![]() |
Abdurrahman ve Sedat İle Yollar Ayrıldı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.dereliii.jpg[/IMG]
Sivasspor'da yaprak dökümü hızlı olacak gibi görünüyor Sivasspor'da sözleşmesi sona eren Abdurrahman ve Sedat ile yollar resmen ayrıldı. Sedat ve Abddurrahman DERELİ birlikte geldikleri Sivasspor'dan yine birlikte ayrıldılar. Şampiyonlupa oynadığımız 2 sezonda başta Abdurrahman olmak üzere büyük performans gösteren ikiliye Sivasspor.Com ailesi olarak bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz. |
Cevap: Abdurrahman ve Sedat İle Yollar Ayrıldı
HAYIRLISI OLSUN
|
[B]Sedat'ın oyun tarzını hiç beğenmiyordum ancak Abdurrahman Türkiye'nin sayılı sağ beklerinden birisiydi, çok talihsiz bir sakatlık geçirdi ancak kendine bir türlü iyi bakamadı iyileşme süreci uzadı da uzadı.
İki isimde Sivasspor'da görevlerini doldurmuşlardı. Cam'dan adam haline gelen Apo ile takımı her an 10 kişi bırakacak veya penaltı yaptıracak Sedat'a Sivasspor da ki gördükleri başarı sayesinde daha uzun yıllar hiç oynamadan isimleri ile para kazanacaklardır. Abdurrahman'ın unutamadığım tek olayı ts ye attığı gol. Sedat'ın unutamadım hareketi ise geçtiğimiz yıllarda antep'le oynarken gördüğü daha doğrusu bilerek gördüğü kırmızı kart... Yollarınız açık olsun Sivasspor'un efsanelerindensiniz...[/B] |
Ligin yeni ekipleri kapar.İnşallah yerlerine daha iyilerini alırız.
|
Umarım sag beke boluspordan Erdem Özgenç alinir
|
Sivasspora yeni sezonda hayırlı olur inş..
|
yarabbim sana şükürler olsuuuuuuuuuuuun sedat kazmasından kurtulduk sakat apodanda kurtulduk bu takıma artık trabzonlu istemiyoruz hainler bir daha gelmeyin sıra uğurda
|
uğur için de bu haberi alırız inşallahhhhhh...
|
Abdurrahman bence çok iyi bir oyuncu ve insan. Maç başına da olsa kalmasından yanaydım.
Mehmet Yıldız da Rıza hoca ile anlaşamamış :( Bence Mehmet Yıldız da yedek bile olsa oynasaydı. |
verdikleri emek için teşekkür ederiz. bu arada bu iki emektar futbolcularımız için giderlerken onlara güzel sözle uğurlamayı çok gören arkadaşlarımızı kınıyorum. bize beyefendice uğurlamak yakışır. onlarla güzel günler yaşadık.
|
bence yerlerine daha kaliteli adamlar alınacağı için gönderildiler rıza hoca bilir işini gelecek sezon zımba gibi bir takımla cıkacağız herkesin karşısına..her 2 futbolcuyada emeklerinden dolayı teşekkur ederiz yolları açık ola
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;719530]yarabbim sana şükürler olsuuuuuuuuuuuun sedat kazmasından kurtulduk sakat apodanda kurtulduk bu takıma artık trabzonlu istemiyoruz hainler bir daha gelmeyin sıra uğurda[/QUOTE]
Hangi hainlikten bahsediyorsun sen.Sen oynadığı hangi maçta Apo nun mücadele etmediğini gördün.ts ye attığı golü unuttun herhalde.oyuncunun nereli olduğuna değil SİVASSPOR a ne verdiğine bak olurmu kardeşşşşşşşş |
:Dartik sivas takimina trabzonlu istemiyoruz demek galiba
bir yandanda uzuluyorum iyi futbolculardi hersey icin tesekurler |
ABDURRAHMAN,SEDAT,KAMANAN,KEİTA,MEHMET YILDIZ,MURAT,İVANOS KESİN olarak TAKIMDAN AYRILDI,yalnız sivasspordan ayrılan oyuncuları güzel sözlerle teşekkür edip göndermemiz lazım,hepsinin emeği çok büyük,gidenlere hepsine çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim, hayırlısı olsun belki kan değişikliği herkese hayır getirir.
|
[QUOTE=şarkışla 58;719556]Hangi hainlikten bahsediyorsun sen.Sen oynadığı hangi maçta Apo nun mücadele etmediğini gördün.ts ye attığı golü unuttun herhalde.oyuncunun nereli olduğuna değil SİVASSPOR a ne verdiğine bak olurmu kardeşşşşşşşş[/QUOTE]
ve bu arkadaşlar şu an ki kahramanımız kadir'i de unutuyorlar. o da trabzonlu! bu zihniyetten kurtulmamız lazım arkadaşlar. düşmanlık bize birşey kazandırmazzz |
Yolları açık olsun[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;719566]ABDURRAHMAN,SEDAT,KAMANAN,KEİTA,MEHMET YILDIZ,MURAT,İVANOS KESİN olarak TAKIMDAN AYRILDI,yalnız sivasspordan ayrılan oyuncuları güzel sözlerle teşekkür edip göndermemiz lazım,hepsinin emeği çok büyük,gidenlere hepsine çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim, hayırlısı olsun belki kan değişikliği herkese hayır getirir.[/QUOTE]
Muammer bey valla gidenler çok ama gelenler hiç yok.Ben bu işi daha öncede görmüştüm demek istemiyorum.Korkmaya başladım valla |
[B]Sedat için İyii olduda Abdurrahman için Üzüldüm .... [/B]
|
Yolları açık olsun sivasspora verdikleri emekten dolayi tesekkür ederiz ileriki hayatlarinda basarilar dileriz
|
Şampiyonlupa oynadığımız 2 sezonda başta Abdurrahman olmak üzere büyük performans gösteren ikiliye Sivasspor.Com ailesi olarak bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.;);)
|
YIGIDOLAR
BILMIYORUM ne kadar üzüldünüz veya sevindiniz ama ben abdurrahman a cok üzüldüm, o bir istikrar abidesi benim gözümde onun bindirmelerini unutmayin, eger biz zaten adam gibi taraftar olsaydik böylesine bizim icin gecmisde savasan ve gelecekde kusgum yok apodan futbolculari yollatmayiz ey yönetim sedati anladik yetersiz kaliyor, da , sen apoyu neden yolluyorsun bazi kendini bilmezler trabzonlu diyip duruyor, coluk cocuk diye geciyorum böyle birsey sivaslilarda olmaz anadolunun temsilcisiyiz neyse hemserilerim umarim yalandir apo gitmez gittiysede gittigi yerde kendini araticak bir azim ile oynicaagindan eminim hoscakalin ve kizmayin benim düsüncem ;) |
[QUOTE=djsivaslim58;719616]YIGIDOLAR
BILMIYORUM ne kadar üzüldünüz veya sevindiniz ama ben abdurrahman a cok üzüldüm, o bir istikrar abidesi benim gözümde onun bindirmelerini unutmayin, eger biz zaten adam gibi taraftar olsaydik böylesine bizim icin gecmisde savasan ve gelecekde kusgum yok apodan futbolculari yollatmayiz ey yönetim sedati anladik yetersiz kaliyor, da , sen apoyu neden yolluyorsun bazi kendini bilmezler trabzonlu diyip duruyor, coluk cocuk diye geciyorum böyle birsey sivaslilarda olmaz anadolunun temsilcisiyiz neyse hemserilerim umarim yalandir apo gitmez gittiysede gittigi yerde kendini araticak bir azim ile oynicaagindan eminim hoscakalin ve kizmayin benim düsüncem ;)[/QUOTE] Üzülme krdeş yalnız değilsin |
[QUOTE=şarkışla 58;719618]Üzülme krdeş yalnız değilsin[/QUOTE]
Ben de aynı düşünüyorum. Uğur Kavuk kalıyorsa Abdurrahman çoktan kalmalıydı. Hem sakatlanıyorsa anlaşma maç başı yapılırdı. Mehmet Yıldız da sembol isim olarak kalmalıydı. Bir anda takım dağıtmanın sonuçlarını yaşadık gördük. İnşallah aynı sonuçlar olmaz. |
[B]Listede olan,Diğer gidecekleride ben yazayım.
M.Yıldız. M.Sözgelmez İvanovs Keita Agbetu Alişan ve Uğur gidecekler listesinde yok.[/B] |
her ne olursa olsun abdurrahman bu ülkede sayılı sağ beklerden birisidir. Koca sezonu sakatlıkla geçirmiş olmasına rağmen son konyasporun 90 dakikası ve fb maçının son 45 dakikasında vasatın üstünde oynadı. Bu ülkede hücum anlamında etkili olan sağ bek fazla yok zaten kaldı ki abdurrahman da onlardan birisi ..o yüzden kalması sivassporun menfaatine olurdu bakalım yerini nasıl doldurucaz. Ha şöyle bir durum var uğur kavuk yine oynamaya devam ederse ya biz birşey anlamıyoruz futboldan ya da rıza hoca bizim onda göremediğimiz cevheri görüyor demektir.
|
Kadroyu yine dağıtıyoruz ama haydi hayırlısı.Mehmet-Apo-İvanos gitmemeli
|
[B][I]Uğur kavuk kesin gitmeli arkadaşlar[/I][/B]
|
[QUOTE=58MUAMMER58;719566]ABDURRAHMAN,SEDAT,KAMANAN,KEİTA,MEHMET YILDIZ,MURAT,İVANOS KESİN olarak TAKIMDAN AYRILDI,yalnız sivasspordan ayrılan oyuncuları güzel sözlerle teşekkür edip göndermemiz lazım,hepsinin emeği çok büyük,gidenlere hepsine çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim, hayırlısı olsun belki kan değişikliği herkese hayır getirir.[/QUOTE]
[B]Keita ivanos murat ve mehmet kesin gittimi ?[/B] |
[QUOTE=armutaklı;719627][B][I]Uğur kavuk kesin gitmeli arkadaşlar[/I][/B][/QUOTE]
[B]Bunu taraftar görüyor da komite nasıl görmüyor anlaşılacak şey değil !!! Abdurrahmanı yollayıp uğuru kadroda tutmak nedir ya [/B] |
[QUOTE=armutaklı;719630][B]Keita ivanos murat ve mehmet kesin gittimi ?[/B][/QUOTE]
Büyük ihtimalle gittiler. Ivanovs bence de gitmeli. Ama Mehmet Yıldız sembol isim olarak takımda kalmalı. |
[QUOTE=tavarih;719633]Büyük ihtimalle gittiler. Ivanovs bence de gitmeli.
Ama Mehmet Yıldız sembol isim olarak takımda kalmalı.[/QUOTE] [B][I]Aynen katılıyorum kardeş kesınlıkle kalmalı 2 ci yarı oyuna etkılı oluyor..[/I][/B] |
[QUOTE=KaanK;719632][B]Bunu taraftar görüyor da komite nasıl görmüyor anlaşılacak şey değil !!! Abdurrahmanı yollayıp uğuru kadroda tutmak nedir ya [/B][/QUOTE]
[B][I]Apo mu ? uGurmu die bir anket yapsın yönetımde Taraftarın sesinı duysun.[/I][/B] |
[QUOTE=armutaklı;719640][B][I]Aynen katılıyorum kardeş kesınlıkle kalmalı 2 ci yarı oyuna etkılı oluyor..[/I][/B][/QUOTE]
Ben de öyle diyorum. İkinci yarıda girse bile Mehmet Yıldız bir güçtür. Adam Sivas'ta yatırım bile yaptı. |
mehmet nas.ugur lavuk. gitme ii gitme.ne olursun gitmeeeeeeeeeee
|
ABDURRAHMAN'A VE SEDAT'A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. HİZMETLERİ ASLA UNUTULMUYCAK. GERİ KALAN FUTBOL HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
|
[B]bu yigido havasini solumu emektar futbolcularimiza emeklerinden dolayi tsk ediyorum ayrica temennim odur ki gelen insallah gideni aratmaz riza hoca buyuk sorumluluk atina girmistir ozellikle mehmet yildiz konusunda insallah onun yerine aldigi kisi mehmetin kat kat iyisi olur mehmeti aramyiz [/B]
|
gidenlerin haberleri peşpeşe geliyor da bir de gelenlerin haberlerini alsak..
|
İkisininde yolları açık olsun... Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Abdurrahman Derelinin en çok Shaqtar maçını unutmuyorum. Çok güzel oynamıştı... Sedatın ise bir çok maçını hatırlıyorum. İyi olanıda var kötü ve zararlı olanıda....
|
emeğinize sağlık...yolunuz açık olsun
|
[B]Verdiğiniz emekleriniz için teşekkürler bundan sonraki futbol yaşantınızda başarılar dilerim..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:45. |