SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32742)

elbeylii 13.09.2011 16:21

Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz!

Dün Akşamki yorumlarından dolayı ismail beyi kınıyorum (tv58 DE ŞU ANDA SİVASSPORUN BAŞKA BİR STADA İHTİYACI YOK DİYEN VE BU GÜNKİ STADI DOLDURAMIYOZ 33 BİN KİŞİLİK STADA NE GEREK VAR DİYEN VE SPİKERİN İSMAİL BEY STAD AVRUPA MAÇLARI İÇİN YAPILMASI GEREKMEZMİ DİYİP UYARMASI İLE U DÖNÜŞÜ YAPAN İSMAİL MUT BEYİ KINIYORUM

sVs 13.09.2011 16:48

Cevap: TV 58 YORUMCUSU İSMAİL MUT'U KINIYORUZ!!

akşam tv58 e baktım eski futbolcu ismail di heralde stadyum konusunda fetva veriyor yok 8 9 bin kişi gelirse gerek yokmuş stada paraya yazıkmış sanane arkadaşım sen mi veriyorsun parayı herkes nerelere ne paralar harcıyor adam çıkmış fetva veriyor istemiyorsan gelme yeni stada

sebasteia 13.09.2011 16:52

ufku dar, vizyonu dar, hayali küçük adamlar sivasspor'u yorumluyor. yazık kulübümüze.

ismail mut'un çıkıp 35-40 bin kişilik stadyumumuzu istiyoruz, neden 5 yıldır aldatılıyoruz diye feryat figan edip sivaslının hakkını araması gerekirken bu şekilde saçmalamasını yadırgadım. yazıklar olsun sana ismail!!!!!

DaNGeR0uS 13.09.2011 16:57

Cevap: Tv 58 yorumcusu İsmail Mut'u kınıyoruz!

sivas zaten bunların yüzünden gelişemiyor

elbeylii 13.09.2011 17:02

[QUOTE=sebasteia;741109]ufku dar, vizyonu dar, hayali küçük adamlar sivasspor'u yorumluyor. yazık kulübümüze.

ismail mut'un çıkıp 35-40 bin kişilik stadyumumuzu istiyoruz, neden 5 yıldır aldatılıyoruz diye feryat figan edip sivaslının hakkını araması gerekirken bu şekilde saçmalamasını yadırgadım. yazıklar olsun sana ismail!!!!![/QUOTE]

gardas işte birileri çıkarda gerek yok derse olacagına bak

BOUN 13.09.2011 17:08

Belli bir kesimi temsil kabiliyetine haiz olup, toplum önünde fikir beyan eden kişilerin bin kez düşünüp bir kez konuşmaları eftaldir.

Malum bilinçli Sivasspor taraftarının stadyum konusundaki düşünceleri bellidir. Bizzat ülkenin başbakanı tarafından 35 bin kapasite sözü verilip üzerinden yıllar geçtiği halde stadyumuna kavuşamayan; bilakis sürekli olarak beklediğinin/söz verilenin hep daha aşağısı ile avutulmaya çalışılan insanlar bir duyarlılık geliştirdi, bir hassasiyet oluşturdu. Bu insanların sözcüsü olup seslerini duyurması gereken bir kişinin, sorumsuzca bu fikri savunan insanların elini zayıflatacak açıklamalar yapması son derece üzücüdür. Madem faydanız yok, hiç olmazsa zarar vermeyin efendi!

KaanK 13.09.2011 17:24

[B]vizyonsuz, gelişmeye kapalı dar ufuklu insan ..Faydan yok bari susta zararın olmasın ..sana mı sorulacak sivassporun stadı ...tabi senin mantığın sadece stadın maç için olduğunu kabul ettiği için doğru sen de haklısın...[/B]

adres58 13.09.2011 17:26

[QUOTE=BOUN;741115]Belli bir kesimi temsil kabiliyetine haiz olup, toplum önünde fikir beyan eden kişilerin bin kez düşünüp bir kez konuşmaları eftaldir.

Malum bilinçli Sivasspor taraftarının stadyum konusundaki düşünceleri bellidir. Bizzat ülkenin başbakanı tarafından 35 bin kapasite sözü verilip üzerinden yıllar geçtiği halde stadyumuna kavuşamayan; bilakis sürekli olarak beklediğinin/söz verilenin hep daha aşağısı ile avutulmaya çalışılan insanlar bir duyarlılık geliştirdi, bir hassasiyet oluşturdu. Bu insanların sözcüsü olup seslerini duyurması gereken bir kişinin, sorumsuzca bu fikri savunan insanların elini zayıflatacak açıklamalar yapması son derece üzücüdür. Madem faydanız yok, hiç olmazsa zarar vermeyin efendi![/QUOTE]

İbrahimcim... Şöylede diyebiliriz....

[B]GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ...[/B]

favori58 13.09.2011 17:33

Arkadaşlar ismail mut'a niye kızıyorsunuz,nun suçu yok,asıl suç yorumcu diye karşımıza çıkaranlarda.
Eğer çkarırsanda işte byle saçmalıklar dinleriz
Brova kanal 58'e..

adres58 13.09.2011 17:38

[QUOTE=favori58;741122]Arkadaşlar ismail mut'a niye kızıyorsunuz,nun suçu yok,asıl suç yorumcu diye karşımıza çıkaranlarda.
Brova kanal 58'e..[/QUOTE]

Abi yorumlarıda ofsayt taktiğine benziyor... Hayatta ofsayt taktiğini yapamazdı... (Delil 1980 li yılların sonu Sivasspor-Petrolofisi maçı) :D

favori58 13.09.2011 17:45

mustafa ateş niçin akşam yoktu,bunu çıkıp mustafa abi açıklasın,yoksa biz bu adamın saçmalıklarıyla sezonu bitiremeyiz

Rallim58 13.09.2011 17:50

[QUOTE=favori58;741122]Arkadaşlar ismail mut'a niye kızıyorsunuz,nun suçu yok,asıl suç yorumcu diye karşımıza çıkaranlarda.
Brova kanal 58'e..[/QUOTE]

[B][I]Kanal 58 sporaktif proğramını yeniden yayına koymadığı müddetçe protestoyu sürdürmeliyiz.

Mustafa Ateş ile Abdullah Yiğit'in yorumlarını şimdiden özledik.[/I][/B]

edebiyatisyen 13.09.2011 17:55

[QUOTE=elbeylii;741103]Dün Akşamki yorumlarından dolayı ismail beyi kınıyorum (tv58 DE ŞU ANDA SİVASSPORUN BAŞKA BİR STADA İHTİYACI YOK DİYEN VE BU GÜNKİ STADI DOLDURAMIYOZ 33 BİN KİŞİLİK STADA NE GEREK VAR DİYEN VE SPİKERİN İSMAİL BEY STAD AVRUPA MAÇLARI İÇİN YAPILMASI GEREKMEZMİ DİYİP UYARMASI İLE U DÖNÜŞÜ YAPAN İSMAİL MUT BEYİ KINIYORUM[/QUOTE]

Oldu bitti sevmem bu adamı.

elbeylii 13.09.2011 17:58

[QUOTE=Rallim58;741126][B][I]Kanal 58 sporaktif proğramını yeniden yayına koymadığı müddetçe protestoyu sürdürmeliyiz.

Mustafa Ateş ile Abdullah Yiğit'in yorumlarını şimdiden özledik.[/I][/B][/QUOTE]

evet yayından kaldırmışlarmı?

furky.b 13.09.2011 18:24

Bence boyle insanlarin Sivasda cok olmasindan,
Gelisemiyoruz..Geride kaliyoruz..

Djamoka 13.09.2011 18:24

[B][FONT="Arial Black"][SIZE="3"][COLOR="Blue"]Ya zaten adam hiç topluluk içinde konuşmamış ki topluluga karşı konuşmasını becersin.

Sap yiyip saman vızılatıyor anca....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

sivasfutbol 13.09.2011 18:39

ismail mut denen aklı evvelin suçu yok onu tvye yorumcu diye cıkartan zihniyetin hiçmi suçu yoktur bunlar böyle yorum yapın diye birilerinden paramı aldılar acaba diye insanın aklına geliyor..

ozledımeskıyı 13.09.2011 19:03

Küçük beyinlerin küçük düşünceleri işte.

HALIL 13.09.2011 20:03

aramizdaki bir irlandali iste niye uzatiyosunuz ki moralinizi bozmayin bos adam

ismail muz'dan onca onu televizyona cikaran kanal 58'i kiniyorum

58MUAMMER58 13.09.2011 20:03

:mad:İSMAİL mutun ne konuştuğunu anlayamıyorum zaten lafı ağzında geveliyor kekeliyor zırvalıyor boş boş konuşuyor onun gibi düşünen milyonlarca sözde sivaslı var bu sitede azmı tartıştık yok stad 25 bin olsun yok 30 bin olsun yok hiç olmasın diyenlerle maalesef şehrimin diğer şehirler karşısında siyasi sosyal ekonomik sportif açıdan geri kalmasının en büyük nedeni böyle zeka özürl
ü insanların yüzünden kınıyorum bizim öyle aklı önde olan kişilerin yorumlarına ihtiyacımız yok.:mad:

mishka 13.09.2011 20:06

Uyduda yayın yaparak Sivas'ı temsil eden bir kanalın sunucusu yorumcusu vs hangi kriterle göre seçiliyor acaba. İsmail Bey büyüğümüzdür saygı duyarım ancak Ahat Hoca ve İlhami Hoca dışında Sivas'ı temsil etme kabiliyetine, vizyona, altyapıya, hitabet gücüne sahip yorumcu göremiyorum. benim şahsi düşüncem bu.

subasi29 13.09.2011 20:17

[B]Simdi Bu Yorumcu Kimi Ne Ile Temsil Ediyor ?[/B]

elbeylii 13.09.2011 20:23

[QUOTE=mishka;741163]Uyduda yayın yaparak Sivas'ı temsil eden bir kanalın sunucusu yorumcusu vs hangi kriterle göre seçiliyor acaba. İsmail Bey büyüğümüzdür saygı duyarım ancak Ahat Hoca ve İlhami Hoca dışında Sivas'ı temsil etme kabiliyetine, vizyona, altyapıya, hitabet gücüne sahip yorumcu göremiyorum. benim şahsi düşüncem bu.[/QUOTE]

bencede ilhami hocaya ve ahat hoca yeter katılıyorum size

58ToPraK58 13.09.2011 20:28

Stad konusunda en çok destek olup dile getirmesi gereken insanların böyle mantığa sığmayan açıklamalar yapmaları çok düşündürücü gerçekten. o stadı dolduramıyormuşuz yok ne gerek varmış yapılsa yatırım Sivasspor ve Sıvas'ımız için kötü mü olur? Ama bunu daha tv programı yapan birisi bile anlayamadı. Onlardan destek beklerken onların böyle aklıevvel açıklama yapmaları çok düşündürücü...

sebasteia 13.09.2011 20:59

sivaslının sivas'a ettiğini dışarıdan birisi etmez.. keskin sirke küpüne zarar veriyor ancak...

aozdemir 13.09.2011 21:33

bu ne dar kafalılık ya

favori58 13.09.2011 22:26

arkadaşlar burada ne kadar eleştirirsek eleştirelim çözüm olmaz. Biz bu şikayetlerimizi kanal58 in telefonlarına veya elektronik posta adresine gönderelim

YİGİDOKENTLİ 13.09.2011 22:57

Bende izledim gülme kirizine girdim futbol haric hersey konustular alem adamlar patlak topu koymuslar ortaya kale file diregi yirtilmis onun önünde canli yayin yapiyorlar kayseriyi met ediyorlar kayseriler essek kesip satip bu hallere geldiler sivasspor konusulmali sivasspor ve aton karinca konusulmali taraftar olarak biz her zaman farkliyiz ölümüne sivasspor almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum.ben futbolcu olarak 58 numara giyen bir yigidoyum diyecem futboldan iyi anliyan adamlar ciksin valla bunlar komedi :)

Çılgın Türk 13.09.2011 23:04

Benim favorim: Mustafa Ates + Ahat hoca
Her hafta bir de konuk cagirsinlar yeterli.

MaXiMuM 13.09.2011 23:31

[B]Mustafa Ateş - Abdullah Yiğit...
Diğerleri fasa fiso :)[/B]

HALIL 13.09.2011 23:35

:rolleyes::rolleyes:ben hicbirini dogru duzgun tanimiyom bir abdullah yigit ve mustafa ates oda bazen yorumlari oluyo yoksa tanimam kanal 58 ve sipas tv yi izleyemiyoruz avrupadan ve internete yayin yok bile :rolleyes::rolleyes:

bende uyduda yok

migroArmis 13.09.2011 23:50

Bu zaat-ı muhteremi tanımam programınıda izleme şansını bulamadım.Malum Bursada yaşıyorum Lakin yorumcuya sorular eksik sorulmuş gibime geliyor..Mewcut Stad mewcut taraftara yetermi diye sorulduğunda ..elbette yeter hatta fazla bile cewap werecektir..Burdada haklı olabilir.Ardından sorun bakalım bu yorumcuya Sivasın geleceği ile ilgili yapılacak en büyük yatırım nedir diye....Wersin cewabını olay çözülür zaten....

<Sivasspor58> 14.09.2011 00:31

evet Sivas'a şartta herkes şapkasını önüne koyup bir düşünsün Sivasspor 1 sezonda kaç kez stadı dolduruyor bakın Eskişehir maçına stada dolmayacak adım gibi eminim dolsa da çık yok yeminle karabükspor taraftarı bile 1 dk susmadı biraz az konuşun ve icraatta bulunun bence siteye giren hep ahkam kesiyor sivas 3 defa bu sezon hazırlık maçı yaptı 3 maçtaki taraftarı getir yine stat dolmaz ayıp ayıp sonra da buraye gelip stat diye ortaya düşmeyin önce herkes görevini yerine gitirsin sonra sağa sola laf yetiştirsin

4eylül 14.09.2011 00:45

diyarbakır sivasspor maçının başröl oyuncusu vaybe çini ismail

B.DUMANLI 14.09.2011 05:24

[B]Ismail bey´in önce sunu bilmesi gerekli, sen neden o kameralarin önünde yer aliyorsun biliyormusun? Cünki Sivas´in imkanlari bu kadar olacak ki, senden baska birini bulamamislar.

Seni de yorumcu diye oraya oturtmuslar.

Sivas´in gelecegi ile ilgili bir yatirim sana kalmamis bu bir, ikincisi de bunu yorumlamak ve bu hususda yorum yapmak seni aşar..., konusmalarinı da devamli düsünerek ve bilincli konus buda üüüüüüüüüç.

Yoksa böyle kirdigin potlarla okuyucuya ve seyirciye devamli rezil olursun buda döööört.[/B]

Salim58 14.09.2011 06:51

[B]Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar[/B],Demekki bildiği bukadar ileriyi düşünmeyen düşünemeyen insanlarla hiç bir yere varamayız ancak olduğumuz yerde sayarız.

İzlediğimiz bir program vardı onunda içine ettinizya helal olsun...

favori58 14.09.2011 07:43

Eğer Sivasspor ismail muta ve yanındaki spikere ,bizde bunları dinelemeye mecbur kaldıysak vay sivasın haline..
Arkadaşlar niye kafamızı yoruyoruzki,izlemeyelim yeter,başka kanal mı yok! ( Nail' bey ve diğer kanalda Kemal'da boş ama neyse))))))))

zkrllh58 14.09.2011 07:54

cahil insan.................

Rallim58 14.09.2011 08:11

[QUOTE=favori58;741220]arkadaşlar burada ne kadar eleştirirsek eleştirelim çözüm olmaz. Biz bu şikayetlerimizi kanal58 in telefonlarına veya elektronik posta adresine gönderelim[/QUOTE]

Bu sayfaya yönlendirerek, burayı okuyup "taraftara sağlıklı açıklama yapınız lütfen" diye TV'ye mail atıp cevap istedim ama nerdeeeee o kadar çağ atlayan TV yönetim kadrosu :D

TV'nin Yorumcusuna bak, İdarecisini al :)

[QUOTE=MaXiMuM;741233][B]Mustafa Ateş - Abdullah Yiğit...
Diğerleri fasa fiso :)[/B][/QUOTE]

Rahmetli Hocayı aklıma getirdin. Mekanı cennet olur inşaallah.

izmirliyiğido35 14.09.2011 08:34

böyle zihniyetleri kanalımızda ve takım içinde istemiyoruz...

hep geriye bakıyorlar... Birazda ileri bakınız lütfen...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:04.