SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-4 Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31949)

SivasSpor.Com 22.05.2011 12:25

Sivasspor 3-4 Fenerbahçe

Sivasspor'umuz ile Fenerbahçe bugün Süper Lig tarihinde 12. kez karşı karşıya gelecekler.

Sivasspor'umuzun Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında Süper Lig'de yapılan 11 maçtan 1'ini Sivasspor'umuz, 8'ini Fenerbahçe, kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Sivasspor'umuz rakinine 11 gol atarken, Fenerbahçe 28 golle cevap verdi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

İki ekip arasında bugünkü (22 Mayıs 2011 Pazar) maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılan 5 maçtan 1'ini Sivasspor'umuz, 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 1 maç da berabere sonuçlandı.

İKİ EKİP İLK KEZ 1989 YILINDA KARŞILAŞTILAR

Sivasspor'umuz ile Fenerbahçe ilk kez, 1989-1990 sezonunda 3. Lig'de mücadele eden Sivasspor'un sezon açılış maçında karşılaşmıştı.

27 Ağustos 1989'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçtan, Fenerbahçe 2-1 galip ayrılmıştı. Sezona 3. Lig'de şampiyonluk parolasıyla başlayan Sivasspor ile 1988-1989 sezonunda birinci ligi şampiyon tamamlayan Fenerbahçe arasındaki maçta, aslen Sivaslı olan futbolcular Erdal Keser (Galatasaray), şimdiki teknik direktörümüz Rıza Çalımbay (Beşiktaş) ve Necdet Ergün (Beşiktaş) Sivasspor formasıyla mücadele etmişti. Sivasspor'umuzun bu görkemli sezon açılışında, başlama vuruşunu sanatçı Serpil Çakmaklı yapmıştı.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre karşılaşma anında Sivas'ta hava sıcaklığının 10 derece, ve kapalı olması bekleniyor.

22 Mayıs 2011 Pazar günü saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçını Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus'nun yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. 4. hakem ise Serkan Çınar. Karşılaşmanın gözlemcileri ise, Aydın Özbek, Candemir Özdemir ve Halit Özgül.

Fenerbahçe ile Sivasspor'umuz arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç

2005-2006
Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 3
Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0

2006-2007
Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 1
Fenerbahçe-Sivasspor 2 - 2

2007-2008
Fenerbahçe-Sivasspor 1 - 0
Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 4

2008-2009
Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 1
Fenerbahçe-Sivasspor 4 - 2

2009-2010
Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0
Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 5

2010-2011
Fenerbahçe-Sivasspor 1 - 0

turks 22.05.2011 12:30

Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

onu bunu laf sahibi etmeden 34 haftanın bedelini bize ödettrimeye çalısanlara inat güzel bir futbolla alnımızın akıyla çıkarız umarım eyyyy trabsonn 9 puanlık farkı korusaydında sağa sola dalaşmasandınız

Yiğiter 22.05.2011 12:31

1. olasılık...
İlk yarı ss 0-2 fb skoru
2.olasılık
İlk yarı 0-0 ya da 1-0, ikinci yarı hakem 2 fener 2 eder skor 1-4

burakkova 22.05.2011 12:38

Büyük sınav veriyoruz. Herkesi aklı selim olmaya, sağduyuya davet ediyorum Yıllarca gurbette yaşayan birisi olarak şunu içim acıyarak söylüyorum ki herkesin bildiği sebeplerden ötürü imajımız dışarıda çok kötü. Bunu daha da bozacak şeylere fırsat vermeyelim. Altı üstü futbol, zevk almak lazım. Taşkınlıklara kesinlikle gerek yok. Allah Sivas'ımızın yardımcısı olsun. Sağ salim ve alnımızın akıyla atlatırız inşallah.

DOLCE58 22.05.2011 12:41

ALLAH trapzonun sampioynlugunu gozume gostermesin AMIN

adres58 22.05.2011 12:51

evet en sonunda büyük gün geldi çattı Fenerliler için... ama bizim için o kadar büyük bir gün değil maalesef... Basın sağolsun gerdikçe geriyor içten içe... Biz Sivassporluyuz Sivassporun gururu haysiyeti ne gerektiriyorsa o şekilde oynayacağız. Burada bir çok arkadaş yazdık çizdik, kimimizin Trabzon taraftarına karşı antipatisi var (benim gibi) kimizin Fenere karşı, kimimizin ise her iki takıma karşı... Ama ben eminimki Trabzon antipatisi diğerlerinden çok çok fazla diye düşünüyorum. Bizim şanssızlığımız ise ikisinden birinin Şampiyon olacağı kritik bir maç oynayacak olması. Bugünkü maç bizim sahamızda oynanacak ama toplasan belki 2000 kişiyi zor bulacağız. Kimileri kombinelerini sattı kimileri kale arkasındaki bilet için kuyruğa girdi ordan aldı (utanç verici) kimileri bu sayfalardan bilet satacak kadar pervasızlaştı. NEler oldu neler bubüne gelene kadar.

Şimdi taraftarlarımız çok dikkatli olmalı. Güvenlik açısından çok sıkıntılı bir seyirci paylaşımı var. Çok aksi iki istikamette oturacak Fenerliler. ayrıca Maratonunda yüzde 60-70 olacak. Burda geriye kalan yürekli Yiğidolar taraftarlarımızın çok dikkatli olmaları gerekiyor. Aksi bir durumda atışmalar sataşmalara şataşmalar ise kavgaya dönüşebilir. Zaten yönetim maraton tribününü yüksek tutmakla bizleri rencide etsede yinede taraftarlarımız orda olacak. Sakin olmalıyız. Nihayetinde biz küme düşmüyoruz, bize herhangi bir durum olmayacak. Bursa örneğinde olduğu gibi sahamızı kapattıracak ceza alacak herşeyden uzak durmalıyız. Olan oldu artık Yönetimin takdirine saygı duymaktan başka çaremiz yok. Onlar bu sayıyı ve fiyatı uygun görmüşler yapacak bir şey yok. Sadece içimizdeki korkuları görerek herkes birbirine sakin ol çağrısı yapmalı. Maç sonunda mutlaka sevinç gösterileri ve kutlamalar Sivasta olacak lütfen dikkat edelim. 3 gün sonra kimse bizi hatırlamaz maç unutulur gider ama alacağımız cezalar üzerimize kalaır kar edeceğimiz yere bir ton zararla kapatırız.

Maça gelince mutlaka ve mutlaka Fenerbahçede Alex'in üzerine oynamalıyız. Katı defans yapıp golü geciktirmeliyiz. Bunu yapacak gücümüz mevcut. Geciken Fenerbahçe golü ile rakip mutlaka panikleyecek, bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık. Bir mucizeyi gerçekleştirmek istiyorsak, Kalan taraftarımızla Korcanı Hayrettini Pedrieli Navratili Kadiri ile, top yekün savaşmalıyız. Göreceksiniz o zaman herşey kendiliğinden gelecek. Tabiki takdir hakkı Fenerden yana olacak bir hakem faktörünüde unutmamamız gerekiyor.

Hadi Yiğido adına yakışır bir mücadele bekliyoruz senden. Sadece bunu istiyoruz. Yenilsen bile helal olsun dedirtmek lazım.

sivasdergi 22.05.2011 12:59

Arkadaşlar durumu o kadar da vahim göstermeye gerek yok.

Ligin son maçı ve bu maç nerde oynansa her türlü yorumlar olacaktı. Gözler maçın oynandığı yere çevrilecekti.

Hatalar tabiki olur. Kusurlar yapılır. Ama genel olarak Sivassporlular olarak takımımızın arkasındayız.

Gereken mücadeleyi vereceğiz. Ama kazansak bile takdir edileceğimizi sanmıyorum. Tek isteğim kimseye malzeme verilmemesi.

Rakibe de saygı duyuyorum. Gelip maçlarını seyredip gitsinler. Herhangibir olumsuzluk yapmasınlar. Biz zaten hiç yapmamışızdır.

Birkaç gün sonra toplu halde ortak bir akıl ile değerlendirme yapalım.

Takımımız bugün elinden gelen mücadeleyi yapacaktır kimsenin şüphesi olmasın.

Ama maçın favorisi belli.

Bu seneki hatalardan ders çıkarıp gelecek yıla odaklanalım.

Yusuf Çevik 22.05.2011 13:19

[B]Herşeyden önce güzel bir mücadele olmasını diliyorum.

Kavga ve küfürden uzak bir ortam olsun.

Hayırlısı olsun.[/B]

Salim58 22.05.2011 13:21

[B]Yönünü Karabüke çevirip bakan yok,Herkesin gözü Sivasta.
Şampiyon kim olursa olsun canları cehenneme....

Kazanan Sivasım olsun başkada birşey istemiyorum,Biz Gelecek yılın takımını kurmaya bakalım.[/B]

akifesk 22.05.2011 13:30

Lig tv ' ye göre stat da yaklaşık 10 bin fenerbahçeli 5 bin SİVASSPORLU taraftar olacak .mışş

MeXeS58 22.05.2011 13:52

[QUOTE=akifesk;716089]Lig tv ' ye göre stat da yaklaşık 10 bin fenerbahçeli 5 bin SİVASSPORLU taraftar olacak .mışş[/QUOTE]

[B]iç sahada deplasmanı yaşayacağız ibb den bı farkımız kalmadı[/B]

sivaslihakan 22.05.2011 14:30

benim anlamadigim neyin tartismasini yapiyoruz bu maca sivas fenerle ayni sartlarda 10 defa ciksa fener sivasi 8 defa yener bir ´defa berabere kalir bir defada yenilir
herkesin gücü belli biz yenildimmi sike olacak karabük yenildimmi hic birsey yok öylemi

DOLCE58 22.05.2011 14:46

ALLAH her sivasliya.trapzonun sampiyonlugunu gostermesin.AMIN AMIN AMIN.

DoomsDay58 22.05.2011 15:36

fenere karşı şansımız tutmuyor bu maçta elimizden geleni yapalımda sonuç bizi ilgilendirmez ama tabiki çoğu Sivaslı trabzonun şampiyon olmasını istemiyor bundada %100 haklılar.

sebasteia 22.05.2011 16:53

beyler bu futboldur, eğlencedir, spordur.

boş yere gerilmeyin, canınızı sıkmayın, tadını çıkartın, mutlu olun!

bi de galibiyet aldık mı süper olur süper....

alamazsak da yiğidolarımızın canı sağolsun.

rivaldo58 22.05.2011 18:11

"Sivas, F.Bahçe ile her zaman kardeştir"

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonuna katıldılar. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, "Sivas, her zaman Fenerbahçe ile kardeştir, bu ömür boyu da devam edecektir'' diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin organizasyonunda engellilere yönelik gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle, Engelliler Haftası dolayısıyla İnönü Konağı'nda düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine katılan Yıldırım ve beraberindeki yöneticileri, sarı-lacivertli taraftarlar sevgi gösterileri eşliğinde karşıladı.

Yıldırım, kendisinin gelişi sırasında heyecanlanan engelli Doğan Oymak'ın (27) yanına giderek üzerindeki Fenerbahçe formasını imzaladı.

Törende konuşan Yıldırım, bugün Sivas'a Fenerbahçe futbol takımının yapacağı maç için geldiklerini belirterek, engellilere yönelik böyle bir etkinliğin içinde bulunmaktan dolayı kendisinin ve yönetici arkadaşlarının çok mutlu olduğunu söyledi.

Sivas'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda ilk adımların atıldığı noktalardan biri olduğunu ifade eden Yıldırım, Sivasspor camiası ile de dost olduklarını kaydetti. Sivasspor Kulübü ile Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yakınlıklarının olduğunu anlatan Yıldırım, ''Çünkü Sivas başkanı ve yöneticileri hep bizlerin dostları, arkadaşları ve kulübümüzün üyeleridir. Sivas'a her geldiğimiz dönemde burada saygıyla karşılanmışızdır. Onun için Sivas bizim için ayrı bir noktadadır. Bunu bugünkü maçtan dolayı da söylemiyorum, bunun bilinmesini arzu ediyorum. Çünkü Sivas, her zaman Fenerbahçe ile kardeştir, bu ömür boyu da devam edecektir'' diye konuştu.

Bu programda bulunarak engellilere destek olmayı amaçladıklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

''Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu, her konuda destek olacağımızı da burada ifade etmek isterim. Bu kardeşlerimizin daha da iyi yaşamaları ve bizden biri olduklarını her zaman hatırlatmak gerektiğini de burada söylemek istiyorum. 'Allah hepimize sağlıklı, mutlu yaşamayı nasip etsin' dediğimiz sözlerin içerisinde, engelli kardeşlerimize de her zaman bu sözleri söylüyoruz. Sorunlu olan tüm vatandaşların sorunlarını çözmek için el birliği ile bir vücut içerisinde çalışma yapmamız gerekir. Bunun için burada Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Ergüder Sümbüloğlu beye ve arkadaşlarına bu imkanı sizlere sundukları için, bizi buraya davet ettikleri için teşekkür ediyorum.''

-''İNŞALLAH FENERBAHÇEMİZ BU AKŞAM ŞAMPİYON OLUR''-

Bugün 50 civarında tekerlekli sandalye dağıtılacağını belirten Yıldırım, ''Biz de Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu olarak, arkadaşlarım ve şahsım adına şunu söylüyorum, 10 tanesi akülü olmak üzere 50 tane tekerlekli sandalyeyi, buradaki vatandaşlarımıza verilmesi için dernek başkanımızın emrine veriyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah hepimizin yanında olsun ve 'inşallah Fenerbahçemiz de bu akşam şampiyon olur' diyorum'' ifadelerini kullandı.

Sivas Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de engellilere yönelik olarak kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Sivas Fenerbahçeliler Derneği'ne bu yardım faaliyetinden dolayı teşekkür etti.

Dernek başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise ''Fenerbahçe Spor Kulübü, yurt içinde ve yurt dışında camianın büyüklüğüne yakışır şekilde örgütlenen dernekleriyle, sportif faaliyetlere destek olmanın yanı sıra büyük bir sivil toplum örgütü olarak da çalışmaktadır. Başkanımız sayın Aziz Yıldırım'ın geniş vizyonu ve desteği sayesinde bizler de Sivas Fenerbahçeliler Derneği olarak her fırsatta elimizden geldiğince sosyal yardım faaliyetlerine katılmaya çalışıyoruz'' dedi.

Sümbüloğlu, bu tür faaliyetlerinin Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve başkan Aziz Yıldırım'ın destekleriyle süreceğini kaydetti.

Sivas Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Mehmet İmre de engellilerin eli ayağı oldukları için Fenerbahçe kulübüne ve taraftar derneğine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Ali Kolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler ile diğer yetkililer engellilere tekerlekli sandalyelerini teslim etti. Engellilere, tekerlekli sandalyelerinin yanı sıra ''Bir Tutkunun Tarihi Fenerbahçe'' adlı DVD ile Fenerbahçe atkısı da hediye edildi.

[url]http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/sivas-f-bahce-ile-her-zaman-kardestirSXHBQ234443SXQ[/url]

engin2609 22.05.2011 18:16

Kritik Maç Öncesi Gerginlik

[B]Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun belirleneceği Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Sivassppor-Fenerbahçe maçına saatler kala iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe takımının kaldığı otel önüne doğru yürümek isteyen taraftarlara emniyet güçleri izin vermedi. Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yapan taraftar gurubuna çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Maç için Sivas'a gelen binlerce taraftar ise kentin ana caddelerinde toplanarak maç saatini beklemeye başladı. [/B]

kangallıwert 22.05.2011 18:20

Cevap: "Sivas, F.Bahçe ile her zaman kardeştir"

Sivasspor Kulübü ile Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yakınlıklarının olduğunu anlatan Yıldırım, ''Çünkü Sivas başkanı ve yöneticileri hep bizlerin dostları, arkadaşları ve kulübümüzün üyeleridir.

[B]Cok iyi Basına malzeme vermis...Sayın Aziz'E Sivasspor'u Basının önüne atmiştir..[/B]

58MUAMMER58 22.05.2011 18:25

Cevap: Kritik Maç Öncesi Gerginlik

FB Lİ ÇAKALLAR AKILLI OLUN ORASI KADIKÖYDEĞİL SİVAS, ADAMIN AKLINI ALIRLAR GTÜNÜ KESERLER HADDİNİZİ BİLİN.

akifesk 22.05.2011 18:28

kavga çıkmasını istemeyiz. kötü bir izlenim olur. ama akıllı olmazlarda ufak bi dayak da fena olmaz.

Yiğiter 22.05.2011 18:38

[QUOTE=engin2609;716157][B]Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun belirleneceği Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Sivassppor-Fenerbahçe maçına saatler kala iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe takımının kaldığı otel önüne doğru yürümek isteyen taraftarlara emniyet güçleri izin vermedi. Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yapan taraftar gurubuna çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Maç için Sivas'a gelen binlerce taraftar ise kentin ana caddelerinde toplanarak maç saatini beklemeye başladı. [/B]

Sivaslı gençler ayıp oluyor ama..
Adamalr bize 2 trilyon para bıraktı..
Bir maçlık dayak yeyin neolur ki sanki...:):rolleyes:;)

Mamadou Diallo 22.05.2011 18:56

Korcan
Abdurrahman
Sedat
Navratil
Hayrettin
Rada
Kadir
Mehmet Nas
Erman
Grosicki
Eneramo

kangallıwert 22.05.2011 19:31

[QUOTE=Mamadou Diallo;716182]Korcan
Abdurrahman
Sedat
Navratil
Hayrettin
Rada
Kadir
Mehmet Nas
Erman
Grosicki
Eneramo[/QUOTE]

[B]Helal olsun Rıza Hocaya bana gore en ideal kadroyu cıkarmıs...[/B]

Mamadou Diallo 22.05.2011 20:16

Cevap: Sivasspor 0-1 Fenerbahçe

La insan biraz direnir la böyle takımı varya zaten hafta başından bei konuşuyorlar.Ben birininde çıkıp Sivas zorlar dediğni duymadım utansınlar.

savaş2 22.05.2011 20:19

+++adamlar atak yaptı 3 adamımız bimizkiler resmen baktılar yazık 0+1 oldu

savaş2 22.05.2011 20:21

gooooooooooooooooooool beraber

kangallıwert 22.05.2011 20:22

[B]Yarın gazetelerin kose yazarlarinin yazılarını simdiden tahmin ediyorum malesef...Bizi bu duruma getirenler utansın...[/B]

mgulseven 22.05.2011 20:22

Yazık artık bu takıma arkadaş fenerin uşagı oldu.Daha tarihinde 1 galibiyeti var.Onuda almasaydın bari mecnun bey yatır SİVAS'ı fenere alıştık artık.

mgulseven 22.05.2011 20:27

Cevap: Sivasspor 1-1 Fenerbahçe

Hele şükür şerefinle oyna be SİVSSPOR kimse arkandan konuşmasın.Sabahtan beri mynet te alay edenler oteli yakarlar diyen itler utansın

savaş2 22.05.2011 20:32

+++ernan posiyonda ofsayıt kesinlikjle yok i... hakem
+++oleyyy gökhan gönüül cıktı

savaş2 22.05.2011 20:35

+++acilen m.yıldız oyuna girsin tam onun macı haydı rıza hoca
+++

savaş2 22.05.2011 20:39

+++kamil cok pasif oynuyor

yigidoss 22.05.2011 20:39

Şimdi biraz utandınız mı acaba. Yazıklar olsun bize ki Servet Çetin kadar olamadık. Adam çıkmış diyor ki Rıza Hoca da Mecnun başkan da düzgün adamlardır Sivasspor düzgün takımdır. Türkiye'de adı şaibeye karışacak son iki kişiyi ben ikisini gösteririm. Bizim kendi taraftarımız takımımızın satılacağını iddia ediyor. YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN... YAZIKLAR OLSUN

adalı harun 22.05.2011 20:40

su anda görünüyorki lazların takasına su taşıyoruz
trabzonun sampiyonluğu bizi mutlu etmeyecek seneye yine dövecekler bizibizim dostumuz fenerdir

mgulseven 22.05.2011 20:46

Fener kime dost olmuş bu güne kadar ki bize olsun düşme hattında olsaydık maç mı verirdi bize hava atmak için fark yapmanın yollarına bakardı.Bir buca kadar olamadık düştügü garanti oldugu halde kayseriye kök söktürdü 3 - 3 berabere kaldı.

sivasli215 22.05.2011 20:48

Cevap: Sivasspor 1-2 Fenerbahçe

[B]seneye eğer sivas yine düşme potasında olursa fener mi kurtaracak bizi? üstelik düşünsenize ts bjk ya da gs ile son maçı yaptığımızı :(( keşke sadece sivasspor olarak kalabilseydik, yazıklar olsun[/B]

okyay58 22.05.2011 20:49

[QUOTE=adalı harun;716204]su anda görünüyorki lazların takasına su taşıyoruz
trabzonun sampiyonluğu bizi mutlu etmeyecek seneye yine dövecekler bizibizim dostumuz fenerdir[/QUOTE]

Kim bizi dövüyor allah aşkına? Güldürme akşam akşam :D Sivas'ta oynanan ts maçlarına bile gitmedin belki ama konuşuyorsun.. 30 kişi gittin trabzona ve herşeyi yaptık. Bi' delikanlı çıkıpta bişey diyemedi..

savaş2 22.05.2011 20:52

+++cihan ve m.yıldız 2 yarı hemen başında oyuna girmelidirler

izmirliyigido 22.05.2011 20:53

Bu Uğur, M.Nas, Pedriel ne iş yapar? Acilen Cihan ve Mehmet Yıldız oyuna dahil olmalı. Pedriel saha da olup olmadığı belli değil..

Yinede öyle olduğu halde iyi oynuyoruz.

AYK

shang 22.05.2011 20:56

bu kadar aleni golmu yenır ya tum turkiye izledı ınsanlar spekilasyon yapmazmı ben tsli olsam korcanın o golune dırek bu mac satılmıs derım macta hıc mucadele yok ne fener ne bızım takım 2 gol daha atsak 3 daha yerız tamamen bır hayal kırıklıgı koskoca fener boyle şampiyon olacaksa bırakın olsun bizim takımda benı tam bır hayal kırıklıgına ugrattı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03.