![]() |
Sezer BADUR Dönmek İstiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.sezerbadurrr.jpg[/IMG]
Sivassporumuzun efsane kadrosunda yer alan oyuncuların başında gelen Sezer tekrar Sivas'a dönmek istiyor. Bordo mavili takımda fazla forma şansı bulamadığı için takımdan gönderilmesi beklenen Sezer Badur, eski takımı Sivasspor'a gitmek istiyor. Sivasspor'da oynadığı dönemlerde iyi bir performans sergileyen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran orta saha oyuncusu bu konuda iki kulüp arasında görüşmelerin başlamasını umuyor. Hürriyet [B]Sezer BADUR'un Sivassporumuza geri gelmesini istermisiniz ?[/B] |
Cevap: Sezer BADUR Dönmek İstiyor
RIDDICK.gelsin bazi kazmalara gore gene iydir.
|
[QUOTE=Besyo_cu;593689][B]ts ile oynadıgımız her maç ta mutlaka bir tsli ile kavga etmiş ve belkide ts lilerin Mehmet Yıldız'dan sonra en sevmedikleri adam olan Sezer transferine nasıl bakıyorlar merak ediyorum.
Sezer'i Sivasspor çok çok iyi paraya sattı çünkü Sezer'in kronik sakatlığı var. Son yaşadıgı sakatlıgı atlatamadı ve atlatmasıda cok uzun zaman alacak. Sezer ts de forma şansı bulamayacak... Ama herşeye rağmen Sezer'i çok severdim İnşallah eski formuna yaklaşır. Hayırlı Olsun...[/B][/QUOTE] [B]Sezer'in ts transferinde bu yorumda bulunmuştum. Sezer'in ts ye faydalı olmaması beni bu yüzden hiç yanıltmadı. Eski sağlığına ve formuna kavuşması şartıyla Sezer'i her zaman takımızda görmek isterim.[/B] |
Sezer bu saatten sonra bize yaramaz benim kanaatime göre. Kadir Bekmezci , Kıvanç, Mehmet Nas varken o bölgeye transfere gerek yok.
Biz şu soruşturmanın bitmesini bekleyelim öncelikle. Ondan sonra Cerny ve Faty hazır olur. Bir patlayan forvet ve yapılırsa 10 numara bize yeter. |
Bu arada Sezer Badur ile ilgili gelişmeyi birkaç saat önce Sezer Badur sayfasına ben yazmıştım ama silmişsiniz. Bari kaynak Tavarih'in aktardığına göre Trabzon medyası deseydiniz :)
|
inşallah gelir çok özlemiştim zaten sezeri rıza hoca almalı oyun kuracak adam yok takımda sezer gelirse süper olur süper
|
Ben gelmesıne sıcak bakmıyorum.
|
Oynadığı bölgede sorunumuz yok, gereksizdir gelmesi ...
|
geregi yok kardeşim hiç lazım degil ondan kurtulana kadar neler çektik .işin rastgelsin sezer bizden uzak ol ne olursan ol.
|
Çok iyi oyuncu. Ancak hangi oyuncu 2. kez geri döndüğünde başarılı olmuş örneği çok az. Yine de isterim ben gelmesini denemekte yarar var.
|
Dönsün, orta sahada topa basan etrafında pas atacak adam arayan biri yararlı olur.
|
aman ts de kalsın gereği yok
|
Ben gelmesini isterim cünkü Sezer her an oyunun kaderini etkileyecek bir oyuncu..
|
orta sahada kadir mehmet nas ve kıvanç varken sezere gerek yok gibi yorumlar yapılmış sezer bahsettiğiniz oyunculara göre daha ofansif ve oyunu iki yönlü oynayabiliyor kaleye dikine gidip şut atabiliyor hepinizin hatırladığı uzaktan güzel golleri var yani gereksiz bir transfer olmaz aksine bu takımda forvetten sonra transfer yapılması gereken mevki olan orta sahanın ortasıdır sezer bu boşluğu kapatır ve takımı hücuma taşır inşallah doğru haberdir anlaşma olur ve Sivassporumuza gelir ben başarılı olacağını düşünüyorum
|
[QUOTE=<Sivasspor58>;735994]Çok iyi oyuncu. Ancak hangi oyuncu 2. kez geri döndüğünde başarılı olmuş örneği çok az. Yine de isterim ben gelmesini denemekte yarar var.[/QUOTE]
mehmet yıldız :D |
[B]Sezer kesinlikle gelmeli orta sahada alternatif iyidir...[/B]
|
ofansif orta saha oyuncusu olmasının dışında hiçbir artı özelliği olmayan vasatın da altında kötü diyebileceğimiz bir futbolcu sezer. aman gelmesin, orada bir yerlerde kalsın. düşmemeye oynadığımız ilk yıl yaptığı pas hataları, dağınık ve umursamaz futbolu hala hafızalarımızda.
|
Futbol kalitesine sözüm yok ama Sivası küçümseyen bir konuşmasına şahit olmuştum o yüzden çok soğuğum kendisine
|
Bizim alternatife değil play-maker oyuncuya ihtiyacımız var... Gereksiz ve boş bir transfer olur... Futbolda ikinci bahar olmaz.. Duygusallığada gerek yok.. Mevkisi dolu...
|
Takimda yeterince gereksiz adam var bunuda alirsak tam bir huzur evi gibi olur
One la klup bulamayan sivasa diksin gozunu iyi topcu olsa sivasi azina bile almaz bosversene sen |
Hatırladığım kadarıyla Ts ile çıktığı ilk maçı Sivasspor maçıydı ve sezer oyuna girerken Ts 3. golünü atmıştı yumruğuyla yaptığı gol sevinci ve daha sonrasında ligtv de yaptığı sivas yorumlarından sonra nasıl dönmek istiyor anlamadım
|
[U]sivasspora herkes gelmek ister ama once hak etmesi lazim !![/U]
|
Bence guzel bir alternatif ve kadro derinligi icin iyi olur.
Mehmet Nas cok sakatlanan bir futbolcu. Rada oynayip oynamadigi belirsiz. Kadir gecen sezonki performansindan uzak. Tek adayim Kivanc. |
gelebilirde gelmeyebilirde acikcasi trabzona gittigi icin cok sinirlenmistim ama kadro derinligi icin yapilacak akkilica bir transfer olur abartmayin bence yerinde bir transfer olabilir
|
sezer orta sahanın her yerinde oynar kanatlarda, ön liberoda forvet arkasında gelsin bakalım tabi bonservis ücreti vermeyeceksek
|
o bölgede Kıvanç Kadir M.Nas Rada var zaten yabancı ya kont. açmak için Rada gidip sezer gelirse isterim ama ikiside duracaksa hiç alınmasın
|
***sezer kesin gelsin diyorum çünkü gole yakın oynuyor.mücadele yönü cok
***eneramo kazmasında daha cok gol atar bence ***pedriel maclarda cok geride oynuyor..nerdeyse oyun kurucu görevini yapacak ***ankara maclarda gördüm .rıza hoca on ayda bir takım kuramadı.mersin teknik adamı n.sağlam 2 takım kurmuş**rıza hoca ya siyah beyaz eşofman yakışmış |
Diğer bir haber kaynağına göre de kendisi Samsunlu Kemal Tokak için takasta kullanılacakmış.Bu yayın organları her yeni güne acaba nasıl bir haber sallasam da gündemi meşgul etsin diye uğraşıyorlar.Kaldı ki Sezer'in ne işi var bizim takımda,bedelsiz gelecekse buyursun gelsin aksi takdirde orta sahamızda al birini vur ötekine.
|
Gelmesi için bir neden yok. O tarzda oyuncuya şu an için gerek yok. Bizim iyi bir pasör ve gol yollarını diklemesine besleyecek, kanatları hücuma kaldıracak bir orta sahaya ihtiyacımız var. Sezer'in oyun stilini hiçbir zaman beğenmedim. Kendisine başka takımlarda başarılar dileriz.
. |
inşallah gelir sivasın böyle oyunculara ihtiyacı var
|
trabzona gitmesi başlı başına bir hata idi geri dönmesini istemiyorum ts ye gitti insan 58 numara giyer bilicaya baksana adam 58 numaralı formayı giyiniyor
|
bence gelsın onu rıza hoca adam eder ve cok faydalanacaktır
|
sezerin bu saatten sonra bize faydalı olacagını düşünmüyorum
|
Takımda yeteri kadar kazma var. Kazmalarla işimiz bitti bizim. İstemiyorum.
|
Takımımıza bir ortasaha lazım bu Sezer ya da başkası olur ama bir ortasaha lazım.Kadir hazırlık maçlarında çok kötüydü.Mehmet Nas,Cihan Yılmaz istikrarsız performansları inişli çıkışlı,Rada'yı hiç göremedik.Rada da soru işareti.Sandronun bir marifetini göremedik.Elimizde sadece hazırlık maçlarında iyi performans gösteren Kıvanç var şuanlık 11de oynayabilecek.Bence 1 Ortasaha oyuncusu alınmalı.Yerli olması makbuldür.Ama illaha Sezer olacak diye bir kaide yok.Sandro,Rada ikilisinden biri gönderilmelidir
|
gelsin ya iyi olur sezer badur iyi topçu :)
katkısı olur |
kamp bitti herşey oturdu gelse bile aylarca oynayamaz ama ucuzsa elde dursun almakta fayda var.
|
Gelse de olur,gelmese de olur.
|
tamamen gereksiz olur gereksizzzzzzzzz. anlayalım artık. trabzon niye bıraksın randımanlı oyuncuyu onların ihtiyacı yokmu. kesinlikle istemiyorum
|
kemal tokak a karşılık samsun a verilecek . zaten sivas almaz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |