SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Göz Doldurdu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32410)

SivasSpor.Com 15.07.2011 22:13

Yiğido Göz Doldurdu

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svs-ks-1-1.jpg[/IMG]

Yeni sezona son iki yılın izini silmek için mücadele edecek olan Sivassporumuz Yunanistan'ın güçlü temsilcisi Panathinaikos ile oynadığı hazırlık maçından 0 - 0 berabere ayrıldı.

Özellikle yeni transflerlerimizin başta Faty olmak üzere gösterdikleri uyum yigidoları memnun etti.

Sivassporumuz maça; Borjan, Navratil, Faty, Ziya, Uğur, Erman, Grosicki, Mehmet Nas, Kadir, Cihan Özkara ve Eneramo ilk 11 ile başladı.

PETKOVİC 15.07.2011 22:19

Cevap: Yiğido Göz Doldurdu

iyi oynadık mı bilen var mı?

adres58 15.07.2011 22:23

Özellikle [B]Faty[/B] ve[B] Cihan Özkara[/B]'ı çok beğendim... Faty tüm oyunculara o kadar öz güven veren bir defans oyuncusu ki adeta tüm gözler hep onu arıyor saha içerisinde... Diyebilirimki CUK oturmuş bir defans oyuncusu[B] Faty[/B]... [B]Cihan Özkara[/B]nın dahada pişmesi gerçeğini unutmadan bize çok faydalı olacağına eminim. Çok çalışıyor işini ciddiye alıyor. Dikkatli izleyin beni diyor... [B]Borjan[/B]'da güzel maç çıkardı diyebiliriz. Ama nihayetinde bu maç bir hazırlık maçı. İlk maçtan bir netice çıkarmak çok güç. Eğer seyredebilirsek takımımızın diğer oyuncuları hakkında geniş bir düşünceye sahip olabiliriz.

Birde unutmadan söylemek lazım, Pana uzun süre ideal oyuncuları ile oynadı. Biz çok oyuncu değişikliği yapmamıza rağmen iyi oynadık. Ayrıca Pananın iki topu direkten geri gelmesi çok baskın oyun oynamalarına delalet değildir. Merak etmeyin [B]Cerny[/B]'ninde katılımı ile çok iyi bir takım seyredeceğiz.

xxayhanxx 15.07.2011 22:23

fena degildik ama daha iyi olabilirdik

tavatir 15.07.2011 22:27

Cihan Özkara'yı beğendim. Süratlenmesi iyi.

Şu Mecnun Başkan ve takımın durumu netleşse de rahatlasak.

58MUAMMER58 15.07.2011 22:28

KÜMEYE DÜŞÜRMEZLERSE çok can yakacağız desenize

Besyo_cu 15.07.2011 22:31

[B]Kısa süre içinde takımdaki fizik gücüne hayret ettim. Rıza Hoca anlaşılan oyuncularımızın pestilini çıkartıyor. Bu sezon son 20 dk da oyundan düşen oyuncu görmeyeceğiz

Faty'e resmen bayıldım çok yerinde bir transfer bu sene ki en iyi transferimiz denebilir ayrıca da Cihan ÖZKARA'yı da çok beğendim.

Güzel geçen maçta dikkat çeken en önemli nokta sağ bek ve forvet ne olursa olsun bu iş Uğur KAVUK'la olmaz olmayacakta anlamıyorum bu Uğur inadı neden.

Bu takımda Eneramo asla tek forvet oynayamaz... [/B]

58 Genç Yiğido 15.07.2011 22:46

gerçekten uzun aradan sonra tam istediğim bi takımdı fatyi çoook beğendim borjanıda çok begendim eneramoyla bu iş olmaz bu takıma 10 ve 9 numara mutlaka şart rıza hoca yavaş yavaş uyuyan devi uyandıracak gibi görünüyor

Yigido-58-58 15.07.2011 23:06

[QUOTE=PETKOVİC;732493]iyi oynadık mı bilen var mı?[/QUOTE]

Iyi oynadik yigidolar böyle gider ve su sike olayinda aklanirsak ligde eski günleri tekrar görecegiz insallah

PETKOVİC 15.07.2011 23:07

maçı nerde izlediniz de böyle yorum yapıyosunuz kıskandım şimdi :D

HALIL 15.07.2011 23:12

takim super ama tam pismedi acikcasi birkac eksik var daha

yigido_ersin58 15.07.2011 23:13

guzel mac olmuş takım ıyı goruntu verıyo ama
--kaleci borjan bıraz bana zayıf gıbı geldı korcandan ıyı degıl gıbı
--forvet e transfer sart bu acık bellı oluyo

DoomsDay58 15.07.2011 23:43

İnşallah bu sezon şu şike olaylarından sıyrılıp ilk 5'te yerimizi alırız.

Divriği58 16.07.2011 00:00

[B][I]Forvet alınmalı artık.Enamramoyla oluyor RIza hoca.[/I][/B]

yekta 16.07.2011 01:21

Cihan Özkara bugünkü macta cok caba sarf etti. Cok mücadele etti. Umarim Sivasspor adina cok faydali islere izma atacak. Dikkatle izlenmesi gereken bir futbolcu. henüz 20 yasinda olmasina ragmen takima hemen uyum saglamis. Gelecek vaad eden futbolcular arasinda.

threestar58 16.07.2011 02:20

eksik olan yerleri kapatmal,i daha saglam olur

akifesk 16.07.2011 08:10

bu takımda gol atacak oyuncu(lar) yok..

SivassporunSesi 16.07.2011 08:25

Faty iyiydi Navratil le iyi bir ikili olabileceklerini gördüm.Cihan Özkara iyiydi oyun tarzını Pedriel e benzettim.Borjan iyiydi iyi niyetli oynadı Kaleye gelen topları aldı geçenlerde direğe çarptı :D .Kıvanç iyiydi girdikten sonra hareketli bi oyuncu beğendim ben.Ne yazıkki bize bi forvet kesinlikle lazım oda alınacak zaten.

Yusuf Çevik 16.07.2011 09:11

[COLOR="Blue"]Dediklerinize katılıyorum arkadaşlar...

Dediğiniz gibi Cihan Özkara`nın ALLAH`ın izniyle bize çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Faty`de iyi ama aynı Sedat Bayrak gibi vuruyor topa öyle.

Ziya hala ağır kalıyor.Tamam iyi mücadele ediyor ama kendisi hala ağır.O da en kısa zamanda toparlıyacaktır inşALLAH.

Bakalım hayırlısı olsun diyorum.[/COLOR]

sivaslitaner58 16.07.2011 09:25

koskoca panathınakos bızı yenemedı bravo sıvassporum HERZAMAN HER YERDE SIVASSPOR!!!

PETKOVİC 16.07.2011 09:45

cihan özkarayı nerden aldık kimdir biraz bilgi verebilir misiniz cok methediyosunuz?

akifesk 16.07.2011 09:51

[QUOTE=PETKOVİC;732552]cihan özkarayı nerden aldık kimdir biraz bilgi verebilir misiniz cok methediyosunuz?[/QUOTE]

almanya 3.ligden alındı forvet. 1991 doğumlu

zaralı19 16.07.2011 10:01

maçın geniş özetini burdan izleye bilirsiniz

[url]http://tukanfilm.blogspot.com/[/url]

burakkova 16.07.2011 10:08

özeti izledim.. güzel oynamışız..
başımızdaki kara bulutlar da dağılırsa bu sene rahat bir lig geçiririz..

eyupk 16.07.2011 10:17

özeti izledim, takımımız bu sezon yüce Rabbimizin izniyle çok iyi yerlere gelicektir inşallah

balmandol 16.07.2011 10:20

Bravo seyirciler..!!!!
Takımı aldınız hemen bir maçta analiz ettiniz..Kimi kümeye yolladı,kimi oyuncuları beğenmedi..Ben seyreden değil bi izleyen olarak..Uğur Kavuk'ta dün aksayan bişey görmedim.Eneramo'yla olmaz diyorsunuz..Niye olmasın yaa bi durun bakalım kaleden kaleye gol atacak hali yok adamın..Zaten canı şu aralar sıkkın olan taraftarın canını temelli sıkıpta iş yapmayın Allah aşkına yaaa..
Dün takım olarak hepsi çok iyiydi,bence ilk hazırlık maçı olmasına rağmen hepsi elinden geleni yaptı ve gayette güzel top oynadılar..

akifesk 16.07.2011 10:31

şu forvet gelsın artık !

adres58 16.07.2011 10:32

[QUOTE=balmandol;732561]Bravo seyirciler..!!!!
Takımı aldınız hemen bir maçta analiz ettiniz..Kimi kümeye yolladı,kimi oyuncuları beğenmedi..Ben seyreden değil bi izleyen olarak..Uğur Kavuk'ta dün aksayan bişey görmedim.Eneramo'yla olmaz diyorsunuz..Niye olmasın yaa bi durun bakalım kaleden kaleye gol atacak hali yok adamın..Zaten canı şu aralar sıkkın olan taraftarın canını temelli sıkıpta iş yapmayın Allah aşkına yaaa..
Dün takım olarak hepsi çok iyiydi,bence ilk hazırlık maçı olmasına rağmen hepsi elinden geleni yaptı ve gayette güzel top oynadılar..[/QUOTE]

Katılıyorum...

Dün 90 dakika izleme fırsatım oldu. Şimdi özellikle Panatinaikos dan bahsetmem gerekiyor. İşin ciddiyetini anlamamız babından. Nilis, Karagounis, Katsouranis gibi yıldızlara sahipler. Sağ kanatta oynayan uzun boylu forveti, mükemmel birde kalecisi var. Yunanistan liginin temel taşı olan 2-3 takımdan birisi... 90 dakika içerisinde 2 topları direkten döndü ama baskı ve topla oynama yüzdesi kesinlikle bizim lehimize idi. Yaklaşık 65-70 dakika ideal 11 ile oynadılar. Birçok gol pozisyonunu kaçıran ise bizdik. Eneramo Grosicki Erman ile bir çok pozisyon kaçırdık. En az direkten dönen toplar kadar yüzde yüzlük yani.. Bizde ise Burçag bile en az yarım saat oynadı. Yani alternatifin alternatifi anlayacağınız. Yeni transferimiz Cerny ise yeni kampa katıldığından oynamadı. Ayrıca Kerimin galiba sakatlığından dolayı dün maçta göremedik. Anlayacağınız ideal 11 imiz kesinlikle değildi.

Takımımıza kötü demiyoruz, ama bu maç ile de iyi diyemeyiz. Nihayetinde bir hazırlık maçı. Yalnız şunu çok iyi biliyorumki bunuda maçta görüyor ve hissediyorsunuz, Faty oldukça iyi bir transfer.

Şu zor günlerimizde bize çok iyi bir moral verdiler sağolsun futbolcularımız. İnşallah bu badireyi bir an önce kazasız belasız atlatırsak eminimki bu takım üst sıralara zorlayacaktır. Tek eksiğimiz Eneramonun bu işi tek başına götüremeyeceği ve Uğurun ise biraz yetersiz olması. Yoksa o takımın kaptanı. Yani ağabeyi. Oyun faktörünün yanı sıra birde görevi var takım içerisinde. Bunuda bu şekilde değerlendirmeli arkadaşlar.

PETKOVİC 16.07.2011 10:34

[QUOTE=akifesk;732554]almanya 3.ligden alındı forvet. 1991 doğumlu[/QUOTE]

artık kayseri modeli olusturmanın zamanı geldi o zaman 100 bin eurolara alıp 3 4 minlyon eurolara satmaya baslayacaz inşallah

svsalper 16.07.2011 10:38

bu takım şampiyonlar liginde onun için bu takımla böyle oynayıp bir çok pozisyon kaçırıyorsak ligde çok daha fazlasını yaparız ;)

MaXiMuM 16.07.2011 10:56

[B][B]Borjan, Navratil, Faty, Ziya, Uğur, Erman, Grosicki, Mehmet Nas, Kadir, Cihan Özkara ve Eneramo ...
Bir hazırlık karşılaşması olmasına rağmen mücadele gücümüz oldukça iyiydi. Son dakikaya kadar ayakta kaldık.
Yine görüldü ki Ziya'da israr edilmesi gerektiği , Uğur'un bu mevkinin banko oyuncusu olmadığı...
İyi bir kadromuz var, daha iyi olacağız inşallah...[/B][/B]

Murad_Kelleci58 16.07.2011 11:01

Öncelikle dün maçı internet üzerinden canlı izleme fırsatı buldum.. Takım genel anlamda yaklaşık 20 günlük bir çalışma ile fizik ve kondisyon olarak gayet iyi durumda ve daha iyi olacaklarıda kesin.. Oyun içerisinde top rakipteyken ısıran ve rakibe rahat top kullandırtmayan, top bizde iken de sürekli pas yaparak, hızlı ve teknik adamlarla oyunu kanatlara yayarak oynamaya çalışan bir görüntü verdi.. Tabi Rıza Hoca'nın yeni sezonda takıma oynatmak istediği oyunun üç aşağı beş yukarı bu mantalide de olacağınıda görmüş olduk.. Özellikle çok pas yapıp rakiplerin sabrını zorlayacak nitelikte olursa, anlık hatalarla pozisyonlar üretmek çok daha kolay olacak.. İşte bu pas trafiğinin iyi işleyebilmesi için, kesinklike Sandro'dan daha iyi ve daha teknik bir "10" numara ihtiyacımız var.. Defanstaki pas trafiği "faty" üzerine kurulacağını şimdiden gördük.. İkinci ve üçüncü bölgelerde, özellikle playmarker oynayacak oyuncunun sandro'dan ve özellikle geçen sezon'un ikinci yarısında bu görevi üstlene erman'dan en az bir iki gömlek üstün olamalı. Forumda bazı arkadaşlarda söylemiş ve dillendirmişlerdi.. "semir stiliç" veya onun tarzı bir oyuncuya bu oyun kurgusunda kesinkle ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.. Özellikle oyunu kanatlara yayacak, uzun ve isabetli pasların yanında hızlı ve kuvvetli forvetler için araya atacağı paslarla her an pozisyonlar üretebilcek kreatif bir oyuncu şart.. Sivasspor'un özellikle yıllar öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş gibi iyi bir "10"numara bulamadığını düşünürsek bu bölgede eldeki mevcutlarla(erman-sandro-bazen cihan) idare etme cihetine gitmek teknik kadroya uzun maratonda sıkıntılara sokabileceğini düşünüyorum..

Özellikle yeni ve en son transferlerimizden Milan Cerny, Kamil Grosickı ile takımı üçüncü bölgeye en hızlı taşımaları konusunda takımımız lokomotifi iki oyuncu olacağı düşüncesiydeyim.. Modern futbol'un en çok geresinim duyduğu ön libero pozisyonunda oynayan arkadaşlarımızdan Kadir'in performansını zaten söylemey gerek yok diye düşünüyorum.. Mehmet Nas'ta büyük olasılıkla sezon boyunca Kadir ile bu bölgede önlü arkalı değişken oynayacaklardır diye düşünüyorum çoğu zaman..(cezalar-sakatlıklar dışında). Onların arkasında bekleyen Rada ve yeni transferimiz Kıvanç'ın ne kadar katkı sağlayabileceklerini sezon ilerledikçe görebileceğiz.. Rada teknik olarak bir yapıda değil, ama fiziksel olarak her zaman hazır ve diri.. Kıvanç için gelen referanslar bu oyuncu için bize net bir fikir vermiyor.. Zamanla takıma katkısı ne düzeyde olacak, bekleyip göreceğiz..

Bazı arkadaşlar defans'ta tek aksayan yönün Uğur'dan kaynakladığını söylüyorlar.. Mutlaka Uğur henüz o Antalyaspor'da oynarken sergilediği performansı göremedik geçen iki sezonda.. Ama Uğur'da bu sezon ben ışık gördüm.. Kerim'in de gelmesiyle o bölgede alternatifsizliği ortadan kalktı.. Bence Uğur bu sezon önceki sezonlardan daha iyi olacak.. Benim kanaatimce Bilica'dan sonra savunmada topu bilerek oynayan bir oyuncu ya "faty" ile tekrar kavuştuğumuzu düşünüyorum.. Defansın "faty" önderliğinde daha disiplinli ve oyunu daha iyi bilerek oynayacağını, pozisyon hatalrı vermeyeceklerini düşünüyorum..

Kaleci için, söylenecek tek şey var.. Açıkçası topa hamleleri hep yumruk ve tokatlamak şeklinde.. Bu durum bana çok güvenli gelmedi.. Fiziği iyi bir kaleci için çok çok iyi olan Borjan sezon içinde çok komik goller yiyebileceğini düşünüyorum.. Umarım bu konuda yanılırım.. Ama çok çalışması gerekli eksiklerini kapatması için..

Forvet hattı, herkesin malum olduğu gibi son bir transferi beklenen bir bölge artık.. Hani hep iyi bir "10" numara diyoruz ama, asıl ihtiyacımız bizim çok iyi bir golcüye, bakınız gölcüye diyorum ihtiyacımız var.. Yani iyi bir "9" numara elzem bu takım için.. Ceza alanında yerden ve havadan etkili ve araya atılan paslarda çabuk pozisyona girebilecek, ve kanatlardan oynayacağımız içinde ceza sahasın ve etrafını fiziki ile karıştırbilecek bir "9" numara ihtiyacımız gün gibi aşikar.. Ama şu artı!yı unutmamak gerek.. Dünkü maçta 17 snumara ile oynayan "cihan Özkara" bence tüm yiğidoların yeni gözdesi olacak.. Golcülük anlamında değil ama, iyi bir forvet olabilecek kapasitede.. Kendini dahada geliştirir gol vuruşları konusunda daha becerikli olursa çok çok gollerini aklışlayacağız bir futbolcu geliyor derim..Cihan öncelikle fiziksel olarak çok zayıf görğünsede dar alanda çok çabuk süratlenebilen ve çabuk adam geçebilme özellikleri var.. Daha çok atan değilde hazırlayan gibi oynamayı seviyor.. Top tekniği ile bu süratini daha dengeli kullandığında emin ki Milli Takım'a kadar yükselebilecektir diye düşünüyorum.. Bazı futbolcular vardır, daha ilk maçta nasıl bir oyuncu olduğunu belli eder.. Cihanda öyle bir oyuncu.. Ama daha çok ama çok çalışması gerekli.. Şımarmadan ve ciddiyetini kaybetmeden.. Hani çok söylenipte bep birşey yapamayan Bursaspor'lu Sercan dan daha iyi bir futbolcu olacaktır.. Yeter ki çalışsın çalışsın daha çok çalışsın..

Genel anlamda dün takımı izlerken gerek futbolcular için ve gerekse oyun kurgusu olarak, maçı izleyemeyen arkadaşlar için naçizane fikrimi belirtmek istedim.. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum..

akifesk 16.07.2011 11:09

sandro yu gönderip semir sitiliç i alsak keşke.

OzkanBaskan 16.07.2011 11:17

maçı izleyemedim ama yazan arkadaşlardan edindiğimiz bilgiler gayet olumlu..forvet almamız gerektiği yazılıyor ayrıca sağ bekte kerimde başlarsa tam oluruz sanırım.. ayrıca bu yeni cihanı nerden aldık biz bilen var mı?

ahmet ali 16.07.2011 11:25

İnşallah maçı izleyen ve olumlu gorus yazan arkadaşlar haklı çıkar ve takımımız guzel sonuclar alır....

burak58as553 16.07.2011 11:32

[B]Defansımız iyi oldugu sürece gerisi de gelir zaten..[/B]

tavatir 16.07.2011 11:32

[QUOTE=akifesk;732571]sandro yu gönderip semir sitiliç i alsak keşke.[/QUOTE]

[B]Arkadaşlar halen transfer falan istiyoruz ama takımın başında Başkan yok. Burada hep maçlar ve transferler hakkında yorumlar yapılıyor ama şu andaki durumumuzu görmezden gelerek ortadan kaldıramayız. TFF'nin bizimle ilgili vereceği olumsuz bir karar yapılan bütün transferleri elde tutmayı da zora sokar. Ben şu anda hiç transferle futbolla falan ilgilenmiyorum. Şu anda tek beklentim bir an önce durumumuzun netleşmesi.[/B]

Ferhat06 16.07.2011 12:24

[QUOTE=Murad_Kelleci58;732570]Öncelikle dün maçı internet üzerinden canlı izleme fırsatı buldum.. Takım genel anlamda yaklaşık 20 günlük bir çalışma ile fizik ve kondisyon olarak gayet iyi durumda ve daha iyi olacaklarıda kesin.. Oyun içerisinde top rakipteyken ısıran ve rakibe rahat top kullandırtmayan, top bizde iken de sürekli pas yaparak, hızlı ve teknik adamlarla oyunu kanatlara yayarak oynamaya çalışan bir görüntü verdi.. Tabi Rıza Hoca'nın yeni sezonda takıma oynatmak istediği oyunun üç aşağı beş yukarı bu mantalide de olacağınıda görmüş olduk.. Özellikle çok pas yapıp rakiplerin sabrını zorlayacak nitelikte olursa, anlık hatalarla pozisyonlar üretmek çok daha kolay olacak.. İşte bu pas trafiğinin iyi işleyebilmesi için, kesinklike Sandro'dan daha iyi ve daha teknik bir "10" numara ihtiyacımız var.. Defanstaki pas trafiği "faty" üzerine kurulacağını şimdiden gördük.. İkinci ve üçüncü bölgelerde, özellikle playmarker oynayacak oyuncunun sandro'dan ve özellikle geçen sezon'un ikinci yarısında bu görevi üstlene erman'dan en az bir iki gömlek üstün olamalı. Forumda bazı arkadaşlarda söylemiş ve dillendirmişlerdi.. "semir stiliç" veya onun tarzı bir oyuncuya bu oyun kurgusunda kesinkle ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.. Özellikle oyunu kanatlara yayacak, uzun ve isabetli pasların yanında hızlı ve kuvvetli forvetler için araya atacağı paslarla her an pozisyonlar üretebilcek kreatif bir oyuncu şart.. Sivasspor'un özellikle yıllar öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş gibi iyi bir "10"numara bulamadığını düşünürsek bu bölgede eldeki mevcutlarla(erman-sandro-bazen cihan) idare etme cihetine gitmek teknik kadroya uzun maratonda sıkıntılara sokabileceğini düşünüyorum..

Özellikle yeni ve en son transferlerimizden Milan Cerny, Kamil Grosickı ile takımı üçüncü bölgeye en hızlı taşımaları konusunda takımımız lokomotifi iki oyuncu olacağı düşüncesiydeyim.. Modern futbol'un en çok geresinim duyduğu ön libero pozisyonunda oynayan arkadaşlarımızdan Kadir'in performansını zaten söylemey gerek yok diye düşünüyorum.. Mehmet Nas'ta büyük olasılıkla sezon boyunca Kadir ile bu bölgede önlü arkalı değişken oynayacaklardır diye düşünüyorum çoğu zaman..(cezalar-sakatlıklar dışında). Onların arkasında bekleyen Rada ve yeni transferimiz Kıvanç'ın ne kadar katkı sağlayabileceklerini sezon ilerledikçe görebileceğiz.. Rada teknik olarak bir yapıda değil, ama fiziksel olarak her zaman hazır ve diri.. Kıvanç için gelen referanslar bu oyuncu için bize net bir fikir vermiyor.. Zamanla takıma katkısı ne düzeyde olacak, bekleyip göreceğiz..

