![]() |
Lech Poznan-Sivasspor
İkinci kamp programı için Avusturya'da bulunan Sivasspor Bugun(19 temmuz) da Tsl saati ile 19.30'da Lech Poznan takimi ile karsı karsıya gelecektir..Tv yayını yok arkadaslar..Link ise mac saatine yakın zamanda arkadaslar verirler...
[B]Not:Konuyu acmamdaki etken sürekli olarak arkadaslarin chat bolumunde sormalarıdır..Konuyu gorunce sorun ortadan kalkar diye düsündüm..[/B] |
Cevap: Lech Poznan-Sivasspor
[COLOR="Blue"]Teşekkürler kangallıwert iyi düşünmüşsün,maç ile ilgili görüşleri burada paylaşırız.[/COLOR]
|
eyvallah kangallıwert bilgilendirdigin için :)
|
Maca gidiyorum. Yigidolari yanliz birakmaaaaaaam. Alicaz bu maci
|
[QUOTE=münihli_58;732960]Maca gidiyorum. Yigidolari yanliz birakmaaaaaaam. Alicaz bu maci[/QUOTE]
Kardes resimde cek:) Bu arada Lech Poznanda bir oyuncu varmis onuda baglayin..Gerekirse Rıza hocaya ulasin..Hazırlık maclarinda Rıza Hoca gurbetcilerle ic iceymis..Bide Forvet konusunuda sorarsaniz 10 numara olur..Herkes faydalanir.. |
[QUOTE=kangallıwert;732961]Kardes resimde cek:) Bu arada Lech Poznanda bir oyuncu varmis onuda baglayin..Gerekirse Rıza hocaya ulasin..Hazırlık maclarinda Rıza Hoca gurbetcilerle ic iceymis..Bide Forvet konusunuda sorarsaniz 10 numara olur..Herkes faydalanir..[/QUOTE]
Birsürü Resim cekeriz zaten. Ailecek gidiyoruz bugünü untamayiz. Lech Poznandaki Semir Stilic'i diyorsun galiba. Aklimda zaten izlerken ona dikkat edecegim. Transfer konusunuda sorabilirim Hocamiza. Ben heyecandan soramassam Babama sordurturum :) |
teşekkürler keşke diyer maç tarihlerinide yazsaydın....
|
[QUOTE=sandal5877;732968]teşekkürler keşke diyer maç tarihlerinide yazsaydın....[/QUOTE]
21.07. Sivasspor vs. VfB Stuttgart (Schwaz, 19:10 Uhr, LIVE SPORT1) 25.07. Sivasspor vs. Pas Giannina (belli değil) |
Bu maça yedek ağırlıklı çıkarız muhtemelen 2 gn sonra Stutgart maçı var.
|
[QUOTE=faty05;732970]Bu maça yedek ağırlıklı çıkarız muhtemelen 2 gn sonra Stutgart maçı var.[/QUOTE]
stuttgart maçı dostluk macı deilmi :) |
beyler semir stilic haberini ilk ben vermiştim sitede. bugün kapın gelin semir stilic'i, beni yalancı çıkartmayın ;) ;)
|
[FONT="Comic Sans MS"]Teşekkürler Kangallıwert yanlız kafam karıştı Tv yayını yok yazmışın Maç saatine yakın Arkadaslar Link Verirler yazmışsn. Mac herhangi bir kanalda Yayınlanacak mı ? Kesin bilgisi olan var mı ?[/FONT]
|
[QUOTE=kangallıwert;732969]21.07. Sivasspor vs. VfB Stuttgart (Schwaz, 19:10 Uhr, LIVE SPORT1)
25.07. Sivasspor vs. Pas Giannina (belli değil)[/QUOTE] sagol gardaş ögrendigimiz iyi oldu |
arkadaşlar maç link varmı olan paylaşırsa cok sevınırız
|
Maci hic bi kanal vermiyo bosuna link almaya ugrasmayin
|
Macın asagidaki linkten yayinlanacagi soyleniyor..
[url]http://www.macozetizle.com/2011/07/19/lech-poznan-sivasspor-maci-canli-izle/[/url] [url]http://www.usagoals.com/live/13034-l...ivo/tv/gratis/[/url] |
allah razı olsun
|
[url]http://www.usagoals.com/live/13034-lech-poznan-vs-sivasspor/watch/stream/online/free/feed/p2p/en/vivo/tv/gratis/[/url]
|
[QUOTE=kangallıwert;732994]Macın asagidaki linkten yayinlanacagi soyleniyor..
[url]http://www.macozetizle.com/2011/07/19/lech-poznan-sivasspor-maci-canli-izle/[/url] [url]http://www.usagoals.com/live/13034-l...ivo/tv/gratis/[/url][/QUOTE] bu linklerde hicbisey yok yada bana oyle geliyor :)) |
[QUOTE=mucahitbaba58;732997]bu linklerde hicbisey yok yada bana oyle geliyor :))[/QUOTE]
Yayınlacaz diyorlar ama tık yok:) |
vallaha linkler calismiyo :) zorlamayi, hicbir kanal vermiyo
bir yerden skor veya dakika dakika maci yasayabilecegimiz bir site olmali |
[QUOTE=yigido_halil_58;732999]vallaha linkler calismiyo :) zorlamayi, hicbir kanal vermiyo
bir yerden skor veya dakika dakika maci yasayabilecegimiz bir site olmali[/QUOTE] Burdan bakabilirsin:) [url]http://www.mackolik.com/Canli-Sonuclar[/url] |
şu bizim sivas kanalları ne iş yapar merak ediyorum????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
bari ilk 11 ne onu bilen varmi ? maci izleyen arkadaslardanda sonra bir analiz isterim :)
|
lınk yok demı arkadslr
|
[QUOTE=hasantuan;733001]şu bizim sivas kanalları ne iş yapar merak ediyorum????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/QUOTE]
Cok güzel krem reklamı verir..On numara tanitici reklam yapar..Cok güzel 15 kişinin katildigi koy senlikleri yayinlar..Daha sayimmi... |
bence kanal 58 veya sipas tv utanmali bir mac yayini yapmiyorlar goturun bir kamera cekin ya :mad: herkez yapiyo
|
[QUOTE=kangallıwert;733004]Cok güzel krem reklamı verir..On numara tanitici reklam yapar..Cok güzel 15 kişinin katildi koy senlikleri yayinlar..Daha sayimmi...[/QUOTE]
iiiiiiymiş valla....en azından onları beceriyuorlarmış daha ne :)))) |
ne zaman acsam festival görüntülerini yayınlıyolar cok gusel kanalımız var:D:D:D:D:D
|
ilk onbirler
Burić - Wojtkowiak, Arboleda, Djurdjević, Henriquez - Golla, Stilić, Injac - Tonew, Wilk, Rudnevs Koca - Yerlikaya, Akca,Diallo, Atam - Rada, Karakas - Bag, Basel, Sandro - C. Yilmaz |
[QUOTE=hrnsykk;733009]ilk onbirler
Burić - Wojtkowiak, Arboleda, Djurdjević, Henriquez - Golla, Stilić, Injac - Tonew, Wilk, Rudnevs Koca - Yerlikaya, Akca,Diallo, Atam - Rada, Karakas - Bag, Basel, Sandro - C. Yilmaz[/QUOTE] bu nasıl kadro ya??????????? forvet kim???????? |
gol attık bi tane helal bize
|
sivasspor:1-lech:0
|
attık 1 tane acaba kim attı
|
Atam soyadlı kimki
|
Cihan Yilmaz........ muhetemelen forvet oo
|
[QUOTE=kangallıwert;733004]Cok güzel krem reklamı verir..On numara tanitici reklam yapar..Cok güzel 15 kişinin katildigi koy senlikleri yayinlar..Daha sayimmi...[/QUOTE]
Ne kadar tsk etsem azdir gecenlerde o hersinen zaten siliyordum az daha |
gol hayrettin yerlikaya
|
[QUOTE=mucahitbaba58;733016]Ne kadar tsk etsem azdir geslerde o hersinen zaten siliyordum az daha[/QUOTE]
say hacim say burdan mesaj olsun onlara tv58 belediyeyi koturler iktidari koturler durur |
[QUOTE=hrnsykk;733017]gol hayrettin yerlikaya[/QUOTE]
Haha borcunu odemis hayro |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |