetim bir ricam var ben degil butun taraftar icin sesleniyorum ne olur bizi bir daha strese sokmayin,bizlere kaliteli futbolcular getirin,mehmet nas vesaire gibi futbolcular almayin.
|
bu mactan 3 puan almaliyiz beraberlik sikinti,li olabilir bucaspor,un yendigini dusun
|
Kafa olarak rahat takım her zaman daha tehlikeli olmuştur.Ayrıca üstteki arkadaşa katılıyorum.O olmasın bu olsun demek bize bu saatten sonra yakışmaz.Biz her maçı alacağız ve şampiyon kim olursa umrumuzda olmayacak.
|
vallah onu bunu bilmem ama, eger futbolcular adam gibi sivasspor ruhuyla oynamassalar, bizim icin bu 4 hafta cok zor gececek... Nezaman ligde kalirsak ozaman ben bi rahat nefes alirim...
Gecen hafta buca yenseydi ozaman bakip gorseydin stressi... |
Bizim şu son dört maçı da alma niyetiyle sahaya çıkmamız lazım.Yok fener şampiyon olacakmış yok başka takım düşecekmiş bunların bizi ilgilendirmemesi lazım.Fenerbahçe burdaki maça kesin alırım ben bu maçı diye bakıyor biz buna imkan vermeyip o maçı da diğer maçlar gibi oynamalıyız bizi kimin ne durumda olduğu zerre kadar ilgilendirmemeli.Kim rahat veya değil biz kendi işimize bakalım.Sivasspor'a yakışır şekilde futbolcular sahada top oynarlarsa bu maçlardan en düşük ihtimal beraberlik alırız.Şu iki haftayı kayıpsız kapatalım zaten Fener maçına rahat çıkarız.Son maça banko diye bakıyorlar nasıl bankoymuş onu gösteririz...
|
[QUOTE=threestar58;710415]bu mactan 3 puan almaliyiz beraberlik sikinti,li olabilir bucaspor,un yendigini dusun[/QUOTE]
Buca daha mac kazanamaz,3 oyuncusunu kadro disi birakti,ama biz yinede kendimize bakalim kalan maclari kaazanirsak 3-4 basamak yukari cikariz ve dusen takimlara en yakin olmaktan kurtuluruz |
[QUOTE=COBANSARAYLI;710375]bayrak sallanarakmi destek veriliyor, dunyanin neresinde gordun ;-) kaskol fikri daha iyi bence hic degilse show yaparlar ayni zamanda bagirirlar[/QUOTE]
görsellik açısından bayrak çok önemli ayrıca sadece bayrak için konuşmadım ben ayağa kalkıp sivas diye bağıramayan adam atkı mı sallıyacak ?? |
[QUOTE=sinan-58;710452]görsellik açısından bayrak çok önemli ayrıca sadece bayrak için konuşmadım ben ayağa kalkıp sivas diye bağıramayan adam atkı mı sallıyacak ??[/QUOTE]
Stadyuma giden arkadaslar nicin gider, takimina tezahurat ederek destekleyip takimi atesleyip gol pozisyonuna girmesini saglamak her ataktada hop oturup hop kalkarak heyecani yasamak,ama o arkadasin bahsettigide onunde kocaman bir bayrak olan kisiden birsey goremeyecegi ki bence hakli cunku pozisyonu goremeyecek o heyecani yasayamayacak bu acidan arkadasimiz hakli.ayrica burada kimseyi yargilayamayizki kimin ne kadar bagirdigini bilemeyiz ama bence burada birbirimizi yargilamaktansa neler yapilabilinir takimi ateslemek icin onlara bir cozum bulunulmali ben goruyorum bir cok grup var her biri biryerde ama aralarinda diyalog yok her kafadan bir ses cikiyor misali grup veya tribun liderleri mutlaka maclardan once bir araya gelmeli stadyuma girmeden ve neler yapabileceklerini nasil tezahurat yapacaklarini mutlaka konusmali.bakin o zaman stadyumda bagirmayan kaliyormu diye dusunuyorum |
[QUOTE=COBANSARAYLI;710449]Buca daha mac kazanamaz,3 oyuncusunu kadro disi birakti,ama biz yinede kendimize bakalim kalan maclari kaazanirsak 3-4 basamak yukari cikariz ve dusen takimlara en yakin olmaktan kurtuluruz[/QUOTE]
suanda antalyaspor konum olarak rahat bucaspor,un kaybedecegi birsey yok yani 3 puan almayalim,mi diyorsun? sende daha emin degilsin kazanirsak diyosun |
[QUOTE=threestar58;710463]suanda antalyaspor konum olarak rahat bucaspor,un kaybedecegi birsey yok yani 3 puan almayalim,mi diyorsun? sende daha emin degilsin kazanirsak diyosun[/QUOTE]
hic kimse hicbirseyden emin degil,ve hicbir mac oynanilmadan kazanildi denilemez,onun icin tabiki kazanirsak diyecem kazandikmi diyecektim,ayrica antalya bucayi yener ve bu hafta sonu buca,kasimpasa ve konya duser gonlun rahat olsun yigido |
[QUOTE=COBANSARAYLI;710468]hic kimse hicbirseyden emin degil,ve hicbir mac oynanilmadan kazanildi denilemez,onun icin tabiki kazanirsak diyecem kazandikmi diyecektim,ayrica antalya bucayi yener ve bu hafta sonu buca,kasimpasa ve konya duser gonlun rahat olsun yigido[/QUOTE]
insallah, bu hafta hersey biter |
[B]biz bu hafta gençleri yendğimiz an altımızdaki 3 takım büyük ihitimal haftayı puansız kapatacaktır ve bu durumda gelecek hafta alınacak 1 puan bile matematiksel olarak ligde kalışımızı ilan edecektir. ayrıca eğer ts bu hafta antepe takılırsa şampiyonluğun son haftaya kalacağını sanmıyorum.[/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;710496][B]biz bu hafta gençleri yendğimiz an altımızdaki 3 takım büyük ihitimal haftayı puansız kapatacaktır ve bu durumda gelecek hafta alınacak 1 puan bile matematiksel olarak ligde kalışımızı ilan edecektir. ayrıca eğer ts bu hafta antepe takılırsa şampiyonluğun son haftaya kalacağını sanmıyorum.[/B][/QUOTE]
TS bu hafta Antepe takılmaz takılamz bana çokk zor geliyorrrr |
GB sut calismasi yapmis yarinki mac,ta sutlar,a dikkat!
|
bizim esas sorunumuz sivaslıların taraftar olamamasından kaynaklanıyor. sivasta maç izlemek bir vakit geçirme. çekirdeğini alacak yerine oturacak pozisyonları kaçırmadan tv izler gibi maç izleyecek. bu taraftarlık değil sadece seyircilik. sivassporun taraftara ihtiyacı var. bu taraftar kesiminin çoğalması gerek. 90 dakika her ne olursa olsun takımını destekleyecek genç yaşlı hep birlikte şarkılar söyleyecek tezahürat yapacak taraftara ihtiyaç var. ne zaman olur ne zaman oluşur bilmiyorum ama eğer bir gün şampiyonluk istiyorsak önce bu olmalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |