![]() |
Kombine 250 TL'ye düştü
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28860&token=60356][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28860&token=60356[/img][/url]
Sivasspor'un gelecek sezon 4 Eylül stadında oynayacağı maçlar için çıkarılan kombine biletlerin fiyatı belli oldu. Geçen sezon 300 TL.'den satılan kombine biletleri yeni sezonda 250'ye düşerken,VİP'in fiyatlarında değişiklik olmadı. Sivasspor Kulübü VİP'i 3 ayrı fiyattan satacak. Buna göre VİP fiyatlarıda 400,600 ve 1000 TL. olarak belirlendi. Sivasspor yönetiminin VİP ve maraton tribünü olarak toplam 2 bin 800 adet kombine bileti bastırdığı ve yakında satışa sunulacağı öğrenildi. Hürdoğan |
Cevap: Kombine 250 TL'ye düştü
:D hemen alın belki şampiyonluk maçı yakalarsanız satarsınız yine 300 e 500 e şaka bi yana gayet uygun kombine fiyatları
|
[COLOR="Blue"]Acaba Fenerbahçe maçından yola çıkarak mı kombine 250 TL`ye düştü.Neyse taraftar için iyi bir haber.[/COLOR]
|
Ne güzel işte alın sene sonu yine şampiyonluk macı oldu mu rakip taraftarlar giremesin. Satmazsanız eger
|
Maç başı 14,70 TL düşüyor. Maraton biletleri 10 TL :confused:
|
tüm sivasda yaşayan fenerbahçe taraftarlarına duyurulur
bencede güzel fiyat |
[QUOTE=KaLeLi |44|;721622]Maç başı 14,70 TL düşüyor. Maraton biletleri 10 TL :confused:[/QUOTE]
[B][CENTER] bunu sadece öyle düşünme,bunun Türkiye kupası maçları var bilmem hazırlık maçı var cartı var curtu var :D şampiyonluk maçı olabilir fiyatlar tavan yapabilir,olaya bu taraftan bak bence ;)[/CENTER][/B] |
millet neye sırıtıyo anlamadım gitti yabmışlarsa hayırlı olsun de geç dalga mı geçiçiosunuz!...
|
fiyatlar uygun eğer ilgi olmazsa yazıklar olsun demekten başka bişey söylenemez
|
[QUOTE=58_babacan_58;721627][B][CENTER]
bunu sadece öyle düşünme,bunun Türkiye kupası maçları var bilmem hazırlık maçı var cartı var curtu var :D şampiyonluk maçı olabilir fiyatlar tavan yapabilir,olaya bu taraftan bak bence ;)[/CENTER][/B][/QUOTE] Bilet fiyatları yükselsin yönünden dedim ben :D Oturmak için gelenlerde azalır maraton 15 lira olsa daha iyi. |
Teşekkürler yönetim. Öğrendiğime göre, Sivasspor-FB maçında istediği hasılatı elde eden yönetim,taraftarına önümüzdeki sezon için böyle bir jest yapmış.
Şimdi o gün karşı çıkanlara sormak lazım " Fenere fazla yer ayırmak kötümü oldu" bak ne güzel hem sivas,hem Sivasspor hemde taraftar kazandı |
[QUOTE=KaLeLi |44|;721622]Maç başı 14,70 TL düşüyor. Maraton biletleri 10 TL :confused:[/QUOTE]
Türkiye kupasıyla eşitleniyor |
1.zengin olsaydim
2.sivasta yasasaydim alirdim:D |
[B][QUOTE=58 SiVaSıM 58;721637]fiyatlar uygun eğer ilgi olmazsa yazıklar olsun demekten başka bişey söylenemez[/QUOTE]
İlgi Olmazsa Yazıklar Olsun Demek Değil Neden Yok Acaba Demek Lazım...Ben Almıyorum Bu Sene Kombine...Kombine Çıktı Çıkalı Alırım Hemde 5 e Yakın Hersene Bu Sene Tek Kombine Almayacağım... Düşünmek Lazım Neden Acaba =)[/B] |
YAZIKLAR OLSUN DALGA GEÇEN ZİHNİYETE 250 ÇOK BİR PARA DEĞİL DAHA NE İSİTYORSUNUZ SÜPERLİGDE TAKIMIMIZ VAR BİZİM YERİMİZDE OLMAK İSTEYEN NE KADAR ŞEHİR TAKIMI VAR BİLİYORMUSUNUZ SİZLER KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ EN AZ 5 BİN TANE SATILMASI LAZIM BU KOMBİNELERDEN BU MEMLEKET BU BAŞKANIN BU TAKIMIN KIYMETİNİ DÜŞTÜKTEN VE 3 LİDE OYNADIKTAN SONRA ANLAYACAK
|
İyi olmuş böylece daha fazla kişi kombine sahibi olur.
