![]() |
Sivasspor 1-2 Stuttgart
Sivassporumuz 21.07.2011 yani persembe günü Vfb Stuttgart ile hazirlik maci oyniyacak mac TSI 20:00 de baslayacak almanya daki gurbetciler maci saat 19.00 da naklen Sport1 (DSF) den izleyebilecek
Maç Sonucu (21.07.2011) [B]VFB STUTTGART 2 - 1 SİVASSPOR[/B] Sivasspor Avusturya kamp çalışmaları programında oynadığı 3. hazırlık maçında ALmanya Bundesliga takımlarından VFB Stuttgart ile yaptğı maçı 2-1 kaybetti. Takımımızın tek golünü 23. Dakika da Eneramo atarken takım genel anlamda vasat bir futbol sergiledi. Bunun bir hazırlık maçı olduğu ve Stuttgart'ın Almanya'nın kadrosunu güçlendiren güçlü bir takımı olduğunu düşünürsek bu skor hiçte yabana atılacak bir skor değil. SİVASSPOR Borjan (x),Uğur (x), Navratil (xx), Faty (xx)(Dk.15 Murat Akça (xx), Hayrettin (xx), Kadir (xx) (Dk.46 Kıvanç (xx), Cihan Özkara (x)(Dk.46 Mehmet Nas (x), Erman (xx) (Dk.46 Cihan Yılmaz (xx), Grosicki (xx)(Dk.46 Mendonça (x), Eneramo (xx) VFB STUTTGART: Ulreich (46. Ziegler) – Celozzi (62. Träsch), Tasci (54. Bicakcic), Niedermeier (46. Maza), Molinaro (46. Boka) – Harnik, Kvist, Hajnal (62. Traore), Kuzmanovic (78. Boulahrouz), Gentner (78. Bah) – Pogrebnyak (46. Cacau) GOLLER: (Dk.23 Eneramo --- Dk.3 Cristian Molinaro,Dk.49 Christian Gentner) |
Cevap: Sivasspor-Stuttgart
Bu maça nasıl bir 11 ile çıkacağız bakalım özellikle kaleci kim olacak.Bu maçın kadrosu demek esas kadromuz demek.Bana sorarsanız Atilla daha iyi bir kaleci.Sağ bek Kerim sakatsa mecburen Uğur stoperde Faty'nin yanına Diallo'nun olmasını bekliyorum.Sol bek Hayrettin olabilir.Ön liberoda klasik Kadir-Mehmet,Sağ kanatta Grosicki,sol kanatta Eneramo ortalarında Erman en uçta Cihan olacak muhtemelen çünkü Panathinaikos maçında Eneramo solda oynadı zaman zaman belkide Cihan orada oynar Eneramo santrfor.
Atilla Uğur-Faty-Diallo-Hayrettin Kadir-Erman Cihan-Erman-Grosicki Eneramo Buradaki Cihan özkara blki Yılmazıda oynatabilir hoca çünkü dün çok iyi oynadı..... |
[QUOTE=faty05;733204]Bu maça nasıl bir 11 ile çıkacağız bakalım özellikle kaleci kim olacak.Bu maçın kadrosu demek esas kadromuz demek.Bana sorarsanız Atilla daha iyi bir kaleci.Sağ bek Kerim sakatsa mecburen Uğur stoperde Faty'nin yanına Diallo'nun olmasını bekliyorum.Sol bek Hayrettin olabilir.Ön liberoda klasik Kadir-Mehmet,Sağ kanatta Grosicki,sol kanatta Eneramo ortalarında Erman en uçta Cihan olacak muhtemelen çünkü Panathinaikos maçında Eneramo solda oynadı zaman zaman belkide Cihan orada oynar Eneramo santrfor.
Atilla Uğur-Faty-Diallo-Hayrettin Kadir-Erman Cihan-Erman-Grosicki Eneramo Buradaki Cihan özkara blki Yılmazıda oynatabilir hoca çünkü dün çok iyi oynadı.....[/QUOTE] kadro benim tahminimede aynen böyle olur ama 2 defa erman var kadirin yanina bence mehmet nas oynar :D :D |
[QUOTE=58^SiVaS^58;733203]Sivassporumuz 21.07.2011 yani persembe günü Vfb Stuttgart ile hazirlik maci oyniyacak mac TSI 20:00 de baslayacak almanya daki gurbetciler maci saat 19.00 da naklen Sport1 (DSF) den izleyebilecek[/QUOTE]
Birde nerde oynadiklarini yazsan tam olacakmis. |
[QUOTE=münihli_58;733205]kadro benim tahminimede aynen böyle olur ama 2 defa erman var kadirin yanina bence mehmet nas oynar :D :D[/QUOTE]
Zaten Mehmet nasta yanlış yazmışım |
Bu arada yeni transferlerden Borjan ve Faty ile resmi sözleşme imzaladık diğerleri nerde kaldı hadi çabuk biraz......
|
[QUOTE=Dua;733207]Birde nerde oynadiklarini yazsan tam olacakmis.[/QUOTE]
maci Stadion Schwaz da oyniyacaklar adres: Paulinumweg 5 6130 Schwaz |
[QUOTE=58^SiVaS^58;733203]Sivassporumuz 21.07.2011 yani persembe günü Vfb Stuttgart ile hazirlik maci oyniyacak mac TSI 20:00 de baslayacak almanya daki gurbetciler maci saat 19.00 da naklen Sport1 (DSF) den izleyebilecek[/QUOTE]
uydudan da bazı yabancı kanallar cıkıyor insallah vardır |
allahın izniyle bu maçıda alacaz almanlarıda ezecez
|
[url]http://tukanfilm.blogspot.com/[/url] Canlı Yayın
Bağlantılar yayından yaklaşık 30 dakikda önce görünecektir. |
takımımız çok iyi yolda, inşallah stuttgartıda yeniceğiz.
|
Stutgartta çok Türk var türk dedim göçmenlerin yarısı Sivaslı olyuo zaten Sivaslılar mahallesi bile kurcaktılar bi ara almaya da ama almanlar izin wermemiiş
|
beraberlik ağır basıyor umarım kazanan taraf biz oluruz
|
Dsf kanalinda olmasina sevindim, oleeeeeeyyyyyyyyyy :))
|
arkadaslar ben size yarin mac baslamadan önce bir link veririm
suan sport1 in ana sitesine baktim paraliymis internet üzeri ozmn sport1 in baska biyerde mümkünce kaliteli ve dogru zamaninla bir link yazarim buraya bende maca cok bakmaya gitmek isterdim ama dün ameliyat oldum nasip degilmis artik bidaki seneye :( |
[QUOTE=58CeZa58;733239]arkadaslar ben size yarin mac baslamadan önce bir link veririm
suan sport1 in ana sitesine baktim paraliymis internet üzeri ozmn sport1 in baska biyerde mümkünce kaliteli ve dogru zamaninla bir link yazarim buraya bende maca cok bakmaya gitmek isterdim ama dün ameliyat oldum nasip degilmis artik bidaki seneye :([/QUOTE] ben link verdim yarın 30 dakika kala acılacak |
Frekans vericek varmı aranızda arkadaslar
|
size altenatif bir yayın linki
[url]http://livetv.ru/tr/eventinfo/80347_stuttgart_sivasspor/[/url] |
[QUOTE=zaralı19;733241]ben link verdim yarın 30 dakika kala acılacak[/QUOTE]
ha tmm bende cabuk okuyunca 30 dakika gecikmeyle gösterecegni anladim tmm ama nolur nolmaz bazen herkezdede her link olmuyor |
Bizim için ölçü sayılacak maçlardan biri.Stutgart karşısında gerçek gücümüzü görebiliriz.
|
burdan sivasspor camiiasina sesleniyorum
nezaman artik sivas store acilacaktir !!!!!! nezaman millet internet üzeri orjinal lisansli forma siparis edebilecek kac gurbetci yada türkiyenin dört bir yerinden forma isteyen milletimiz var nezaman sivasspor camiiasinin aklina gelecek forma satmak nezaman taraftarlarin takima maddi destegi olabilecek neden bukadar geride kalmisik biz neden!!!! kac senedir sivasspor var birinci ligde forma yok olacak sey degil herkezin burda (almanyada) üstünde lisansli orjinal forma görüyorum trabzon olsun denizli olsun ankaragücü olsun peki neden sivassporumuzun ürünleri yok internete hele hele hayatimda dört dörtlül orjinal formada görmüs degilim oyuncularin üstündekinden haric biz anca pazardan aldigmiz formalari giyeriz arkasinda 58 sivasspor yazili cürük yapim formalari giyeriz artik yani bana destek verin bu konu üzere gelecek sezon birseyler yapilsin resmi internet sitesi üzeri formamizi alabilelim Sivasspor store dediler ben daha internetlerde ariyorum sivasstore bulamadim ve birsey daha sivasda bile ben dogru dürüst sivasspor formasi bulabilmis degilim hepsi cakma adidasin ne formalarinin oldugnu biliyoruz gelmis bana taraftar formasi diye gagalicaklar bide fiyatida taraftar formasina uysa yani uyanalim stad dordurmakla sirf sivasspora maddi yardim yetmez |
[COLOR="Blue"]Stuttgart,galiba Almanya`nın köklü takımlarından.Benim için hazırlık maçlarında skor en son düşündüğüm şey olmalı.
Bakalım Stuttgart karşısında nasıl bir oyun planı uygulayacağız.[/COLOR] |
[QUOTE=58CeZa58;733239]arkadaslar ben size yarin mac baslamadan önce bir link veririm
suan sport1 in ana sitesine baktim paraliymis internet üzeri ozmn sport1 in baska biyerde mümkünce kaliteli ve dogru zamaninla bir link yazarim buraya bende maca cok bakmaya gitmek isterdim ama dün ameliyat oldum nasip degilmis artik bidaki seneye :([/QUOTE] gecmiş olsun gardaş ALLAH şifa versin... |
iste bu mac en zor mac olcu macimiz insallah takimimiz iyi mucadele eder skor onemli degil sttutgart cok guclu ama sivassporumuza sonsuz guvenimiz var haydi insallah aksama linleri bekliyoruz
|
Aksam kismet olursa ailece yine mactayiz izin zamanina denk gelmeseydi bayagi bir kalabalik olurduk
|
[url]http://tukanfilm.blogspot.com/[/url]
Canlı yayın Stuttgart – Sivasspor Bağlantılar yayından yaklaşık 30 dakikda önce görünecektir. |
stuttgart takim mi ya. ben stuttgartin yakinlarinda yasiyorum. Gecen sezon kil payi küme düsMemeyi garantilediler yoksa onlar yolcuydu... disli bir takim degil, yenmemiz lazim
|
[B]Hayırlısı olsun diyorum.Önemli olan oynanan oyun,bakalım yeni transferler ısınmışmı takıma. :)[/B]
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;733323]stuttgart takim mi ya. ben stuttgartin yakinlarinda yasiyorum. Gecen sezon kil payi küme düsMemeyi garantilediler yoksa onlar yolcuydu... disli bir takim degil, yenmemiz lazim[/QUOTE]
Haklisin gardas bizde sampiyonlugu kil payi kacirmistik demi gecen sezon :) sac bas kalmadi son iki hafta kala garantiledik kumeyi |
Sabah uyandigimdan beri bu maci bekliyorum yaaaa daha 1,5 saat vaaaaaaar. Alman spikerinin Sivasspor hakkinda ne diyecegini merak ediyorum..
|
[QUOTE=münihli_58;733334]Sabah uyandigimdan beri bu maci bekliyorum yaaaa daha 1,5 saat vaaaaaaar. Alman spikerinin Sivasspor hakkinda ne diyecegini merak ediyorum..[/QUOTE]
Hemso uzakta degilsin 1 saatte bilemedin 1saat 15 dakikada burdasin atla arabaya gel canli izle :)) |
[QUOTE=Yigido-58-58;733335]Hemso uzakta degilsin 1 saatte bilemedin 1saat 15 dakikada burdasin atla arabaya gel canli izle :))[/QUOTE]
Lech Pozen macina gitmistim Sali günü. Bugünde seve seve giderdim ama götürecek kimse bulamadim. Ehliyetim olsa hic durmam :D |
gecen sene kume dusmekten kurtulmus olabilir ama stuttgarti,da hafife almayalim bir mac yendik deyi hemen havalar,a girmeyelim onlarda kendilerini yenilemistir
|
MACA 1-2 SAAT KALDI
INSALLAH VERDIGINIZ LINKLER CALISIR |
Hayir abi daha bir bucuk saat var..
|
[QUOTE=münihli_58;733340]Hayir abi daha bir bucuk saat var..[/QUOTE]
evet simdi gordum kardesim hatami duzeltim |
[B]Saat 20:10 da dıye duydum..[/B]
|
[url]http://www.superfutboltv.com/futbol/5958-/vfb-stuttgart-sivasspor-macini-canli-izle[/url]
|
maç kaçta? bılen varmıı
|
İnşallah linkler sağlamdır :)
Birde Türkiye saati ile kaçta tam bi bilgi verirseniz seviniriz.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |