![]() |
Keita Takımda Kaldı
Souleymane Keita A2 takımla maçlara çıkıyordu kendine kulub bulamadı ve sivasspor 'da kaldı...
Resmi Sitede futbolcular arasında gözüken Souleymane Keita A takımdan ayrı kaldığı kamp döneminde A2 takımı ile hazırlık maçlarına çıktı Sivas Emniyetspor'u 10-0 yendiği maçta Keita'da 2 gol kayıt etti... |
Cevap: Keita Takımda Kaldı
iyi A2 ile takilsin :confused: allah allah nerden cikti bu adam :confused: bizde su an kac yabanci var ?bu adam niye gitmedi ? hic bir kulup istemiyormu?
soktayim... |
keyta kulanılabilir.faydalı olacak bir oyuncu.mehmet yıldızla arası olmadıgından oynamıyordu umarım şimdi akıllanmıştır.
|
[QUOTE=pover58;739882]keyta kulanılabilir.faydalı olacak bir oyuncu.mehmet yıldızla arası olmadıgından oynamıyordu umarım şimdi akıllanmıştır.[/QUOTE]
arkadas ne olmustu mehmet ile :confused: |
haydaa ben azerbaycana gitti diye duymuştum eğer gerçekten sivasda kaldıysa yapacak bişey yok aslında yeni çıkan takımlar degerlendirebilirdi kötü oyuncu değil keita düz oyuncu yüreğini ortaya koyarak oynar vede bu takımın ligde kalmasına en çok faydası dokunan oyuncu onu kalleşçe dövenlerde yok artık yalnız busene kıvanç ve kadirden forma kapabilirmi ?onu bilemem bide yabancı sayımız kaç tam bilemiyorum maaliyeti çok değilse kadro genişliği açısından iyi olabilir rada sakat,kadir sakat kıvanç sakat anlatabildimmi bilmiyorum.
|
arkadaslar kadromuzda 33 oyuncu var cok genis bir kadro bence
12 yabanci oyuncu var 1.besiktas 14 yabanci 2.sivasspor 12yabanci en cok yabancisi olan ikinci takimiz [url]http://www.transfermarkt.de/de/sivasspor/startseite/verein_2381.html[/url] bizim icin cok degilmi ya :D sanki su an avrupada oynuyoruz sacma geldi bana :rolleyes: souleymane keita(hic tanimam izlemedim) sandro mendonca(yetersiz) tomas rada(yetersiz) mamadou diallo (sakat yoksa severim) bu 4'u gonderilmeydi 8 yabanci olmaliydi allahtan ki kurallar degisti simdi bu oyunculara acikcasi bosuna para oduyoruz ama bir sevindigim yonu var hic bir oyuncumuz fenerbahcedeki gibi gitmek istemedi fb'de:emenike,lugano,niang,andre dos santos hepsi gitti ama bizde oyle bir sey olmadi bu da demektir ki insallah sike mike olayi yoktur ilk bu geldi aklima |
sivassporun resmi sitesinde kadro boyle
[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/futbolcular[/url] 29 futbolcu |
Keita ne A2 ne de A-Takimda resmi mac oynayabilir cünkü Keita icin vize alinmamis!!
En az simdi 6 ay yattigi yerden para kazanir. Antrenman ve Dostluk maci disinda maclarda oynayamaz! Bi ara Fransa 2. lig takimlarindan Dijon'la deneme antrenmanlarina cikiyordu. Demek ki begenmemisler.. |
KADIRIN ARKASINDA RAHAT OYNAR GUÇLU ADAM DEGERLENDIRILMELI
|
[QUOTE=dogan5880;739898]KADIRIN ARKASINDA RAHAT OYNAR GUÇLU ADAM DEGERLENDIRILMELI[/QUOTE]
Hic gülecegim yoktu, yanlis anlasilacak yazilar arasinda bir numara. Allah iyiligini versin eymi ne diyim, gece yarisi guldürdün beni.. |
KANKA BAŞKA TURLU ANLAMA OYNAR ONUNDE ARKASIN DA:D
|
Keita değerlendirilmeli, kayıt yaptırıldıysa oynayabiliyorsa bence Rada'dan iyi, yaşıda çok değil 23-24 yaşında...
|
Bence de pekçok futbolcudan daha iyi bir futbolcu. Neden öyle eleştiryorsunuz ki hemen? Bir Mendoncha'dan, bir Rada'dan bazı zamanlar bir Mehmet Nas'dan daha iyi bence de. Değerlendirilebilir.
|
ben sivasta kaldığına sevindim hem koşuyor hemde hırslı bir oyuncu liğ uzun maraton değerlendirilmeli..
|
[B]Bazı arkadaşlarımız vizesi yok oynayamaz demişler ama yönetim böle bir hata yapmaz eğer futbolcun elinde kaldıysa değerlendirmeye çalışırlar ki böle bir sorun olduğunu sanmıyorum..[/B]
|
lig maçlarında oynayabılırmı bılen varmı?
|
top toplayıcı olabilir
|
gorucez bakalim...
|
İyi ki kalmış Rada'dan iyi bir ön liberoydu yabancı sınırıda yok Keita her zaman iyidir disiplinli ve sert bir futbolcu tam ön libero dediğimiz bir adam
|
[B]Keita değerlendirilmeli, kayıt yaptırıldıysa oynayabiliyorsa bence Rada'dan iyi, yaşıda çok değil 23-24 yaşında...[/B]
|
keitaya yönetim kombine vermiş diye duydum.:D:D:D
|
lisansi var mi oynayabili mi bari bir seye yarasin oyle oturdugu yerden para kazanmak ne ya
|
[QUOTE=akifesk;739934]lig maçlarında oynayabılırmı bılen varmı?[/QUOTE]
Daha önceki mesajimda yazmsitim. [B]OYNAYAMAZ[/B] Cünkü vize alinmamis. Her futbolcu icin sezon basi vize alma mecburiyeti var! [img]http://img685.imageshack.us/img685/4121/unbenanntgwr.jpg[/img] [B]yukarda gördügünüz gibi gecen sezon icin vize alinmis ama bu sezon icin alinmamis!! o yüzden RESMI MACLARDA OYNAYAMAZ buna A2 de dahil!![/b] |
sacma sapan bir durum bence :confused:
|
[QUOTE=Çılgın Türk;739978]Daha önceki mesajimda yazmsitim. [B]OYNAYAMAZ[/B]
Cünkü vize alinmamis. Her futbolcu icin sezon basi vize alma mecburiyeti var! [img]http://img685.imageshack.us/img685/4121/unbenanntgwr.jpg[/img] [B]yukarda gördügünüz gibi gecen sezon icin vize alinmis ama bu sezon icin alinmamis!! o yüzden RESMI MACLARDA OYNAYAMAZ buna A2 de dahil!![/b][/QUOTE] peki bu vize dediğiniz zımbırtı yılda bir kez mi veriliyor? ;) bir dahaki yıl aynı tarihi beklemesi mi gerekecek keita'nın? :) |
[QUOTE=sebasteia;739993]peki bu vize dediğiniz zımbırtı yılda bir kez mi veriliyor? ;) bir dahaki yıl aynı tarihi beklemesi mi gerekecek keita'nın? :)[/QUOTE]
Vizeler transfer dönemi sürecince verilir. Sezon basi transfer dönemi bittigi icin bir sonraki vize ancak devra arasi transfer döneminde verilebilir.. |
keitayi kadroda dusunmuyor acikcasi riz ahoca yoksa vizesi icin herseyi yaparlardi
|
ya madem oynatılmayacak o zaman kulüpte bi görev versinler. tesis temizliği, bakım ve onarımı filan gibi. aldığı parayı haketsin kerata.
|
Keita fizik gücü iyi olan bi futbolcu ancak forma şansı bulabileceğni sanmıyorum.kaldıkı cumhuriyet kupasnda yedek klubesinde bile göremedim
|
[B]bu adami niye bu hale getirdiler anlmis degilim bence adam guzel top oynuyordu iki sezon once son maclarda onun sayesinde berabere kaliyorduk unutmayalim yazik valla [/B]
|
yabancı sınırı kalktı nasıl olsa sıkıntı yok
|
[QUOTE=sebasteia;740000]ya madem oynatılmayacak o zaman kulüpte bi görev versinler. tesis temizliği, bakım ve onarımı filan gibi. aldığı parayı haketsin kerata.[/QUOTE]
koptum vallaha adami stadyumun onune dikek koruma gorevlisi olsun temelli hem zenciya :D |
aslında keita iyi bir futbolcu
|
[QUOTE=yigido_halil_58;739890]arkadaslar kadromuzda 33 oyuncu var cok genis bir kadro bence
12 yabanci oyuncu var 1.besiktas 14 yabanci 2.sivasspor 12yabanci en cok yabancisi olan ikinci takimiz [url]http://www.transfermarkt.de/de/sivasspor/startseite/verein_2381.html[/url] bizim icin cok degilmi ya :D sanki su an avrupada oynuyoruz sacma geldi bana :rolleyes: souleymane keita(hic tanimam izlemedim) sandro mendonca(yetersiz) tomas rada(yetersiz) mamadou diallo (sakat yoksa severim) bu 4'u gonderilmeydi 8 yabanci olmaliydi allahtan ki kurallar degisti simdi bu oyunculara acikcasi bosuna para oduyoruz ama bir sevindigim yonu var hic bir oyuncumuz fenerbahcedeki gibi gitmek istemedi fb'de:emenike,lugano,niang,andre dos santos hepsi gitti ama bizde oyle bir sey olmadi bu da demektir ki insallah sike mike olayi yoktur ilk bu geldi aklima[/QUOTE] hayır da para ödüryoruz göndersek para ödemiyecez mi ? göndersek sözleşmesi var onu feshedecez oyuncu parayı söke söke yine alacak hadi hurra sen git demeyle olmuyor ki |
SAYGILI OLUN AZ NE OYLE TESISDE ÇALIŞIR YOK TEMIZLIK YAPAR YOK TOP TOPLAR LIGDE KALDIYSAK MESUT BAKKAL DONEMINDE KEITANIN ÇOK FAYDASI OLDU SIVASA HIZMET EDEN BIRINE BOYLE AŞALAYCI MSJLAR YAZMAYIN ARKADAŞLAR ÇOK AYIP
|
Keita bu takımda en çok beğendiğim futbolcular arasındaydı. Her zaman bu takımda oynayacak kapasiteye sahip şans verilirse bu anlaşılır. Keita'nın ligde kalmamızda çok faydası oldu.
|
arkadaslar keita oynayabilir vize sorunu yok herhalde o kadar da acemi degiliz herhalde resmi sitede kadromuzda
keita sizce bu yil forma sansi bulabilir mi ? |
[B]Keita'nin vizesi alinmis![/B]
12.09.11 Tarihi itibari ile Keita'ya vize verilmis. |
Çok güzel bir haber. Kadir kendine gelirse çok işi yaparlar
|
arkadaslar keita yi fazla tanimiyorum maclari izleyemiyordum onun zamaninda nasil bir tip oyuncu ilk 11 e girebilir mi ? saka maka bir yana
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54. |