SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Cİhan'dan Farklı Bir Yaklaşım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32263)

SivasSpor.Com 26.06.2011 02:57

[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/7061/13777061.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.cihan.jpg[/IMG]

Cihan, “Türkiye’de, gurbetçi oyuncuların taktığı küpe de, vücudundaki dövme de kadro dışı bırakılmalarına sebep olabiliyor” dedi.

SEZONUN sona ermesinin ardından Almanya’nın Recklinghausen kentinde yaşayan ailesini ziyarete giden Sivasspor’un tecrübeli futbolcusu Cihan Yılmaz, Türkiye’de forma giyen gurbetçi oyuncuların sorunlarına değindi. Gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Gurbetçilerin, Süper Lig’de oynamak istediğini ama Türkiye’ye uyum sağlamanın zor olduğunu belirten Cihan, “Kimi zaman taktığınız küpe veya vücudunuzdaki dövme yüzünden kadro dışı bırakılabiliyorsunuz. Uyum sorunu sebebiyle, Türkiye Ligi’ndeki bir çok gurbetçi futbolcu yeteneklerine rağmen kaybolup gidiyor” şeklinde konuştu.

Türkiye liglerinde yabancı oyunculara, gurbetçilerden daha fazla tolerans gösterildiğini söyleyen Cihan Yılmaz şunları söyledi:

[B]Tolerans gösterilmiyor[/B]

“Benim için Türkiye son şanstı. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Gurbetçi futbolcu olarak bir şekilde Süper Lig ya da Bank Asya’daki bir takıma transfer olabilirsiniz. Ama bizim için asıl sorun burada başlıyor. Yabancılara gösterilen tolerans gurbetçilere gösterilmiyor. Küpelerimize, dövmelerimize takan hocalar var. Bu sebepten kadroya bile alınmayabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Cihan, bu sebeplerden kadro dışı kalan arkadaşlarının ismini açıklamadı. Buna gerekçe olarak da, bu futbolcuların baskı altına alınmalarını istememesini gösterdi. Bu açıklamalarının ardından Sivassporlu yöneticilerin Cihan’ı arayarak, “Böyle bir açıklama yapmana anlam veremedik. Biz sana bu sebeplerden dolayı hiç baskı yaptık mı?” dediği öğrenildi.

[B]Milli Takım’da oynamak istiyorum[/B]

GELECEK sezon takımı Sivasspor’la olan sözleşmesinin sona ereceğini söyleyen Cihan Yılmaz, “Başkanımız Mecnun Odyakmaz ile aramızda özel bir bağ var. Bu camiadan kopmam gerçekten çok zor ama profesyonel çerçevede her şey olabilir” dedi.

Gelecekte üç büyüklerden birinde oynamak istediğini belirten Cihan, “Üç büyüklerden birinde oynamayı çok isterim. Planlarım arasında bu var. Ama ilk sırada A Milli Takım formasını giymek yer alıyor. Umarım gelecek yıl sergileyeceğim performansla milli formayı sırtıma geçirme başarısını gösteririm” ifadelerini kullandı.

[B]Halil ve Hamit başarılı olur[/B]

Geçmişte Almanya’nın Wattenscheid 09 Kulübü’nde birlikte forma giydiği Hamit ve Halil Altıntop Kardeşler için de yorum yapan Cihan, “Hamit, Real Madrid’e transfer olarak gerçekten kademe atladı. Orada başarılı olacağına dair hiç şüphem yok. Çünkü hem o hem de Halil, çok özel yeteneklere sahip olan futbolcular. Hamit, İspanya’da kariyerinin zirvesini yapacak” dedi.

Halil’in de Türkiye’yi seçerek iyi bir karar verdiğini belirten başarılı forvet, “Süper Lig, dünyanın en zor liglerinden biri. Gerek kalite, gerekse sertlik açısından bir oyuncunun kendini gösterebilmesi için tam kapasite mücadele etmesi lazım. Ama Halil bunun için gerekli tecrübeye sahip. Trabzonspor’u seçmekle doğru bir karar verdi” diye konuştu.

[B]Çalımbay:İster yardırır ister çizdirir[/B]

CİHAN Yılmaz’ın sözleri ile ilgili görüşünü aldığımız Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Beni futbolcunun dövme yaptırması değil, sahadaki performansı ilgilendirir. İster yardırsın, ister çizdirsin. Cihan’ı da hiç kadro dışı bırakmadım” diye konuştu.

Tercih meselesi

[B]İbrahim Toraman[/B]

Birçok arkadaşım dövme yaptırıyor. Bu tamamen tercih meselesi. Öyle olduğu için de kimsenin karışmaya hakkı yok.

Herkes özgürdür

[B]İlhan Mansız[/B]

Göğsümde Beşiktaş’ın simgesi olan kartal var. Ve bu halimden çok memnunum. Herkes dövme ve küpe konusunda özgürdür.

Kimse karışmadı

[B]Necati Ateş[/B]

Benim için dövme özgürlüktür. Türkiye’de bugüne kadar kimse karışmadı. Avrupa’da da durum böyle. Öyle de olmalı.

Takılmamak gerek

[B]Ahmet Dursun[/B]

Dövmeler insanın kişiliğini yansıtır. Futbol dünyasında böyle konulara takılmamak gerektiğini düşünüyorum.

Bunlar ölçü olamaz

[B]Mert Nobre[/B]

Önemli olan bir futbolcunun dış görünüşü değil, sahada ortaya koyduğu performansıdır. Daha önce bu konudan başım hiç bir zaman ağrımadı.

Ali Çalışkan / Hürriyet

mucahitbaba58 26.06.2011 03:50

Cevap: Süper Lig'de küpemiz de sorun dövmemiz de

[B]cihan insallah performansin cok iyi olur bu sene ama bence uc buyukler icin gec kaldin yasi baya gecdi gibime geliyor direk avrupadan geliyor olsan yasina pek bakmazlar ama trdeyken bu biraz zor [/B]

terazi 26.06.2011 04:15

Bu sene yedek kalacagini anladi galiba yorumlara basladi cihan efendi
Sennin cok calisman lazimki bu takimd ilk onbire girmeye calis sonra milli takimi Dusun boyle bir sorun varki dile getirmisin eyer sivasta mutlu degilsen
Cikarsin hocaylada baskanlada konusursun sana izin verirler sezon sonunu Beklemene gerek yok sakin uzulme sen arkanda agit yakmayiz

münihliyigido58 26.06.2011 05:02

gecen sene cihan'i güzel küpeleri veya dövmeleri yüzünden sezonun oyuncusu secmedik. bu senede küpe ve dövmeler sayesinde kadrodaki yerini kaybetmedi.
Kendisi cok yetenekli, teknik ve bitirici bir futbolcu ve Sivasspor'a büyük katkilari var, ama her takimda oldugu gibi, sivas'dada her zaman ilk onbire girmek icin, en yüksek performansi göstermek gerek.
mehmet nas'a bakin. at gibi kosuyor ve savasiyor. cihan kadar kumas varmi onda? hayir! ama bir istek ve motivasyon varki mehmet nas'da, hayran kaliyorum gercekten. cihan bu yönde kendini gelistirebilirse, istedigi herseyi gercek yapabilir.
o zaman küpelerini öperiz! isterse tabi.

şarkışla 58 26.06.2011 08:29

Benim bildiğim bu ülkede asıl dövmeli ve küpeli topçular ilgi görüyor.Hangi akılsız hoca olacakki iyi oynayan topçusunu küpe ve döğmesi yüzünden kadro dışı bıraksın.Böyle birşeye birkere taraftar izin vermez.Ben Cihan ın açıklamalarına katılmıyorum.

adres58 26.06.2011 09:42

Dövme ve küpe takmak artık Türkiyede çok normal bşr durum... Eskidendi o takıntılar... Hani şu Kompela'lar zamanındaydı. :D

HALIL 26.06.2011 11:26

tamam hersey icin sagol cihanda biz buna bir sey demiyoruz ve normal karisliyoruz

ama unutmayin ki allahin sana verdigi deriye sen dovme yaptiriyorsun bu da buyuk gunah ama onuda siz bilirsiniz

ahmet ali 26.06.2011 11:36

Ayaklarından cok cenesini yoranları atın takımdan gitsinler.... bunlardan hayır gelmez...

<Sivasspor58> 26.06.2011 11:42

kim dövme içi kadro dışı kalır ya çocuk inanmaz buna bir tane olmuştur onunda başka nedeni vardır

Besyo_cu 26.06.2011 12:22

[B]Bir oyuncumuzda çıkıp 3 büyüklerde oynamak istiyorum demesin ya ne yüzsüzlüktür bu...

Artık bu duruma ciddi ciddi sinir olmaya başladım ...[/B]

adres58 26.06.2011 12:41

[QUOTE=Besyo_cu;727056][B]Bir oyuncumuzda çıkıp 3 büyüklerde oynamak istiyorum demesin ya ne yüzsüzlüktür bu...

Artık bu duruma ciddi ciddi sinir olmaya başladım ...[/B][/QUOTE]

Millet İstanbulun semt takımlarında oynamaya bayılıyor. Neden acaba...Parıltılı gece hayatlarımı.. AVM lermi, kariyermi... Birçok nedenleri var... Ama tüm futbolcuların hayali İstanbul olduğuna göre bizde böyle anormaller çıkacaktir. Doğal karşılamak lazım...

samor 26.06.2011 12:45

dövmede küpede basit şeyler rıza hoca son noktayı koymuş :) isterse yardırsın sahadaki performansı önemli :)

58ToPraK58 26.06.2011 13:00

Cevap: Cİhan'dan Farklı Bir Yaklaşım

Dövme ve küpe yüzünden kadro dışı kalan oyuncu görmedim ben. Yani yurt dışında kadroya giremiyorsun dediler de sen de küpe ve dövme yüzünden mi dedin. Artık bahenelerin arkasına gizlenmek yerine oturup performansını değerlendirsen senin için daha hayırlı olur. Çok üst düzey oynadın da hoca sana sen yedeksin senin dövmen mi var dedi amma yapmışşın Cihan. En güzel cevabı da Rıza hoca vermiş: “Beni futbolcunun dövme yaptırması değil, sahadaki performansı ilgilendirir. İster yardırsın, ister çizdirsin. Cihan’ı da hiç kadro dışı bırakmadım” . Cihan, Rıza hocanın mesajını anlamıştır umarım. Küpe, dövme deği performan önemli!!!

B.DUMANLI 26.06.2011 13:08

Cihan´in anlatisindan Mesut Bakkal oldugu kanisina vardim.Bülent Uygun bu gibi seyleri normal karsilar.Bir teknik direktör bu islerle ugrasacak zaman bulabiliyor demekki.Bu hoca zihniyetini kiniyorum.2011 Türkiye´sinde hele bir süperlig takiminda bunlar olabiliyorsa,Türkiye´de düsünce ve zihniyetde hicbir degisiklik olmamis demektir.Cok yazik.

58MUAMMER58 26.06.2011 13:33

TÜRKİYE ESKİ türkiye değil,artık gurbetçi olmayan türklerde dövme yaptırıyor,küpe takıyor,o takıntılar1970_ 1980 li yıllardaydı,bikız la sokakta yürüyemez,mini etek şort giyenler sokak sokak kovalanır,ramazanda lambası yanmayan camlar taşlanır,sınıfta az makyaj yapan kız öğrenciler hakaret görürdü,o yıllardaydı, yani şimdi bu yüzden hiçbir futbolcunun küpe .dövme yüzünden kadro dışı bırakıldığına inanmıyorum,türkiyede yerli yada yabancı böyle kafada adam olduğunada inanmıyorum,sen adam gibi istikrarlı oyna gollerini at ,attır,1maç oynayıp 15 maç yatma bak kim seni kadro dışı bırakıyormuş görelim.

calipso 26.06.2011 13:39

çok elzem bir oyuncu değil..iyi bir fiyata satın gitsin

BOUN 26.06.2011 13:48

Sivas'ın üstünde zaten yeterince yafta var. Önemli bir grup insan Sivas deyince irkilerek bakıyor. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Cihan gibiler çıkıp yok küpe yok dövme muhabbeti yaptığı zaman insanların kafasındaki önyargılar iyice pekişiyor. Şimdi 'adam Sivas'ı kasdetmemiş, Türkiye için genellemede bulunmuş' diyebilirsiniz ama şimdi düşünün birkez Cihan bu açıklamayı yaptığı zaman insanların kafasına ilk olarak bu açıklamayı yapan futbolcunun oynadığı kulüp ve şehir gelecek, öyle değil mi?

Şimdi Cihan efendi, delikanlıca söyle, iki yıldır Sivas'tasın, birgün küpe veya dövme için sana karışan laf söyleyen oldu mu? Bu sebeple hakkaten kadro dışı bırakıldın mı? Böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum. O halde çıkıp saçma sapan konuşmanın alemi ne? Acaba başka sorunların var da, onları doğrudan gündeme getiremediğin için başka sebepleri öne sürerek mi vurmaya çalışıyorsun?

Gelelim üç İstanbul takımında oynama hayaline! Bak birader böyle bir hayalin olabilir, ama bu lanet olası hayalini kendine sakla. Öncelikle oynadığın kulübe ve o kulübün taraftarına saygılı olacaksın. Hem Sivasspor kulübünün futbolcusu olacaksın hem de başka takımlarda oynamak istediğini, ağzından sular akıtarak ifade edeceksin. Ayıptır, terbiyesizliktir. Ben bir taraftar olarak bana hakaret edilmiş gibi hissediyorum, benim için Türkiye'nin de dünyanın da en iyi en büyük kulübü Sivasspor'dur. Benim futbolcum çıkıp benim kulübümü küçük düşürürse bundan rahatsızlık duyarım, deliye dönerim.

İşin diğer bir boyutu da senin futbolculuğun. Yaşın gelmiş 27-28'e. En iyi futbol oynayacağın ve kendini göstereceğin yaşlarındasın. Bir bak futboluna. Koskoca bir sezonda birkaç önemli maçta yıldızını parlatıp, daha sonra diğer maçlarda yatıyorsun. İstikrar yok sende güzelim! Tamam hakkını veriyoruz, yeteneklisin, beceriklisin ama bir Mehmet Nas, Kadir, Hayrettin, veya diğer birçok futbolcudaki istikrara bak ve 'bende ne eksik' diye birsor kendine güzelim!

Umarım bu sezon istikrarlı bir grafik çizersin, biz de seni Sivasspor'un, taraftarın kıymetlileri listesine dahil ederiz. Yoksa hayallerde yaşamaya devam edersin!

xadox 26.06.2011 14:18

bu ne sacma sapan bir aciklama , amaci ne acaba bunun

sivasfutbol 26.06.2011 17:49

[QUOTE=münihliyigido58;727025]gecen sene cihan'i güzel küpeleri veya dövmeleri yüzünden sezonun oyuncusu secmedik. bu senede küpe ve dövmeler sayesinde kadrodaki yerini kaybetmedi.
Kendisi cok yetenekli, teknik ve bitirici bir futbolcu ve Sivasspor'a büyük katkilari var, ama her takimda oldugu gibi, sivas'dada her zaman ilk onbire girmek icin, en yüksek performansi göstermek gerek.
mehmet nas'a bakin. at gibi kosuyor ve savasiyor. cihan kadar kumas varmi onda? hayir! ama bir istek ve motivasyon varki mehmet nas'da, hayran kaliyorum gercekten. cihan bu yönde kendini gelistirebilirse, istedigi herseyi gercek yapabilir.
o zaman küpelerini öperiz! isterse tabi.[/QUOTE]

önce aldığı paranın hakkını versin kusura bakmayında kimsenin küpesini falan öpemeyiz sonra taraflarına dövme yaptırsınlar kimse ilgilendirmez biz futboluna bakarız...

ogi 26.06.2011 18:02

bence bülent uygunu işaret ediyor. mesut bakkal fluar takıp dolaşan bi adam

fatih585858 26.06.2011 18:53

Koca sezonda, 2-3 maç oynayan adamsın! İyi oynadında hoca oynatmadı mı? Kendine gel aldığın paranın hakkını ver. Yoksa, İstanbul takımlarına gideceğim derken, kendini bank asya'da bulursun.

B.DUMANLI 26.06.2011 19:50

Sana hocalar tarafindan verilen sans Keita´ya verilmemistir.Sans verildigi zamanda sahada varmisin yokmusun belli degil.Sen hala kendini Karsiyaka´da saniyorsun.Süperlig takiminda verimli oynaman lazim.Basarinin sürekli olmasi gerekir.Bu yok sende,üc büyüklere transfer olayin ise hayalperestlikten baska birsey degil.Önümüzdeki sezon belkide senin Sivasspor´da son sezonun olabilir.

münihli_58 26.06.2011 19:55

Quaresma ve Guti'nin de kpe ve dövmeleri var mesela. Varda ne oldu? Adamlar tikir tikir oynuyor seyirci begeniyor sanki Grosicki'ninde dövmesi var bisey diyen oldumu? Cihan'da yapmis, kendi bilir sonucta ama gereksiz bir konu bence

eyuphulagu 26.06.2011 20:17

Cihan herzamanki gibi yine abuk subuk laflar etmiş;geçen yılda bazı röportajlarında Sivas'ta sosyal hayatın sınırlı olmasından yakınarak feryat etmişti..Cihan çenesinden çok ayaklarını çalıştırmalı bence..öNce performansını bütün bir yıla yaysın sonra 3 büyükler hayali kursun...Cihan sivasspor taraftarı tarafından ilk geldiği yıl en iyi oyuncu seçilmişti..Geçen yıl ise oynadığı 1-2 maç hariç fazla ortada görünmedi;hele deplasmanda hiç onu göremedik..Cihan bir abi tavsiyesi boyundan büyük işlere kalkışma,sözler etme;sen Messi falan değilsin;taraftar karşısında değerini hep yüksek tut..Seni bu seviyeye getiren bir şehire karşı biraz daha saygılı ol...

HALIL 26.06.2011 20:22

bu siralar manasiz aciklamar hic eksik olmuyo fanatik totomacin yapmadigini bizim yerel basin yapiyo helal olsun :rolleyes::mad:

turks 26.06.2011 20:41

cihan boşbeleş işlerle uğraşma kardeş sahada oyununu adam gibi oyna yeter kımse senin dövmene falan karışmıyor zaten bu futbolla büyütülmüşleri bırak bank asya bile çok sana

kaptann58 26.06.2011 20:49

herhalde gündemde olmak için yapılan bir açıklama grosicki gibi kimse sivasspordan büyük değildir beğenmeyen varsa çeker gider kimse size bedava oynatmıyor bu herkes için geçerli paralarınızı almassanız zaten 5 dakka bile durmassınız 37 yaşındayım hiç hatırlamıyorum küpe veya dövme yüzünden hiç bir fıtbolcunun yedek kaldığını saçma ve talihsiz bir açıklama sen önce kadroya gir ve topunu oyna dövmen olsun olmasın sen topunu oynadıktan sonra real madrid bile seni görür ÇENENİ DEĞİL AYAKLARINI ÇALIŞTIR GÖRECEZ BAKALIM CİHAN EFENDİ

efendigardaş 26.06.2011 20:50

Bugüne kadar kimin küpesine karışılmış bunlar boş şeyler.Futboluyla gündeme gelemeyenler bu tür şeylerle isim yapmaya çalışıyorlar...

kaptann58 26.06.2011 20:51

ZATEN ÇOKTA İYİ PERFORMANSI OLAN BİR FUTBOLCU DEĞİLSİN ANCAK BANKASYADA TOP KOŞTURURSUN

Respect58 26.06.2011 20:58

[B]Hiç duymadım küpe veya dövmesi yüzünden bir futbolcunun sorun yaşadığını.Gündeme gelmek için yapılmış bir konuşma gibi geldi..

Bu oyun anlayışıyla 3 büyüklerde zor oynarsın..Ayrıca bu büyük takımlara transfer olmak istediğini çok belli ediyorsun sadece onlarda oynanan maçlarda varsın diğer maçlarda araki bulasın.[/B]

HALIL 26.06.2011 20:59

arkadaslar mesaklarimiza dikkat edelim cunku bu oyuncular siteye ziyaret ediyorlar bunu unutmayin oyuncularimizi kusturmeyelim

mesela ugur kavuk:biz ona kotusun malsin desek o da oyle olur ama insallah performansin yukelir insallah yeniden dogarsin desek oyle olur yazik elimizdeki oyunculari kusturmeyelim bence

Besyo_cu 26.06.2011 21:19

[QUOTE=BOUN;727071]Sivas'ın üstünde zaten yeterince yafta var. Önemli bir grup insan Sivas deyince irkilerek bakıyor. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Cihan gibiler çıkıp yok küpe yok dövme muhabbeti yaptığı zaman insanların kafasındaki önyargılar iyice pekişiyor. Şimdi 'adam Sivas'ı kasdetmemiş, Türkiye için genellemede bulunmuş' diyebilirsiniz ama şimdi düşünün birkez Cihan bu açıklamayı yaptığı zaman insanların kafasına ilk olarak bu açıklamayı yapan futbolcunun oynadığı kulüp ve şehir gelecek, öyle değil mi?

Şimdi Cihan efendi, delikanlıca söyle, iki yıldır Sivas'tasın, birgün küpe veya dövme için sana karışan laf söyleyen oldu mu? Bu sebeple hakkaten kadro dışı bırakıldın mı? Böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum. O halde çıkıp saçma sapan konuşmanın alemi ne? Acaba başka sorunların var da, onları doğrudan gündeme getiremediğin için başka sebepleri öne sürerek mi vurmaya çalışıyorsun?

Gelelim üç İstanbul takımında oynama hayaline! Bak birader böyle bir hayalin olabilir, ama bu lanet olası hayalini kendine sakla. Öncelikle oynadığın kulübe ve o kulübün taraftarına saygılı olacaksın. Hem Sivasspor kulübünün futbolcusu olacaksın hem de başka takımlarda oynamak istediğini, ağzından sular akıtarak ifade edeceksin. Ayıptır, terbiyesizliktir. Ben bir taraftar olarak bana hakaret edilmiş gibi hissediyorum, benim için Türkiye'nin de dünyanın da en iyi en büyük kulübü Sivasspor'dur. Benim futbolcum çıkıp benim kulübümü küçük düşürürse bundan rahatsızlık duyarım, deliye dönerim.

İşin diğer bir boyutu da senin futbolculuğun. Yaşın gelmiş 27-28'e. En iyi futbol oynayacağın ve kendini göstereceğin yaşlarındasın. Bir bak futboluna. Koskoca bir sezonda birkaç önemli maçta yıldızını parlatıp, daha sonra diğer maçlarda yatıyorsun. İstikrar yok sende güzelim! Tamam hakkını veriyoruz, yeteneklisin, beceriklisin ama bir Mehmet Nas, Kadir, Hayrettin, veya diğer birçok futbolcudaki istikrara bak ve 'bende ne eksik' diye birsor kendine güzelim!

Umarım bu sezon istikrarlı bir grafik çizersin, biz de seni Sivasspor'un, taraftarın kıymetlileri listesine dahil ederiz. Yoksa hayallerde yaşamaya devam edersin![/QUOTE]

[B] Hocam beğen butonu az gelir diye birde buradan teşekkür ederim dedim. Çok güzel yazmışsın.[/B]

akifesk 26.06.2011 21:28

hangi ülkede hangi ligde olmuş tam hatırlamıyorum ama. oyuncunun birinde belden aşağı bölgesinde pirsing varmış hakem bunu duymuş oyuncuyu soyunma odasına götürüp bakmış sonra tekrar sahaya dönüp bu oyuncuya kırmızı kart göstermiş olmuş bu olay..

akifesk 26.06.2011 21:33

bahsettiğim olay Avustralya amatör liginde olmuş.

HALIL 26.06.2011 22:08

bende duydum cok berbat bir durum bence allah iyilik versin

hakem ve futbolcu soyunma odasina gidip affedersiniz bakmislar :rolleyes:

sonrada kirmizi kart yemis :rolleyes:

sporxde gordum ve cok sasirdim

kartalyiğido 26.06.2011 22:45

dövme ve küpe gibi aksesuarlar çıktı çıkalı ilk defa böyle bir yorum gördüm. hemde genç bir futbolcu kardeşimizden, allah allah başımıza küpe dövme yağacak, bu açıklamadan sonra bakarsınız dövmesiz küpesiz gurbetçi olmayan futbolcular kadroya giremesin!!!!!!!!!!! Cihan kardeşimiz herhalde gurbetçi futbolcu kardeşlerimizin sorunları ile yakından ilgileniyor, bu iyi birşey,

şarkışla 58 26.06.2011 23:19

Cihan ın görüşlerine katılmamakla birlikte ,bana göre her futbolcu 3 büyük takımda top oynamayı hayal edebilir.Bunda kötü olan ne anlamadım.Ayrıca bunu hayal etmek de bir futbolcunun hedefini gösterir.Sonuçta her topçu ömrünün sonuna kadar SİVASSPOR da oynayacak değil.

kadirakin58 27.06.2011 14:54

cihan türkiye'yi yanlış tanımış. 30 yıl önceydi onlar. şimdi camiye bile küpe ve uzun saçla gelenler yadırganmıyor.

abircan 27.06.2011 22:43

Bence cihan efendi muhabirin gazına gelmiş, soruyu sormuş adam bizimki aklınca laf edecekya vermiş adama manşeti, şimdi işin yoksa düzelt dur öyle demedimde böyleydi diye ondan sonra sezon boyu her kaçırdığın golde yersin küfürü el oğlu bu büzemezsin ağzını, şartlanmış olan istanbul basını biz biliyoruz neyin ne olduğunu aslında sende biliyosun ama bu satılık basına ne diye malzeme veriyosun cihan efendi, her kaçırdığın top, her alamadığın pas sana 5000 küfür olarak dönecektir sanada yazık sivasada yazık değilmi , güzel güzel oynasana topunu şurada kalmış bir iki senen

A.Turan Korkmaz 27.06.2011 22:55

Rıza Hoca cevabı tokat gibi yapıştırmış zaten.
'İster yardırsın,ister çizdirsin. Ben oynadığı oyuna bakarım...'

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51.