![]() |
Transferde Adı Geçenler
[B]Faty transferi bitti , çok büyük aksilik olmazsa %99 Sivassporda (maddi konularda özellikle)
gündemdeki isimler: Erkan (buca-sol bek) memhmet eren (ortasaha-forvet-kayseri) senecky (kaleci-ankaaragücü) sefa (forvet-ümit milli takım-almanya) yine ümit milliden bir ortasaha oyuncusu) bilica (fener) fenerden başka oyuncular da olabilir bu arada eneramo da gitmez, merak etmeyin... haber aldıkça yazarım...[/B] 30.05.2011 [B]murat sözgelmez, keita ve ivanovs gönderilmesi muhtemel isimler bu arada kaleci serdar kulbilge beşiktaşa gidebilir sivassporun gündeminde yok agbetu yine başka bir takıma kiralık verilecek belki de samsunda devam eder..sedat. m.yıldız abdurahman da gidecekler arasında. kamanan gitti kaleci kamenar gitti..diallounun durumu şu an için soru işareti...yabancı transferi eldeki yabancılar gönderilmesine göre netleşecek... özzellikle ümit milli takımdan takip edilen 3-4 oyuncu var bunlardan birii forvet sefa biri ortasaha biri de defans sanırım hepsi de almanya alt yapılı...fb veya bjkden gelebilecek isimler de olabilir.. şu an bu bilgiler düşünülen ve takip edilen isimler arkadaşalr Faty dışında kesin biten ve gerçekleşen bir durum yok olur olmaz zaten burda paylaşırım...[/B] 31.05.2011 [B]Fransadan Sochaux kulubünden ofansif ortasaha (sol ayaklı) Nicolas Maurice-Belay (26 yaşında) gündemde olan bir isim ... (sözleşmesi sanırım haziran sonunda bitiyor)[/B] 02.06.2011 [B]Nicolas Maurice-Belay transferinin gerçekleşme ihitimali artıyor.Maddi anlamdaki bazı konular halledilirse bu oyuncu Jacques Faty nin devreye girmesiyle Sivasspora imza atabilir. Zira Faty nin de bu trnasfer için devreye girdiğini ve görüşmelerin olumlu yönde sürdüğünü öğrendim...Kaleci Senecky transferinin gerçekleşme olasılığı yüksek...Ayrıca Mehmet Yıldızın ayrılma ihtimalini de göz önüne alırsak yabancı bir golcü de düşünülüyor...[/B] 02.06.2011 [B]Evet resmi site de açıkladı yönetim sağ gösterip sol vurdu :) ve bence iyi de yaptı sencekyi açıkçası ben de çok istemiyordum bu kaleci sanırım 23 ya da 24 yaşında böylelikle geleceğe de bir yatırım oldu, hayırlı olsun takımımıza.. bu arada transferde sürpriz isimler yani gündemde olanlar dışında sürpriz isimler açıklanabilir yine mehmet eren ismi artık gündemden düşmeye başladı gibi[/B] 02.06.2011 [B]mehmet eren ve bilica ile anlaşıldı demedim zaten, şu an isimleri gündemde... Borjan transferiyle artık büyük ihitimal Ramoviçe yol görünüyor demektir..Bu arada Senecy yerine böyle genç bir kalecinin transferi bence daha güzel oldu yönetim sağ gösterip sol vurdu... gündemde adını söyledğimiz isimler dışında yine böyle sürpriz isimlerin transferini duyarsak şaşırmayalım..özellikle de GOLCÜ -Forvet konusunda yine umulmadık bir isim transfer edilebilir...[/B] 05.06.2011 [B]Çek Cumhuriyetinden U21 takımından sağ bek Zdenek Smejkal(22 yaşında) veya yine 22 yaşındaki sağ bek Radim Reznik transfer edilmesi yüksek ihtimal olan oyuncular ama ilk söyledğim Zdenek Smejkal daha yüksek...[/B] . |
Cevap: Transferde Adı Geçenler
tesekurler ilk ben yazim dedim
|
Hayalkafe sezonu açmıştır hayırlı olsun :)
|
aman bilica gelmesinde, diğer isimler bizde iş yapar. iki yıldır düzgün futbol oynamamış adam bu takıma zarar verir. bize oynayan futbolcu gerek.
