![]() |
YABANCI SINIRI KALKMALIMI?
BENCE AVRUPADAKİ BAŞARI İÇİN KALKMALI AVRUPADAKİ FUTBOL TAKIMLARININ YABANCILARLA ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR ORTADA.SİZİN YORUMLARINIZ NEDİR BU KONUDA?
|
Mecnun Odyakmaz - Sivasspor Başkanı: "Yabancılar ucuza geliyor. Kontenjanın kaldırılması Anadolu takımlarının yararına. Biz bütün yabancı hakkımızı kullandık. Sınır 7 olsa 7, 8 olsa 8 yabancı oynatırız. Türkiye'de ayağı iş yapan bir futbolcu 700-800 milyar lira istiyor. Ancak, yurt dışından daha iyi bir oyuncuyu daha ucuza oynatabilirsiniz. Brezilya gibi bir futbol kaynağı var. Herkesin bu gerçeği kabullenmesi gerekiyor."
|
Milli takım'a oyuncuları artık 2.lig'den alırız heralde...
|
[b]Yaw Siz Aziz Yıldırıma bakmayın...Eğer onun kafası ile bazı işleri yaparsak Türk Futbolunu hiçbir yere götüremeyiz...[/b]
|
[B]BENCE TÜRK FUTBOLUNUN ZARARINA OLUR..BU ÜLKE FUTBOLU AYNI STATÜYLE BİR UEFA KUPASI BİR DÜPER KUPA VE MİLLİ TAKIM BAZINDADA 3.LÜK KAZANDI.BUNLARIDA GÖZARDI ETMEMEK LAZIM.[/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Yaw Siz Aziz Yıldırıma bakmayın...Eğer onun kafası ile bazı işleri yaparsak Türk Futbolunu hiçbir yere götüremeyiz...[/b][/QUOTE]
AZİZ YILDIRIMA DESTEK VERENLERDEN BİR TANESİDE BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ |
[QUOTE=shadow3458]AZİZ YILDIRIMA DESTEK VERENLERDEN BİR TANESİDE BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ[/QUOTE]
[b]İlla başkanı her konuda destekleyeceğiz diye bir kaide varmı???Ben desteklemiyorum...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İlla başkanı her konuda destekleyeceğiz diye bir kaide varmı???Ben desteklemiyorum...[/b][/QUOTE]
SEN SATEN SABAHTAN BERİ TAKMIŞSIN SARI KIRMIZI GÖZLÜK YORUM YAPIYORSUN YADA SİYAH BEYAZ BİLMİYORUM AMA BİRAZ BENCE OBJEKTİF OLMAYA BAK. |
YABANCI SINIRLAMASINA EVET DIYORUM.BIR YERLERE GELMEK İÇİN YERLI İNSANLARA İHTİYAC VAR.ELIN ADAMI GELIYO PARASINI ALIP 2 3 MAC OYNAYIP GIDIYO.BIZDE KOTU FUTBOLCU YOK FAKAT FIRSAT VERILMIYO. AZIZ YILDIRIM BU İŞİN TICARETINI YAPIYO TÜRK FUTBOLU İÇİN NE YAPMİŞ....SORMAK LAZIM
|
[QUOTE=shadow3458]SEN SATEN SABAHTAN BERİ TAKMIŞSIN SARI KIRMIZI GÖZLÜK YORUM YAPIYORSUN YADA SİYAH BEYAZ BİLMİYORUM AMA BİRAZ BENCE OBJEKTİF OLMAYA BAK.[/QUOTE]
[B]SHADOW SEN KİME ARTİSLİK YAPTIĞININ FARKINDAMISIN???67 YİĞİDOLARIN TRİBÜN LİDERİDİR KENDİSİ AKILLI OL 2 GRAMLIK BİZANSLI AKLINDANDA OLMA BURA SİVASSPOR SİTESİ BURDA JAKAN SÖKMEZ[/B] |
sınırlama çok yanlış.üstelik bizim türk futbolcular çok şımarık ve çok para kazanıyor,serbest olsa inanın şu an ligde oynayanların çoğu süper ligde tpo koşturamaz.
