SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galibiyet Başkan ve Korcan'a (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32811)

SivasSpor.Com 23.09.2011 08:07

Galibiyet Başkan ve Korcan'a

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/1.balbayrakk.jpg[/IMG]

Sivassporumuz Teknik Sorumlusu Mehmet Bülent Albayrak geride kalan 2 haftada şanssız maçlar oynadıklarını belirterek, ''Bugün arkadaşlarımız inanılmaz derecede mücadele etti. Farklı galibiyet alabilirdik. Özellikle Özden, iyi oynadı. Haftanın kadrosuna girebilir. Bizim için çok önemli bir maçtı. İlk kez 3 puanla tanıştık. Galibiyeti başkanımız Mecnun Otyakmaz ile kalecimiz Korcan'a armağan ediyoruz'' ifadesini kullandı.

aRsima58 23.09.2011 08:56

Cevap: Galibiyet Başkan ve Korcan'a

özledik başkanım seni..

favori58 23.09.2011 09:01

Sivasspor'un bu galibiyetine bir rakip takım oyuncuları çok üzülmüştür,birde Sivasspor'un ekmeğini yiyen,sonrada nankörlük eden ş... üzülmüştür herhalde!!!!!!!!!!

Salim58 23.09.2011 09:01

[B][I]Başkanımız bu galibiyetle mutlu olmaz, Bursa maçınıda alırsak tamamdır.[/I][/B]

Rallim58 23.09.2011 09:06

[QUOTE=Salim58;743832][B][I]Başkanımız bu galibiyetle mutlu olmaz, Bursa maçınıda alırsak tamamdır.[/I][/B][/QUOTE]

[B]Dünde bir konuya yazmıştım alınacak 3 puan bizleri 3-4 basamak üstlere taşır diye ve dediğim de oldu, çok şükür.

Sakin olmalıyız...

İtidalli yaklaşmalıyız....

Desteğimizde kararlı ve istikrarlı olmalıyız...

Bir de şu stadyum rezaletine, ve "yiğidoların kazıklattırılmasına" son verilirse, taraftarın daha mutlu olacağını düşünüyorum.[/B]

Besyo_cu 23.09.2011 09:07

[B]Korcan ???

Madem bu kadar sahip çıkcaktınız neden sözleşmesini fesh edip, şikeci damgasını ilk siz vurdunuz ?[/B]

HababamHa 23.09.2011 09:25

Devamını bekliyoruz sırada bursa maçı var..

MESSİ58 23.09.2011 10:10

[QUOTE=Besyo_cu;743834][B]Korcan ???

Madem bu kadar sahip çıkcaktınız neden sözleşmesini fesh edip, şikeci damgasını ilk siz vurdunuz ?[/B][/QUOTE]

ESKİŞEHİRSPORDA MEHMET YILDIZIN SÖZLEŞMESİNİ FESH ETMİŞTİ!!!! ŞİMDİ ASLANLAR GİBİ TOPUNU OYNUYOR! HATIRLATAYIM DEDİM....

Besyo_cu 23.09.2011 10:31

[QUOTE=MESSİ58;743857]ESKİŞEHİRSPORDA MEHMET YILDIZIN SÖZLEŞMESİNİ FESH ETMİŞTİ!!!! ŞİMDİ ASLANLAR GİBİ TOPUNU OYNUYOR! HATIRLATAYIM DEDİM....[/QUOTE]

[B]Eskişehir Mehmet'in sözleşmesini fesh etmedi dondurdu. Eskişehirspor sadece Bülent UYGUN ve Ümit KARAN'nın sözleşmesini fesh etti. Kulüpten yapılan açıklama ;

"Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.

Kamuoyuna duyurulur.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu"[/B]

izmirliyigido 23.09.2011 10:46

[B]Bülent Albayrak hocanın itidalli, hırslı açıklamaları aynen takıma da yansımıştı. Rıza hocanında böyle olmasını bekliyoruz. Bülent hoca saha kenarında da çok iyiydi. Teşekkürler Bülent hoca...[/B]

Başkanımız bu galibiyete ve açıklamaya çok memnun olmuştur. Ama daha da mutlu olması için bu hafta Bursaspor'u da yenmemiz lazım. Ki, o zaman bu galibiyetin anlamı olsun.

.

HALIL 23.09.2011 12:22

baskani cok ozledim ya :(

58 SiVaSıM 58 23.09.2011 13:13

seri istiyoruz 1 galibiyetle herşey bitmedi bursayı yeneceksiniz o maç YİĞİDONUN DÖNÜŞÜ OLACAK!!!!!

adres58 23.09.2011 21:07

Bu maç sonunda yapılan röportajları dinlemeye çalıştım. Bizler içimizden çıkan bazı spor yazarlarımızı bu sitede çok eleştirdik ama ulusal bir kanalın, eline mikrofon verdiği kişilerin o kadar abuk subuk cümleler kurduğunu o kadar saçma sapan sorular sorduğuna şahit oldukki daha sonra aklıma geldi, bizler Sayın Abdullah Yiğitin yazılarında bazı noktalama işaretlerinden neden şikayet ediyoruz acaba demek geldi içimden...

[B]Korcanın son durumu ne?[/B] Allah aşkına bu nasıl bir sorudur. Sanki sakatlandı da üç beş maç oynamayacak Korcan... Bülent Hocamızda şaşırdı bu soru karşısında ama o kadar profesyonel ki hemen toparlayıverdi..

Bu vesile ile ben kendi değerlerimize saygı gösterilmesi gerekliliğine inanıyorum.

Başkanımız ve Korcan acaba maçlarımızı seyrediyor mu bilemiyorum ama ben Korcanın son durumunu oldukça merak ediyorum...

Hay Allah...

MaXiMuM 23.09.2011 21:20

[QUOTE=adres58;743984]Bu maç sonunda yapılan röportajları dinlemeye çalıştım. Bizler içimizden çıkan bazı spor yazarlarımızı bu sitede çok eleştirdik ama ulusal bir kanalın, eline mikrofon verdiği kişilerin o kadar abuk subuk cümleler kurduğunu o kadar saçma sapan sorular sorduğuna şahit oldukki daha sonra aklıma geldi, bizler Sayın Abdullah Yiğitin yazılarında bazı noktalama işaretlerinden neden şikayet ediyoruz acaba demek geldi içimden...

[B]Korcanın son durumu ne?[/B] Allah aşkına bu nasıl bir sorudur. Sanki sakatlandı da üç beş maç oynamayacak Korcan... Bülent Hocamızda şaşırdı bu soru karşısında ama o kadar profesyonel ki hemen toparlayıverdi..

Bu vesile ile ben kendi değerlerimize saygı gösterilmesi gerekliliğine inanıyorum.

Başkanımız ve Korcan acaba maçlarımızı seyrediyor mu bilemiyorum ama ben Korcanın son durumunu oldukça merak ediyorum...

Hay Allah...[/QUOTE]

Bazılarının Abdullah Yiğit takıntısı var, bazılarının Rıza Çalımbay, bazılarının ise Mecnun Başkan takıntısı var.
Bize has bir durum bu. İçimizden çıkan değerleri öyle çabuk harcamayı severiz ki!!!
Üzerine alınan buyursun alsın :)

HALIL 23.09.2011 21:52

[QUOTE=adres58;743984]Bu maç sonunda yapılan röportajları dinlemeye çalıştım. Bizler içimizden çıkan bazı spor yazarlarımızı bu sitede çok eleştirdik ama ulusal bir kanalın, eline mikrofon verdiği kişilerin o kadar abuk subuk cümleler kurduğunu o kadar saçma sapan sorular sorduğuna şahit oldukki daha sonra aklıma geldi, bizler Sayın Abdullah Yiğitin yazılarında bazı noktalama işaretlerinden neden şikayet ediyoruz acaba demek geldi içimden...

Hay Allah...[/QUOTE]

maclari kesin seyrediyorlardir canim sanki teror orgutu degiller ya adamlarin sucu bile ispatlanmadan hapiste tutucaklar sezon sonuna kadar skandal :mad:

keske mektup falan yazsalar cok merak ediyorum durumlarini en son korcaninj cok spor yaptigini duymustum ibrahim akininda 5 vakit namaz kildigini ama belkide uyduruk haberler

baskan mektubunu bekliyoruz ozledik seni beee

favori58 23.09.2011 23:28

SELAM SANA MECNUN BAŞKAN

Yusuf Çevik 24.09.2011 09:10

[B]Bence Sivasspor`un hangi sıralarda oynuyacağı Bursaspor maçında belli olacak.
Eğer Bursaspor maçınıda kazanırsak iyi bir hava yakalamış oluruz.[/B]

mucahitbaba58 29.09.2011 23:13

[B]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın geçen hafta oynanan ve Sivasspor'un 3-0 kazandığı maçta, alınan galibiyet kadar, taraftarların kendisi için yaptığı tezahürata ve astığı posteri nedeniyle duygulandığı öğrenildi.
Başkan Otyakmaz'ın avukatı,Mecnun Başkanın cezaevi yönetiminden alınan izin nedeniyle maçları izlediği, Sivasspor-Bursa maçında ise alınan galibiyet kadar Yiğidoların kendisine gösterdiği yakın ilgi ve sevgiye duygulandığını ifade etti.[/B]bende diyorum ki baskanim ne demek bizim vazifemiz gorevimiz sensiz sevinmek olurmu !!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26.