![]() |
Lig'in En Genç Takımlarındanız
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.svassss.jpg[/IMG]
Yeni sezona tecrübeli bir çok oyuncusu ile yollarını ayırarak devam etme kararı alan Sivassporumuz yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde süper ligin en geçn takımları arasına girdi. Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sonuna yaklaşırken takımlar kadrolarını hemen hemen oluşturmuş durumda. Ve bu bilgilere göre Kayserispor ligin en genç, Antalyaspor ise en yaşlı takımı konumunda. Futbolda şike soruşturması nedeniyle 9 Eylül'de başlayacak olan Spor Toto Süper Lig'de, Kayserispor 23 yaş ortalaması ile ligin ''en genç'' takımı durumunda. Ligin ''en yaşlı'' takımı ise 28 yaş ortalaması ile Medikalpark Antalyaspor. Spor Toto Süper Lig 2011-2012 sezonunda mücadele edecek 18 takımdan Kayserispor 23 yaş ortalaması ile ligin ''en genç' takımı unvanına sahip olacak. Sarı-kırmızılıları 24 yaş ortalaması ile Gaziantepspor izliyor. Kayserispor ve Gaziantepspor'un ardından 25 yaş ortalamasına sahip Bursaspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor da ligin diğer genç takımları arasında yer alıyor. Spor-Toto Süper Lig'in en yaşlı takımı ise 28 yaş ortalamasına sahip Medikalpark Antalyaspor olacak. Süper Lig'de mücadele edecek takımların oyuncularının yaş ortalaması şöyle: 23 yaş: Kayserispor 24 yaş: Gaziantepspor [B]25 yaş:[/B] Bursaspor, Gençlerbirliği ve [B]Sivasspor[/B] 26 yaş: Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü, Manisaspor, Orduspor, Samsunspor 27 yaş: Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu ve Karabükspor 28 yaş: Medikalpark Antalyaspor |
Cevap: Lig'in En Geç Takımlarındanız
bu yüzden; bu sene kesin kümeye düşecez
|
fazla gençlik ters etki yapmasın. takımda tecrübeli futbolcu yok denecek kadar az. süperligde en az maça çıkmış veya hiç çıkmamış oyuncuda en fazla bizde malesef..
|
[QUOTE=yi6ido;736895]bu yüzden; bu sene kesin kümeye düşecez[/QUOTE]
Haydaaa... Bu nasıl kesin bir yargıdır... Helal olsun sana seni ayakta alkışlıyorum. Şimdiden nasılda bildin yi6ido... |
Uğur Kavuk yerine başka genç bir oyuncu olsa yaş ortalamamız 24 oluyor... :D
|
[QUOTE=adres58;736898]Haydaaa... Bu nasıl kesin bir yargıdır... Helal olsun sana seni ayakta alkışlıyorum. Şimdiden nasılda bildin yi6ido...[/QUOTE]
belki saçmalamış arkadaş ama ne kimse yönetimden menmun nede takımdan transferden. herkes karamsar. takımın hazırlık maçlarındakı halide son iki sezondan farksız. birde düzeldik düzeliyoruz az kaldı gibi sallamasyon açıklamalar yokmu adamı sınır eden... ne yapsın millet!! |
[QUOTE=akifesk;736901]belki saçmalamış arkadaş ama ne kimse yönetimden menmun nede takımdan transferden. herkes karamsar. takımın hazırlık maçlarındakı halide son iki sezondan farksız. birde düzeldik düzeliyoruz az kaldı gibi sallamasyon açıklamalar yokmu adamı sınır eden... ne yapsın millet!![/QUOTE]
Evet hal böyleyken birde her haber sonunda küme düştük, Bank Asya demeleride cabası değilmi.. Ben kabul etmiyorum bu tarz söylemleri.. Taraftar dediğin her şey bir tarafa bu gibi düşüncelere sahip olmayacak... Ben bunu söylerim, bunu dinlerim... |
[QUOTE=akifesk;736897]fazla gençlik ters etki yapmasın. takımda tecrübeli futbolcu yok denecek kadar az. süperligde en az maça çıkmış veya hiç çıkmamış oyuncuda en fazla bizde malesef..[/QUOTE]
bu ne ya kardeş sen ne kadar olumsuz düşünüyorsun dünya takımlarına bir bak istersen sonra gel |
[QUOTE=akifesk;736901]belki saçmalamış arkadaş ama ne kimse yönetimden menmun nede takımdan transferden. herkes karamsar. takımın hazırlık maçlarındakı halide son iki sezondan farksız. birde düzeldik düzeliyoruz az kaldı gibi sallamasyon açıklamalar yokmu adamı sınır eden... ne yapsın millet!![/QUOTE]
[B]Ben memnunum özelliklede takımdan.Bu takım küme düşme tehlikesi yaşamaz.Önceki sezonlardaki takımla şimdi ki takımı bir tutmak saçmalık.Geçtiğimiz iki sezon önceki yabancılarla şimdiki yabancılar arasında çok fark var..Takımın yaş ortalaması düşmüş ve buna bağlı olarakda mücadele gücü yükselmiş.[/B] |
[B]Sahaya çıkan 11'imiz değil yedek kulubemiz genç...[/B]
|
Hayırlısı inşallah.
|
şu sıralamaya bakınca şu aklıma geldi bu ligde hep 4 büyüktür gdiyr.Peki şampiyonluğa oynayan anadolu kulüpleri nolacak.Artık 4 byk yok sadece 4 BÜYÜK ANADOLU KÜLBÜ de var.
SİVASSPOR Bursaspor Gaziantepspor Kayserispor |
Aslında varya Gençlerbirliği Türkiye'nin Portosu olabilir adamlar hr futbolcusundan para kaznıyor.İyi stoperler bulup getiriyorlar.Aykut,Mahmut,Curri,Traore bunların dışında Yasin,Oktay,Harbuzi falan bu sene paçayı toplarlarsa seneye sürpriz G.Birliği olabilir.
|
azını hayra aç inanmıyorsan yürü git insanları germe |
[QUOTE=adres58;736899]Uğur Kavuk yerine başka genç bir oyuncu olsa yaş ortalamamız 24 oluyor... :D[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum Uğur KAVUK' un acilen bu takımdan uzaklaştırılması lazım mevkisinde oynayan alternatif birsürü futbolcu var eden uğurda ısrar ediliyor anlamıyorum... |
[B]Senin bu mantığınla bakarsak olaya ; Kayseri , G.Antep kafadan düştüler öyleyse [/B]:):D |
[QUOTE=adres58;736899]Uğur Kavuk yerine başka genç bir oyuncu olsa yaş ortalamamız 24 oluyor... :D[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum :D |
Ozaman sende eline kına yakar bayram edersin.Bu sitede ne çok bilginç var takım yaşlı olur yaşlı koşmuyor denir. Takımı gençlerştirsin bu defa küme düşürürlerr. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;736921]Aslında varya Gençlerbirliği Türkiye'nin Portosu olabilir adamlar hr futbolcusundan para kaznıyor.İyi stoperler bulup getiriyorlar.Aykut,Mahmut,Curri,Traore bunların dışında Yasin,Oktay,Harbuzi falan bu sene paçayı toplarlarsa seneye sürpriz G.Birliği olabilir.[/QUOTE]
Geneçler birliğinin tek eksiği kardeş taraftarı olmaması birde tahminimce yukarlara bile bile oynamak istemiyorlarr. Eğer Gençlerin böyle bir akıllı başkanı var iken şöyle fazla değil 10 bin taraftar baskısı olsun her yıl ilk 5 girer. Ama malisef Anakaralılarında kafaları çalışmıyor |
Genç oyuncu demek başarıya aç oyuncu demektir ve bu tür takımlar genelde başarılı olurlar bizde inşallah başarılı oluruz
|
bu sene inşallah biz küme düşmeyin son oynanan ankara turnuvasında ki tüm maçları cok dikkatli bir şekilde izledim gördügüm o ki sivas ve ankaragücü diger takımlara karşı daha sakın ve daha bilinçli hucumlar yapıyorlar. özellikle ordu ve gençler ya cok hızlı saldırarak açıklar veriyorlar yada maçın belli dakikalarında aşırı derecede bocalıyorlar. daha başlamamış bir lig için şimdiden tahmin yapmak kestirmek düşecek takımı belirlemek cok zor bir tahmin olur bence. ama tek bildigim şu kı bizimkiler bitirici bir forvet alırlarsa kötü günleri yaşamayız.
|
gecen yil en yasli takimlarindandik radikal bir degisim
|
En önemli eksiğimiz M.Ali den sonra orta sahaya bir beyin bulamadık.Bu sene işimiz daha zor.Ama umudumuzu kaybetmeyelim
|
Yaş ortalaması 25 fazla da genç sayılmaz.Takımda gençlerin olması güzel.Yanlarında da birkaç tecrübeli topçu olsaydı iyi olurdu.
|
bundan 2 hafta önce rıza hocaya laf söyledik diye kızan arkadaşlara küfür ettik diye yasaklandık.(küfrün yine arkasındayım tabii.)hakedenlere söylenir.görün bakın bakalım hoca ve yönetim yalakaları 5 hafta geçsin ligler aynı durumda olacakmısınız.
takımı yeterli görüyormuş rıza hoca pehhhhhh.hocaya bak hocaya...... |
Cevap: Lig'in En Genç Takımlarındanız
bu sezon çok can yakıcağız inşallah.
|
ankara kupasinda takimin iyi yolda oldugu ortadaydi hatta en iyi topa sahip olma oturmus bi defans anlayisi bizdeydi ileri ucta saglam bir oyuncumuz olsaydi bu karamsarliklar olmucakti yinede bekleyelim gorelim biraz zamana ihtiyacimiz var bide sakatlarimiz biran once duzelip takima dahil olursa daha iyi olur
riza hocaya ve oyuncularimiza guvenim sonsuz |
yahu ne adamlarsiniz be ,ligin yasli ekibi oluruz ayni tantana,genc ekibi oluruz ayni tantana!! niye kule dusuyoruz soylesene :D |
Bazı insanları anlamakta zorlanıyorum. Geçen yıl takıma Ceyhun, Mehmet Nas, Saidou vb isimler alındığında takımın dedeler takımı olduğunu iddia edip yönetim ve teknik heyeti kötüleyenler, şimdi de çıkmış genç futbolcular sebebiyle yine teknik heyeti ve yönetimi kötülüyor. Bir karar verin Allah aşkına sizin doğrunuz hangisi? Buraya gerçekten inandığınız doğruları mı yazıyorsunuz, yani samimi misiniz, ya da 'ağız ishali' oldunuz da burayı rahatlama yeri olarak mı görüyorsunuz?
Sen eğer takımın gençleşmesinin kötü olduğunu düşünüp, bunu gerekçeleriyle birlikte yazmıyorsan, sadece ortalığa laf atıp kaçıyorsan sorunlusun kardeşim, tedaviye ihtiyacın var! Neyse gereksiz adamlar için bu kadar yazmak bile israf. Benim kanaatim Rıza Hoca takıma gençleri monte etme konusunda son derece başarılı bir yol izliyor. Avrupa'da Porto'nun, Olympic Lyon'un, Arsenal'in öncülük ettiği 17-18 yaşındaki gelecek vaadeden futbolcuların kulübe kazandırılması, çok genç yaşta bu futbolcuların önemli müsabakalarda oynatılarak özgüven ve tecrübe kazandırılması aslında bizim de en başından beri takip etmemiz gereken bir uygulama idi. Umarım bu gençleştirme çalışmaları sadece Rıza Hoca'ya bağlı kalmadan Sivasspor kulübünün genel bir anlayışı olarak kurumsallaşır ve devam eder. Geçen yıl Arsenal'in 23 yaşındaki Arda Turan'ı artık yaşlı görüp transfer etmemesi adamların olaya bakışını özetliyor. Son iki yılda kadroya katılan Burçağ, Muhammet Ali, Ziya gibi altyapıdan yetişen; Cerny, Grosicki gibi transfer yoluyla Sivasspor'a kazandırılan genç isimlerle Sivasspor'un gelecek on yılı şekillendiriliyor. Bu yolda hocamızı ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Doğru yoldasınız. |
sizin gibi kendini taraftar sanan kişiler olduğu sürece sivasspordan bişi olmaz. eli klavye tutan böyle abuk subuk yorum yazarsa yazık |
En genç takımlardan olunca bize fazla puan mı yazacaklar????......
Takım maç kazansın da ister genç olsun ister yaşlı ..... |
25 ortalamaya yaşlı diyenler var bu ne komiklik 15-16 yaşındaki çocukları toplasak ona bile orta yaşlı diyecekler
|
GENÇLİGE GÜVENİYORUM GENÇLİK DEMEK HAREKET DEMEK
NERDE HAREKET ORDA BEREKET ARTIK TAKIMIMIZ KOŞSUN PRES YAPSIN DİYE UMUTSUZCA BEKLEMEYECEGİZ **SİVASSPORUMUZ DOĞRU YOLDA İLERLİYOR |
HOCA GÜZEL YAZMIŞSIN KATILIYORUM BENİMDE SANA BİR ÖNERİM VAR SENİ BAŞKAN YAPALIM BENDE T DİREKTÖR BÜYLECE NE UMUTSUZLUK KALIR NEDE KARAMSARLIK BÖYLECE TAKIMI DÜZELTMİŞ OLURUZ :D:D:D |
ya bizim bu yğidolar kahinmidir yoksa medyummudur nedir anlayamadım daha gelmeden geleceği konuşuyorlar ya gardaşım lig bi başlasın takımın gidişatına bi bakalım ondan sonra sivasspor ligde kalırmı düşermi öyle yorum yapalım lig başlamadan ön yargılı davranmanın hiç gereği yoktur |
Gelecek başarılı sezonların temeli atılmıştır inşallah.
Bu gençleri muhafaza edip geliştirmek en büyük başarımız olur. |
Müslüm Gürses ten Gençliğine Güvenme adlı şarkı geldi aklıma.
genç olmaktan ziyade yetenekli olmaları önemli. bunu zamanla göreceğiz.. |
geçen seneden takımın halini biliyosunuz...
bide bana dionuz Yanlışmıyım arkadaşş herkez öyle düşünüyor bir ben değil.. burdaki cogu sivaslıya soruyorum '' geçen sezon düşmedik bu sene kesin düşecez diyorlar. '' bizimde canımız sıkılıyor bu duruma '' .. O zaman yönetim bi çare bulacak... Sesimizi duyurmamız lazım .. Böyle transferle ligemi cıkılır ... Adamların 2 tanesi ddaha top başı yapmadı.. |
[B][COLOR="Blue"]Geçen sene ligin en yaşlı takımları arasındaydık. :) [/COLOR][/B]
|
yusuf haklisin en yasli takimdik ama bence halen birsey degismedi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22. |