kimse yüzlerine bakmaz.hem çok pahalılar hemde isdediğin zaman istediğin verimi alamıyorsun. kendi keyiflerine göre oynuyorlar.beşiktaştaki rıza hocanın gidişi tek sorumlusu yerli oyunculardan başkası değil. onlara mecburiyet kalkmalı. ama türk furbolu gerilermi ilerlermi onuda bilmiyorum. aziz yıldırıma gelincede o adamı pek sevmiyorum ama bu konuda katılıyorum. türk futbolcular profosyenelliği kavrayamadığı sürece türk futbolu ileriye gitmez. oyüzden yabancı futbolculardaki disiplini örnek almaları lazım. dün nasıl bizdeki yabancılar canla başla mücadele etti yerli oyuncularımız ne kadar lakaitti gördünüz.bu sistemin değişmesi lazım. gerçi aziz istiyorsa değişir,nede olsa kendi federasyonu. |
[QUOTE=DJMuRaT][B]SHADOW SEN KİME ARTİSLİK YAPTIĞININ FARKINDAMISIN???67 YİĞİDOLARIN TRİBÜN LİDERİDİR KENDİSİ AKILLI OL 2 GRAMLIK BİZANSLI AKLINDANDA OLMA BURA SİVASSPOR SİTESİ BURDA JAKAN SÖKMEZ[/B][/QUOTE]
SANA SADECE :) UM |
[QUOTE=shadow3458]SANA SADECE :) UM[/QUOTE]
ZATEN İŞİNİZE GELMEYEN GÜLERSİNİZ CEVAP VEREMEZSİNİZ [COLOR=BLUE]SİVASLI K..... İSTANBULU DESTEKLER[/COLOR] |
Boşyere birbirinizi kırmayın arkadaşlar.Biraz mantığımızla haraket edersek neyin yararlı neyin zararlı olduğunu az çok anlarız.Burada kimse başka bir takımın sözcülüğünü yapmıyor.Herkes fikirlerini söylemekte özgürdür.Fakat bu tartışma ortamını gerip birbirimeze kakarete varacak davranıştan kaçının lütfen.
Bir anket yapılsa benim oyumda hayır olurdu.Çünkü türk futboluna zarardan başka birşey vermez yabancı sınırının kaldırılması. |
aziz yıldırım yurtdışında hakemleri satın alamıyorya ondan kızıllanıyor yabancı sınırlaması kalksa türk oyuncu kalmaz ligde
|
[QUOTE=shadow3458]SEN SATEN SABAHTAN BERİ TAKMIŞSIN SARI KIRMIZI GÖZLÜK YORUM YAPIYORSUN YADA SİYAH BEYAZ BİLMİYORUM AMA BİRAZ BENCE OBJEKTİF OLMAYA BAK.[/QUOTE]
[b]Ben Sivassporluyum İstanbulun hiçbir takımını tutmuyorum...Hatta ben Sivastan kalkıp Gs-Sivas maçına gittim ve Sivasımı destekledim...Sizde delikanlı olaydınızda Sivasta tribünlerde Feneri desteklemeseydiniz...[/b] |
[QUOTE=muRTix1]aziz yıldırım yurtdışında hakemleri satın alamıyorya ondan kızıllanıyor yabancı sınırlaması kalksa türk oyuncu kalmaz ligde[/QUOTE]
[b]Evet bencede Türk futbolu çok geriye gider...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet bencede Türk futbolu çok geriye gider...[/b][/QUOTE]
[B]EVET BENCEDE[/B] |
[QUOTE=shadow3458]Mecnun Odyakmaz - Sivasspor Başkanı: "Yabancılar ucuza geliyor. Kontenjanın kaldırılması Anadolu takımlarının yararına. Biz bütün yabancı hakkımızı kullandık. Sınır 7 olsa 7, 8 olsa 8 yabancı oynatırız. Türkiye'de ayağı iş yapan bir futbolcu 700-800 milyar lira istiyor. Ancak, yurt dışından daha iyi bir oyuncuyu daha ucuza oynatabilirsiniz. Brezilya gibi bir futbol kaynağı var. Herkesin bu gerçeği kabullenmesi gerekiyor."[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BAŞKANIMIZ BÖLE DİYORSA DOĞRUDUR..HER ŞEY SİVASSPOR'UN MENAFAATİ İÇİN OLSUN..[/COLOR] |
bencede kalkmalı kalsınki türk futbolcular değerlerinin ne kadar olduğunu görsünler.valla hepsinin değer 10 da 1 e düşer.herkes hak ettiği değeri alsın.yabancı futbolcular ucuzmu değil ama kalite olanlar para ediyor.türk futbolcularda çalışsın para etsinler.
|
6 YABANCI TARTIŞMASI SÜRÜYOR....
[QUOTE][/QUOTE]Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un sözleri ile başlayan ve Aziz Yıldırım'ın açıklamalarıyla gündemin ilk sırasına taşıdığı yabancı sayısı polemiği sürüyor.. İşte Detaylar..
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın FC Schalke 04 takımına 2-0 yenilmesi ve 2 Brezilyalı oyuncusunun kırmızı kart görmesi sonrasında başlayan yabancı futbolcu sayısı tartışmasına, kulüpler değişik tepkiler verdi. Sınırlamanın kalkmasından yana olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a, Kayseri Erciyesspor, Vestel Manisaspor, Ankaraspor, Samsunspor ve Ankaragücü kulüpleri de destek oldu. [URL="http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=10918"]DEVAMI[/URL] |
eğer yabancı siniri kalkarsa nereden yetişecek yeni oyuncular?
altyapı ve türk futbolunun gelişimi için sınırlama kaldırılmamalı. |
KALİTELİ YERLİ FUTBOLCULARIN BEDELLERİ BELLİ 3 BÜYÜK HARİCİNDE KİMSE ALAMIYOR GERİ YERLİ FUTBOLCULARIDA HEP BERABER GÖRÜYORUZ.AMA DIŞARDAN GELEN YABANCI FUTBOLCULAR HEM UCUZ HEM KALİTELİ BUDA LİGİMİZDE GÖZÜKÜYOR BANA KALIRSA KALDIRILSIN.ŞUAN BUNU GS BJK VE TS İSTEMİYOR DİĞER ANADOLO KLÜPLERİ DESTEKLİYOR DEMEK OLUYORKİ ANADOLU İÇİN YABANCI SINIRI KALKMALI DİYİYORUM.
|
Bence 6 yabancı fazlasıyla yeterli,şimdi Fenrbahçenin bütün yabancıları Anelka ayarında olsa 6 yabancı onları ihya eder.Hem en büyük rakipleri Galatasaray UEFA ve Süper kupayı mevcut şartlarda aldı.Dahada önemlisi milli takımda oynayacak yabancı bulamayacağız.Biz avrupa ülkeleri gibi futbol beşiği değiliz biz daha yeni yeni bu yola girmeye başladık daha bir kaç yıl öncesine kadar avrupada oynayan Türk yok gibiydi o yüzden bu şartlarda 6 yabancıdan sonrası fazla olur belki ilerleyen zamanlarda olabilir.
|
kesinlikle bes ten fazla olmamali
|
Ben futbol estetiği için kaldırılsın derim ama Milli takımımız içinde kaldırılmasın derim.Bir de şu faktör var parası olan(4 büyükler) cok iyi futbolcular alacak peki anadolu takımlarının alacagı futbolcular nasıl olacak benim aklıma pek yatmadı bu iş.HAYIR
|
bence sınırlama kalkmamalı fazla yabancı gençlerimizin önünü tıkar
|
[QUOTE=shadow3458]BENCE AVRUPADAKİ BAŞARI İÇİN KALKMALI AVRUPADAKİ FUTBOL TAKIMLARININ YABANCILARLA ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR ORTADA.SİZİN YORUMLARINIZ NEDİR BU KONUDA?[/QUOTE]
[b]avrupada basarılı olmak için illa yabancımı lazım yani bizim türkler oynamayı bılmıyor ölemi bence mantıksız bir düşünce hem galatasaray uefa ve süper kupayı kimle aldı emre okan hakan hakan ünsal ümit davala ergünlü kadrosuyla aldı[/b] |
[b]bence yabancı sınırlaması kalkmamalı önemli olan böle bir durumda basarılı olmak herseyin para olmadıgını hala anlayamdılar bazı cevreler önemli olan ruh tük olmus yabancı olmus önemli degil...[/b]
|
Benim kanaatim bu yabancı sınırlaması tam olarak bu sın ırda kalmalıdır.bizler avrupada 11 yabancı futbollu basarılı olacaksak hiç olmayalım.inanıyorumki bu sınır kalktıgı zaman türk futbolcularına az da olsa verilen deger ortadan tamamen kalkacaktır. ve i.toraman ü.özat gibi degerleri artık zor buluruz.
BAŞKA DOKTOR BASKA İLAÇ İSTEMEM DOKTORUM TÜRK , İLAÇ İSLAM OLACAK |
Ya şunu da anlamakta zorluk çekiyorum. Diyelimki Fenerbah'çe 11 tane yabancı futbolcu transfer etti ve hepside ilk onbirde oynadı. Ve Avrupada başarılı oldu. Şampiyonlar ligi kupasını aldı getirdi Türkiye'ye. Bu başarı şimdi türk futbolununmu olmuş olacak. Yoksa Fenerbahçe'nin ticaretemi.Biri bana izah etsin.
|
[QUOTE=baypipo]Benim kanaatim bu yabancı sınırlaması tam olarak bu sın ırda kalmalıdır.bizler avrupada 11 yabancı futbollu basarılı olacaksak hiç olmayalım.inanıyorumki bu sınır kalktıgı zaman türk futbolcularına az da olsa verilen deger ortadan tamamen kalkacaktır. ve i.toraman ü.özat gibi degerleri artık zor buluruz.
BAŞKA DOKTOR BASKA İLAÇ İSTEMEM DOKTORUM TÜRK , İLAÇ İSLAM OLACAK[/QUOTE] [b]sana katılıyorum eger yabancı sınırlamasının kalkmasını isteyen varsa gider avrupada bir takım alır oynatır :) türk futbolcusunun degerini bilelim bırakalım bu yabancı hayranlıgını[/b] |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]sana katılıyorum eger yabancı sınırlamasının kalkmasını isteyen varsa gider avrupada bir takım alır oynatır :)
türk futbolcusunun degerini bilelim bırakalım bu yabancı hayranlıgını[/b][/QUOTE] [b]Evet bencede Türk futbolcusuna sahip olmak lazım bu sebebten yabancı hayranlığını bırakmak lazım...Bana kalırsa yabancı sayısı artması yerine azalması lazım...[/b] |
Türk Futbolunun gelişmesi açısından Yabancı Futbolcu sayısı sınırlı tutulmalı. Süperligdeki herhangi bir takımı düşünelim 11 yabancı ile sahaya çıkıyor.Türk Futboluna katkısı ne olur? bir katkısı olmayacağı gibi, aynı zamanda maddi kayıbada uğrarız. Ülke dövizi yurt dışına çıkar. Ancak yerli futbolcularımızın yurtdışına transferi eşit sayıya geldiği zaman dengeyi buluruz. hem futbol hem maddi açıdan bir kaybımız olmaz.
|
bence kesinlikle kalkmalı...
|
ama kalkamasa daha iyi olur yoksa fener yabancı bırakmaz doldurur takıma yaw
|
[COLOR=BLUE]6 YABANCI SINIRLAMASININ KALKMASINI BIRAKINDA ELDEKİLERİ TUTMAYA ÇALIŞIN..BİR KAÇ ÖERNEK VERİRSEK;RİBERRY'İ GALATASARAY KAÇIRDI,AİLTON BEŞİKTAŞTAN GİTMEK İSTİYOR,ANELKA TAVAN YAPTI FENERBAHÇE DE ONU KAÇIRABİLİR..[/COLOR]
|
Türkiye süper liginde
Türkiye süper liginde yabancı futbolcu sayısı artmalı mı?
Bence hayır... |
kesinlikle hayır
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bencede Hayır...Zaten bunuda sadece Aziz Yıldırım ve yandaşları istiyor...Türk futbolu gerilede dahada gerilemesine sebeb olur kanaatindeyim...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:09. |