SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Sizce Ezeli Rakibimiz Kim? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32286)

DOGU_BEY 30.06.2011 01:10

Sizce Ezeli Rakibimiz Kim?

[FONT="Century Gothic"][B][I]Arkadaşlar malum şu an futbolun tatile girdiği durgun bir dönemdeyiz.Bu durgun dönemde hem bilgilerimizi tazelemek hem de fikir alış-verişinde bulunmak için bu anketi açmak istedim.

Sizce hem süper lig hem de daha öncesini göz önüne alırsak ezeli rakibimiz kimdir? Başka bir ifadeyle DERBİ olarak nitelendireceğimiz maç hangisidir?

(not: Benim buraya yazdığım takımlar önceki liglerde de aramızda bazı durumların yaşanmış olduğu takımlardır, seçeneklerde olmasa da siz eklemek istediklerinizi yazabilirsiniz.

A)Kayserispor
B)Trabzonspor
C)Gaziantepspor
D)Çorum-Amasya-Giresun
E)FB-BJK-GS[/I][/B][/FONT]

KaanK 30.06.2011 01:13

Cevap: Sizce Ezeli Rakibimiz Kim?

[B]Yaptıkları onca çirkefliklerden sonra tabikide

B) trabzon diyorum [/B]

50sekiz 30.06.2011 01:14

B) Trabzonspor ......

4eylül 30.06.2011 01:50

trazon kimki bizim ezeli rakibimiz olsun ezeli rakip dostca hakarete varmadan ahlakla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan iki takımdır bizim ezeli rakibimiz bize ters gelen ankaraspordur

yener_sahin 30.06.2011 02:16

Tek düşman Kayseri... Trabzon ile sidik yarıştıramayız artık...

dogan5880 30.06.2011 03:52

belkı kayserı olabılır olaylarda dolayı yoksa ts fb bjk gs bunlarla ezelı olmak içın sampıyon olcaksın aranda baya husumet olcak bışeyler olcak yanı ezelı olmak içn lafla olmaz ezelı

YENiCERiavrupa 30.06.2011 04:49

Kayseri!!!!! Tabikideee!!!!! unutmadik o olaylari daha !!!!!!

izmirliyigido 30.06.2011 07:44

Bence Trabzonspor. Kendilerine korkulacak rakip olarak görüp, başarımızdan korkarak bizi engellemeye çalıştıkları için en büyük rakibimiz Trabzonspor.

AYK

HanBey 30.06.2011 07:52

komşu komşunun külüne muhtaç der Atalarımız ... geçmişde yaşanmış olayları unutup kayseriyi düşman görmekden vaz geçelim arkadaşlar..bana göre ... en büyük rkabibimiz tabiki istanbul takımları ...onların hükümranlığı er geç sona erecek...

PETKOVİC 30.06.2011 08:08

trabzon .........

aozdemir 30.06.2011 08:12

antep. bize karşı tüm güçleriyle oynuyorlar.hedefleri olmadığı zaman bile.

Murad_Kelleci58 30.06.2011 09:33

Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)

mert gürol 30.06.2011 09:45

tek rakip trabzon orada yaptıklarını unutmadık aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

akifesk 30.06.2011 09:47

[QUOTE=Murad_Kelleci58;727860]Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)[/QUOTE]

tokat ?

Divriği58 30.06.2011 09:48

[B]Joker hakkımı kullanmak istiyorum...DENİZLİSPOR

2-0 yendiğimiz maçta nasıl kavga çıkardılar asla unutmam[/B]

58MUAMMER58 30.06.2011 10:07

EZELİ REKABET ettiğimiz kayserispordur,trabzonda buna eklenebilir.

gürünlüyiğido58 30.06.2011 10:31

B) Trabzonspor

bizim barışçıl tutumumuza kayvgayla,küfürle karşılık verdikleri için :mad:

Murad_Kelleci58 30.06.2011 10:45

[QUOTE=akifesk;727862]tokat ?[/QUOTE]

Maalesef değil...

Murad_Kelleci58 30.06.2011 10:47

[QUOTE=Murad_Kelleci58;727860]Üçüncü Lig'de iken en kötü zamanımızda yendiğimiz, ama iddialı iken genelde kaybettiğimiz bir rakibimiz vardı.. Hatırlayanınız var mı arkadaşlar.. Özellikle 30 yaş ve üzeri yiğidolar bir düşünsün bakalım.. Hangi takım idi bu ezeli rakibimiz.. :)[/QUOTE]

Bir ipucu vereyim.. Ankara takımı.. Meşhur rakiplerimizden idi.. Yok mu hatırlayan.. :)

Ferhat06 30.06.2011 10:47

TABİİ Kİ trabzon

akifesk 30.06.2011 10:47

[QUOTE=Murad_Kelleci58;727879]Maalesef değil...[/QUOTE]

o zaman çorum ?

Murad_Kelleci58 30.06.2011 10:50

ÇUBUKSPOR diye bir ezeli rakibimiz vardı.. O maçların havası başka olurdu.. Çubukspor maçlarının havasını hatırlayan arkadaşlar.. Öğle değil mi... :)

tavatir 30.06.2011 11:04

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.

akifesk 30.06.2011 11:25

[QUOTE=tavarih;727888]Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şimdi durduk yere neden nefrete yol açacak bir konu açtık ki ? Spor dostluktur. Kimseye nefret duymak yakışmaz bize.[/QUOTE]

ne yapsın millet transfer yok doğru düzgün bi açıklama yok. taraftarı tatmin edici hiç bi gelişme yok . zaten küsmüş taraftar. daha basın sözcümüz kim o bile belli değil. bi ilgisizlik başıboşluk mu var yönetimde sanki.
millet de canı sıkılıyo böyle konular açıp vakit geçiriyo ne yapsınlar ..

tavatir 30.06.2011 11:31

Benim görüşüme göre iyi bir yaklaşım olmamış bu konu. Açılması için demiyorum tabiki. Konu açılırken iyi niyetle düşünülmüş olabilir. Ama konu her yere çekilebilecek bir konu. Özellikle sitede her türlü kişi var. Nitekim yorumları okuyunca bunu gördüm. Herkesi düşman görürsek bizi kim sevecek ? Bazı arkadaşların yorumlarını görünce şaşırıyorum gerçekten. Ne kadar çok düşman kazanma sevdalısı varmış hayret ediyorum.

cılgınsivas58 30.06.2011 11:57

trabzon. denen takım

yigido_ersin58 30.06.2011 12:14

trabzon çirkeflikleri unutulmadı

HALIL 30.06.2011 13:07

1)kayseri

trabzon daha yoktu ortalikarda sivas-kayseri dusmanligini butun turkiye biliyo malesef :mad:

2)trabzon

3)fenerbahce

cunku bizim sivaslilarin yarisi onlari desteklemekden oz memleketinin takimi sivassporu desteklemiyor :mad:

münihli_58 30.06.2011 14:37

Trabzonda Kayseride ayni b*k ;)

tavatir 30.06.2011 14:42

Ya arkadaşlar bari siz yapmayın. Millete hakaret ederek nereye varabiliriz. Yarın öbür gün bir savaş çıksa, bir deprem olsa bu kinle mi yaşanır. Bir futbol mücadelesi için nasıl böyle genelleme yapabiliyorsunuz.

HALIL 30.06.2011 14:48

[QUOTE=tavarih;727956]Ya arkadaşlar bari siz yapmayın. Millete hakaret ederek nereye varabiliriz. Yarın öbür gün bir savaş çıksa, bir deprem olsa bu kinle mi yaşanır. Bir futbol mücadelesi için nasıl böyle genelleme yapabiliyorsunuz.[/QUOTE]

kardesim sende haklisin hata bende senin gibi dusunuyom ama onlar bizden daha kotu seyler soyluyo onlar niye susmuyo trabzonlular degil mi bizi her forumda asaliyan kayserililer degil mi bizi her yerde asagi gosteren onlar alcaklik yapiyo bizim ile ugrasiyo biz niye susacakmisiz tavarih kardesim

ama dogru biz sivasliyiz ve buyuklugumuzu gostermeliyiz beyfendi olamliyiz orasi ayri

ama bu insanlar unutuyo hepimizin ayni ulke insanlari oldugumuzu yazik oluyo ama bir savas ciksin(allah korusun) herkez bir oluyo merak etme sivasl kayseri trabzon antep turk kurt laz hepimiz turkuz ve gururluyuz provokasyon cikaranlar utansin hic kimse turkiyeyi pes ettiremez

asdera58 30.06.2011 14:53

[QUOTE=dogan5880;727843]belkı kayserı olabılır olaylarda dolayı yoksa ts fb bjk gs bunlarla ezelı olmak içın sampıyon olcaksın aranda baya husumet olcak bışeyler olcak yanı ezelı olmak içn lafla olmaz ezelı[/QUOTE]

öyle ama onlarla çok husümetimiz oldu ve ayrıca en son 1984 yılında şampiyon oldu Ts sn neyden bahsedion onlarında bizden bi farkı yok 2 yıl öncede biz 2.ci bitrdik ligi ne fark war..(Trabzonspordan bahsediyorum Fb,Gs,Bjk değil )

tavatir 30.06.2011 14:54

Valla Halil ben 2 yıl Kayseri'de kaldım. İnan çok iyi arkadaşlarım oldu. Ayrıca Sivas'ta birçok kişinin Kayserili akrabası vardır. Mesela benim amcamın oğlunun eşi Kayserili. Yani birkaç zibidi hata ediyor diye düşman mı olmamız lazım hepsine ?

Ya da bütün Trabzonluları adi herifler olarak görmem mi lazım ? İnan net ortamındaki durumla gerçekler çok farklı. Netteki yorumlara göre herkesi aynı sanıyoruz. Üzülülerek söylüyorumki bizler bunun üzerine gittikçe bizi de böyle değerlendiriyorlar. Biz kimseyle uğraşmazsak kimse de bizle uğraşmaz.

Bakın yukarıdaki ankette Çorum, Amasya, Samsun isimleri bile geçiyor. Aramızda nadir birkaç maç olmuş takımlar. Şimdi adamlar burada kendi takımlarını görse "Sivaslılara bak adamlar bize düşmanmış meğerse" diye düşünmez mi ?

HALIL 30.06.2011 14:56

[QUOTE=tavarih;727961]Valla Halil ben 2 yıl Kayseri'de kaldım. İnan çok iyi arkadaşlarım oldu. Ayrıca Sivas'ta birçok kişinin Kayserili akrabası vardır. Mesela benim amcamın oğlunun eşi Kayserili. Yani birkaç zibidi hata ediyor diye düşman mı olmamız lazım hepsine ?

Ya da bütün Trabzonluları adi herifler olarak görmem mi lazım ? İnan net ortamındaki durumla gerçekler çok farklı. Netteki yorumlara göre herkesi aynı sanıyoruz. Üzülülerek söylüyorumki bizler bunun üzerine gittikçe bizi de böyle değerlendiriyorlar. Biz kimseyle uğraşmazsak kimse de bizle uğraşmaz.

Bakın yukarıdaki ankette Çorum, Amasya, Samsun isimleri bile geçiyor. Aramızda nadir birkaç maç olmuş takımlar. Şimdi adamlar burada kendi takımlarını görse "Sivaslılara bak adamlar bize düşmanmış meğerse" diye düşünmez mi ?[/QUOTE]

vallaha A dan Z 'ye kadar haklisin kardesim tabii herkezi ayni olarak gormuyoruz herkezin iyisi kotusu var bu gayet normal;)

burakplt 30.06.2011 15:04

Bence kayserispor

50sekiz 30.06.2011 15:09

herkes forumlarinda yeni transferleri konusuyor tartisiyor biz ne islerle ugrasiyoruz :D

ozledımeskıyı 30.06.2011 15:10

o kadar haysiyetsiz klupler rakibimiz olacak kadar şerefli değil ama neyse kayresi ts eşit

oguzhan58 sivas 30.06.2011 15:55

KAYSERI ........

alemdarlar 30.06.2011 15:57

Sitemizde bunla ilgili 2 anket yapılmıştı.Yeni nesilinde fikirlerini ve düşüncelerini gerçekten merak ediyorum.TABİKİ EZELİ RAKİBİMİZ kayserispor.İç Anadolu Derbisi.Biz kayserisiz kayseri sivassız YAPAMAZ.

halil_58_yigido 30.06.2011 18:33

kayseripor .):D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15.