SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay : Hatalar Yaptık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32722)

SivasSpor.Com 11.09.2011 19:54

Çalımbay : Hatalar Yaptık

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/rizacalimbay.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da yeni sezonun bütün takımlara hayırlı olması dileğinde bulunarak, şunları söyledi..

''Bu maçlar her zaman zordur. Konsantre olmak zor oluyor, uzun süreden sonra puan maçına çıktık. Bazı hatalarımız olacak tabii ki. İlk yarı istediğimiz gibi oynamadık, ancak ikinci yarıdaki oyunun sonucu bu olmamalıydı. Son dakikada yakaladığımız bomboş pozisyonu atmamız gerekiyordu. Ligin ilk maçı hatalar olacaktır, bugünde hatalar yaptık. Lig daha çok uzun bir maraton. Bunların hepsini telafi edeceğiz. Fırsatları değerlendirmezsen sonucu bu olur. İnşallah bundan sonraki maçlarda iyi oynayarak istediğimizi alacağız.''

[B]Yücel İLDİZ ; Zor Maçtı[/B]

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ''Zor maçtı, ama oyuncularım kazanmasını bildi'' dedi. İldiz, Sivasspor karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında, ilk maçların her zaman zor olduğunu söyledi.

Sivasspor'un lige çok iddialı başladığını anlatan İldiz, şunları kaydetti: ''Rakibimiz buraya da öyle geldi. Kazanmak adına her şeyi yaptı. İki takım da kazanma adına oynayınca çekişmeli bir karşılaşma izledik. Oyunun ilk çeyreğinde maçı koparacak pozisyonlar yakaladık. Karşılaşma sonuna kadar tek farklı skor olunca rakibimiz umutlandı. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Zor maçtı, ama oyuncularım kazanmasını bildi. Zaman zaman istediğimiz oyunu oynadık. Kazanma azmi açısından iyiydik. Lige kazanarak başladığımız için mutluyuz.''

Besyo_cu 11.09.2011 19:57

Cevap: Çalımbay : Hatalar Yaptık

[B]Sivasspor gibi bir süper lig takımında hem teknik adam olarak hemde başkan olarak görev yapmak her babayiğidin harcı değil.

Bu kaoslu ortam da tek başına mücadele eden, kulüpte futboldan anlayan tek kişi Rıza Hoca Allah yardımcısı olsun.[/B]

DOLCE58 11.09.2011 19:57

ilerki hafta alin alin puanlari ...yi alin.senden hocaaaaaaa olmazzzzzzzz

Mamadou Diallo 11.09.2011 19:58

Hep aynı laflar diğer takımlarda uzun aradan sonra puan maçına çıktı ama adamlar seni mağlup ediyor geçen seneden beri hatalar yaptık deyip duruyon çaresi transfer dönemiydi 3 ay boyunca olumlu bölgelere bir transfer yapamadın

HALIL 11.09.2011 19:58

riza hoca biz bu laflari cok duyduk ve ezberledik hata bu laflara artik karnimiz tok ben aynen boyle diyecegini biliyordum ama artik laf'ta kalmasin harekete gecin cunku ankaragucu ve sivasspor dusme adaylari halinde su an

Mamadou Diallo 11.09.2011 19:58

Hiç bir şey bahane olamaz yanlış kadro

Besyo_cu 11.09.2011 20:01

[B]Ligin daha ilk maçı, başkanı, yöneticisi ve her ne kadar sözleşmesini fesh etsede kalecisi tutuklu bulunan, koca bir sezon öncesi hazırlık kampını ceza alacakmıyız ne olacak diye düşünen bir takım özelliklede yeni bir takım ilk maçına çıkıyor. Bunları düşünüp ona göre değerlendirme yapalım ve unutmayalım ki Rıza Hoca hem teknik adamımız hem de başkanımız...[/B]

benozgurr 11.09.2011 20:01

ne olursa olsun bole bi ortamdan etkilenmemek elde deil riza hoca bizden biri sonuna kadar destek olunmali birlik beraberlik hemen bozulmamali insanlar hata yapa bilirler yeterki yanlis yapilmasin.unutmayalim ki birlikten kuvver dogar

DOLCE58 11.09.2011 20:02

belki bugun 10 yorum yazdim.2 sene uyeligim kadar yazmamistim bu hoca yuzunden.daha cok yazdirin bu sivasin basinda kalirsan bana ALLAH vermeye.HOCA olmaz sendennnnnnnnnnnnnnn

Mamadou Diallo 11.09.2011 20:03

Ya arkadaşlar böle bir durumdan ancak başkan etkilenebilir hoca ne düşünecek kendinin şikede adı geçmiyor takım küme düşse kendi bırakıp gider olan başkana olur.

Mamadou Diallo 11.09.2011 20:04

Şu an takımda en rahat kişi Hocadır ama böle giderse.............

HALIL 11.09.2011 20:06

[QUOTE=Besyo_cu;740529][B]Sivasspor gibi bir süper lig takımında hem teknik adam olarak hemde başkan olarak görev yapmak her babayiğidin harcı değil.

Bu kaoslu ortam da tek başına mücadele eden, kulüpte futboldan anlayan tek kişi Rıza Hoca Allah yardımcısı olsun.[/B][/QUOTE]

durumumuzun ozeti bu herhalde eline saglik

Respect58 11.09.2011 20:08

[B]Hata yaptım demen daha doğru olurdu.Ermanın solda oynayamadığını sağır sultan duydu sen daha adamı oraya sıkıştırıyon.Takım organize bir tane atak geliştiremiyor.Topu alan dikiyor ileriye zavallım Eneramo bir tarafını yırtıyor ama okadar adamın içinde ne yapabilir.Dönen topların hiç birini alamıyoruz.Forvete sırık gibi adamları dikeceğine önliberoya koy bari bitane de dönen topu alsın..Bi yücel ildizin aldığı forvete bak birde senin 2 metrelik adamları forvete dikmekle gol falan atamazsın.Shelton gibi topu alıp adamları dize dize gidecek adam alacaktın yada hiç almayacaktın.Bu kadroyu gerçekten futbolu iyi bilen birisine ver neler yapar.Tamam Allah var futbolcudan(forvet oyuncusu hariç) anlıyon ama futboldan anladığın yok.[/B]

akifesk 11.09.2011 20:08

bakın buraya yazıyorum. haftaya eskişehir de bizi yener. rıza hoca yine aynı açıklamaları yapar..

lig uzun bi maraton. hatalar yaptık,, düzeldilk düzeliyoruz ... gerçekten iç açıcı değil durumumuz..

vizyonu geniş bir hoca lazım bize.

kamo27 11.09.2011 20:13

perşembenin gelişi çarşambada belli idi laflan pilav bişmiyor rızzzaaaa

Mamadou Diallo 11.09.2011 20:13

Bu eskişehir bizi hayli hayli yener demedi demeyin.Bu maçın ardından;

Rıza Çalımbay:Bireysel hatalardan dolayı goller yedik.2. yarıda iyi oynamamıza rağmen golü bulamadık yavaş yavaş düzeleceğiz henüz ilk haftalar.

cenk5821 11.09.2011 20:20

ya bırkaın şu yorumları 2 gun once iyi transfer iyi takım diyen ben degil sizdinz ne cabuk cark ediyosunuz anlamıyorum ya:mad::confused:

Mamadou Diallo 11.09.2011 20:21

Bu maça bakarak artık Hocanın 2 forvetle çıkması lazım son olarak bir 11 vereceğim dahada bişey sylemeyecem.

Borjan
Faty-Mahmut-Navratil-Hayrettin
Cerny-Kıvanç-Kadir-Cihan
Rasmussen-Eneramo

Grosicki ve Erman'ın azıcık burunları sürtünsün kendilerine gelsinler.

Mamadou Diallo 11.09.2011 20:22

[QUOTE=cenk5821;740550]ya bırkaın şu yorumları 2 gun once iyi transfer iyi takım diyen ben degil sizdinz ne cabuk cark ediyosunuz anlamıyorum ya:mad::confused:[/QUOTE]

Kardeş bu lafı diyenler alınsın eğer bana söylyrsan boşa syleme ben her zaman dedim transferlerde sadece Faty iyi.

HALIL 11.09.2011 20:22

ben de size diyorum ki gelecek hafta eskisehiri yencegiz kendi sahamizda yenilmeyiz duzelecegiz daha ilk hafta !!

serserilerin_prensi 11.09.2011 20:23

[QUOTE=Besyo_cu;740535][B]Ligin daha ilk maçı, başkanı, yöneticisi ve her ne kadar sözleşmesini fesh etsede kalecisi tutuklu bulunan, koca bir sezon öncesi hazırlık kampını ceza alacakmıyız ne olacak diye düşünen bir takım özelliklede yeni bir takım ilk maçına çıkıyor. Bunları düşünüp ona göre değerlendirme yapalım ve unutmayalım ki Rıza Hoca hem teknik adamımız hem de başkanımız...[/B][/QUOTE]

çok haklısın besyo_cu... cumhuriyet kupasında sivasspor u yere göğe sıgdıramayan arkadaşlar...bu kadarcıkmı seviyonuz...

BOUN 11.09.2011 20:26

Evet hatalar yapıldı. Yapılan hataların düzeltilmesine önderlik edecek kişi de Rıza Hocamız. Rıza Hoca'ya moral verip, motive edecek taraf da tüm Sivassporlulardır!

Daha henüz ilk hafta oynanan bir maç ertesinde hakarete varan ağır eleştirilerde bulunulursa bu tavır sadece takıma zarar verir. Herkes durması gereken yeri ve alması gereken tavrı bilmeli. Başkanın olmadığı bir ortamda Rıza Hoca Sivasspor için büyük şanstır. Bu takıma hem hocalık, hem babalık yapacak kapasitede bir insan.

Ben de bugün oynadığımız futbol, oyuncu seçimleri ve taktik anlamda hocayı eleştirdim ancak çözümün yine de hocada olduğunun farkındayım. Bir takım hakkında genel anlamda doğruya yakın değerlendirmelerde bulunabilmek için birkaç iç saha birkaç da deplasman maçını izlemek gerek. Yani hali hazırda 5-6 maç oynadıktan sonra gerek futbolcu gerekse teknik heyete yöneltilebilecek eleştiriler anlam ve temel kazanır.

Şimdi düşünelim, bu hafta bizim ayarımızdaki Gençlerbirliği Samsun'a, Ankaragücü kendi evinde Mersin İdmanyurdu'na, Kayseri de Bursa'ya yenildi. Futbol bu yenmek de var yenilmek de! Şimdi çıkıp daha ilk hafta skoruna bakarak bu sezon Kayseri'nin Gençler'in küme düşeceğini, bu takımların hocalarının etkisiz ve yetersiz olduğunu vs vs söyleyebilir miyiz?

Birazcık bilimsel düşünelim, elimizde değerlendirme yapabilecek kadar veri oluşsun. Biraz da sabretmesini öğrenelim. Ayrıca Süper Lig'de 7. sezonumuzu oynuyoruz ama en büyük eksikliğimiz de şu: Taraftar olmayı öğrenelim, eleştiri zarar vermeden nasıl yapılır, en çok da bunu öğrenelim!

SempaticH 11.09.2011 20:31

yav bu nasıl kadro kardeşim kimin ne yaptığı belli değil bunlar hiçmi antreman yapmıyor kötü karabüke yenildik bu gidişle puan alamaz bu takım hoca kendine gel hayrettinden sağ bek olurmu beee adam sol ayağına topu alana kadar topu alıyorlar birde bu erman kosiçki kadir napıyorlar hele birde birezilyalıya ne deiyon ayağına bir defa top değdi neci bunlar yav allah allah

DoomsDay58 11.09.2011 20:34

İlk hafta herşey olabilir şuan bişey söylemek için çok erken

NECMEDDİN ÖZBEK 11.09.2011 20:34

lig başlamadan karamsarlık başladı taraftarlık kötü günde takımının yanında ola bilmek iyi günde herkes zaten sivassporlu

Gattuso58 11.09.2011 20:43

[QUOTE=SempaticH;740560]yav bu nasıl kadro kardeşim kimin ne yaptığı belli değil bunlar hiçmi antreman yapmıyor kötü karabüke yenildik bu gidişle puan alamaz bu takım hoca kendine gel hayrettinden sağ bek olurmu beee adam sol ayağına topu alana kadar topu alıyorlar birde bu erman kosiçki kadir napıyorlar hele birde birezilyalıya ne deiyon ayağına bir defa top değdi neci bunlar yav allah allah[/QUOTE]

çok biliyorsanız çıkın siz sahip çıkın bir ... bildiğiniz yok.sorsam kaç tane adam gibi oyuncu tanıyorsunuz yada futbolu ne kadar biliyorsunuz diye oturup kalırsınız:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: SİZİN GİBİ TARAFATAR OLMAZ OLSUN BÜTÇE SINIRLI V.S.. FAKİR BİR TAKIM DAN NE BEKLİYORSUNUZ

HALIL 11.09.2011 20:54

arkadaslar bu hafta cok surpriz oldu kimler yenilmedi ki daha ilk haftalar

bjk gs antep kayseri yenildi bizde yenildik gelecek haftada kazaniriz insallah

HALIL 11.09.2011 20:56

[QUOTE=yigido_halil_58;740572]arkadaslar bu hafta cok surpriz oldu kimler yenilmedi ki daha ilk haftalar

bjk gs antep kayseri yenildi bizde yenildik gelecek haftada kazaniriz insallah[/QUOTE]

ha bide ts berabere kaldi onu da ekliyeyim oda 10 kisilik manisaya belki yarin de fb orduya takilacaktir

Elbeyliliyiz 11.09.2011 20:59

TaraftArimiza güzel armagan oldu. Sunun bilinmesini isteriz cok üzgünüz taraftar olarak. Bizdenatak yok felan filan bu ne bunun icinmi 110 gün bekledik . Hedef ilk sekiz ama bence hedef son dört takim. Riza hoca su zor zamanda bize care bul vizyon ac. Isini iyi yap

halilim5858 11.09.2011 21:01

arkadaslar ilk hafta gecen sene ayni skorla biz gsyi yenince sampiyonluk geliyor dedik eger yenseydik belkide önümüzü göremez ve hatalr yapmaya devam ederdik hic degilse simdiden der cikartiriz bakin yildizlar toplulugu bjk transfer yildizi gs genc kadrosu olan kayseri gecen senenin flas takimi antepte yenilgi ile basladi belki bu yenilgi bize iyi gelir herseyde bir hayir var basimizda baskan yok bir soktan ciktik o yüzden hocamiza sonuna kadar destek vermeliyiz sivaslinin sivaslidan baska dostu yok yigido hocamiza sonuna kadar güvenelim

akifesk 11.09.2011 21:08

düşme adayı dediğimiz beğenmediğimiz karabüğe yenilmemiz bizim düşme adayı olabileceğimizi gösterir..

akifesk 11.09.2011 21:12

bıraktığımız yerden devam ediyoruz.
yeniliyoruz. hocamız düzeleceğiz hatalar oldu diyor geliyoruzzz.

HALIL 11.09.2011 21:13

[QUOTE=halilim5858;740576]arkadaslar ilk hafta gecen sene ayni skorla biz gsyi yenince sampiyonluk geliyor dedik eger yenseydik belkide önümüzü göremez ve hatalr yapmaya devam ederdik hic degilse simdiden der cikartiriz bakin yildizlar toplulugu bjk transfer yildizi gs genc kadrosu olan kayseri gecen senenin flas takimi antepte yenilgi ile basladi belki bu yenilgi bize iyi gelir herseyde bir hayir var basimizda baskan yok bir soktan ciktik o yüzden hocamiza sonuna kadar destek vermeliyiz sivaslinin sivaslidan baska dostu yok yigido hocamiza sonuna kadar güvenelim[/QUOTE]

imza............................................

(adas helal olsun)

Gattuso58 11.09.2011 21:14

[QUOTE=akifesk;740578]düşme adayı dediğimiz beğenmediğimiz karabüğe yenilmemiz bizim düşme adayı olabileceğimizi gösterir..[/QUOTE]

LA GARDAŞ LİGİN BAŞI BU NE KADAR NEGATİF OLUMSUZ YORUM YAZIYORSUN.TAKIM DEĞİL BENCE SİZ AKLINIZDAN LİGİ BİTİRMİŞSİNİZ.BU TAKIMA KATKI SAĞLAYIN BİR OCANI ARKASINDA DURUN TAKIMI DESTEKLEYİN BİR KERE HAYATA OLUMLU BAKIN

güneşyurdu 11.09.2011 21:22

takım kötü arkadaşlar...
-saha içi organizasyon yok,
-takım saha içinde ayağa pasa yapmayı beceremiyor,bu da olmayınca takım sahaya yayılamıyor...top gelince herkesde bir panik ya kanatlara ya da ileri atılan toplar...yani her şey ALLAH a emanet...
-takımmkazanmak için değil de beraberlik için 2.yarı baya dediğim oyun tarzı ile baya çalıştı...ramusenin ayağı top bir defa değdi zaten 2.defa değse maç 2-2 olacaktı...
-milan 3 kez orta alana gelerek topa önceden bastı..bu güzeldi.
-hücum yönü iyi savunması zayıf...
-penaltılar penaltıydı ama umarim sivas lehinde olunca verilir bu tarz penaltılar..
-ileri çıkşları güzeldi ama;gol ortası oaradn geldi.1.penaltıya sebep oldu.
-navratil bir gol attı,birde penatıya neden oldu....
-erman bir gol asisiti yaptı.çok güzel bir serbest atış yaptı
-kadir yine çok iyi en azından orta sahada topu söküp çıkara biliyor,hahatlı pasları topu uzun kullandığı için çok oldu...
-cihan çok çaılştı çok iyi bir şut attı...
-kıvanç iyiydi bence 90 dk hiç sırtmadı.
-mendoça vasttı aslında tüm takım vassttı.
-grrosikçi tüm topları ona attılar.rakip defansın arkasına 2 defa geçebildi birin de rakibe nişanladı...diğeri zaten 90 dk.topu ramusenen ulaştırabilseydi iş bitmişti.ama çok iyi topu aldı...o pasın gol olmaamsı imakansız bir şeydi ama oldu...
-navratil geçen yılki gibi fena değildi.
-hayerttin bence vasattı.
-faty hayal kırıklığı,ilk gol savunmad oluşan boşluktan kaynaklandı.uyanık savunmacı rakibin arkasında ileiye sürüklenmez...rakibin önü geçersin topa arkaya giderse kendini topa siper edersin...
-eneramo yahu bu adamın ayağında sabun mu var neden bu adam topu alıp şöyle bir tutup iki adım ileri gidip bir şut çekemez.sanki top canlı bu adamdan kaçıyor.
yalnız rakibin anasını ağlattı.eneramo bol şu çeken döne toplara vuran bir golcü sanırım yada güçlü bir takım olacaksın bol bol top gel-giti yapacaksın ki gol atabilsin
asitte yapamıyor.son dk ramusenin önüne topu bir indirebilse rasmusen işi bitirirdi.
-ramuseni gözüm tuttu.bu adam sakin oynuyor denk getirise atar.ciddi bir golcü gibime geldi.

takım olarak kötü olduğumuz için bu gün 2.yarı kazanma adına oynan oyun haricinde hiç bir şey bizim açımızdan iyi değildi.
rıza hoca taıkıma şu an hiçbir şeye katmamış gibi..

....rakip takım karabük en azından 4-5 kere saha içi organizsyon ile geldi.geride top çevirip taka olgunlaştırdı...ilk yarı 15 dk.güzel oynadı...zeminleri hala bozuk faty sanırım o yüzden sakatlandı...karabük bizden iyidi.

elbeylii 11.09.2011 21:25

[QUOTE=DOLCE58;740538]belki bugun 10 yorum yazdim.2 sene uyeligim kadar yazmamistim bu hoca yuzunden.daha cok yazdirin bu sivasin basinda kalirsan bana ALLAH vermeye.HOCA olmaz sendennnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

GARDAS O ZAMAN SEN GEÇ TAKIMIN BASINA NE KADAR ANLAYIŞSIZ İNSANLARIMIZ VA YAA AZ BEKLEYELİM BAKIN BESYOCU ARKADSIMIN DEDİĞİNE SONUNA KADAR KATILIYORUM AZ SABIRSABIR SABIR

engin2609 11.09.2011 21:30

[B]ne sacma yorumlar var ya yok kume dusecek takımlardan biriymişiz yok rıza hocadan t.direktor olmazmış arkadaslar kotu oynamıs olabiliriz o zaman gs 2-0 yenildi istifa etsin fatih terim ? olur mu oyle şey ya daha ilk hafta takımı eleştirmek biraz garip kaçıyor.[/B]

phoenix 11.09.2011 21:39

rıza hoca yorulmadınmı be..

asabibaba 11.09.2011 21:40

[B]10 tl lik teknik direktörler başladıla vıdıvıdı ya bi susun yaaaaaaa SENİN BAŞKANIN YOK DURUMUN KRİTİK BAŞININDAN BELA GEÇMİŞ HATTA DAHA DURUYOR GEÇMEİŞ SEN BU TAKIMIN TARAFTARI OLARAK YOK SENDEN HOCA OLMAZ HATA YAPMIŞMIŞ DE DUR Bİ SUSU YAA ALLAH AŞKINA SİVASSPOR AŞKINA SUSUNNNNNNNNNNNNNNN [U]DÜŞERSEK SÖZ VERİYORUM SİZİN KINALAR BENDEN[/U] [/B]

Morten58 11.09.2011 21:46

[QUOTE=yigido_halil_58;740581]imza............................................

(adas helal olsun)[/QUOTE]

Gecen sene Galatasaray'i yenerek havalara girmistik. Lige iyi baslamistik ve kötü bitirmistik. Mesela Ceyhun o macta cok iyi oynamisti GS karsi ilerleyen haftalarda hic faydasi olmadi yani kisacasi ilk haftada yenilmektede bir HAYIR vardir diyerek hatalarimizi düzeltip ilerleyen maclara konsantre olup Galibiy Zaferede kavusuruz Insallah.

2. IMZA benden

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57.