|
Bilicanın bu saatten sonra bize faydası olmaz.Onun yerine başarıya aç kariyer hedefleyen isimlerle ilgilennmeliyiz.İnşallah gelmez gerçi ismi es esle anılıyor
|
ohhh be sezon açıldı şu okullarda bitsin siteden çıkmayacam şu erkanı alırsak harika olur sefada iyi ama sneceky ve mehtmet ereni almayalım
|
memhmet eren Manisporda
Bilica %99 Es esde .. |
hayel mesai başlamış gardaş hayırlı olsun
|
Ümit milli takımdan sefa yılmaz için çok sevindim burdaki ümit milli takım maçındada iyi bir performans göstermişti.sağ açık mevkinde oynuyor 21 yaşında inşallah alınır 2 sene sonra müthiş bir futbolcu olur.bu sene sağ açığın alternatifi olur belkide ilk 11 de formayı kapar oynar.
|
[B][B]ramoviç büyük ihtimal gönderilecek, bunun yanında bir yabancı daha gönderilebilir...[/B]
mehmet eren ve bilica ile anlaşıldı demedim zaten, şu an isimleri gündemde...[/B] |
[B]Kimse kusura bakmasın ama şu ismi geçen adamlarla anca bank asyada ilk 5e oynanır..İçlerinde bir Sefa birde Erkan var onlarda anca kadro derinliği oluşturur..[/B]
|
[B]Boludan Erdem Özgenc,Beşiktaşdan Erhan Güven(Bedelsiz),Trabzonspordan Ceyhun Gülselam(Bedelsiz),Genclerbirliginden Serdar Kulbilge(Bedelsiz) bunlarada el atilmali....[/B]
|
[QUOTE=kangallıwert;719590][B]Boludan Erdem Özgenc,Beşiktaşdan Erhan Güven(Bedelsiz),Trabzonspordan Ceyhun Gülselam(Bedelsiz),Genclerbirliginden Serdar Kulbilge(Bedelsiz) bunlarada el atilmali....[/B][/QUOTE]
arkadasim iyi insanlar oneriyosun ama butun super lig ilgileniyo ah keske alsak:D |
[B]bilica gelmesin diyenleri anlayamıyorum ....dany, lugano,ömer erdoğan,sivok gibi kaliteli savunmacılar gibi savunmayı toparlayacak kalitede oyuncu alamıyorsan sana ve şehre alışkın bir bilica nasıl faydalı olmaz..sivasa ilk geldiğinde bilica çok mu formdaydı çok mu iyiydi?? zamanla kendini buldu ve eminim bilica nın hırsı ve azmi bizim hedeflerimize ulaşmamızda çok yardımcı olacaktır ...Eses e gitme durumu ise net değil takasta son haberlere göre bilica nın adı geçmiyor..umarım tekrar sivasspor forması giyer [/B]
|
[QUOTE=HAYALKAFE;719565][B]Faty transferi bitti , çok büyük aksilik olmazsa %99 Sivassporda (maddi konularda özellikle)
gündemdeki isimler: Erkan (buca-sol bek) memhmet eren (ortasaha-forvet-kayseri) senecky (kaleci-ankaaragücü) sefa (forvet-ümit milli takım-almanya) yine ümit milliden bir ortasaha oyuncusu) bilica (fener) fenerden başka oyuncular da olabilir bu arada eneramo da gitmez, merak etmeyin... haber aldıkça yazarım...[/B][/QUOTE] bu listede kim yararli olur biraz anlatin:confused: bilica gelmez bence |
ve flas haber jacques doudou faty 3 yilligina sivasta:D
[url]http://www.mercato365.com/infos-clubs/sochaux/article_533790_Sivasspor-J.Faty-debarque.shtml[/url] okuyun ve lutfen tesekurler ama franzica fransiz kalmayin :D |
Mehmet Eren Manisa ile anlaşmış..
|
[QUOTE=HAYALKAFE;719565][B]Faty transferi bitti , çok büyük aksilik olmazsa %99 Sivassporda (maddi konularda özellikle)
gündemdeki isimler: Erkan (buca-sol bek) memhmet eren (ortasaha-forvet-kayseri) senecky (kaleci-ankaaragücü) sefa (forvet-ümit milli takım-almanya) yine ümit milliden bir ortasaha oyuncusu) bilica (fener) fenerden başka oyuncular da olabilir bu arada eneramo da gitmez, merak etmeyin... haber aldıkça yazarım...[/B][/QUOTE] [B]GERÇEKTEN HAYAL KIRIKLIĞI YARATACAK BİR TRANSFER LİSTESİ.... PARAYA KIYACAĞIZ DEDİKLERİ BU MUDUR????????? SENEYE SONDAN 5 İÇİN İDEAL BİR TAKIM OLUR[/B]:confused::confused::confused::mad::mad::mad: |
Listedeki Mehmet Eren ile Manisa anlaşmış. Mehmet Yıldız gitmemeliydi. Yedekte olsa kalmalıydı.
Bence şu isimler daha iyi isimler ; 1 ) Serdar Kulbilge 2 ) Hasan Kabze 3 ) Jebrin 4 ) Abdülkadir 5 ) Nizamettin 6 ) Halil İbrahim çolak 7 ) Yiğit İncedemir |
mehmet eren çok iyi olur..
bilica yeter bence.. denenmiş oyuncuyu bir daha denemenin faydası olmaz.. onun yerine bilica gibi birini daha çıkabiliriz.. |
Ivanovs ve Ramoviç gönderiliyormuş. Diallo ve Keita'da büyük ihtimal yollanmak isteniyormuş.
|
Bilica ve erkani alabiliriz
Ayrica yaa bunlar yine yeterli bizi yukariya tasiyacak iaimler degil ki hededimiz yuksek olmali gidenlerin bu adamlardan eksigi yokki bazen kIziyorum ya adam akilli topcu gercek profosyonel alin yaa bilmem bolulu bilmem adanadan bilmem nere ayrica hayalkafe tsk ediyorum |
[B]murat sözgelmez, keita ve ivanovs gönderilmesi muhtemel isimler bu arada kaleci serdar kulbilge beşiktaşa gidebilir sivassporun gündeminde yok agbetu yine başka bir takıma kiralık verilecek belki de samsunda devam eder..sedat. m.yıldız abdurahman da gidecekler arasında. kamanan gitti kaleci kamenar gitti..diallounun durumu şu an için soru işareti...yabancı transferi eldeki yabancılar gönderilmesine göre netleşecek... özzellikle ümit milli takımdan takip edilen 3-4 oyuncu var bunlardan birii forvet sefa biri ortasaha biri de defans sanırım hepsi de almanya alt yapılı...fb veya bjkden gelebilecek isimler de olabilir.. şu an bu bilgiler düşünülen ve takip edilen isimler arkadaşalr Faty dışında kesin biten ve gerçekleşen bir durum yok olur olmaz zaten burda paylaşırım...[/B]
|
Agbetu Bank Asya'da bir takıma kiralanacakmış hayalkafe. Ama zaten bir sene sözleşmesi var. Madem takımda düşünülmüyor bari bonservisten kazanalım.
Yıllardır o kadar oyuncunun bonservisinden bir para kazanamadık. Bütün oyuncularımızı bedava bırakıyoruz. |
[B][I]Tam bir kaos yaşıyoruz...Bu nasıl transfer listesi ve alınabılecek futbolcular..Neleri beklıyoruz neler var listede..Başkan tek umudumuz sensın[/I][/B]
|
[QUOTE=armutaklı;719638][B][I]Tam bir kaos yaşıyoruz...Bu nasıl transfer listesi ve alınabılecek futbolcular..Neleri beklıyoruz neler var listede..Başkan tek umudumuz sensın[/I][/B][/QUOTE]
Yabancılardan birçoğunun gönderilmesi doğru. Takıma giremeyen bazı yerlilerin gönderilmesi doğru. Mehmet Yıldız ve Abdurrahman'ın gitmesi yanlış. Takip edilen ve transfer edilmek istenen isimler yanlış. |
[QUOTE=tavarih;719641]Yabancılardan birçoğunun gönderilmesi doğru.
Takıma giremeyen bazı yerlilerin gönderilmesi doğru. Mehmet Yıldız ve Abdurrahman'ın gitmesi yanlış. Takip edilen ve transfer edilmek istenen isimler yanlış.[/QUOTE] [B][I]Kafaya oynamak istiyoruz sonuçta saglam kadro kurmamız gerek.Mehmet eren zaten anlaşmış bşka takımla[/I][/B] |
Benimmerak ettiğim bir husus var;Rıza hoca 50 civarinda oyuncuyu yardımcılarım izledi dedi..Hayal kafenin adını verdiği oyuncular bu liste içinde mi dışında mı?Rıza hocanın yardımcılarının yardımcıları yerli mi,yabancı mı oyuncu izlediler;Bu oyuncular alıncaksa Rıza hocanın yardımcıları Yurt dışına gidip onca zahmete katlanıp niye oyuncu izlediler?Gerçekten gelen bilgiler çok şaışrtıcı..Sivasspor bahsedilen oyuncularla kesinlikle ilk ilk 8 e oynayamaz;Eğer şaşıtmaca yapılıp aynı Faty gibi oyuncular alıncaksa o zaman belki diyorum..Yabancılardan Keita,Ramoviç,Kamener,Agbetu,İvanovs gönderilecekler arasında olduğuna göre sivasspor da şu anda Sandro,Enaramo,Grosecki, Rada ,Navratil olmak üzere 5 yabancı var;Fty de sayarsak 6 tane ediyor..Geriye kaldı 4 yabancı..Acaba sivasspor yabancı hakkının tamamını kullanacakmı?Kasımpaşa dan 2 tane oyuncu alınacağısöyleniyor;Bunlar kim acaba?Aklıma Ümit milli takımızda oynayan Sivas ta da Lichtectain e gol atan gurbatçi forvet Şahin ve diğer gurbetçi forvet Halil geliyor...Konyaspordan Polonyalı kalecileri ve santraforları da listede mi acaba?Bence Rıza hoca yine sağ gösterip sol vuracak;yardımcıları 3-4 aydır yurt dışında oyuncu izliyorlar;bence sivasspor 3-4 tane daha yabancı transferi yapacak..Yardımcılarının boş boşuna dışarıya gittiğini düşünmüyorum..Sürprizleri hazır olalım..Takımdan M. Yıldız,Sedat ,Abdurrahman,Murat S.ve 4 yabancı gidiyor.Bizimde en az gidenlerin yerine 9-10 tane oyuncu almamız lazım..Kimlerin alınacağını şimdiden merak etmeye başladım...İnşallah gelenler gidenleri aratmaz..Başkan çok iddialı demeçler veriyor demekki transferler de ona göre yapılacak...Bekleyip göreceğiz....
|
bilica eski gücünü sivasımızda yakalar mı dersiniz?
|
[QUOTE=HAYALKAFE;719565][B]
senecky (kaleci-ankaaragücü) [/B][/QUOTE] [B]Senecky büyük ihtimal Sivasspora gelecek gibi.[/B] |
senecky,erkan taşkıran iyi oyuncular.2 ümit milli olursa bence iyi takım oluruz.Çünkü takım omurgası sağlam oluyor.Kaleci senecky,defans göbeği faty- navratil,ortasaha göbek kadir,santrafor enaramo-pedriel.sağı ve sol kanadı erkan ve ümitlliden gelenlerle doldurabilirsek bence takım güzel olur.
|
liste bence tam bir fiyasko.....bucadan jebrin, erkan...kasımpaşadan şahin. barış başdaş,....konyadan robak,kere...gençlerden serdar kulbilge...2 tane sağ bek???
|
agbetu yine başka bir takıma kiralık verilecek belki de samsunda devam eder.
[B]1 Senelik sozlesmesi kalan oyuncuyu kiralamak bnce asırı mantıksızlık...Yapma bunu yonetim..[/B] |
agbetu samsundan gelmek istemedi yani bonservisi ile satılacak
|
agbetu iyi bir bank asya oyuncusudur bilica esese gidecek küme düşen takımlardan oyuncu alınmasına karşıyım
|
[COLOR="Blue"]Bilgiler için teşekkürler HAYALKAFE.[/COLOR]
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"][B]İsmi gündemde mi bilmiyorum fakat şu bucanın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Jebrin'e hayran kaldım son maçlarda ve belli ki gitmek istiyor Buca'dan çünkü düşmeleri kesinleştiği halde kendini kanıtlamak adına yırtındı durdu onu alsak keşke hem takımın performansına katkı sağlar hem de geleceğe yatırım yapılmış olur...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Jebrin çok iyi oyuncu evet.
Senecky benim beğendiğim bir kaleci değil. Geçen yıl Özden'in yedeğiydi çoğu maçta. Önceki yıl doğru düzgün oynamadı. Bu Senecky için hiç uğraşmasak daha iyi bence. SERDAR KULBİLGE daha iyi bir kaleci bence. |
inşallah güzel transferler yaparız ilki güzel oldu bakalım gerisi nasıl olacak
|
bilicanın gelmesinden yana değilim.Nitekim oda Apo gibi Sedat gibi miyadını doldurmuş futbolcudur.Onun yerine daha kaliteli oyuncular alınabilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |