![]() |
Azerbaycan`daki Yiğidolar
Baktim sitemizde yurtdisindaki Yigidolar diye forum acilmis biz yetimmiyiz diye dusundum.....evet varsa AZERBAYCANDA yigido ciksin meydana:)
yoksa tekmiyim??:(?? yok canim...:).. vardir bikac tane.....:) |
İkamet Azerbaycan degilde aslım soyum CAN DİYAR AZERBAYCAN'dır!!!!
|
ben orda değilim gardaş sanırım yalnızsın
|
SİZE SELAM GETİRMİŞEM MENİM ÖZÜM
|
ve aleykum.....sagolasiniz da burda simdi tekmiyim....:(
|
[COLOR=BLUE]BENDE OTARAFTANIM ÇERKEZİM.[/COLOR]
|
MUTLAKA BİRİLERİ VARDIR. OLMASADA BEN SENIN KARDEŞİN SAYILIRIM:D
|
[QUOTE=5841]MUTLAKA BİRİLERİ VARDIR. OLMASADA BEN SENIN KARDEŞİN SAYILIRIM:D[/QUOTE]
[COLOR="DarkSlateGray"]Tüm Türkler kardeştir Kazak, Kırgız, Türkkmen, AZERi, Özbek,..[/COLOR] |
Onur Abi sen Cerkez misin? :D
Anaaa görüyon mü? :D |
[QUOTE=deli_yigido]Onur Abi sen Cerkez misin? :D
Anaaa görüyon mü? :D[/QUOTE] [COLOR=BLUE]ELHAMDÜLİLLAH:) ÇERKEZİM..[/COLOR] |
Bende cerkezim zaten cerkezlik tarafından sivaslıyım :) (dedemin babası sivastan giresuna gelmiş). Azerbaycandan yazan kardaş A.slm ama anlamadigim azerbaycani somuren resmen, diktatorluk kuran, akitilan sehit kanlarini hice sayan Haydar Aliyev ve yandaslari sence Azerbaycanda cokmu seviliyor?Neden Elcibeyden sonra adam gibi bir adam Turk dunyasina ozellikle Azerbaycana girmedi?
|
[b]sitemize hosgeldiniz azeri kardeslerim...[/b]
|
neyse ya.....
burdan birileri cikmadi ama bissuruu kardesimiz oldu.....:) olsun ben umitliyim yinede birileri cikabiler :) |
[QUOTE=zubiceman28]Bende cerkezim zaten cerkezlik tarafından sivaslıyım :) (dedemin babası sivastan giresuna gelmiş). Azerbaycandan yazan kardaş A.slm ama anlamadigim azerbaycani somuren resmen, diktatorluk kuran, akitilan sehit kanlarini hice sayan Haydar Aliyev ve yandaslari sence Azerbaycanda cokmu seviliyor?Neden Elcibeyden sonra adam gibi bir adam Turk dunyasina ozellikle Azerbaycana girmedi?[/QUOTE]
kardesim kusurabakma yazin simdi dikkatimi cekti..... cevap vermek gerekirse... Aliyevlerin sevildigi falan yok... onlarin kurdugu bu mutlak monarsik devlet mutlakiyetin getirilerini isletiyo sadece... yani halk uzerindeki baskilari ve gucleri sayesinde herseyi yapiyolar.... secimleride aslinda kaybettiler eger dikkat ettiysen sandiklarin kapanmasina 2 saat kalana kadar secime katilim %26 iken sandiklar kapandiginda bu oran nasil olduysa %46.8 lere kadar yukseldi.... yani toplu oylar atildi... bir kisinin cebinden 15 oy pusulasi cikti... boya surulmesi dedikleri olaylada herkesi kandirdilar...tamam Baku merkez neyse ama rayonlar yani ilcelerde durum cok farkli milletin parmagina boya diye su surmusler.... boyle boyle defalarca oy kullandirmislar.... yani hileli secimlerle bastalar ve ustelik bu 7 secimdir boyle.... biraz uzun oldu ama Elci Bey dedin damarima bastin....gardas.... umarim yardimci olmusumdur.... |
[QUOTE=cascade_41]kardesim kusurabakma yazin simdi dikkatimi cekti.....
cevap vermek gerekirse... Aliyevlerin sevildigi falan yok... onlarin kurdugu bu mutlak monarsik devlet mutlakiyetin getirilerini isletiyo sadece... yani halk uzerindeki baskilari ve gucleri sayesinde herseyi yapiyolar.... secimleride aslinda kaybettiler eger dikkat ettiysen sandiklarin kapanmasina 2 saat kalana kadar secime katilim %26 iken sandiklar kapandiginda bu oran nasil olduysa %46.8 lere kadar yukseldi.... yani toplu oylar atildi... bir kisinin cebinden 15 oy pusulasi cikti... boya surulmesi dedikleri olaylada herkesi kandirdilar...tamam Baku merkez neyse ama rayonlar yani ilcelerde durum cok farkli milletin parmagina boya diye su surmusler.... boyle boyle defalarca oy kullandirmislar.... yani hileli secimlerle bastalar ve ustelik bu 7 secimdir boyle.... biraz uzun oldu ama Elci Bey dedin damarima bastin....gardas.... umarim yardimci olmusumdur....[/QUOTE] Tamam kardas bende zaten ayni seyleri dusunuyordum ama bu kadar hile dondugunun farkinda degildim birde su gercek var medyayi heryerde parayla cok kolay satin alirsin. |
[QUOTE=zubiceman28]Tamam kardas bende zaten ayni seyleri dusunuyordum ama bu kadar hile dondugunun farkinda degildim birde su gercek var medyayi heryerde parayla cok kolay satin alirsin.[/QUOTE]
soyle bi soz var "money at the power,power at the money" para guctedir,guc paradadir..... ilham Aliyevdede bu fazlasiyla var.... petrol kuyulari ona calistigi icin..... |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]sitemize hosgeldiniz azeri kardeslerim...[/b][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BANA MI HOŞGELDİN DİYON İSMAİLCİM..:)[/COLOR] [b]DİP NOT:[/b][COLOR=BLUE]SENİN NİYE TECRÜBE PUANI SIFIR BÖLGE TEMSİLCİMİZ..:confused: :confused: :confused: :confused: [/COLOR] |
--->: Varmi AZERBAYCAN???
[B]BEN VARIM YA YALNIZ DEĞİLSİN AZERBAYCANDA BİR YİĞİDO OLARAK BAKÜDE ÜNİVERSİTE OKUYORUM BENDE..BAKÜDE FAZLA SİVASLİ YOK BENDE 4 AYDA 2 TANE GÖRDÜM..DİLERİM SAYIMIZ ARTAR..
[/B] |
-->: Varmi AZERBAYCAN???
azerice bilen var mı????????? varsa yahşi nedemek ?????????*
|
-->: Varmi AZERBAYCAN???
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"].............HOŞ GELDİNİZ.........[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: Varmi AZERBAYCAN???
[COLOR="Sienna"][B]KARDEŞ MUTLAK BİRİLERİ ÇIKAR,
BU SİTEDE ONBİRLERCE ÜYE VAR, AZERBAYCANDAN'DA BİR ARKADAŞ BULURSUN KENDİNE :)[/B][/COLOR] |
--->: -->: Varmi AZERBAYCAN???
[QUOTE=ademgoze;179419]azerice bilen var mı????????? varsa yahşi nedemek ?????????*[/QUOTE]
Yahşi Genelde Tamam Anlamında ve İyi , Güzel Anlamında Kullanılır.. Necesen ? ( Nasilsin? ) - Yahsiyeem ( İyiyim ) Gibi :) :) :) |
--->: Azerbaycan`daki Yiğidolar
COK ZOR YA BU ULKEDE YASAMAK BIR TANE SIVASLI GORDUM BURDA AMA ODA GERCEKTEN INSAN OLMADIGINA EMINIM :(
|
tum azerbacandakı yıgıdolara ankaradan slm lar olsun
|
İstanbuldan selamlar olsunn
.............................. |
ayıp ediyon bee abi azerbaycanın yarısından çoğu sivaslıymış ben demıyom profösorler dio :D:D:D:D:D:D:D:D:):)
|
--->: -->: Varmi AZERBAYCAN???
[QUOTE=ademgoze;179419]azerice bilen var mı????????? varsa yahşi nedemek ?????????*[/QUOTE]
azerbaycanlı değilim ama azeri bir kızarkadaşım var. ve bende ondan öğrendim bir kaç bişey yahşi demek iyi güzel anlamına gelmektedir. |
bende moskovadayım arkadaşlar
burdanda desteklemeye calışıyoz sivasmızı |
yok gardas tek degilsin burda yigido var yani yigido harun.sen nerde okuyorsun ben sosyoloji.yoksa seni taniyormuyum ben ozune yahsi bak gorusmek uzre.yigido gardasim.
|
:) :) :) sivasli olmazmi gardas dunyanin nersine gitsen yuz faiz sivasli cikar karsina.
|
aleykum selam can azerbaycandan elbeylili gardas
|
tabi yigidonun onundeki azeri kelimesi zarafatina.tabi ben anadolu yigidosuyum 100 faiz basadustunuzmu yigidolar
|
[QUOTE=SIVAS18;207720]COK ZOR YA BU ULKEDE YASAMAK BIR TANE SIVASLI GORDUM BURDA AMA ODA GERCEKTEN INSAN OLMADIGINA EMINIM :([/QUOTE]
nersi zor insan alisiyor demek ki sen bu sene geldin ben 3 yildir burdayim ben de ilk gelirken alisamadim ama daha sonra alisdim insan alisdin mi kopamiyor ne kadar zorluk ceksekde.:) :) :) |
[QUOTE=sandal5877;207873]bende moskovadayım arkadaşlar
burdanda desteklemeye calışıyoz sivasmızı[/QUOTE] uzak degilmisiz yakin nede olsa burasi.gecen sene burda guba rayonu var oraya sinir rusya oraya kadr geldik ama gecemedik tabi ki.moskovadaki yigidolara selamlar azerbaycandan bemde ogrenciyim burda:) :) :) |
azerbaycana ve özellikle baküye selamlar olsun....
|
[B][COLOR="Blue"]orta asyadanım bende kardeş ama öz sivaslıyım.yazları gelebiliorum memlekete.azerbaycanı bilmem ama orta asyada yalnız deilsin kardeş.[/COLOR][/B]
|
orta asyadanım bende kardeş ama öz sivaslıyım.yazları gelebiliorum memlekete.azerbaycanı bilmem ama orta asyada yalnız deilsin kardeş.
|
haminizi sevirem)) bende kazakistandayim..burda sivastaki kadar sivasli vardir sanirim))) almaata dan selamlar....
|
-->: Azerbaycan`daki Yiğidolar
aramıza hoş geldin gardaş niye yek olasın sonuçta hepimiz kardeşiz
|
Azerbaycana ve burada yaşayan Sivaslılara selamlar.Güzel bir yerdesiniz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12. |