SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Mahkemeye Sevkedildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32327)

SivasSpor.Com 06.07.2011 18:39

Başkan Mahkemeye Sevkedildi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]

Şok devam ediyor...

Serbest bırakılması beklenilen Mecnun OTYAKMAZ tutuklanma isteğiyle mahkemeye sevk edildi. Kabus sürmeye devam edecek.

Ayrıntılar Birazdan...

tavatir 06.07.2011 18:41

Cevap: Başkan Mahkemeye Sevkedildi

Ne diyebilirizki şimdi bu duruma. Koskoca bir camiayı yaktılarsa yazıklar olsun.

Çıkacak kötü sonuca göre şimdiden en kötü senaryo için hazırlıkların başlaması lazım.

akifesk 06.07.2011 18:42

ümitler azalıyor. inşallah başkan serbest kalır..

zkrllh58 06.07.2011 18:43

simdide mahkeme sonucunu bekleyecegz. insallah aklanr.

bassguitar 06.07.2011 18:44

"Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. " Muhsin YAZICIOĞLU

taraf 06.07.2011 18:45

ARKADAŞLAR SON ANA KADAR BEKLEMEK LAZIM TAKIMIN KÜME DÜŞMESİNİ DÜŞÜNMEK ÇOK ZOR BEKLEYİP GÖRECEYİZ GELİŞEN OLAYLAR PEK İÇ AÇICI DEYİL ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Besyo_cu 06.07.2011 18:48

[B]Konu ağır birde basın şişrdikçe şişirdi Başkanımızı hemen çıkartsalar olmayacaktı biraz daha tutmakta fayda gördüler. Sular durulacak illaki başkanımız çıkacak.[/B]

KaNgAlLıYiGiDoO 06.07.2011 18:48

Fenerbahçe yönetimi şimdiden TFF üstünde ağırlık oluşturmaya çalışıyor.
Yöneticileri Aziz Yıldırımı kişiler ile Fenerbahçe yargılanmamalı diyor.
Bizim sözde taraftarımız başkanın arkasında duruyo.
Emeklerinden dolayı bize yaşattıkları için teşekkür eilmeli.
Baksanıza Koskaca Sivasspor dediğimiz takımda bir tane yönetici gördünüzmü hak hukuk savunması yapacak bir Allah'ın kulunu gören varmı. Herkez bir tarafa sinmiş.
Bana göre başkanında en büyük hatası bu kulübü tek başına idare etmeye çalışmasıdır.
Başkan hariç hiç kimsenin transferden haberi bile olmayan yönetimden ne beklersiniz.........................
Bir an önce Sivasspor'un hakkını savunacak kişiler başa geçmeli.
Mahkemeden tutuklama kararı çıkmasa bile TUTUKSUZ YARGILANMALARI kararı çıkacak...
Bu sonuç bile artık Mecnun Başkanın bizi temsili zor olacaktır TFF karşısında

Murad_Kelleci58 06.07.2011 18:49

[QUOTE=Besyo_cu;730104][B]Konu ağır birde basın şişrdikçe şişirdi Başkanımızı hemen çıkartsalar olmayacaktı biraz daha tutmakta fayda gördüler. Sular durulacak illaki başkanımız çıkacak.[/B][/QUOTE]

Ben umudumu kaybetmedim.. Ve hala Mecnun Bey'in ve Korcan'ın alınlarının akı ile çıkacaklarından eminim.. Savcı iddianamesini hazırlar.. Hakim buna uymak zorunda değildir...

ec58 06.07.2011 18:50

Yöneticileri genelde mahkemeye sevketmişler. Umarım tutuklanmaz ama her halukarda ciddi sıkıntı yaşarız. Kaleci korcanın durumu esas endişe verici. Oyuncular serbest kalmış genelde. Korcan serbest kalsaydı, şike suçlaması büyük oranda devre dışı diye düşünecektim. Başkan soruştuma kapsamındaki diğer suçlarla alakalı olarakda mahkemeye sevk edilmiş olabilir. Dileğim Sivasspora ceza gelmemesi. İnşalllah... :(

