SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Korcan sonunda Trabzon'a patladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31982)

rivaldo58 24.05.2011 12:51

Korcan sonunda Trabzon'a patladı

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ilan ettiği maçta yediği goller nedeniyle ağır eleştiriler alan Sivasspor'un genç file bekçisi Korcan Çelikay, açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçe maçında yediği gollerle ağır eleştiri alan Korcan açıklamalarda bulundu.

Korcan,"Bu sezon bir çok maça çıktım ve bir tane böyle hatam olmadı. Yaptığım hatada bir şey arıyorlarsa, dönüp aynaya baksınlar. Sonuçta Trabzonspor'u ben şampiyon yapmayacaktım. Fenerbahçe'yi de ben şampiyon yapmadım. Trabzonspor taraftarı benim yaptığım hatayı sorgulayacağına 9 puanlık farkı nasıl kapattırdığını düşünmeli. Kimin hakkı var ki bu kadar ağır yazılar yazmaya? Şampiyon olmak istiyorsan herkesi yenmek zorundasın. Konuşturmayacaksın kimseyi. İşini son maça bırakmayacaksın. Şampiyonluğun kaçmasıyla bir tane günah keçisi aranıyordu buda maalesef ben oldum."

- BEŞİKTAŞ'IN FUTBOLCUSUNU SATIN ALAMAZLAR -
"Benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu beni yakından tanıyan herkes bilir. Ben Beşiktaş'ın alt yapısından yetiştim. Resmi olarak Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Hangi Beşiktaşlı futbolcuyu kim satın alabilir? Buna kimin gücü yeter? Hangi Beşiktaşlı futbolcu bu güne kadar maç satmış? "

- VOLKAN DA HATALI GOL YEDİ -
"Yediğim golden sonra golü yememden dolayı üzüntü yaşamadım. Başıma gelecekleri golden sonra düşünmeye başladım. Çünkü seviyesiz insanlar çok. Bunların yazılacağını bildiğim için üzüldüm. Keşke bu hata bu maçta olmasaydı. Dünyanın bir çok ünlü kalecisi böyle goller yiyebiliyor. Volkan Demirel'in yediği golde yağmurdan dolayı top sekti ve ağlara gitti. Kaleciler hariç diğer futbolcularda pas hatası yapıyor, pozisyon kaçırıyor. Aradaki tek fark bizim yaptığımız hatanın telafisi olmuyor. Arkamızda telafi edecek bir kişi yok."

- TAYFUR HOCA ARADI -
"Karşılaşma sonrasında başkanımızdan, hocamıza ve takım arkadaşlarım büyük destek verdiler. Hiç bir şeye aldırış etmemem gerektiğini ve seneye daha çok fazla işimiz olduğunu ilettiler. Ailem her zaman yanımda oluyor. Tayfur hoca aradı ve kafama takmamam gerektiğini ve böyle hataların olabileceğini söyledi."

[url]http://www.internetspor.com/spor/super-lig/korcan-celikay-sonunda-trabzona-patladi-77933.html?v=1306233902[/url]

merkez-2 24.05.2011 12:54

Cevap: Korcan sonunda Trabzon'a patladı

KORCAN bu mesele ts fb meselesi değil.Bizim meselemiz.Kafamız rahat bir maçtı.RAHAT YEDİN BE ABİSİ GOLLERİ.Yakışmadı sana.YEMEYECEĞİN gollerdi onlar.HOP TUTTUM DERKEN yandan geçti sıyırdı oldu.GÖRDÜK...

sivasdergi 24.05.2011 12:54

Korcan sende suç yok. Herkes böyle bilip bilmeden konuşarak çok vebal alıyor. Bu tarz dedikoduların bile vebali fazladır.

Baksana bizden bile bazıları takımımızı itham edebiliyor. Demekki futbolda her konuşana bakmayacaksın.

Besyo_cu 24.05.2011 12:59

[QUOTE=rivaldo58;717239]

"Benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu beni yakından tanıyan herkes bilir. Ben Beşiktaş'ın alt yapısından yetiştim. Resmi olarak Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum. Hangi Beşiktaşlı futbolcuyu kim satın alabilir? Buna kimin gücü yeter? Hangi Beşiktaşlı futbolcu bu güne kadar maç satmış? "

-[url]http://www.internetspor.com/spor/super-lig/korcan-celikay-sonunda-trabzona-patladi-77933.html?v=1306233902[/url][/QUOTE]

[B]Sen maça bjk forması ile mi çıktın Sivas forması ile mi düzgün konuş ne kadar b.ktan bir açıklamadır bu. Gözümden tamamen düştün Korcan defol git bu takımdan... Hiç kimse bjk oyuncusunu satın alamazmış Alllahım ya bu nasıl bir açıklamadır böyle.............[/B]

rivaldo58 24.05.2011 13:00

sözleşmen beşiktaşda olabilir ama şuan sivasspor forması giyiyorsun ekmeğini burdan kazanıyorsun ama lafa gelince beşiktaş oyuncusuyum beşiktaş oyuncusu şike yapmaz diyon şuan sivas forması giyiyorsan sivas oyuncusu böyle bişey yapmaz diyeceksin her seferinde beşiktaş ismini ağzına alman gerekmiyor en azından sivasspor forması giydiğin sürece

sebasteia 24.05.2011 13:01

korcan, çok sevdiğin beşiktaş'ına git de sen de kurtul, biz de kurtulalım.

seni önümüzdeki yıl sivasspor'da istemiyoruz. ağzını açtığında iki lafından birisi beşiktaş. sivasspor'un ekmeğini yiyorsun kardeşim, utan biraz yaaa

rivaldo58 24.05.2011 13:01

[QUOTE=Besyo_cu;717251][B]Sen maça bjk forması ile mi çıktın Sivas forması ile mi düzgün konuş ne kadar b.ktan bir açıklamadır bu. Gözümden tamamen düştün Korcan defol git bu takımdan... Hiç kimse bjk oyuncusunu satın alamazmış Alllahım ya bu nasıl bir açıklamadır böyle.............[/B][/QUOTE]

bencede kardeşim bu tip oyuncuları barındırmamak lazım 2.ligden al gel yıldızını parlat hemen dansöz gibi konuşmaya başlasın

rivaldo58 24.05.2011 13:12

[QUOTE=sebasteia;717254]korcan, çok sevdiğin beşiktaş'ına git de sen de kurtul, biz de kurtulalım.

seni önümüzdeki yıl sivasspor'da istemiyoruz. ağzını açtığında iki lafından birisi beşiktaş. sivasspor'un ekmeğini yiyorsun kardeşim, utan biraz yaaa[/QUOTE]

aynen kardeşim gitsin o çok sevdiği eziktaşına

rivaldo58 24.05.2011 13:13

ramoviç düzeldi ise hemen takıma kazandırılmalı çok iyi kaleci idi

fatih585858 24.05.2011 13:16

[QUOTE=Besyo_cu;717251][B]Sen maça bjk forması ile mi çıktın Sivas forması ile mi düzgün konuş ne kadar b.ktan bir açıklamadır bu. Gözümden tamamen düştün Korcan defol git bu takımdan... Hiç kimse bjk oyuncusunu satın alamazmış Alllahım ya bu nasıl bir açıklamadır böyle.............[/B][/QUOTE]

Bjk'nin futbolcusunu, bjk'ye göndermenin zamanı geldi diye düşünüyorum...

elbeylii 24.05.2011 13:23

[QUOTE=merkez-2;717240]KORCAN bu mesele ts fb meselesi değil.Bizim meselemiz.Kafamız rahat bir maçtı.RAHAT YEDİN BE ABİSİ GOLLERİ.Yakışmadı sana.YEMEYECEĞİN gollerdi onlar.HOP TUTTUM DERKEN yandan geçti sıyırdı oldu.GÖRDÜK...[/QUOTE]

yav MERKEZ SEN TRABZONLUMUSUN YOKSA?? SENİN NİKİNDE SİVASI ANDIRACAK BİŞİ GÖREMEDİMDE SORUYOM HERYERE LAF ATIYON KORCAN HAKLI HERKEZ AYNAYA Bİ BAKSIN AMA OYUNDANDA ANLAMIYON GİBME GELDİ:)))

elbeylii 24.05.2011 13:26

[QUOTE=sebasteia;717254]korcan, çok sevdiğin beşiktaş'ına git de sen de kurtul, biz de kurtulalım.

seni önümüzdeki yıl sivasspor'da istemiyoruz. ağzını açtığında iki lafından birisi beşiktaş. sivasspor'un ekmeğini yiyorsun kardeşim, utan biraz yaaa[/QUOTE]

ARKADAŞLAR SİZİNGİBİLER YÜZÜNDEN ELEŞTİRİ ELEŞTİRİ BU HALE GELİYO TAKIM SİZ ASLA VE ASLA SİVASSPORLU OLAMAZSINIZ YAZIKLAR OLSUN SİZE

rivaldo58 24.05.2011 13:28

[QUOTE=elbeylii;717284]yav MERKEZ SEN TRABZONLUMUSUN YOKSA?? SENİN NİKİNDE SİVASI ANDIRACAK BİŞİ GÖREMEDİMDE SORUYOM HERYERE LAF ATIYON KORCAN HAKLI HERKEZ AYNAYA Bİ BAKSIN AMA OYUNDANDA ANLAMIYON GİBME GELDİ:)))[/QUOTE]

korcan haklı olabilir ama beşiktaşlı oyuncu olarak değil sivassporlu oyuncu olarak konuşsun

astaravisa 24.05.2011 13:31

beşiktaş futbolcusu olabilirsin ama şuan Sivasta sözleşmen. akıllı olacaksın.
söylediğin sözler ne anlama geliyor düşüneceksin.
ne yani bjk lisin diye kimse seni satın alamaz ama Sivaslıysan satın alabilir öylemi.
defol git şu takımdan. zaten amatör kaleic gibi yedik golleri sana güvenilip yola çıkılmaz

EneS ElmaS 24.05.2011 13:37

Israrla kalmasından yanaydın fakat bu açıklamadan sonra yönetim korcani derhal kovması gerekir. Resmen Sivasspor'u küçük duruma düşürüyor buna tahammül edemeyiz.

DoomsDay58 24.05.2011 13:47

Hatadır olur fazla kafaya takmamak lazım ama devamlı beşiktaşın oyuncusu olduğunu söylemek Sivasspor ve taraftarının gözünde değer kaybetmek demektir.

KaanK 24.05.2011 13:52

[B]Korcan Sivasspor ve yiğidolar sana zaten inanıyor akıllara da hatadan başka birşey zaten gelmedi ama neden beşiktaşı ağzına dolayıp durdun ki ???[/B]

serkan_ozcan58 24.05.2011 14:11

gözümden düştün iyice korcan defol git senın gıbı ıstanbul yalakalıgını yapan adamın sivasımızda ısı yok

bugra5858 24.05.2011 14:50

Beşiktaş'ın oyuncusuymuş.Defol git o zaman beşiktaşına...Ramoviç İyileşirse iyi olur.Alişanda iyi bir kaleci
Ramoviç-Alişan-Alt Yapıdan bir kaleci çıkarırsak sorun yaşamayız kalede

KaanK 24.05.2011 15:15

[B]Korcan herhalde yeni sezonda takımdan ayrılacak arkadaşlar. Bu tarz açıklamanın beşiktaşı sahiplenmenin başka bir açıklaması olamaz.baksanıza tayfur da aramış falan..Emeklerin için teşekkürler korcan yolun açık olsun[/B]

cem 24.05.2011 15:20

ikinci cordoba vakası gönderin gitsin... istemıyoruz böyle kaleci,,, 4 golün dördundede hatalısın...

B.DUMANLI 24.05.2011 15:52

Zaman bize herseyi gösterecek.Besiktas´in Korcan´a kapisini acacagina inanmiyorum.Hele bu son olaylardan sonra asla.Selcuk´un vurdugu top okadar sert degildi ayagiyla bile cikarabilirdi .O tutmayi tercih edip topu elinden birakti.

58 SiVaSıM 58 24.05.2011 16:01

korcan senin yaptığın sadece hata koçum sen merak etme aynısı volkanda yedi zemin ıslaktı ne yani korcan maçımı sattı trabsonlular siz kimsinizde sivasda oynayan adama çamur atıyosunuz korcanın kurtaışlarını görmedinizmi seneye senle daha çok işimiz var korcan

winner58 24.05.2011 16:05

Bu nasıl bir açıklama sırtındaki formanın rengi ne adi herif işe yaramaz yönetim hiç bişeye bişey yapmadığın gibi bunada yapmayacan değil mi brova size

58hsn58 24.05.2011 16:17

Sivas camiasi gittikce bolunuyor, bunun sorumlusuu kiimm...!!!!!:mad:

bir mac yuzunden dustugumuz hallere bak yaa... Korcan sivaspor formasi giyiyor, adamin agzindan besiktas lafi dusmuyor, baskan sivasliyim diyor, fener atkisi takiyor.... ne hallere dustuk vallah uzuluyorum, utaniyorum...!!!

nightmare58 24.05.2011 16:19

[FONT="Comic Sans MS"][B]Millet Korcan'a yüklenmiş ayıptır valla ya. Ligde kaldıysak Korcanın bunda emeği çok fazla.Kiralık olan sözleşmesi 2012'in 31 mayısında sona eriyor bir aksilik olmazsa Korcan bizde oynamaya devam edecek yani diyeceğim şu ki her ne kadar Sivasspor için oynuyor olsa da Beşiktaşı'ın futbolcusu olaya bu yönden bakın derim ben[/B][/FONT]

davulcu 24.05.2011 16:22

olur böyle vakalar hamsile şampiyonluğu kaybetti suçu başkalarında arırolar.

laz aklı = kaz aklı sen onlara uyma:)

zkrllh58 24.05.2011 16:30

bu ne simdi korcan hangi bjk taraftari baskani teknik adami sana sahip cikti... ama sivasspor herzamn seni sahiplendi hatani ört bas ederken senin yaptgn aciklamaya bak... insallh bjkde kalici olursun bir hatanla tekme vurmazlar sana basarilar...

Holigann 24.05.2011 16:34

Korcan'ın önce bonservısı alınsın,ondan sonra elestrı yapılsın. Bizler duygusal bakıyoruz olaya. Korcan bir çok pozisyonda başarılı kurtarışlar yaptı bunlar neden görülmüyort anlamak güç. sanki tüm sezon boyunca hiç hatalı gol yemedi de son maçı beklemıs gıbı gereksız bır elestrı yagmurunu tutuluyor. farkında degılsınız ama hafta boyunca tslılerın yaptıgı kamuoyu baskısı altında kalmıssınız,lazların agzından konusuyorsunuz.herkezın gozu bızdeydı,karabuk 4 yedi yürüye yürüye. bizden başka handı delıkanlıdan 3 yemıs fener bu sene.herkez bıraksın bu ısı. korcanıda tebrıke derım en zor haftalarda takımın lıgde kalması adına elınden gelenı yaptı. gerısı benı ılgılendırmez.

nightmare58 24.05.2011 16:36

[FONT="Comic Sans MS"]Helal sana Korcan, Alex kaç tane frikikten gol attı hepsi mi satılmış kalecilerin, ya da yağmurlu havada böyle hatalı gol yiyen bir tek korcan mı? fenerin yediği 2. golde volkanın hatası vardı o da mı maç sattı gidin bi aynaya bakın. Şerefli haysiyetli bir oyuncuya laf atmayın Sivasspor bu sene ligde kaldı ise 1. sebep korcan 2. sebep ermanın art arda maçlar kurtarması falan buna sebeptir öküz altında buzağı aramaya gerek yok? Kendi göbeğini kendi kesseydi ts korcandan da böyle hata bekleseydi o zaman[/FONT]

DOLCE58 24.05.2011 16:53

[QUOTE=nightmare58;717471][FONT="Comic Sans MS"]Helal sana Korcan, Alex kaç tane frikikten gol attı hepsi mi satılmış kalecilerin, ya da yağmurlu havada böyle hatalı gol yiyen bir tek korcan mı? fenerin yediği 2. golde volkanın hatası vardı o da mı maç sattı gidin bi aynaya bakın. Şerefli haysiyetli bir oyuncuya laf atmayın Sivasspor bu sene ligde kaldı ise 1. sebep korcan 2. sebep ermanın art arda maçlar kurtarması falan buna sebeptir öküz altında buzağı aramaya gerek yok? Kendi göbeğini kendi kesseydi ts korcandan da böyle hata bekleseydi o zaman[/FONT][/QUOTE]

sende onun gibi sereflisin ozaman

:cool: 24.05.2011 19:22

Korcan Trabzon'a değil bize hesap vereceksin önce koçum.Sen bizim futbolcumuzsun.Önce bizi buna inandır.Sonra Independiente'ye bile laf sallayabilirsin.

