SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31767)

SivasSpor.Com 29.04.2011 22:25

Maçın ardından

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.hoca.6.jpg[/IMG]

[B]Maçın ardından Rıza hocamız ve Futbolcularımız Hayrettin ve Navratil Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.[/B]
[B]
Çalımbay: Bir Puanda Bizim İçin Önemli[/B]

[B]Çalımbay:[/B] "Haftalardır söylüyorum bizim için final maçıydı. Galip gelseydik çok büyük avantaj elde edecektik. Ama olmadı. Maçın ilk yarısına iyi başladık. İstediğimiz golüde bulduk. Maalesef ikinci yarıyada istediğimiz oyunu oynayamadık. Kalemizde golü gördükten sonrada Eneramo kırmızı kartla oyundan atıldı on kişi kaldık. Takımın mücadelesinden memnunum. Gençlerbiliği'nde stres yok. Rahat oynuyorlar. Ama bizim arkadaşlarımızda stres var. Maç biran evvel bitsin düşüncesiyle rahat kazancağımız maçı berabere bitiriyoruz. Kalan maçlardan birini aldığımız taktirde ligi iyi bir şekilde tamamlayacağız. Ligde kalma mücadelesi verdiğimiz bir dönemde bir puanda bizim için önemli. Hakeme penaltı için bir şey diyemiyorum ama bazı pozisyonlarda bize gösterdiği kartlar ve verdiği kararlar yanlıştı. Kamil toparlansın diye bekliyoruz. Geçen hafta Sedat gereksiz bir sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Takımda özellikle kaptanımız dediğimiz Sedat gibi oyuncuların toparlanması gerekiyor. Sorumluluğu üzerlerine almaları gerekiyor. Form düşüklüğü yaşayan oyuncuları dinlendiririz daha iyi oynarlar. Ama lider dediğimiz oyuncuların son üç maça ağırlığını koyması gerekiyor. Benim için lig ikinci yarı başladı. İlk yarı takımı biz kurmadık. Biz ikinci yarı bazı takviyeler yaptık. İkinci yarıda bir dönem çıkış yakaladık. 6 maçtan 5’ini kazandık. İnşallah Ankaragücü maçını kazanıp toparlanacağız.

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/hayro.aciklama.sivas.jpg[/IMG]

[B]Hayrettin Yerlikaya: [/B]Bizim için kritik bir maçtı. Matematiksel olarak garantilemediğimiz için kazanmak zorundaydık. 4 maçlık serinini ardından son üç maçta puanlar kaybettik. İlk yarıda istekli arzulu bir Sivasspor vardı. İyi başladık ama ikinci yarıda oyunumuzu sahaya yansıtamadık. On kişi kaldıktan sonrada biraz daha defansif oynamak zorunda kaldık. Kazanamadık ama kaybetmedikte. Bir puan bizim ligde kalmamız için önemli diye düşünüyorum. Rakiplerimizin kaybetsini bekleyeceğiz.

[B]Navratil:[/B] Maça iyi başladık. İyi savaştık. Golü de bulduk. İkinci yarıda tempomuz düştü. Bu nedenle golü de yedik. Ama hemen toparlanıp mücadeleye devam ettiğimiz bir anda kırmızı kartla on kişi kaldık. Kırmızı karttan sonrada çok fazla toparlayamadık.

58_babacan_58 29.04.2011 22:27

Cevap: Maçın ardından

[B][COLOR="Red"]YORUM YOK...!!![/COLOR][/B]

şarkışla 58 29.04.2011 22:30

Rıza Hoca sürekli Sedat dan bahsetmiş.Grosicki yerine Sedat mı diyor acaba....Sedat dan ne sorumluluk almasını bekliyor anlamadım.Sedat aynı Sadat

tavatir 29.04.2011 22:33

Son hafta maçımız Fener ile. İnşallah son haftaya kalmaz bu iş . Takım galibiyet alamayacak gibi görünüyor. Bari rakiplerimiz de kazanamasalar.

Buca'nın son iki maçı kolay. Ama Trabzon ile de oynayacaklar.

Yarın Kasımpaşa ve Konya berabere kalır ve Buca da yenilirse bu iş biter. Ama inşallah daha fazla uzamaz.

mucahitbaba58 29.04.2011 22:57

[B]hocam su takimini kursanda gorsek cok merak ediyorum
grosickiyi cozemedim gonulsuz oynuyor
penalti pozisyonu dogru olmak gerekirse alakasi yok hakem hakli
neden kendi gobegimizi kendimiz kesmiyoruz rakipleri bekliyoruz ki her hafta baska takimi tutmaktan biktim [/B]

threestar58 29.04.2011 23:06

bu mac,ta 3 puan zor,du beklenen sonuc oldu

58MUAMMER58 29.04.2011 23:18

RIZA HOCAM TAKIM 3 HAFTADIR KÖTÜ OYNUYOR formsuz oyuncular üzerinde bukadar ısrar etmemek gerekiyor,inşallah seneye kendi takımını kurarsında şimdi nedesek boş,

akkuzu 29.04.2011 23:37

rıza hocam bu cihan ve radadan hiçbirşey olmaz.oyuna katkı yapamıyorsun.Dua edelimde Konyaspor Kasımpaşayı yenmesin ancak konyanın şansı var buca ve kasımpaşa 28 puanı geçemezler

threestar58 29.04.2011 23:41

suanda piller bitik bu sene enerji,si bitmis oyuncular gitmeli seneye bize yeni enerjiler lazim

emre41 29.04.2011 23:43

Hoca kusura bakma da biz seneye ilk 5e felan oynayamayız. Maalesef siz kaos anında ne yapacağınızı pek bilmiyorsunuz.
Bu takımn bir standartı olmayacak mı? Son 3 haftadır eski Sivasspor geri geldi. Yazık!!

Bize boşun ümid verme, sonra Tanrılar kurban ister, bu sen olma.

izmirliyigido 29.04.2011 23:53

Hocam kusura bakma da ilerisi için hiç ümit vermiyorsun. Gelecek senenin takımını şimdiden kursanda ben bir ışık, bir heyecan görmüyorum sende. Bırak ilk 5'i, biz bu zihniyetle yine son 5 heyecanını yaşarız.

Oynattığın tüm maçlara bakıyorum da güzel oynadığımız maç sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Geçer diyen varsa saysın bana...

AYK

Ahmet1973 30.04.2011 00:52

Beraberligin tek sorumlusu hakemin yine S.Abay olmasidir Genclerbirliginin alt yapisindan yetismis sanki nedense hep ona verirler genlerin macini cavacavin 1 numarali adamihep beraber seyahet ederler zaten:):)

burakkova 30.04.2011 02:16

aslında iyi oynadık. çok da güzel gol pozisyonları yakaladık.. hakemin kritik kararları oyuncularımızın oyununu çok etkiledi.. buna izin vermemeliydiler..
son 7 maçtır deplasmanda yenilmeyen bir gençlerbirliği..
10 kişi kaldık ama yine başabaş oynadık..
ben takımdan memnunum..

threestar58 30.04.2011 02:24

umarim, yarin antalyaspor yener kasimpasa ve konya berabere biter ama sanki oyle olmayacak gibi geliyor kalan son uc mactan puanlar almaliyiz yoksa bizim takim iyi,ce stres,e girer puan,da alamayiz matamatiksel olarak daha bitmedi

Yusuf Çevik 30.04.2011 06:44

[I][COLOR="DarkGreen"]Hocam dediğin gibi,1 puan`da çok önemli.Ne yapalım şans bugün yanımızda değildi.

O direkten dönen topumuz gol olsaydı çok güzel olacaktı.Ama olmadı.

Şimdi önümüzde zorlu bir Ankaragücü maçı var.Ona odaklanıp 3 puanı kapmamız gerekli.[/COLOR][/I]

GÜLEZ 30.04.2011 07:31

defansda yine hata yaptık kamil oyunda kaldıgı sure içerisinde topla toplam10 sn oynadı bu kadar bekletmek gereksizdi ikinci yarıya çıkmamalıydı diyebiliriz fakat giren oyuncular daha kötü cihan canı isterse oynuyor dun bir punımızıda yiyecekti cok kotu sezon sonu gonderilmeli erman kadir hayrettin mehmet nas navratil korcan takımın iyileri idi

Yusuf Çevik 30.04.2011 07:38

[I][COLOR="DarkRed"]Ben penaltı ve kırmızı kart pozisyonunu görmemiştim.

Kaleci Özkan`ın Eneramo`ya bir darbesi var.Eneramo yere düşüyor ve hakem bunu aldatma olarak görüyor.Üstüne kırmızı kart ve 10 kişi kalıyoruz.

Süleyman Abay`ın hakemlik puanını kırabilirler.Onunda daha dikkatli olması lazım.Ama maça çok etkisi oldu,bu penaltının ve kırmızı kartın.[/COLOR][/I]

karşıyakalı 30.04.2011 07:50

hakemmmden önce takımın oynadıgı daha dogrusu oynayamadıgı oyunu konuşalım önce . takım isteksiz oynamaya devam ediyor rakip kalede direkten dönen top ve ermenın firikigi haricinde kalecinin eline top degmedi nerdeyse.gol olabilecek diyecegimiz bir pozisyon yok.ilerde çogalamıyoruz oyuncular isteksiz.rabbim sonumuzu hayır eylesin .

B.DUMANLI 30.04.2011 08:40

Riza hoca sen dünyanin en inatci insanisin.Sivas taraftari biliyorki Keita iyi bir kumas.Kadir artik yoruldu son maclara yaklasirken Keita´yi neden ilk onbirde oyuna almazsin anlasilir gibi degil.Takimda bazi carklar calismiyor.M.Yildiz ikinci yari oyuna girdi sahada ne yapti gören varmi.Futbolcun Abdurrahman o kadar rahatki mac baslamadan önce lig tv kameralarina takildi sakiz patlatiyor.Ne olacak ekmek elden su gölden.Sivasspor zaten bir ciftlik.Isteyen oynuyor,istemeyen kosmaya bile tenezzül etmiyor.Seneye takimi kurda görelim Riza hoca nasil bir takimkuracaksin Sivas´li merak ediyor.Birde ara transferde getirdigin oyuncularda öyle ahim sahim degil.Yoksa benmi yanlis takip ediyorum.Grosicki´yi bekleki oynasin,Hursiti dün tüm Türkiye gördü.

ahmet ali 30.04.2011 09:53

Başta Rıza Hoca olmak uzere tum futbolcular bu sene taraftara kan kusturdular... Bunlardan birşey olmaz..
Bu sene düşmekten kurtulsak bile ki düşme tehlikesi hala var Seneye başta başarısız Rıza Hoca olmak uzere takımda buyuk değişiklik yapılmalı......
Kasımpaşa yı Genclerbirliği'ni yeneme,Karabuk'e yenil sonrada televizyonlarda boy gosterip konuşun...Aferin hepinize....

Alişan 30.04.2011 10:02

Akşamki maçın geniş özeti bitmiş yılmış ve kendine güveni olmayan korkak bir takım yok böyle bir maç sınırda olacaksın ve evinde kazanman gereken bir maçta koşmak için mecalin olmayacak bu oyunlar bizi yavaş yavaş öldürmekten başka birşey değil. Gençler rahat oynayabilir ama biz kendi evimizde yenemezsek nerde yeneceğiz bakın 32.hafta ankaragücü ile yine evimizde maçımız var ankaragücüde rahat çıkacak maça onudamı berabere bitireceğiz bir puan bize yetermi bucanın bugün medical park antalya ile maçı var maç antalyada ama buca fenere oynadığı gibi oynarsa antalyayı haydi haydi yener sonuç buca 27 puana geler biz ise 33 puan 32.hafta bizim ankaragücü maçımız var evimizde tam bir ateşten gömlek sonucu bilmek imkansız sivasımız top oynamaktan bıkmış durumda 32.hafta buca trabzonla oynuyor trabzon bu maçı almak zorunda yoksa şampiyonluktan kopar 33.hafta manisa buca manisa çıkışta ama iddası yok buca alabilir maçı buca 33.haftada 30 puanda bizim maçımız 33.hafta konyada eğer bu maçı alamazsak işte o zaman yerimize otururuz bank asya birinci lige koşa koşa merhaba deriz nedenmi haftaya şampiyonluk için koşan fenerle bizi hallaç pamuğuna çevirirler bu oyunumuzla 34.buca kayseri buca bu maçı alır bizim kaybetmeye tahamülümüz yok artık fener maçını biz kaybederiz trabzon maçını buca kaybeder bizim konyayı ve ankaragücünü yenmemiz gerekiyor aksi taktirde buca averajla bizi geçer ve yine söylüyorum bank asya birinci ligine son model araba ile uçarak gideriz merhaba deriz o zamanda bu sitemizde sivasımızda sivassporumuzda biter çünkü bizim toprağımız bu yenilgiyi bu düşüşü hazmedemez ve bir anda biteriz herkes kendi kabuğuna çekilir ve sivasımız unutulur.

tavatir 30.04.2011 10:04

Son iki haftaya kalırsa zaten işimiz yaş olur. Buca'nın son iki maçı çok kolay.

Bizim 2 maçımız kaldı. Son maçı saymayın.

eyupkocak 30.04.2011 10:17

[FONT="Tahoma"][COLOR="Red"]yaa liğden düşecemize açıkçası ben fazla bi ihtimal vermiyomm ama garantilemek için bi maç almak şart onu da başaracağız inş. iyi oynadık am olmadı nasip meselesii.. yılmak yok haftaya bu işi bitirececezzzz :):)[/COLOR][/FONT]

58 SiVaSıM 58 30.04.2011 10:29

rıza hocam neden sol bekte daha hızlı olan hücuma daha çok çıkan ZİYA oynamıyor seni sadece bunddan eleştiririm çünkü kadro senin kadron değil

blacksky 30.04.2011 11:15

Ayiptir.. hoca daha 1 senesini bile doldurmadi.. sezon basi calismasi yapmadi.. bu kadronun cok buyuk kismini o kurmadi.. hemen kellesi istenmeye baslamis.. kim gelsin istersiniz arkadaslar? ziya dogan mi gelsin? samet aybaba mi gelsin? yilmaz vural mi gelsin?.. gecen sezonun basindan beri kiz gibi oynayan takima hic degilse bir seyler katabilen tek hoca riza hoca olmustur.. nankorluk hos degil.. zaten sivas'li kendi hemsehrisine ettigi kadar kimseye etmez.. bu da bizim huyumuzdur.. bu huyumuz yuzunden de Anadolu'nun gobeginde en az gelismis illerden birisi olarak kaldik zaten.. hocaya onumuzdeki yil icin bir sansi bile cok goruyorsunuz her seyi cok biliyorsunuz sanki.. en cok taninan spor yazarlarinin 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz oldugu bir sehiriz biz oturmus futbol kulturumuz falan yok.. alt yapimizdan cikan yildiz oyuncumuz bile yok.. neyi tartisiyoruz? her sene sampiyonluga oynabilecek miyiz?.. Riza hoca ile sampiyonluk kovalariz demiyorum.. ama dusme tehlikesi yasamadan her sene avrupa'ya gidebilmeyi zorlayacak bir takim olacagimizi dusunuyorum.

eskibektaşlı 30.04.2011 11:25

[QUOTE=Alişan;710791]Akşamki maçın geniş özeti bitmiş yılmış ve kendine güveni olmayan korkak bir takım yok böyle bir maç sınırda olacaksın ve evinde kazanman gereken bir maçta koşmak için mecalin olmayacak bu oyunlar bizi yavaş yavaş öldürmekten başka birşey değil. Gençler rahat oynayabilir ama biz kendi evimizde yenemezsek nerde yeneceğiz bakın 32.hafta ankaragücü ile yine evimizde maçımız var ankaragücüde rahat çıkacak maça onudamı berabere bitireceğiz bir puan bize yetermi bucanın bugün medical park antalya ile maçı var maç antalyada ama buca fenere oynadığı gibi oynarsa antalyayı haydi haydi yener sonuç buca 27 puana geler biz ise 33 puan 32.hafta bizim ankaragücü maçımız var evimizde tam bir ateşten gömlek sonucu bilmek imkansız sivasımız top oynamaktan bıkmış durumda 32.hafta buca trabzonla oynuyor trabzon bu maçı almak zorunda yoksa şampiyonluktan kopar 33.hafta manisa buca manisa çıkışta ama iddası yok buca alabilir maçı buca 33.haftada 30 puanda bizim maçımız 33.hafta konyada eğer bu maçı alamazsak işte o zaman yerimize otururuz bank asya birinci lige koşa koşa merhaba deriz nedenmi haftaya şampiyonluk için koşan fenerle bizi hallaç pamuğuna çevirirler bu oyunumuzla 34.buca kayseri buca bu maçı alır bizim kaybetmeye tahamülümüz yok artık fener maçını biz kaybederiz trabzon maçını buca kaybeder bizim konyayı ve ankaragücünü yenmemiz gerekiyor aksi taktirde buca averajla bizi geçer ve yine söylüyorum bank asya birinci ligine son model araba ile uçarak gideriz merhaba deriz o zamanda bu sitemizde sivasımızda sivassporumuzda biter çünkü bizim toprağımız bu yenilgiyi bu düşüşü hazmedemez ve bir anda biteriz herkes kendi kabuğuna çekilir ve sivasımız unutulur.[/QUOTE]
arkadaşım Buca averajla bizi geçemez ikili averajda biz iyi durumdayız.

tavatir 30.04.2011 11:38

Buca'nın averajla bizi geçmesi mümkün değil. Tek ihtimal üçlü veya dörtlü averaj olması. Yani 3 veya 4 takımın aynı puanda kalması.

Dua edelim de bugün Buca yenilsin ve Konya ile Kasımpaşa berabere kalsın.

blacksky 30.04.2011 16:13

Takimin basina gectiginden beri 22 lig macinda 26 puan toplayarak bizi bu haftalarda huzurlu olmamizi saglayan hocamiza tesekkurler.. dikkat edin sezon sonunda dusen 3 takim arasinda en fazla puan toplayani bile 26'yi bulamayacaktir... onumuzdeki sezon yerli, yabanci en az 5-6 iyi takviye ile cok daha iyi derece alacagimiza inancim tam.

özgür çocuk 30.04.2011 17:02

ya yorum yapanlara gülüyorum bu takım 2 hafta önce kraldı da şimdi ne oldu.rıza hocaya sallayanlarda galiba futboldan anlamıyorlar.bu takımı bu hale kim getirdi.zaten sivaslının klasik hastalığı dışarıdan gelene kral deriz kendi adamımızı yeriz.herkes rahat olsun düşenler zaten belli.seneye bu takım gelecek takviyelerle ilk 5e rahat oynar.

cılgınsivas58 30.04.2011 18:04

hocamzın her sözüne katılıyorum işallah maçtaki olaylardan dolayı saha kapatma gelmez

kolukisa 30.04.2011 18:19

evet herkeze gecmis olsun eger bir mucuze olmazsa sevgili Sivasspor buseneyi'de atlatti gelecek hafta alacagimiz 1 puan attin degerindedir,arkadaslarimin coguna katiliyorum,takima zamaninda mudahale edilmemesi sikintaya sokuyor,bazi önlemler alinir ve takfiyeler yapilirsa gelecek sene beki ayni kabusu bir daha yasamayiz,hollanda dan selamlar.

kamışlı58 30.04.2011 23:03

şuradai yorumları okuyoruda kusura bakmayın gülüyorum bize hiç yakışmıyor ümitsizlik korkaklık buca kim kardeşim ayıptır TEK BAŞIMA SAHAYA ÇIKSAM BÜTÜN BUCALILARI SAHAYA GÖMERİM *TABİK GÜREŞ*:D:D:D

threestar58 01.05.2011 02:22

sivas-ankaragucu beraberlik,le kurtarirsak iyi konyaspor,dan 3 puan alma ihtimali var trabzonspor-g.antep berabere biter gibi galiba trabzonspor bu yarista takilacak gibi

pover58 01.05.2011 08:27

hocam tamamen katılıyorum ancak bu takımın takım olması için öncelikle mehmet sedat erman ve aponun bu takımdan derhal gitmesi şart kamil ilk maçlarda fırtına gibiydi kaç haftadır ne yaptılarsa adam oynamıyor ben bu işte iş oldugunu düşünüyorum kamil e pas atmıyorlar oda oynamıyor eneramo da umdugumuzun çok altında bu adamlara baskı oldugunu düşünüyorum bunu sen çözmelisin hocam.sedattan sorumluluk beklemek yanlış o adam belki iyi niyetli ama profesyonel degil çabuk kızıp takıma zarar veriyor.

58müco58 01.05.2011 11:21

merhabalar sevgili yiğidolar hepinize hayırlı güler; kimse merak etmesin bu takım düşmez veya düşüremezler sıvas ın üstünde bayağı bir oyunlar oynandı ama beceremediler alçaklar, bir iki maç lık değil tüm sezonu ve maçları gözönüne alın lütfen yapılanları bir hatırlayın bakalım, futbolcularda insan et ve kemik onların ruhu yokmu yav makinamı onlar insan insan düşünen sinirlenen etkilenen saha dışı saha içi hakem den etkilenen insanlar sizden birisine biri hakaret etse niye profosyonel haraket etmiyoruz daha dün maçta hakem iki harakette bütün stadı germedi mi? niye sakin davranmadı seyirci öyle bol keseden futbolu bilmeden, türkiye de futbolun içinde kadar çirkef işlerlerin olduğunu bilmeden yazıp çizmeyin arkadaşlar lütfen akıllı ve mantıklı olun, futbol dünyasında sivasa bu kadar düşmanlar anlamakta zorlanıyorum yorumcusuna da lanet olsun, yazarına da lanet olsun, yayıncısına da, bunların hepsi istanbul yalakaları çanak yalayıcıları bunlar anadolu insanını hiç sevmedilerki şimdi sevsinler futbolu bile ******** emellerine alet edip anadolu insanını ezmeye çalıyorlar, bunu yaparkende bazı beyinsiz salakları iyice kullanıyorlar bunların işi gücü menfaat para dünyalık bunlar haktan hukuk tan insana ve emeğine saygıdan ne anlarlar ki yazıklar ve eyvahlar olsun bu şereften yoksun leş kargalarınaaaaa.......,,,,
arkadaşlar lütfen futbolcularımıza ve hocamıza eleştirilerimizi saygı ve sevgi çerçevesinde yapalım bir daha söylüyorum sadece maç, futbol diye düşünmeyin bu arenada çok şeyler dönüyor sivas ın düşmanı çok lütfen akıllı olalım kendimizi üç kuruşluk ********lere madara etmeyelim,,,, sevgi ve saygılarımla sevgili yiğidolar hakkınızı helal edin değerli vaktinizi aldım kusura bakmayın.,,,,

hiko58 02.05.2011 15:18

allah iki yıldır bize yardım ediyor. hani bir laf vardır bir sıçrarsın çekirge iki sıçrarsın çekirge üçüncüde artık düşünün. bu sene düşmeyiz. bana göre maç neden gitti neden kazanamadık. teknik direktör değilim ama oyunu azda olsa okuyabiliyorum. eneramo haksız ve gereksiz bir kart gördü. çocuğun morali sıfır. ardından birde sözlü uyarı aldı. hakem her an ikinci sarıyı gösterecek. futbolcunu iyi tanıyacaksın. ben hoca olsam napardım sözlü uyarıyı aldıktan sonra eneramoyu oyundan alırdım. çünkü benim on kişi oynama lüksüm yok. orta sahaya oyuncu alırdım pedriyeli ilerde bırakırdım. bu ikinci sarı için bir önlemdi. sonradan değişiklik yapacaksan yapardın. biz bu kafayla seneyede aynı şeyleri yaşarız. hoca olmak antreman yaptırmak maçtan sonra futbolcuları suçlamak değil. oyunu okuyabilmek futbolcunun o anki ruh durumunu anlamaktır. grosicki neden oynamıyor noluyorda oynamıyor onun gibi bir futbolcunun derdi ne anlatında anlayalım. iyi futbolcularımız var. türkiyede ilklerde sıralamaya girecek oyuncularımız var. ama takım oynamıyor neden? neden? neden?????????????? hep birlikte oturup bunları düşünmek lazım.hata kimde biz neden bu durumdayız. yoksa her zaman boşa konuşuruz.

hiko58 02.05.2011 15:23

birde erman gitsin diyenlere bir lafım var. erman süper bir futbolcu yahu siz futboldandamı anlamıyorsunuz. ermen gibi bir futbolcuya nasıl git dersiniz. erman sayesinde kaç tane maç aldık düşününsene. takımda kimse oynamadığı için ermana takıyorsunuz. mehmet yıldız gitsin tamam. abdurrahman gitsin kamanan gitsin onada tamam ama ermanı söylemeyin nolur. eğer birazcık futboldan anlıyorsanız ermanın kalitesini göreceksiniz.

rivaldo58 02.05.2011 15:59

inş. her şey daha güzel olacak.......

kadirakin58 03.05.2011 14:39

Hocam Grosicki'ye biraz gaz vermek lazım. Sen süper oyuncusun, şöylesin böylesin diye.. Adamı cezalandırmak, maçlardan 60'ıncı dakikada çıkartmak adamın canını sıkıyor olmalı..

rivaldo58 03.05.2011 16:50

olmadı hocam daha hırslı olmamaız lazım takımda rehavet var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:40.