ZiDaNe58 06.07.2011 18:51

ümitler tükeniyor artık inşallah mahkemede aklanırız

yigido_ersin58 06.07.2011 18:54

Sıkıntılı dönem basladı bu ıyı olmadı sıvas duserse futboldan sogurum

ihtiyar yiğido 06.07.2011 18:55

Şike demek emek hırsızlığıdır kim yaptıysa cezasını çeksin herzaman hakeden takım kazansın Sivas Sporumuzunda şampıyonluğu böyle katakulle ile elimizde üçdu gitti inşALLAH Başkanımız aklanarak çıkar Sivasımız şaibeden kurtulur Tüm yiğido kardeşlerime saygılar

berduh 06.07.2011 18:56

[QUOTE=ec58;730111]Yöneticileri genelde mahkemeye sevketmişler. Umarım tutuklanmaz ama her halukarda ciddi sıkıntı yaşarız. Kaleci korcanın durumu esas endişe verici. Oyuncular serbest kalmış genelde. Korcan serbest kalsaydı, şike suçlaması büyük oranda devre dışı diye düşünecektim. Başkan soruştuma kapsamındaki diğer suçlarla alakalı olarakda mahkemeye sevk edilmiş olabilir. Dileğim Sivasspora ceza gelmemesi. İnşalllah... :([/QUOTE]

[B][COLOR="red"]asıl sorun başkan. korcan ceza alsa da bireysel olduğu için sivasımıza bir şey olmaz. ama başkan yada ahmet çelebi denen şahıs yönetici olduğu için ceza alırlarsa işimiz asıl o zaman zor.:mad:[/COLOR][/B]

BOUN 06.07.2011 18:56

Son birkaç gün içerisinde ellerini ovuşturarak yere düşen Mecnun Başkan'a çullananları gördüm, sayılarının az olmadığını da görünce üzüldüm! Biraz daha ortamı bulsalar hemen istifasını isteyecekler, hainliğini ilan edecekler, belki Sivas'ın yüz karası diyecekler. Ne diyeyim bilmiyorum, sizi Allah'a havale ediyorum, Allah kimseyi sizin gibi insanların insafına ve eline düşürmesin.

Benim gözümde Mecnun Başkan Sivas valisinden de, belediye başkanından da yüz kat daha kıymetli, yüz kat daha Sivas için hayırlı bir evlattır. Son olarak Mecnun Başkanımızın masumiyetine olan inancım tamdır. Ne zaman ki mahkeme sonuçlanır, hakim suçlu olduğuna hükmeder ve bu karar bir üst mahkeme tarafından da onaylanır, o zaman inanırım ki, başkanımız hatalı. Ancak bugünden yarına başkanım benim kahramanımdır, öyle birkaç günde değişenlerden değiliz!

forbyy 06.07.2011 18:57

bu işin sonu hiç iyi gözükmüyo

yıldızelii8 06.07.2011 18:59

[QUOTE=yigido_ersin58;730114]Sıkıntılı dönem basladı bu ıyı olmadı sıvas duserse futboldan sogurum[/QUOTE]

valla ben bu şike çıktı çıkalı bir tuhaf oldum bir an hayattan soğudum sivasspor'un böyle bi olayda adı geçmesi beni yemeden içmeden kesti İNŞALLAH ALLAH'ın izniyle bu durumdan başımız dik kurtulsak kendime geleceğim valla şuan nefes aldığımdan habersizim içim sıkıntılı :(

tavatir 06.07.2011 19:00

Fb maçından önce normalde olağan kongremiz yapılacaktı. Ama sonradan kongre tarihi ertelendi. Keşke kongre normal zamanında yapılıp başkan bir dönem ara verseydi. Tüm pislikler tek bir maçımız için çıktı.

58MUAMMER58 06.07.2011 19:00

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:HENÜZ HERŞEY bitmedi ancak görünen köy kılavuz istemez futbol ilahları temiz ayaklar operasyonu için kurban istediler hükmümüz verildi kalemimizin kırılmasını bekliyoruz.ALEM TRANSFER parasını aldı onlar adı geçen oyunculardan uzak dururlar kurtarırlar paçayı topun ağzında biz varız .:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::confused::confused::confused::confused::confused:

Salim58 06.07.2011 19:00

[B]Dün serbest bırakılanların çoğunu mahkeme bıraktı.
Başkanımızda çıkacak ben buna inananlardanım.[/B]

Metal Gear 06.07.2011 19:01

Artık mahkemenin kararını beklemek durumundayız..

turks 06.07.2011 19:01

:mad::mad::mad::mad::mad:off offff hadi çıkartın artık baskanımızı

akifesk 06.07.2011 19:01

kalemimiz kırılmış.

GuVeN 06.07.2011 19:02

yarın nöbetçi mahkemede hakim tarafından serbest bırakılacagına emınım baskanımızın..

yigido_ersin58 06.07.2011 19:04

mahkeme ne zamn arkadaslar

ec58 06.07.2011 19:08

[QUOTE=berduh;730116][B][COLOR="red"]asıl sorun başkan. korcan ceza alsa da bireysel olduğu için sivasımıza bir şey olmaz. ama başkan yada ahmet çelebi denen şahıs yönetici olduğu için ceza alırlarsa işimiz asıl o zaman zor.:mad:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Başkan tabiki önemli ama şikenin sahaya yansıması için oyuncularında müdahil olması gerekmez mi? Tutuklama taleb edilen oyuncu olmasaydı, sahadakilerin haberi olmadan birşeyler dönmüş denilebilirdi. Korcan tek başına şike yapsa sorun olmaz tabii ki ama başkanın müdahil olmasıyla yaptıysa sorun olur. Başkan yada yönetici peker bağlantılı diğer suçlarla suçlanıyorsa yine sorun olmaz. Yönetici sahaya etki etmedikten sonra şike zaten olmaz. Ama yönetici oyuncu bağlantısını delillendirdilerse BİTTİK demektir.

Salim58 06.07.2011 19:10

[QUOTE=GuVeN;730127]yarın nöbetçi mahkemede hakim tarafından serbest bırakılacagına emınım baskanımızın..[/QUOTE]

[B]Gece geç saatlerde bile belli olabilir.[/B]

KaNgAlLıYiGiDoO 06.07.2011 19:11

[QUOTE=GuVeN;730127]yarın nöbetçi mahkemede hakim tarafından serbest bırakılacagına emınım baskanımızın..[/QUOTE]

Mahkeme başladı üstat
Bizden; Başkan Mecnun Otyakmaz Sivasspor Yöneticisi Ahmet Çelebi ve Korcan var...
Üç nokta yaniii

redbull58 06.07.2011 19:17

[B][B][COLOR="Red"]Yazik ki ne yazikk sivasspordan baska neyimiz var kendimi oyuncagi elinden alinan 5 yasindaki cocuk gibi hissediyorumm,eger sike varsa karisanlar ceksin cezasini,taraftarin ne sucu var???[/COLOR][/B][/B]

rallicifurkan 06.07.2011 19:21

ya ne başkanı böyle insanlara nasıl başkanım diyebiliyorsunuz türk futbolunda bu olay yıllardır süregelen bir olay ama yeni fün yüzüne çıkmış işte size olacakları anlatayım sivas küme düşürürler bank asyaya feneri eksi 27 puanlan başlatırlar mecnun otyakmaz bülent uygun aziz yıldırım aylarca mahkemelerde sürünürler

alperen2009 06.07.2011 19:24

Arkadaslar SIVASSPOR yonetiminden neden basin ACIKLAMASI gelmedi hic veya siteden....

tavatir 06.07.2011 19:25

[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;730133]Mahkeme başladı üstat
Bizden; Başkan Mecnun Otyakmaz Sivasspor Yöneticisi Ahmet Çelebi ve Korcan var...
Üç nokta yaniii[/QUOTE]

Üç noktadan en önemsizi Korcan. En önemlisi Başkan.

alperen2009 06.07.2011 19:26

Insan cikar aciklama yapar sayin BASKANIMIZA DESTEK OLUR!!!!!!!

sinansakru 06.07.2011 19:27

Umudumuz Son saliseye kadar devam edecektir.

ZiDaNe58 06.07.2011 19:31

[IMG]http://img803.imageshack.us/img803/1731/mecnunotyakmazpolis01.jpg[/IMG]
Allah yardımcın olsun mecbun başkan inşallah aklanırsın mahkemede..

HALIL 06.07.2011 19:34

allahtan umit kesilmez ama kendimi simdien herseye hazir tutuyorum

KaNgAlLıYiGiDoO 06.07.2011 19:40

[QUOTE=alperen2009;730139]Insan cikar aciklama yapar sayin BASKANIMIZA DESTEK OLUR!!!!!!![/QUOTE]

Kim var yapacak hakları savunacak başkandan sonra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berduh 06.07.2011 19:41

[B][COLOR="SeaGreen"]buyrun bir şok haber daha.

[URL="http://www.dha.com.tr/yildirim-demiroren-ve-serdal-adali-da-ifade-verecek-son-dakika-haberi_182528.html"]http://www.dha.com.tr/yildirim-demiroren-ve-serdal-adali-da-ifade-verecek-son-dakika-haberi_182528.html[/URL][/COLOR][/B]

ahmet_200655305 06.07.2011 19:44

küme düşecez kimse umutlanmasın boşa.........

yigido_ersin58 06.07.2011 19:50

mahkeme ne zamn sonuclanır arkadaslar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29.