![]() |
Sezona Kötü Başladık
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/eses-ss.jpg[/IMG]
Süper Lig’de 7. sezonunu yaşayan Sivasspor, bu sezon ligin ilk 2 haftasında 2 yenilgi alarak kötü bir başlangıç yaptı. Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenilen Sivasspor, ikinci hafta da sahasında Eskişehirspor’a 4-0 yenilmekten kurtulamadı. Geride kalan 2 lig maçında rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen Sivasspor, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Bir dönem şampiyonluğu kovalayan, Anadolu insanının "şampiyon umudu" olan, kimilerince "gönüllerin şampiyonu" olarak nitelendirilen, Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil etme başarısı gösteren Sivasspor, kümede kalma mücadelesi verdiği son 2 sezonda olduğu gibi, bu sezonun ilk 2 haftasında da sergilediği kötü performansla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Önceki 2 sezonda küme düşme korkusu yaşayan ve son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalmayı garantileyen Sivasspor’da, camia takımın bir an önce toparlanmasını bekliyor. [B]EN KÖTÜ BAŞLANGIÇLARINDAN BİRİNİ YAPTI [/B] İlk 2 haftayı puansız kapayan kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig serüvenindeki en kötü başlangıçlarından birini yaptı. Süper Lig’deki ilk sezonunda 2. hafta sonunda 2, ikinci sezonunda 1, üçüncü sezonunda 6, dördüncü ve altıncı sezonunda 4 puan toplayan Sivasspor, 2009-2010 sezonunda olduğu gibi 2011-2012 sezonunda da ilk 2 haftada "sıfır" çekti. [B]SİVASSPOR’UN ÖNCEKİ 6 SEZONDAKİ İLK 2 HAFTA KARNESİ [/B] Sivasspor, Süper Lig’de ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda ilk hafta Malatyaspor ile iç sahada 1-1, ikinci hafta da deplasmanda Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak 2. hafta sonunda 2 puanla 11. sırada yer almıştı. 2006-2007 sezonunda ilk hafta sahasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Sivasspor, ikinci hafta deplasmanda Çaykur Rizesspor ile 1-1 berabere kalarak 2. haftayı 1 puanla 15. sırada kapamıştı. 2007-2008 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan ve son dakikalarına 1-0 yenik girdiği maçtan çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı gereğince hükmen 3-0 galip ayrılan Sivasspor, ikinci hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yenerek 2. hafta sonunda 6 puanla, aynı puana sahip Galatasaray’ın averajla ardında ikinci sırada yer almıştı. 2008-2009 sezonuna sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci hafta deplasmanda Kocaelispor’u 2-0 yenerek 2. hafta sonunda 4 puanla 6. sırada yer bulmuştu. 2009-2010 sezonuna Trabzonspor’a sahasında 2-1 yenilerek start veren Sivasspor, ikinci haftada Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-0 mağlup olarak 2. hafta sonunda sıfır puanla 16. sırada kalmıştı. 2010-2011 sezonuna sahasında Galatasaray’ı 2-1 yenerek başlayan Sivasspor, ikinci haftada Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4 puanla 4. sırada yer almıştı. |
Cevap: Sezona Kötü Başladık
Bundan daha kötü olamaz herhalde.. 0 puan ve averajla sonunculuk.. İnşallah bu durum kalıcı olacaktır ve A.Gücü maçı ile çıkış yapacağımıza yürekten inanıyorum...