MeXeS58 24.05.2011 20:40

[QUOTE=rivaldo58;717239]

[/QUOTE]

[B]bu nasıl bır acıklama dogruluk payı nedır bunu???[/B]

kadirakin58 24.05.2011 20:49

bizim için ölüm kalım maçı olsaydı korcan'a çatmakta haklı olurduk. şimdi sadece geleceğe bakmak lazım. korcan gelecekte kalede güven verecek mi bunu düşünelim. ben korcan'ın gelecek sene de kalede çok başarılı olacağına inanıyorum. birçok kişi ligde kalmamız için en çok kimlerin pozitif etkesi oldu diye sorsa ilk üç cevap açık. kadir, erman ve korcan. anketler de bunu söylüyor. korcan geleceğe baksın, bize yeter.

ha bu arada, korcan resmi olarak beşiktaşın kalecisisin, ama sen sivasspor için oynuyorsun. keşke açıklamanda bu kadar beşiktaşın kalecisiyim diyeceğine biraz da sivasspor vurgusu yapsaydın. seni beşiktaşlıların sevdiğinden daha çok sivassporlular seviyor !

sebasteia 24.05.2011 20:50

[QUOTE=astaravisa;717292]beşiktaş futbolcusu olabilirsin ama şuan Sivasta sözleşmen. akıllı olacaksın.
söylediğin sözler ne anlama geliyor düşüneceksin.
ne yani bjk lisin diye kimse seni satın alamaz ama Sivaslıysan satın alabilir öylemi.
defol git şu takımdan. zaten amatör kaleic gibi yedik golleri sana güvenilip yola çıkılmaz[/QUOTE]

korcan'ın bu yaptığına 'ekmek yediği tekneye işemek' denir....

eyupk 24.05.2011 20:50

korcanın samimiyetine inanıyorum, bu röportaj trabzonlulara güzel cevap olmuş.

tavatir 24.05.2011 20:51

[QUOTE=kadirakin58;717731]bizim için ölüm kalım maçı olsaydı korcan'a çatmakta haklı olurduk. şimdi sadece geleceğe bakmak lazım. korcan gelecekte kalede güven verecek mi bunu düşünelim. ben korcan'ın gelecek sene de kalede çok başarılı olacağına inanıyorum. birçok kişi ligde kalmamız için en çok kimlerin pozitif etkesi oldu diye sorsa ilk üç cevap açık. kadir, erman ve korcan. anketler de bunu söylüyor. korcan geleceğe baksın, bize yeter.

ha bu arada, korcan resmi olarak beşiktaşın kalecisisin, ama sen sivasspor için oynuyorsun. keşke açıklamanda bu kadar beşiktaşın kalecisiyim diyeceğine biraz da sivasspor vurgusu yapsaydın. seni beşiktaşlıların sevdiğinden daha çok sivassporlular seviyor ![/QUOTE]

Aynen katılıyorum. Korcan dikkat etmeliydi açıklamasına.

58MUAMMER58 24.05.2011 20:54

KORCAN çok emeğin geçti, yediğin goller senin kalitene yakışmadı,kalecilerin kaderi bu,maçtan önce korktuğunda buydu ,kimse bjk futbolcusunu satın alamaz diye değilde, kimse sivassporlu oyuncuyu satın alamaz deseydin .

hercaii_58 24.05.2011 21:24

korcana bak be beşiktas futbolcusu mac satmaz demiş. sende gercekten büyük bir karakter zafiyeti oldugu bu acıklamalarından belli, sen sivassporda oynuyosun, beşiktası araya katıyosun, arkadas su anda sözlesmen var ona göre davran ekmek yediğin yere ihanet etme böyle acıklamalarınla. devre arasına kadar diyarbakırda sürünüyodun sivasa geldin yoklukta kaleye gectin bari biraz saygın olsun oynadıgın takıma

fatihcan58 24.05.2011 21:35

adam sanki beşiktaşta oynuyor sözlere bakk beşiktaşlı futbolcu satmaz bir sivassporlu satarmı demek istiyorrr artıkk bu forma sana harammm adam gibi geldin adam gibi gitmesini bill

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11.