SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31819)

SivasSpor.Com 08.05.2011 13:30

Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=28463&token=17273[/IMG]

Stadyum konusunda net açıklamaların yapılmasının ardından sular durulurken daha önce yapıldığı iddia edilen bazı konuşmalar gündeme bomba gibi oturacak.

TOKİ elemanlarının Sivas’ta yaptığı çalışma sonrasında raporlarına işlediği toplam değer takdirinin 55 Milyon TL olması tartışmaları da beraberinde getirmiş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile TOKİ arasında uzunca bir süre fiyat konusunda anlaşmazlık yaşanmıştı.

TOKİ mevcut stadyum ve Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yerinin 55 Milyon TL edeceğini söylerken Gençlik Spor İl Müdürlüğü 135 Milyon TL’lik bir rakam çıkarmış daha sonra da 105 milyon TL’de hemfikir olmuşlardı.

Bu sürecin öncesinde TOKi elemanlarının hazırladığı raporda belirtilen mevcut arazilerin maksimum 55 milyon TL olması ilk etapta TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a takıldığı iddia edildi.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün fiyat konusunda anlaşmak istemesinin ardından Sivas’taki yetkililer onay vermemiş ve 55 Milyon TL’nin çok az olduğunu söyleyerek bu anlaşmayı kabul etmemişlerdi.

Bunun ardından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Gençlik Spor Genel Müdürü’ne “Sivas’ı satsan 55 trilyon etmez, çok büyük rakamlar talep ediyorlar biz bunun altından kalkamayız” dediği iddia edildi.

Bunun üzerine bazı Sivas Milletvekillerinin TOKİ Başkanı Bayraktar ile konuştuğu daha sonra çeşitli üst düzey görevlilerinde araya girerek TOKİ Başkanının anlaşmaya ikna edildiği öğrenildi.

GECİKMENİN SEBEBİ BAYRAKTAR MI?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2008 ve 2009 yıllarında yaptığı mitinglerde “Sivas’a modern bir stadyum yapılması için burada TOKİ Başkanı’na talimat veriyorum” diyerek müjdelediği stadyum aradan geçen süre içerisinde yapılamamış çeşitli anlaşmazlıklar sebebiyle sekteye uğramıştı.

Bu yıl her konuda anlaşmanın sağlanmasının ardından çalışmaların başlayacağı yeni stadyumda yaşanan gecikmenin sebebinin TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar olup olmadığı merak ediliyor.

Tüm bu gecikmelerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın haberinin olmadığı ise başka bir iddia olarak gündeme düştü.

Sivas Olay Gazetesi
[url]http://www.sivasolaygazetesi.com/sivasi-satsan-55-milyon-tl-etmez/[/url]

Memleket Sivas Gazetesi
[url]http://www.sivasmemleket.com/sivasi-satsan-55-milyon-tl-etmez/[/url]

[I][B]Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın kendi memleketi Trabzon'a yapılacak 800 milyon maliyetindeki yatırım için en ufak bir itirazı olmazken, Galatasaray için yapılan yatırım 700 milyonu bulmuşken, Konya'ya en az 200 milyon lira değerinde Olimpiyat Köyü kurulacakken, Mersin'e 300 milyonluk kaynak ayrılmışken; Sivas'a yapılacak yatırım için bu çirkin ifadeleri kullanmış olmasını şiddetle kınıyoruz.

Sayın Başbakan Sivas'a stad sözü verdiği zaman gündemde olmayan iller, şuan Sivas'ın önünde ve çok daha büyük görkemli projelerle gündemde yer alırken Sivas'ın unutulmuş olmasını bir kenara not ediyoruz.

Daha önce de söyledik, birkez daha tekrarlıyoruz: Eğer kapasite 33-34 bin seviyesinden aşağıda olacaksa sizden yeni stadyum istemiyoruz. Zaten söylediğiniz gibi sizin gözünüzde Sivas'ın tamamı satılsa 55 milyon etmez!

Bu çirkin ifadeler, Sivas halkının özgür iradesi ile hakkaniyete uygun bir şekilde değerlendirilip cevabını bulacaktır.

[/B][/I][COLOR=#000000][I][B][url]www.sivasspor.com[/url][/B][/I][/COLOR]

tavatir 08.05.2011 13:41

Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez

Eğer bu sözleri gerçekten söylediyse çok çekeceği var.

Zaten gaflarıyla tanınan bir adam. Telekom Arena açılışında nasıl konuştuysa millet galeyana gelmişti. Bir de vekil adayı gösterdiler. Şimdi Trabzon'dan vekil olacak. Ama bu sözlerin söyledindiği teyit edilirse medeni şekilde en tutarlı tepkileri vermeliyiz.

BOUN 08.05.2011 13:44

Sevgili Yiğidolar bu konuda birçok kereler görüşlerimi paylaşmıştım. Söyleneceklerin neredeyse tamamı söylendi. Güneş altında yeni bir şey yok nitekim. Bu yüzden yaklaşık bir ay evvel başka bir forumda yazdığım görüşlerimi buraya taşıyorum. Eski Toki başkanı, şimdi ise Trabzon milletvekili adayı olan Erdoğan Bayraktar'ı ise yapmış olduğu terbiyesizlik ve uygulamış olduğu çifte standartla başbaşa bırakıyorum ve soruyorum:

Ey Erdoğan Bayraktar, Sivas'ı satsan 55 milyon TL etmez belki, peki ya Trabzon'u satsan 800 milyon eder mi?

[B][I]Bu şehirde yaşayan insanların temel olarak anlayışlarında bazı çok önemli noktalar artık değişmeli. İnsanlar talep etmeyi, hakkını istemeyi, kıyas yapmayı, kendisini daha iyi ve yüksekte olanla mukayese edip, kendisi için daha iyi, güzel ve hayırlı olanı istemeyi bilmeli. Bu anlayış bu şehirde gelişmeli. Kaderci, pasif, pısırık, sessiz, koyun gibi güdülen insanlar olmaktan çıkmalı bu şehrin insanları!

Bu şehire stadyum sözü verilmiş, üzerinden üç yıl geçmiş. Adliye sarayı sözü verilmiş altı yıl sonra bina yarı yarıya küçültülerek ancak temeli atılabilmiş. Bölge hastanesi yapacağız demişler dört-beş yıl evvel, önce 1200 yatak kapasiteli olacak denilmiş, sonra 900'e düşmüş rakam, sonra 600'e kadar indirilmiş. Kültür şehri olduğu iddiasındaki bir şehir üç yıldır kütüphanesiz. Yıkılan kütüphanenin yerine daha iyisi daha büyüğü bir türlü konulamamış. Sivas ölçeğindeki birçok şehir 2. ve 3. Organize Sanayii Bölgelerini kurmuşlar ama Sivas'ta Demir Çelik bölgesine kurulacağı söylenen 2. OSB tam 15 yıldır kurulamamış.

Sevgili dostlar stadyum konusu Sivas halkı için bir testtir, bir turnusol kağıdıdır. Bugün bu konuda iradeni, isteğini açık bir şekilde ifade etmekten aciz kalırsan, özellikle seçim döneminde senden oy istemeye gelen her bir kişinin yakasına yapışıp 'kardeşim ben şehrime en güzelini istiyorum, ben de bu ülkenin eşit haklara sahip bir vatandaşıyım, Gs taraftarı gibi ben de on numara bir stadyumda maç izleme hakkına sahibim, bu hakkımı istiyorum, başka şehirlere 35-40 bin kapasiteli stadyumlar yapılırken bana 25 bin kişilik stadyum yapıp beni kandıramazsın, başından savamazsın!' demezsen sen kaybedeceksin, Sivas kaybedecek!

Stadyum konusunda uysal koyun olursan, stadyumun uğrayacağı akıbetin benzeri senin şehrinin beklediği diğer tüm yatırımların başına gelecek. Lütfen bu testi başarıyla tamamla, bu sınavı kaybetme! İradeni, kişiliğini, 'oy'unu başkalarının ipoteğine verme. Sen 'sen' ol, şehrini düşün! Kolay lokma olmadığını, olmayacağını göster. Sana hizmet etmeyenleri cezalandırmasını bil.

[/I][/B]

kadirakin58 08.05.2011 13:45

Eğer TOKİ başkanı gerçekten "Sivas 55 milyon TL etmez" dediyse çok ağır konuşmuş. Adam memleketine 800milyon TL harcıyor, Trabzonda stad yapılacak düzlük yok diye denizi dolduruyor, sıra Sivas'a gelince "para yok". Buna çifte standard ve adaletsizlik denmez de ne denir.

Bu olaylardan kesinlikle başbakanın da haberdar edilmesi gerekir. Siz TOKİ başkanını görevlendirdiniz ama işini yapmadı diye kendisinin bilgilendirilmesi gerekiyor.

eskibektaşlı 08.05.2011 13:48

Ülkeler olduğu gibi şehirlerde layık oldukları şekilde yönetirler, olayları,gelişmeleri kendilerine değer verilip verilmediğini çözemeyen ve her seferinde olumsuz yönetildiklerinde bile bunu olumluymuş gibi değerlendiren bir şehri layık olduğu şekilde yönetmek kadar kolay bir şey olmazmı ?

Şimdi Sivas'ımın caddelerine sokaklarına çıksan , ve hatta şu forumda bile arkadaşlara baksan birçoğu memnuniyetini dile getirecektir.

Atalarımızın güzel sözü vardır ,teşbihte hata olmaz ''Sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur'' diye.

Ne diyeyim inşallah sivas'ımın yiğidolarımın uyanma duyuları vardırda artık bu tür kandırmacalara oyunlara gelmezler......Direnmeyi, yalanlarını yedirmeyi bilirler

talha58 08.05.2011 13:58

[B][COLOR="Indigo"]Erdoğan Bayraktar acil bir şekilde bu sözlerle ilgili açıklamaya yapmalıdır. Gereken her yere söylemeye çalışacağım.

Milletin vekili olacağı iddiasındaki bir kişi bu sözleri söylüyorsa durum çok vahimdir. Bu konunun takipçisi olmalıyız. [/COLOR][/B]

sivasdergi 08.05.2011 13:59

Şimdi ben kalksam "İnsanımız Bilinçlenmeli" desem, yine birileri ayar olur. En iyisi demiyim birilerini ayar etmemek için. Ayarları bozulmuş çünkü.

mucahitbaba58 08.05.2011 14:04

[B]ulan asil senin kanin bes para etmez sivasin onunu kesmeye calismayinn durduramazsiniz
kansiz adam senin suratina tukurmeyi o kadar cok isterdim ki kiniyorum kiniyorum kiniyorum lanet olsun sana [/B]

blacksky 08.05.2011 14:30

Terbiyesiz saygisiz!

Laz muteahhit beyinli insanlari tepemize yonetici yaparlarsa olacagi budur.

yigidoyuzz 08.05.2011 14:45

başbakanın haberi yokmu yok bilmem ne bizim amele kılıklı millet vekillerimiz varken olmaz kardeşim olmaz yeni aday adaylarına çarşıda her yerde desdek için dolaşıyorlar onlara eğerki bu proje onaylanmıyorsa bütün parti liderleri ve millet vekili adat adaylarına desteklemiyoruz ve ak parti il teşkilatına dilekceler yazılması lazım biz yigidoyuz kendi işimizi kendimiz yaparız ilgili taraftar grupları ak parti il teşkilatına dilekce yazması lazım sadece taraftar grubu değil [B]TÜM SİVASLI SİVASINA SİVASSPORUNA SAHİP ÇIKMASI LAZIM [/B]

ledig 08.05.2011 14:46

akp'ye oy vermiştim ama bu seçimde akp Sivas'ta dersini almalı.

yigidoyuzz 08.05.2011 14:47

birde pankart yapmamız lazım lig tv çekecektir ve bütün dünya bunu görecektir tıpkı BİZ ÖLMEDİK AYAKTAYIZ MESAJI GİBİ YAYINLAMALIYIZ İŞTE BUNU[B]BAŞBAKANIM HANİ STADYUM SÖZÜN NEREDE !![/B]

58MUAMMER58 08.05.2011 14:57

ŞİMDİ BU YARATIĞIN BÖYLE KONUŞTUĞU GARANTİMİ BİLMİYORUM,ASLANTEPE STADI AÇILIŞINDA KONUŞTUKLARIYLA BAŞBAKANIN PROTESTO EDİLMESİNE YOLAÇMIŞ,BEYNİ ZAYIF, KARAKTERİ ZAYIF,KANI CİĞERİ GAVUR PARASIYLA 5 CENT ETMEYECEK ÇAKAL ,SEN HİÇ TARİH OKUMAMIŞSIN,SİVASI SATSAN 55 MİLYON ETMEZ DEMEK ,SENİN NEKADAR MAL BİR YARATIK OLDUĞUNU GÖSTERİR,O 5 PARA ETMEZ DEDİĞİN TOPRAKLAR,SENİN VE ZİHNİYETİNİN,HIRSIZLIK HORTUMCULUK,SAHTEKARLIK YAPTIĞI HER KARIŞ TORAĞININ GAVURA PEŞKEŞ ÇEKİLDİĞİ TOPRAKLAR DEĞİL , CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KUTSAL TOPRAKLARDIR,DEĞİL SEN ,SENİN ZİHNİYETİNE MENSUP KİŞİLERİN TÜMÜNÜ SATSAN SİVASIMIN 1CM KARE TOPRAĞINI DEĞİŞMEM, CANIN CEHENNEME PİSLİK,SENİN YAPACAĞIN STADA LANET OLSUN,TRABZONA DENİZ DOLDURARAK 800 BİN TL AYIRIYORSUN,ŞEVKLE PROJENİN TAKİPÇİSİ OLUYORSUN BAŞBAKANIN TÜRKİYEYİ DOLAŞIYOR TÜM VATANDAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDE DAVRANIYORUZ DİYE KONUŞUYOR,BUMU SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ?DİĞER ŞEHİRLERE 200 300 BİN TL AYIRIYORSUNUZ,SİVASA GELİNCE NEDEN BÖYLE KÜÇÜK HESAPLARA GİRİYORSUNUZ,BABANIN BANKADAKİ HESABIYLAMI YAPIYORSUNUZ?KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSE ,EĞER BU STAD 30 BİNDEN AŞAĞI YAPILIRSA BUNA RAZI OLAN TEPKİ GÖSTERMEYEN,ZİHNİYETİNİZE DESTEK OLAN HERKESİ SİVASA ,İHANET EDEN HAİN OLARAK GÖRÜYORUM,KİMSE KAMUOYUNDA ŞEHRİMİZİ 2 PARALIK ADAMLARIN KONUŞMALARIYLA KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ,________35 ____KİŞİLİK_STADIMIZI İSTİYORUZ__SÖZ NAMUSTUR___SÖZÜNDE DURMAYAN NAMUSSUZDUR.

ozsivasli58 08.05.2011 15:01

kötü söz sahibine aittir. kuş beyinliler.

Turan 59 08.05.2011 15:04

Seni atsalar benim paramla 1 kuruş etmezsin.

Turan 59 08.05.2011 15:05

Bu söylediği söz,umarım Sivas'lılara iyi bir ders olur.

mucahitbaba58 08.05.2011 15:05

bekliyorum facebookta neden yayinlamiyorsunuz yoksa ben yayinlamak uzereyim tum kamoyu bu cirkefligi gormesi lazim

ozsivasli58 08.05.2011 15:06

[QUOTE=58MUAMMER58;712102]ŞİMDİ BU YARATIĞIN BÖYLE KONUŞTUĞU GARANTİMİ BİLMİYORUM,ASLANTEPE STADI AÇILIŞINDA KONUŞTUKLARIYLA BAŞBAKANIN PROTESTO EDİLMESİNE YOLAÇMIŞ,BEYNİ ZAYIF, KARAKTERİ ZAYIF,KANI CİĞERİ GAVUR PARASIYLA 5 CENT ETMEYECEK ÇAKAL ,SEN HİÇ TARİH OKUMAMIŞSIN,SİVASI SATSAN 55 MİLYON ETMEZ DEMEK ,SENİN NEKADAR MAL BİR YARATIK OLDUĞUNU GÖSTERİR,O 5 PARA ETMEZ DEDİĞİN TOPRAKLAR,SENİN VE ZİHNİYETİNİN,HIRSIZLIK HORTUMCULUK,SAHTEKARLIK YAPTIĞI HER KARIŞ TORAĞININ GAVURA PEŞKEŞ ÇEKİLDİĞİ TOPRAKLAR DEĞİL , CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KUTSAL TOPRAKLARDIR,DEĞİL SEN ,SENİN ZİHNİYETİNE MENSUP KİŞİLERİN TÜMÜNÜ SATSAN SİVASIMIN 1CM KARE TOPRAĞINI DEĞİŞMEM, CANIN CEHENNEME PİSLİK,SENİN YAPACAĞIN STADA LANET OLSUN,TRABZONA DENİZ DOLDURARAK 800 BİN TL AYIRIYORSUN,ŞEVKLE PROJENİN TAKİPÇİSİ OLUYORSUN BAŞBAKANIN TÜRKİYEYİ DOLAŞIYOR TÜM VATANDAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDE DAVRANIYORUZ DİYE KONUŞUYOR,BUMU SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ?DİĞER ŞEHİRLERE 200 300 BİN TL AYIRIYORSUNUZ,SİVASA GELİNCE NEDEN BÖYLE KÜÇÜK HESAPLARA GİRİYORSUNUZ,BABANIN BANKADAKİ HESABIYLAMI YAPIYORSUNUZ?KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSE ,EĞER BU STAD 30 BİNDEN AŞAĞI YAPILIRSA BUNA RAZI OLAN TEPKİ GÖSTERMEYEN,ZİHNİYETİNİZE DESTEK OLAN HERKESİ SİVASA ,İHANET EDEN HAİN OLARAK GÖRÜYORUM,KİMSE KAMUOYUNDA ŞEHRİMİZİ 2 PARALIK ADAMLARIN KONUŞMALARIYLA KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ,________35 ____KİŞİLİK_STADIMIZI İSTİYORUZ__SÖZ NAMUSTUR___SÖZÜNDE DURMAYAN NAMUSSUZDUR.[/QUOTE]

aynen katılıyorum

Turan 59 08.05.2011 15:09

İstanbul'u kolpacı laz müteahitlere peşkeş çekerken hiç sesin çıkmıyor.

pover58 08.05.2011 15:12

[QUOTE=SivasSpor.Com;712076][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=28463&token=17273[/IMG]

Stadyum konusunda net açıklamaların yapılmasının ardından sular durulurken daha önce yapıldığı iddia edilen bazı konuşmalar gündeme bomba gibi oturacak.

TOKİ elemanlarının Sivas’ta yaptığı çalışma sonrasında raporlarına işlediği toplam değer takdirinin 55 Milyon TL olması tartışmaları da beraberinde getirmiş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile TOKİ arasında uzunca bir süre fiyat konusunda anlaşmazlık yaşanmıştı.

TOKİ mevcut stadyum ve Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yerinin 55 Milyon TL edeceğini söylerken Gençlik Spor İl Müdürlüğü 135 Milyon TL’lik bir rakam çıkarmış daha sonra da 105 milyon TL’de hemfikir olmuşlardı.

Bu sürecin öncesinde TOKi elemanlarının hazırladığı raporda belirtilen mevcut arazilerin maksimum 55 milyon TL olması ilk etapta TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a takıldığı iddia edildi.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün fiyat konusunda anlaşmak istemesinin ardından Sivas’taki yetkililer onay vermemiş ve 55 Milyon TL’nin çok az olduğunu söyleyerek bu anlaşmayı kabul etmemişlerdi.

Bunun ardından TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın Gençlik Spor Genel Müdürü’ne “Sivas’ı satsan 55 trilyon etmez, çok büyük rakamlar talep ediyorlar biz bunun altından kalkamayız” dediği iddia edildi.

Bunun üzerine bazı Sivas Milletvekillerinin TOKİ Başkanı Bayraktar ile konuştuğu daha sonra çeşitli üst düzey görevlilerinde araya girerek TOKİ Başkanının anlaşmaya ikna edildiği öğrenildi.

GECİKMENİN SEBEBİ BAYRAKTAR MI?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2008 ve 2009 yıllarında yaptığı mitinglerde “Sivas’a modern bir stadyum yapılması için burada TOKİ Başkanı’na talimat veriyorum” diyerek müjdelediği stadyum aradan geçen süre içerisinde yapılamamış çeşitli anlaşmazlıklar sebebiyle sekteye uğramıştı.

Bu yıl her konuda anlaşmanın sağlanmasının ardından çalışmaların başlayacağı yeni stadyumda yaşanan gecikmenin sebebinin TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar olup olmadığı merak ediliyor.

Tüm bu gecikmelerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın haberinin olmadığı ise başka bir iddia olarak gündeme düştü.

Sivas Olay Gazetesi

[I][B]Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın kendi memleketi Trabzon'a yapılacak 800 milyon maliyetindeki yatırım için en ufak bir itirazı olmazken, Galatasaray için yapılan yatırım 700 milyonu bulmuşken, Konya'ya en az 200 milyon lira değerinde Olimpiyat Köyü kurulacakken, Mersin'e 300 milyonluk kaynak ayrılmışken; Sivas'a yapılacak yatırım için bu çirkin ifadeleri kullanmış olmasını şiddetle kınıyoruz.

Sayın Başbakan Sivas'a stad sözü verdiği zaman gündemde olmayan iller, şuan Sivas'ın önünde ve çok daha büyük görkemli projelerle gündemde yer alırken Sivas'ın unutulmuş olmasını bir kenara not ediyoruz.

Daha önce de söyledik, birkez daha tekrarlıyoruz: Eğer kapasite 33-34 bin seviyesinden aşağıda olacaksa sizden yeni stadyum istemiyoruz. Zaten söylediğiniz gibi sizin gözünüzde Sivas'ın tamamı satılsa 55 milyon etmez!

Bu çirkin ifadeler, Sivas halkının özgür iradesi ile hakkaniyete uygun bir şekilde değerlendirilip cevabını bulacaktır.

[/B][/I][COLOR=#000000][I][B][url]www.sivasspor.com[/url][/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

ulan bayraktar sen sivasa deger biçecek yetkiyi nerden alıyorsun ulan adam sen kim oluyorsun kim sen kaç para edersin.kaldıki sivas 55 kuruş bile etmese başbakanın sözü var eşşek gibi yapacaksın bu stadı şayet başbakan gerçekı başbakansa.sözünü yememişse.ben senin seviyene düşüp trabzon kaç kuruş eder demiyecem ülkemin her tarafı çok degerli trabzonda çok degerlidir.bu topraklar ugruna nice kanlar dökülmüştür tabi sen türk olmadıgın için kavramakta güçlük çekersin.sen utanmadan bide m vekili adayı olmuşsun bu düşünceye sahip bu millilik duygusundan mahrum biri bu ülkeye nasıl hizmet edecek oda ayrı bir konu.şayet bu iddaklar dogru ise bu lafıda söylemişsen seni şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum.kaldıki sizden stad filanda istemiyoruz alın başınıza çalın stadınızı.bizim stadımız bize yeter.

Turan 59 08.05.2011 15:13

58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
ŞİMDİ BU YARATIĞIN BÖYLE KONUŞTUĞU GARANTİMİ BİLMİYORUM,ASLANTEPE STADI AÇILIŞINDA KONUŞTUKLARIYLA BAŞBAKANIN PROTESTO EDİLMESİNE YOLAÇMIŞ,BEYNİ ZAYIF, KARAKTERİ ZAYIF,KANI CİĞERİ GAVUR PARASIYLA 5 CENT ETMEYECEK ÇAKAL ,SEN HİÇ TARİH OKUMAMIŞSIN,SİVASI SATSAN 55 MİLYON ETMEZ DEMEK ,SENİN NEKADAR MAL BİR YARATIK OLDUĞUNU GÖSTERİR,O 5 PARA ETMEZ DEDİĞİN TOPRAKLAR,SENİN VE ZİHNİYETİNİN,HIRSIZLIK HORTUMCULUK,SAHTEKARLIK YAPTIĞI HER KARIŞ TORAĞININ GAVURA PEŞKEŞ ÇEKİLDİĞİ TOPRAKLAR DEĞİL , CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KUTSAL TOPRAKLARDIR,DEĞİL SEN ,SENİN ZİHNİYETİNE MENSUP KİŞİLERİN TÜMÜNÜ SATSAN SİVASIMIN 1CM KARE TOPRAĞINI DEĞİŞMEM, CANIN CEHENNEME PİSLİK,SENİN YAPACAĞIN STADA LANET OLSUN,TRABZONA DENİZ DOLDURARAK 800 BİN TL AYIRIYORSUN,ŞEVKLE PROJENİN TAKİPÇİSİ OLUYORSUN BAŞBAKANIN TÜRKİYEYİ DOLAŞIYOR TÜM VATANDAŞLARIMIZA EŞİT MESAFEDE DAVRANIYORUZ DİYE KONUŞUYOR,BUMU SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ?DİĞER ŞEHİRLERE 200 300 BİN TL AYIRIYORSUNUZ,SİVASA GELİNCE NEDEN BÖYLE KÜÇÜK HESAPLARA GİRİYORSUNUZ,BABANIN BANKADAKİ HESABIYLAMI YAPIYORSUNUZ?KONUŞACAK ÇOK ŞEY VARDA NEYSE ,EĞER BU STAD 30 BİNDEN AŞAĞI YAPILIRSA BUNA RAZI OLAN TEPKİ GÖSTERMEYEN,ZİHNİYETİNİZE DESTEK OLAN HERKESİ SİVASA ,İHANET EDEN HAİN OLARAK GÖRÜYORUM,KİMSE KAMUOYUNDA ŞEHRİMİZİ 2 PARALIK ADAMLARIN KONUŞMALARIYLA KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ,________35 ____KİŞİLİK_STADIMIZI İSTİYORUZ__SÖZ NAMUSTUR___SÖZÜNDE DURMAYAN NAMUSSUZDUR.

Teşekkürler Hemşehrim,her kelimene katılıyorum.Ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Besyo_cu 08.05.2011 15:13

[B]Yazık kimleri kendimize laf dedittiriyoruz yazık...

Bugun ki maçta Erdoğan Bayraktar’ın kulaklarını toplu halde çınlatmak gerek.[/B]

Turan 59 08.05.2011 15:14

Beyni gelişmemiş,karanlık zihniyetin karanlık kafalı adamı.

Turan 59 08.05.2011 15:15

Önce sen kafanın içerisindeki örümceği temizle.Ondan sonra konuş.

Ahmet1973 08.05.2011 15:19

Evet ad***** ben de boy6le bir yer ariyordum sana cevap yazmak icin senin iki kurusliuk hamsi kafan calisiyorda sivasli enayimi lan sen 1450 den beri bu millete mal oldun ama sivas tarihin baslangicindan beri hizmet etmis bu millete sizde surmene manastiri varsa bizdede ulu cami var sizde deniz varsa bizde tarla var sizde finduk varsa bizde ceviz agaci daha neler var neler sizde terbiye olsaydi yillarca anadolu takimi diye sehrinizi destekleyen insanlarin hatirini sayar boyle demezdiniz ama hata sizde degil sivaslida ekiyor bugdayi para etmiyor ses yok hayvancilikla ugrasior guya adamin kicinda donu yok urettigi para etmiyorki sonra 6 ay disari calismaya onuda zaten disardan yiyor icerde her kesimden insan birarada yasiyor kavga yok adamlar disardan gelip kavga cikartiyorlar neymis sivas gerici hepsi yiyor o zaman niye tr nin oy oraniyla sivas aynida icerde olaylar yok hic Alibaba mahallesinde bir Alevi kardesimize laf atiliyor ve saldiri olmusmu veya koylerde boyle kavga hayir olamazda zaten kendi yaptiklarini bize mal ediyor olanida caliyorlar olan zavalli halka oluyor 4 eylul binasini 55 degil trabzonu verse alamaz

Ahmet1973 08.05.2011 15:22

4 eylul
Kongre binasini demistim

babapiton 08.05.2011 15:39

55 trilyon etmezmiş isterse etmesin illa toki bu işten kar mı edecek hazineden şunun için 50 trilyon daha ayıramıyormu hükümet

sebasteia 08.05.2011 15:42

[QUOTE=babapiton;712118]55 trilyon etmezmiş isterse etmesin illa toki bu işten kar mı edecek hazineden şunun için 50 trilyon daha ayıramıyormu hükümet[/QUOTE]

trabzon'a yaptıkları 800 milyon tutarındaki yatırımın ne kadarı acaba avni aker'in arazisinden karşılanacak? yüzde 15'lık kısmını karşılayabilir mi, merak ediyorum!!! nasıl trabzon'da devlet ekstradan dünyanın parasını akıtıyorsa, sivas'a da 55'in üstüne 155 daha koyun kardeşim. bize gelince mi hesap kitap yapıyorsunuz???

dede58 08.05.2011 15:53

[QUOTE=ledig;712098]akp'ye oy vermiştim ama bu seçimde akp Sivas'ta dersini almalı.[/QUOTE]

Ülkemizde değişim zamanı çoktan gelip geçmiştir. 55 milyon etmez dediği Sivas'ımızda şuan yönetmeye çalıştıkları devletin temeli atılmıştır. Birileri bu beyinsizlere bu şehrin önemini sandıkta anlatmalıdır. Sivas'ımıza sadece bırak stadyumu tarımını, hayvancılığını ve sanayiisinin geliştirilmesi gerekiyor. Bir insan devlete ne diye talip olur ve halktan oy ister o halka ve ülkeye hizmet etmek için. Yaptıkları birşeyler varsa halkın yüzünüze gözünüze dizinize dursun beddualarını etmek için değil. Beğenip beğenmemek halkın elindedir. Çünkü Recep Bey'in söylemi ile değilde yüce Atatürk'ümüzün deyimiyle egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Ancak bu sözü ağzından düşürmeyen şahsın egemenlik anlayışı yüce Atatürk'ümüzle ne kadar uyuşmadığının portresini ise yaptıklarını köpeğin önüne kemik atarmış gibi ithamlarda bulunması. Unutma tayyip bey senden büyük Allah var. Senden üstünde bu halk var. Halk isterse sen varsın istemediğinde ise bir hiçsin. Memleketimin artık uyanması gerekir. Ve sorgulaması gerekir. İstihdamı durdurulmuş, tarımı yok edilmiş, hayvancılığı tükenme aşamasına gelmiş ve fabrikaları olmamışsa bugüne kadar bu şehirde bu halk bu hükümete artık dur demelidir. Başarılı olduğunu söylemeye kalkanlarsa açık birşekilde itham ediyorum ki Cumhuriyetimizin ilanındaki mandacı zihniyetlerdir. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Herşeyden önemliside sevgili kardeşim seni takdir ediyorum.

asabibaba 08.05.2011 15:53

seçimde haddiini bildirecen aa nerde o birlikkkk milletin umurunda değil ki :mad::mad::mad:

dede58 08.05.2011 16:03

[QUOTE=Ahmet1973;712115]Evet ad***** ben de boy6le bir yer ariyordum sana cevap yazmak icin senin iki kurusliuk hamsi kafan calisiyorda sivasli enayimi lan sen 1450 den beri bu millete mal oldun ama sivas tarihin baslangicindan beri hizmet etmis bu millete sizde surmene manastiri varsa bizdede ulu cami var sizde deniz varsa bizde tarla var sizde finduk varsa bizde ceviz agaci daha neler var neler sizde terbiye olsaydi yillarca anadolu takimi diye sehrinizi destekleyen insanlarin hatirini sayar boyle demezdiniz ama hata sizde degil sivaslida ekiyor bugdayi para etmiyor ses yok hayvancilikla ugrasior guya adamin kicinda donu yok urettigi para etmiyorki sonra 6 ay disari calismaya onuda zaten disardan yiyor icerde her kesimden insan birarada yasiyor kavga yok adamlar disardan gelip kavga cikartiyorlar neymis sivas gerici hepsi yiyor o zaman niye tr nin oy oraniyla sivas aynida icerde olaylar yok hic Alibaba mahallesinde bir Alevi kardesimize laf atiliyor ve saldiri olmusmu veya koylerde boyle kavga hayir olamazda zaten kendi yaptiklarini bize mal ediyor olanida caliyorlar olan zavalli halka oluyor 4 eylul binasini 55 degil trabzonu verse alamaz[/QUOTE]

Ben aleviyim. Ben memleketimin insanlarıyla yaşamaktan onur duyuyorum. Sivaslı olmayanlar bilmezler bizim ne kadar kardeşçesine yaşadığımızı. Alevi ve Sunnilerin en iyi birşekilde geçindikleri ildir Sivas. Katliamı yapanları bizler iyi biliyoruz. Memleketimizin insanlarının olmadığınıda biliyoruz. Sivas dediğinizde duracaksınız çünkü insani yönleriyle ortaya çıkmıştır. Paylaşımcılığıyla kaldırmıştır sınıfları. Bu ülke de Alevi ve Sunni tartışmalarından bıktım artık. Aynı dinin mensubu olduklarımızı kendimize anlatabildikte bu ülkeyi yönetenlere anlatamadık bir türlü. Yeter artık be bölmeyin bizi. Bıktık. Kardeşlerimden ayırmayın beni. O yüzden sevgili toprağım bu köpeklere bunları anlatmak mümkün değil. Onlara sandıkta anlatmalıyız Sivasımızın önemini.

Salim58 08.05.2011 16:05

[B][I]Erdoğan Bayraktar sen kimsinki Sivas hakkında böyle konuşma cesaretinde bulunuyorsun,Bugünkü maçta kulaklarını çınlatmak gerek....[/I][/B]

dede58 08.05.2011 16:06

[QUOTE=asabibaba;712125]seçimde haddiini bildirecen aa nerde o birlikkkk milletin umurunda değil ki :mad::mad::mad:[/QUOTE]

Memleketimizin insanına güvenmedikçe sağlanamaz tabikii birlik. Ama ben güveniyorum ve olacak bu birlik. Bu kadar kahpeliğe göz yumacak değildir. Hoşgörünün en önde gelen şehiriyiz. Ancak bu kadar hoşgörünün fazla olduğunu gösterecektir hemşerilerim. Gör bak.

mescere58 08.05.2011 16:20

suç sende degil erdogan bayraktar seni o koltuga oturtanda

Besyo_cu 08.05.2011 16:25

[B]Kimleri kendimize laf söyletir hale geldik... Artık denecek tek söz var SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ ![/B]

muhsin koçak 08.05.2011 16:25

Çok şey yazmak istiyorum fakat .....
Eğer bunları gerçekten söylemişse vah bize,vah ki ne vah.

Dua 08.05.2011 16:31

Saat 12 den sonra konusmus. Herkesin bildigi gibi bunlarin kus beyni 12 den sonra calismiyor. Paranin üstünü bunu satarak tamamlariz

mescere58 08.05.2011 16:33

hattini bil erdogan bayraktar adam ol

kamışlı58 08.05.2011 16:52

pekiii bende bir sivaslı olarak soruyorum SİVASI SATSAN 55MİLYON TL ETMEZ Diyen YARATIĞA
SENİN CİGERİN KAÇ PARA

noname87 08.05.2011 17:09

Başından beri diyorum bu stad yapılmasın 3 kuruş için de şu adamları konuşturmasınlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:15.