|
[QUOTE=YuSuF;721610][COLOR="Blue"]Acaba Fenerbahçe maçından yola çıkarak mı kombine 250 TL`ye düştü.Neyse taraftar için iyi bir haber.[/COLOR][/QUOTE]
hjahahaha :D:D hangi taraftardan bahsediyosun su fener macında Fenercahceli Yiğidolar Diye pankart acanlarmı yoksa kombinesini fenerlilere satan taraftarlarmı ? |
Fenercahceli YİĞİDOLAR müjde :)
|
[QUOTE=favori58;721643]Teşekkürler yönetim. Öğrendiğime göre, Sivasspor-FB maçında istediği hasılatı elde eden yönetim,taraftarına önümüzdeki sezon için böyle bir jest yapmış.
Şimdi o gün karşı çıkanlara sormak lazım " Fenere fazla yer ayırmak kötümü oldu" bak ne güzel hem sivas,hem Sivasspor hemde taraftar kazandı[/QUOTE] hangi taraftar ?? hangi taraftardan bahsediyosun su fener macında Fenercahceli Yiğidolar Diye pankart acanlarmı yoksa kombinesini fenerlilere satan taraftarlarmı ? |
arkadaslar tamam bu sezon son macta affedılmeyecek bır karar aldı yonetım kabul edıyorum ama yenı sezon yenı umut demek kombınelere fazla ragbet gosterelım kı yonetımde ne kadar saglam taraftarın oldugunu bır daha anlasın bız destegımızı eksık etmeyelım
|
[QUOTE=serkan_ozcan58;721705]arkadaslar tamam bu sezon son macta affedılmeyecek bır karar aldı yonetım kabul edıyorum ama yenı sezon yenı umut demek kombınelere fazla ragbet gosterelım kı yonetımde ne kadar saglam taraftarın oldugunu bır daha anlasın bız destegımızı eksık etmeyelım[/QUOTE]
bu baskan burda oldugu sürece aynı rezillik sürecek sivasspor fenercahceye karsı mac kazanamıyacak hatta sivassporu fenercahcenın pilot takımı ilan etseler daha mantıklı olut bence :D |
[B]sen kendi taraftarına rest çek fener maçında sonrada 50 tl indirim de UNUTMADIK BAŞKANIM BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIZ gel ben sana 100 tl vereyim..[/B]
|
Yönetime kızmak gücenmek ayrı konu kombine almak ayrıdır. Birbirine karıştırmamalı. Kombinemizi gene alalım. Doğru gördüğümüzü onaylar, yanlış bulduğumuzu da eleştiririz.
Ben maçlara gelmeyeceğim, kombine almayacağım dersen eleştirmeye ne derece hakkın olduğu tartışılır. Yeni transferler bedavaya gelmiyorlar. Adım atsan para. Sivassporumuzun sponsor geliri yok, çok zengin işadamı desteği de yok, futbolcu satıp da para kazanamıyoruz zaten habire alıyoruz, geriye bir tek tribün gelirleri ve yayıncı kuruluşla federasyondan gelenler var. Şimdi sıra bizde, imkanı olduğu halde kombine almayan veya tek tek biletle maçlara gelmeyip de burada yorum yazanları dikkate almak ne kadar doğru olur? Yönetimin özellikle taraftar gruplarıyla iyi iletişim kurmasını, arayı düzeltmesini çok istiyorum fakat bazıları yönetimi cezalandırayım derken Sivasspora zarar verecekler. Yönetim bence maratonun tamamına yakını mümkünse kombine yapmalıdır. VİPle beraber 6000-7000 kombine toplamda 1 milyon lirayı geçer. Bu da iyi paradır. Sonuçta takımımız her maç biletlilerle beraber en az 10000 kişiye oynar, tribün doluluğu alınacak sonuçlara da yansır. Biz de rahat bir sezon geçiririz. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;721726]Yönetime kızmak gücenmek ayrı konu kombine almak ayrıdır. Birbirine karıştırmamalı. Kombinemizi gene alalım. Doğru gördüğümüzü onaylar, yanlış bulduğumuzu da eleştiririz.
Ben maçlara gelmeyeceğim, kombine almayacağım dersen eleştirmeye ne derece hakkın olduğu tartışılır. Yeni transferler bedavaya gelmiyorlar. Adım atsan para. Sivassporumuzun sponsor geliri yok, çok zengin işadamı desteği de yok, futbolcu satıp da para kazanamıyoruz zaten habire alıyoruz, geriye bir tek tribün gelirleri ve yayıncı kuruluşla federasyondan gelenler var. Şimdi sıra bizde, imkanı olduğu halde kombine almayan veya tek tek biletle maçlara gelmeyip de burada yorum yazanları dikkate almak ne kadar doğru olur? Yönetimin özellikle taraftar gruplarıyla iyi iletişim kurmasını, arayı düzeltmesini çok istiyorum fakat bazıları yönetimi cezalandırayım derken Sivasspora zarar verecekler. Yönetim bence maratonun tamamına yakını mümkünse kombine yapmalıdır. VİPle beraber 6000-7000 kombine toplamda 1 milyon lirayı geçer. Bu da iyi paradır. Sonuçta takımımız her maç biletlilerle beraber en az 10000 kişiye oynar, tribün doluluğu alınacak sonuçlara da yansır. Biz de rahat bir sezon geçiririz.[/QUOTE] ya fenerbahceli yiğidolar ne güne duruyor abi onlar alır bilet sivasspor saten fenerbahçenin sahip cıkarlar merak etme sen :) |
[QUOTE=favori58;721643]Teşekkürler yönetim. Öğrendiğime göre, Sivasspor-FB maçında istediği hasılatı elde eden yönetim,taraftarına önümüzdeki sezon için böyle bir jest yapmış.
Şimdi o gün karşı çıkanlara sormak lazım " Fenere fazla yer ayırmak kötümü oldu" bak ne güzel hem sivas,hem Sivasspor hemde taraftar kazandı[/QUOTE] aynı fikirdeyim helal olsun yönetime bazıları istemiyo ama onlar birilerinin kışkırtıcıları takmayın |
[QUOTE=yigidoyuzz;721715][B]sen kendi taraftarına rest çek fener maçında sonrada 50 tl indirim de UNUTMADIK BAŞKANIM BİZE YAPILANLARI UNUTMAYIZ gel ben sana 100 tl vereyim..[/B][/QUOTE]
al işte bir provakotör daha beklide ömründe maçlara gitmez konuşur konuşun bu kervan yürür |
[QUOTE=58_babacan_58;721627][B][CENTER]
bunu sadece öyle düşünme,bunun Türkiye kupası maçları var bilmem hazırlık maçı var cartı var curtu var :D şampiyonluk maçı olabilir fiyatlar tavan yapabilir,olaya bu taraftan bak bence ;)[/CENTER][/B][/QUOTE] Cart curt maclara sivaslılar giremiyor kardeş fenevliler alsı |
Kombineleri fenerliler alsın en çok onlara lazım
|
bizi ilgilendirmezdi fenerbahçenin şampiyonluğu trabzonsporun şampiyonluğu
benim bir sivaslı olarak iki idolüm vardı birincisi rahmetlik muhsin başkan ikincisi mecnun başkan muhsin başkan bir sivaslı olarak bizi hiç satmadı bizim yüzümüzü hiç kara çıkarmadı ama mecnun başkan yağmur demeden çamur demeden bu takımın peşinde koşan taraftara haksızlık yaptı bizi bir kalemde sildi attı BAZILARI KIRMIZI ÇİÇEKLERE KOŞARKAN AYAĞININ ALTINDA EZİLEN PAPATYALARIN FARKINDA DEĞİLDİR |
bedava anasını satıyım Sivasta olupta bu fiyata kombine almacak adam ???
eğer öğrenci olmasam hmn gider kombine alırdım :(( ah ulan ahhh !!! |
[B][QUOTE=üçyıldız58;721783]bizi ilgilendirmezdi fenerbahçenin şampiyonluğu trabzonsporun şampiyonluğu
benim bir sivaslı olarak iki idolüm vardı birincisi rahmetlik muhsin başkan ikincisi mecnun başkan muhsin başkan bir sivaslı olarak bizi hiç satmadı bizim yüzümüzü hiç kara çıkarmadı ama mecnun başkan yağmur demeden çamur demeden bu takımın peşinde koşan taraftara haksızlık yaptı bizi bir kalemde sildi attı BAZILARI KIRMIZI ÇİÇEKLERE KOŞARKAN AYAĞININ ALTINDA EZİLEN PAPATYALARIN FARKINDA DEĞİLDİR[/QUOTE] Altına İmzamı Atarım Murat Abi... Helal Olsun [/B] |
[QUOTE=turks;721609]:D hemen alın belki şampiyonluk maçı yakalarsanız satarsınız yine 300 e 500 e şaka bi yana gayet uygun kombine fiyatları[/QUOTE]
:) bencede 2 şer tane alıp yatırım yapmakta fayda var. son maç yine fb maçı olma ihtimali olabilir. yada başka büyük bir maç. Kombineleri satar yine herkes... |
[B]Kombinemi Alacağım, Ben Bu Takıma Sevdalandım, Yönetimine Değil.
İlk Maç Yine Fener Oluyormuş, Ne Gülerim Ama :)[/B] |
[B]Kombineler 1 Temmuz da satışa çıkıyormuş hem 250 TL hemde beş taksit olacakmış,Daha ne gibi kolaylık yapılabilirki anlamadım gitti....
Taraftarlarına bu şekilde kolaylık sunan başka bi kulüp varmı.?? Varsa bu kulüpler kimler acaba bilen varsa bilgilendirebilirmi...[/B] |
[QUOTE=Salim58;721842][B]Kombineler 1 Temmuz da satışa çıkıyormuş hem 250 TL hemde beş taksit olacakmış,Daha ne gibi kolaylık yapılabilirki anlamadım gitti....
Taraftarlarına bu şekilde kolaylık sunan başka bi kulüp varmı.?? Varsa bu kulüpler kimler acaba bilen varsa bilgilendirebilirmi...[/B][/QUOTE] abi kendi taraftarını kendi evinde stada almayan bi klüp varmı bilen varsa bilgilendirsdin lütfen |
Evet Uygun Bir Fiyat :)
|
[B][COLOR="Black"]İyi ucuza düsmüş :D gene belki sampiyonluk macı olursa 600 700 satarsınız :D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=elbeylii;721754]al işte bir provakotör daha beklide ömründe maçlara gitmez konuşur konuşun bu kervan yürür[/QUOTE]
gel ben sana bendeki gittiğim maçların en az 500 tam sayısı aklımda değil ve demplasman biletleride dahil hemde vipden senın kalıbını bile satın alır o gittiğim maçlara Vip takım kazansın dediğim maç biletleri ile alırım provokotormus o kadar bilete verdiğim parayla evinizi satın alırdım bilip bilmeden konuşma akıllı ol adam ol nereden biliyorsun maça bile gitmemişdir diyorsun YAZIKLAR OLSUN SENIN GIBI SİVASLIYA YAZIKLAR OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM bizler Yeniçeriler Ve Yiğido gençlik taraftarlarına fener maçında yapılan hareketlerden rahatsız olduk onların yerini para ile satıldı sahip çıkmaya çalısıyoruz nasıl sivasspora VİP den bilet alıp çıkıyorsak Güzide taraftar Gruplarına da sahip çıkıyoruz.. |
BAŞKANIN YANINA GELDİMİ İTİM DİYEMEZLER KALVYEDE ATIP TUTARLAR İŞTE BAŞKANA YOK GEL KOMBİNE VERİYİM FALN BAŞKANI BEĞENMEZLER YOK FENERLİLER ALSIN HERKES SİZLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM YAPTIĞIN BÜTÜN GÜZELLİKLER İÇİN KİMSE PROVOKE OLMAZ BURDA ONLAR BOŞ YAZIP BOŞ YORUM YAPARLAR İŞTE DAHA SİVASSPORUN SİVASSPORLULUĞUN NE OLDUĞUNU BİLMEZLER O KADAR ÇOK BİLİYORSANIZ MADEM BİR BAŞKAN BULUN YÖNETİM BULUNDA VERELİM TAKIMI MECNUN BAŞKAN BIRAKIR CANINIZI SIKMAYIN ÖLE GÖTÜ YİYECEK ADAM BULURSANIZ
|
Bu konuda başkanı ve yönetimi eleştirenlere sadece YAZIKLAR OLSUN diyorum SİZ nerde oldugunuz farkında degilsiniz ,kimin sayesinde superlig de oldugunuzun farkında degilsiniz ,ne çabuk havalara girdiniz de başkanı begenmez oldunuz sivasspor taraftarları yatıp kalkıp başkana ve yönetime dua etmelidir ama ne yazıkki insanlar laf olsun torba dolsun diye eleştiriyorlar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:08. |