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;743081]Bundan daha kötü olamaz herhalde.. 0 puan ve averajla sonunculuk.. İnşallah bu durum kalıcı olacaktır ve A.Gücü maçı ile çıkış yapacağımıza yürekten inanıyorum...[/QUOTE]
Parmak sürçmesi kalıcı olmayacaktır demek istedim.. İnşallah bu durum kalıcı olmayacaktır..A.Gücü maçı ile çıkış yapacağımıza yürekten inanıyorum...:) |
Malesef Bu Sene Oldukca Kotu Basladik !! Play Off Sistemi Ile Birlikte Maclarin Hafta Icindede Oynanacak Olmasi Eminim ki Bizim Toparlanma Surecimizi Baltayacaktir..Umid Ediyorum ki Ankaragucu Maci Ile Birlikte Toparlanmaya Vede Kazanmaya Baslariz...
|
bu da insallah kotu bir hatira olarak kalir
|
2. hafta sonunda sıfır puan ve -5 averajla ligin dibine demir attık.
son 2 sezondan ders aldık bu sene sıkıntı yaşamayacağız diyenler sizleri saygıyla anıyoruzz.. |
[B]2009/2010 Sezonu[/B]
ilk yari 10 ikinci yari 6 maglubiyet Ankaraspor ve Diyarbakirspor'a tskler :) [B]2010/2011 Sezonu[/B] ilk yari 8 ikinci yari 7 maglubiyet Konya,Buca ve Kasimpasa'ya tskler :) Gördügünüz gibi sasiracak bir durum yok, her sey her zamanki gibi :rolleyes: Degisen tek sey belki bu sene belkide su takim banko düser diyemiyoruz. |
Insallah ankaragucu macindan 3 puanla ayriliriz.
tabiki yine hakem hata yapmazsa.:mad: |
Yine puan sıralamasında diplerdeki yerimizi kimseye vermedik:confused:
|
Sivas kötü başladı.
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9899/newsmansetresimkkrizaca.jpg[/IMG]
Sivasspor, bu sezon ligin ilk 2 haftasında 2 yenilgi alarak kötü bir başlangıç yaptı. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenilen Sivasspor, ikinci hafta da sahasında Eskişehirspor'a 4-0 yenilmekten kurtulamadı. Geride kalan 2 lig maçında rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen Sivasspor, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Bir dönem şampiyonluğu kovalayan, Anadolu insanının ''şampiyon umudu'' olan, kimilerince ''gönüllerin şampiyonu'' olarak nitelendirilen, Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil etme başarısı gösteren Sivasspor, kümede kalma mücadelesi verdiği son 2 sezonda olduğu gibi, bu sezonun ilk 2 haftasında da sergilediği kötü performansla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Önceki 2 sezonda küme düşme korkusu yaşayan ve son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalmayı garantileyen Sivasspor'da, camia takımın bir an önce toparlanmasını bekliyor. [FONT="Arial Black"]EN KÖTÜ BAŞLANGIÇLARINDAN BİRİNİ YAPTI[/FONT] İlk 2 haftayı puansız kapayan kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig serüvenindeki en kötü başlangıçlarından birini yaptı. Süper Lig'deki ilk sezonunda 2. hafta sonunda 2, ikinci sezonunda 1, üçüncü sezonunda 6, dördüncü ve altıncı sezonunda 4 puan toplayan Sivasspor, 2009-2010 sezonunda olduğu gibi 2011-2012 sezonunda da ilk 2 haftada ''sıfır'' çekti. [FONT="Arial Black"]SİVASSPOR'UN ÖNCEKİ 6 SEZONDAKİ İLK 2 HAFTA KARNESİ[/FONT] Sivasspor, Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda ilk hafta Malatyaspor ile iç sahada 1-1, ikinci hafta da deplasmanda Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak 2. hafta sonunda 2 puanla 11. sırada yer almıştı. 2006-2007 sezonunda ilk hafta sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Sivasspor, ikinci hafta deplasmanda Çaykur Rizesspor ile 1-1 berabere kalarak 2. haftayı 1 puanla 15. sırada kapamıştı. 2007-2008 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan ve son dakikalarına 1-0 yenik girdiği maçtan çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararı gereğince hükmen 3-0 galip ayrılan Sivasspor, ikinci hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek 2. hafta sonunda 6 puanla, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla ardında ikinci sırada yer almıştı. 2008-2009 sezonuna sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci hafta deplasmanda Kocaelispor'u 2-0 yenerek 2. hafta sonunda 4 puanla 6. sırada yer bulmuştu. 2009-2010 sezonuna Trabzonspor'a sahasında 2-1 yenilerek start veren Sivasspor, ikinci haftada Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-0 mağlup olarak 2. hafta sonunda sıfır puanla 16. sırada kalmıştı. 2010-2011 sezonuna sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenerek başlayan Sivasspor, ikinci haftada Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4 puanla 4. sırada yer almıştı.. |
PUAN VE AVERAJ olarak lige iyi baslayamadık bu gercek karabükte berabere kalacak kadar oynadık hakeme takıldık buda gercek eskişehir maçında ilkyarı kötü oynamadık sannsız gol yedik daha sonra hakem maskesini çıkarıp yavşaklığını gösterdi yenildik neticede oynayanların hepşi insan herseyden etkilenir takım özgüven kaybı yasıyor gecen yılda ondan öncede bu sendromu yasadık umarım busene kısa sürer bu güven kaybı çok kötü takım değiliz sakatların çokluğu futbolcularımızın bazılarının henüz kıvamında olmaması hocanında bazı taktik hataları kötü baslamamıza sebebtir hakemler çok kötü basladı böyle hakemlerle maç kazanmamız rüya olur.
|
Sezona kötü başlayan bir diğer takım Gaziantepspor'da Tolunay Kafkas görevinden istifa etti.Başkanın kararı bekleniyor.
Değiş-Tokuş yöntemiyle Rıza'yı oraya verelim Tolunay'ı buraya alalım.Çok iyi olur. |
[B]RIZA HOCAYA GÜVENIYORUM [/B]
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;743137]Sezona kötü başlayan bir diğer takım Gaziantepspor'da Tolunay Kafkas görevinden istifa etti.Başkanın kararı bekleniyor.
Değiş-Tokuş yöntemiyle Rıza'yı oraya verelim Tolunay'ı buraya alalım.Çok iyi olur.[/QUOTE] insallah oyle olmaz riza hoca insallah onlemini alir tolunayi sevmem allah yazdiysa bozsun |
Ne güzel işte, İSTİKRARLI bir şekilde devam ediyoruz. Bu sene de 15. ısraya rezervasyon yaptırdık canınızı sıkmadan maçlarınızı izleyiniz Yiğidolar !...
. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;743137]Sezona kötü başlayan bir diğer takım Gaziantepspor'da Tolunay Kafkas görevinden istifa etti.Başkanın kararı bekleniyor.
Değiş-Tokuş yöntemiyle Rıza'yı oraya verelim Tolunay'ı buraya alalım.Çok iyi olur.[/QUOTE] Tolunay Hoca buraya gelirse Sivassporda ne degisecek ki. Bide Tolunay alip bir baska Trabzonluyla ugrasmayalim. Ayrica Futbolda hersey oluyor Antep bomba gibiydi simdi Balon gibi bir Takim olmus. Sivasspor Süper Lige ilk 2005-2006 yilinda basladi ve ligi 43 Puanla 8 Sirada bitirdi. 2006-2007 Sezonunda 48 Puanla Ligi 7 Sirada bitirdi. Ardindan 2007-2008 Sezonunda 73 Puanla Ligi 4 Sirada tamamlayarak Uefa Intertoto ya katildi. 2008-2009 Sezonunda ise gecen seneden daha az puan toplayan Sivasspor ligi 66 Puanla 2 Sirada bitirdi ve Sampiyonlar ligi elemelerine katildi ayrica Gönüllerin Sampiyonu olmustu. Ve 2009-2010 yilinda tam 13 kat asagida düstü yani 34 Puanla Ligde kalmayi basardi 15 Sirada. Bu kötü bir yil yetmedi 2010-2011 yilinda busefer 35 Puanla ligde 15 Sirada Ligde kalmayi basardi. Ardindan Sike olaylari ........... Bu Sezonda cok kötü gidiyoruz. Süper Lig tercübesi hic olmayan Sivassporumuz 4 Sezon iyi gitti hatta 4 .Sezonunda sampiyonluga cok yaklasmisti. Peki o 4 Sezondan sonra nerde hata yapildi bu arastirirmasi lazim. Diger Sezonlari unutup yep yeni bir Sivasspor ile baslanmamiz lazim. 2.Hafta Kötü gitti. 3.Haftada ayni hata yapamayiz, Ayrica Sivassporumuza artik yep yeni yönetim sart. Baskansiz basari yakalamis bir Külüb ben görmedim. Yani 1. Yeni Yönetim Kurulu ---- Yeni Baskan secilmesi lazim. 2.Sivas Medyasi Sivassporumuzun maddi ve mannevi olarak arkamizda durmasi lazim. 3.Sanli Sivasspor Taraftarlarin sayisi artmasi lazim. 4.Hep Destek Tam Destek 5. Sivasspor Taraftarin ben sesine duyamiyorum,Ligtv den izliyorum yurtdisinda bagiran bir Grub yok yani Taraftarlara cok is düsüyor. Canli olmak Bagirmak , Futbolcular mücadele ediyorsa Taraftarlarimiz da calismasi mücaele etmesi lazim. Bazi arkadaslar yanlis anlamasin ama Büyük Takim taraftarlari gibi olmamiz lazim. Sivasspor Taraftari kötü demiyorum ama yüzde 70 cekirdek yiyior. Kalan 30 Yeniceriler ve Yigido Genclik görevini yapiyor. Bide daha sesli olsunlar Yeniceriler ve Yigido Genlik Taraftar Grubumuz. |
[QUOTE=Morten58;743144]Tolunay Hoca buraya gelirse Sivassporda ne degisecek ki. Bide Tolunay alip bir baska Trabzonluyla ugrasmayalim. Ayrica Futbolda hersey oluyor Antep bomba gibiydi simdi Balon gibi bir Takim olmus. Sivasspor Süper Lige ilk 2005-2006 yilinda basladi ve ligi 43 Puanla 8 Sirada bitirdi. 2006-2007 Sezonunda 48 Puanla Ligi 7 Sirada bitirdi. Ardindan 2007-2008 Sezonunda 73 Puanla Ligi 4 Sirada tamamlayarak Uefa Intertoto ya katildi. 2008-2009 Sezonunda ise gecen seneden daha az puan toplayan Sivasspor ligi 66 Puanla 2 Sirada bitirdi ve Sampiyonlar ligi elemelerine katildi ayrica Gönüllerin Sampiyonu olmustu. Ve 2009-2010 yilinda tam 13 kat asagida düstü yani 34 Puanla Ligde kalmayi basardi 15 Sirada. Bu kötü bir yil yetmedi 2010-2011 yilinda busefer 35 Puanla ligde 15 Sirada Ligde kalmayi basardi. Ardindan Sike olaylari ...........
Bu Sezonda cok kötü gidiyoruz. Süper Lig tercübesi hic olmayan Sivassporumuz 4 Sezon iyi gitti hatta 4 .Sezonunda sampiyonluga cok yaklasmisti. Peki o 4 Sezondan sonra nerde hata yapildi bu arastirirmasi lazim. Diger Sezonlari unutup yep yeni bir Sivasspor ile baslanmamiz lazim. 2.Hafta Kötü gitti. 3.Haftada ayni hata yapamayiz, Ayrica Sivassporumuza artik yep yeni yönetim sart. Baskansiz basari yakalamis bir Külüb ben görmedim. Yani 1. Yeni Yönetim Kurulu ---- Yeni Baskan secilmesi lazim. 2.Sivas Medyasi Sivassporumuzun maddi ve mannevi olarak arkamizda durmasi lazim. 3.Sanli Sivasspor Taraftarlarin sayisi artmasi lazim. 4.Hep Destek Tam Destek 5. Sivasspor Taraftarin ben sesine duyamiyorum,Ligtv den izliyorum yurtdisinda bagiran bir Grub yok yani Taraftarlara cok is düsüyor. Canli olmak Bagirmak , Futbolcular mücadele ediyorsa Taraftarlarimiz da calismasi mücaele etmesi lazim. Bazi arkadaslar yanlis anlamasin ama Büyük Takim taraftarlari gibi olmamiz lazim. Sivasspor Taraftari kötü demiyorum ama yüzde 70 cekirdek yiyior. Kalan 30 Yeniceriler ve Yigido Genclik görevini yapiyor. Bide daha sesli olsunlar Yeniceriler ve Yigido Genlik Taraftar Grubumuz.[/QUOTE] kardes cok dogru bir bilan |
[B]Kisa vadede hic bir teknik adam basarili olamaz diye dusunuyorum,es es riza hocanin meyvelerini topluyor.riza hoca uzun vadede sivasspora cok sey katacak diye dusunuyorum[/B]
|
BENİM SÖYLEYECEĞİM TEK SÖZ BİRAZ ACI OLACAK AMA ; TARAFTAR TAKIMIN PEŞİNİ BIRAKMAK ÜZERE, HERKES UMUTSUZ HERKES MUTSUZ. EĞER TARAFTAR VAZGEÇERSE BIRAKIN SİVASSPORUMUZUN BANK ASYAYA DÜŞMESİNİ TAKIM DAĞILIR DİYE KORKUYORUM VE BU KORKU BENİ ÇOK FENA HASTA EDİYOR
|
bu sitede sırf teşekkür alayım diye pollyannacılık oynayanlar var en doğal hakkımızı kullanıp takımı yönetimi eleştirdiğimiz zaman sivas düşmanı diye dünah keçisi ilan ediliyoruz halbuki biz bunları takımımızı düşündüğümüz için söylüyoruz geçenlerde eskişehir maçından önce yazdığım bir yorum yüzünden üzerime baya gelindi ben durumu söyledim ve umarım tahmin ettiğim gibi olmaz dedim ve simdi de bu yoruma ilk 2 hafta yenildik sonra toparlayınca bozulacan dediğin lafı yiyeceksin diyenler eminim olacak yine söylüyorum umarım öyle olur toparlanırız ben dediğim lafları yerim ama hiç umut vermiyoruz ligdeki takımların kadrolarına bakıyorum oynadıkları oyuna bakıyorum benim gibi bir adam bile karamsar oldu ne diyelim artık yapacak bişeyimiz yok. .
|
[B]2 haftadır takım hem kendi hataları hemde hakem hataları yüzünden kaybetti....elbette her maç bunlar olmayacak, bu hafda ankaradan en kötü 1 puanla dönsek moral açısından iyi olur...yada ankaragücünün bizimkinden daha kötü gününde olduğu için yenmemiz en iyisi olacak...[/B]
|
cok iyi oldu sen elindeki sivasın efsanesi MEHMET YILDIZ ı satarsan oda gelir sana gol atar cok cok iyi oldu rıza hoca bence kafanı nereye vurursun bilemicem ama bu skor sana layık inş bütün bir sezon bu durumdan kurtulazsın
|
"insallah butun sezon boyunca bundan kurtulamaszin"
sen riza hocaya beddua edip sivasspora beddua edip bir yerine kina yakip rahatlicanmi zaten niye telaslaniyorum ki itin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi |
takımda bi ruhsuzluk var korkarak oynuyorlar birlik beraberlik yok karşımızda sanki profesyonel değilde amatör bi takım var böyle bi görüntü sergiliyorlar takıma yeni katılan oyuncularda var takıma adapte olamamışlar inş yakın zamandada adapte olurlar ve bu kötü günlerden kurtuluruz bu haftaki ankaragücü maçıda bi başlangıç olur inş...
|
Yeni sezonun Türk futboluna ve Türk gençliğine hayırlı uğurlu olmasını, şikesiz, hilesiz, haysiyetli ve onurlu bir mücadelenin geçmesi dilek ve temennilerimi sunarak ligle ilgili yazılarıma başlamak istiyorum.
Kazanmak, ama ne olursa olsun kazanmak demek, gelecekte ki çocuklarımıza bırakacağımız bir haslet olmasa gerek. Ama kazanmak içinde her şeyini ortaya koymak zorundasınız. Aslın ligde takımlar arasında fazla bir fark yok. Küçük nüanslar takımlara maç kazandırmaya yetiyor. Kişisel hatalar ya da hakem hataları ön plana çıkıyor. Bu maç ta olduğu gibi; bu maçın bir farkı vardı, kişisel hataları yapan futbolcu sayısı Sivas spor için oldukça fazlaydı. Hakemin birinci penaltıyı nasıl verdiğini anlamış değilim. Eğer bu penaltıyı büyük takımlara da verebilirse bu hakemi o zaman kutlamak gerekir diyeceğim ama bu penaltı büyük takımada küçük takımada verilecek bir penaltı değildi. Çünkü pozisyon penaltı değil. Yediğimiz ilk golde de bir çok oyuncunun kişisel hatalarından dan kaynaklanıyordu. Bence asıl üzerinde durulması gereken hususun, özellikle de yabancı futbolcularda ki kalite eksikliği olması gerekir. Göklere çıkardığımız Grosicki’nin bile ne kadar düz bir futbolcu olduğunu bu maçlarda göreceğiz. Hatta maçın ilk devresinin bitmesine çok az zaman kala biz kaç yabancı futbolcu ile oynuyoruz diye kendime sorduğumda san ki iki yabancı ile oynuyor muşuz gibi geldi. Ama saydığım da 5 yabancı oyuncu ile oynuyorduk. Yabancı oyuncuların etkisizliğini anlayabiliyor musunuz? Diğer Bir şeyde yapılan transferler tartışılmalı. Özelliklede Kerim Zengin ve Faty hakkında soru işaretleri var. Acaba bu futbolcular müzmin sakatlar mı? Eğer öyleyse bunlara hangi sağlık ekibi onay verdi. Veya teknik ekip onay verdiyse neden araştırılmadan karar verildi. Tabii ki biz bu konuları gündeme getireceğiz. Yönetim kurulu da bu konunun takipçisi olacaklar. Ziyan olan Sivas sporun parasıysa onu korumak ve hesabını vermek de yönetimin görevidir. Lig yeni başladı kimseyi asmak yargısız infaz yapmak niyetimiz yoktur. Bu takım çok maçlar da kazanacak ama biz kazanırken de gördüğümüz eksikleri yazacağız. Eğer eleştirmek Sivas spor’a menfaat sağlayacaksa biz hep yazmaya devam ederiz. Bundan sonra ki maçlara bakmak dileğiyle; [B]İlhami Başköy[/B] |
[QUOTE=sindy58;743223]cok iyi oldu sen elindeki sivasın efsanesi MEHMET YILDIZ ı satarsan oda gelir sana gol atar cok cok iyi oldu rıza hoca bence kafanı nereye vurursun bilemicem ama bu skor sana layık inş bütün bir sezon bu durumdan kurtulazsın[/QUOTE]
Vay arkadaş bu söylediğine kendin inanıyo musun? Geçen yıl Her maçta Mehmet Yıldıza tepki gösteren taraftar değilmiydi? Artık pili bitti, Miyadı doldu gönderin diyen taraftar değil miydi? [U]Rıza Hoca Mehmeti Israrla oynatıp "O bizim kaptanımız ona destek olalım zaman ihtiyacı var kendine güveninin oluşması lazım" derken[/U] [B]"Rıza Hoca sen bişeyden anlamıyosun gönder Mehmedi"[/B] diyen taraftar değil miydi? En sonunda Mehmet dayanamadı kendisi gitti. Hala çıkmışsın utanmadan Rıza hoca Mehmedi sattı diyosun. Yuh yani. |
ne zaman iyi başladıkki bülent uygun hariç.şampiyonlupa oynayan kadrodan sadece hayro kalıyosa sorun var demektir.yeni yapılanma zaman alıcak
|
her gecen sezon bi öncekine göre daha kotu başlıyoruz 3yıldır stres sinirle maç izlemekten sıkıldık
|
Gecen sene Galatasarayi maglub ederek sezona iyi basladik da ne oldu?
Sezona kötü baslamaninda bir anlami vardir. Hayirlisi. Bu sene sezona kötü basladik ama sezonu iyi bir yerde bitirecegimize inaniyorum. |
Bütün takımların sapır sapır döküldüğü ve futbol oynamadığı sezonu heba ediyoruz.Bizim iyi olduğumuz döneme denk gelmez böyle işler.Şans yok şans.İnşallah bu sıkıntılı dönemden kurtulacağız.
|
yusuf namoğlu dedi ki
"SİVAS'TA HATA OLDU" Yusuf Namoğlu, Barış Şimşek’in yönettiği Sivas-Eskişehir maçında hatalar yapıldığını kabul etti. Namoğlu, “Bana göre hataların en önemli nedeni, hakemin iyi yer alamaması ve önü perdelendiği için doğru görememesi. Hakem iyi bir nokta alırsa, önü açık olur, çok daha iyi görebilir. Zaten hatalarla ilgili bu haftadan sona toplanacağız. Belediye-Ordu maçında da iletişim eksikliği olmuş. Yardımcı hakemin uyarısıyla doğru karar verildi. Top oyun dışı kaldığı için durmuştu, penaltı için değil. Doğru olan da kornerdi. Yanlıştan dönüldü” diye konuştu. (Habertürk) |
[B]Alt yapılar kapatılsın[/B]
Hiçbir başarı tesadüf değildir! Barcelona senelerdir ambargo koydu futbolun zirvesine. Geçen senenin finali. Manchester United’ı silen kadroda Valdes, Pique, Xavi, İniesta, Messi, Busquets, Pedro oynadı. Puyol sonradan girdi. Oier, Krkic ve Alcantara kulübede bekledi. Bunların hepsi Katalan ekibin altyapısından. 8’i oynadı, 3’ü kulübede bekledi. Hafta sonunda Osasuna’ya 8 atan takımın ilk onbirinde 7, kulübede 2 altyapı oyuncusu vardı. [B]Şanslı kulüp Barcelona![/B] Beşiktaş’ı kurtaran ki; ben söylemedim 15 Ağustos’ta Mehmet Ali Aydınlar ile Hüsnü Güreli konuşuyordu, 6+2+sonsuz kararını tartışamadık. Kulüplerimiz kurtulmalı. Altyapımız sağlam. Avrupa! 2 haftalık Süper Lig mücadelesinde 18 kulübümüzde, altyapılarından yetişmiş kaç oyuncu forma giydi biliyor musunuz? 17... Onyedi... Orduspor, [B]Sivasspor[/B], Samsunspor ve Mersin İY altyapılarından tek bir oyuncu tek bir dakika forma giymemiş. Antalyaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor, Kayserispor, Manisaspor ve Trabzonspor birer, Gençlerbirliği ve Ankaragücü ise 3’er altyapıdan yetişmiş oyuncusunu oynatmış. Türk sporunun lokomotif olan kulüplerinden Beşiktaş’ta Necip’e diyecek bir şey yok, Fenerbahçe‘nin altyapıdan oynattığı Semih 28 yaşında, Galatasaray’ınki ise 27 yaşındaki Sabri! 18 kulüp, 17 altyapı eğitimini o kulüpte almış oyuncu... A2, Akademi ligleri başlamamış olsun, federasyonun canı sağolsun! Bu kadar az oyuncu üstyapıya çıkıyorsa, altyapı antrenörlerinin tamamının çalışma izni iptal edilsin. Olan altyapı sahalarına iş merkezi yapılsın! UEFA kriterlerine aykırı ama altyapı yatırımına gerek kalmasın. Kulüplerimiz oraya harcadığı parayla Dünya yıldızları alsın! Temellerine o kulüplerin gelmiş geçmiş başkanlarının büstleri çakılsın! Büyük başkanlarımıza laf söyleyen terbiyesiz olsun! [B]Hakan Can-Fanatik[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:37. |