![]() |
Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
[B]Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
2011-06-21[/B] [IMG]http://hurdogan.com/img/7848.jpg[/IMG] Yeni sezonda özellikle defans hattında önem veren Sivasspor, eski futbolcusu Bilica'ya yeşil ışık yaktı. Yabancı kontenjanının bir hayli fazla olması nedeniyle Bilica konusunda kararsız kalan Sivasspor yönetimi, son sözü Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a bıraktı. Bolu ve Avusturya kampında Diallo'nun performansına bakacak olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, eğer Diallo'nun son durumunu beğenmezse Bilica'yı isteyecek. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
Diallo gider ama Bilica gelmez. Yabancı forvet alınır son yabancı hakkımıza.
Demekki buradaki yorumları okumuş teknik ekip. |
blika eskişehire gitmiş ama taraftar tepki koymuş
|
[QUOTE=sefilix;725803]blika eskişehire gitmiş ama taraftar tepki koymuş[/QUOTE]
eskişehirin başkanı açıklama yaptı, bilicayı almıycaklar. |
Evt ilk başta Eskişehir yönetimi istemiş ama Eskişehir taraftarı böyle adam istemeyiz demişler.
|
Kesinlikle şahsım adına Bilicanın gelmesine karşıyım... Sebepleri pek çok... Artık İstanbul hayatına alışmış olan sevgili Bilica bulduğu tüm fırsatları buralarda değerlendirmek isteyecek ve artık futbol hayatının sonlarında teknik kadroyu sorunlar içine itecektir. Yoksa bizdeki gibi bir bilicayı kim istemez, kim hayır diyebilir ama ben zannetmiyorum. Ayrıca hocamızın önümüzdeki 5-6 yılın temelini attığını düşünürsek sezonluk değil ilerisi için futbolcu aldığını ayan beyan görürüz. Bilica aslında bize ilk önerildiği zamanı hatırlıyorum da hemen hemen aynı senaryolar vardı. Futbol hayatı bitik diyerek bir işadamı önermiş ve aşı tutmuştu. Ama o zaman Bilica 29 yaşında idi. Şimdi ise Fenerbahçede kadroya girememiş, resmi müsabakalarda forma giyememiş, oldukça fazla maç eksiği olan bir futbolcu çıkıyor karşımıza... Ayrıca ben Diallonun kalmasından yanayım. Çünkü dikine oynayabilen geriye düştüğümüz anlarda ileri çıkabilen ayrıca bilekleride sağlam bir oyuncu Diallo (bknz. Gaziantep maçı 7.hafta) Ligin son haftalarında düz koşulara başlayan ve durumu düzelen Diallo umarım hepimizi yanıltır. Tek sorun bu sene yapılacak Afrika kupası maçları.
|
[B]valla ne yalan soylim eger ayni dialloysa bilacayi dialloya tercih etmem
ama yinede kararsizim ben diallo cok emektar bir isim hakkinida yememk lazim [/B] |
Eğer yeni stadyum yapılması çalışmalarına başlanırsa işçi olarak alınmasında sakınca yok malum iyi kazıyor :)
Bu sene doğru dürüst oynamadı yaşı ilerledi.Ben tutacağını sanmıyorum Navratil gibi bir adam daha bulsak çok güzel olur hamleleri yerinde topu oyuna sokabilen hızlı bir stoper eğer aradığımızı bulamazsak Diallo yeterli olur bence... |
Bilicanın gelmesini isterim ama dialloyu bilicaya tercih ederm diallo çok soğuk kanlı topla birlikte çıkabiliyor antep maçındaki mehmete yaptığı asist hala akıllarda:)takımdan en son gönderilmesini gereken adamlardan biride diallodur.
|
[QUOTE=adres58;725806]Kesinlikle şahsım adına Bilicanın gelmesine karşıyım... Sebepleri pek çok... Artık İstanbul hayatına alışmış olan sevgili Bilica bulduğu tüm fırsatları buralarda değerlendirmek isteyecek ve artık futbol hayatının sonlarında teknik kadroyu sorunlar içine itecektir. Yoksa bizdeki gibi bir bilicayı kim istemez, kim hayır diyebilir ama ben zannetmiyorum. Ayrıca hocamızın önümüzdeki 5-6 yılın temelini attığını düşünürsek sezonluk değil ilerisi için futbolcu aldığını ayan beyan görürüz. Bilica aslında bize ilk önerildiği zamanı hatırlıyorum da hemen hemen aynı senaryolar vardı. Futbol hayatı bitik diyerek bir işadamı önermiş ve aşı tutmuştu. Ama o zaman Bilica 29 yaşında idi. Şimdi ise Fenerbahçede kadroya girememiş, resmi müsabakalarda forma giyememiş, oldukça fazla maç eksiği olan bir futbolcu çıkıyor karşımıza... Ayrıca ben Diallonun kalmasından yanayım. Çünkü dikine oynayabilen geriye düştüğümüz anlarda ileri çıkabilen ayrıca bilekleride sağlam bir oyuncu Diallo (bknz. Gaziantep maçı 7.hafta) Ligin son haftalarında düz koşulara başlayan ve durumu düzelen Diallo umarım hepimizi yanıltır. Tek sorun bu sene yapılacak Afrika kupası maçları.[/QUOTE]
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum. Ben de yazsam bundan farklı bir yazı olmazdı. Bilica'ya ben de karşıyım ve diallo'nun kalmasından yanayım. |
Ben Diallo'dan yanayim. Bilica'ya gerek yok...
|
Bilica gelcek 100 100
|
Sirf su Bilica yüzünden Diallo gönderilecekse yönetimi asla affetmicem...gerci cokta umrunda yönetimin :mad:
|
ben gelsin taraftarıyım :D
|
Diallo´nun gencligi ve Sivasspor´a verecekleri düsünülürse ,Bilica ile kiyas edilemez.Ben Diallo derken bu kadar yabanciyi takimda barindirmak ne derece dogru oda tartisilir.
|
Diallo diyen arkadaslarada hak veriyom, bilica diyenlerede.
Ama simdi diallo sakatsa bilica gelsin derim, bi kac hazirlik maclarla formunu yine yakalayabilir bence, yada Ne diallo nede bilica olsun, yerine daha guzel bi transfer yapilsin... Dialloda gonderilsin... |
Bnece de Bilica gelsin. İlk geldiği zamanda tanımıyorduk, istemeyen çoktu, Avrupa görmüş bir futbolcu Sivas'ta oynamaz dedik ama o sene hepimizi ters köşe yaptı. Adamın kumaşı iyi, kalite var. Süreklilik var, futbol zekası var. Bakın Diallo ile kıyalamıyorum sadece Bilica'nın (+)'larını sayıyorum. Topa zamanında müdahele var, güçlü fizik var.
Ben kesinlikle gelmesinden yanayım. Haaa, şunu da unutmamak lazım o zamanlar Bülent Uygun faktörüde vardı. Adam ölüyü oynatıp yıldız yapıyordu. Bakalım Rıza hoca yapabilecek mi bunu? |
bilica resmen başımıza bela oldu. umarım bize gelmez. defalarca tekrarlardım, yine tekrarlayacağım: biz iki yıldır yaşı 32-33'e gelmiş, futbol ve paraya doymuş adamlar yüzünden süründük. ilk defa bu yıl, futbola aç ve genç insanları kadromuzda topluyorduk ki bilica olayı çıktı. fener başından def etmek istiyor, adamın artık hertarafı sorun, iki yıldır parasını kazandı, şöhretini yaptı, futbola doydu, yaşı da artık 33'e geldi. aman allah korusun bizim kapımızdan içeri girmesin inşallah! gelirse çok üzülürüm çok!!!!!
|
ben bir iki hafdadır bilica gelsın dıallo gitsın dıye yazdım. hatta hoca kamptakı duruma göre dıallonun bilıcayı alır yazdım. dediğim çıkacak gibi.
-dialloyu begenmeme degil mesele. iki oyuncuyada baktıgımızda en fazla verimi bılıcadan alırız. çünku diallo çok önemlı bı sakatlık geçirdi. sakatlığı nüksetme ihtimali çok yuksek. bir kaç maç oynar sakatlanır , sonra sözleşmesini dondurur yönetim. -iyisimi baştan işi sıkı tutup dialloyu gönder istersen kiralık gönder ama bilica yı kesın al. |
Bakin cok buyuk haksizlik goruyorum istemeyenler ya fenerli yada bjkli harbi sivasli olunda yorumunuzu soyleyin bence burda objektif karar vermiyorsunuz kimisi fbli oldugu icin kimiside bjkli oldugundan kuyeuk acisimi deyim baska biseymi deyim bilmem ama lutfen bilicayi bilica olarak dusunun ne demek istedigimi gayet iyi anladi herkez ben bilica gelsin yada gelmesin demiyorum ama bir fbli olarak degil bir bjkli olarak degil bir sivasli olarak cvp verin tskler saygilar
|
ßilica bu sene gelsede birşey olmaz adamdan haber alamıyorlar eskişehir bile istemiyor bize gelse ne olucak ? Diallo kalmasından yanayım en azından genç.
|
fener kovmaya çalışıyor...
eskişehir almamak için elinden geleni yapıyor... tabi bu iki takım aptal, alemin bir akıllısı biziz ya, bizim bazı elemanlar da bilica gelsin diye koro tutturdular! allah'tan yönetim akıllı, size uymaz. |
diallo kalsın diyenler önde gidiyor :D
|
[QUOTE=eyupk;725843]diallo kalsın diyenler önde gidiyor :D[/QUOTE]
yani aklı selim galip geliyor. teşekkürler yiğidolar! :D |
[B]32 yaşına gelmiş,birçok olaya karışmış Bilica yerine 26 yaşındaki ve Bilica kadar kaliteli olan Diallo'yu tercih ederim.[/B]
|
Bilica Sivasta durmaz daha istanbul gece hayatına alıştı . Bırakın kendi çocugumuz DİALLO kalsın :D
|
bilicayı beğenmeyenler. kadromuzda süperligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncu gösterin bana?
- diallonun ipiyle kuyuya inilmez geçen sene gördük. sözleşmesi donduruldu adam yatti. yine aynısı olacak. bunu hocada bılıyor. |
eskisi gibi oynuyacaksa gelsin ama burası istanbula benzemez
|
[QUOTE=eyupk;725843]diallo kalsın diyenler önde gidiyor :D[/QUOTE]
Demekki fbli cok |
[QUOTE=mucahitbaba58;725856]Demekki fbli cok[/QUOTE]
hehe :) bence alakası yok bu konuyla |
[QUOTE=eyupk;725858]hehe :) bence alakası yok bu konuyla[/QUOTE]
Arkadaş nasıl bir bağlantı kurmuş ama demi :) Ne alaka ben de anlamadım :) |
[QUOTE=tavarih;725859]Arkadaş nasıl bir bağlantı kurmuş ama demi :) Ne alaka ben de anlamadım :)[/QUOTE]
:D valla komiğime gitti, ne alakaysa artık bende anlamadım |
Ne kadar saçma elinde ikisinden kötü Navratil varken Bilica ve Diallo arasında seçim yapması mantıksız şu an ilk gitmesi gereken Navratildir çünkü bizi şampiyonluğa oynatacak bir stoper değil kalas ve korkak oynuyor.Rıza Çalımbay'ın sevmediğim yön'ü Rada ve Navratil'i kendi aldığı için gönderemeyr en ufağından Keita'nın Rada'dan ne eksiği var fazlası var.Diallo'nunda Navratil'den üstün çok şeyi var ligi tanıyr teknik korkak mücadele etmiyr.Bilica-Faty ikilisne en iyi alternatif Diallo'dur.
|
[QUOTE=eyupk;725860]:D valla komiğime gitti, ne alakaysa artık bende anlamadım[/QUOTE]
Eyüp Bilica'nın gelmeyeceği zaten kesin. Rıza Hoca "tek forvet alacağız ve transferi kapatacağız" dedi. Tek forveti almak için bakalım hangi yabancı gidecek. Bana kalırsa Diallo gider. :) |
[QUOTE=tavarih;725864]Eyüp Bilica'nın gelmeyeceği zaten kesin. Rıza Hoca "tek forvet alacağız ve transferi kapatacağız" dedi.
Tek forveti almak için bakalım hangi yabancı gidecek. Bana kalırsa Diallo gider. :)[/QUOTE] -sivassporda transfer bitmez. hocanın oyle demesıne bakma. daha takım kampa girmedi. belki eksiklikler sakatlıklar olacak. yarın ne olacağı bellı değil.. ayrıca transferlere daha beş kuruş para vermedik. |
Transfermarkta göre Su anda Sivassporun transferleri
Gelenler Jacques Faty (Sochaux) Bedava Nihat Sahin (Ofspor) Bedava Milan Borjan (Rad Belgrad) Belli degil Attila Yildirim (FC Utrecht II) Bedava Caner Hüseyin Bag (A.Üsküdar) Bedava Burcag Basel (A.Üsküdar) Bedava Gidenler Lubos Kamenar (Nantes) * - Kiralikti Yannick Kamanan (Mersin) Bedava Mehmet Yildiz (Unbekannt) - Belli Degil Akeem Agbetu (Karsiyaka) Belli degil -yani hiç para kullanmadık transferlerde... birde çıkıp forvet alıp transferi noktalıcaz diyorlar. hani ders alınmıştı. süper bir kadro kurulacaktı. para veripde oyuncu alınmadığına göre çok büyük bir hedefimiz yok lıgde. yani türkiye kupası veya ilk beşe girme gibi. hedef belli çok net; son üçte olmamak -kimse kendini kandırmasın ... |
1.yasli oyuncu sizin icin 30-31 olunca kariyeri bittiyo siz futboldan anladiginiza eminmisiniz bir futbolucu agirligini halterini calisiyorsa iyi bir beslenmesi varsa saglik sorunu yoksa saktaligi yoksa o adam 40 yasina kadar futbolculuk yapabilir
bknz:maldini mesela 2.bilica istanbulda gece hayati gordu diyosunuz sanki bilica sivasa gelmeden once aciklmamis gul goncasiydi herif italyada seria A da top kosturdu ,gece hayati ve fuhusu ile unlu olan romanyada oynadi bilica sivasa geldi sadece topunu oynadi yani bilica sivasspora gelirse bir zarari olmaz bence 3.iyi bir anket olmus eyup arkadasima tessekurler cunku su an bu tranfer olayi iyice yilan hikayesine dondu bence bu na yonetim karar verecek biz futbolculari surekli gormuyoruz ki bilelim herseyi ,kafanizi niye bosuna yoruyosunuz |
[QUOTE=eyupk;725800][B]Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
2011-06-21[/B] [IMG]http://hurdogan.com/img/7848.jpg[/IMG] Yeni sezonda özellikle defans hattında önem veren Sivasspor, eski futbolcusu Bilica'ya yeşil ışık yaktı. Yabancı kontenjanının bir hayli fazla olması nedeniyle Bilica konusunda kararsız kalan Sivasspor yönetimi, son sözü Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a bıraktı. Bolu ve Avusturya kampında Diallo'nun performansına bakacak olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, eğer Diallo'nun son durumunu beğenmezse Bilica'yı isteyecek. [B]Hürdoğan[/B][/QUOTE] Paylaşımın için teşekkür ederim. Dün ben dialloyu gönderirsek bilicayı alacağız dediğimde kafandan sallama demişlerdi. Elbet bizim de bi yerlerden duyum alacağımız yakınlarımız var |
DIALLO baska bi sey demiyorum
Antepe karsi atiigmiz golü hatirlayim ilk yaridaki macta - diallo öne cikti calim atti rakipi geride birakti defansin arasina girdi ve mehmet yildiza asist yapmisti !!! cok hareketli ve kivrak bir futbolcu ve hizlidir cok begeniyorum dialloyuyu insallah eski formunu yakalar |
[B]Bilica Sivasspordaki görevini başarıyla tamamlamıştır.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47. |