Bazı arkadaşlar defans'ta tek aksayan yönün Uğur'dan kaynakladığını söylüyorlar.. Mutlaka Uğur henüz o Antalyaspor'da oynarken sergilediği performansı göremedik geçen iki sezonda.. Ama Uğur'da bu sezon ben ışık gördüm.. Kerim'in de gelmesiyle o bölgede alternatifsizliği ortadan kalktı.. Bence Uğur bu sezon önceki sezonlardan daha iyi olacak.. Benim kanaatimce Bilica'dan sonra savunmada topu bilerek oynayan bir oyuncu ya "faty" ile tekrar kavuştuğumuzu düşünüyorum.. Defansın "faty" önderliğinde daha disiplinli ve oyunu daha iyi bilerek oynayacağını, pozisyon hatalrı vermeyeceklerini düşünüyorum..

Kaleci için, söylenecek tek şey var.. Açıkçası topa hamleleri hep yumruk ve tokatlamak şeklinde.. Bu durum bana çok güvenli gelmedi.. Fiziği iyi bir kaleci için çok çok iyi olan Borjan sezon içinde çok komik goller yiyebileceğini düşünüyorum.. Umarım bu konuda yanılırım.. Ama çok çalışması gerekli eksiklerini kapatması için..

Forvet hattı, herkesin malum olduğu gibi son bir transferi beklenen bir bölge artık.. Hani hep iyi bir "10" numara diyoruz ama, asıl ihtiyacımız bizim çok iyi bir golcüye, bakınız gölcüye diyorum ihtiyacımız var.. Yani iyi bir "9" numara elzem bu takım için.. Ceza alanında yerden ve havadan etkili ve araya atılan paslarda çabuk pozisyona girebilecek, ve kanatlardan oynayacağımız içinde ceza sahasın ve etrafını fiziki ile karıştırbilecek bir "9" numara ihtiyacımız gün gibi aşikar.. Ama şu artı!yı unutmamak gerek.. Dünkü maçta 17 snumara ile oynayan "cihan Özkara" bence tüm yiğidoların yeni gözdesi olacak.. Golcülük anlamında değil ama, iyi bir forvet olabilecek kapasitede.. Kendini dahada geliştirir gol vuruşları konusunda daha becerikli olursa çok çok gollerini aklışlayacağız bir futbolcu geliyor derim..Cihan öncelikle fiziksel olarak çok zayıf görğünsede dar alanda çok çabuk süratlenebilen ve çabuk adam geçebilme özellikleri var.. Daha çok atan değilde hazırlayan gibi oynamayı seviyor.. Top tekniği ile bu süratini daha dengeli kullandığında emin ki Milli Takım'a kadar yükselebilecektir diye düşünüyorum.. Bazı futbolcular vardır, daha ilk maçta nasıl bir oyuncu olduğunu belli eder.. Cihanda öyle bir oyuncu.. Ama daha çok ama çok çalışması gerekli.. Şımarmadan ve ciddiyetini kaybetmeden.. Hani çok söylenipte bep birşey yapamayan Bursaspor'lu Sercan dan daha iyi bir futbolcu olacaktır.. Yeter ki çalışsın çalışsın daha çok çalışsın..

Genel anlamda dün takımı izlerken gerek futbolcular için ve gerekse oyun kurgusu olarak, maçı izleyemeyen arkadaşlar için naçizane fikrimi belirtmek istedim.. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum..[/QUOTE]

teşekkürler kardeşim,ne güzel bir analiz.Takım hakkında en azından bu aşama için bizi aydınlattın .

sebasteia 16.07.2011 12:48

arkadaşlar yeni transferler hazırlık maçında oynadığına göre, o çok beklediğimiz imzalar atılmış anlamına mı geliyor bu durum? bilen birisi bizi bilgilendirebilir mi?

redbull58 16.07.2011 12:49

[QUOTE=zaralı19;732557]maçın geniş özetini burdan izleye bilirsiniz

[url]http://tukanfilm.blogspot.com/[/url][/QUOTE] ALLAH RAZI OLSUN KERDES SAGOL IZLEYEMEMISTIM VAR OLLL

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:02.