SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kuzan Grup Hakkında Bilgisi Olan ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31997)

tavatir 24.05.2011 21:12

Kuzan Grup Hakkında Bilgisi Olan ?

Takımımızın son mmaçında forma önünde reklam olarak Kuzan Grup yazıyordu. Firma hakkında bilgisi olan var mı ?

G Ü N E R 24.05.2011 21:18

Cevap: Kuzan Grup Hakkında Bilgisi Olan ?

internette bilgi yok, sivaslı olabileceği gibi çok alakasız sadece son maçtaki reklam potansiyelini de değerlendirmek isteyen bir iş adamı da olabilir...

chatlaq 24.05.2011 21:23

sivaslı olacağını pek zannetmiyorum. bizimkilerde o kadar ticaret zekası yok. sadece son maçtaki reklam potansiyelini düşünerek reklam vermiş. iyi de olmuş

adres58 24.05.2011 21:25

İnşallah tek maç için verilmiş bir reklam değildir. Bizim sponsorlara oldukça fazla ihtiyacımız olacak. Transfer zor zenaat. Para bulmak kaynak yaratmak adına büyüklerimizin katkıları şart...

tavatir 24.05.2011 21:29

Sponsorluk için illa birinin gelmesi beklenilmez. Potansiyel adaylara bizzat gidilerek yapılır bu iş. Gelecek sene için şimdiden çalışma yapılır. Kale Kilir formamızda fena durmaz bence :)

sivasdergi 24.05.2011 21:31

1 yılda 1 trilyon falan kazanılabilir en az.

babapiton 24.05.2011 21:34

Kuzan grup inşaat ve emlak sektöründe bir şirket.zannedersem 1 maçlık bi sponsorluk yapıldı inş. seneyede bi sponsor buluruz.

recep cevik 25.05.2011 06:29

Unicef İ İsterim :)

Beyin 25.05.2011 07:55

Kuzan Grup adını kullanan aslında Antalya Kepez'de İnşaat ve Emlak işleri ile uğraşan bir şirket. Sahibi Yılmaz KUZAN ise Sivaslı bir hemşehrimizmiş. Ben forma reklamının tek maçlık olduğunu ve 300.000-TL ücret ödediklerini duydum. Yönetime yakın arkadaşlar var ise bu bilgiyi doğrulayabilirler..

rivaldo58 25.05.2011 07:58

yok malesef....

rivaldo58 25.05.2011 07:58

ama iyi para veriyorlarsa neden olmasın

Yusuf Çevik 25.05.2011 08:41

[B]Bu konuyu konuşmakta fayda var.

Bizim 2 yıl önceki formamız çok güzeldi.

Biz böyle yaparak formamızı kötüleştiriyoruz.Diğer takımlar dikdörtgen içine almıyorlar reklam sponsorunu,bir biz alıyoruz.Neden anlamıyorum.

inşALLAH seneye değiştirirler.Çerçevesiz olur.[/B]

poolat58 25.05.2011 10:41

formamıza yakışacak düzgün bi amlem olsun sponsorun ki.bu sene mesela türk kızılayı çok kötü duruyordu.iki sene önceki formamızda turkcell vardı mesela o çok güzel duruyordu formayla bütünleşmişti.o forma da çok güzeldi bu seneki formaya göre çok iyidi...

sivasdergi 25.05.2011 11:31

[QUOTE=YuSuF;717945][B]Bu konuyu konuşmakta fayda var.

Bizim 2 yıl önceki formamız çok güzeldi.

Biz böyle yaparak formamızı kötüleştiriyoruz.Diğer takımlar dikdörtgen içine almıyorlar reklam sponsorunu,bir biz alıyoruz.Neden anlamıyorum.

inşALLAH seneye değiştirirler.Çerçevesiz olur.[/B][/QUOTE]

Katılıyorum , daha estetik bir forma reklamına ihtiyaç var. Umarım bir maçlık yerine tüm sezonluk reklam alınır. Bir maçta 300.000 almaktansa tüm sezon için 2 trilyon almak çok daha mantıklı.

chatlaq 25.05.2011 11:46

sponsor bulmamız ligin arasındaki duruma bağlı. iyi transferler olursa, takım aradaki maçlarda varlık gösterirse sponsorlar zaten kendisi gelir. zorla kale kilit'e gidipte bize sponsor ol diyemeyiz. kendiler bilir. zaten adam dünya pazarında kilit sektöründe piyasa yapan firma bizle pek uğraşacak halleri ve memleket sevdası da yok gibi

eyupk 25.05.2011 12:31

[QUOTE=chatlaq;718003]sponsor bulmamız ligin arasındaki duruma bağlı. iyi transferler olursa, takım aradaki maçlarda varlık gösterirse sponsorlar zaten kendisi gelir. zorla kale kilit'e gidipte bize sponsor ol diyemeyiz. kendiler bilir. zaten adam dünya pazarında kilit sektöründe piyasa yapan firma bizle pek uğraşacak halleri ve memleket sevdası da yok gibi[/QUOTE]
adamlarda sivasspor sevgisi olsaydı kendilei gelirdi sponsor olmak işterdi.

HALIL 25.05.2011 12:33

bu adamlar bir yil boyunca nerdeydi ?:mad: bu macta mi akkilarina dusmus :mad:

ben cubuklu formamizi cok ozledim:D

sivasdergi 25.05.2011 13:14

Aslında kırmızı-beyaz renkteki bir markanın reklamı fena gitmez.

sivasdergi 25.05.2011 13:34

Bu arada benim dün açtığım konu neden silinmiş ? Hiç kimseye bir şey denmemişti halbuki ? Yazdıklarımı verin bari ?

tavatir 25.05.2011 14:11

Bu sene inşallah bize yakışan bir sponsorumuz olur.

Suat 25.05.2011 14:23

ne önemi var kimse kim,önemli olan alınan para.

sebasteia 26.05.2011 17:52

[QUOTE=Beyin;717928]Kuzan Grup adını kullanan aslında Antalya Kepez'de İnşaat ve Emlak işleri ile uğraşan bir şirket. Sahibi Yılmaz KUZAN ise Sivaslı bir hemşehrimizmiş. Ben forma reklamının tek maçlık olduğunu ve 300.000-TL ücret ödediklerini duydum. Yönetime yakın arkadaşlar var ise bu bilgiyi doğrulayabilirler..[/QUOTE]

valla iyi paraymış, bir maçta 300 bin tl. Allah bereket versin.

umarım önümüzdeki yıl forma üzerinde güzel bir dizayn ile sivaslı bir firmanın ismini göğüs kısmında görürüz.

ayrıca arkadaşların da dediği gibi forma üstüne firma isimleri yazılırken biraz özenseler, görünümüne ve estetiğe dikkat etseler iyi olur.

hakiki 26.05.2011 18:02

Kayserilidir gardaş o

babapiton 26.05.2011 18:14

Sene başında Akbank'la sponsorlukta tam anlaşılmıştı sonra vazgeçti akbank.

tavatir 26.05.2011 18:24

[QUOTE=babapiton;718486]Sene başında Akbank'la sponsorlukta tam anlaşılmıştı sonra vazgeçti akbank.[/QUOTE]

Eğer Akbank olursa süper olur. Ya da Ziraat Bankası. Renkleri de kırmızı-beyaz.

Hem de Can Akın Çağlar genel müdürü Sivaslı. Ayrıca tarım yönüyle Ziraat Bankası Sivas'ta çok önemli.

sebasteia 26.05.2011 18:43

[QUOTE=tavarih;718492]Eğer Akbank olursa süper olur. Ya da Ziraat Bankası. Renkleri de kırmızı-beyaz.

Hem de Can Akın Çağlar genel müdürü Sivaslı. Ayrıca tarım yönüyle Ziraat Bankası Sivas'ta çok önemli.[/QUOTE]

bu yıl yaz sezonu gelmeden, gurbetçiler sivas'a gelmeden bu iş halledilmeli. yani önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde sponsor işi kesinleşmeli ve yeni sezon formaları da çıkmalı...

yeni sezon forması almak istiyoruz sivas'a geldiğimizde. yönetim duy sesimizi.

DoomsDay58 26.05.2011 18:58

Forma üstündeki reklam kare içinde emanet gibi duruyor düzeltilmesi lazım yeni sezon inşallah iyi bi sponsor bulunur büyük firmalar sponsor olsa keşke reklam geliri yüksek olur.

ozledımeskıyı 26.05.2011 20:15

[QUOTE=recep cevik;717921]Unicef İ İsterim :)[/QUOTE]

unicef sponsor değil bide para mı bağışlayalım :D

ozledımeskıyı 26.05.2011 20:16

Dermokil i alalım İSTENMEYEn TAKIMLARA KALICI ÇÖZÜM OLUR :D:D:D

Anadoluvoyages 26.05.2011 21:19

Gecen sene yaz tatilinde Sivasspor magazasindan birseyler alayim dedim ama bombostu; biraz corap vardi. Insallah bir arkadasin yazdigi gibi gurbetciler Sivas'a gelmeden once forma isleri hallolur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48.